بچه ها چی خوندید تا حالا؟ من که این چند روزو کامل به بطالت گذروندم تازه از فردا میخوام شروع کنم برا دینی
Printable View
بچه ها چی خوندید تا حالا؟ من که این چند روزو کامل به بطالت گذروندم تازه از فردا میخوام شروع کنم برا دینی
منم فعلا چیز خاصی نخوندم :دی ولی منم تو فکر فردا هستم ، ایشالله میخونیم:n16:نقل قول:
دوستان یه سری به تاپیک زیر بزنین شاید به دردتون بخوره :n11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اصلا دینی خوندن نداره باید سر هم کنی!:n02: الان مثلا صفحه 190 خط 10 و 11 رو ببینید نخونده یاد میگیرید والا ...!:n08:
بارمای عربی هم الان تایپ میکنم میذارم:n17:
این بارم بندی رو معلم ما گفته و گفت که ممکنه (چون مملکت بی در پیکری داریم) عمل نکنند:
ترجمه 12 نمره :
متن درس و تمرینات 4 نمره
سوالات چند گزینه ای در ترجمه 2 نمره
درک مطلب 2 نمره
1.5 نمره معنی 1.5 مفرد جمع
تصحیح غلط ها 1.5 نمره
کاربرد واژگان 1.5 نمره (امسال داخل جمله میاد)
تعریب 0.5 نمره
انتخاب ترجمه صحیح از پرانتر 0.5 نمره
قواعد 8 نمره :
شناخت فعل معتل و کاربرد 1 نمره
مفعول مطلق و مفعول فیه 1 نمره
حال 1 نمره (درس 4)
تمیز 1 نمره
مستثنا 0.75
منادا
فعل مضاعف 1.25
تجزیه ترکیب 1.5
حرکت گذاری 0.5
جمعش نمیدونم چند در میاد !!!
منم فعلا چیزی نخوندم تو عربی این حرکه گذاری و تعریب از همه سختره :n02: راهی واسش ندارید
منم تعریب اینا مشکل دارم اصلا راحت بگم از همون اول هم نه معنیش رو میفهمیدم همیشه هم یا خالی میذاشتم یا الکی حرکت گذاری میکردم:n02: سوم راهنمایی ترم 2 ریاضی 20 علوم 19.5 عربی 17 شدم:n08: والا...!
اوههههه الان که فک میکنم خیلی استرس دارم چهارشنبه نمیدونم از امتحان میام اینجا چی میگم دینی هم که چیزی نخوندم :n15: نمیدونم چه غلطی میکنم:n28:
دوستان من تازه حسابان فصل 4 رو فقط دور کردم و معمولی خوندم:n03: از ساعت 1 ظهر تا 2 امروز :n03:
(ولی خودمونیم در عرض 1 ساعت قشنگ خوندم البته مسائل و تمرین هارو فعلا نخوندم چون وقت گیر هستن ، اولش میخوام دور کنم بعدش قشنگ بشینم هرچی مسائل تمرین هست تکرار تمرین کنم ، ساعت 4 باز میرم واسه فصل 5 ، بعد ساعت 7 فصل 3 بعدش واسه امروز همینان... :n13::n26:(آخر شب شاید نشستم تمرین ها ومسائلشو حل کردم) فردا هم فصل 1 و 2 حسابان... ملاک من فقط تخصصی هست :n16:
مهران جان فقط خوندن فصل3و4و5 حسابان با تمرین حل کردن خیلی فرق داره!! باید خیلی تمرین حل کنید مسلط بشید.پیشنهاد میکنم نمونه سول های امتحانی طی 2 سال قبل رو حتما حل کنید:n12:نقل قول:
پس دینی چی؟:n29:نقل قول:
سلام داش آرش... حقیقتش من بعد از مدت ها اولین بارمه کتاب دستم گرفتم فعلا میخوام همینطور مرور کنم و برم تا ذهنم آشنا بشه ... بعدش فقط میخوام مسائل،تمرین در کلاس،مثال کتاب حل کنم به نظر شما روش خوبیه داش آرش ؟ خود آقای حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش گفت همه سوالات از خودت کتاب هست و خارج از اون چیزی نمیاد!!! یعنی فقط میخوان عددشو عوض کنن...نقل قول:
دوستان به نظرتون اگه من حسابان رو اول مرور کنم و ذهنم آماده بشه و بفهمه چی به چیه بعدش بشینم قشنگ
مسائل،تمرین در کلاس،مثال کتاب حل کنم خوبه دیگه ؟!
دینی سه درس فقط :n03:
رئیس سازمان سنجش اموزش کشور گفته حداکثر4 نمره سوال مفهومی میاد به نطر شما این سوال ها که میگن مفهومی طرح شده برای همه ی درساست یعنی مثلا دینی سوال مفهومی میخواد بیاد........اگه اینجوری باشه که واویلاست:n27:
دوست عزیز کی همچین حرفی گفته ؟ ایشون گفتن همه سوالات از خود کتاب میان و تمام! ل هیچ جا نگفته که سوال مفهومی و کهکشانی و ... میاد!!! فقط از خود کتاب!!! منبعش هم اخبار شبانگاهی شبکه 3.نقل قول:
بله فک کنم این خبر صحت داره (امروز منتشر شده) از اینا بعید نیست با زیر میزی هاشون...
زیاد حساس نشید وزیره دیگه یه چیزی گفته:n02:ایشالا راحت میادنقل قول:
دوست عزیز من از خودم حرف نساختم رئیس مرکز سنجش اموزش و پرورش این حرفو زده(اقای عبدالامیر عرفی) بعد هم من گفتم حداکثر 4 میاد یعنی تو درس دین وزندگی شاید هیچی سوال مفهومی ندن......................به هر حال منبع من سایت گزینه دو هستش در صفحه اصلی در بخش آخرین مطالب در پاییین صفه شما میتونید قسمت توصیه ی امتحانی برای دانش اموزان رو مطالعه بفرمایید تا منظور من رو متوجه بشید................با تشکر دوست عزیز:n02:
نقل قول:
سوالات امتحان نهایی دانشآموزان صرفا از کتب درسی طراحی میشود
رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش با بیان اینکه سوالات امتحانی خرداد ماه 92 صرفا از کتب درسی طراحی شده است، گفت: دانشآموزانی در این امتحانات موفقتر خواهند بود که کتب درسی را منبع اصلی یادگیری خود قرار دادهاند، نه کتابهای درسی و کمک آموزشی را.
عبدالامیر عرفی در گفتوگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: سوالات امتحانات نهایی در حد توان متوسطه دانشآموزان کشور است و همه سوالات این امتحانات از متن کتب درسی طراحی شده است و دانشآموزانی موفقتر خواهند بود که به جای بهرهگیری از کتابهای کمک درسی، کتابهای اصلی را مورد توجه قرار دهند.وی افزود: مرکز سنجش آموزش و پرورش در حال آمادهسازی آخرین سوالات امتحانات نهایی است و سه روز قبل از برگزاری امتحان هر درس، سوالات با تشریفات امنیتی در اختیار مناطق و شب امتحان نیز در قرنطینه حوزههای امتحانی قرار خواهد گرفت.به گفته رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش، امتحانات خرداد ماه از 25 اردیبهشت ماه جاری در سراسر کشور آغاز و 20 خرداد ماه نیز به اتمام میرسد.
عرفی تصریح کرد: سوالات امتحانات نهایی امسال در حد توان متوسط کشوری طراحی شده و حساسیتهای لازم را در سوالات در نظر گرفتهایم و علاوه بر میانگین حد آموزشی، توان علمی کشور را نیز در نظر گرفتهایم تا مناطق برخوردار و غیربرخوردار به طور مساوی از سطح دشواری و آسانی سوالات برخوردار باشند تا مشکلی برای دانشآموزان ایجاد نشود.
وی با تاکید بر اینکه تمام سوالات امتحانات نهایی صرفا از متن کتب درسی است، گفت: خرداد ماه امسال مبنای طراحی سوالات را محتوای کتب درسی قرار دادهایم و دانشآموزانی موفقتر خواهند بود که به جای کتابهای کمک درسی به کتابهای تحصیلی خود توجه کافی داشتند.
به گفته رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش، علاوه بر سوالات تشریحی، سوالات چند گزینهای، جواب کوتاه و صحیح یا غلط نیز بخشی از سوالات امتحانات خرداد ماه را تشکیل میدهد و این امر به معنای سرعت بخشیدن به پاسخ دانشآموزان، اعتبار سوال و سرعت تصحیح آن است.عرفی درباره اینکه آیا آموزش و پرورش زمانی را برای آماده شدن دانشآموزان قبل از امتحانات نهایی در قالب تعطیلات در نظر گرفته یا نه؟ گفت: در رابطه با تعطیلی، هیچ برنامهای نداریم و آمادهسازی سالنهای مدارس برای برگزاری امتحانات سراسری چند روز قبل از آغاز امتحانات انجام میشود، لذا هیچگونه تعطیلی در نظر گرفته نشده است.
وی ادامه داد: در امتحانات امسال برای بخش عمدهای از سوالات، پاسخنامه در نظر گرفته شده است و پس از جمعآوری پاسخنامهها همان تشریفات امنیتی و قانونی توزیع سوالات امتحانات نهایی برای پاسخنامهها نیز اعمال میشود و پاسخنامهها به همراه مسوول حراست در اختیار مصححین قرار میگیرد.
منبع : ایسنا :n05: ، آموزش و پرورش
ایشالا که چرت باشه ماکه خوشحالم میشیم اگه سوالا اسون باشه ولی اینم اون متن تو سایت گزینه دو هستش از همین اقای عرفی که جدیدا منتشر شده:
بدالامير عرفي در گفتوگو با تسنيم با اشاره به اينکه امتحانات پايان سال دانشآموزان از روز چهارشنبه 25 ارديبهشت برگزار شده و تا 20 خرداد ادامه دارد، اظهار داشت: منبع طراحي سوالات امتحانات نهايي دانشآموزان صرفا کتابهاي درسي است.
وي افزود: نخستين امتحان نهايي دانشآموزان رشتههاي نظري در روز چهارشنبه 25 ارديبهشت درس قرآن و تعليمات ديني (3) است که راس ساعت 8 صبح برگزار ميشود.
رئيس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش دررابطه با نوع سوالات امتحانات نهايي عنوان کرد: بخشي از سوالات امتحان نهايي دانشآموزان به صورت مفهومي طراحي شده است يعني عينا متن کتاب به صورت سوال نخواهد بود بلکه با طراحي تعدادي از سوالات مفهومي درک و تسلط دانش آموز به مبحث درسي را ارزشيابي خواهيم کرد.
عرفي ادامه داد: طراحي سوالات مفهومي براي شناسايي دانشآموز ممتاز با ساير دانش آموزان است البته ساير سوالات طراحي شده در امتحان نهايي به صورت غيرمفهومي و به گونهاي طراحي شده که هم سوال و هم جواب در کتاب درسي باشد؛در امتحان نهايي علاوه بر سوالات تشريحي، سوالات چند گزينهاي وصحيح يا غلط نيز بخش ديگري از سوالات است.
وي تصريح کرد: حداکثر چهار نمره از سوالات امتحانات نهايي به صورت مفهومي و استنباطي است و دانش آموزان بايد با توجه به مباحث ارائه شده توسط معلم در طول سال به اين سوالات پاسخ دهد.
رئيس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش درخصوص اعلام نتايج امتحانات نهايي گفت: يک هفته بعد از اتمام امتحانات نهايي اعلام ميشود.
موفق باشید:n02:(به امید امتحانات اسون)
ببخشید اقا امهران اگر میشه بهم یاد بده چطوری میشه نقل قول کرد
:n02:
پایین سمت چپ پستی که دادی نوشته جواب صورت نقل قول اونو میزنی خودش نقل میگیره البته راه های دیگه هم هست...:n16:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از شما
:n13:نقل قول:
داداش رضای عزیز بهم حق بده این خبری که گفتی دیروز منتشر شده... من اولین بارمه می بینم :دی
دوستان مفهومی یعنی چی؟ من الان باید چی بخونم ؟:n03:
نه میدونی چیه اینا فردا میان میگن از کتاب نمیاد تمام سوالات از کهکشان راه شیری میاد... از اینا با زیر میزی هاشون بعید نیست آخرش کی ضرر میکنه بازم ما !!!نقل قول:
دوستان ما که رفتیم به کوب درس بخونیم ، امیدوارم شما ها هم موفق و موید باشین تا یک ماه Study... ...:n16:
مملکت زده به سرشون آخه کجای کتاب دینی چیزی جز چرت و پرت گفته که باز مفهومیش میاد
!!!؟:confused:
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
آقا الان داره یه حسی میگه این سوالان مفهومی برای دانش آموز های ممتاز به معنی سخت تر بودنشون هست نظر شوما چیه؟آخه کتابای ما مفهوم نداره چیش مفهومی میاد
مهران جان من تصمیم داره نصف روز تا 1 روز جزوه بخونم 1.5. روز باقی رو 6 تا نمونه سوال 2 سال اخیر با تمرینای کتاب به اضافه اثبات ها کآر کنمنقل قول:
سلام دوستان ........ وای الان تازه حسابان رو در عرض یک ساعت واسه خوندن فردا اولویت بندی مجدد کردم ، من فقط از حسابان می ترسم... آخه تازه فردا میخوام 3 فصل رو تموم کنم
فصل 1 و 2 و 3
از هر مبحث 2-3 تا مسئله حل میکنم کافیه... امیدوارم با اینکارم حداقل 10 بگیرم... با اون مفهومی بودنش ... خدا رحم کنه...:n02:
بعدش چهارشنبه فصل 4و5 رو تمرین میکنم
اونوقت کل کتاب رو چهارشنبه تموم می کنم...بعدش یکسره میشینم سوال حل میکنم تا شنبه 28 اردیبهشت... دوستان موفق باشین
دوستان اینارو قبل خوندن فصل سوم حسابان حفظ کنین بعدش واستون راحت تر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما جواب حد روبرو چه می شود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یک نظر فکر می کنیم جواب ۱ می شود اما با توجه به دامنه تابع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که برابر است با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تابع f در نقطه هایی
مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعریف نشده است یعنی هر چه قدر به صفر نزدیک شویم باز هم نقاطی وجود دارند که در آنها f تعریف نشده است پس نمی توانیم x را به صفر نزدیک کنیم و در نتیجه تابع f در نقطه صفر حد ندارد .
نرم افزار آموزش حسابان:
داداش مهران دینی رو تموم کردی شما:n02:
آقا این دینی اگه سوال سر راست بدن 19 رو میگیرم ولی خدایی نکرده نردن 15 هم نمیگیرم:D ضمنا دوستان نمیشه اگه دیدی نمرت دلخواه نمیشه در حد 4-5 بنویسی بعد بیفتی شهریور بدی؟تو کنکور تاثیر داره؟من میترسم این کارو کنم بعد بگن نمره خردان برای کنکور حساب میشه و شهریور فقط برای پاس کردن هست!!!!!
به منم یه نرم افزار آموزش فیزیک اونم فصل 5 معرفی میکنید؟؟؟؟؟؟ تنکس
آخ آخ داریم به امتحان نزدیک میشیم صبحم یه پست میزنم البته اگه به امید خدا امشب تونستم راحت بخوابم:n28:
(فردا 2000 پستم رو بعد امتحان میزنم:n02:)
آرش جان ترکوندی ها!!!! معلومه خیلی استرس داری نترس من تا 3 بیدار دارم حسابان میخونم :n11:نقل قول:
دوستان حل معادلات به روش هندسی و جبری (از طریق نمودار) کسی بلده لطفا یادم بده درست نفهمیدم مرسی.
اقا امتحان چطور بود؟من فقط تو سوال 21 گیر کردم جوابش همون جواب سوال غیبت در برار حضور است یا ظهوره یا فرق داره؟:n02:
امتحان خیلی آسون بود...حتی از همه سالها آسون تر!!!!!!!!!!
ایشاالله همه درسها و به خصوص حسابان همین طوری باشه
امیدوارم اثباتی ندن
آمیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــن!:n01:
آقا من خراب کردم جواباش هم اومد :
میشم 15 اینا :n28: باید مث خر بشینم حسابان بخونم جبران کنم وگرنه معدلم خیلی خراب میشه:n14:
راستی حوزه امتحانی ما مدرسه تیزهوشان بود لامصب مراقبت هم خفن:n02:
یه چیز دیگه یه میز پشتم بود برگه هارو بچه ها اونجا میزذاشتن :n02: بی شرفا نصفه امتحان بردنش جلوتر شروع کردن به تصحیح کردن امتحان دینی کسانی که داادن:n29:
اقا با این راهنمای تصحیح که من میشم18تا19 سوال23 جواب راهنمای تصحیح خیلی چرت بود نطر شما چیه