چرا پس هیچکی جواب من رو نمیده؟ حالا اگه اصلا گزینه domain نداشته باشیم چی...؟توی ویندوز ویستا اصلا این گزینه نیستشا....!!!!!!!!!چی کار کنم من؟
Printable View
چرا پس هیچکی جواب من رو نمیده؟ حالا اگه اصلا گزینه domain نداشته باشیم چی...؟توی ویندوز ویستا اصلا این گزینه نیستشا....!!!!!!!!!چی کار کنم من؟
بعد ار این کار group policy رو اپدیت کردی؟نقل قول:
با سوئیچ gpupdate /force
ببینم user ها روی یه کامپیوتر دیگه ساخته شدن یا روی همون ad?
منظور از دسترس خارج شدن چیه؟
اینو جدی می گم ها: تجربه به من ثابت کرده وقتی هیچ دلیل منطقی واسه یه چیزی وجود نداره مشکل از ویندوزه و باید دوباره نصب بشه به خصوص اگه کامپیوتر قبلا ویروسی شده باشهنقل قول:
این فقط به ذهنم رسید:31:
امیدوارم بقیه دوستان که اطلاعاتشون از من بیشتره راهنمایی کنند
من به شخصه ویستا بلد نیستم که کمکتون کنمنقل قول:
به نظر من سوالتون رو توی انجمن ویستا بپرسید زودتر به نتیجه می رسید
خیلی ببخشید یهویی اومدم وسط بحثتون ، ولی برام ضروری و مهمه ... اگر تاپیک مخصوص داره راهنماییم کنید به اونجا... من و داداشم و پسر داییم می خوامی بین سه تا کامپیوتر شبکه راه بندازیم برای بازی ... دو تا لپ تاپ و یک پی سی ... چجوری میشه ؟
ببخشید دوستان دوباره مزاحم شدم.
من چند روز پیش در مورد نصب OPNET 14 سوال پرسیده بودم. چون کسی جواب نداد و من هم جوابم رو پیدا کردم خواستم یه ثوابی کرده باشم:
OPNET 14 فعلا فقط روی visual studio 2005 نصب میشه طریقه نصب رو هم در زیر قرار دادم که شامل 6 مرحله هستش:
1- نصب visual C++.net 2005
2- باز کردن محیط visual C++.net 2005
3- نصب فایلهای OPNET 14
4- وارد کردن یک سری Environment variable (مسیرهای قابل فهم برا ویندوز)که در زیر آمده.
5- کپی کردن مسیر فایلهای <opnet_dir>\sys\pc_intel_win32\bin\manifest درون پوشه <opnet_dir>\sys\pc_intel_win32\bin
(بطور مفصل در زیر آمده است)
6- کرک کردن OPNET 14
جزئیات انجام کار:
[html]
================================================== =========
= Edited BY: Mohammad Reza Sheikh
=
= Mohammad.Reza.Sheikh@Gmail.com
= february 2009
1)install visual C++.Net 2005
2) open visual C++.Net 2005
3) Install OPNET 14 software from this order:
1. modeler_140A_PL3_6313_win.exe
2. models_140A_PL3_17Oct07_win.exe
3. modeler_docs_140A_PL2_24-Sep-2007_win.exe
4) after installing successfully, please set some system environment below:
right click to "my computer" and choose "properties". in "advanced" tab click "environment variables" and
add this system environment to it.
NOTE: If your windows directory or program files is different please edit folowing paths.
* Path=
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\Common7\IDE;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\BIN;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\Common7\Tools;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\Common7\Tools\bin;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\PlatformSDK\bin;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\SDK\v2.0\bin;
* C:\WINNT\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\VCPackages;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\SDK\v2.0\Bin;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\bin;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\Common7\IDE;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\vcpackages;
* INCLUDE=
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\ATLMFC\INCLUDE;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\INCLUDE;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\PlatformSDK\include;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\SDK\v2.0\include;
* LIB=
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\ATLMFC\LIB;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\LIB;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\PlatformSDK\lib;
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\SDK\v2.0\lib;
* LIBPATH=
* C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\ATLMFC\LIB;
* NetSamplePath=C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\SDK\v2.0;
* DevEnvDir=C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\Common7\IDE;
* FrameworkDir=C:\WINNT\Microsoft.NET\Framework;
* FrameworkSDKDir=C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\SDK\v2.0;
* FrameworkVersion=v2.0.50727;
* VCBUILD_DEFAULT_CFG=Debug^|Win32;
* VCBUILD_DEFAULT_OPTIONS=/useenv;
* VCINSTALLDIR=C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC;
* VSINSTALLDIR=C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8;
To ensure that the .NET product is installed correctly, open a Command Prompt and type "cl" to
invoke the compiler. Then type "link" to invoke the linker/binder. Confirm that each of these
commands returns the correct information for the .NET installation.
************************************************** ************************************************** **
5) Finally open Windows Explorer and copy files from your <opnet_dir>\sys\pc_intel_win32\bin\manifest
to <opnet_dir>\sys\pc_intel_win32\bin.
6) For cracking This software only Run "OPNET.Modeler.14.5.License.Maker.exe"
7) ENJOY using this COOL SIMULATION environment !!!!!!!!!!!!!!!!
= Edited BY: Mohammad Reza Sheikh
=
= Mohammad.Reza.Sheikh@Gmail.com
[/html]
ممنو دوست عزیزم از توجه شما...نقل قول:
در مورد تعویض ویندوز
این کارم چندین بار تست شده ولی متاسفانه تاثیری نداشت...
همچنان منتظر راهنمایی اساتید این بخش هستم..
بای:11:
دوست عزیز می شه بفرمائید وقتی در سرور داخل RUN می نویسید (مقصد)ip computer \\ با چه پیغامی روبرو می شید؟ یعنی وقتی می خواهید به کامپیوتری که فولدری درش share شده وصل بشید با چه پیغامی روبرو می شید؟ یا اگه در وصل شدن مشکلی ندارید و فولدر share شده رو می تونید ببینید ولی نمی تونید بازش کنید چه پیغامی میده؟نقل قول:
باسلام .چرا سایت بانک ملت با دایلاپ برام باز میشه ولی در شبکه نمیتونم اون رو ببینم .خیلی از تنظیمات رو هم انجام دادم
ممنون دوست گلم از توجه شما..نقل قول:
پیغامی که دقیقا نشون میده اینه::13:
در صورتی که تنظیمات کلاینت دیفالته...و حتی فایروال هم غیر فعاله و تنظیمات دیگه ای که تو پست قبلی توضیح دادم...
بازم ممنون و منتظر نظر و لطف دوستان:11:
سلامبله آپديت كردم ولي جواب ندادرو همون ad ساخته شدن.مثلا سرور خاموش باشه كاربرها نتونن وارد شبكه بشن...نقل قول:
دوست عزیز شما به permission های فولدری که share می کنی روی یه کلاینت ،network رو هم add کن ببین مشکلت حل می شه یا نهنقل قول:
از آقای mkoliney موسس این تاپیک خبری دارید؟
ممنون دوست عزیز از بابت توجه شم...نقل قول:
من فولPermission به شبکه و ادمین و یوزرهای دیگه و...دادم ولی متاسفانه مشکل حل نشد...:19:
ممنونم از لطفتون و همچنان منتظر نظر اساتید..
تا بعد:11:
نمی دونم والانقل قول:
من امتحان کردم جواب داد نمی دونم چرا برای شما جواب نمی ده:41:
داداش من error ات رو سرچ کردم تو گوگل چیزای جالبی پیدا شد چون خیلی راه حلهای زیادی پیدا شد گفتم خودت سرچ کنی بهتره مثلا یکیش گفته ببین dns درست تعیین شده یا یکی دیگه گفته dc وجود داره یا نهنقل قول:
یه امتحانی بکن ببین مشکلت حل می شه
عینا error رو تایپ کن
اینجا یه سری بزن فکر کنم خوب باشه
کد:http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;139410
دوستان سلام
می خواستم بدونم کدوم ادرسها ی ip از کلاس های a,b,c جزو ادرس های رایگان هستند
با عرض سلام
من ميخوام توي domain به يه سيستم ديگه remote بشم . نرم افزارهايي كه دارم روي اون سيستم لاگ ميندازه يه نرم افزار ميخوام كه روي سيستم لاگ نندازه . ممنون ميشم كمك كنيد . نرم افزار dameware و vnc manager رو دارم .
با عرض سلام
من ميخوام توي domain به يه سيستم ديگه remote بشم . نرم افزارهايي كه دارم روي اون سيستم لاگ ميندازه يه نرم افزار ميخوام كه روي سيستم لاگ نندازه . ممنون ميشم كمك كنيد . نرم افزار dameware و vnc manager رو دارم .
من یه شبکه ad hoc وایرلس درست کردم و اینترنت را share کردم
چگونه می تونم بفهمم که چه device هایی به شبکه من وصل هستند و از شبکه استفاده می کنند؟
من اينترنت کامپيوترم رو بوسيله کابل شر کردم .
فقط مشکلم اينه که سايت ها فقط با ip باز ميشن
اگه مي شه کمکم کنيد
خيلي ممنون
پس چی شد ؟نقل قول:
دوستان سلام
می خواستم بدونم کدوم ادرسها ی ip از کلاس های a,b,c جزو ادرس های رایگان هستند
کسي نيست جواب ما رو بده
اگه سایت هات فقط با ip باز میشن و با اسم مشکل دارن، قطعا مسکل از dns است. یا درست تنظیم نشده یا پیداش نمیکندنقل قول:
Dns رو دادم 192.9.9.3
می خوای واسه چی؟نقل قول:
برای کاربردش می خوای یا همین طور می خوای بدونی؟
توی جزوه هام می گردم واست پیدا می کنم
سلام .من 2 تا اشکال دارم
1. زمانیکه می خوام وارد شبکه بشم و یوزر نیم را وارد می کنم می بینم که اون یوزرنیم های قبلیم هم که اشتباه وارد کرده بودم رو نشون میده با اون یوزرنیم اصلی .چیکار کنم دیگه اون چندتا یوزرنیم رو نشون نده
2.زمانیکه یوزرنیم و پسورد رو وارد می کنم و می خوام وارد برنامه ی در شبکه بشم اون یوزرنیم رو زخیره کرده ضمن اینکه هیچ گزینه ای برای چک مارک نداره که از اون طریق ذخییره شده باشه
سلامنقل قول:
1- توی internet option قسمت content باید auto complete رو غیر فعال کنید
2- بیستر توضیح بدید. برنامه ای در شبکه؟!؟
سلام
من می خوام پرمیشن ها رو تعیین کنم اما تو کلیک راست و prpperties نمی تونم security رو پیدا کنم می دونید چطوری می تونم فعالشون کنم؟
سلامنقل قول:
درایوتون باید NTFS باشه و از mycomputer منو tools فولدر آپشن تب view گزینه آخر یعنی use simple file sharing غیر فعال باشه
مرسی از اینکه جواب سوالمو دادید.نقل قول:
واسه سوال دومم منظورم این بود که یه برنامه تحت شبکه هست که وقتی می خواهیم واردش شیم ازمون یوزرنیم و پسورد می گیره . واسه بار اول که وارد شدم بعد که یوزرنیم و پسورد رو وارد کردم یه پیغام اومد که من دقت نکردم اون چیه .بعد حالا هر بار که می خوام وارد بشم یوزرنیم رو که وارد می کنم پسورد رو خودش اتوماتیک میاره . این به خاطر چیه و چطوری میشه این پسورد رو هم ذخیره نکنه و خودمون تایپ کنیم .اینو هم بگم که اصلا توی برنامه گزینه ای وجود نداره که بگه می خوای پسوردت ذخیره بشه. اما همون اول کار یه پیغام اومد از ویندوز که من نفهمیدم چیه شاید در مورد ذخیره پسورد بوده
Lordsaber مرسی از اینکه جواب این سوالمو دادی فکر نمی کردم کسی بتونه جواب بده .مرسی از جوابتنقل قول:
با سلام
من اين مشکلي رو که ميگم بارها بر خوردم و تا بحال کار خاصي براي برطرف کردنش نتونستم بکنم اگه ميشه لطفا کمک کنيد که چطور ميشه برطرفش کرد:
در شبکه هاي workgroup گاهي يک دستگاه مثلا از 10 دستگاهي که تو شبکه هستند(تو قسمت My Network Places) فقط چند تا شونو ميبينه و هر بار که اين قسمتو رفرش ميکني يکي دوتا دستگاه يا اضافه ميشه يا کم ميشه.در حالي که کنترل که کردم همه چيز هم درسته و مشکل نداره.مثلا گاهي با ريستارت کردن سيستم هم دقيقا همين اتفاق مي افته يعني يکي دو دستگاه اضافه يا کم ميشن.
