سلام دوستان
Printable View
سلام دوستان
سلام دوستان
بنده حدود چندین صفحه از تاپیک رو خوندم و می خوام پکیج بزنم.
ساکن شهر آران و بیدگل(5 کیلومتری کاشان) هستم.
آب این منطقه سختی زیادی داره و از نظرات این تاپیک فهمیدم که اگه
1)دو مبدله
2)سختی گیر پلی فسفات
3)درجه حرارت متوسط برای پکیج
رعایت بشه سختی اب مشکلی پیدا نمی کنه!
ما قراره که پشت آشپزخانه یه مطبخ 5 متری بسازیم که اجاق گاز و پکیج و ... اونجا قرار بدیم که
مشکل مصرف هوای اتاق و صدای فن و .... رو حل میکنه!
زیر بنای خونه ما حدود 140 متره که
1)حال و پذیرایی 45 متری ==> 1 رادیاتور 20 پره
2)اتاق خواب 11 متری ==> 10 پره
3)اتاق خواب 12 متری ==> 10 پره
4)اتاق خواب12 متری ==> 10 پره
5)حمام ==> 4 پره
کافیه!
رادیاتور ها هم ال پریمو بوتان باشه!
ولی هنوز نمی دونم که چه مدل پکیجی بگیرم؟؟؟
(حدود2 الی 2.5 میلیون پکیج)
{یک می گفت بوتان بزن خدماتش خوبه!
شماها می گید که کیفیت زیر صفره!
}
تا چه مدت استحمام برای گرمای خانه مشکل ایجاد نمی کند؟
آیا هزینه سرویس کردن و دفعات آن بالاست؟
آیا فشار آب گرم پایین است؟
ایا حمام رادیاتور می خواهد؟
آیا 1 رادیاتور 20 پره برای حال و پذیرایی کافی است یا 2 رادیاتور می خواهد؟
یکی از اتاق خواب ها روی اتاق دیگری است.آیا پمپ پکیج توانایی پمپ آبا به آن اتاق را دارد؟
آیا لوله ها خیلی می لرزند؟
آیا اگر برق یا آب یا گاز قطع شود ،خانه فورا سرد می شود؟
آیا پکیج 24 هزار برای این متراژ و آب و هوای کویری(زمستان های سرد) کافی است؟
آیا پکیج های فن دار خیلی اذیت میکنند؟
آیا پکیج های اروپایی الان موجوده و اگه باشه خدمات خوبی دارند؟
* * * مرداد 92 * * *
سلام پيشنهاد ميكنم فرومنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
را يه مطالعه داشته باشين ،ايرفل و بايماك تقريبا از يك سبك طراحي و توليد و قطعات پيروي ميكنن اينو تو بازديدي كه چند سال پيش از بايماك در تركيه داشتم متوجه شدم از نظر تكنولوژي قطعات و بهبود روي قطعات اصلا به خوبي فورلي نيست هرچند هر دو تركيه اي هستند، ايرفل توي واردات جدي نيست و هر زمان شايد ديگه ادامه نده لذا تمركزشش رو گذاشته توي آذربايجان شرقي و تبريز و فاقد سازمان خدمات پس از فروش هست ، فرولي توي قم يه نمايندگي داره ولي زياد فعال نيست،اگه خدمات براتون مهمه توصيه نميكنم،توي شهر شما تاچي،بوتان،ايساتيس و ايران رادياتور بسيار عالي كار ميكنن و خدماتشون انصافا خوبه ،
براي اينكه رادياتور به خوبي بتونه حرارت رو به محيط پيرامونش بده نياز به تهويه مناسب براي انتقال بار حرارتيش داره،اگه بخوبي اين مهم اتفاق نيفته تعدد روشن خاموش شدن هاي پكيج شما رو افزايش ميده در حقيقت علت اين أمر كاهش دلتا تي دمائ رفت و برگشت به زير بيست درجه هست ، توصيه ميكنم وضع پرده پيرامونش بهبود پيدا كنه،
این طرحه تعویض جریانش چیه؟کمک کنید لطفاً
میتونید با شرکتهای که این طرح را دارند تماس بگیرید ، اونها دستگاه شما را با یک مبلغی میخرن ، بعد یک دستگاه جدید که تولیدات شرکت خودشونه را به شما میدن . مثلا توی سایت شرکت ایرتمپ این موضوع را کاملاً شفاف به صورت زیر توضیح داده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - امور مشتریان- طرح تعویض پکیج های فرسوده
با توجه به هدف ارائه خدمات برتر به مصرف کنندگان محصولات فرولی، شرکت ایرتمپ برای اولین بار اقدام به اجرای طرح جایگزینی پکیج های قدیمی فرولی با مدلهای جدید و ارائه گارانتی سه سال نموده است.
شرایط ثبت نام: تماس با مرکز خدمات پس از فروش فرولی (61056-021) و اعلام شماره سریال دستگاه مربوطه.
اعزام کارشناس فنی از طرف شرکت جهت بازدید دستگاه فرسوده و همچنین کارشناسی جهت نصب دستگاه جدید به صورت رایگان.
اعلام شرایط خرید دستگاه فرسوده از طرف شرکت و تعویض آن با مدل جدید .
نصب و آموزش دستگاه جدید به صورت رایگان
نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از پاسخت البته من گزینه تشکر رو پیدا نکردم که براتون بزنم
اما یه سوال دیگه حالا با شرایطی که تو ایران هست که قیمت مناسب میخوان کیفیت خوب میخوان و پشتیبانی خوب با توجه به مدلهایی که تو ایران هست پیشنهاد شما که اهل فن هستید چیه بالاخره منی که سر رشته ندارم به قول شما فروشنده ها مخمو میخورن
اما با توجه به چیزهایی که گفته شد من به آریستون بوتان و ایساتیس رسدم اما نظر شما دوستان فنی برام خیلی مهمه
سلام من به دستگاه فشار سنج دیجیتال نیاز دارم اگه امکان داره یه مارک خوب بهم معرفی کنید و اینکه کجا میتونم تهیه کنمنقل قول:
تشکر...
با سلام و تشکر
پکیج ایساتیس تک مبدله دارم .
آیا در تابستان شیرهای رفت و برگشت رادیاتور باید باز باشن یا بسته باشه بهتره ؟
در ضمن مدتیه که وقتی شیر دوش حمام رو باز میکنم درجه حرارت آب رو که مثلا رو 38 تنظیم کردم و روزهای اول نهایتا با 2 اختلاف رو 40 می ایستاد الان رو هر درجه ای میذارم رو 50 یا 51 وای میسته و اگه شیر ور به سمت آب سرد ببرم تا مثلا ولرم شه شعله خاموش میشه و آب سرد میشه .
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
یه مشکله دیگه ایم که دارم وقتی آب سردو با فشار بالا باز میکنمو می بندم فن دستگاه روشن میشه و چند دقیقه کار میکنه و تو این جند دقیقه انگار دستگاه خواب باشه و کار دیگه ای نمی کنه مخصوصا تو زمستونا که باید رو رادیاتورا سوئیچ کنه .
لطفا راهنمایی کنید با تشکر .
سلام
من از شرکت فرولی در مورد نمایندگی های قم سوال کردم و دو تا شماره از دو نمایندگی اونا توی قم گرفتم. امروز یا فردا میخوام یه سر به نمایندگی هاشون بزنم و از خدمات پس از فروشش یک پرس و جو کنم. میخوام تصمیمم رو در مورد خرید پکیج فرولی قطعی کنم.
شما نظرتون چیه؟
چطور میشه از خدمات پس از فروشش اطمینان حاصل کرد؟
ممنون و متشکر از پاسخ هایی که میدید...:n12::n16:
زاستی رادیاتور حوله ای برای داخل حمام چی بگیرم؟
یه سوال دیگه: برای خونه ما که 85 متر هست، طبقه اول و زیرش پارکینگه، کدوم مدل فرولی رو پیشنهاد میدید؟ با آب قم(البته امسال مثلا شیرین شده و املاح اون خیلی کمتر شده) باید دو مبدله هم باشه؟
.
.
اینم یک عکس هدیه به آقای palmo جهت آواتارشون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تابستان و زمستان فرقی نمیکنه و همیشه باید شیرهای رفت و برگشت رادیاتور باز باشه. و برای گرم شدن رادیاتورها و یا سرد شدنشون کافی از دکمه تابستانه و زمستانه استفاده کنید.
ایا این مشکل توی تابستان بوجود آمده ؟ فشار آبگرم چطوره ، نسبت به قبل کم نشده؟نقل قول:
با تشکر فشار آب خوبه حتی شیرهای روشوییم که باز میکنم درجه آب تنظیم میشه ولی نمی دونم چرا آب گرم دوش این مشکلو داره ؟نقل قول:
احتمال خیلی زیاد سر دوش حمام رسوب گرفته. و باید رسوباشو پاک کنی یا اینکه کلاً عوضش کنی.نقل قول:
کسی جواب نداد آخرش رفتم یک پکیج فرولی خریدم!:n19:نقل قول:
سلام دوستان
میدونید چه پکیج هایی برچسب انرژی دارند ؟ و در چه رده ای هستند ؟
من خودم میدونم شاپه برچسب انرژی A و
والترو برچسب انرژی B داره
از دوستان اگر مارک دیگه ای رو میدونند چه رده انرژی داره بنویسه که با توجه به رده انرژی هم پکیج ها سنجیده شوند
سلامنقل قول:
قبلا بررسی کردم اصلا رده A توی پکیج ها وجود نداره، توی پکیج هایی هم که من بررسی کردم کم مصرف ترینشون پکیج ایساتیس هستش که گرید B داره
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم دیدم که شاپه برچسب A داره و والترو B روی هر دو برچسبش چسبیده بود
مارکای دیگه چی مثلا ایساتیس که میگی روش برچسب چسبیده ؟
دوستان پکیجای دیگه چی مثل فرولی آریستون بوتان ایران رادیاتور لورچ و .....
هر کسی دیده بگه
دوست عزیز من که گفتم بررسی کردم به این دلیل که یکی از دوستام توی اداره استاندارده و ایشون لیست پکیج های دارای استاندارد رو به من دادند که بهتر بتونم تصمیم بگیرم . من روی دستگاه والترو و یا شاپه ندیدم اما مطمئنم اگر هم شما دیدید اشتباه شده چون توی لیست استاندارد نبود و فقط چند تا برند های معروف مثل بوتان و ایران رادیاتور و ایساتیس بود .نقل قول:
این برچسب والترو و یا شاپه برچسب ایرانی نیست از کشور سازنده زده میشه و وارد ایران میشهنقل قول:
من هم روی پکیج والترو ، شاپه و الجی و یک سری پکیج چینی دیگه این برچسب انرژی را دیدم . اما روی پکیج های ایتالیایی و یا آلمانی چنین چیزی را ندیدم.
و این شرکتها توی جدول مربوط به اطلاعات فنی پکیج میزان راندمان دستگاه و سایر اطلاعات دیگر را نوشتن که بالاترین راندمان مربوط به پکیج های کندانسینگ هست.
نقل قول:
سلام
ببخشید این سوال که مربوط به کولر هست رو اینجا میپرسم آخه تو تاپیک خودش خبری نیست
من میخوام یه اسپلیت 30000 بخرم....تا سقف قیمت 5 میلیون تومن.....چه مدلی از همه بهتره ؟
اصلا یه پکیج خوب باید چه ویژگیهایی داشته باشه؟چه چیزی رو باید مد نظر قرار داد؟
* راندمان بالا دستگاه .
* توان خروجی بالا .
* حداقل مصرف گاز .
* دبی آبگرم بهداشتی بالا .
* میزان مصرف برق .
* نوع سیستم پکیج ( تک مبدله یا دو مبدله ).
* نوع محفظه احتراق دستگاه با توجه به شرایط محل نصب ( پکیج با محفظه احتراق باز یا بسته )
* ابعاد.
* میزان گارانتی و نحوه خدمات دهی دستگاه.
* درجه حفاظت الکتریکی بالا.
* کیفیت قطعات درون دستگاه.
نقل قول:
سلام به کارشناس محترم
با توجه به حرفهایی که صفحات قبل زده شده من به این نتیجه رسیدم که توی ایرانیها بوتان از همه بهتره. درسته؟
ما برای یک آپارتمان 90 متری در قم روی پارکینگ پکیج لازم داریم. جای پکیج هم توی آشپزخانه است. پنجره هم نداره. بوتان چه مدلی بگیرم؟ رادیاتور چه طور؟
من از لحاظ فنی سر در نمیارم و یه مصرف کننده ام ، اما با کمک یکی از دوستام که فنی کار تاسیساته ایساتیس خریدم و واقعا از پکیج راضی ام . دوستم می گفت خدمات دهی ایساتیس هم فوق العاده است . و هم اینکه 3 سال گارانتی داره .نقل قول:
به نظر من بهترین پکیج بوش است بیشتر از 10 سال بدون هیچ عیب و نقص و ادا اطواری کار میکنن
کسی از طرح تعویض پکیج اطلاعی پیدا کرد ؟
به آدرس زیر مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - امور مشتریان- طرح تعویض پکیج های فرسوده
با توجه به هدف ارائه خدمات برتر به مصرف کنندگان محصولات فرولی، شرکت ایرتمپ برای اولین بار اقدام به اجرای طرح جایگزینی پکیج های قدیمی فرولی با مدلهای جدید و ارائه گارانتی سه سال نموده است.
شرایط ثبت نام: تماس با مرکز خدمات پس از فروش فرولی (61056-021) و اعلام شماره سریال دستگاه مربوطه.
اعزام کارشناس فنی از طرف شرکت جهت بازدید دستگاه فرسوده و همچنین کارشناسی جهت نصب دستگاه جدید به صورت رایگان.
اعلام شرایط خرید دستگاه فرسوده از طرف شرکت و تعویض آن با مدل جدید .
نصب و آموزش دستگاه جدید به صورت رایگان
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
لطفا یک پکیچ مناسب و از نوع فن دار برای واحد 110 متری معرفی کنید.
برای رادیاتور هم چی پیشنهاد می کنید: پره ای یا پنلی؟
اتاق خوابهای 12 و 14 متری
سالن 60 متری (سالن 3 تا جای رادیات داره)
واحد شمالی، طبقه 4 از 7 ، پنجر ه ها کوچک هستند و از نوع upvc
پیشاپیش ممنون
ببینید فرولی فقط دستگاههای فرسوده خودش رو تعویض می کنه اما پکیج آریستون طرح تعویضی داره که در اون هر پکیجی از هر شرکت و برند دیگری که باشه را می توانید تحویل بدهید و یک پکیج آریستون با تخفیف 500.000.00 تومان تحویل بگیرید که فوق العاده است . اگر آبگرمکن فرسوده داشته باشید می تونید تحویل بدهید ( حتی اون آبگرمکن های قدیمی مخزن دار ) و آبگرمکن ایساتیس تحویل بگیرید با 50.000 تومان تخفیف . البته بوتان هم آبگرمکن تعویض می کند اما اون هم فقط با پکیج های فرسوده بوتان .نقل قول:
به نظر من باید بوش بگیری 24 مدل کلاسیک هم واقعا با کیفیته هم بهترین خدمتا رو داره میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نزدیک ترین نمایندگی رو پیدا کنی
رادیاتور پانلی بسیار با کیفیت تر هستند و برای پکیج بهترین گزینه هستن بر خلاف رادیاتور های الومینیومی که اب در برخورد با الومینیوم اکسید میشه و سطح اب کاهش پیدا میکنه و احتیاج زود به زود به هواگیری پیدا میکنه پانلی ها اینجوری نیستند قیمتشونم بسیار مناسبتر هستش و 10تا 12 سال گارانتی تعویض دارند
قیمت پکیج بوشم مدل کلاسیکش 2/870/000 تومان هستش برای اتاق خوابهاتون 2 عدد 80 سانتی برای هالتون هم سه تا 1 متری
دوست عزیز طرح تعویض فرولی هم دقیقاً همینطوریه ، و مهم نیست که چه پکیجی دارید. هر پکیجی که داشته باشید را تحویل میدید و یک پکیج فرولی به شما میده.نقل قول:
با سپاس از پاسخ سریع شمانقل قول:
نکته ای که وجود داره اینه که نمی خوام زیاد هزینه کنم. چون آپارتمان رو برای اجاره دادن تجهیز میکنم و پکیجهای بوش قیمتشون بالای 2.5 هست. ترجیحا میخوام از پکیجهای ایرانی استفاده کنم که قیمتش مناسب تر باشه. کدوم برند داخلی رو پیشنهاد میدید؟ البته تو داخلی ها بهترینشون رو معرفی کنید؟ بوتان مدلهای مختلفی داره، توی انتخاب گیج شدم! بوتان خوبه یا ایران رادیاتور؟
باز هم ممنون
بوتان مدل اوپتیما 24 هزار بگیر.رادیاتور هم میتونی بوتان مدل ایل پریمو بگیری که کیفیت خیلی بالایی داره و قیمتش هم خیلی مناسبه ،یا رایاتور پنلی با کیفیت بالا که سازگاریش با پکیج هم خیلی بیشتره.نقل قول:
به نظر من فقط به قیمت نگاه نکنید شاید بوتان خیلی ارزونتر باشه اما خدماتش اونقدر که می گن خوب نیست . و به دردسر تعمیرات بعدی اون را هم فکر کنید .نقل قول:
من که خودم ایساتیس دارم و فکر می کنم نسبت به قیمتش فوق العاده است . قیمتش هم زیر 2 تومنه .
اگه پکیج ارزون و خوب میخوای برو تاچی بگیر که به نسبت قیمتش عالیه یا میتونی نوتا بگیری که واقعا عالیه
با تشکر از همه دوستان که از راهنماییشون دریغ نمیکنن.
امروز فرصت کردم به چند تا فروشگاه سر بزنم، نتیجه رو به طور خلاصه مینویسم تا بهتر و بیشتر کمک کنید:
- پکیج بوتان optima 24kis قطعاتش اکثرا پلاستیکی شده بود و فروشنده ها ادعا میکردند دیگه کیفیت سابق رو نداره و مصرفش بالاست.
- پکیج ایران رادیاتور دو نوع مکانیکی (1.730.000) و دیجیتال (1.830.000) موجود بود که فروشنده ها اونو بهتر از بوتان می دونستند و قطعات داخلیشون برنجی بود.
- پکیج آلپروس 24 فن دار به قیمت 1.900.000 با 8 ماه گارانتی تعویض و 2 سال گارنتی تعمیر. با اینکه تو فروشگاهها زیاد نبود ولی ازش تعریف میکردند. قطعات داخلی هم برنجی بود. ظاهرش دقیقا کپی روبلا بود.
- پکیچ تاچی تنوع زیاد داشت. تیپ C مدل اسمارت 24 فن دار به قیمت 1.830.000 با گارنتی دو ساله.
رادیاتور پنلی ساخت ترک 250 تا 270 و ساخت ایران 210 تا 230. هر دو با گارانتی 10 ساله. ظاهرشون زیاد تفاوتی با هم نداشت ولی به نظر میرسه از لحاظ گارانتی نوع ایرانی بهتر و مطمئن تر باشه.
پکیج های خارجی هم همه بالای 2.500 بودند
دوستان لطفا در نتیجه گیری کمک کنند.
ممنون
پکیج ایران رادیاتور دارای صدای بسیار زیادی میاشد همون تاچی رو بگیر که از هر نظر از ایران رادیاتور بهتره
واقعاً جای تاسف داره که یک سری از این فروشنده ها برای فروش محصولات خودشون دست به هر کاری میزنن.
شرکت بوتان جدیداً امتیاز تعدادی از نماندگی های خودشو که تخلفات متعددی انجام داده بودن را از آنها گرفته. و حالا همون افراد برای خراب کردن برند بوتان میان میگن که قطعاتش پلاستیکیه. واقعاً جای تاسف داره.نقل قول: