من طرفدار هیچ کدوم نبودم . ولی دوست داشتم چلسی ببره کع خدایی حقش بود.
منچستر رو به توپ بسته بود. از نیمه دوم به بعد منچستر نفس نکشید. کاملا زنجیر شده بود.
قهرمانی ننگینی بود برای منچستر.:5::20:
Printable View
من طرفدار هیچ کدوم نبودم . ولی دوست داشتم چلسی ببره کع خدایی حقش بود.
منچستر رو به توپ بسته بود. از نیمه دوم به بعد منچستر نفس نکشید. کاملا زنجیر شده بود.
قهرمانی ننگینی بود برای منچستر.:5::20:
امیدوارم که آنری برگرده.
من اصلا به خاطر آنری طرفدار آرسنال شدم، ولی الان میگم تیم فقط آرسنال چه با آنری چه بی آنری ولی خوشحال میشم اگه برگرده چون از بازیش خیلی خوشم می یاد.
منبع:ngossip.blogfa.com
عکسهای انتفادی برخی از رسانه های بریتانیا در باره عروسی پرخرج و وین رونی در یکی از روزنامه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عروسی پرخرج و ۱۰ میلیون دلاری وین رونی و کالین مک لاگلین باعث انتقادهایی در برخی از رسانه های بریتانیا شد که عکسها نگاه انتقاد گونه یکی از روزنامه ها را به این عروسی نشان میدهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسهایی از این عروسی پر هزینه و تجملی که در ۳ شبانه روز در ایتالیا برگزار شد
وز براون و همسرش
جان اوشی و همسرش
مایکل کریک و برادر وین رونی هنگام بازگشت از عروسی
غایب بزرگ این عروسی الکس کوران همسر استیون جرارد و دوست کالین بود او با جرادرد در حال سپری کردن تعطیلات در میامی میباشد
عجبا. ایول منچستر که همچین بازیکنانی داره.
خوب پول داره خرج میکنه.
اندرانیک تیموریان که هفته ای 28 میلیون
از فولام میگیره دیگه حساب کن وین رونی که تو منچستره و فیکس هم بازی میکنه چقدر میگیره.
کار بسیار پسندیده ای کرده! این مطبوعات انگلیسی هم همیشه دنبال همین چیزان که جنجال درست کنند.
سالی چندین میلیون نفر به علت گرسنگی باید بمیرند اونوقت ایم مر....که 10 میلیارد واسه عروسیش خرج میکنه:41::41:
کار پسندیده ای کرد(!!!!!!!!)
تو همین ایران ما هم خیلی ازین آدما وجود دارن.ولی خب ما نمیدونیم که وین رونی به مراکز خیریه کمک میکنه در عین حال یا نه.پس نمیتونیم درین مورد قضاوت کنیم
از این حرفای احساساتی همیشه میشه زد. اگه آمریکا این همه پول واسه جنگ خرج نمیکرد، اگه دستمزد فوتبالیستها و بازیگرا اینقدر نبود بعدش میشد چه میدونم آفریقا رو یه کاریش کرد فقیرا پولدار بشن...
مسعود شجاعي به باشگاه اوساسونا اسپانيا پيوست.
به گزارش ايسنا، مسعود شجاعي، بازيكن مليپوش فوتبال ايران امروز با عقد قرارداد 3 ساله به عضويت اوساسونا اسپانيا درآمد.
================================================== ===============
اميدوارم كه بتونه مثل نكونام تو اوساسونا جا بيوفته:8::8::8:
بازیکن خیلی خوبی هست.
این ایرانیا یه جا پیدا کنن درش رو تخته می کنن .....:دی
حالا اوساسونا رفتش دسته 2 ؟؟؟؟
یا هنوز تو لالیگاهه ؟؟؟
نمیدونم چرا همه دارن میرن اوساسونا؟؟؟!!!
بابا تو لاليگا هستش زير سر نكونام هستش
تو نود گفت مربي به من گفته اگر بازيكن خوب هست به من معرفي كن مثل اين كه نكونام هم شجاعي رو معرفي كرده
ای بابا چرا الکی انتقاد می کنید!
اوساسونا دسته یک هست.
در ضمن تا حالا فقط دو تا بازیکن از ایران به این تیم رفته اند.
این که زیاد نیست!
دسته یک منظورتون چیه ؟؟؟؟نقل قول:
تیموریان هم پارسال می خواست بره .....
در کل ....:31::31::31:
منظورم لالیگاست دیگه.
چقدر پول میگیره!!!
با عقد قرارداد 3 ساله،
مسعود شجاعي به اوساسونا پيوست
مراسم معارفه بازيكن ايراني در پامپلونا
:10::8::40::20:
"مسعود شجاعي" بازيكن مليپوش فوتبال ايران به باشگاه اوساسوناي اسپانيا پيوست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شجاعي امروز با عقد قرارداد سه ساله رسما به عضويت اين تيم اسپانيايي درآمد.