نميدونم تونستم منظورمو برسونم يا نه.همين شکل مشکل به همين صورت در يک شبکه مثلا با ده تا workgroup هم افتاده يعني بي دليل فقط چند تا رو ميبينه و با رفرش کردن هم اون تعداد کم و زياد ميشن
اگه ممکنه راهنمايي کنيد ممنونم
خواهش می کنم..نقل قول:
وارد شدن خودکار pass رو هم توی همون صفحه ای که گفتم میتونی غیر فعال کنی.
توی internet options وارد بخش content میشی بعد از قسمت auto complete دکمه setting رو می زنی.
گزینه username and password on forms رو غیر فعال می کنی.
بعد برای اینکه user&pass هایی که قبلا رو سیستمت بوده رو پاک کنی از همون صفحه Internt Option وارد بخش general می شی. از قسمت browsing history دکمه delete رو می زنی و توی صفحه بعد دکمه delete passwords رو می زنی.
موفق باشید
سلام
یه سوال داشتم نمیدونستم کجا بگم. در مورد اینترنت دانشگاهمه. چنتا سایتو ----- کرده . تورنت هم بسته . اینترنت پر سرعت داریم ولی فقط از راپیدشیر میشه داونلود کرد. راهی نداره که بشه با هکی چیزی از تورنت داونلود کرد؟
اگه هم جاش اینجا نیس راهنمایی کنید کجا بپرسم .
ممنون
لطفا یه توضیهی درباره راه اندازی شبکه --- بدهید چون با سرعت کنونی اینترنت تا آیند نزدیک دیگر قابلیت استفاده تنی پیدا یکند تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینترنت را از طریق وایرلس شیر کردم
یک روز داشتم تست می کردم پسوردش را برداشتم.بعد متوجه شدم یکی در مجتمع ما وصل شده و داره از اینترنت من استفاده می کنه.
می خواستم ببینم چه شکلی میشه از طرف اطلاعاتی به دست آورد؟آیا میشه فهمید کجا رفته چه کار کرده؟
سلامنقل قول:
در دانشگاه ها و شبکه های متوسط و بزرگ برای کنترل اینترنت از نرم افزار آیزا سرور استفاده می کنند که دور زدنش امکان پذیر نیست بخاطر اینکه واقعا یک نرم افزار قوی است.
البته لازم به ذکره که اگه سرور ویندوز باشه این نرم افزار رو استفاده می کنند.
می تونید از --- استفاده کنید که البته هزینه داره ولی جواب می ده مطمئنا.نقل قول:
توی تاپیکهای مربوز به تورنت و --- اگه بگردید زیاد مطلب هست.
موفق باشید
سوالتون نامفهومه :13:نقل قول:
منظورتون چه شبکه ای هست؟
لطفا بیشتر توضیح بدید.