کرک پچ 1.01 هم که اومده..کسی تست نکرده انلاین میشه مجانی بازی کرد؟
Printable View
کرک پچ 1.01 هم که اومده..کسی تست نکرده انلاین میشه مجانی بازی کرد؟
جواب بدین تورورخدا پچ رو پاک نمیشه کرد؟؟؟
نقل قول:
نه kitserver نیست !
سلا م دوستان تعداد صفحات زیاد شده نمیشه راحت گشت چند تا سوال داشتم لطفا کمک کنید:
1- چرا بازیکن هم تیمی مثل قبل آزادانه حرکت نمیکنه باید تنظیمات رو تغییر داد؟؟انگار نمیشه فرار کرد چه هم تیمی یک نفر باشه چه کام ؟
2-چرا نسخه ای که من دارم گزارشگر هر 10 دقیقه یک چیزی میگه اشکال از کجاست در ضمن صدای تماشگر ها هم کمه انگار هیجان نداره استدادیوم این رو چکار کنم؟تنظیم داره؟
اینکه میگن این نسخه اصلی نیست و نسخه اصلی 17 مهر میاد چقدر تایید میشه؟
با تشکر
سلام
بازی های جدید روی پلت فرم سی پی یو های 4 هسته طراحی شدن با فرکانس 2.4 به بالا
حداقل رم هم 1 در نظر گرفته شده
و گرافیک های 256 با شادر بالا
حالا اگه شما رم 1 داری ویندوزتم 7 هست. خوب فقط 500 مگابایتشو خود ویندوز استفاده میکنه به غیر از نرم افزار ها دیگه مثل آنتی ویروس
پس بهترین حالت رم 2 گیگ در نظر گرفته میشه
سی پی یو های دو هسته ای هم بازی رو اجرا میکنن نه به اون سرعت و شفافیتی که توی تمام بار سی پی یو ی 4 هسته ای هست
من هم شنیدم یک سری دوستان شکایاتهایی داشتن از این نسخه ولی تا زمانی که نسخه اصلی بیاد باید صبر کنین چون اینها همگی نسخه های دستکاری شده هست که تو بازارهنقل قول:
دوستانی که با گزارشگر انگلیسی بازی مشکل دارند من همین الان گزارشگر انگلیسی سایت pesbaz رو دانلود کردم کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره.
چرا نمیشه با بازیکن های خود تیمی که مستر رو شروع کردیم بازی کنیم و بازیکنهای تیم عوض میشه؟
سلام
پچ برای اصلاح اسامی تیم و بازیکنان اومده؟
سلام. بچه ها ÷چ برای ماتی تصویر و ارتقا ورزن رو بهم میدین......مرسی....
اقا يه جوونمرد پيدا ميشه بگه براي رفع تاري تصوير بايد چيكار كنم؟ ممنون
سلامنقل قول:
برای رفع تاری تصویر اینو دانلود کنید بریزید تو پوشه img
http://www.mediafire.com/?kaw6aegww8oro7r
دوست عزیز لطفا برو تاپیک مشکلات نصب و اجرا :46: ولی علی الحساب اینبار جوابتو میدم....واسه اینکه با بازیکنای اصلی بری باید بری از extra content بخری ولی اینو دانلود کن بریز تو مسیری که داده خودش همه چیز رو آزاد میکنهنقل قول:کد:http://downloads.moddingway.com/file/15044.html
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
اینم برنامه رفع تارینقل قول:کد:http://www.mediafire.com/?kaw6aegww8oro7r
اونیکی رو نمیدونم....
بچه ها بازی خودش سریعه یا ماله من اینجوریه؟؟؟؟
راستی این اسکوربوردهایی که تو سایت pesbaz هستو چجوری وارد بازی کنم؟؟؟؟..... از خوده سایت که چیزی نفهمیدم یکی عامیانه بگه..... فقط یه اسکوربورد میتونیم وارد بازی کنیم.؟؟؟
نمیشه چنتاشو با هم داشته باشیم به دلخواه هر بازی یکیشو بزاره؟؟؟؟؟
چمنو چجوری باید بزارم؟؟؟؟؟ مرسی گلان.....
