دلیل نمیشه بازارشون که گرم شد کلاهبرداری کنند .نقل قول:
باید اون سرعتی که ادعا می کنند تضمین کنند همیشه یه مقدار باید سر عتی که روی خط می بندند بلاتر باشد
همیشه مقداری افت سرعت وجود داره.:41:
Printable View
دلیل نمیشه بازارشون که گرم شد کلاهبرداری کنند .نقل قول:
باید اون سرعتی که ادعا می کنند تضمین کنند همیشه یه مقدار باید سر عتی که روی خط می بندند بلاتر باشد
همیشه مقداری افت سرعت وجود داره.:41:
یدخلون فی دین الله افواجانقل قول:
ولی یه مشگل ریزه میزه هست اونم این که مفتکی که هیچ پول دستی هم بدن بدرد نمیخوره مگه برای اونایی که مثل شما صاحب بصیرت باشند:31::31:
همین سرویس 256 رو داریوش از داتک گرفته بود سرعت بالای 16 KB نمی یومده . ایرادهای بنی اسرائیلی :2: می گیری ها :46: .نقل قول:
تا پهنای باند همه شرکتها که در اختیار کاربرها می گذارند به طور کامل نامحدود نشه و سرویس حجمی حذف نشه و قیمتها پایین نیاد هیچ رقابتی شکل نمگیره/.
نقل قول:
داتک رو که ولش کن.
کجاش بنی اسراییلی هست نمی دونم.:31:
ولی وقتی 256/128 میدن باید بتوان با سرعت 32 دانلود کردو با 16 آپلود اگر کمتر باشه اسمش میشه کم فروشی
اگر همه دزدی می کنند داتک هم یکیشون مخابرات هم باید از فضا سو استفاده کنه از سرویسش بدزده .
کار مخابرات عذر بدتر از گناه هست
مخابرات خیلی وقته که دزدهنقل قول:
حتی سردسته شونه
به خاطر 10 15 تومن تلفن رو یه طرفه می کنن
ولی بازم بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد
من خودم الآن مخابرات ندارم ولی می خوام در آینده مخابرات بگیرم
ولی کاملا باهات موافقم و ایراد البته از جای دیگه است:13:
چه بخاین چه نخاین مخابرات همینی که هست.
اگه دوست نداری فسخ کن بورو از این پایینی بگیر.:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من دزدی مخابرات رو نخواستم توجیه کنم . ولی سرویس Adsl یا سرویس های دیگه مقداری از پهنای باند به عنوان ساخت بستر ارتباطی از بین میره . یعنی شما یک فایل 100 مگی دانلود کنید حجمش بیشتر میشه حالا وقتی خط شما رو 256 بسته میشه حدود به جای 32 با 27 دانلود می کنید حدود 5 KB صرف همون بستر سازی میشه که از جیب مشترک میزنند.نقل قول:
مشکل اصلی همون هست که گفتم این سرویس های ما در حد دایال آپ برای کشورهای همسایه هستش وقت گذاشتن برای بحث کردن روی معایب و مزایاشون بیهوده هست.
اینجوری هم درست نیست که سودش رو اینها ببرند ما کاربرها بزنیم تو سر هم دیگه .نقل قول:
دوستان با پشتیبانی تماس گرفتم
کمکی نکرد به من
مشکل من اینه که مثلا یه فایل 20 مگی رو میذارم دانلود بعد از اینه 10 مگ دانلود میکنه سرعتش میاد زیر 1 کیلوبایت!!!!!!!
بعد از اینکه browser رو باز میکنم 5 یا 6 بار رفرش میکنم درست میشه دوباره اینطوری میشه !!!!
کانکشن هارو هم امتحان کردم هم bridge و هم poppe
کسی میدونه خواهشا کمک کنه کلافه شدم!!!
میترسم چاله(شاتل )اومده باشم افتاد باشم تو چاه (مخابرات):41:
ممکنه سرعت لینک هات پایین باشهنقل قول:
اگه mirror شون رو داری اونا رو هم تست کن ببین سرعتت چه طوره
همیشه هم حداقل 2 تا فایل با هم دانلود کن
سلام ! :40:
مخابرات تهران 256 ، اگه دانلود روی 22 و آپلود 10 باشه طبیعی هست ؟
اگه طبیعی نیست با اعتراض میشه درستش کرد ؟
دوستان من الان وایمکسم وصل شده. میخوام مخابارت رو کنسل کنم. چیکار باید بکنم؟؟؟؟ برای گرفتنش مادرم رفته بود یادم نیست مدارک خودش رو داده یا نه چون خط تلفن هم به اسم خودش هست. حالا من برای کنسل کردن چه مدارکی باید ببرم؟؟؟؟
مدارک نمی خواد خود صاحب خط باید بره با کارت شناسایی و درخواست جمع آوری رو بده.نقل قول:
سلامنقل قول:
اولا که هانیبال جان درست میبینم شما بازنشسته شدی؟
ناظر امنیت کی هست پس؟
سرعت هم برای 256 ما که اراک زندگی میکنیم باید 67 تا دانلود بده(البته میدونم که عجیبه ولی اینجا اینطوریه)
تهران رو نمیدونم
موفق و :11:موئید باشین
شما حجمی هستید درسته ؟نقل قول:
ولی تهران نامحدود هست برای همین سرعت رو بالاتر نمی بندند.
آوووو...نقل قول:
پس شما دوستان نامحدود دارین؟
آره درسته به نامحدودها فقط به اندازه ی پهنای باند دان تعلق میگیره
ولی من که با حجمی راحت تر هستم
یکی اینکه روزها اصلا خونه نیستم که در حال دانلود باشم
دومی هم این که من سرعتم 512 هست و شبا هرچی بخوام میگیرم سرعت دانلود هم ماکزیمم تا 120 میگیره حداقل هم 100 تا
و راضی هستم
با این ترتیب هر شب 2.45 گیگ دانلود میکنم
البته من شبی نهایتا یک فیلم بیشتر نمیگیرم که 1 گ بیشتر نمیشه
موفق و :11:موئید باشین
نقل قول:
مرسی :40:
بله ، پیر شدیم دیگه ، : دی
من اینجا دیدم بعضی ها گفتن سرعتشون روی 28 هست ! می خواستم بدونم برای من کمه یا برا اونا : دی !
ممنون
درودنقل قول:
down stram اگر روی 256 باشه و دانلود اینجوری غیر طبیعی هست .
اعتراض که میشه کرد ولی فکر نکنم به جایی برسه :41:
دانلود 5 کیلوبایت کمتر از طبیعیهنقل قول:
نکته به درد بخوری بود ممنوننقل قول:
اقا من پینگ adsl ام چند روز پیش 30 بود الان شده 600 . باید چیکار کنم بیاد پایین ؟
مخابرات 256
با همون سرور قبلی؟نقل قول:
دانلود نمیکنی باهاش همزمان؟
شاید هم مشکل از سرور باشه
با یکی دیگه هم تست کن
یعنی چی با همون سرور قبلی ؟نقل قول:
ای دی اس الم رو از مخابرات 256 گرفتم و چند رو پیش تو speedtest 30 بود الان زده 600 (2-3 ماهی هست که گرفتم)
adsl رو هم همونطوری وصل بوده . یعنی قطع نشده که تمدید کنم یا از جای دیگه بگیرم :41:
موقعی که تست رو گرفتم دانلود قطع بود
لطفا راهنمایی کنید :40:
یعنی مثلا من الآن با سرور هاوایی پینگم 950 میشهنقل قول:
ولی با سرور کرج 120
از گوگل با cmd پینگ بگیر ببین چنده
چطوری باید سرورم رو با شهر خودم چک کنم ؟ اونطوری پینگم تغییر میکنه ؟نقل قول:
اون گوگل که گفتی چیه ؟
ممنون:11:
شما ببین با سرور کجا کار داری از همون جا پینگ بگیرنقل قول:
مثلا از هلند یا کانادا
رو نقشه سرورش رو انتخاب کن ار همون جا تست می کنه
2-Run>cmd>ping google.com
2-3 بار بگیر
اگه زیر 250 باشه خوبه
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
اکانت تضمینی قیمتش خیلی باید بیشتر باشهنقل قول:
رسمیه یا از این مک های هکی؟!
مک هکی هستش ولی تا حالا کسی افت سرعت نداشته و در صورتی که مشترک افت سرعت داشته باشه مک رو براش عوض میکنیمنقل قول:
میگم که تضمینی هست
امروز رفتم مخابرات رو کنسل کردم واقعا مسخرهب ازیه هر کی میخواست فعال کنه میگفت باید صاحب خط بیاد با شناسنامه حالا صاحبخانه نتونه بیاد یا آدم درستی نباشه یا خارج باشه باید از تکنولوژی آشغال مخابرات محروم باشی.
من یه خط خریدم 50 هزار بعد گفتم بفروشم میخرین گفت نه این 50 هزار تومانی ها روب اید به کسه دیگه بفروشین مخابارت نمیخره یعنی حالا هیشکی از ما نخره باید چیکار کرد؟؟؟؟؟ تو خیابان بیفتم دنبال کی که خط بخواد بخره؟؟؟ واقعا مسخره هستن یه مشت الاغ بیشعور و بی سواد نشستن اونجا
نقل قول:
یعنی واسه اینترنت مخابرات رفتی خط خریدی!!!!!!!!!!!!مگه 5 مگ میدادن اخه 128 که دیگه ارزش این حرفارو نداره
آقا خودتو ناراحت نکن مخابرات و همراه اول کلا درست بشو نیستن.
من الان میخوام ADSL از مخابرات بگیرم حتما بابام باید پاشه بره ؟
یعنی رسما نمیتونم از مخابرات بگیرم دیگه ؟ چون بابای من زیاد اهل این برنامه ها نیست که کارشو ول کنه برا من بره اونجا !
من حدود 2 سال پیش که adsl از مخابرات گرفتم فقط میخاستم باهاش یه دست fifa 10 رو انلاین بازی کنم . ولی از شانش بدمون سرعتش از دایال اپ هم داغون تر (سند) . تا الان هم فقط بازی های اتاری با میکرو با چند تا دو بعدی رو به زور تونستم بازی کنم.
مفت نمیرزه.
هالا تمام isp ها نامحدود میدن . زیاد جای نکرانی نیست. (پارس انلاین با چند تا دیگه ) بهتره فکر کنم. فقط شاتل نگیر.
کسی مشکل مارو نمیدونه؟؟؟؟
پشتیبانی مخابرات هم که هیچی حالیشون نیست
مشکل من اینه که سرعتم میاد پایین 2 کیلوبایت یا بعصی وقتا زیر 1 کیلوبایت
با pppoe هم کامل مشکل دارم
الان هم که bridge کردم سرعتم میاد در حد دایال اپ
مودمو ریست میکنم طبیعی میشه بعد نیم ساعت روز از نو...
دارم کلافه میشم خواهشا کمک کنین
آیا این درسته که مخابرات روی خطهای dlc هم میتونه اینترنت بده؟؟
بله روی یک سری از مناطقی که کافوی zte یا هوواوی داشته باشند سرویس میده.نقل قول:
آخه ما مستاجریم و تلفن خانه به ام تعاونی دولتی بود هنوز به نام نشده بود واسه همین مخابارت مسخره اذیت کرد مجبور شدم خط بخرم حالام که مخابارت آشغال در اومد دوباره رفتم وایمکس گرفتم و راضی هستم و حالا یه خط مونده رو دستمنقل قول:
غیر طبیعی هم یه چیزی انوورتر هست 256 باید سرعت دانلود ش 32 باشدو سرعت آپلودش هم 16 باشه.نقل قول:
اگر کمتر هست اعتراض کنید شماره تلفن 1899 برای همینه دیگه.
مثل اینکه مشکل 256 قلابی مخابرات فراگیر هست :41:
ببین دوست عزیز منم یه مشکلی با مخابرات داشتم که تو 5 سال گذشته با شاتل نداشتم. مثلاً هر 1 ساعت یه بار برای چند ثانیه قطع میشد و مسنجرها اینا بسته میشد بعد دوباره باز میشد ولی IP عوض نمیشد. خلاصه کنم مشکلم با downgrade مودم حل شد. قبلاً upgrade کرده بودم که ظاهراً با مخابرات سازگار نبود. الآن که مودم رو برگردوندم به ورژن 2007 درست شد. ولی مثل شما سرعت کم نمیشد و برای چند ثانیه قطع و وصل میشد. حالا شما سعی کن این کارها رو به ترتیب کنی شاید جواب گرفتی:نقل قول:
1- نرم افزار NetLimiter 3 و اگر خواستید در کنارش du meter رو نصب کنید و کل پهنای باند و پهنای باند تک تک برنامه های در حال استفاده از اینترنت رو کنترل کنید. شاید چیزی اضافه داره کنتر میندازه و سرعت میگیره.
2- اگر سرعت دانلودتون هم کمه چک کنید ببینید تعداد کانکشن های دانلود منیجرتون چندتاست. روی 8 یا 16 مناسب هست.
3- مودم رو آپگرید کنید.
4- اگه هیچ کدوم جواب نداد سعی کنید یه مودم از برند دیگه از کسی قرض کنید و تست کنید.
5- اگه با مودم جدید هم مشکل داشت دیگه با پشتیبانی گلاویز بشید و حقتون رو بگیرید :31:
شما یه چند مورد دیگه رو هم چک کن شاید درست شدنقل قول:
1-با اسپیلیتر و بدون اون امتحان کن
2-تلفن بی سیم رو خط نذار
3-با بقیه پریز ها هم چک کن
4-ببین سیم کشی داخلی تون ایراد نداشته باشه
5-یه بار هم فقط مودم رو خط باشه (با اسپلیت و بدون اون)
این screen shot از مودمم با اسپلیتر
این هم اسکرین شات از مودمم بدون اسپلیترکد:http://up6.--------.com/images/7x9i9ik1rptaz6lzaw71.png
کد:http://up3.--------.com/images/vr72udh9s9buirhodfnb.png
128 رو 160 بسته شده . سرویست عالیه.نقل قول:
DSL Modulation رو روی G.dmt بگذارید بگذارید دوباره لینک مودم ثابت بشه سرعتتون رو دوباره چک کنید.نقل قول:
فاصلت از مرکز دوره با این حساب یک چیزی روی خطت نویز رو برده بالا Snr شما خیلی پایین هست برای سرویس 256 حدود 25 به بالا باید باشه.