محمودرضا فاضلي مدير برنامههاي مسعود شجاعي به خبرنگار ايسنا گفت: از يك سال گذشته براي انتقال شجاعي به اوساسونا با مسوولان اين باشگاه در ارتباط بوديم كه دو هفتهي پيش قرارداد اوليه به امضا رسيد و امروز قرارداد نهايي امضا شد.
فاضلي تصريح كرد: بازيهاي اخير مسعود شجاعي از جمله تيم ملي فوتبال در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني را نيز در اختيار مسوولان باشگاه اوساسونا قرار داده بوديم. حتي سرمربي اوساسونا پيش از عقد قرارداد با جواد نكونام نيز در خصوص شجاعي صحبت كرده بود و با اطمينان از شرايط وي با حضور اين بازيكن در اوساسونا موافقت كرد.
وي گفت: جواد نكونام به همراه مسعود شجاعي دو هفتهي ديگر براي شركت در مراسم معارفه و حضور در تمرينات و اردوهاي اوساسونا راهي اسپانيا خواهد شد.
فاضلي در پايان گفت: خوشحالم كه چندي پيش نيز توانستيم قرارداد "آندرانيك تيموريان" را با تيم فولام انگليس به امضا برسانيم و اميدوارم كه روند انتقال بازيكنان فوتبال كشورمان به تيمهاي اروپايي ادامه داشته باشد.
اصل خبر از سايت رسمى باشگاه اوساسونا:
کد:http://www.osasuna.es/dev/actualidad/ultimasnoticias/masoud-shojaei-internacional-irani-ficha-por-osasuna-para-tres-temporadas-
تبریک میگم
فکر کنم اسپانیا بعد از آلمان داره کم کم میشه پایگاه جدید بازیکنای ایرانی.اینجوری بهتره چون برای ایرانیا بازی کردن تو یه لیگ تکنیکی مثل اسپانیا بهتر از یه لیگ با تیمایی که منظم و منطقی مثل آلمان بازی میکنن بهتر هستش
خیلی خوب است راستی فاضلی مدیر برنامه های منم هم هستا :31:قراره با یک تیم اسپانیایی دیگه قرار داد ببینیدم :27:
اینجور که اخبار گفت برای 18ماه اول 6میلیون یورو میگیره.من که شاخ دراوردم آخه بازیکنایی مثل کاکاو..... سالی حداکثر7-8 میلیون یورو به زور میچاپن هر چند میگن شجاعی استعداد زیادی داره ولی اگر راست باشه 6میلیون یورو برای فقط18 ماه خیلی خوبه.نقل قول:
چقدر پول میگیره!!!
بقیشم فکر کنم گفت توافقی هرچند الان اصلا یادم نمیاد.کنکوره دیگه:d
گرانقیمت ترین لژیونر ایرانی شد. بهش تبریک میگیم. باشد که دست ما را هم بگیرد!
گرونترین لژیونر دیگه معنا نداره بهتر بگی گرونترین بازیکن تاریخ ایران .
مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد در پي انتشار تصاويري افشا كننده، به شدت مورد نفرت مردم كشورش قرار گرفت.
به گزارش فارس و به نقل از ماركا، كريستيانو رونالدو، هدف اصلي رئال مادريد كه به زودي راهي اين باشگاه مي شود، در تصاوير منتشر شده از سوي ماركا و گازتا دلواسپورت در كنار مدل اول شهر ليسبون و در ساحل لانارو ديده مي شود. اين در حالي است كه بيشتر بازيكنان پرتغال به علت حذف در يورو 2008 به شدت افسرده شده و فدراسيون اين كشور هر روز براي آنها وقت مشاوره و روانشناسي مي گذارد.
هواداران رئال مادريد با تجمع برابر دفتر نقل و انتقالات برنابئو، از اين اقدام رونالدو ابراز ناراحتي كرده اند.
رونالدو در اين مورد گفت: زندگي شخصي من به هيچ كس ربطي ندارد. قبول ندارم كه بازيكني بي تعصب هستم.
منبع :
کد:http://www.asriran.com/view.php?id=46209
از این کریس رونالدو اصلا خوشم نمیاد ولی نفهمیدم کجاش رسوایی بود!!!
همچین گفتی رسوایی اخلاقی گفتم ببینم چی شده
رسوایی اخلاقی رو قبلا بالا آورده بود که با وین رونی و یکی دیگه تو خونه با چند تا دختر ***بودن که اون دخترا ازشون فیلم گرفته بودن.
فکر کنم خبرشو خودم گذاشتم تو این انجمن ولی یادم نمیاد دقیقا کی بود.ولی مال پارسال بود
اینم خیالی نیست :27:نقل قول:
دیگه از رسوایی استاد دانشگاه که بدتر نیست...منظورم دانشگاه اکسفورد بودا
بازیکن بی تعصب نمی خوایم نمی خوایم!
جمعی از هوادارایه منچستر و پرتقال D:
باز هم از این خبرگذاری معلوم الحال نقل قول کردید؟:13:
ای ول ....
کیریستین
عجب رسوایی اخلاقی یینقل قول:
رسوایی اخلاقی رو قبلا بالا آورده بود که با وین رونی و یکی دیگه تو خونه با چند تا دختر ***بودن که اون دخترا ازشون فیلم گرفته بودن.
فکر کنم خبرشو خودم گذاشتم تو این انجمن ولی یادم نمیاد دقیقا کی بود.ولی مال پارسال بود
مگه بابا اونجا ایرانه اونجا این چیزا دیگه مسئله نیست که !
نوش جونش میتونسته.
از دیدگاه مترجم ما این یک رسوایی اخلاقی است و بس!!!! گربه دستش به گوشت نمیرسید گفت: اه اه، من گوشت یخ زده نمیخورم!!!نقل قول:
//
من گفتم الان رفته تو مایه های گ ی !!!!
تيم سپاهان اصفهان در تازه ترين رده بندى برترين باشگاه هاى جهان با ۱۴ پله سقوط در رده ۹۶ قرار گرفت. فدارسيون بين المللى آمار و تاريخ فوتبال جهان در تازه ترين فهرست رنكينگ خود عنوان كرد تيم سپاهان اصفهان كه در فصل گذشته ليگ قهرمانان آسيا به ديدار نهايى راه يافته بود، با ۱۴ پله سقوط در رده نود و ششم جاى دارد. در آخرين رده بندى، سپاهانى ها در رتبه هشتاد و دوم قرار داشتند. همچنين تيم سايپا در رده ۲۷۰ قرار گرفت. اين تيم ماه گذشته در پله ۲۷۳ قرار داشت.
رونالدینیو از بارسلونا با درآمد 3/16 میلیون پوند در رده دوم ایستاد و تیه ری آنری، مهاجم پیشین تیم فوتبال آرسنال با 5/12 میلیون پوند سوم شد. رونالدو از تیم میلان هم با 6/10 در رده چهارم ایستاد.
دیوید بکهام با درآمد سالیانه 4/24 میلیون پوند به عنوان پردرآمدترین بازیکن جهان شناخته شد.
به گزارش مهر به نقل از تلگراف، بازیکن پیشین تیم های منچستریونایتد و رئال مادرید که این تیم های صاحبنام را به قصد حضور در لس آنجلس گالکسی ترک کرد، سال گذشته 4/24 میلیون پوند درآمد کسب کرد تا بالاتر از رونالدینیو به عنوان پردرآمدترین بازیکن جهان لقب بگیرد. بکهام سال گذشته با انعقاد قراردادی پنج ساله به ارزش 128 میلیون پوند به تیم فوتبال لس آنجلس گالکسی پیوست.
رونالدینیو از بارسلونا با درآمد 3/16 میلیون پوند در رده دوم ایستاد و تیه ری آنری، مهاجم پیشین تیم فوتبال آرسنال با 5/12 میلیون پوند سوم شد. رونالدو از تیم میلان هم با 6/10 در رده چهارم ایستاد.
پردرآمدترین بازیکن شاغل در لیگ انگلستان، کسی نیست جز کریستیانو رونالدو با 2/9 میلیون پوند که عنوان پنجم این رده بندی را هم در اختیار در دارد.
کاکا، بازیکن برزیلی میلان 8/8 میلیون پوند درآمد داشته و ششم است و پس از او فابیو کاناوارو از رئال مادرید با 7/8 میلیون قرار دارد. آندری شوچنکو از چلسی هم با همین میزان درآمد در رده هشتم قرار دارد.
استیون جرارد از لیورپول با 5/8 میلیون پوند نهم است و جان تری و وین رونی با 5/8 و 1/8 میلیون پوند در رده های بعدی قرار دارند
سلام ... :41:
آفریقای جنوبی به علت آماده نشدن ورزشگاه های این کشور و قطع شدن برق در این کشور میزبانی جام جهانی رو از دست داد ...
منبع :
FIFA.com
کل سایت فیفا رو زیر و رو کردم ولیاین چیزی که شما گفتین رو پیدا نکردم
فقط مثل اینکه فیفا ابراز نارضایتی کرده از اینکه ورزشگاه های این کشور برای جام کنفدراسیون ها در سال 2009 اماده نمیشه
اخبار ورزشی گفت : بلاتر به سه کشور اعلام آمادگی کرده که اگه مشکلات آفریقای جنوبی حل نشد جام بدون میزبان نشه !