دوستان یه 206 مدل89 سفیدتیپ 2 تر تمیز (30000 کارکرد) چند میرزه؟ ارزش خرید داره کلاً یا برم سراغ یه ماشین صفر تو این رنج قیمت؟
Printable View
دوستان یه 206 مدل89 سفیدتیپ 2 تر تمیز (30000 کارکرد) چند میرزه؟ ارزش خرید داره کلاً یا برم سراغ یه ماشین صفر تو این رنج قیمت؟
ببخشید اینجا میپرسم ..ولکس چ طور ماشینیه؟ چینیه؟؟
کلا شما پارس رو بهتر میدونید یا ماشینهای چینی مثل 530 یا لیفان یا ولکس؟
دوستان jac j5 و mvm 530 و همین ولکس در چه سطحی هستن؟ آقا قابل رقابت با موارد مشابه هستن؟ مثله برند پژو و یا احیانا هیوندا و ... تو این رنج
کلا پول دادن بهشون رو چطور میبینید؟
206 تیپ 2 مدل 89 قیمت حدود 27 میلیون تومان هست.نقل قول:
ارزش خرید داشتن یا نداشتنش رو ملاک های شما برای خرید خودرو مشخص خواهد کرد.
خودروهای چینی از نظر کیفیت و امکانات بهتر از خودروهای داخلی عمل کردن.نقل قول:
اما خوب باید ببینیم بعد از چند سال کارکرد میشه روشون حساب کرد یا نه که این هنوز مشخص نشده
خدمات پس از فروش گسترده و مناسبی ندارن و قطعاتشون زیاد در دسترس نیست.
سلام یه ماشین میخوام موتور قویی داشته باشه سواری نرمی داشته باشه نقدی تا 40 تومن دارم قسطی تا 50 تومن برام مهمه ماشین سواری نرمی داشته باشه چه تو شهر چه تو جاده مشکل بنزین هم ندارم
به قول دوستان سوارش شدی دلت نخواد پیاده بشی
بهترین گزینه به با ملاک های شما همخوانی داشته باشهنقل قول:
مزدا 323 فول مدل 86 هست که میتونی پیدا کنی.
ممنون ولی از کجا تشخیص بدم مدل فول رو از غیر فولنقل قول:
با سلام بنده قصد خرید ماشین تا35 دارم از بین l90،رانا،206 کدام امکانات بیشتری داره ،مصرف کمتری داره وشتاب بیشتری داره در کل برای یک خانواده 4 نفری کدام بهتر است.
سلام با توجه به ملاک های شما تندر 90 انتخاب میشه.نقل قول:
هر سه خودرو از قدرت و شتاب و مصرف سوخت مناسبی برخوردارن اما برای خانواده 4 نفره خودروی
جادارتر تندر 90 هست
تیپ های مزدا 323نقل قول:
1 : ساده
2 : ایربگ راننده و اندکی تغییر در جلو داشبورد
3 : 2 + سانروف
4: 2 + دنده اتومات
5 : 3 + دنده اتومات
چه گزینههایی تو رنج 60 میلیون هست که دنده اتومات باشه و برای استفادهی خانواده مناسب باشه ؟ (طبعن دست دوم)
تا رینج 30 تومان چه ماشینی بگیرم بهتره ؟
سورن تولید نمیشه ؟
مزدا 3 مدل 86 و ممکنه 87 گیرتون بیاد .نقل قول:
تویوتا کمری گرند 2005
کرولا 2006 اتومات
مگان 2000 مدل 88
نه متاسفانه تولیدش متوقف شدهنقل قول:
ملاک هاتون رو مشخص کنید .
کمی زیبایینقل قول:
برای داخل شهری - کمی بیرون شهری و مسافرت - جادار
سمند LX EF7 صفرنقل قول:
پزو پارس ELX کارکرده
تندر 90 فول مدا 90
اگر قصد خرید خودروی صفر دارید سمند LX EF7 گزینه خوبیستنقل قول:
پژو 405 اس ال ایکس صفر نیز میتوانید خریداری نمایید
پارس سال کارکرده مدل 90
قربان خودم به این نتیجه رسیدمنقل قول:
اگر قصد خرید خودروی صفر دارید سمند LX EF7 گزینه خوبیست
احتمالا فردا برم واسعه ثبت نام
فقط یه چیزی
میگن این مدل سوپاپ سر سیلتدر(یه همچین جیزی , بلد نیستم) میسورونه و مشکل دار هست و ....
این حرف صحت داره که ماشین مشکل داری هست و شاید بعد از چند وقت 3 4 تومن خرج برداره ؟
در مدل های 91 این مشکل وجود داشت به دلیل واشر سرسیلندر نامرغوب و مشکلاتی در واترپمپ موتور داغ میشد و واشر میسوزوند ، اما در حال حاضر این مشل برطرف شده و میتوانید با خیال راحت خرید کنید .نقل قول:
سلام
الان پژو پارس سال 90 دارم وازش راضی هستم ولی میخوام تنوعی بشه و عوض کنم به نظرتون توی این رنج قیمت چه ماشینی بگیریم :
خودم بین این دو گزینه موندم پارس صفر elx و این خودروهای چینی که البته نمیدونم خوبن یانه: 1- لیفان 620 و 2- جیلی و 3- ولیکس 4- جی 5 کرمان موتور
برام قدرت موتور زیبایی و فراوانی امکانات مهمه؟
درودنقل قول:
پارس ELX تولیدش متوقف شده است و تفاوت آنچنانی با خودروی حال شما ندارد ، بین خودروهای چینی که فرمودید جیلی EC7 خودروی خوبیست و حتی در بازار اروپایی هم فروش خوبی داشته است .
ایمنی مناسب ، نرمی و کم مصرف و کم صدایی موتور ، زیبایی داخلی و خارجی از مزایای جیلی EC7 هستند .
سلامنقل قول:
متشکرم دوست عزیز / انتخاب بنده هم از ابتدا جیلی بود و تا مرز ثبت نام رفتم ولی واسه مذاکرات دست نگه داشتم که الان میبینم بازار واکنش چندانی نشون نمیده ولی خوب بازم تا پایان ماه صبر میکنم بعد میخوام اقدام به خرید کنم. در مورد جیلی که انتخاب اولم هم بوده 2 مورد هست یکی اینکه تفاوتش با لیفان حدود 20 میلیونه که نمیدونم معقول هست یانه؟ چون باز هم دربازار دست دومش به چشم چینی بهش نگاه میکنم و احساس میکن لیفان 620 بین مردم جا افتاده تر باشه وقیمتش هم معقول تر ولی در مورد کیفیت قطعات و موندگاری نمیدونم چون تا الان از هرکی که دیدم سوال کردم بیشتر از 6 ماه این ماشین دستشون نبوده که خب نمیشه قضاوت کرد
مورد بعدی جیلی اینکه میگن میخواد اتوماتش بیاد البته نمیدونم قیمتش حدودا چقدر خواهد بود و اگر اتومات میبود دیگه شکی در موردش نبود .
سلامنقل قول:
با اجازه پویا جان جواب میدم
جیلی اتومات اگه بیاد 6 میلیون بالاتر خواهد بود
یکی از دوستان من این ماشینو خریده
باید بگم واقعا عالیه
یکی از بهترین ماشینها با این قیمته شما با 60 میلیون باید توی صفر کیلومترها به mvm x60 .یا lifan x30
یا همون لیفان 620 با قیمت پایینتر فکر کنید
من تجربه سواری همه موارد را دارم
از نظر نمای داخلی جیلی هیچ حرفی برای رقیباش باقی نذاشته
از نظر نمای ظاهری هم کاملا زیباست,از نظر کیفیت عالیییی
5 سال گارانتی یا 150000 کارکرد
حتی توی 2 هفته پیش ما یه تست کوچیک بین جیلی و زانتیا گرفتیم
شتاب بهتر از زانتیا
زانتیا را که با 190 میرفت به راحتی گرفت
210 هم با ماشین پر کردیم
سلام
نظرتون درباره مزدا323 تمیز کارکرد پایین چیه؟
کسی مزدا داره اینحا؟!
مدل پایین چه مدلی منظورتون هست ؟نقل قول:
رنج قیمتی و تیپ مورد نظرتون رو هم بفرمائید .
سلام متشکرم از پاسختون؛ شخصا بین لیفان 620 (به خاطر قیمت مناسب ) جک جی 5( تاجایی که تعریفش رو شنیدم کیفیت مناسب بهمراه قیمت مناسب) و جیلی هم که دیگه توی کیفیت بخاطر 150000کیلومتر گارانتی اش جایی واسه فکر کردن نزاشته ولی به نمایندگی مراجعه کردم میگن اینی دنده ای ثبت نام دارند اتومات فعلا نه (نگفتن هم کی)چون ماشین با این ابهت حیفه که اتومات نباشه واسه همین هم حیفم میاد که واسه دنده ای اش اینقدر پول بدم. با این اوصاف نظر دوستان بین این دو چیه 1- لیفان 620-1800 2- جک جی 5نقل قول:
البته قيمت جك كمي بالاترهنقل قول:
اما ظاهرش كاملا شيك تر از ليفانه
از نظر مؤتوري چيزي از ليفان كم نداره
كيفيت سأخت و مونتان هم بالأتر از ليفانه
اما ليفان بازار خريد و فروش بهتري نسبت به جك داره
پيشنهاد من خريد جك
سلام دوستان
تا 40 تومن چی میشه خرید؟
ورنا یا اوانته کم کارکرد و تمیز گیر میاد؟
این خودروهای چینی مثل لیفان چطورن؟
پارس یا 206 صفر بهتره یا کارکرده های خارجی؟
ممنونم از همگی
بهتر بود اولویت هاتون رو بیان میکردید . پارس با این قیمت اصلا ارزش خرید ندارد ( همینطور 206 و L90 )نقل قول:
خودروهای چینی هم بد نبودند اما با وضع کنونی و در صورت برداشته شدن تحریم ها احتمال میرود کاهش شدید قیمت را داشته باشند .
