هر بازی اولش بخاطر اموزش کارهایی که در طول مسیر بازی انجام بدی کند میگذره ولی با ادامه بازی روند بازی تندتر میشه.نقل قول:
CoD کلا یک بازی خیلی سریع هست و فقط بکش برو جلو و نمی تونی با این مقایسه اش کنی
Printable View
هر بازی اولش بخاطر اموزش کارهایی که در طول مسیر بازی انجام بدی کند میگذره ولی با ادامه بازی روند بازی تندتر میشه.نقل قول:
CoD کلا یک بازی خیلی سریع هست و فقط بکش برو جلو و نمی تونی با این مقایسه اش کنی
دوستان فکر کنم این بازی پایان های مختلفی داشته باشه.. . من اون پایانی رو داشتم که دوستامو انتخاب کردم و یارو دختر سیاه پوسته کشته شد... کلا آخرش چی شد و جریان چطور پیش رفت؟
اگر کوزه ها رو پیدا نکنی به این معنی هست که بازی رو تموم نکردی؟
آره 2 تا پایان داره
نقل قول:محتوای مخفی: پایان بازی
اگر کوزه ها رو پیدا نکردید مهم نیست چون این جز اضافات بازی هست
دوستان این برگ ها و ایتم هایی که گیرم بیاد اشکالی نداره بفروشم؟ کدوم ها را برای خودم نگه دارم و چه چیزهایی بخرم جز اسلحه؟
راستی اون تیرکمان که تو لیست خرید هست، چطوره؟
مرسی
آیتم ها را میتونی بفروشی ولی برگ ها و پوست حیوانات را نه ! ببین چه چیزی نیاز داری اول بازی . من اول نیاز به کیف پول داشتم واسه همین اول از همه رفتم ببینم برای بزرگ کردن کیف پولنقل قول:
به چه چیزهایی نیاز دارم ..... برای فهمیدن اینکه برای مجهز کردن خودت ، به چه برگ ها و پوست هایی نیاز داری ، از منوی استارت گزینه Crafting را بزن . زیر همه آیتم ها نوشته مثلا برای مجهز کردن این آیتم به پوست گراز احتیاج داری ...... راجع به تیرکمان ، من اوایل بازی با اسلحه میرفتم به شکار حیوانات مختلف ! و وقتی گروه های حریف صدای اسلحه را میشنیدن ، میومدن سراغم :n02:
برای همین به دردسر میفتادم و تصمیم گرفتم برای شکار حیوانات ،از تیرکمان استفاده کنم که خیلی خوبه ! .......
محتوای مخفی: لو رفتن داستان
آقا كلا يه سئوال : اصلا اين توهمات چي بود كه ميرفت توي توهم طرف رو مي كشت و بر ميگشت :n13::n23:نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: توهم
این جملش همیشه توی ذهنم میمونه.دوبله باحالی هم واس داره..نقل قول:Do you know what is insanity?
من اون مرجله ایی رو میگم که نوشته piece of nostalgia...
شما عکس بزاری از طاراف شاید دوستان تونستند کمکتون کنندنقل قول:
چند دقیقه پیش تموم کردم بازی رو
محتوای مخفی: پایان داستان
فک می کردم گرافیک و نور پردازیش خیلی بهتر باشه ...
دوستان شروع بازی سه نوع است Warrior , Advanturer و یکی دیگه که نمیدونم این سه تا فرقش چیه؟ مفصل بگید :دی
برای کسی که یکبار بازی رو تموم کرده و بخواد دوباره بازی کنه کدوم را باید بره؟
راستی پوست بزغاله کجا پیدا میشه چون بخوام خشاب اضافه حمل کنم نیاز به پوست بزغاله دارم
ممنون
رو نقشه عکسش هست.
کلا بزغاله زیاده.
اون جایی که یه ساختمونه که توش یه دکتر بود پایین اون تپه (همون جایی که جاده داره و دریا هم پیداست)بزغاله پیدا می شه.
فکر کنم این سه تا گزینه مربوط به سختی بازی هست ولی دقیق یادم نیست(از نوع اسمش هاش مشخصه مثل اینکه اولی یعنی شما گردش کنید و حالت دومی بیشتر درگیری داشته باشید.تو انتخاب هر گزینه توضیحاتی رو نوشته اگر دوست داشت بنویسید تا براتون ترجمه کنم.فکر نکنم این سه گزینه فرقی در داستان بازی انجام بده چون الان سرچ هم کنید چیزی خاصی در موردش نمیادنقل قول:
اون سه تا سختی بازی رو تعیین میکنه که اولی از همه آسونتر هست البته فرق چندانی ندارننقل قول:
سلام دوستان من تمومش کردم اما اون واس که اول بازی زندانیمون کرده بود دیگه باهاش روبه رو نشدم سه تا سوال برام پیش اومده:
اون زنه که بهش جام آب میداد و میرفتیم توی تخیلات کی بود و هدفش چی بود؟
2-واس که اول بازی زندانیمون کرده بود چرا مرحله آخر بازی کشته نشد و دیگه باهاش روبه رو نشدیم؟(یه جورایی بی سروته شد خیلی دوست داشتم بکشمش)
3-باید چیکار میکردیم بیشتر از 1000 دلار پول بشه برداشت؟(کلی اسلحه باز کردم اما پولم بیشتر از 1000 دلار نمی شد برای اینکه تا 1000 دلار میشد پول جمع کرد.)
نقل قول:محتوای مخفی: جواب سوال 1 و2
برای هر چیزی یک سری ایتم ها جمع باید بکنید که اون ارتقا بدید.روش که بگیرید نشون میده که چی میخواهد و ,وقتی اونها رو جمع کردید میرید تو Crafting ,اون رو ارتقا میدید
یه جورایی توی توهم میرفت میکشتشون غیر طبیعی بود یادم اومد کشتمش تو فاز توهم مگه میشه آخه اینجور کشت؟!!!از حالت ارتقاشم خوشم نیومد من فقط بازی میکردم حوصله نداشتم بفهمم چه چیزی میخواد برای ارتقاء کیسه پول. به هر حال خیلی سپاسگذارنقل قول:
برای اینکه نقشه ها از حالت قفل خارج بشه باید چه کار کنم؟
من با ترینر تمام مراکز شورشی ها را با ترینر بدست آوردم ولی جنوب نقشه که میخوام برم اونا را هم بدست بیارم تایمر میده که برگرد سمت ماموریت
چون اونجا شما وسط ماموریت هستید,ماموریت که تموم شد میتونید دوباره نقشه باز کنیدنقل قول:
نه ماموریت هم تموم شد فرقی نکرد، چطور میشه نقشه های بیشتری رو فعال کرد؟
من تمام برج های رادیویی و مراکز شورشی ها را فعال و منهدم کردم!
یک سری مناطق هست که بعدا با لباس ارتشی می تونی بری بگیری,من خودم چک نکردم چون هر جا حالت داستان میرفت من بعدش سریع اطرافش رو می گرفتم.اواخر داستان دیگه بهت وقت نمیده بری نقشه باز کنی باید فقط ماموریت بری.شاید شما داستان رو جلو ببری اونجا ها هم باز بشه
دوستان من یه جا گیر کردم
همون جایی که تنهام و هیچ الحه ( حتی چاغو ) ندارم ولی باید یواشکی از بین چند نفر بگزرم اولش رو زمینه ولی بعد از اون میرم داخل یه تونل !
نمیدونم تونستم خوب بگم که کجا رو موندم یا نه
و یه سوال دیگه اینکه الان من کجای بازی هستم ؟! اوایل اواخر اواسط
کسی نیست جواب بده ؟
شما جایی هستی که دست رو میبندندمیندازتد تو اب یا جایی که میگه نباید کسی رو بکشی؟اگر جای دوم هستی که باید مخفیانه رد بشینقل قول:
اگر عکس بزاری بیشتر میتونند دوستان کمک کنند
نه اونجا رو که رد کردم ! همونی که یارو مو قشنگه دستم رو میبنده می ندازه تو آب رو رد کردمنقل قول:
همون جایی رو می گم که از بین یکسری جسد میام بیرون بعدش یارو سیاه پوسته که دکتره رو میبینم و میره منم باید برم داخل یه تونل که هیچ چیزی هم تو دستم نیست حتی یه چاغو. اون جا رو نمیتونم رد کنم سنگ هم میندازم ولی میفهمن و منو پیدا می کنن اه یه چاغو داشتم خیلی راحت میتونستم مرجله رو رد کنم ... ولی یه مرده ای هست که از این تفنگ های آتیشی داره با دوربین دید در شب هر کاری که بکنم بر میگرده منو میبینه
باشه یه عکس میگیرم میزارم.
این هم یه اسکرین از همون جایی که توش موندم نمیدونم واضحه یا نه اگه باز هم نفهمیدید گجاست بگین تا یه عکس دیگه از یخ جای دیگش بزارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای خالی رو با p30talk + .ir پر کنید
دوست عزیز شما باید از پشت اون سرباز که رو صندلی نشسته رد بشی یه مسیر باریک هست. اونجا بشین و با دکمه t کیبورد سنگ پرت کن تا حواس همشون پرت بشه. فقط یادت باشه از همشون با دوربین عکس گرفته باشی تا دقیقا ببینی صورتشون کدوم طرف هست. بعد چند بار سنگ پرت کردن که مطمئن شدی صورت همشون به سمت دیوار هست و نه به سمت محل فرار، اون وقت با حالت نشسته رد شده برو تو آب تا نبیننت و صدات رو نشنون. قبول دارم این قسمتش رو یه کم سخت ساختن ولی تنها راهت پرت کردن حواس اونا با سنگ هست.
پدرم در اومده تو این قسمت
سیوی داری که این قیمت رو رد کرده باشه ؟
من هر کاری که کردم این یارو چاقه که یه تفنگ آتیشی داره رو نتونستم تکون بدم همش همون جا میمونه و یه قدم این ور اون ور میره فقط یه قدم میره جلو و بعدش بر میگرده سره جاش از پشتش هم که رد میشم جلو یکی مثله همین مرد چاقه هست دوربین دید در شب داره منو میبینه
رمزی کدی چیزی نداره یه چاقو بگیرم ؟
اون چاقه نمیتونه ببینت. یه کم حواس بقیه رو پرت کن تا از جلو محل خروج برن به سمت همون چاقه اونوقت با حال نشسته برو به سمت محل فرار که فکر کنم یه صندلی یا یه تکه سنگ هست که باید از پشت اون رد بشی تا نبیننت. بعد سریع بپر تو آب و زیر آبی برو میرسی به کشتی و لباس سربازا رو میپوشی. اینجا رو رد کنی تمومه.
ایول
من این مرحله رو هم رد کردم. کاملا شانسی ... یعنی نشستم برای آخرین بار این مرحله رو برم ببینم چی میشه اگه واقعا نمیتونستم برم دیگه قطع امید می کردم. شایدم پاکش می کردم... ولی خوشبختانه رد کردم رفتم
بعدش که لباسش رو عوض می کنه و ( اون یارو غواص یا سربازه رو می کشه )لباسش رو می پوشه و میره کناره سربازای دیگه بعدشم اون یارو رو داخل قفس آتیش میزنن ( وای چه دادی میزد بدبخت ) و ... ادامشو فکر کنم بدونید
بازی با کیبورد و ماوس انگاری راحت تره تا کنسول :دی سومین دفعست که تا خروجی میخوام برم بیرون اون چاقه که میفرمائید کوره مارو میبینه که !!!!:n13: یه وقتایی فک میکنم جیسون مث جمشید آریاست : دی
.............
سرو صدا باعث هوشیاریشون بود که بار چهارم به سلامت حل گشت
سوال اول:
دوستان بعد از نصب دو نسخه از بازی رو دیدم . یکیش دایرکت ایکس 11 است. گرافیک من 11 رو نمیکشه به نظر دوستان از نظر گرافیک خیلی با 10 فرقشه؟
:n13::n13:سوال دوم: تو تنظیمات گرافیک بازی فقط دایرکت ایکس 9 رو میزنه . چه جوری 10 رو بیارم و از طرفی تو قسمتی که گرافیک بازی رو رو ultra میزاری به نظر با حالت مدیومش و کمتر از اون فرقی نمی کنه . برای شما هم همنیطوره؟:n20:
DX 11 با 10 خیلی تفاوت داره از نورپردازی تا کیفیت اب.برای قرار دادن روی 10 هم خبر ندارم که بازی براش ساخته شده ولی برای خودم روی حالت اولترا خیلی فرق می کردنقل قول:
سلام دوستان
من دنبال محل Knife Throwing هستم.هر چیAmanaki رو گشتم نبود.کسی می تونه راهنمایی منه یا یه عکس از نقشه اش بذاره؟
salam دوست منرنقل قول:
راهنمای بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی من دنبال جای knife throwing هستم که تو Amanaki هست من جاشو می خوامنقل قول: