اگه میشه راه درمانشم بگین.
Printable View
به احتمال زیاد با گذر زمان بهبود پیدا میکنه و نیازی به دارو ندارد.نقل قول:
از کورتیکواستروئید ها و ماینوکسیدیل هم میشه استفاده کرد. (در موارد شدید)
من دیروز سرم موی ویگورانس گرفتم
به نظرم که خیلی عالی بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
حدود دو ماهی میشه که فینانستراید مصرف میکنم اما اثرگذاریش طول میکشه.
میخواستم بپرسم اگر محلول روگین را هم استفاده کنم موهای ریخته شده مجدد رویش میکنه یا نه؟
ممنون
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
روگین تقریبا" همون ماینوکسیدیل ـه البته با کمی تغییرات.نقل قول:
سلام دوستان
حدود دو ماهی میشه که فینانستراید مصرف میکنم اما اثرگذاریش طول میکشه.
میخواستم بپرسم اگر محلول روگین را هم استفاده کنم موهای ریخته شده مجدد رویش میکنه یا نه؟
ممنون
مصرف ماینوکسیدیل خیلی بهتر از روگین هست چون 90% روگین های داخل بازار ایران تقلبی هستند. ( الکل و مقدار بسیار کم گلیسیرین)
چند وقته مو هام زیاد شوره میزنه....چه چیزایی مفیده واسه مو هام که بتونه از بین ببرتش؟
شامپو "ضد شوره pz+ سریتا" برای نتیجه گیری بهتر باید هفته اول درمان هر روز یا یک روز در میان و سپس در هفته های آتی هر هفته یک بار سرتون رو باهاش شستشو بدید.نقل قول:
چند وقته مو هام زیاد شوره میزنه....چه چیزایی مفیده واسه مو هام که بتونه از بین ببرتش؟
شامپو کتوکونازول هم تاثیر بسیار خوبی دارد.
یکی از دوستام که ریزش مو آندروژنیک داشت بمدت چند ماه قطره چشمی زالاتان ( لاتاناپروست) روی یک ناحیه کوچیک از سرش میریخت. ( پروستاگلندین باعث گشادی رگ ها میشه در نتیجه مو ها رشد بهتری پیدا میکنند)
بنا به گفته خودش بعد از چند ماه دیگه ریزش نداشته و حتی مو های جدیدی هم شروع به رشد کردند.
منم تحقیقاتی داشتم , از سال 2012 دارند رو این دارو کارو میکنند و تست های انسانیش نتایج امیدوار کننده ای داشته , شاید در چند سال آینده شاهد دارو بهتری (هم از نظر زمان درمان و هم از نظر بهبودی) برای ریزش مو باشیم.
( این پست جنبه خبری داشت , لطفا" بعد از خوندن این پست نرید بشکه زالاتان ـو رو سرتون خالی کنید چون عوارض و عواقبش به عهده خودتونه)
من با شما موافق نيستم چون اصولا ريزش مو به دليل كمبود خونرساني نيست و در واقع تحت تاثير آندروژن ها فوليكول هاي موي ترمينال تبديل به ولوس ميشند و اين برگشت ناپذيره. شايد تا حدود كمي بتونه جلوي ريزش مو رو بگيره ولي باعث رويش مجدد موهاي ريخته شده نميشه.
در رفرنس پوستي تقريبا فقط روي فيناسترايد و ماينوكسيديل تمركز كرده
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته من دسترسی به روگین اصل دارم اما قیمتش خیلی بالاست.نقل قول:
روگین اصل تاثیرگذاریش خوبه؟
من نمیتونم تایید کنم که رشد مجدد مو داشته ولی خب خودش میگه ریزش قطع شده و رشد هم داشته.نقل قول:
من با شما موافق نيستم چون اصولا ريزش مو به دليل كمبود خونرساني نيست و در واقع تحت تاثير آندروژن ها فوليكول هاي موي ترمينال تبديل به ولوس ميشند و اين برگشت ناپذيره. شايد تا حدود كمي بتونه جلوي ريزش مو رو بگيره ولي باعث رويش مجدد موهاي ريخته شده نميشه.
در رفرنس پوستي تقريبا فقط روي فيناسترايد و ماينوكسيديل تمركز كرده
فکر کنم علاوه بر لاتاناپروست, بیماتوپروست هم موثر باشه در جلوگیری از ریزش مو.
در همین رابطه سوالی برام پیش اومده که چرا در کمبود تستوسترون ( مثلا" هیپوگنادیسم) هم گاهی ریزش مو داریم؟ گویا سطح دی هیدرو تستوسترون چند برابر میشه.
محلول زندروکس رو به جای مینوکسیدیل و روگین پیشنهاد میکنم.نقل قول:
البته من دسترسی به روگین اصل دارم اما قیمتش خیلی بالاست.
روگین اصل تاثیرگذاریش خوبه؟
دوستان اکوفان یا ریجن دایت کدوم برای افزایش ضخامت مو و مقاومت مو بهتره ؟
ممنون
میشه مثلن بجای روزی 2 تا اکوفان روزی 1 عدد اکوفان و 1 عدد ریجن دایت بخوریم ؟
شامپو ضد شوره اویدرم هم تاثیر داره؟
اکوفان. ( البته بستگی به سازگاری فرد با درمان داره)نقل قول:
دوستان اکوفان یا ریجن دایت کدوم برای افزایش ضخامت مو و مقاومت مو بهتره ؟
ممنون
اگر برای ریزش مو میخواید پروویلوس و پروسرین از اینا بهترن.
ممنون از پاسختوننقل قول:
ریزش موی آنچنانی ندارم اما موهای نازک هست
این پراسرین و اگر ریزش مو زیاد نداشته باشیم هم مشکل نداره ؟ میتونه باعث تقویت و پرپشت شدن بشه ؟
بیشتر میخام موهام پرپشت و ضخیم بشه که تا دست میبری توی مو حالت بدی چندتاش نریزه
ممنون
محلول زندروکس چی هست؟ بهتر از روگینه؟ قیمتش چی؟نقل قول:
ممنون
همون مینوکسیدیل ـه ولی قدرتش بیشتره. ( گویا خاصیت آنتی DHT هم داره)نقل قول:
محلول زندروکس چی هست؟ بهتر از روگینه؟ قیمتش چی؟
ممنون
( به صورت دو محلول جداگونه روز و شب است, یک محلول رو باید شب استفاده کنید و یه محلول رو روز)
قیمتش حول و حوش 50 تومانه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون از پاسختون
ریزش موی آنچنانی ندارم اما موهای نازک هست
این پراسرین و اگر ریزش مو زیاد نداشته باشیم هم مشکل نداره ؟ میتونه باعث تقویت و پرپشت شدن بشه ؟
بیشتر میخام موهام پرپشت و ضخیم بشه که تا دست میبری توی مو حالت بدی چندتاش نریزه
ممنون
البته ذکر کنم که قیمت پراسرین بسیار بالاست.
اگر ریزش مو آندروژنیک داشته باشید بهتره از همین الان پیشگری کنید و درمان رو شروع کنید.
اگر ریزش غیر از آندروژنیک دارید بهتره برای مدتی دارو های بی کمپلکس و زینک پلاس مصرف کنید.
ممنون از پاسختوننقل قول:
از کجا باید متوجه بشم ریزش مو ارثی هست یا غیر ارثی ؟
مگه قیمتش چنده پروسرین ؟
شامپو ضد شوره ی اویدرم برای درمان شوره ی موی سر تاثیر داره؟
مو ها از وسط تا شقیقه سر ریزش پیدا میکنند. ( آندروژنیک)نقل قول:
ممنون از پاسختون
از کجا باید متوجه بشم ریزش مو ارثی هست یا غیر ارثی ؟
مگه قیمتش چنده پروسرین ؟
قیمت تک محصولش 35$ الی 100$ و قیمت پکیج هاش از 200$ تا 500$.
سلام
من قبلا ریزش مو پیدا کردم و موهام کم پشت شد. یه شامپو زد شوره کلییر و هدشولدرز مصرف کردم و همراهش زینک پلاس هم میخوردم و بعد از 5 ماه کاملا موهام پر پشت شد و ریزش کاملا قطع شد در حدی که موقع حموم کردن یه مو هم از سرم جدا نمیشد.
اما بعد از چند ماه پوست سرم قرمز شد و تکه تکه پوست انداخت و خارش شدید پیدا کرد، ریزش موهام خیلی شدید شد و موقع حموم دستم پر مو میشه. الان پوست سرم خیلی پوست میندازه و خارش داره، دکتر رفتم گفت سبروئیک پوست سر داری و یه نوع قارچه که درمان کامل نمیشه فقط میشه کنترلش کرد. کمکم به ابروهام و موهای سینه م هم انتقال پیدا کرد. بعد از مصرف داروهایی مثل: مومتازون، کلوتریزون، فولیکوفر، سیتریزین و شامپو هایی مثل سریتا، کلییر، کتوکونازول، سلنیوم سولفاید کمی بهتر شد ولی همچنان بیماری ادامه داره و تقریبا نا امید شدم.