اقا اينو كه اكسرت ميكنم يه ايكون بازي مياد با ايكون ستينگ بازينقل قول:
دوستان اینی که ما خریردیم الان نسخه ی اصلی ـه ؟ بعد این هم میخواد بیاد نسخه ی دیگه ای ؟
وقتی ویروس کش فعال کردی باز این فایل رو حذف میکنه.نقل قول:
اگه nod32 داری برو به setup بعد advance settings بعد exdusions و add رو بزن آدرس پوشه بازی رو اضافه کن.ویروس کش دیگه باش کاری نداره.
البته یادت نره باز فایل rld رو تو محل نصب کپی کنی
شرمنده ! پست رو ویرایش کردم ! چون تو تاپیک دیگه مطرح کردم مشکلو ! ولی دادا من آنتی ویروس رو هنوز فعال نکرده بودم که این ارور رو داد ! :13:
بله قبلا گفته شده این نسخه و نسخه کنسولی همگی نسخه های غیر انگلیسی هست که با دستکاری اینا تبدیل به نسخه انگلیسی شده ریلیز دیت بازی 14 اکتبر هست یعنی 11 روز دیگه ولی مسلما کمتر از 11 روز دیگه میاد... هیچ نسخه ایکس باکسی وجود نداره که انگلیسی اصل باشه همگی ایمپورت شده هستنقل قول:
شما ها چرا اینقدر مشکل دارین مگه کدوم نسخه رو خریدین من بازی رو راحت اجرا میکنم بدون هیچ مشکل
سلام دوستان
من نسخه بازی ای رو که گرفتم شرکت فارسی سریر کپیش کرده و هیچ مشکلی نداره و تمام لیگها درسته حتی لیگ پرتغالش که تازه اومده ولی تیم های لیگ انگلیس مثل همون سال های قبله و فقط منچسترش:40: درسته
دو تامشکل دیگه هم هست که یکیش همون گزارشگره که فقط اول بازی و زمان های گل یه مقدار حرف میزنه (که امیدوارم با این چیزی که گذاشتین واسه دانلود حل شه) و یکی دیگه هم نقل و انتقالاته
اگه پچی دارین که مشکل لیگ انگلیس و نقل و انتقالات رو حل کنه بی زحمت بذارین واسه دانلود
اقا يكي به من كمك كنه من اون فايل مربوط به رفع تاري تصوير رو دان كردم وقتي اكسرت ميكنم دو تا ايكون مياد يكي بازيه كه وقتي روش ميزنه ارور ميده يكي هم ستينگ بازي اينا رو بايد تو img كپي كنم؟
بعدش من وقتي مستر ميرم هنوز دو هفته نشده اينيستا از 96 ميشه 94 الوز هم يدونه كم ميشه چرا؟؟؟
بنظرم این نسخه گرافیکش افت کرده جای پیشرفت :2:حتی وقتی رزولیشن رو رو اخرین حد ممکن میزاری باز تصویر تار هستش نسبت به نسخه ی قبل و انگاری داری با رزولیشن پایین بازی میکنی :2:
+
4 تا فیلم بردارو عکاس اونجا گذاشتن مثلا نسخه ی جدید دادن بیرون :13:نه میشه توپ رو از حریف گرفت ... نه میشه گل زد ...گزارش گر هم که فقط 10 دقیقه یه بار میناله !! و ده ها مشکل مزخرف :13:
+
یکم بازی کردم الان واقعا حالم گرفته شد :2:
+
از الان فقط باید شروع کنیم به دانلود پچ :27:
ممنون از زحمات شما
یعنی این نسخه اصلی بازیه که گزارشگره انگلیسیش انقد مزخرفه:2:؟؟؟!!!
اگه اینطوریه که واقعا خاک بر سر کونامی:19:...دیگه برا گزارشگرم باید پچ دانلود کنی:41:
من که بعید میدونم این نسخه اصلی و کامل باشه:13:
تو پوشه Pro Evolution Soccer 2012 جایگزین کن.نقل قول:
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
باید بری تو training تمرین بدی..نقل قول:
يه مشكل ديگه واسم پيش اومده يه پچي رو نصب كردم حالا ميخوام برم ليگ قهرمانان لباس تيم ها مشكل داره مثلا منچستر لباس اورتون رو داره تو رو خدا بگين چي كار كنم؟:19:
اقا مثلا لباس بارسا رو لباس وست برومويچ نشون ميده ولي ميلان و رئالش درستن فقط تو ليگ قهرمانان اينجوري ميشه
بچه ها یه سوال فوری
دارم بازی می کنم الان ... یه لحظه stop زدم اومدم
میگم توی master leauge چطوری میشه special training داد به طرف
مثلا یکی 3 تا special ability داره.....چطوری بیشترش کنم ؟؟
بابا یکی جواب بده دیگه
الان سه دفعه می پرسم....
یک مطلبی هست که شاید درست نباشه اما برای من کاملا مشهود بود و اون اینکه بعد از نصب ستاپی که تاری تصویر رو میگرفت هوش بازی کاملا اوفت کرد
این نتیجه روی سوپر استار اتفاق افتاده جدی میگم دوستان ممکنه راجب این مسئله یه سرچ کوچیک انجام بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی حذف کن دوباره نصب کن:31:نقل قول:
سلام
دوستان تو بازی تو قسمت گیم سیتینگ زبون نوشتنی ها روی انگلیسی هست یه گزینه دیگه هم داره
به اسم commentary language دو تا گزینه داره که یکی فرانسه هست با یکی دیگه
ولی انگلیسی نداره گزارشگر بازی هم به زبان فرانسه صحبت میکنه
چه جوری گزارشگر رو انگلیسی کنم؟؟؟
باید دانلود کنی بریزی تو پوشه img بازی.نقل قول:
سلام دوستان من یکی دوتا سوال دارم که اگه جواب بدین ممنونمیشم اول اینکه :
1 ---- گیم پلی pes 2012 مثل سری 2011 و 2010 هستش یا 2009 !!!!؟؟؟؟
چون من تا الانش دارم 2009 بازی میکنم و بعد 2009 همشون آشغال بودن نمیشه دریبل زد و تسلط نداری !!
2012 گیم پلیش تو دریبل زدن چطوره ؟؟
2---- میخوام تمام سیوهای pes2009 رو از یه کامپیوتر ببرم تو یه کامپیوتر دیگه ! راهنمایی میکنید باید از کدوم پوشه کدوم فایل هارو بردارم ببرم بندازم تو کدوم پوشه ؟!؟!!!؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این بازی ای که من دارم میکنم نسبت به نسخه قبلیش خیلی تغییری نداشته فقط یه ذره جنگولک بازیش بیشتر شده و بازیکنای کامپیوتر یه سری تکنیک هایی میزنن ولی به واقعیت خیل نزدیکتر شده
برای گرفتن سیو های بازی باید بری تو my document و توی پوشه کونامی محتوای فایل سیو رو کپی کنی و ببری بریزی تو اون یکی کامپیوتر البته سیو options کامپیوتر تو و تمام اون face هایی هم که درست کردی(اونایی که عکس خودتو انداختی روی صورت بازیکن) هم اونجا هست
به نظر من pes 6 نصب کن با یه پچ جدید حالشو ببر خودمم تو فکرشم!!نقل قول:
آقا یکی عکس گواردیولا بذاره میخوام تو مسترلیگ بسازمش
حال میده با چهره ی اصلی مربی تو بازی باشی
اهای اهای
GFX: NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon x1300
GFX RAM: 128MB of RAM, Pixel shader 3.0, DirectX 9.0c compatible video card
؟؟؟؟
چرا هنوز پیشرفتی نداشته گرافیکش؟
بچه ها يه ايتاد بياد يه تحليل بده از بازي.نسبت به ١١ بهتره؟
من يه بار ديگه نصب كردم ولي بازي رو مثل اينكه قشنگ خذف نكرده بودموباره نصب كردم باهمون تنظيمات قبلي اومد ايندفعه ميخوام ويندوزم رو عوض كننم مجبور دوباره نصب كنم مطمئني درست ميشه؟نقل قول: