ممنونم ..درقسمت آیفون هم میتونم تاپیک بزنم؟
Printable View
ممنونم ..درقسمت آیفون هم میتونم تاپیک بزنم؟
خواهش میکنمنقل قول:
بله هیچ مشکلی نداره
فقط قبل از ایجاد تاپیک، جستوجو کنید ببینید در مورد سوالی که دارید، کاربری پرسیده یا نه!
اگر پیدا نکردید تاپیک بزنید.
انجمن همیشه مال شماست :n12:
لطف دارید:n12:نقل قول:
میشه بفرمایید تاپیکای ایجاد شده رو چطوری میشه پاک کرد؟
تاپیک های ایجاد شده فقط توسط مدیران سبز رنگ و سوپر مدیران قابل پاک شدن و تغییر هستند.نقل قول:
با سلام
من درمورد برنامه نویسی فرترن سوال دارم از کدوم بخش باید بپرسم؟
با سلام
من درمورد برنامه نویسی فرترن سوال دارم از کدوم بخش باید بپرسم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ولی پست های من توسط ناظران هم پاک شدند!
سلام ، همه ی ناظرین ، مدیران ، سوپر مدیراتورین ، وی ای پی ها و ... میتونن پست هارو پاک و ... کنن به جز کاربران فعال و کاربران معمولی که هیچکاری نمیتونن بکنن(فقط ویرایش :n02:) در مورد همکار هم 50 - 50 :|نقل قول:
سوال درباره نرم افزار nero دارم
سلام سوال در مورد مسنجر یاهو دارم . من وقتی ایدیمو باز کردم پیام زیر به صورت آف برام اومد از طرف ایدی به نام :yahoo-messenjerو این ایدی خود به خود رفته بود جز لیست کانتکتام
For your safety, we have temporarily disabled some features of Yahoo! Messenger. Please sign in to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from a desktop computer, tablet, or smartphone and sign in again to Messenger to restore full access
سوالم اینه که کسی تا به حال با این پیام مواجه شده ؟ آیا یاهو برای کاربراش پیام میده ؟
در تاپیک مربوطه مطرح نماییدنقل قول:
سلام درمورد حل مسائل طراحی الگوریتم و سیستم عانل کجا باید سوال کنم؟
سلام هارد اکسترنال سیگیت 500 دارم دیروز داشتم کار میکردم که لپ تاپ هنک کرد مجور شدم ریستارت کنم اما ویندوزش دیگه بالا نمی اومد حتی با دکمه پاور هم دیگه خاموش نمی شد بنابراین فکر کردم شاید لوازم جانبی رو جدا کنم بهتر باشه و به محض جدا کردن هارد اکسترنال ویندوز بالا اومد اما دیکه هارد رو نه توی لپ تاپ و نه توی pc شناسایی نکرد از دیروز خیلی از سایتها رو گشتم و همه راههای پیشنهادی رو امحان کردم اما جواب نداد تا اینکه توی مطلبگاه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مطلبی از MJHamed و glc_engineer پیداکردم که امیدوارم به دردم بخوره امآ نمیدونم میتونم تنهایی انجامش بدم یا نه آخه من توی یه منطقه محرومم و با الکترونیک و سخت افزار هم آشنایی ندارم و واقعا سردر گم شدم چون اطلاعات هاردم رو خیلی فوری نیاز دارم و شدیدا دارم رنج میبرم شما رو به خدا کمکم کنید . متشکرم
تورو خدا زود جوابمو بدید عجله دارم
سلام .نقل قول:
در انجمن زیر میبایست تاپیک میزدید .
هارد اکسترنال را به سیستم میزنید ، در Disk management ویندوز و یا هر برنامه مدیریت هارد و پارتیشن (مثل Acronis Disk Director Home) هم چیزی شناسایی نمیشه ؟ اگر شناسایی میشود در چه وضعیتی هست ؟ پارتیشنها RAW شده و یا unallocated ؟ یا اینکه هارد اکسترنال مورد نظر Not initialized شده ؟ اگر شناسایی نمیشود من توصیه میکنم با یکی از شرکتهای متخصص در ریکاوری اطلاعات تماس بگیرید و بنحوی هماهنگ کنید که هارد اکسترنال مورد نظر به یک روشی (مثلاً بصورت پستی) بدستشون برسه . چون در صورت عدم شناسایی هارد اکسترنال توسط سیستم ، متاسفانه کاری از دست شما برنمیآید و حتی ممکنه وضعیتشو بدتر کنید .
سلام
من در مورد نرم افزار برای گوشی سونی اریکسون مدل ایکسپریا سوالاتی داشتم .تو کدوم بخش باید مطرح کنم .با تشکر
سلام ممنون که وقت گذاشتید
متاسفانه همه این جاهارو امتحان کردم اصلا شناسایی نمیشه من وقت ندارم هارد رو ارسال کنم و منتظر دریافتش بمونم بعلاوه اینکه اطلاعات شخصی روش دارم و نمیتونم ریسک کنم
سلام دوستان
من باید یک نرم افزار مانیتورینگ باC#.netطراحی کنم،قدم اول چیه باید چه مراحلی رو طی کنم؟و
مشکلم :n03: اینه که بعد از طراحی چطور
باید برنامه رو exeکنم که روی کامپیوتر اون کارگاه نصب شه و احتیاجی به visual studio نباشه. مثلبرنامه های که از بیرون خریداری میشه و
بانک اطلاعاتی هم دارند.
لطفا منو راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
شرکت های سونی و اریکسون سال 2012 از هم جدا شدن و مدل های Xperia مربوط به شرکت سونی هست
برای نرم افزار های موبایل این انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیر مجموعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال کنید
نقل قول:
سوالتون رو این زیرمجموعه بپرسید
سلام
PDFهایی که قابل print نیستند را چگونه قابل print کنیم؟
با سلام
من روی لپ تاپم ویندوز اوریجینال ویستا دارم
لپ تاپم سونی هست
ایا میتونم به ویندوز سون 7 ارتقا بدم تا همونطور اوریجینال بمونه؟
با سلام...من دنبال مطلبی در مورد روت کردن تبلتم میگشتم...ایسوس ممو پد 7...انجمن رو هم پیدا کردم...ولی با اینکه عضو شده ام و با نام کاربری هم وارد شدم همچنان لینک ها رو برام نمایش نمیدهد...لطفا راهنمایی کنید!!!
سلام
قضیه این اعداد معرف چیه؟:n13:
ممنون:»
نقل قول:
سلام
زمان ثبت نام یه قسمتی هست که نوشته شده معرف :
اگر شما را يکي از کاربران ثبت شده در انجمن P30World Forums - انجمن های تخصصی پی سی ورلد معرفي کرده است , نام او را وارد کنيد . در غیر اینصورت چیزی وارد نکنید .
برای یوزری که نام کاربریش در این قسمت نوشته بشه یکی به اعداد معرف تو پروفایلش اضافه میشه.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
سوال خود را این جا مطرح نمایید.
سلام دوستان.من براي ريجستر پريمير6.5 مشكل دارم. كجا مطرح كنم؟ ممنون
سلامنقل قول:
به انجمن P30World خوش اومدین.
شما تاپیک ها رو بصورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده میکردید یا بصورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
اگر بصورت عادی تاپیک رو مطالعه کردید و لینک ها برای شما نمایش داده نمیشد، در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید، پیگیری میکنیم...
در زیر مجموعه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید، دوستان راهنماییتون خواهند کرد.نقل قول:
با تشکر مهران...
ممنون دوست عزيز
سلام سوالم درباره nx bit هستش میدونم یه تکنولوژی توی cpu یه ولی میخوام بدونم دقیقا چه جوری کار میکنه؟
سلام دوست عزیز ؛ به انجمن های P30WORLD خوش آمدید .نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال در مورد KMplayer دارم. زیرنویس ها رو باز نمی کنه.
کجا باید مطرح کنم؟
بفرما امیر جاننقل قول:
تو تالار زیر
تاپیک مخصوصش هست
سلام
چنتا سوال در مورد دروس ساختمان داده ها و زبان ماشین داشتم .
میخواستم بدونم جایی تو انجمن هست که بشه این سوالا رو مطرح کرد.
مربوط به رشته برنامه نویسی هست . ولی اونجا قسمتی براش ندیدم :n13:
چرا تو قسمت برنامه نویسی نمی پرسیننقل قول:
آخه رشته برنامه نویسی هست ولی مربوط به صفر و یک میشه.نقل قول:
اگه جای دیگه نیست اونجا بپرسم؟
از یکی از افراد تیم مدیریت انجمن برنامه نویسی بپبرس، اگه مربوط بود، تو همون انجمن مطرح کن.نقل قول:
من که فکر می کنم بهترین جا همونجا باشه.
سلام
من یاهو ایمیل قفل شده به هیچ عنوان نمیتونم بازش کنم لطفا راهنماییم بکنید
سلام.
یه سوال در مورد جمع کردن یه کامپیوتر قوی محاسباتی و قیمت حدودی اون داشتم. کجا می تونم اینو مطرح کنم.
با تشکر.
من بحثم در مورد یک ایمیل دیگری بود که میخاستم ببینم چطوری میتونم بازش کنم
سلامنقل قول:
این جا مطرح نمایید.