تبریک میگم 4-0 بردیم
تیم هشتم رو در خونش در هم کوبیدم
یووه این هفته 2 بازی داره با کیوو تو تورین و بلونیا تو خونه حریف
به امید از دست دادن امتیاز یووه :31:
Printable View
تبریک میگم 4-0 بردیم
تیم هشتم رو در خونش در هم کوبیدم
یووه این هفته 2 بازی داره با کیوو تو تورین و بلونیا تو خونه حریف
به امید از دست دادن امتیاز یووه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – میلان در فرم عالی خود بود و توانست پالرمو را در خانه حریف با نتیجه چهار بر صفر در هم بکوبد.
زلاتان ایبراهیموویچ در این بازی فوقالعاده درخشان بود و در کمتر از 15 دقیقه هتتریک کرد.
میلان بازی را تهاجمی آغاز کرد و در دقیقه 22 به گل رسید. آندرهآ مانتووانی توپ را به راحتی از دست داد و روبینیو توپ را گرفت و آن را به زلاتان سپرد تا او با شوتی مهارنشدنی توپ را وارد گوشه بالای دروازه حریف کند.
پالرمو 9 دقیقه بعد داشت گل تساوی را میزد اما اینیاتسیو آباته ضربه مانتووانی را از روی خط دروازه برگرداند. میلان در ضد حمله به پیش تاخت و در موقعیت 4 به 2 قرار گرفت. زلاتان پیزانو را از پیش رو برداشت و از گوشه محوطه جریمه گل دوم را زد.
زلاتان مهارناپذیر بود و در دقیقه 35 هتتریک خود را کامل کرد. او از فاصلهای 30 متری با شوتی بسیار دیدنی توپ را وارد دروازه امیلیانو ویویانو ساخت.
زلاتان در دقیقه 39 نزدیک بود گل چهارم را هم بزند اما ضربه او را ویویانو با پا دفع کرد.
میلان در نیمه دوم هم بیرحمانه حمله میکرد و در دقیقه 58 به گل چهارم رسید. استفان الشعراوی پاسی خطرناک داد و تیاگو سیلوا با ضربه سر گل چهارم را زد.
پالرمو در دقیقه 61 روی ضربه بارتو روی پاس میکولی تیر دروازه میلان را لرزاند، اما دیگر خطر چندانی ایجاد نکرد و میلان توانست با قدرت فاصله در صدر جدول را به صورت موقت به 4 امتیاز برساند. البته یوونتوس دو بازی کمتر انجام داده است.
پالرمو دست گرمی بود برای بازی با آرسنال.....
سه شنبه شب رویایی با بواتنگ-زلاتان و روبینیو
پالرمو 0 میلان 4
روسونری سیسیل را به آتش کشید
توقف یوونتوس در تورین!
دانلود گلهای بازی پالرمو و میلان
دانلود با کیفیت HD:
Z. Ibrahimovic 0-1
Z. Ibrahimovic 0-2
Z. Ibrahimovic 0-3
T. Silva 0-4
دانلود با کیفیت معمولی:
Z. Ibrahimovic 0-1
Z. Ibrahimovic 0-2
Z. Ibrahimovic 0-3
T. Silva 0-4
گالياني: بارسا نمي تواند سيلوا را از ما بدزدد
مسئولان باشگاه ميلان اعلام کردند که قصد فروش تياگو سيلوا را به بارسلونا ندارند.
آدریانو گالیانی، رییس باشگاه میلان اعلام کرده که با وجود تلاش های فراوان بارسلونا برای جذب تیاگو سیلوا، قصد دارند این بازیکن را در تیم نگه دارند.
بارسلونا در تلاش است تا با جذب این بازیکن در تابستان به تعداد مدافعان خود بیفزاید. این باشگاه مدتی طولانی است که عملکرد این بازیکن 27 ساله را تحت نظر گرفته است اما این در حالی است که گالیانی اعلام کرده می خواهد سیلوا را در سن سیرو نگه دارد.
گالیانی در این خصوص اظهار داشت: تیاگو سیلوا تا سال 2016 با ما قرارداد دارد. پس فکر نمی کنم که بارسلونا بتواند او را از ما بدزدد.
وی همچنین شایعات مبنی بر تمدید قرارداد زلاتان ابراهیموویچ را تا سال 2016 با آث میلان تکذیب کرد و گفت: مطمئن باشید که هیچ مذاکره ای در خصوص تمدید قرارداد ابرا انجام نشده است و باشگاه قصد این کار را ندارد. ما تازه سال 2012 را آغاز کرده ایم و او هنوز دو سال دیگر باید برای ما توپ بزند پس زمان زیادی تا پایان قراردادش باقی مانده و مینو رایولا، مدیر برنامه های زلاتان هم برای مذاکره درباره قرارداد بازیکن دیگری به میلانلو آمده بود.
باید به شرایط عادی برگردیم
آلگری: پیروزی پس از ۶ سال در زمین پالرمو اهمیت زیادی داشت
خبرگزاری فارس: سرمربی میلان پس از پیروزی قاطع برابر پالرمو پس از 6 سال، شاگردانش را مورد ستایش قرار داد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، روسونری پس از تساوی جنجالی هفته گذشته برابر یوونتوس با نتیجه قاطع ۴ بر صفر در زمین پالرمو به پیروزی رسید.
ماسیمیلیانو آلگری در این مورد گفت: در این دیدار عملکرد بسیار خوبی داشتیم و شاگردانم از دقیقههای ابتدایی عالی ظاهر شدند.
زلاتان ابراهیموویچ نیز ۳ گل زیبا به ثمر رساند تا بازگشتش به میادین را بدین شکل اعلام کند.
پیروزی در زمین پالرمو پس از ۶ سال برای ما اهمیت بالایی داشت. روبینیو در این بازی درخشش ویژهای داشت و با بازی زیبایش سایرین را در موقعیت گلزنی قرار داد.
وی ادامه داد: زمانیکه شما در یک بازی از همه طریق نسبت به حریف خود برتری داشته باشید، پس از بازی باید خود را به شرایط عادی برگردانید زیرا اگر با همین شیوه ادامه دهید، ممکن است در دیدارهای بعدی آسیب جدی به تیم وارد شود.
بازيکنان ميلان در فرم بسيار خوبي قرار دارند
ايبرا: در بازي با يووه نيز بايد پيروز ميشديم
مهاجم ميلان از بازي خوب تيمش برابر پالرمو ابراز رضايت کرد.
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، زلاتان ابراهیموویچ در دیدار برابر پالرمو توانست دومین هت تریک خود را در سری آ جشن گرفته و تیمش را به پیروزی ۴ بر صفر برساند.
وی در مورد بازی گفت: ما در یک دیدرا بسیار مهم توانستیم با نمایشی عالی پیروزی را بهدست آوریم. اکنون باید فرم کنونی را حفظ کرده و بازیهای آینده را نیز مثل این بازی به پایان ببریم.
ایبرا با بازی درخشان خود در رنزو باربرا اگر چه تیمش را پیروز میدان کرد ولی همچنان نمیتواند فکر دیدار جنجالی با یوونتوس را از ذهن خود بیرون کند. البته او به دلیل محرومیت آن بازی را از دست داده بود.