اگر قصد خرید خودروی صفر را دارید تا رنج 40 ملیون فقط دو خودرو به صرف و نسبتا قیمت مناسب دارند :
1- سمند
2- پژو 405
برای خرید آوانته باید حداقل 45 ملیون هزینه کنید ( مدل 85 ) که یک خودرو با کیفیت متوسط ، امکانات حداقل و ظاهری نچندان جذاب میباشد مخصوصا فضای داخلی به شدت کسل کننده و قدیمی به نظر میرسد .
میتوانید هیوندای ورنا مدل 88 هم انتخاب کنید که خودروی سدان جم و جور نرم و راحتی است اما موتور نسبتا ضعیفی دارد و مشتری خاص خودش را می طلبد .
در کل ملاک هایتان را مشخص کنید تا بهتر راهنماییتان کنیم .
شتاب و سرعت و نرمی خودرونقل قول:
ظاهر مناسب
اینا برای من مهمن
زانتیا کم کارکرد چطوره؟ گیر میاد؟
ممکن هست تو چند ماه اخیر یا بعد عید قیمت ها افت خوبی داشته باشه؟
احتمال کاهش قیمت نیست .نقل قول:
زانتیا وضعیت خوبی در بازار نداره ، قطعاتش کم یاب و بسیار گران هستند ، خودرویی پر اصطهلاک با ایمنی بسیار پایین
بهترین خودرو برای شما پژو پارس ELX مدل 91 و حتی 92 هست که از همه نظر خودروی عالی میباشد . شتاب اولیه و ثانویه عالی ، نرمی و جاداری از مزایای ELX است .
اگه 10 تومن ديگه بودجمو افزايش بدمنقل قول:
چه انتخابايي بهتره؟
با اجازه پوريا جاننقل قول:
با بودجه ٤٠تا٤٥
در أولويت پارسelxصفر كيلومتر
بعد از اون مورد هاي چيني هم هستند
نسبت به برتري به ترتيب ولكس
بعد ليفان ٦٢٠ با موتور ١٨٠٠
ام وي ام ٥٣٠ با موتور ٢٠٠٠
كه ولكس و ليفان از نظر فني و بدنه نسبت به mvm بهتر هستند
سلام دوستان
امروز ميخوام يه 206 sd v8 بخرم مدل 90 بدون رنگ بيمه كامل كاركرد 29000 ماشين خيلي سالم هستش خدايي هيچي كار نكرده لاستيك هاش نو نو
فروشنده اشناست ميگه 31 ميليون
ازدوستاني كه سررشته دارن ميخوام ببينم قممتش خوبه
ممنون
بله قیمتش خوبهنقل قول:
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
پویا خان یه سوال
از لحاظ فنی و کارایی و اینکه بعدا ماشین دردسرساز نشه بین sd v8 و mvm315h شما کدوم رو انتخاب میکنید؟
واقعیتش من از این 315 خیلی خوشم میاد ولی میترسم بگیرم و بعدش از لحاظ کیفیت ازش ناراضی باشم؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید
سپاس
درود ، با سپاسنقل قول:
MVM 315 بد از آب درنیومده و البته مشکلات کوچکی داشته اما در درازمدت هنوز امتحان خودش رو پس نداده .
در مقابل 206 چندین سال است تولید میشود و اکثرا از این ماشین راضی هستن . شتابش بهتر از 315 است و همینطور به نظرم دکوراتیو 206 زیباتر از 315 هست .از نظر قطعات هم موتور TU5 بومی سازی شده و به نسبت خدمات و قطعاتش بهتر است .
در کل به نظرم 206 امتیاز بیشتری به خودش اختصاص میدهد .
ماشین حدود 45 میلیون دنده اتوماتیک چی خوبه؟ فقط یه چیزی نباشه که قطعات یدکیش خیلی خیلی گرون باشه (معمولی با پایین باشه)
خوشکل هم باشه :n02:
میگن L90 خوبه. ولی خوشکل نیست. قیمت دنده اتوماتیکش چنده دقیق؟
چه چیزایی پیشنهاد میدید؟ به جز 206
سپاس
میتونید L90 اتومات صفر رو انتخاب کنید ، ماشین خوب و اتومات مطمئن و قابل قبولی داره ، گیرباکسش 100 درصد پک فرانسه است و من تست کردم بدم نیومد .نقل قول:
ماشین اتومات توی این رنج میتونید به مزدا 3 تیپ 5 مدل 86 هم انتخاب کنید که تقریبا عمرش رو کرده .
206 اتومات هم که واقعا فاجعست .