سلام یه سوال:
ASSASSINS REVELATIONS با ASSASSINS BROTHERS چه فرقی میکنه؟:14:
Printable View
سلام یه سوال:
ASSASSINS REVELATIONS با ASSASSINS BROTHERS چه فرقی میکنه؟:14:
اگر منظورتون از ASSASSINS BROTHERS عنوان ASSASSINS BROTHERHOOD هستش...نقل قول:
که این دو عنوان کاملا با هم مجزا هستن ...تنها وجه تشابهشون شخصیت بازی هستش که در
BROTHERHOOD دوره ای زندگی جوانی شخصیت روایت میشه و در
REVELATIONS دوره میان سالی شخصیت روایت میشه که هر کدوم یک بازی مجزا با زمان ، گیم پلی ، و محیط مجزایی هستن...
نقل قول:
ممنون.میخواستم همین رو بدونم ولی بد عنوان کردم:27:
بازیو تمومش کردم
این بازی هم مثل بتمن خیلی بازی کاملی بود
و بی ایراد
البته چند تا ایراد جزئی دیدم که در ورژنهای قبلی ندیده بودم
گیم پلی عالی در سبک خود
و بازی خوشبختانه طولانی بود مدتی سرگرم کرد
یه جای بازی خیلی ناراحت شدم
محتوای مخفی: صحنه غم انگیز
البته از بیشتر صحنه ها عکس گرفتم
بازیه خوبی بود ولی حیف که نسخه های قبلیشو بازی نکرده بودم تا داستانشو کامل بفهمم :41:
کسی میدونه که Assassins crees III کی میاد ؟؟؟؟
خوب چرا سه نسخه قبلیش نمیگیری بازی نمیکنی خیلی قشنگ هستن به خصوص اساسین کرید2 که محشرهنقل قول:
الان مهمترین کار گیمری یو باید بازی کردن سریای قبلی باشه،سریای قبلی واقعا شاهکارن مخصوصا دومی !نقل قول:
این سریی ک یو بازی کردی ضعیفترین سری این فرنچایز بوده !
سلام..من یه جای بازی گیر کردم..
چند ساعتی بازی کردم.. 22% بازی رو رفتم...ولی الان دیگه هیچ ماموریتی توی نقشه نیست که انجام بدم..البته نقشه پر از علامت های مختلف و مکان های مختلف هست
ولی هیچ ماموریت Storty Memory که علامتش (!) هست توی نقشه نیست...آخرین ماموریتم هم این بود که رفتم دو تا مکان تو نقشه یه کشتی بود که داخلش شدم که دکمه C رو زدم یه چیزایی مثل نقشه و لوح که توی کشتی بود رو اسکن کرد و همین...فقط توی Mini Map یه اماکنی هست که باید خریداری بکنی که قیمتش خیلی بالاست..فعلا پول ندارم بخرم.. چیکار باید کرد ؟
برو همه ی اونا رو بخر بعد باید هر چی مرحله ی متفرقه توباز یهست رو انجام بدینقل قول:
سلام دوستان
من تمام نسخه های قبلی این بازی رو کاملاً عمیق و با تمام جزئیات داستان ، دنبال کردم...
این نسخه از بازی رو هم الان میخوام شروع کنم ، اما نیاز به یک راوی ( برای روایت داستان بازی) دارم...
متنی رو توی اینترنت سراغ ندارید که به فارسی داستان رو شرح داده باشه ؟
آخه روایت داستان نسخه های قبلی ، توی اینترنت کاملاً تشریح شده بود.
امکان داره مشکل از کرک باشه. مطمئنید کرکتون سالمه ؟نقل قول:
سلام..من بازی رو ماه پیش تموم کردم..نقل قول:
امکان داره مشکل از کرک باشه. مطمئنید کرکتون سالمه ؟
همونطور که دوستمون صفحه قبل گفتن باید ماموریت های فرعی رو همش رو میرفتم تا ماموریت اصلی باز بشه.. :46:
سلام خسته نباشید
باور کنید شباهت نام کاربری من با یکی از اعضای این وبلاگ که گویا ایشون خیلی هم حق آب و گل دارند کاملا اتفاقیه
از همین جا از ایشون که فکر کنم اسمش مراده معذرت میخوام
بگذریم...
من نسخه ی 1 رو بازی کردم ولی نه تا آخر
2 و برادر هود رو هم بازی نکردم
این رو میخوام بازی کنم
قشنگه؟
از همه ی نسخه هاش قشنگتره؟
چقدر طول میکشه؟
فیلم وسطش زیاد داره؟
مرسی
یه توضیح کلی میخوام:11:
سلامنقل قول:
نه به هیچ وجه قشنگترین نسخه ی بازی نیست(به نظر من)
شما بهتره AC II رو اول بازی کنین تا داستانش دستتون بیاد. AC II به نظر من از همه شون بهتر بود
از نظر داستان برام مهم نیستنقل قول:
چون داستانشون رو به صورت متنی خوندم الان نسخه 2 رو تموم کردم
آخه فکرکنم امکانات و گرافیک و ... این نسخه بهتر باشه
نه؟
تو رو خدا این بازی میارزه بازیش کنم یا صبر کنم 3 بیاد؟
...
سلام خسته نباشید
باور کنید شباهت نام کاربری من با یکی از اعضای این وبلاگ که گویا ایشون خیلی هم حق آب و گل دارند کاملا اتفاقیه
از همین جا از ایشون که فکر کنم اسمش مراده معذرت میخوام
بگذریم...
من نسخه ی 1 رو بازی کردم ولی نه تا آخر
2 و برادر هود رو هم بازی نکردم
این رو میخوام بازی کنم
قشنگه؟
از همه ی نسخه هاش قشنگتره؟
چقدر طول میکشه؟
فیلم وسطش زیاد داره؟
مرسی
یه توضیح کلی میخوام:11:
نقل قول:
گرافیک که AC II از همه بالاتر بود(کافیه یه سرچ تو گوگل بکنین)
امکانات بله یه چیزهایی مثل و بمب دستی و Hook Blade و ... اضافه شده به بازی ولی سلیقه ایه من که خوشم نیومد ازشون. کلا بازی خوبی هست به احتمال زیاد خوشتون میاد
به نظر من بازی Assassin's Creed بهترین تا بدترین اینجوری هست:
AC II
AC Brotherhood
AC I
AC Revelations
به نظر من بهترینش همین revelotions بود واقعا فوق العاده بود گرافیکشم که بدون شک جز 5 بازی با گرافیک کل بازیاستنقل قول:
میگید نه.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من این بازی رو نصب میکنم وقتی کرک اسکیدرو رو میریزم ارور میده و وارد بازی نمیشه . بازی آپدیت هم نمیشه . لطفا اگه کرک سالم دارین معرفی کنین . ممنون .
اینجا سوالتو بپرس صفحه اول تاپیک هم بخون.نقل قول:
وستان من این بازی رو نصب میکنم وقتی کرک اسکیدرو رو میریزم ارور میده و وارد بازی نمیشه . بازی آپدیت هم نمیشه . لطفا اگه کرک سالم دارین معرفی کنین . ممنون .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به نظر من نسخه 2 از همش بهتر بود
بعد نسخه یکش عالی بود
بعد revelotions و بعد هم Brotherhood.
ولی یه برتری که نسخه یکش داشت این بوداز بقیه نسخه هاش سخت تر بود.
اگه همه ی نسخه ها به اندازه ی هم سخت بود نسخه ی 2 باز همش بهتر بود و بعد revelotions و بعد Brotherhood و بعد 1.
ولی از نظر امکانات هم revelotions از همه بهتره بعد Brotherhood و بعد 2 و بعد 1.
ولی 1و2 یه حس دیگه ای به آدم می داد که اون دو تا بعدی نمی دن.
محیط بازی هم 1 از همه بهتر بود.قشنگ رنج و عذاب مردم و سختی جنگ های صلیبی رو نشون میداد.
این که AC II نسخه قوی ای بود که درش شکی نیست ولی Brotherhood بدلیل داستان جذاب تر و یه پایان مرموز به نظر من از اون سرتره.
AC Reveloutions از نظر داستان اصلا خوب نبود و واقعا حوصله آدمو سر می برد ولی چیزی که تونست منو بشخصه دلگرم کنه، فقط اون چندتا مرحله ی اعجاب انگیزش بود، مراحلی که از یه طراحی بخصوص، جدید و مبهوت کننده برخوردار بود، یعنی مرحله ی زیر اون برجه که میرسید به زیر زمین، و آبشار ها و یه فضای خیره کننده بوجود می آورد و از همه بهتر مرحله شهر زیر کوهش بود، بنظرم این قشنگ ترین و زیباترین طراحی لوکیشن و محیط بازی توی این چند سری بود، یعنی AC Reveloutions فقط همون مرحله.
یکی از اذیت کننده ترین مسائل AC Reveloutions هم نبود اسب بود، من که بشخصه خیلی حالم گرفته شد.ولی در کل نمیشه گفت Reveloutions به خاطر چند مرحله از همه سر تره.
AC I هم خیلی خوب بود، هم طراحی شهرش وسرعت رندرش و هم داستان قویش و سختی مراحلش.
ولی بنظر من بهترین نسخه های AC II ، AC و AC Brotherhood بود.
و میتونم به جرات بگم با پیش فرض AC II، داستان Brotherhood به یه پختگی و جذابیت خاص رسید، و مولفه های مراحل و امکانات هم در کل Brotherhood رو از همه متمایز میکنه.
به نظر من Brotherhood بهترینه.
تو نسخه ی AC Reveloutions چهره ی کاراکتر اصلی بازی کاملا تغییر کرده.دزموند جوان تو این نسخه ، همون دزموند تو نسخه های قبلی نیست اصلا
تو این نسخه فقط فقط به مهارتها اضافه شده و همچنان ضعف های نسخه های قبلی پابرجاست.مهمترینش هم عدم مخفیکاری هستش.مثلا برج آتیش میزنیم منفجر میشه اما سربازان نگهبان که زیرش دارن کشیک میدن اصلا متوجه این هیاهو نیستن . یا حرکات غیر مهیج دیگه ای هم داره که واقعا بی ذوق میکنه
بازیو الان نصب کردم . خیلی خوشم اومد . این قشنگتره یا نسخه دو بازی؟
سلام
دوستان دیروز نسخه 2 این بازی رو از مغازه گرفتم
نصبش کردم و الان یه مشکلی دارم. ubisoft luncher اجرا شد و گفت باید یه اکانت بسازید منم ساختم و بعدش یه صفحه اومده که ازم سریال بازی رو میخواد
من هر چی تو دی وی دی ها گشتم سریال این بازی نبود
نگاه کنید :
حالا من باید چیکار کنم؟ واقعا گیر افتادم . دوست دارم زودتر اینو بازی کنم
اینجا رو ببین اگه راه حلی برای مشکلت پیدا نکردی همونجا بپرس... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
دوستان دیروز نسخه 2 این بازی رو از مغازه گرفتم
نصبش کردم و الان یه مشکلی دارم. ubisoft luncher اجرا شد و گفت باید یه اکانت بسازید منم ساختم و بعدش یه صفحه اومده که ازم سریال بازی رو میخواد
من هر چی تو دی وی دی ها گشتم سریال این بازی نبود
نگاه کنید :
حالا من باید چیکار کنم؟ واقعا گیر افتادم . دوست دارم زودتر اینو بازی کنم
دوستان چطوری میتونم از داروهایی که دارم استفاده کنم؟ , و چطوری میتونم سلاحمو عوض کنم ؟ یعنی تو بازی میگه کلیک کنم تا اسلحه مو انتخاب کنم . کسی میدونه اونجا باید چطوری سلاحمو انتخاب کنم؟
با دکمه Q هم می تونی سلاحت رو عوض کنی و هم از دارو سلامتی استفاده کنی...نقل قول:
دوستان چطوری میتونم از داروهایی که دارم استفاده کنم؟ , و چطوری میتونم سلاحمو عوض کنم ؟ یعنی تو بازی میگه کلیک کنم تا اسلحه مو انتخاب کنم . کسی میدونه اونجا باید چطوری سلاحمو انتخاب کنم؟
مرسی از راهنماییت . بازی سیو خودکار فقط داره یا میتونم خودمم سیوش کنم؟نقل قول:
به احتمال زیاد فکر کنم بتونی خودت هم سیو بکنی...ولی auto سیو بازی خیلی خوبه و نیازی به سیو manual نیست..
سلامنقل قول:
من نسخه دو رو بازی نکردم.ولی AC:Brotherhood رو خیلی بیشتر از این ورژن دوست دارم
البته revelations هم بازی خیلی خوبی هست
سلام
فیلم اوایل بازی رو میخواستم که واقعیه و انیمیشن نیست
قبلش اتزیو مبارزه می کنه.بعدش گیر میفته و دار زده میشه.ولی فرار میکنه:دی
همونو با کیفیت بالا ( HD یا F HD ) میخواستم
ممنون:11:
نقل قول:
سلام
یکی از دوستان برام پیدا کردن گفتم بذارم اگه کسی نیاز داشت دانلود کنه.
کیفیت Full HD با حجم 87 مگابایت :
نیازی به دانلود کردنش نبود شما برنامه fraps رو دانلود میکردی اون وقت میتونستی چه حین بازی.. چه حین دمو بازی.. از بازی فیلم و عکس بگیری با بالاترین کیفیت..نقل قول:
سلام
فیلم اوایل بازی رو میخواستم که واقعیه و انیمیشن نیست
قبلش اتزیو مبارزه می کنه.بعدش گیر میفته و دار زده میشه.ولی فرار میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونو با کیفیت بالا ( HD یا F HD ) میخواستم
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم همیشه از بعضی جاها هر بازی عکس و فیلم میگریم ..خصوصا دمو های بازی..
سلام من یک مشکلی دارم هر وقت میخوام مرحله دسموندو شروع کنم از بازی میاد بیرون کمکم کنید
مشکلت رو اینجا مطرح کن شاید از کرک باشه..
دوست من این ویدئو کامله؟نقل قول:
تا جایی که من یادمه این تریلرا تا جایی هستن که اتزیو میخواد فرار کنه!
اون آهنگ آقای woodkid هم روش هست؟
نمیشه کاری کرد که دودها نشون داده نشن؟
در کل بازی قشنگی بود امروز تمومش کردم.
-داستان بازی ضعیف تر از قبل بود .
-گرافیکش هم یه کم سوتی داشت(موقعی که دزموند داره نامه مینویسه یا افکت های مربوط به آب )
-موسیقی بازی خیلی خوب بود.
-هیجاناتش خوب بود.مخصوصا مرا حل اسب و گاری.ولی اتزیو نمیتونست اسبشو توی شهر صدا بزنه (مسافرت شهر به شهر حذف شده بود)
-چهره کاراکتر التایر به دقت سری های قبل نبود ولی چهره اتزیو خوب پیر شده بود!
من 6.8 از 10 میدم.:46:
چرا؟نقل قول:
((دودها)) آقا همچینم میگی نیست بازی !:46:
این طور که شما گفتی بازی مه آلوده هواش!:31:
نقل قول:
از جایی شروع میشه که تمپلار ها بلندش می کنن و میبرن دارش بزنن
این وسطا یه صحنه های مبارزه با تمپلار ها رو نشون میده
همونجا که یکی از hidden-blade هاشو از دست میده