مهاجم ملی پوش سوئدی در مورد بازی با بیانکونری نیز گفت: ما در بازی با یوونتوس نیز شایسته بهدست آوردن پیروزی بودیم. اشتباههای داوری موجب شد تا ما در آن بازی نتوانیم ۳ امتیاز را در خانه نگه داریم. همه اعضای تیم در فرم بسیار خوبی به سر میبرند. در دیدار بعدی باید در لیگ قهرمانان اروپا و در خانه آرسنال به میدان برویم که امیدوارم بتوانیم به مرحله بعد راه پیدا کنیم.
گفتنی است میلان در بازی رفت توانست آرسنال را ۴ بر صفر شکست دهد.
گالياني: اسكودتو را ترجيح ميدهم
نايب رئيس ميلان اعلام کرد قهرماني در ايتاليا را به قهرماني در اروپا ترجيح مي دهد.
به نقل از کوریره دلا سرا، باشگاه میلان فصل گذشته در سری آ قهرمان شد ولی نتوانست در لیگ قهرمانان اروپا موفق عمل کند.
گالیانی در این مورد گفت: فصل گذشته قهرمانی در ایتالیا را به قهرمانی در اروپا ترجیح میدادم زیرا آنقدر قدرت نداشتیم که بتوانیم در اروپا به قهرمانی برسیم ولی بدون شک در این فصل یکی از مدعیان قهرمانی اروپا هستیم.
گالیانی ادامه داد: از اینکه میبینم تیمهای زیادی در سری آ قدرتمند شدهاند و برای قهرمانی در ایتالیا میجنگند خوشحالم. شاید ناپولی بتواند در پایان فصل جام قهرمانی را بالای سر ببرد، آنگاه ما نیز در اروپا جام را بهدست خواهیم آورد!
البته شاید بتونن قاب عکس و پیراهن ورزشی اش رو از توی رختکن مثل قضیه سسک کش برن:31:نقل قول:
گالياني: بارسا نمي تواند سيلوا را از ما بدزدد
البته اونم باید رئیس گالیانی اوکی رو بده:5:
یه تبریک خیلی خیلی بزرگ نه فقط بخاطر پیروزی قاطع و دلچسب بلکه بخاط کسب این موفقیت در
سیسیل بعد از 6 سال. واقعا یکی از پبروزی های این فصل بود که بهم مزه داد.
حالا باید بریم لندن و انتقام واقعی رو تو خوده امرت از آرسنال بگیریم. به این دلیل که آرسنال تو سن سیرو
مارو حذف کرد احساس میکنم بایر تو زمین خودشون انتقام اصلی رو بگیریم و اصلا دوست ندارم آلگری تیم
رو محافظه کارانه بفرسته تو زمین.
به امید یه پیروزی شیرین دیگه
[B] FORZA MILAN[/B]
زلاتان: ميلان شايسته برد مقابل يووه بود
زلاتان ايبراهيموويچ، ستاره باشگاه ميلان در پايان ديدار شنبه شب تيمش مقابل پالرمو غرق در شادي بود چرا که هت تريک او سبب شد تا تيمش با تيجه 0-4 از سد حريف عبور کند.
این مهاجم سوئدی معتقد است که میلان می بایست در دیدار هفته گذشته اش مقابل یووه، بینکونری را شکست می داد
این درحالی است که ایبرا در دیدار هفته گذشته غایب بود و سه جلسه محرومیت بعد از سیلی زدن به سالواتوره آرونیکا، بازیکن ناپولی را پشت سرمی گذاشت. او در دیدار روز شنبه به ترکیب تیمش بازگشت.
درپایان دیدار تماشایی سیسیلی زلاتان به خبرگاران گفت:« ما شایستگی این را داشتیم که در دیدار با یووه به پیروزی برسیم ولی من حس خوبی دارم و تیمم هم عملکرد خوبی دارد.»
این مهاجم 30 ساله درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که این هت تریک، اولین هت تریکش در هفت سال اخیر بوده و به تمجید از هم تیمی هایش به خاطر این برد پرداخته:« ما در این بازی مهم خوب بودیم و باید به همین روند خوب ادامه دهیم. الان امیدواریم تا در بازی روز سه شنبه مقابل آرسنال هم خوش بدرخشیم.»
با این برد میلان با 3 امتیاز برتری و یک بازی بیشتر نسبت به یووه در صدر جدول رقابتهای سری آ قرار گرفت و باید خودش را برای دیدار در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال که روز سه شنبه برگزار خواهد شد آماده کند. بازی رفت این دوتیم با برد 0-4 روسونری به اتمام رسیده بود
پس از هت تريک
زلاتان: همه بايد توپ را امضا کنند تا به خانه ببرم
زلاتان ابراهيموويچ پس از پيروزي 4 بر صفر روسونري ها مقابل پالرمو، با اشاره به ديدار هفته گذشته ميلان و يونتوس گفت: تيم من در آن ديدار مستحق پيروزي بود.
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، زلاتان ابراهیموویچ در حالیکه دومین هت تریک خود را در سری آ جشن گرفت هنوز نتوانسته است بازی میلان و یوونتوس را فراموش کند.
مهاجم سوئدی روسنری ها موفق شد در بازی مقابل پالرمو، 3 گل از 4 گل این تیم را به ثمر برساند. زلاتان پس از این دیدار اظهار داشت: باید از کل تیم بخواهم که روی توپ را امضا کنند و آن را با خودم به خانه ببرم. ما موفق به پیروزی در یک بازی مهم شدیم و باید در ادامه فصل به همین روند ادامه دهیم.
زلاتان که هنوز به بازی مقابل یوونتوس فکر می کند، گفت: ما در آن دیدار شایسته پیروزی بودیم. در حال حاضر هم من و هم تیم در شرایط خوبی به سر می بریم. باید خود را بای بازی روز سه شنبه با آرسنال آماده کنیم.
زلاتان به دلیل محرومیت موفق نشد میلان را در بازی مقابل یوونتوس همراهی کند.
گالیانی: اگر زلاتان حضور داشت، با یوونتوس مساوی نمی کردیم
ستاره سوئدی به دلیل محرومیت سه جلسه ای اش به خاطر ضربه ای که در دیدار مقابل ناپولی به سالواتوره آرونیکا زد، در دیدار هفته گذشته مقابل بیانکونری غایب بود
سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، اگر زلاتان ابراهیموویچ در دیدار هفته گذشته مقابل یوونتوس حضور داشت، نتیجه دیگری در پایان بازی رفم می خورد.
ستاره سوئدی به دلیل محرومیت سه جلسه ای اش به خاطر ضربه ای که در دیدار مقابل ناپولی به سالواتوره آرونیکا زد، در دیدار هفته گذشته مقابل بیانکونری غایب بود اما این هفته برابر پالرمو به میدان رفت و با به ثمر رساندن سه گل، نقش مهمی در پیروزی 4-0 تیمش داشت.
گالیانی در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" واقعا تاسف خوردم از اینکه زلاتان در دقایق پایانی دیدار مقابل ناپولی و همچنین دیدار مقابل یوونتوس حضور نداشت. فکر می کنم اگر او در زمین بود، نتیجه دیگری در این دیدار رقم می خورد."
میلان اکنون با سه امتیاز برتری نسبت به یوونتوس در صدر جدول سری آ قرار دارد و گالیانی پیروزی مقابل اودینزه را نقطه عطف این فصل تیمش می داند.
" نقطه عطف این فصل؟ پیروزی مقابل اودینزه لحظه مهمی بود. تاکنون ندیده بودم بازیکنان به این اندازه پرتلاش ظاهر شوند."
زلاتان با سه گلی که در دیدار شب گذشته به ثمر رساند، تعداد گل هایش در رقابت های این فصل را به 18 رساند.
من بازی با پالرمو رو که ندیدم فقط گلهاش رو نگاه کردم. ولی چقدر زلاتان بات چشم باز ضربه میزنه. هر سه تا ضربه رو هم با بغل پا زد که دوتای اول با پای چپ بودن. گل سوم رو هم که قشنگ نگاه کرد و زد. و یه نکته که قبلاً من گفتم و بعدش هم الان یاد حرف آملیا افتادم. باز بعد از گل همه اومدن بغلش کردن و یه وجب از همه بلند تر بود:31: واقعاً حرف آملیا درسته. اونقدر گندست که حریف ها ازش میترسن. من که بعضی موقع ها تصور میکنم جلوی من واسته اونطوری فیگور خشن بگیره :27: فکر کنم من یه 2-3 متری میرم اونورتر وامیستم یه وقت بهم نخوره:31:
بازگشت آکویلانی , بازیکنان دعوت شده برای بازی مقابل آرسنال
دروازه بان : Abbiati, Amelia, Roma
مدافع : Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes
هافبک : Aquilani, Calvano (n.54), Emanuelson, Innocenti (n.35), Nocerino, Van Bommel
مهاجم : El Shaarawy, Ganz (n.56), Ibrahimovic, Robinho
آلگري در آستانه ديدار با آرسنال در ليگ قهرمانان
سرمربي ميلان در آستانه ديدار تيمش با آرسنال در ليگ قهرمانان اروپا گفت: آرسنال براي فتح جامهاي بزرگ بايد بازيکنان بزرگ بخرد.
به نقل از سان، آرسنال در دیدار برگشت مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه خانگی میزبان میلان خواهد بود. دیدار رفت این دو تیم در سن سیرو با نتیجه ۴ بر صفر به سود روسونری به پایان رسید.
ماسیمیلیانو آلگری در این خصوص گفت: برای من امکان ندارد که بدون بازیکنان بزرگ بتوانم در کالچو و یا در لیگ قهرمانان اروپا قهرمان شوم. در واقع هیچ تیمی نمیتواند این کار را انجام دهد. آرسنال نیز همینطور خواهد بود. شما برای قهرمانیهای بزرگ، باید بازیکنان بزرگ بخرید.
آلگری از زمان حضور خود در میلان بازیکنانی مانند زلاتان ابراهیموویچ، کوین پرینس بواتنگ، آنتونیو کاسانو و روبینیو را به سن سیرو آورده است.
آلگری: زلاتان به خوبی مسی و رونالدوست
سرمربی روسونری در آستانه دیدار برگشت تیمش مقابل آرسنال در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ ، ستاره سوئدی تیمش را مورد ستایش قرار داد.
سایت گل- ماکسی آلگری، سرمربی میلان، معتقد است زلاتان ابراهیموویچ در اندازه های بازیکنانی مانند لیونل مسی و کریس رونالدو است.
سرمربی روسونری در آستانه دیدار برگشت تیمش مقابل آرسنال در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ ، این ستاره سوئدی را مورد ستایش قرار داد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دیدار فردا (مقابل آرسنال) آسان به نظر می رسد اما این تنها ظاهر قضیه است اما در واقع این طور نیست. ما باید کاملا تمرکز داشته باشیم و نباید بازی را ساده بگیریم.
ما فرصت فوق العاده ای برای رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی داریم و هر کاری بتوانیم انجام می دهیم تا به این مرحله برسیم.
زلاتان؟ امیدوارم او برنده توپ طلا شود؛ البته این مسئله بستگی به این دیدار که امسال چه نتایجی کسب کنیم.
در حال حاضر زلاتان در کنار مسی و رونالدو بهترین بازیکنان دنیا هستند."
آلگری همچنین مدیران باشگاه را مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد فعالیت آنها در بازار نقل و انتقالات، تاثیر زیادی در موفقیت های میلان داشت.
" در هر صورت، این میلان متعلق به آلگری یا زلاتان نیست. این میلان توسط باشگاهی ساخته شد که در یک سال و نیم اخیر زلاتان، روبینیو، بواتنگ و در مجموع 20 بازیکن را به خدمت گرفت.
و در این یک سال و نیم، به لطف این خریدها، ما اسکودتو را فتح کردیم، قهرمان سوپرکاپ ایتالیا شدیم و اکنون در سه جبهه مختلف می جنگیم."
آدم گل های زلاتان رو میبینه فکر میکنه گل زدن خیلی آسونه :دی
گل سومش یه سوپر گل بود که البته انگار برای زلاتان به آسونی آب خوردن بود ....
آلگری گفته میخواد توی این بازی با سه مهاجم بازی کنه !
یعنی کل داشته ی میلان در خط حمله برای بازی امشب همگی درون زمین قرار میگیرن
این مصدومیت ها بدجوری تیم رو تحت فشار گذاشته.
فکر کنم ترکیب مورد نظر آلگری همچین چیزی بشه.
آبیاتی
آنتونینی - تیاگو سیلوا - مکسس - آباته
نوچرینو - فن بومل - امانوئلسون
الشاراوی - زلاتان - روبینیو
گالياني: آرسنال را دستکم نميگيريم
نايب رئيس ميلان در آستانه ديدار با آرسنال مهاجم سوئدي تيمش را شايسته دريافت توپ طلا دانست.
به نقل از کوریره دلو اسپورت، آدریانو گالیانی معتقد است زلاتان ابراهیموویچ مهاجم کنونی میلان نیز فوقالعاده بوده و حتی شایسته بهدست آوردن توپ طلا نیز میباشد.
گالیانی در این مورد گفت: دوست دارم زلاتان این عنوان را بهدست آورد. البته برای اینکه بازیکنی بتواند عنوان بهترین بازیکن را بهدست آورد، تیم نیز باید نتیجههای خوبی بگیرد. تصور میکنم قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و جام جهانی کمک زیادی در بهدست آوردن این عنوان خواهد کرد.
گالیانی در مورد دیدار با آرسنال نیز گفت: انگلیسیها تیم خوبی دارند. البته همه به خاطر دارند که میلان در لیگ قهرمانان اروپا در سال 2004 دیدار رفت را ۴ بر یک از دپورتیوو لاکرونیا برد ولی در بازی برگشت ۴ بر صفر شکست خورد و حذف شد. هنوز هیچ چیز تمام نشده و ما نمیخواهیم نتیجه این دیدار را اکنون پیشبینی کرده و خودمان را در مرحله بعد ببینیم.
روبينيو: ما در سن سيرو کار را تمام کرديم
مهاجم برزيلي ميلان در آستانه ديدار تيمش با آرسنال، شانس تيم حريف براي حضور در مرحله بعد را صفر دانست.
به نقل از سان، میلان در دیدار رفت مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا در سن سیرو با نتیجه ۴ بر صفر توپچیهای لندن را از پیش رو برداشت.
روبینیو در این مورد گفت: درست است که از بازی رفت تاکنون آرسنالیها بازیهای خود را برده و گلهای زیادی نیز به ثمر رساندهاند ولی باید بگویم بازگشت آنها در دیدار با تیم ما محال است. آنها باید بروز هرگونه معجزه در دیدار برگشت را از ذهن خود دور کنند.
وی ادامه داد: ما در سن سیرو کار را تمام کردیم. زدن ۵ گل به ما در یک بازی کار آسانی نیست. رابین فن پرسی مهاجم خوبی است ولی او نمیتواند روی همه چیز تاثیر بگذارد. مطمئن هستم او در بازی با میلان نمیتواند به اندازه بازیهای لیگ انگلیس خوب ظاهر شود.
برلوسکوني علاقه مند به جذب کريس رونالدو
سيلويو برلوسکوني، مالک باشگاه ميلان، اعلام کرد علاقه مند به جذب کريس رونالدو، ستاره پرتغالي رئال است، البته در صورتي که مبلغ مناسبي براي فروش او در نظر گرفته شود.
نخست وزیر سابق ایتالیا همواره یکی از ستایش کنندگان ستاره پرتغالی رئال بوده و این اولین بار نیست که از حضور رونالدو در سن سیرو استقبال می کند.
او در گفتگو با برنامه تلویزیونی ایل پروسسو دی بیسکاردی، همچنین احتمال انتقال رابین فن پرسی و کارلوس ته وز به میلان را رد کرد.
" کریس رونالدو؟ من نگفتم او را نمی خریم اما تنها با یک قیمت مناسب؛ آن هم به دلیل بحران اقتصادی که البته تنها مربوط به ایتالیا نیست.
فن پرسی و تبس؟ کی؟"
رئیس 75 ساله باشگاه میلان همچنین زلاتان ابراهیموویچ، ستاره کنونی تیمش را مورد ستایش قرار داد و معتقد است این ستاره سوئدی می تواند برنده توپ طلا شود.
" فکر می کنم برای بردن این جایزه، نمایش هایی که در دیدارهای بین المللی دارید، بسیار مهم است بنابراین بسیار امیدوارم که زلاتان در چمپیونزلیگ خیلی خوب کار کند. او شایسته کسب توپ طلاست."
برلوسکونی سپس در مورد پاتو صحبت کرد؛ این مهاجم برزیلی در ژانویه در آستانه پیوستن به پاری سن ژرمن قرار داشت.
" او یک قهرمان بزرگ است اما دچار مصدومیت های زیادی شده است. اکنون ما باید بدون عجله، اجازه دهیم تا او بهبود پیدا کند."
میلان امشب در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ مقابل آرسنال قرار خواهد گرفت. آنها در دیدار رفت 4-0 به پیروزی رسیدند.
" ما باید برای پیروزی به میدان برویم. ما نمی توانیم در این دیدار یک نمایش دفاعی داشته باشیم؛ این در حالی است که همه فوتبال ایتالیا را با این ویژگی می شناسند.
ما تیمی داریم که می تواند بهترین باشد. ما می خواهیم در ایتالیا و اروپا به قهرمانی برسیم و خیلی جای تاسف است که مصدومان زیادی داریم."
برلوسکونی در نهایت در مورد گل سولی مونتاری در دیدار مقابل یوونتوس که جنجال های زیادی ایجاد کرد، گفت:" ما رابطه خوبی با یوونتوس داریم. اینکه گل مونتاری پذیرفته نشد، تقصیر آنها نیست."
یووه به دنبال شکار یک میلانی دیگر
نستا در تیر رس یوونتوس
یوونتوسی ها به دنبال آن هستند تا نستا را متقاعد کنند تا قراردادش را با روسونری ها تمدید نکند تا فصل بعد در تورین توپ بزند.
به گزارش توتو اسپورت بانوی پیر قصد دارد تا در یک انتقال آزاد همانند جذب آندرا پیرلو این بار الساندرو نستا را به خدمت بگیرند.
نستا که بزودی وارد 36 سالگی خواهد شد در پایان این فصل قصد تمدید قرار دادش با شیاطین سرخ ایتالیا را دارد.
سران روسونری نیز اعلام کرده اند که تا پایان فصل قصد تمدید قرار داد با هیچ بازیکنی را ندارند.
نستا که در سال 2002 از لاتزیو به میلان پیوسته بود در این فصل 11 بار در سری آ و 5 بار در لیگ قهرمانان برای میلان به میدان رفته است.
سرمربی میلان ماسیمیلیانو آلگری در چند بازی گذشته به منظور رفع مشکل مصدومیت نستا از فیلیپ مکسس در کنار تیاگو سیلوا استفاده می کند.
صعود کردیم با وجود باخت 3-0
زلاتان خیلی دوست داشتنی بود تو این بازی :40:
نیمه دوم رو آلگری برد :20:
سرمربی روسونری فرستادن تیم با آرایش 4-3-3 به میدان را یک اشتباه دانست
سایت گل- ماکسی آلگری، سرمربی میلان، بعد از شکست 3-0 تیمش مقابل آرسنال تایید کرد که تصمیمات اشتباهی در این دیدار گرفته است اما از اینکه تیمش در نهایت توانست راهی مرحله بعد لیگ قهرمانان شود، ابراز خوشحالی کرد.
روسونری در دیدار رفت توانسته بود آرسنال را با نتیجه 4-0 شکست دهد اما توپچی ها در دیدار شب گذشته در همان نیمه اول سه گل زدند و چیزی نمانده بود که نتیجه دیدار رفت را جبران کنند.
اما میلانی ها در نیمه دوم توانستند بازی را به خوبی اداره کنند و در مجموع با پیروزی 4-3 راهی دور بعد شوند و آلگری اعلام کرد خوش شانس بودند که توانستند به چنین نتیجه ای دست پیدا کنند. او فرستادن تیم با آرایش 4-3-3 به میدان را یک اشتباه از سوی خود دانست.
او در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" ما با سه مهاجم بازی کردیم و در نتیجه ضربه زیادی خوردیم. دروازه ما روی اولین کرنر باز شد و این مسئله بازی ما را تحت تاثیر قرار داد. بعد از آن، ما اشتباهات زیادی در پاس کاری های مان در میانه زمین داشتیم.
باید بگویم که ما از نظر تاکتیکی کاملا اشتباه کردیم و همچنین خط دفاعی مان نیز خیلی عقب بازی می کرد.
این شکست واقعا بد بود اما هدف ما رسیدن به مرحله بعد بود که به آن دست پیدا کردیم. اکنون زمان داریم که منتظر بازگشت بعضی از بازیکنان مان از مصدومیت باشیم."
آلگری همچنین این ادعا را که بازیکنانش در نیمه اول ترسیده بودند را رد کرد.
" من ندیدم که بازیکنانم ترسیده باشند. ما بازیکنان باتجربه ای داریم. من در بین دو نیمه به آنها گفتم که باید نیمه اول را از ذهن مان پاک و بازی را 0-0 آغاز کنیم.
در هر حال، من خیلی نگران نیستم. این یک بازی حساس بود و نمی تواند یک ضربه روحی بزرگ برای ادامه فصل باشد."
میلانی که در حال حاضر با 3 امتیاز برتری نسبت به یوونتوس در صدر جدول سری آ قرار دارند، این هفته میزبان لچه خواهند بود."
یک سوال امیدوارم ناراحت نشی :20:نقل قول:
صعود کردیم با وجود باخت 3-0
زلاتان خیلی دوست داشتنی بود تو این بازی
نیمه دوم رو آلگری برد
توی تاپیک آرسنال از این که تیم صعود نکرده ابراز ناراحتی کردین
ولی اینجا میاین و تبریک میگین که میلان صعود کرد!
بالاخره کدوم یکی ؟! :31:
من که بازی رو دیدم....مخصوصا نیمه اول قلبم درد گرفت؟؟
شما چی؟؟......بهتر کم کم برای خداحافظی از میادین تماشای فوتبال باز نشست بشیم تا قلبمون جواب نکرده.....
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
حرفی نیست.....بد باختیم...مقصر اول آلگری بود که سیستم رو اشتباه انتخاب کرده بود
انشالله ازش درس عبرت بگیره
باید قبول کنید که میلان تو بازی دیشب تقریبا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و اگه اون توپ فان پرسی تو نیمه دوم گل میشد الان آرسنال به مرحله بعد صعود کرده بود.
یه چیزی که خیلی تاسف آور بود این بود که بازیکن های میلان قبل از بازی یه سری حرف هایی زدن که خیلی از طرفدارن آرسنال رو ناراحت کرد.
فقط میخوام بگم اون مصاحبه ها یه طرف چهره بازیکن های میلان بعد از گل سوم آرسنال هم یه طرف.
دوست گرامی اگر فقط یک بوآتنگ از اون لیست 12 نفره مصدومین رو داشتیم...الان شما توی تاپیکتون داشتی صغری کبری میچیدی که به جای مربی اخراجی از لیگ ژاپن..کی بیاد بهتره؟؟؟!!!.....ویاس بواس بهتر است برای آرسنال یا بنیتز!!!
بهتره یه نگاه به تیم حریفتون هم بکنید....
نیمه دوم یکم امیدوار شدم :)
سیستم تیم هم 4.3.3 نبود - 4-6-0 بود !
وقتی طرفدار دو تیم باشی همیته گلم:10:نقل قول:
نیمه اول ممکنه حرف شما درست باشه, ولی نیمه دوم دقیقا برعکسش درسته, نیمه دوم آرسنال بود که حرفی برای زدن نداشت.نقل قول:
باید قبول کنید که میلان تو بازی دیشب تقریبا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و اگه اون توپ فان پرسی تو نیمه دوم گل میشد الان آرسنال به مرحله بعد صعود کرده بود.
یه چیزی که خیلی تاسف آور بود این بود که بازیکن های میلان قبل از بازی یه سری حرف هایی زدن که خیلی از طرفدارن آرسنال رو ناراحت کرد.
فقط میخوام بگم اون مصاحبه ها یه طرف چهره بازیکن های میلان بعد از گل سوم آرسنال هم یه طرف.
البته ناگفته نماند که روی 3 اشتباه واقعا مضحک, البته مضحک برای دفاع میلان عرض میکنم, 3 گل تقدیم کردیم به آرسنال!
نیمه اول واقعا داشتم سکته میکردم, 45 فقط اشتباه پشت اشتباه !! خیلی برام عجیب بود, فقط خدا خدا میکردم نیمه اول
زودتر تمام بشه! واقعا چند صحنه آبیاتی جونمونو نجات داد. به نظر من مشکل اصلی میلان نداشتن یه هافبک خلاق و توپ نگه دار
بود, مشکلی که دو فصله باش دست و پنجه نرم میکنیم. یا توپ تو خط دفاع بود یا خط حمله, میانه زمین رو کلا از دست داده بودیم.
همین مسئله باعث شد فشار مستمر رو خط دفاع باشه مخصوصا بعد از گل زود هنگام آرسنال, که همین فشار اجازه نداد دفاع
تمرکز خودشو بدست بیاره. از طرفی مصباح واقعا افتضاح بود, بزگترین اشتباهشم ضربه پنالتی بود که داد به آرسنال. کلا خیلی بد
بازی کرد و سمت چپ میلان رو از کار انداخته بود که هیچ, یه اتوبان هم برای آرسنال افتتاح کرده بود !
برعکس نیمه اول, نیمه دوم بازی رو طوری در اختیار گرفتیم که آرسنال حتی به محوطه جریمه هم نزدیک نشد, درست مثل بازی رفت.
کار بزرگی انجام داد میلان که بعد اون نیمه اسفناک تونست خودشو به این خوبی جمع کنه.
و البته وقتی میگید اگه توپ ون پرسی گل میشد, اینم بگید که اگه توپ الشراوی و نوچرینو و هم گل میشد شما باید 7 گل میزدید تا
صعود کنید, پس اما اگر تو فوتبال زیاده که اصلا نباید در موردشون حرف زد.
آرسنال واقعا نیمه اول بهتر از میلان بود اما نه به اندازه 3 گل, امیدوارم میلان درس عبرتی از این بازی گرفته باشه و دیگه هیچ تیمی
رو دسته کم نگیرند, چون یکی دیگه از مشکلات دیشب غرور و دسته کم گرفتن آرسنال بود که داشت کار دستمون میداد.
البته چهره ونگر و بازیکنهاش هم در نیمه دوم جالب بود, در حالی که فکر میکردند نیمه دوم هم مثل نیمه اول میشه ولی به دیوار
بتنی میلان برخوردند, همون میلانه همیشگی که باید از نیمه اول اونطور بازی میکرد!
یک خبر درجه یک
یووه مساوی کرد تا صدر نشین شیم
دوست گرامی ما هم از این اگرها زیاد داریم. در ضمن اون لیست 10 تا بود و واسه آرسنال 11 تا.نقل قول:
دوست گرامی اگر فقط یک بوآتنگ از اون لیست 12 نفره مصدومین رو داشتیم...الان شما توی تاپیکتون داشتی صغری کبری میچیدی که به جای مربی اخراجی از لیگ ژاپن..کی بیاد بهتره؟؟؟!!!.....ویاس بواس بهتر است برای آرسنال یا بنیتز!!!
بهتره یه نگاه به تیم حریفتون هم بکنید....
در ضمن بهتره در مورد ونگر خیلی بهتر از اینا صحبت کنی هرکس که فوتبال سرش بشه به این مربی احترام میزاره. ونگر مربی اخراجی از ژاپن ... ! همین مربی، مربی اولین تیم انگیلیسی ای که شما رو تو خونه خودتون برد. شما هم بهتره یه نگاه به تیم حرفیت بندازی.
اگه حرف اشتباه باشه که آرسنال هم تو بازی رفت خیلی اشتباه داشت (+زمین چمن مزخرف) اون بازی یکی از بدترین بازیهای ورمالن بود که گل سوم رو بهتون تقدیم کرد. بهتره در مورد گل دوم (آفساید) هم چیزی نگم دیگه.
وقتي فن پرسي تک به تک شد،نزديک بودبميرم
آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان، اعلام کرد از اينکه تيمش در نهايت توانست با عبور از آرسنال به مرحله بعد ليگ قهرمانان برسد، نفس راحتي کشيده است.
او همچنین اعتراف کرد در موقعیت تک به تکی که فن پرسی به دست آورد، احساس کرد هر لحظه ممکن است دچار حمله قلبی شود.
میلانی ها در دیدار رفت با چهار گل به پیروزی رسیدند اما در دیدار شب گذشته آرسنالی ها در همان نیمه اول 4 گل زدند تا میلان در آستانه حذف قرار بگیرد اما بازی با همین نتیجه به پایان رسید تا روسونری برای اولین بار در 4 فصل اخیر راهی مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ شود.
در نیمه دوم این دیدار فن پرسی یک موقعیت تک به تک به دست آورد که می توانست به گل چهارم آرسنال منجر شود اما آبیاتی آن را دفع کرد.
گالیانی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فن پرسی بازیکن فوق العاده ای است اما خوشبختانه او به جای زدن یک شوت محکم، تصمیم گرفت یک ضربه چیپ بزند. هر وقت آبیاتی چنین واکنش هایی انجام می دهد، اتفاق می افتد. در سال 1999 ما قهرمان سری آ شدیم و در سال 2003 چمپینزلیگ را فتح کردیم.
اما بعد از ضربه فن پرسی من به رختکن رفتن زیرا قلبم کشش دیدن بازی را نداشت. 26 سال حضورم در باشگاه میلان در این دیدار جلو چشمم آمد.
بعد از موقعیت فن پرسی احساس کردن هر لحظه ممکن است بمیرم اما خوشبختانه هنوز زنده هستم."
گالیانی همچنین معتقد است اشتباهات تاکتیکی آلگری باعث رقم خوردن این نتیجه شد.
" ما هرگز چنین نمایشی نداشتیم. بعضی اوقات ما از نظر تاکتیکی دچار اشتباه می شویم. باید با سرمربی در این مورد صحبت کنم.
ما با سه مهاجم بازی کردیم در حالی که معمولا با دو مهاجم و یک هافبک تهاجمی بازی می کنیم. اما این بار مربی مجبور بود از بین 13 بازیکن دست به انتخاب بزند زیرا مصدومان زیادی داشتیم."
لادروپ: زلاتان از مسي و رونالدو بهتر نيست
اسطوره 43 ساله دنياي فوتبال در صحبتهايي اعلام کرده که زلاتان هرگز بهترين بازيکن دنيا نخواهد شد.
برایان لادروپ اسطوره سابق تیم ملی دانمارک معتقد است که زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم سوئدی باشگاه میلان نمی تواند از لیونل مسی و کریستیانو رونالدو، ستاره های بارسا و رئال که خیلی ها آنها را بهترین بازیکنان دنیای فوتبال می دانند پیشی بگیرد.چرا که زلاتان نمی تواند در بازیهای بزرگ خارج از خانه خوش بدرخشد.
اخیرا ماسیمیلیانو الگری مربی باتجربه میلان به تمجید از زلاتان پرداخته و ماریو بالوتلی هم او را تحسین کرده و حتی مربی روسونری او را نامزد دریافت جایزه توپ طلای امسال هم نامید.
با این وجود لادروپ معتقد است که زلاتان هنوز قابل مقایسه با برترین بازیکنان دنیای فوتبال نیست و این صحبتهار ا بعد از شکست 0-3 میلان مقابل آرسنال دردور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به زبان آورده است.
لادروپ گفت:« در ایتالیا صحبتهای زیادی مطرح است و خیلی ها معتقدند که ایبرا می تواند بهترین بازیکن دنیا شود ولی برای مبدل شدن به بهترین بازیکن دنیا، باید در بازیهای بزرگ خارج از خانه هم مثل بازی مقابل آرسنال خوب باشی. تو باید در بازیهای بزرگ خارج از خانه بدرخشی ولی ایبرا این طور نیست. این یکی از دلایلی است که او نخواهد توانست تا از مسی و رونالدو پیشی بگیرد.»
لادروپ که در فصل 4-1992 پیراهن میلان را برتن می کرد، 4 بار به عنوان برترین بازیکن سال دانمارک برگزیده شده بود.
دوست عزیز اگه زمین چمن بوده پس برای هر دو تیم این مشکل باید وجود داشته باشهنقل قول:
دوست گرامی ما هم از این اگرها زیاد داریم. در ضمن اون لیست 10 تا بود و واسه آرسنال 11 تا.
در ضمن بهتره در مورد ونگر خیلی بهتر از اینا صحبت کنی هرکس که فوتبال سرش بشه به این مربی احترام میزاره. ونگر مربی اخراجی از ژاپن ... ! همین مربی، مربی اولین تیم انگیلیسی ای که شما رو تو خونه خودتون برد. شما هم بهتره یه نگاه به تیم حرفیت بندازی.
اگه حرف اشتباه باشه که آرسنال هم تو بازی رفت خیلی اشتباه داشت (+زمین چمن مزخرف) اون بازی یکی از بدترین بازیهای ورمالن بود که گل سوم رو بهتون تقدیم کرد. بهتره در مورد گل دوم (آفساید) هم چیزی نگم دیگه.
اولین بار بود که من چمن سن سیرو رو اینطور دیده بودم...در ضمن چمن سن سیرو طبیعیه و بعد از اون بارندگی و برف و سرمای شدید که 40 سانتی متر برف در ایتالیا بارید خوب مشخصه که چمن آسیب میبینه.
در ضمن قبل از اون بازی میلان توی اون ورزشگاه بازی نکرده بود و در زمین اودینره بازی داشته و اینتر یک بازی در سن سیرو انجام داد.
البته نمیخوام بگم اینتر چمن رو خراب کرده من میگم همچین سرما و بارندگی شدید پیاپی روی چمن طبیعی مطمئنا اثر میذاره.
گل میلان هم افساید نبود...تصویرش رو هم صفحات قبل گذاشتم...باز هم میذارم تا شما هم ببینید.
اگه نیمه دوم آرسنال خوب بازی نکرد به خاطر خستگی بیش از حد بازیکنان این تیم بود که تو دو هفته گذشته دوتا بازی خیلی سخت با تاتنهام و لیورپول انجام داده بودن و یه جورایی از نظر بدنی کم آوردیمنقل قول:
ولی در کل میلان خیلی خوش شانس بود که خیلی از بازیکن های ما مصدوم بود.
در کل خوشحالم که انتقام بازی رفت رو گرفتیم و با همین بضاعت کم خیلی چیزها رو به بعضی از بازیکن های مغرور میلان ثابت کردیم.
Pessimiste عزیز فکر کنم شما فقط اخبار و اطلاعات تیم خودت رو دنبال میکنی !
فقط برای اطلاعتون میگم که این مشکلات فقط برای آرسنال نبوده, همه تیم های درجه یک اروپا کم و بیش
با این قبیل مشکلات روبرو هستن. میلان هم بین بازی رفت برگشت که نشسته استراحت کنه و تخمه بشکنه!
بازی با یونتوس رقیب اصلی میلان در سری آ, که اون بازی واقعا همه جوره رس میلان رو کشید طوری که 15 دقیقه
آخر بازیکنا به زور راه میرفتن و بعدش بازی با پالرمو که 6 سال بود تو زمین خودشون نبرده بودیمشون.
از طرفی اگه شما فقط یه نگاه به لیست ذخیره میلان بندازی متوجه میشی که وضعیت مصدومین چطور بوده.
اینا فقط بهانست, خستگی نهایتا 10-15 دقیقه آخر خودشو نشون میده نه از اول نیمه دوم !!!
به هر حال, از 4 نیمه 3 نیمه برتری مطلق برای میلان بود و مزدشو گرفت و به مرحله بعد رفت.
همونطور که آرش خان اشاره کردن میلان هم بازی پرفشار توی این مدت داشتهنقل قول:
اگه نیمه دوم آرسنال خوب بازی نکرد به خاطر خستگی بیش از حد بازیکنان این تیم بود که تو دو هفته گذشته دوتا بازی خیلی سخت با تاتنهام و لیورپول انجام داده بودن و یه جورایی از نظر بدنی کم آوردیم
ولی در کل میلان خیلی خوش شانس بود که خیلی از بازیکن های ما مصدوم بود.
در کل خوشحالم که انتقام بازی رفت رو گرفتیم و با همین بضاعت کم خیلی چیزها رو به بعضی از بازیکن های مغرور میلان ثابت کردیم.
شما لطف کنین و بازی میلان و یوونتوس رو ببینید تا بهتر متوجه بشین این بازی چه فشار مضاعفی رو به بازیکنان میلان وارد کرد
در ضمن شما بعد بازی با لیورپول و تاتنهام مشکل مصدومیت داشتین
ولی میلان خیلی وقته که داره توی لیگ با 14 یا 15 مصدوم بازی ها رو دنبال میکنه...در ضمن توی سه بازی آخر میلان هم زلاتان حضور نداشته و محروم بوده.
این که فلان کس یا فلان تیم به دلیل غیبت بازیکنان خوش شانس بودن رو نمیشه با همچین اطمینانی عنوان کرد
میلان هم کلی مصدوم اسم و رسمدار و با کیفیت داشته و داره...پس من هم میتونم بگم که اگه اونا بودن قضیه خیلی فرق میکرد!
این که بعد هر باخت یا عدم موفقیت دنبال توجیه کردن باشیم زیاد جالب نیست
آرسنال یک نیمه خوب بود و پاداشش رو گرفت...مبارک شما و بقیه دوستان آرسنالی بابت تلاش بی پایان بازیکنان آرسنال در نیمه اول.
ولی نیمه دوم میلان بود که سوار بر بازی شد و بازی رو بدست گرفت.دیگه نمیتونیم که خودمون رو گول بزنیم.
فیلم بازی هم هست و همگی بازی رو مستقیم دیدیم.
اینجا کسی ارزش کار آرسنال رو کم نکرد ولی شما یا یک سری دوستان اصرار دارین که ارزش کار میلان رو کم کنین که زیاد جالب نیست.
گزارش بازی آرسنال و میلان
نیمه اول بازی :بازی دو تیم آرسنال و آ.ث. میلان در حالی شروع شد که دو تیم می دانستند شب سختی برای هر دو آنها رقم خواهد خرد..شبی طولانی در گرمای یخ زده ی امارات. تیم آرسنال بازی را با سرعت و شور زیادی شروع کرد. توپچی ها از دقیقه یک شروع به حمله کردند و توانستن چند موقعیت نصف نیمه ایجاد کنند. اولین موقعیت را تیم آرسنال از حرکت گیبز به دست آورد که با سانتر کوتاهش و برخورد با دفاع به کرنر رفت. ضربه کرنر اول را چمبرلین به روی دروازه فرستاد که ابراهیمویچ آن را مجددا به کرنر فرستاد. کرنر دوم را باز هم خود چمبرلین زد که این بار کوسیلنی به خوبی خودش را جدا کرد و ضربه سرش را به سمت دروازه زد که منجر به گل اول بازی و انفجار لندن شد. تیم آرسنال نا خود آگاه بعد از به ثمر رسیدن گل چند لجظه ای عقب کشید اما مجدد از سمت راستی شروع به حرکت کرد تئو والکات موتور هایش را به خوبی گرم کرده بود. تئو به خوبی لب خط حرکت کرد و به سمت دروازه رفت و رابین را هم می دید که خودش را به خوبی از خط دفاعی جدا کرده بود. اما رابین از زاویه بسته به توپ ضربه را زد که آبیاتی توپ را برگشت داد. در دقیقه 16 بازی در حالی که تیم میلان در دفاع دچار اشتباه به پاس به عقب شد و روسیچکی به خوبی توپ را دزدید به سمت دروازه رفت که رابین در کنارش بود و روسیچکی از خود گذشتی بی جائی انجام داد و به رابین توچ را سپرد رابین هم بلافاصله توپ را به روسیچکی داد که توپ ارسالی رابین کمی عقب تر از روسیچکی بود و موقعیت بسیار حیاتی آرسنال به راحتی از دست رفت. در دقیقه 18 بازی در حالی که ارسنال با توپ بازی می کرد در پشت محوطه توپی به رابین رسید که رابین با چرخش بی نظیر ضربه ی عالی به توپ زد که آبیاتی هم با هشیاری توپ را به کرنر فرستاد. موقعیتی که می توانست آرسنال را به گل دوم برساند. در دقیقه های بعدی بازی در حالی که آرسنال به خوبی بازی را در دست داشت و فشاری بی نهایتی را به تیم میلان وارد می کرد موقعیت های خوبی را به دست آورد که با دست پاچگی از دست داد. در دقیقه 25 بازی اما در حالی که تئو با سرعت بی نظیرش از کناره ی محوطه حرکت کرده بود پاس زمینی اش را به درون محوطه فرستاد که با ضربه ی دفاع بازگشت داده شد که درست زیر پای روسیچکی ایستاد و توماس به خوبی با ضربه ی نوک پا توپ را در جهت مخالفی که آبیاتی انتظار آن را داشت فرستاد و دوباره ورزشگاه امارات را منفجر کرد و امید های آرسنال را هر چه بیشتر. در ادامه بازی تیم میلان که شرایط را برای خودش سخت می دید دست به بازی تاخیری زد و با پاس های رو به عقب خودش و چرخاندن بازیکنان ارسنال قصد خسته کردن بازیکنان آرسنال و از بین بردن زمان بازی را داشت. تیم آرسنال اما پا پس نکشید و تمام توانش را برای رسیدن به هدفش انجام داد. در دقیقه 38 بازی در حالی که آرسنال توسط تئو توپی را به پیش می برد تکلی زده شد که ترس مصدومیت را در تیم ایجاد کرد. در همین رفت و برگشت چمبرلین جای تئو را گرفت یک دریبل ضرب دری را زد و از بین دو مدافع رد شد که روی او خطا کردن که داور وسط در بین بهت و حیرت قصد گرفتن پنالتی نداشت که داور کنار دروازه خطای پنالتی را اعلام کرد و لحظه ی حیاتی را در نیمه اول ایجاد کرد و رابین ونپرسی پشت ضربه ی پنالتی ایستاد که به زیبایی هر چه تمام تر ضربه را درون دروازه جای داد تا شب رویایی آرسنال شروع شود. چند ثانیه بعد در حالی که آرسنال در حال دفاع بود موقعیت تک به تکی برای تیم میلان ایجاد شد که در یک لحظه ی حیاتی بخت یار آرسنال بود و ضربه ی مهاجم تیم میلان به کنار دروازه برخورد کرد و نفس راحتی را برای ارسنال در نیمه اول ایجاد کرد.پیدا کردن یک بازیکن بعنوان بهترین بازیکن نیمه اول آرسنال بسیار کار دشواریست. در بین همه ی خوب های آرسنال شاید بتوان به بازی خوب روسیچکی، تئو والکات و کوسیلنی اشاره کرد. رئیس واقعا در این نیمه بسیار تحت فشار و استرس بود و به وضوح شدت تنش را می توانستیم در چهره او مشاهده کنیم.
نیمه دوم بازی :در شروع نیمه دوم بد ترین خبر ممکنه رخ داد و چمبرلین در همان ابتدای بازی دچار کشیدگی شد الکس از روی زمین بلند شد و به بازی ادامه داد اما همین موضوع کمی روی روند پیشروی او تاثیر منفی گذاشت. در دقیقه 56 بازی در حالی که کمی خستگی در ساق های بازیکنان آرسنال احساس می شد میلان حرکات قشنگی را از خودش نشان داد و جان تازه ای گرفت. در یکی از لحظات شگفت انگیز دیگر از دوار بازی در همین دقیهق بود که داور در حالی خطای سانگ روی ابراهیموویچ گرفت که به وضوح مشخص بود پای خود ابراهیموویچ به زمین گیر کرده بود. در دقیقه 58 اما آرسنال شانس تساوی کشاندن مجموع بازی را از دست داد در حالی که روسیچکی باز هم توپ ربایی کرده بود این بار توپ را به جروینیو داد که جروینیو به عرض آمد و ضربه اش را به گوشی زد که آبیاتی دید نداشت اما توپ در بین راه به دفاع برخورد کرد که آبیاتی با شانس توپ را با پا برگشت داد که دقیقا زیر پای رابین قرار گرفت اما رابین قصد ضربه ی چیپ کرد که آبیاتی دست رابین را که می توانست بهتر از این ها کار کند را خواند و آه سراسر ورزشگاه را در بر گرفت و خود رابین هم بسیار از این اشتباهش ناراحت شد. در دقیقه 60 بازی به راحتی می توانستید ببیند که چمبرلین قصد دارد خودش را در زمین نگه دارد اما درد پایش او را اذیت می کند. در همین دقیقه چزنی اشتباه وحشتناکی انجام داد او در بین راه در حالی که خودش به جلو آمده بود پاس اشتباهی را به سانگ داد که به ابراهیموویچ رسید و این بازیکن که کمتر چنین فرصت هایی را از دست می دهد ضربه اش را به بقل دروازه زد و چزنی بعد از این اشتباهش دست هایش را بالا برد و از هم تیمی هایش عذر خواهی کرد. در حالی که بازی به سرعت برای آرسنال می گذشت و تیم میلان هم به وضوح در حال کشتن وقت بازی بود این تیم میلان بود که از ضد حملات تمام استفاده را می کرد و تیم آرسنال سعی داشت موقعیت سازی کند اما تیم دچار ضعف بدنی شده بود و بدن های صلبی بازیکنان میلان اجازه نمی داد که تیم کار خودش را انجام بدهد. در دقیقع 75 اما دیگر رئیس آخرین ابزارهای خودش را وار زمین کرد. شماک جای چمبرلین خسته و آسیب دیده را گرفت تا شاید در نوک حمله تیم آرسنال بتوان از قدرت سر زنی او استفاده کند. در دقیقه 76 بخت باز هم یار آرسنال بود.در حالی که بازیکنان آرسنال به هوای آفساید ایستادند موقعیت خوبی در یک قدمی دورازه نصیب میلان شد که بقل پای بازیکن میلان را چزنی با بخت و شانس از روی خط پس کشید تا باز هم هنوز امیدی در تن خسته ی توپچی ها باقی بماند. تیم آرسنال در نیمه دوم تلاش خودش را برای به دست آوردن گل سوم به دست آورد اما مصدومیت دو بازیکن حیاتی تیم آرسنال تئو والکات و چمبرلین و همینطور بی کفایتی محض داور بازی اجازه نداد تا تیم آرسنال به هدفش برسد و شب رویاییش را تکمیل کند. بدون شک همه ی هواداران آرسنال از نمایش تیمشان رضایت خاطر دارند و به تیمی که بتواند با روحیه بازی کند و با جوانانش این چنین میلانی را که بارسلونا به زحمت از پس آن بر آمد را مدهوش کند می بالند. تیم آرسنال از دور یک شانزدهم این رقابت ها حذف شد اما هنوز راه تیم در لیگ ادامه دارد و تیم برای به دست آوردن مکان های بهتر می جنگد.
لینک خبر
گل های بازی
گل اول که کوشیلنی زد
گل دوم که توسط روسیچکی زده شد
و گل سوم که فان پرسی از روی نقطه پنالتی زد
نقل قول:
اینجا کسی ارزش کار آرسنال رو کم نکرد ولی شما یا یک سری دوستان اصرار دارین که ارزش کار میلان رو کم کنین که زیاد جالب نیست.
دوست عزیز ما هم نخواستیم ارزش میلان رو بیاریم پایین من فقط میگم با این بازیکن های جوان و کم تجربه نتیجه فوق العاده ای گرفتیم در حالیکه بازی رفت رو چهار بر صفر باختیم حتی اگه بارسلونا هم بازی رفت رو چهار بر صفر ببازه خیلی سخت میتونه جبران کنه و امکان داره بازیکنانش بی انگیزه بشن.
موفق باشید.
زلاتان:با هر حمله آرسنال منتظر گل چهارم بودم
مهاجم سوئدي تيم فوتبال ميلان ايتاليا بعد از شکست 3 بر صفر مقابل آرسنال اعلام کرد در اين بازي بسيار از تيم حريف ترسيده بود.
ستاره سوئدی میلان اعتراف کرد در طول دیدار مقابل آرسنال ترس دریافت گل چهارم و حذف از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در وجودش ایجاد شده است.
آرسنال که دیدار رفت را در سن سیرو با نتیجه 4 بر صفر واگذار کرده بود در دیدار برگشت شب گذشته با نتیجه 3 بر صفر به پیروزی رسید و تا یک قدم حذف میلان پیش رفت اما در نهایت موفق نشد.
ابراهیموویچ بعد از این بازی در گفتگو با خبرنگاران گفت: خیلی خوشحالم که توانستیم به دور بعدی راه پیدا کنیم. هر بار که آرسنال حمله میکرد با خودم میگفتم اگر گل چهارم را بزنند چه میشود؟!
وی در خاتمه تصریح کرد: بین دو نیمه "آلگری" گفت خونسرد باشیم. تمام بازیکنان تلاش میکردند روحیه دیگری را بالا ببرند اما این کار وقتی 3 بر صفر عقب بودیم کار آسانی نبود. باید از اشتباهات این بازی درس بگیریم.
مربی اخراجی از لیگ ژاپن دروغه؟؟نقل قول:
در ضمن من اینو از نقل یکی از هوادارن آرسنال گفتم....که بعد از باخت به میلان این جمله رو نثار رئیستون کرده بود
زمین بازی مزخرف بود؟؟
گل دوم میلان رو نگاه کن!!... ایبرا چه طوری از قسمت تخریب شده چمن توپ رو میاره جلو و سانتر....اگر بد بوده برای همه بده
این نتیجه کاملا باعث شد سرهوادران آرسنال دوباره گرم بشه...و مقهور فرصت سوزی های آرسن بشن......سال های بدون جام-افتخار و اعتبار....نقل قول: