نقل قول:
بعدا که بن شدی میبینمت :21::21::31:
روزگارم بد نیست ... خرده تستی زده ام ... گنده رتبه ای میخواهم ! و خدایی که در این نزدیکی ست :15:
نقل قول:
بعدا که بن شدی میبینمت :21::21::31:
روزگارم بد نیست ... خرده تستی زده ام ... گنده رتبه ای میخواهم ! و خدایی که در این نزدیکی ست :15:
الان شبکه3 آیت الله مکارم داشت صحبت میکرد . تو ذهنم میگفتم یهو میگه : با عرض سلام تحیت خدمت شما برادران دینی و نوجوانان عزیز امت مسلمان . بر حسب اخباری که از دفتر نمایندگی امور وجهیه دفتر اینجناب در سازمان انقلابی و جهادی سنجش , به ما مرقوم گشته است , با هماهنگی های انجام شده با مسئولین مربوطه فی امور الکنکور , نتایج کنکور در اسرع وقت اعلام میگردد . والسلام علی من اتبع الهدی :31:
به به به به ...
طبع شعر دوستان کشته مارو ...:دی
ولی خداییش همین که ما رو مسخره نکردن (و مثلا نیومدن بگن 10ام میاد،بعد بگن نه،12ام میاد) خیلی جای تشکر داره ...
کلا از معدود سازمان های با نظم و ترتیب کشوره این سنجش ...
اگه از من میشنوید امشب نمیاد.90% فردا شب نتایج رو سایته ...
جالبه .. با اینکه همه میدونیم امشب نمیاد اما هر چند دقیقه یه بار چک میکنیم !!! ... اینجا و اونجا رو !نقل قول:
اگه از من میشنوید امشب نمیاد.90% فردا شب نتایج رو سایته ...
آقا نتایج سال 1390 کنکور سراسری همین الان از طریق سایت سازمان سنجش اعلام نشد
نقل قول:
نکنید از این شوخی شهرستانیا باباااااااااااا :13::27:
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
نقل قول:
من به جای سایت سنجش فقط اینجا رو رفرش میکنم :دی
طبق این تاپیک که دوستان گذاشتن
پارسال نتایج دقیقا 10 مرداد اومده.حدود ساعت 9 شب.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=427995&highlight=%D9%83%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87
چرا با وجود پیشرفت بشر (!) نتایج باید دیرتر از پارسال بیاد؟
من از ترس نتایج از صبحه با دوستم رفتم بیرون(اونم با دهن روزه تو گرمای تهران پدرم درومده)که شب بشه و دیگه مطمئن باشم که نتایج اومده
اینام مسخره کردن
موند برای فردا
به حتم فردا میاد
الان سمبا میگه چرا توهین می کنی!:31:نقل قول:
منم همینطور الان زدم Czwórka داشت مجریش می گفت ما هم برای بچه های کنکوری ایران دعا می کنیم!
نتایج فردا نیاد میریم ...... بازم میایم رفرش می کنیم:31:
کسی از الان انتخاب رشته کرده(منظورم اینه رشته شهرشو مشخص کرده)؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه خوبید؟
من که اضلا خوب نیستم
دوستان برای تغییر فضا من درصدای ازادمو میگم اگه زحمتی نیست بگبد ترازم چندمیشه البته بگم ازادو به دلیلی بد جوری خراب کردم
حدودی میگم
دینی 70..... عربی 20 ادبیات 50 زبان 40----50 شیمی 70...... فیزیک 70 ریضی 10-15
خیلی لطف میکنید
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
راستی مگه قرار نشد جواب کنکور 13 مرداد بیاد؟!!!
بزن تو اینجا ببین:نقل قول:
محتوای مخفی: سایت
بر خلاف ما , اینا نه بفکر کنکورن . نه رفرش زنی رو حال میکنن . نه عمو توکلی رو به سکسکه انداختن . نه میفهمن دانشگاه چرا این همه مهمه . نه .......
کسی از جایی نشنیده که دقیقا کی میدن این نتایج رو که ما اینقد این صفحه رو رفرش نکنیم؟ :دی
[QUOTE=avator20002000;6318390]بزن تو اینجا ببین:
محتوای مخفی: سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
مرسی ولی این سایت غلط میزنه مثلا اگه شیمی رو 100 بزنی چه 0 تراز یکیه
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
من شنیدم که 13 مرداد میدن از یجا هم شنیدم 15 مرداد تازه امشب تولدمه اگه بدن که:41:
[QUOTE=omnia.2008;6318404]تولــــــــــــــــــــــ ــــــــدتون مبارکنقل قول:
ان شا... کنکور قبول شین همون رشته که دوست دارین!!!
نقل قول:
من شنیدم که 13 مرداد میدن از یجا هم شنیدم 15 مرداد تازه امشب تولدمه اگه بدن که:41:
من همون سایتو فقط میدونم فرمولش طولانیه
راستی تولدن مبارک!:26:
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
امروز اخبار ظهر گفتش اون کچله که نتایج تا جمعه میادش که همه احتمال میدن فردا رو سایتهنقل قول:
[QUOTE=M A H 3 A;6318416]واسه ما دعا نمی کنی؟:31:نقل قول:
----------------
سلامنقل قول:
اولا تولدت مبارک!!...:11:
شما که یادمه قبل از عید ترازت 5800 بود بعد یه هفته میخوندی ترازت میشد 7100...!!! من خودمو میکشتم ترازم به زور از 6000 میرسید به 6300...!! با این همه استعدادی که داشتی پس چیکار کردی این چند ماهو که این قدر کنکور رو خراب کردی؟؟!؟! حیف نبود؟؟ :18:(آزاد رو نمیگم! منظورم همون کنکور سراسریه!!)
ممنون از همتون:46:
سلام خوبی؟نقل قول:
مرسی بابت تبریکت من تجربی بودم ولی بعد از ثبت نام کنکور سراسری یهو تصمیم گرفتم برم ریاضی اما نشد پس مجبور شدم رفت ازاد واسه ریاضی البته تجربیم میخوندم که دیگه کم کم زیستو ول کردم سراسری خوب دادم ولی برام مهم نیست اصل ریاضی بود که به خاطر یه اتفاق سر کنکور اونم میبینی که خراب شد اگه خواستی میگم چی شد حالا به نظرت میتونم 6000 بیارم؟:41: سراسریو به غیر از زیست بهقیرو خوب زدم ولی... عمران میخام
سیستم پاسخگویی سنجش گفته:
عنوان نتایج و کارنامه اولیه آزمون سراسری سال 1390 چه تاریخی بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت؟ پاسخ براساس برنامه پيش بيني شده نتايج و كارنامه اوليه آزمون سراسري سال 1390 در روز شنبه مورخ 15/5/1390 بر روي سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت.
ساعت دقيق اعلام نتايج متعاقبا اعلام خواهد شد.
ولی ساعت 7 بعدازظهر تو اخبار یکی از مسئولان سنجش گفت 12 مرداد اعلام میشه
به نظر خود من فردا ظهر نفرات برتر رو میگن شب هم اعلام نتایج برای همه
در ضمن علت طولانی شدن اعلام نتایج به دلیل اینه که امسال دو نوع کارنامه یکی با تاثیر معدل و دیگری بدون تاثیر معدل تهیه کردن(البته پیشه خودشون)
و بعدش هم اینا سر 30000 داوطلب فاقد معدل کتبی با اموزش و پرورش بحث داشتن
و کلا اینا به فکر من و شما نیستن
فکر کنم بشه نزدیکه 6000 .عمران کجا زدی اولین انتخاب؟
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
راستی یکی بیاد تکلیف ما رو مشخص کنه تاثیر میدن معدل ما رو یا نه؟نقل قول:
آقا چـــــــه خبر؟؟؟؟؟2 ساعت رفتم بیرون 6 صفحه اومدین جلو
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41:نقل قول:
تهران جنوب که ترازش 6500 بود دومی هم امل که ترازش 6000 بود داغونم الان چرا اینطوری شد اون اتفاق لعنتییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی:1 8::18::18::18::18:
