بچه ها خواهشا جان هرکی........ کمک کنید
من تو ریاضیات پایه و دیف موندم.......... چه کتاب تستی بگیرم؟؟؟......اندیشه فائق چطوره؟؟؟......برای اموزششم رمزینه میخونم
یه کتاب تست که ادم بهش اعتماد کنه و جواب بده به من معرفی کنید .....:41:
Printable View
بچه ها خواهشا جان هرکی........ کمک کنید
من تو ریاضیات پایه و دیف موندم.......... چه کتاب تستی بگیرم؟؟؟......اندیشه فائق چطوره؟؟؟......برای اموزششم رمزینه میخونم
یه کتاب تست که ادم بهش اعتماد کنه و جواب بده به من معرفی کنید .....:41:
متاسفانه تحقیقات گسترده شما نصفش غلطهنقل قول:
اولا ادبیات سری جدید چند تا درس کلا حذف شده مثلا از سال سوم و دوم ! دوما بعضی برداشت ها و معنی ها فرق کرده که خیلی هم مهمن ! نمونش یکی از جمله های درس سیاوش معنیش رو تغییر دادن ! دیگه نمیشه باید سیاوش رو تنبیه کرد ...
تعدادی از لغت های آخر ظاهرا حذف شدن
حسابان درسته
دیفرانسیل تغییر خیلی هم کوچولو نیست
هندسه و گسسته هم بدون تغییر بودن
تغییرات دیگه ای هم بوده که شما از قلم انداختی
یکی از نمونه های مهمش یکی از شکلای فصل یک شیمی 1 هست که مراحل هیدروژناسیون رو نشون میده امسال شده 5 مرجله قبلا 4 مرحله بود (این شکل قبلا هم تغییر کرده داستان داره کلا !)
بچه ها تلاش کنید این کنکورو خوب بدین که یه کنکور دیگه در پیش دارین...:20:
ثبت نام 2 دانشگاه از کنکورم سخت تره!:41:
تغييراتي كه امسال تو دروس پايه يعني سال دوم و سوم ايجاد كردن تو كنكور 91 لحاظ نميشن!نقل قول:
مگه اينكه از چند سال پيش شروع كرده باشن
رياضي 2 و حسابان جديد رو داوطلباي 91 تو مدرسه خوندن پس تو كنكور مياد!
ولي ادبيات 2 يا 3 كه ميگين امسال بعضي جاهاش تغيير كرده كه هيچي!
از لينك زيرم ميتونين تغييراتي كه ديفرانسيل امسال كرده رو ببينين
[HTML]http://pharepub.com/download/difrential90.zip[/HTML]
میشه راجب تغیرات دیفرانسیل بگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من گفتم بعضی قسمتها حذف شدن خب طبیعی هستش که بعضی لغات حذف میشن مثلا ادبیات دوم که چاپ 88جز منابع کنکور هستش درس هدیه سال نو حذف شده یا بعضی قسمتهای جلوه های هنری اصفهان حذف شده که با حذف اینا لغتهای که توش بود حذف میشه دیگه وقتی میگم مهم نیست یعنی درس جدیدی اضافه نشده که بعد تو کنکور شونصدتا ازش سوال بیاد اما درباره سیاوش اگه منظورتون سووشون باشه که چاپ 88 هیچس تغییری توی این درس نبود اما اگه منظورتون گذر از اتش سیاوش پیش باشه من که گفتم عمومی های پیشو خبر ندارم و فقط پایه هارو گفتم تو عمومی هانقل قول:
دیف تغییراتش در حدو پیوستگی هستش که متناسب با حسابان تغییر کرده
هندسه و گسسته رو گفتم که نمیدونم و مرسی که گفتید تغییر نکرده اما باز من خبری از این درسها ندارم
اما شیمی اگه کتابهاتونو نگاه کنید صفحه اول توی کادر بزرگ اینو نوشته
شیمی2: محتوای این کتاب تا سال89-88تغییر نمیکن====پس چاپ88 تغییر نکرده
شیمی3:محتوای این کتاب تا سال90-89تغییر نمیکند====پس چاپ89 تغییر نکرده
شیمی پیش: محتوای این کتاب تا سال91-90تغییر نمیکند=====پس چاپ90 نباید تغییر داشته باشه
بخاطر این من اصلا شیمی رو مورد برسی قرار ندادم اما شما که میگید تغییر کرده دیگه نمیدونم چه افکار شومی در راستای تغییر کتاب بوده
در ضمن دوستان منابع کنکور اینطوری که
سال دوم چاپ88
سال سوم چاپ89
سال پیش چاپ90
پس به جز چاپ این سالها چاپهای سال دیگه رو مورد بررسی قرار ندید
من هر پستی رو ارسال میکنم هزار سال بعد ثبت میشه چرا؟؟؟؟
ميشه راجب خونىن زبان خارجه واسم توضيح بدید !؟
زبان انگلیسی سولاتش بیشتر خارج از کتاب هستش که باید ریدینگتونو قوی کنید که برای اینکار تست باید زیاد بزنید و حتما حتما زبان پیش انتشارات مبتکران(فکر کنم) مولفشم شهاب اناری هستش رو تهیه کنید چون یک سی دی داره که نحوی جواب دادن به ریدینگ اموزش داده کلا نحوی خوندن زبانم توش گفتهنقل قول:
کتاب دیفرانسیل سال 90 همون کتاب سال های پیشه (دوستمون لطف کردن قرار دادن ) دوستان پشت کنکوری نگران نباشن دقیقا همون مباحث هستش تا اونجایی که من دیدم فقط بعضی تعریفات عوض شده بود مثلا تعریف پیوستگی عوض شده بود ولی به معنی چیز جدیدی نبود همون تعریف سابق بود که چینشش عوض شده بود .
در کل چیزی که من دیدم این چنین بود حالا شاید تغییرات مهمی انجام شده باشه که من ندیده باشم
به جای کل کل جواب منو بدین بهتر نیست.بابا 10 بار اومدم پست زدم....کی اسم این انجمنو گذاشته مشاوره:2:نقل قول:
سلام
برای ادبیات و زبان فارسی چی بخونم که امتحانشو پس داده باشه؟؟؟
برای عربی چی کار کنم؟ هیچی ازش بلد نیستم. یه کتاب میخوام که کامل از صفر شروع کرده باشه تا 100%
برای زبان چی؟ کلا زبانم خیلی خوبه. میخوام درصد خیلی بالا بگیرم ازش
مرسی
اولا كه هر تاپيكي محل بحثه!نقل قول:
دوما اصل اين تاپيك مشاوره ي تخصصي كتاب كه نيست!
مشاوره ، برنامه ريزي و شيوه هاي برتر براي درس خوندنه!
بازم اگه ميگشتي جوابتو ميتونستي بگيري...
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6307701&postcount=406[/HTML]
پست بالا راجع به كتاباي رياضيات چاپ قديمه.
واسه چاپ جديدم :
نقل قول:
خوشخوان ، ميكرو بانك گاج ، انديشه فائق همه ي اين كتاب ها چاپ قديمشون تو بازار هست!
تنها انتشاراتي كه دس به كار شده و كتابش رو ويرايش كرده رمزينه س!
جلد 1 كتاب كلاس رمزينه (ديفرانسيل 1) الان تو بازاره!
ولي جلد 2ش هنوز چاپ نشده!
از 3تا كتاب تستشم فقط كتاب تست رياضيات پايه چاپ شده و اون دوتا هنوز تو نوبت چاپن!
به هر حال اگه كسي بيخياله و ميخواد همون چاپ قديم رو بخونه كتاب زياده!
وگرنه تنها كتاب هاي موجود تو بازار كتاباي خيلي سبزن كه چاپ جديد كتاباي رياضياتو پوشش ميدن!
ادبيات مبحثي يا درس به درس؟؟نقل قول:
عربي : فوت و فن + بانك تست خيلي سبزنقل قول:
زبان فارسي : نشر دريافت (2 جلدي)
بر خلاف تصوري كه داشتم جلداي اين كتاب همچين كلفتم نيستن!
جلد 1 ، 170 و جلد 2 ، 200 صفحه
ولي همونطور كه از قبلم ميدونستم مناسب ترين و مفهومي ترين كتاب براي كنكور به حساب مياد!
من كتاب كلاس رمزينه هم گرفتم ، البته براي خواهرم!
اين كتاب بيشتر مناسبه بچه هاي سال سومه و هدف كنكوري نداره! ولي براي كسي كه ميخواد واسه زبان فارسي وقت كمي بذاره و يه چيزي جمع و جور و واقعا به زبون ساده بخونه اين كتاب عاليه! 170 صفحه هم حجم اين كتابه
پس اگه خواستين يه چيز درس حسابي بخونين به جاي اينكه برين سراغ خيلي سبز ، دريافت رو بگيرين!!!
اگه هم ميخواين سبك بخونين به جاي اين كه برين سراغ الگو ، رمزينه رو بخونين!!!
البته من احتمال ميدم كتاب انتشارات همگامان هم كتاب خوبي باشه با اين كه نديدمش! حتما به اين كتابم يه نگاهي بندازين
نقل قول:
عربي : بانك تست خيلي سبز
اگه كسي عربيش تو مدرسه تا يه سطح قابل قبولي بوده اگه بره سراغ اين كتاب ، تستاشو كامل بررسي كنه بهش قول ميدم عربي رو كمتر از 100 نميزنه!!!
اين كتاب تمامي مدل هاي سوالاتي كه در كنكورهاي آينده مطرح ميشه رو پوشش داده!
با زدن اين كتاب به آسوني هر درصدي كه دلتون بخوادو ميتونين از خودتون انتظار داشته باشين
هرچقد اين كتابو خوب بخونين همونقدم درصدتون ميره بالا!
و البته بگم تستاش تو 3 سطح متوسط ، دشوار و بسيار دشواره ،پس مناسب واسه هر داوطلبي نيست!
اگه كسي عربيش واقعا ضعيفه بهتره اول از كتابي مثل فوت و فن استفاده كنه
اين كتابم فوق العاده پرحجمه!! نزديكاي 530 صفحه
ولي درسنامه هاش نسبت به فوت و فن روون تره
چون زبانت خوبه جامع خيلي سبز ! + اند ريدينگ!نقل قول:
بانك تست خيلي سبز دقيقا مبحثاي تستيش مطابق با فوت و فنه! يعني شما وقتي يه درسي از فوت و فن ميخونين ميتونين خيلي راحت برين از بانك تست تستاشو بزنين! يه جورايي اين دو تا كتاب جفته همن!
تو مقدمه كتاب نوشته شده كه مطالعه ي دقيق كتاب حدود 100 ساعت از وقت داوطلب رو ميگيره!
يعني با روزي 30 دقيقه (هفته اي 3 ساعت و نيم!) تو 200 روز امكان پذيره!
حني آخر كتاب واسه يه قسمتايي كه تو فوت و فن به صورت جدا بهش پرداخته نشده تستاي ويژه داره!
مثل نگارش جملات ، درك مطلب ، مفهوم...
اعتقاد دارم كسي كه يه ذره عربي حاليش باشه با وقت گذاشتن رو اين كتاب همه ي نيازاشو در حد 110% زدن تو كنكور رفع ميكنه!
سلام
برای ادبیات و زبان فارسی چی بخونم که امتحانشو پس داده باشه؟؟؟
برای عربی چی کار کنم؟ هیچی ازش بلد نیستم. یه کتاب میخوام که کامل از صفر شروع کرده باشه تا 100%
برای زبان چی؟ کلا زبانم خیلی خوبه. میخوام درصد خیلی بالا بگیرم ازش
مرسی
سلام
من کتاب های جدید دیفرانسیل و ریاضیات پایه رمزینه رو دیدم کوچکترین فرقی نسبت به چاپ پارسال نکردم اگه کسی تغییراتی دیده با جزییات لطفا بگه
دوستان برای شیمی من یه کتاب کانون دارم
شیمی پایه
آیا نیاز هست کتابی دیگه بگیرم یا همینم خوبه ؟
شیمی 3م خوبه فقط تو 2میلنگم
برای سوال پرسیدن درباره کتاب های کمک آموزشی باید برید تو تاپیک بغلی اینجا برای مشاوره و برنامه ریزیه
◄◄ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی ►►
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237105
منم فک میکنم باید یهد کتاب مبتکران شمی پایه بگیری
یه کتاب واسه عربی میخوام... ازش بدم میاد خیلی کلافه ام... میخوام از صفر شروع کرده باشه.
برای ادبیات، کتاب جامع مهروماه (پنج گنج) چطوره؟ برای 50 درصد جواب میده؟
کتاب های کانون مفت گرونه :دینقل قول:
برای شیمی فقط مبتکران
شک نکن:46:
تست گاج سفیدنقل قول:
آموزش فوت و فن عربی خیلی سبز یا ایاد فیلی
ميشه راجب برنامه راهبردي قلم چي بگيد كه تازه عوض شده !؟؟؟
برنامه رو فردا به کانونی ها سر آزمون میدن دیگه ، اگر هم فردا صبح نتونید بگیرید میتونید ظهر از پشتیبانتون بگیرید و یا برید سایت قلمچی و اسکن برنامه رو بگیرید ، مشکلی وجود داره ؟نقل قول:
امروز بهم زنگ زدن گفتن از مدرسه اخراجی ( مدیر رو که با پدرم شوخی کرده بود کتک زده بودم ) اصلا نمیفهمم چرا اخراجم کردن :(
رفتم یه مدرسه دیگه بزرگسالان ثبت نام کردم منتها نشد که تجربی ثبت نام کنم گفتن باید بری ریاضی . منم رفتم ریاضی :(
میگم بچه ها کدوم درس های پیش ریاضی نهایی هست و چندتا تبصره داریم ؟
کلا امتحانای پیش کی برگزار میشه ؟
اون کتاب رو بده به مامانت که برای بسته بندی ظروف یا شیشه پاک کردن خیلی مفیده و کیفیت کاغذش خیلی بهتر از روزنامه هستنقل قول:
برای خودت مبتکران یا گاج بخر :)
یعنی انقد کتابای کانون بدن ؟
من برای فیزیک همینو دارم تست میزنم
همینطور ادبیات 2و3 پیش وزبان فارسی
کتاب های کانون فقط کتاب های خاکستری رنگشون خوبه که بهترین منبع برای سوالات امتحانی هستن
کتاب های آبیشون هم برای فیزیک پایه بد نیستن ( ولی باز هم به کتاب هایی مثل گاج و رمزینه و ... نمیرسن )
در بقیه موارد کتاب های قلمچی فقط از کاغذشون میشه به عنوان کاغذ باطله با کیفیت خوب استفاده کرد :)
کاملا" تایید میشه ! واقعا کتاباش آشغال :2:نقل قول:
دوستان کتاب دیفرانسیل اووومد اینم لینکشه !
میتونید دانلود کنید وازش استفاده کنید !
کد:http://s2.picofile.com/file/7133248060/Difransiel_Pish_Riazi_90.zip.html
این فایل باز نمیشه
encryptشده
لطفا تصحیح کنین
نقل قول:
همه کتابهاش رو نمیشه گفت بد هستند ولی بسته به رشته شما کتاب هم دارد البته باز هم بستگی به سه توانایی ها و سطح شما دارد.
ولی کتابهای مشابه با درسنامه قوی تره م هستند.اصولا درسنامههای جالب وبروزی ندارهخ کانون و اگر کتاب 7-8 رغا ببینید فرقی ندارد.
اگر از کتابهاتون راضی هستید نیازی به تغییر نیست
موفق باشید ....
من اعتراف میکنم که فایل خرابه و هنوز کسی نیومده که PDF دیفراسیل جدید رو داشته باشه !!:41:
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
ساختار کتاب عبارت است:
فصل اول - مجموعه اعداد
فصل دوم - دنبالهها و سریها
فصل سوم - حد و پیوستگی
فصل چهارم - مشتق و کاربردها
فصل پنجم - انتگرال
اینم از سز فصل های بروز دیفرانسیل !!:5:
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
در کتاب جدیدالتألیف حساب دیفرانسیل و انتگرال ، ساختار موضوعی ، بیش از ۸۰ درصد مانند ساختار موضوعی کتاب قبلی است، اما روش آموزشی این کتاب با کتاب قبلی کاملاً متفاوت و بیشتر شبیه و هماهنگ با کتابهای جدیدالتألیف میباشد.
عربی من خیلی ضعیفه.در حد صفر.چیکار کنم؟ چجوری بخونم؟ کتاب فوت و فن دارم . طرز خوندنو یادم بدین ممنون میشم:11:
ولی ای کاش اونی که من دارم چاپ 90 جدید التالیف نبود. حال جالبیش این هستش که من تجربی ام و باز هم چون دیفرانسیل را هم میخونم گفتم این را بگیرم بهتر هستش.نقل قول:
منم خودم عربیم ضعیفه ولی میدونم که فوت وفن از پایه توضیح نداده واسه کساییه که خودشون در حد 30 درصد هستن ! اول تویه مقدمشم توضیخ داده !!
ولی به نظز من کتابو کامل بخون !! بعد برو سراغ فوت فن راحت میای بالای 70 درصد !
سلام دوتا سوال داشتم
١ ـ منبع تست هاي لغات ادبيات لغات اخر كتابه يا از متن دروس هم سوال مياد ؟
٢ـ تست هاي آرايه ادبيات از شعر هاي خود كتاب مياد يا خارج از كتاب هم ممكنه ؟
اره همون لغات اخر کتاب رو بخونی خوبه ولی اگه بتونی سبز گاج روهم بگیری حیلی کامل لغات رو تفکیک کرده !نقل قول:
مگه بچه ای کتاب چیه از خارج میای اکثزا از خارج کتاب میاد !:27:
دوست من کتاب چاب نود رو از پست 1165 دانلود کردم اول باید یک فایل نصب کنی بعد دوباره ادبی ریدر رو نصب کنی ساختار موضوعی کتاب امسال 100 درصد مثل پارساله تو پست قبلیم گفتم چگونه تغییر کرده ویرایش جدید در سال 91 اعمال میشه من با توجه به چیزی که دانلود کردم دارم میگمنقل قول:
داداش شرمنده !!دیگه یه اشتباهی شد !! بعدا !! میرم ÷ست رو می حذفم !!
یک سوال اساسی ایاد فیلی بهتره یا فوت و فن!برای اونایی که مبتدی هستن و هیچی از عربی نمی دانند!:13:
کتاب دیفرانسیل تا جایی که چک کردم پس و پیش داشته ولی آن تغییری که حسابان داشته رو ندیدم!در هر صورت مهم اصل مطلب هست و البته برای اون دست که مهم هست متن کتاب خوبه که چاپ جدید رو داشته باشن من هم به راحتی دانلود کردم به وسیله فایلی راه انداز با رمز الله و اکبر 123456:31: بعدشم همونطور که دوستمون گفتن ادوب ریدر ورژن 7 به بالا میشه باز کرد.
باسلامنقل قول:
آره این دوست عزیزمون راس میگه
من رفتم دیدم علاوه بر رمزینه,نوبل و خوشخوانم اومده و روش نوشته بود مطابق با آخرین تغییرات کتاب درسی ولی اصلا تغییری نکرده بودن
دیفرانسیل تغییر خاصی نکرده همونه فکر کنم این بحث تغییر کتابها تا روز کنکور ادامه داشته باشه
خواهشا یک کتاب خوب برای عربی بگید؟؟؟؟؟؟فوت و فن مطمئنید خوبه؟؟