سلام.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایتها واسه خرید معتبر هستن ؟نقل قول:
Bitdefender Total Security 2013 رو با تخفیف 50% داره میده 30 تومن !!! مشکوک نیست ؟ سایتش خوبه ؟ مشکلی نداره ؟
بین BitDefender Total 2013 و Kasper Pure2.0 کدوم رو انتخاب میکنید و چرا ؟
میگن Bit Total سیستم رو کند میکنه درسته ؟
من سیستمم COre i7 و Ram 8gig هست
سلام.نقل قول:
ورژن های Total و PURE نیاز نیست ، همون Internet security ها کافیه.
هردو خوب هستن، بیت دیفندر سبکتر هستش، ولی با توجه به قدرت سیستمت من کسپرسکی رو توصیه میکنم.
چون کلیدهای بیت دیفندر کمی سخته گیر آوردنش.
سلامنقل قول:
نسخه های اصلی تمامی شرکت های امنیتی فقط شامل آنتی و فایروال هست و بقیه نسخه ها فقط جهت سود دهی و گذاشتن کلاس بیخودی هست
حتی برای بعضی از کاربران نسخه های اینترنت هم ضرورتی ندارد
راستی فک کنم دوستمون میخواند نسخه اصل خریداری کنند
من بیت دیفندر اینترنت سکوریتی را پیشنهاد میدم چون لایسنس اش خیلی با کیفیت تر از کسپراسکای هست و ارزون تر هم هست تازه اگه از سایتش بخری که 50 % بردی
موفق باشید
دوست عزیز هیچ کس بهتر از خود شما نمیتونه تصمیم بگیره
به نظر من ورژن تریال هردو رو دانلود کن خودت ببین کدوم بیشتر سرعت سیستم رو میگیره
بیت دیفندر 2013 خیلی سبکه
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
الان BitDefender Total Security 2013 رو نصب کردمنقل قول:
این چه فرقی با BitDefender Internet Security داره ؟
"اگه از سایتش بخری که 50 % بردی " منظور کدوم سایته ؟
نسخه پشتیبان تا 2 گیگنقل قول:
خرد کننده فایل ها
بهینه سازی سیستم
رمزنگاری فایل ها
اگر نظر من را بخوای دوست گل برو آنتی خالی بیت را بگیر فایروال کمودو را هم کنارش نصب کن = امنیت بی نقص و عالی
مگه فایروال خودش بده ؟نقل قول:
این تست فایروال هست ؟نقل قول:
یهنی توتال انقد ضعیفه ؟
منبع رو هم بگین ممنون میشم
چند مورد در این تست ها
اولاً این تست ها بر روی ویندوز 64 بیتی انجام شده است
در تست های 32 بیت , بیت دیفندر یکی از بهترین هاست با دفع 97 درصد حملات
دوما این تست ها در کل تست هایی نیستند که ذهنیت عموم در مورد فایروال دارن یعنی تست های proactive هستند اکثر فایروال های امنیتی شما رو در برابر حملات اینترنتی حفاظت میکنند از این مورد نگرانی نداشته باشین
به نظر منبع معتبری نداره !نقل قول:
سایتش باز هم نمیشه
یه سوال :
اگه بیتدیفتدر نسخه ی جدید بده بیرون میشه اونو نصب کرد و لایسنس رو روی اون فعال کرد ؟
من الان توتال 2013 رو نصب دارم همش آپدیت میده 2مگی 4 مگی ..... یکم زیاد نیست ؟
هر 40 دقیقه حدودا یه 2 مگی میده
این BitDefender Total Security همه چیش خویه فقط حس میکنم یکم کند میکنه بوت شدن رو
و همچنین سرعت باز کردن صفحات هم کند شده !
احتمالا شید نصب کنم با قایروال کومودو !
بیخیال شید شید!!:31:
چرا نورتون استفاده نمی کنید.سبک و قدرتمنده آپدیتش هم کم حجم و ساده است
میتونید فایروال کمودو کنار آنتی ویروس نورتون استفاده کنید ترکیب قدرتمندی دارن
اساتید الان در حال حاضر بنده از NOD32 استفاده میکنم ولی قصد دارم آنتی ویروسم رو عوض کنم دوستان کدوم آنتی ویروس رو پیشنهاد میدن؟؟؟
مشخصات سیستم خودتون رو بگین و اینکه چه انتظاراتی از آنتی ویروس خودتون دارین ...نقل قول:
core i5 2500kنقل قول:
ram 8gig
اینکه خیالم از بابت سیستمم راحت باشه چون خیلی وبگردی میکنم و کم و بیش نرم افزار زیادی دانلود و نصب میکنم از ناد راضی نیستم چون چند وقت پیش با وجود آپدیت بودن سیستم ویروسی شد و تقریبا 3روز کارمو لنگ گذاشت و آخر سر با یه تروجان ریموور ازشر ویروس راحت شدم.
اینترنت پر سرعت داری یا دغالی ؟؟؟ به خاطر حجم اپدیت میپرسم !
به ترتیب اولویتنقل قول:
نورتون اینترنت سکوریتی
کسپرسکی اینترنت سکوریتی
بیت دیفندر توتال سکوریتی
بولگارد اینترنت سکوریتی
با سلام
دوستان من 2 سالی میشه که Nod 32 دارم
البته با سریال ارجینال
چند وقتیه که ضعیف عمل کرده و سیستمم ویروسی شده
هم اطلاعات رو سیستمم مهمه ، هم اطلاعاتی که رد و بدل میشه
خواستم ببینم یه آنتی ویروس قوی تر معرفی میکنین ؟
نظرتون در مورد " شید " چیه ؟
من میخواستم نصب کنم چند نفری گفتن که جاسوسیه و همچین شایعاتی
سلامنقل قول:
خسته نباشید
حرف شید را اصلا نزنید چون اینجا به عنوان نرم افزار امنیتی بهش نگاه نمیشه :5:
شرایط سیستم خودتون را ذکر کنید و انتظارات خودتون را از آنتی ویروس تا دوستان راهنمایی کنند ضمنا تاپیکش هم اینجاست
موفق باشید
اتفاقا عجیبه !نقل قول:
ما تو شرکت رو 4 تا سیستم شید داریم و به صورت عالی جواب داده
مثلا فلش مموری خود من که نود 32 با سریال ارجینال میگفت ویروسی نداره ،
شید چند تا ویروس پیدا کرده بود !
همچنین چند مورد مشابه دیگه ...
به هرحال ممنون بابت راهنماییتون
با سلام خدمت دوستان
من واسه سیستم شخصیم یه آنتی ویروس میخوام که اینترنت سکیوریتی هم باشه
چون به صورت 24 ساعته به اینترنت وصله
یه مدتی Nod 32 با سریال ارجینال داشتم که اخیرا ضعیف عمل کرده و سیستمم ویروسی شده
هم اطلاعات رو هارد مهمه ، هم اطلاعاتی که ارسال و دریافت میشه
آنتی ویروس هم طوری باشه که الکی سایت ها رو بلاک نکنه !
مثلا NOD این سایت رو کلا بلاک میکنه : play-store.ir
دلیلش رو هم هنوز نفهمیدم ...
کانفیگ سیستمم هم اینه :
Core 2 Dou E4600
4GB Ram DDR2 800
Gigabyte EP45-UD3R
ممنون میشم راهنمایی کنید
پست 1182 برای شما هم تایید میشه:20:
واقعا از ESET samrt security 5 ناامید شدم! همش میگه سیستم پاک هستش، اما نمیتونه ویرویس Autoran.ini. فلشم رو پیدا کنه. در صورتی که بقیه انتی ویروس ها همشون اونو شناسایی میکنند. دیروز هم تروجان BKA رو گرفتم که کل سیستم قفل شد و هیچ کاریش نمی شد کرد. ( به صورت Fake میگه که دولت المان کامپیوتر منو بلاک کرده چون کار غیرقانونی انجام دادم و باید 100 یورو بپردازم) اولش خیلی ترسیدم بعد رفتم داخل Safe mode در اینترنت جسجتو کردم. متوجه شدم که Panda, kaspersky, avg,mcafee و 10 انتی ویروس دیگه میتونن این ویروس رو شناسایی کنند الا ESET! به صورت انلاین سیستم رو با پاندا اسکن و پاک سازی کردم. واقعا عملکرد ESET اینقدر بده؟ برای من به غیر از خالت Gamer mode تمام قابلیت هاش فعاله اما انگار اصلا کارای نداره! اخرین اپدیت هم مربوط به دو هفته پیش بوده.
سلامنقل قول:
دوست گل تا وقتی آنتی های دیگه صدر نشین تست ها هستند فکر نکنم دلیل منطقی برای استفاده از نود 32 باشه
اگر برای سرعت بالاش هم دارید استفاده میکنید از KingSoft استفاده کنید سبک تر و بهتر از نود 32 هست
موفق باشید
من مخالف دوستمون هستم در مورد nod32 چند روز امدم نورتون نصب کردم با 165 مگ آپدیت یک چند روزی خوب بود بعد مشکلات مثل ریجستر کردن از اینجور حرفا براش پیش آمد نتونستم راحش بندازم دوباره برگشتم همان نود 32 که الان نزدیک 3 ساله دارم استفاده میکنم و تنها مشکل تو نسخه 5 ان میبینم گیر خیلی زیاد هستش به کرکهای فایلها مخصوصا کرک بازیها اما با ویروس گرفتن کامپیوتر هیچ مشکلی ندارم راحت شناسایی از بین میبره و هنوز ویروسی نشده
در کل باید گفت پیدا کردن بهترین انتی ویروس کار سختی شده از میان این همه نرم افزار و هرسایتی هم برای خودش یک آمار میده یکی بیت دفندر یکی نورتون یکی کاسپر یکی اواست یکی کموندو یکی ..... نمیشه روی هم رفته دوتا سایت معروف پیدا کرد که نظراتشان یکی باشه
کلا سلیقه ای شده
مثلا اینجا گفته اند بچه ها کاسپر خوب کاسپر خیلی سنگینه برای سیستم ها نیاز به یک سیستم خیلی قوی داره
باز تا بقیه بچه ها چی نظر بدند
بچه ها من سیستمم اینه :
Core i7 ,8Gig Ram
تقریبا یه هفته هست که BD Total 203 دارم قدرتش عالیه ولی
بهو میزنم روی آپدیت نیم ساعت یا بیشتر میبینم داره آپدیت میکنه
امشب نمیدونم چشه هر وقتم تموم میکنه میزنه یه 2 مگی 3 مگی 4 مگی دانلود داره ، فکنم تا الان 7 8 باری داد !
توی مدت آپدیتشم کل سرعت رو میگیره !
کلا هم سرعت وبگیردیم کم شده یکم ، سرعت بوت رو هم میگیره یکم !
.
میخوام یه چیز دیگه تجربه کنم
کلا دیگه Total نصب نمیکنم به کارم نمیاد ازین به بعد IS نصب میکنم چون مدام از CCleaner و TuneUp و ... استفاده میکنم
چی پیشنهاد میدین که در حین قدرت False Alarm کمی داشته باشه بیخودی به پچ هایی مثل پچ IDM گیر نده
الان میخواستم G-Data IS 2013 دانلود کنم از سایت اصلیش حجمش 625 مگ بود یکم زیاد نیست ؟ G-Data هر سال یا اول بوده یا دوم پس چرا انقد کم طرفدار داره ؟
یکی از دلایلش همین حجم بالای اونه و یکی دیگه اینه که کرک و سریال کم واسش پیدا میشه ضمنا به کرک ها و پچ ها هم گیر میدهنقل قول:
کسپرسکی اینترنت سکوریتی رو تست کنید...
من دنبال یه آنتی ویروسم که خوب باشه لاسنسنشو بخرمنقل قول:
نظرتون راجب G-Data چی هست ؟
G-Data یکی از بالاترین شناسایی ها رو داره به خاطر داشتن دو موتور بیت دیفندر و آواست البته معایب خاص خودشم هم داره که بهتره اول تست کنیدنقل قول:
گزینه های دیگری هم هستند علاوه بر کسپرسکی اینترنت سکوریتی که گفتم میتونید از محصولات امسی سافت که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره خرید کنید این آنتی ویروس جدیدا یکی از موتور های خوذش رو عوض کرده و به بیت دیفندر تغییر داده
بازم میگم اول تست بعد خرید ...
مشکلات G-data چیه ؟نقل قول:
توی Av-comparatives اصلا Mcsoft رو ندیدن ! چطوریه ؟
منظورم از مشکل این بود که اول تست کنید ممکنه ازش خوشتون نیاد ممکنه با سیستم شما نسازه و از این قبیل مشکلاتنقل قول:
آنتی ویروس مایروسافت نتایج جالبی در تست های AV-C نگرفته شاید به همین دلیل در این تست ها شرکت نمکینه لینک زیر تست های 2011 است که در بعضی هم مایکروسافت شرکت کرده
Emsisoft درسته!نقل قول:
دیتابیس eset + دیتابیس Avira + یک موتور اسکن تخیلی = شدنقل قول:
اینکه بیشتر شناخته دلیلی نداره، خب از آپدیت های آویرا هم استفاده می کنه.
شما اگر کمی عمیق تر به امنیت خود نگاه کنید، دنبال لایه های دفاعی آنتی ویروس هستید. وگرنه شما اگر با یک آنتی دیگه هم سیستم خودتونو تست کنید ممکنه ویروس های جدیدی شناسایی بشه و این معیار قدرت نیست!
من اصلا حواسم نبود که منظورتون احتمالا Emsisoft هست :دی
Emsisoft یک بار به صورت تکی در تست های AV-C شرکت کرده که درصد شناسایی بالایی داشته ولی چون فالس های زیادی هم داشته ترجیح داده اول این مشکلش رو برطرف کنه و بعدش در این تست ها شرکت کنه , حالا با تغییر موتورش به بیت دیفندر من بی صبرانه منتظرم تا امسی سافت در تست های 2013 این موسسه شرکت کنه ونتایجش رو ببینم
بله :31:نقل قول:
ممنون رفیقنقل قول:
تست 2013 کیه ؟
سال بعد ؟