مرسی:41:
کارهای عجیب غریب زیاد کردی!! حیف شد:41: ولی دیگه گذشت...نقل قول:
فکر نکنم ترازت بالا 6000 بشه... عربی و ریاضی رو خیلی کم زدی... درسته ریاضی آژاد سخته ولی معمولا همه دیگه 30 درصد رو میزنن... باید خوش شانس باشی بالا 6000 بشه... من همکلاسی پارسالم با درصدای نزدیک به شما 5700 شده بود فکر کنم ترازش... ولی خوب شیمی و فیزیک رو نسبتا خوب زدی(البته خودم فیزیکش رو 100 زدم:31:) و نمیخوام نا امیدت کنم ولی احتمالش کمه بالا 6000 بشی:13:امیدوارم عمران حتما قبول شی...:11:
خبری نیست .سلامتی!:31:
(22 کاربران و 6 مهمان)!:31:
بچه ها مثل اینکه خبراییه سایت 5 دقیقه غیر قابل دسترس بود الان
این شماره که می زارم رو یاداشت کنید حتما اگه سایت پکید با این وارد بشید(جای ادرس بنویسید)
92.242.195.3
مرسی برام دعا کنید بچه ها عمران قبول شم خدا خیرتون بده ولی خستم ناامید خدا کمکتون کنه ببخشید بد مینویسم حالم خوب نیست:41::46:نقل قول:
حالا که تراز حساب می کنید ماله منم حساب کنید !:31:
ماله تجربی:
زبان 90
فارسی 80
دینی 90
عربی 35
ریاضی 15
فیزیک 15
شیمی 60
زیست 60
زمین 60
---
پزشکی
زبان 100
فارسی 90
دینی 90
عربی 30
ریاضی 15
فیزیک 20
شیمی 70
زیست 60
نقل قول:
نفرات برتر رو که نگفتن ... فک نکنم خبری باشه ... :8:
راحت باش همه اینجا اخر استرسن الان. من الان تو کلم دارم ازمایشگاه ازاد تهران تو قلهکو طوافش می کنمنقل قول:
تو کلم افتاده حتما اونجا باید قبول بشم.تروخدا برای منم دعا کنید
از بس همه رفرش میزنن از حالا سایتشون داره میپوکه...:31:نقل قول:
دقت کردین قبلا سایت سنجش سریع باز میشد ولی الان با این که اینترنت پر سرعت دارم ولی چند ثانیه طول میکشه سایت باز شه!! فکر کنم یه میلیون نفر دارن هی رفرش میزنن!!...:27: آدم با این کار کنکوریا یاد این جمله میفته که: آخرین چیزی که میمیرد امید است....:31:
راستی من بر اساس وظیفه میگم اینا تا فردا اعلام نمیکنن
برین فردا بیایین
در ضمن اینا چون اول نفرات اول و میگن و به اونا زنگ میزنن پس هر موقع بهم زنگ زدن من میگم بهتون
نقل قول:
خدایی بود همون که چشاش شبیه چمای وزقه! کلشم کچله!
خدا نگهدار همتون:10:
مطمئن باشین فردا هم خبری نمیشه ! امشب که نفرات برتر رو نگفتن فردا شب نفرات برتر رو اعلام میکنن پس فردا هم نتایج رو میدن
قبولینقل قول:
مگه اونا رو اعلام نکردن؟نقل قول:
منم دعا کنیدنقل قول:
دیگه تا الان باید به نفرات برتر زنگ زده باشن که خودشون رو برای مصاحبه فردا اماده کنن ...نقل قول:
پ.ن : میگم حوصلم داره سر میره ... کسی پیشنهادی نداره تا قبل از اعلام نتایج انجامش بدیم ؟!
کاش بمونه واسه شنبه.کـــــــــــــاش
من از ساعت 4 از خونه زدم بیرون که سرمو سرگرم کنم که برگشتم دیگه برم نتایجو ببینم ! رفتم باشگاه از نوجوانان گرفته تا پیشکسوتان با همه کشتی گرفتم حالا که اومدیم میبینم بی خودی دهن خودمونو سرو کردیم :دی
دلمم نمیاد به سنجش بد و بیراه بگم بعد ناراحت شن رتبمو بدتر اعلام کنن :دی . یک هفتادم جمعیت ایرانو گذاشتن سر کار .
اتفاقا منم مديريت بازرگاني قلهك رو زدم ولي گمون نكنم بيارم ...نقل قول:
خداوكيلي از ديروز صبح تا الان 4 ساعت خوابيدم بازم خوابم نميبره از فكر اين جوابا ديشب كه تا 5 تو سايت بوديم امشب ببينم تا كي ميكشم...
ترازمو می خوام بدونم چند میشهنقل قول: