اگه دوست نداری از ترینر استفاده کنی باید بگردی دنبال اون گیاها تو بازی ازشون استفاده کنی تا وضعیتت به حالت طبیعی برگرده ولی تعدادشون خیلی هم زیاد نیست تو مراحل سخت به کار آدم نمیاد:n29:نقل قول:
Printable View
اگه دوست نداری از ترینر استفاده کنی باید بگردی دنبال اون گیاها تو بازی ازشون استفاده کنی تا وضعیتت به حالت طبیعی برگرده ولی تعدادشون خیلی هم زیاد نیست تو مراحل سخت به کار آدم نمیاد:n29:نقل قول:
نقل قول:
از chapter selectهم اقدام کردم ولی فایده ای نداشت اینجا مسئله سختیش نیست لامصب اینقد این دوربین جهتش تغییر میکنه میره روی اعصاب
مثل اینکه باید یک دسته بگیرم این مرحله رد کنم با کیبورد نمیشه اصلن:n29:
نقل قول:هرب ها (همون گیاه ها) با هم ترکیب میشند .نقل قول:
به صورت سنتی ترکیب سبز + قرمز میتونه جونتون رو کامل پر کنه .
ترکیب سه تا سبز هم همین کار رو میکنه .
در اویل 6 ترکیب سبز و قرمز بهتون قرص بیشتری میده به نسبت سبز خالی .
پس بگردید قرمز و سبز پیدا کنید و با هم ترکیب کنید .
مساله بعدی هم اینه زیاد در گیر زامبی ها نشید! تا وقتی مجبور نشدید بهشون شلیک نکنید و باهاشون درگیر نشید و از دستشون فرار کنید.
اسلحه قوی تر هم باعث میشه که کمتر به خطر بیوفتید برای همین سعی کنید اسلجه های قوی رو به دست بیارید، مثلا توی چپتر 3 سناریوی جیک و شری اونجا که میرید توی اون معبده با یه مجسمه بودای بزگ تمام مدالها رو جمع کتید و بریزید توی مجسمه تا در پشتی باز بشه و Bear Commander رو بگیرید (کلا 16 تا مدال هست) .
قسمتی که Jake تو یه اتاق یخی هست، وقتی Sherry و میفرستی بالا و میره پشت غوله، بعدش هر کاری میکنم یارو یا منو میکشه یا دختررو، لطفا راهنمایی کنین.
این بازی انگار سیو کردنش مشکل داره من این همه رفتم جلو بعد خیلی نرمال خارج شدم از بازی و چند روز بعد وارد بازی شدم از 1 چک بوینت قبل اومد بازی .. حالا این هیچ این همه من با 1 مربع خون دارم میرم جلو بزور خیلی جاها رو رد کردم یهو برق رفت وقتی اومدم تو بازی دیدم وااااااااااای از همون جای اولی اومد ... بخدا اگه خون بهم بده ردش میکنم .. لامصب همش توی این جعبه ها تیر و مجمسه میزاره .. اصلا شما مطمئنید که گل سبزا روتو اون جعبه ها میزاره ؟دیگه دارم به این خزه های روی زمین گلدون بزرگای تزئیناتی تو سالونها هم شک میکنم که نکنه اینا خون هستن میرم هی کنارشون R میزنم به امید خون :n08:
آیا اصلا کسی مثل من رو no hope میره ؟ از همون اول بازی که یه گل سبز داده تا الان که فکر کنم 6....7 درصد بازی رو رفتم هیچ گل سبزی نداده و همش داره با یه مربع بزور میرم ... بازی خراب نیست؟
والا من که ورژن blackbox رو رفتم مشکلی نداشت
همون نرمالش رو رفتم به خودم سختی نمیدم
نرمال فایده نداره ک .زامبیه انگار رو نرمال میگه من کاریت ندارم بیا منو بکش.رو سخت میشه رفت ش ولی گیم پلی خوبی هم نداره.مثلا دارم فرار میکنم از دستشون یهو وسط راه ناخواسه از سکوی نزدیکش میره بالا خیلی وعصاب خورد میکنه.نقل قول:
برای من سیوش مشکل داره
سخت زامبی ها مشکل ندارن Bosss هاش رو مخ میرن
ورژن بلک باکس رو بگیر راحت کن خودتو
میشه یکی توضیح بده چطوری باید از هرب ها استفاده کنیم ؟؟
چند تا رو کامباین میکنم ولی بلد نیستم چطوری استفاده کنم
همون بلک باکس رو منم دارم.یعنی همیشه بلک باکس دانلود میکنم..به کل بازی رو پاک کردم تاسر فرصت دوباره نصبش کنم.لامصب یه نیوگیم نذاشته براش تو بازی ک بخوایم سیو رو پاک کنیم.در هرصورت من گفتم از اول نصبش کنم بهتره.فعلا زدم تو کار مترو last lightنقل قول:
مترو هم بازیه خوبیه یکی دو هفته پیش بازی کردم
عجیبه شاید تو نصبش مشکلی داشته
منم همون ورژن رو داشتم همه چی خوب کار میکرد
دوستان من تو یه جایی از ایدا گیر کردم
یه جایی هست که 3 تا زامبی هست .اونطرف صندوق کلید هست وقتی میپرم پیش اونا زمین باز میشه . میخوره زمین
میشه کمکم کنید بگین باید چیکار باید بکنم ؟
وقتی شری رو فرستادی بالا . باید بری به اطراف بمب بزاری . بمب رو بترکونی غول حواسش پرت بشه شری بیاد کلید رو برداره . بعد جای دیگه بمب بزاری بترکونی شری برگرده . برین درو باز کنین و فرار کنین :n06:نقل قول:
با تیرکمون طوری بزنشون که بچسبن به دیوار بعد برو ... :n26:نقل قول:
سلام
دوستان من چند مرحله از بازی رفته بودم و خارج شده بودم از بازی. وقتی خواستم دوباره بازی کنم ، هیچ گزینه ادامه ای پیدا نکردم و باز همون new game بود !! چجوریاست این ؟!
چند تا مرحله رفتی یا چک پوینت ؟نقل قول:
با چک پوینت فک کنم 3 4 تا بود ! نمیدونم چه مرگشه !نقل قول:
چند تا مرحله رفتی یا چک پوینت ؟
روی چک پوینت بازی رو سیو نمیکنه ! وقتی که بازی رو سیو میکنه عکس یک ماشین تایپ میاد مینویسه Saving .نقل قول:
اگر از روی چک پوینت بازی رو ببندید بعدش باید از آخرین جایی که سیو شده برید .
کاشکی توی تیم سازنده بازی یکی دو نفر بودن که درس زیست شناسی خونده بودن.
اخه یعنی چه کله ی یه javo بترکونی بعد با اون سرعت جاش یه حشره در بیاد.
یا Rasklapanje ها که حتی یه منطق کودکانه هم نمیشه برای عملکرد و تولید مثلشون پیدا کرد.
یا مضحک تر از همه تبدیل سیمونز به دایناسور و سوسک و ... .
دیگه تقسیم سلولی هم حدی داره...
با هرچی این بازی میشه کنار اومد مثل اکشن شدن و ترس نداشتن و ... اما با داستان مضحک و هیولاهاش نه.
این سنتی که همین طوری الکی همه گنده میشند از شماره 2 شروع شد !نقل قول:
توی شماره 1 همچین چیزی نداشتیم، توی 2 اولین بار برکینز این طوری شد و هی جلوی چشم ما گنده تر میشد - توی شماره 3 با اینکه دوزش کم شده بود ولی باز هم بود و نمسسی یک وقتهایی این طوری میشد . توی کد ورونیکا همچین چیزی نداشتیم تا رسید به شماره 4 که برای اولین بار دشمنان دو مرحله ای شدند و این داستان به اوج خودش رسید !!! یعنی وقتی میزدیشون از توشون یه چیز دیگه میزد بیرون . توی شماره های فرعی مثل 0 و دد ایم و آوت بریک هم من یادم نمیاد همچین مسخره بازی البته توی Revelations بود .
البته هر چی باشه باید در نظر گرفت که این یک بازیه و دلیلی نداره از واقعیت پیروی کنه کما اینکه در واقعیت اصلا ما زامبی و پلاگا و ماجینی و دژاوو و ... نداریم .
ولی به قول شما خیلی زیبا تر میشد اگر ریلیستیک تر میبود تقسیم سلولی در اون حد اگر به فرض هم سرعتش رو بگیم حالا اوکی ! تا اون اندازه های عجیب و غریب کلی مواد معدنی و آلی و ... میخواد این همه ماده یه دفعه از کجا میاد خدا میدونه :دی رسمن زده قانون بقای ماده و انرژی رو ترکونده :دی
پس dead space3 رو بازی کنی چی میگی....؟ :n09:نقل قول:
طرف با سرعت نور تو جو پرتاب میشه..میخوره به سخره هیچی اش نمیشه..بدون ماسک هم نفس میکشه تو خلاء :n15:
اینایی که تو میگی چیزی نیست...
سلام . دوستان بدبخت شدم :n28:
من هر سه شخصیت رو تموم کرده بودم ، آیدا رو هم تا نصفه رفته بودم. ویندوزم به مشکل برخورد . مجبود شدم ویندوز رو عوض بکنم
اما قبلش هرچی فولدر سیو داشت رو کپی کرده بودم . بعد ویندوز پیست کردم سرجاهاشون اما وقتی رفتم تو بازی . از نیو گیم اومد :n28::n14:
میشه بگین چیکار کنم سیو های بازیم برگرده ؟ :n16:
باید سیو گیم کامل رو دانلود کنی از ادامه اش بری ::این سایت رو سرچ بزنی پیدا میکنی..منم از همینجا دانلود کردم سیو کامل رو..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی اسکیل خریده بودم . یعنی همش رفت ؟! :n03:نقل قول:
نمیشه واسه سیو خودم کاری کرد ؟ :n27:
با ترینر میشه هم Skill point اضافه کنی یا کلشونو باز کنی ، این راه هست :n26:نقل قول:
من هنوز Dead Space 3 رو شروع نکردم اما هر بازی چهارچوب خودشو داره ،مثلا وقتی DMC بازی می کنید دیدن هر نوع هیولایی تعجب اور نیست اما در رزیدنت اویل اساس کار امبرلا و شرکتهای مشابه ازمایشات ویروسی و ژنتیکیو این چیزهاست و داستانو اتفاقات هم کاملا جدی و از روی اصول دنبال میشه .نقل قول:
خب من نسخه های فرعی رو بازی نکردم و اصلیها رو هم از 3 شروع کردم اما تا اونجا که یادمه نمسیس به یکباره تغییر نمی کرد یا در نسخه 4 باز زیاد غیرمنطقی نبود که مثلا یه انگلی در بدن یه فرد باشه و بعد از مردنش بیاد بیرون ، همچین دور از ذهن هم نیست ولی در کل بالاخره به قول خودتون "بازین" ، زیاد گیری نیست روشون ولی با اینحال اصول و منطق خاص خودشو داره ...اما اینا دیگه به ته دیگ رسیدن و از چهارچوب منطق خود بازی هم زدند بیرون ... اینی که یه ادم توسط یک ویروس تبدیل به یک دایناسور غول آسا بشه و بعد دوباره بتونه به فرم انسانیش برگرده در تاریخ این سری بازی بی سابقه هست.نقل قول:
چطوری میشه از اون بمبهایی که با اسلحه پرتاب میشه استفاده کرد؟
با لئون چطوری میشه با دو تا کلت شلیک کرد؟
هدف گیری میکنید بعدش دکمه مثلث توی PS3 و Y توی 360 رو میزنید سویچ میکنه روی حالت دوم .
روی PC نمیدونم کدوم دکمه هست .
ممنون ولی من با pc دارم بازی میکنم.نقل قول:
کسی میدونه رو pc چطوری کار میکنه؟
با E ...اول نشونه بگیر بعد e رو بزن.نقل قول:
بعصی اسلحه ها هم حالت تک تیر و 3 تیر دارن که زیر جاییکه تعداد فشنگهاتو داخل خشاب نشون می ده ،می تونی ببینی روی کدوم حالته.
سلام
نسخه revelotion بهتره یا این؟؟ با نسخه ۴ و ۵ خیلی حال کردم
اگر از 4 و 5 خصوصا 5 لذت بردید ، مشکل نداره احتمالا با این هم ارتباط برقرار میکنید:n27:نقل قول:
به نظرم اگه میتونید اول این بعد Revelation رو بازی کنید ...
من فک کنم دیگه Capcom قطیه شخصیت منفی آورده و با این رزیدنت مشخص شد که شخصیت منفیه خوب و جذابی در بازی نبود ... چه خوب بود اگه هنوز آلبرت زنده بود یا حداقل الکس وسکر میومد تو بازی تا ببینیم این شخصیت که هیچی ازش معلوم نیست کیه :n02: یا بازم حداقل جیک راهه پدرشو در میگرفت و میخواست انتقامشو بگیره و به همین علت هم حالا شخصیت مثبتا مجبور بودن تا اونو زنده بگیرن چون اگه نتونن ، واکسنی برایه ویروسه C نمیتونست ساخته شه :n09:
از نظره اینکه بیشتره شخصیتایه قبلی تو این بازی بودن خوبه ولی شخصیت منفیا چی ؟:n27:
به هر حال واسه بازی بعدی اگه الکسو بیارن به نظره من شاید بتونن اون میزان رضایتی رو که نسخه هایه قبله بازی داشتن پس بگیرن :n01: البته باید در نظر گرفت که خیلیا ناراضی بودنشون از سره شخصیتو داستانو اینجور چیزا نبود ...
یکی از بهترین بازی های عمرم بود
همش تو شهرن یا نه؟؟؟
هیچی 4 نمیشه واقعا قشنگ بود...یکمی باز کردم همش تکراریه
نه همش توی شهر نیستند ولی به طور کلی چیز مالی نیست .نقل قول:
شماره 5 از این بهتر بود ، 4 از 5 بهتر بود و 3 از 4 و 2 و از 3 و 1 از همشون :دی به خصوص ریمیک 1 شاهکار بود .
خلاصه هر چی اومده خراب تر شده .
خیلی باحاله دایی من بازی میکرد خیلی باحاله میخوام ازش بگیرم:n02:
یادش بخیر
یادمه قبلا ها نظارت دقیقی توسط مدیران برروی ( حداقل پست اول شروع تاپیک های بازی ها بود که کامل باشن )
دوستان پست اول تاپیک را میزنید زحمت بکشید مثل قدیم اگر لینک دانلودی هم از بازی هست قرار بدهید
و مهمتر از اون لینک دانلود کرک
من الان لینک دانلود کرک را که دوست عزیز علیرضا قرار دادن برای شما قرار میدهم ( لطفا پست اول اصلاح شود )
همچنین به بخش تاپیک مشکلات اجرا و نصب بازی اویل 6 هم اضافه شود لطفا تا دوستان سریعتر مشکل دانلود کرک خود را حل کنند و کلی صفحه را نگردند اینطوری بهتره
نقل قول:
آقا گذاشتم تو Dropbox ام تا آپلود شه. این هم لینکش:
همین الان آپلود شد
:wink:
موفق باشی
اگه مشکلی بود برمیگردم پستاتون رو میخونم
دوستان حال و حواتون عوض شه یه عکس بزارم از منو دوستام تویه Steam داریم آنلاین بازی میکنیم :n02:
الآن حدودا 39 نفر ایرانی هست که از صب تا شب ریختن اونجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه گروپ زدیم با هم اونجاییم چت رومم داره با هم هماهنگی میکنیم :n26:
عکس بیشترم هست ولی همین از همشون با حال تره ژسته من (piers) با Ada (یه یازیکنه ایرانی) خوب افتاده ، Mental هم ایرانیه :n02:
سلام شاید یه کم دیر باشه برای این پست ولی من تو نصب بازی مشکل دارم بازی روو 99% گیر میکنه و این پیغام روو میده[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ممنون میشم راهنماییم کنید