البته بگم که موهام خیلی چربه و اصلا سابقه ریزی موی خانوادگی نداریم و ارثی نیست.
آیا راهی رو میشناسید که موثر باشه؟ ممنون میشم کمک کنید. :)
سلام دوستان
بنده مدت ها سابقه شوره مو سر را داشتم ولی چند سال بود که با کمک شامپو های ضد شوره از قبیل سلونیم سولفاید ، کل تار و غیره برطرف شده بود . متاسفانه از حدود یک سال قبل دوباره روی مو هام شوره اومد ولی هر شامپویی حتی خارجی هم استفاده کردم موثر نبود . چند وقتی هست به این پی بردم که اصلا شوره نیست پوست سرم هست احتمالا . به این صورت که حتی روی ابروهام و ریش هام هم این سفیدک ها وجود داره و هر روی باید استحمام کنم تا از بین برم حتی اگه فاصله به دو روز هم بیفته باز هم به شکل خیلی بدی این سفیدک ها نمایان میشه . یکی گفت موهات چنگ نزن مالش بده ولی در هر صورت افاقه نکرد خواستم سوال کنم که این علائم بیماری خاصی هست ؟؟ راه حل درمانش چیه؟
آيا سابقه بيماري نورولوژيك مثل ضربه به سر ، پاركينسون داريد ؟نقل قول:
سابقه بيماري خاص ؟
سابقه رفتار جنسي پرخطر يا ايدز؟
براي درماتيت سبورييك مقاوم معمولا از ضدقارچ خوراكي و كورتون هاي قوي تر استفاده ميشه
بیماری شما میتونه عفونت های قارچی باشه یا درماتیت سبورییک و پسوریازیس اسکالپ . به متخصص پوست مراجعه کنید .نقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
خیلی بزرگوارید
این قرص و داروخانه ها دارن ؟ کجا گیر میاد ؟
ممنون
فر نکنم در ایرن اصلش گیر بیاد.نقل قول:
ممنون از پاسختون
خیلی بزرگوارید
این قرص و داروخانه ها دارن ؟ کجا گیر میاد ؟
ممنون
باید از سایتش سفارش بدید.
قرص های مشابه در بازار ایران زیاده.
دوستان یه سوال غیرفنی :n02:
یه چیزی معرفی کنین که بزنم به موهام و حالت موهام حفظ بشه
من موهام به شدت نرمه(لخت نیست) یعنی یه دس بکشم راحت حالت موهام عوض میشه یه باد بیاد باز ...
واسم مهم نیس مو رو براق کنه یا نکنه
اسپری معرفی نکنین چون به کف سر میخوره و ضرر داره
چیزی باشه واسه حفظ حالت . نه برای حالت دادن
ضرر نداشته باشه و از همه مهمتر ایراد نداشته باشه شبو باهاش بخوابم(یه روز در میون میرم حمام)
قیمتش هم مهم نیس
ممنون
ممنون از پاسختوننقل قول:
نه سابقه این بیماریهارو ندارم خوشبختانه.
اگه منظورتون از نورولوژیک بیماری هایی روحی روانی مثل افسردگی هم هست آره این بیماری رو دارم.
بازم به متخصص پوست مراجعه کنم یا از تجربیات دیگران استفاده کنم؟
آیا استحمام های بیشتر میتونه جلوی این بیماری رو بگیره؟
نوع غذاهایی که میخورم تاثیر داره تو بیماری؟
اسم اون ضدقارچ های قوی تر و کرتون ها چیه و آیا با این ها درمان قطعی میشه؟
چرا من به صورت ناگهانی با این بیماری مواجه شدم و بعد از مثلا 20 سال این بیماری نمایان شده؟ به خاطر عدم رعایت بهداشت یا چی؟
ببخشید زیاد سوال کردم
اين سوابقي كه پرسيدم باعث تشديد بيماري ميشن.
غذا و بهداشت تاثيري نداره
اين جا قرار نيست براي شما دارو تجويز كنيم فقط شما رو راهنمايي ميكنيم. مجددا به متخصص پوست مراجعه كنيد و احتمالا دارو شما رو عوض كنن.
در صورت عدم پاسخ بررسي جهت بيماري هاي ديگه انجام ميشه.
یه روش ساده و سنتی واسه جلوگیری از ریزش مو میگید؟
مینوکسیدیل.نقل قول:
یه روش ساده و سنتی واسه جلوگیری از ریزش مو میگید؟
سلام دوستان ،خسته نباشيد.راستش من ١ سال و ٣ماه پيش موهام شروع به ريزش شديد كرد يه شوك عصبي داشتم و بعدش كاهش وزن زياد البته قبلش هم كاهش وزن داشتم و همچنين استرس امتحانات .دكتر رفتم و برام قرص اكوفن و شامپو و محلول سيستين ب٦ تجويز كردند ازمايش خون هم دادم مشكلي نبود فقط يه مقداري كم خون هستم .شامپو و محلولو استفاده كردم ولي خوب بايد بگم قرص فقط يه بسته استفاده كردم و ديگه نخوردم چون هيچ تغييري نميديدم و ميدونم كه عجول بودم وًتوقع داشتم زود اثر كنه .بعدش هم چند وقت يه بار از محلولهاي گياهي استفاده كردم . راستش فكر ميكنم همين ريزش مو رو كه ميبينم رو اعصابم تاثير ميزاره.ولي الان مدت ١ هفتس كه دارم قرص اكوفن ،قرص اهن و محلول سيستين ب٦ استفاده ميكنم ،خواستم اگه ممكنه باز راهنمااييم كنين .
برای همه ریزش ها از مینوکسیدیل استفاده میکنن.نقل قول:
سلام دوستان ،خسته نباشيد.راستش من ١ سال و ٣ماه پيش موهام شروع به ريزش شديد كرد يه شوك عصبي داشتم و بعدش كاهش وزن زياد البته قبلش هم كاهش وزن داشتم و همچنين استرس امتحانات .دكتر رفتم و برام قرص اكوفن و شامپو و محلول سيستين ب٦ تجويز كردند ازمايش خون هم دادم مشكلي نبود فقط يه مقداري كم خون هستم .شامپو و محلولو استفاده كردم ولي خوب بايد بگم قرص فقط يه بسته استفاده كردم و ديگه نخوردم چون هيچ تغييري نميديدم و ميدونم كه عجول بودم وًتوقع داشتم زود اثر كنه .بعدش هم چند وقت يه بار از محلولهاي گياهي استفاده كردم . راستش فكر ميكنم همين ريزش مو رو كه ميبينم رو اعصابم تاثير ميزاره.ولي الان مدت ١ هفتس كه دارم قرص اكوفن ،قرص اهن و محلول سيستين ب٦ استفاده ميكنم ،خواستم اگه ممكنه باز راهنمااييم كنين .
میتونید ب کمپلکس و زینک پلاس هم برای مدت محدود استفاده کنید.
با سلام.
من موهام خیلی بد حالته.یعنی اصلا مو نیست .از پشم گوسفندم بدتره.
موی من تا به چند سانت میرسه به شکل u در میاد و واقعا فرمت بدی داره.
آیا راهی هست برای کمی بهتر کردن این مو؟
سرم مو استفاده کنید.نقل قول:
با سلام.
من موهام خیلی بد حالته.یعنی اصلا مو نیست .از پشم گوسفندم بدتره.
موی من تا به چند سانت میرسه به شکل u در میاد و واقعا فرمت بدی داره.
آیا راهی هست برای کمی بهتر کردن این مو؟
اوکی.این سرم مو رو باید آماده تهیه کرد؟نقل قول:
برندهای مختلفی داره؟ توضیح تکمیلی براش هست؟
سرم مو "کریستال" رو از دارو خونه تهیه کنید.نقل قول:
اوکی.این سرم مو رو باید آماده تهیه کرد؟
برندهای مختلفی داره؟ توضیح تکمیلی براش هست؟
-
-
دوستانی که ریزش مو داشتند تا حالا آزمایش تستوسترون دادند؟
براي ريزش مو نيازي به آزمايش تستوسترون نيست و حتي انتظار بالا بودن تستسترون رو هم نداريم!
و حتي فيناسترايد هم ميزان تستسترون رو پايين نمياره بلكه با بلاك آنديم ٥- آلفا ردوكتاز تبديل تستوسترون به dht (شكل با پتانسيل بالا) رو مهار ميكنه.
البته در موارد خاص شايد اندازه گيري بشه ولي بصورت روتين نيازي نيست.