منم این مشکل رو داشتم ؛ اصلا پینگ افتضاح و صفحه باز نمیشد (امروز چند بار شده) اما نهایتا؛ دو ، سه دقیقه بعد درست شده.نقل قول:
Printable View
منم این مشکل رو داشتم ؛ اصلا پینگ افتضاح و صفحه باز نمیشد (امروز چند بار شده) اما نهایتا؛ دو ، سه دقیقه بعد درست شده.نقل قول:
:sq_2: :sq_2: :sq_2:نقل قول:
دقیقا ، به هر حال باید همگی تلاش کنیم و پیگیر این وضعیت باشیم تا حساب کار دستشون بیاد و حالیشون بشه دنیا دست کیه.
برای من هم دقیقا 20 دقیقه پیش هیچ جایی رو باز نمی کرد البته من یکم هم به سیم کشی شک دارم چون مقدار snr و la زیاد مناسب نیست و با تغییراتی مقدارشو بالا پایین کردم تا الان که اوکی شد
حالا نفهمیدم از ماست یا ازوناست :دی
نقل قول:
مشکل از اوناست :دی اما از ماست که بر ماست :دی
:دی :دی
باید اینا رو ادب کرد تا متوجه بشند دنیا دست کیه و وقتی پهنای باند ندارند ؛ مشترک نگیرند.
درود
دوستان واسه منم الان درست شد!
اینم از وضعیت الانم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالت طاها جان :)
واقعا حالش رو ببری دادش ؛ وضعیت ما که همچنان همونطوره.
اینم از تست الانم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت شما هم که همچین بد نیست:31:
دوستان شما میتونید با چیز پی ان وصل بشید؟
من با سه چهار تا چیز مختلف امتحان کردم جواب نمیده۔فکر کنم پورتها رو بستن۔
یکی از دوستان میتونه بگه دلیله اینکه من عصر یه پست دادم ولی نمایش داده نشد و نوشته بود منتظره تایید مدیر،ولی الان باز مثله قبل میتونم پست بزنم چیه؟
من یه چندتا سوال از اقا فرشاد پرسیده بودم الان یادم نمیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sq_10:
اقا فرشاد اون سرویسیو که گفتی داشتی و به نظرم فضایی بوده رو چه زمانی داشتی؟ قیمتش چند بود؟قبول داریاین شکرت حتی الانشم از پارس بهتره؟ به نظره من بهتره! مخصوصا نظر قیمت.
من عصر دیگه کارامو کردم.زنگ زدم نمایندگی نوین نت توی احمد اباد و یه 30 دقیقه ای باهاش حرف زدم و اطلاعات گرفتم.به نظره من بد نبود.خودش تلفنی برام ثبت نام کرد و قرار شد سرویس 2 مگ تا 4 مگ بگیرم.ولی خودش یهو گفت یه سرویسه هدیه هم داریم 128 تا 512 1 ماهه 3 گیگ و رایگان.البته منم قبلا دیده بودم ولی یادم نیست.منم از خداخواسته گفتم اقا اول اینو برام وصل کن بعد میام 4 مگو میخرم:sq_2:.خلاصه......الان منتظره رانژه ایم.گفته 1 هفته ای ردیف میشه.
اقا فرشاد اون سرویسیو که گفتی داشتی و به نظرم فضایی بوده رو چه زمانی داشتی؟ قیمتش چند بود؟قبول داریاین شکرت حتی الانشم از پارس بهتره؟ به نظره من بهتره! مخصوصا نظر قیمت.
من عصر دیگه کارامو کردم.زنگ زدم نمایندگی نوین نت توی احمد اباد و یه 30 دقیقه ای باهاش حرف زدم و اطلاعات گرفتم.به نظره من بد نبود.خودش تلفنی برام ثبت نام کرد و قرار شد سرویس 2 مگ تا 4 مگ بگیرم.ولی خودش یهو گفت یه سرویسه هدیه هم داریم 128 تا 512 1 ماهه 3 گیگ و رایگان.البته منم قبلا دیده بودم ولی یادم نیست.منم از خداخواسته گفتم اقا اول اینو برام وصل کن بعد میام 4 مگو میخرم:sq_2:.خلاصه......الان منتظره رانژه ایم.گفته 1 هفته ای ردیف میشه.
پ.ن: غلقه پست دادن دستم اومد:sq_2:
ای بابا اقلا ساعت رایگان محدود بشه
ماله من کلا همینجوریه
فقط 3 ساعت خوبه 9 شب تا 12 شب:sq_21:
دوستان شما هم بعضی اوقات که دارید وبگردی میکنید اینترنت قطع میشه !؟ من چندین بار پیش اومده که دارم وبگردی میکنم یه دفعه اینترنت قطع میشه و اون علامت تعجب پایین میاد بعد 2-3 دقیقه دوباره اینترنت وصل میشه ! از سمت خود نوین نت ؟ یا از تنظیمات مودم ؟ :20:
از سمت نوین نتهنقل قول:
بهنام جان ممنون . فقط شما هم این مشکل براتون پیش اومده ؟ یا فقط احتمال میدید که از سمت نوین نت ؟ :20:نقل قول:
از 5 شنبه تا به حال منتظرم که وصل بشه اما خبری نشده
تهران مرکز توحید
برام پیش اومده،جهت اطلاع :آخرین بار امروز ساعت 11:05نقل قول:
پیشاپیش بهتون تسلیت میگم :20:نقل قول:
من بشتر کاربردم واسه CCcam هست (پینگ برام مهمه دانلود زیاد به کارم نمیاد)
جالبش اینجاست در حال حاضر هم سرعتش افتضاحه،هم پینگ زیاده +تایم اوتنقل قول:
از بروبچ های نوین نت کسی هست که از مودمه Linksys وایرلس استفاده کنه؟ ممنون میشم تنظیماتشو بهم بگه.خداییش زوره ادم برای یه تنظیمه ساده 15 تومن بده!!
آره خداییش ؛ در کل من هنوزم راضی هستم اما خب پینگش یک هفته ای میشه که اذیت میکنه.نقل قول:
نقل قول:
کاربرهایی که پست هاشون کمتر از 10 هست و در ابتدای کار هستند ؛ پست هاشون برای نمایش نیاز به تایید مدیر داره.
حالا دوباره بپرسید :دی در خدمتم.
من از فروردین ماه نوین نت دارم و از همون موقع مشتگر 2مگ آپ تو 4 مگ بودم ؛ قیمتش هم 15 بود و روز و شب دیگه سرعت دانلودم زیر 450 نمیومد.نقل قول:
از اون موقعی که چند مدت پیش هم گرونش کردند و شبانه اش رو برداشتند ؛ اومدم 512 تا 2 مگ .
حقیقتش رو بگم ؛ الان درسته چند مدتیه که مشکلاتی دارم از نظر پینگ ؛ اما در کل راضی هستم و توی فکر عوض کردنش نیستم.
هیچ جا به من با 15 تومن ؛ سرویسی نمیدند که 5 گیگ توی ماه باشه و روز با 250 بگیره و توی بازه ی رایگان با 150 ؛ گیگ اضافه اش هم ارزونه.
البته هر چند دوستانی که وضعیتشون واقعا مشکل دار هست که باید رسیدگی بشه.
ضمنا ؛ نوین نت هم یه ضعف هایی داره که حقیقتا روی اعصابه.
عرفان جان :دینقل قول:
مخلصم داداش :)
نه عزیز ؛ مشکل از سمت خود نوین نت نامرده و روی اعصاب میره ؛ مشکل DNS هست که فکر کنم عوضش کنیم ، شاید دیگه پیش نیاد.
شما چه سرویسیش رو گرفتید؟نقل قول:
پینگش یه مدته که خیلی داره اذیت میکنه، هر چند هستند برخی از دوستانی که مشکلی با پینگ ندارند (بسته به شهر و منطقه) اما خب در کل چند مدته اذیت میکنه خیلی.
اگه تعداد دفعات قطعی زیاد باشه و هر بار به مدت چند ثانیه (تا حداکثر 2 3 دقیقه) این به خاطر DNSای هست که NOVINNET استفاده میکنه... خیلی شرکتا DNSشون داغونه و از اونجاییکه ورژن مجانی با کیفیت عالیشم هست نیازی به استفاده از DNS خود نوین نت ندارید :) ؛ میتونید آدرس های DNSتون رو با 208.67.222.222 , 208.67.220.220 عوض کنید. (اگه نمیدونید چجوری عوض کنید میتونید به OpenDNS.com برید)نقل قول:
ولی اگه قطعیتون هر چند روز به مدت 1 یا 2 ساعت باشه اول چک کنید SNR خطتون تو اون موقع چنده؛ اگه زیر 20 بود بهتره که برای کمتر شدن این نوع قطعی ها (که به خاطر کیفیت پایین خط هستن) به نوین نت زنگ بزنین بگین فاصله Upstream و Downstream تون رو زیاد کنن.(که معمولا سرعت آپلود رو براتون کم میکنن) ؛ با این کار این نوع قطعی ها هم از بین میره.
حالا اگه به این دو مورد عمل کردید بازم به قطعی برخوردید دیگه کاره خود نوین نته و دست شما نیست ;)
سلام
سرویس دهی این شرکت چطوره؟سرویس 512 تا 2 مگ سرعتش توی دانلود رایگان چنده؟الان از شاتل سرویس دارم میخوام isp رو عوض کنم چون شاتل 18 گیگ بیشتر نمیتونی در ساعات رایگان شبانه دانلود بکنی!
فرشاد جان خدمتت عرض کنم که دیروز بعد از صحبتای شما و دوستان تصمیم گرفتم برم تو کارش.زنگ زدم نمایندگی فروشش توی احمداباد.یه حدوده 30 دقیقه باهاش صحبت کردم و در کل خوشم اومد.دیگه همونجوری تلفنی برام ثبت نام کرد و قرار بود سرویس 2 تا 4 بگیرم که گفت یه جشنواره هست اینترنت 128 1 ماه با 3 گیگ رایگان میدن.منم دیدم خب مفتیه گفتم اول اینو برام وصل کنید بعد من تستش میکنم و 1-2 روزه تمومش میکنم بعد اونو میخرم.گفت موردی نداره.خلاصه ما هم وارده هفت خان رانژه شدیم!!:sq_2:
البته قبلش میگفت همه مرکز مخابراتو این سرویسو پشتیبانی نمیکنند ولی یه چک کرد دید استقلال که از منم هست ساپورت میکنه.
سرعت تو بازه رایگان بستگی به بازش داره ولی من که بازه رایگانم 2 تا 8 هست سرعت میانگین 180 هست. ولی بازم برا اطمینان بیشتر حتما از کسایی که تو شهر و مرکز مخابراتیت سرویس دارن هم یه سوال بکن چون نوین نت وضیعتش مرکز به مرکز فرق داره :) / همینجا کسایی داریم که تو رایگان با 50 هم نمیتونن دانلود کنن یه عده هم از 200 پایین نمیان ;)نقل قول:
فرشاد جان خدمتت عرض کنم که دیروز بعد از صحبتای شما و دوستان تصمیم گرفتم برم تو کارش.زنگ زدم نمایندگی فروشش توی احمداباد.یه حدوده 30 دقیقه باهاش صحبت کردم و در کل خوشم اومد.
دیگه همونجوری تلفنی برام ثبت نام کرد و قرار بود سرویس 2 تا 4 بگیرم که گفت یه جشنواره هست اینترنت 128 1 ماه با 3 گیگ رایگان میدن.منم دیدم خب مفتیه گفتم اول اینو برام وصل کنید
خیلی مسخرست.بازم پستای بلندم میره برای تایید
ببخشید میشهنقل قول:
کامل توضیح بدین که چطوری dns رو تغییر بدیم
تو تون سایت چیزس سر در نیاوردم
:sq_3:
نقل قول:
بستگی به شانست داره که توی شهر و منطقتون ؛ نوین نت زیادتر حدش فروخته باشه یا نه که سرعتش رو میتونی از 160کیلوبایت تا 20کیلوبایت داشته باشی! :دی (البته در بدترین حالت).
از من چند روزه که نرم افزاری محدود شده و 150 کیلوبایت هستش.
والا نوین نت ؛ بگیر نگیر داره ؛ بسته به این هست که نیاز شما از سرویستون چی باشه داداش.نقل قول:
مشکلات و دزدی های خودش رو داره و در کل هم ؛ زیاد توقع آنچنان بالایی ازش نداشته باشید ، اما بسته به قیمتی که صرفش میکنید ؛ به نظر من ارزشش رو خیلی زیاد داره :) ( در کل من که بسته به شرایط و نیازهام ، کاملا راضی هستم).
با تشکر از مدیره محترم
نقل قول:
از پایین Desktop سمت چپ رو آیکن Network کلیک کن و Open Network and Sharing Center رو بزن بعد از وسط، Ethernet Cable رو انتخاب کن و Properties رو بزن. حالا رو Internet Protocol version 4 دوبار کلیک کن و تو تب General، قسمت دومی رو ببر رو Use the following DNS Server Addresses . اون پایین 2تا سولاخ داره که با عددایی که دادم پرشون کن و همه رو Ok کن. ;)نقل قول: