برد پرگل رئال مادريد با هتتريک زيباي ايگواين
گونسالو ايگواين از غيبت کريم بنزما استفاده کرد و سه گل عالي زد.
رئال مادرید با هتتریک گونسالو ایگواین به فاصله یکامتیازی بارسلونا در صدر جدول رسید. آنها در پایتخت کاتالونیا اسپانیول را چهار بر صفر بردند.
مادریدیها که مانند بارسلونا پیراهن مشکی به تن کرده بودند با دفاع خوبی از سوی حریف مواجه شدند اما در نهایت بازی را بردند.
ابتدا در ضدحملهای سریع، رونالدو پاس کاکا را گرفت و آن را به ایگواین سپرد و او هم با شوتی محکم با پای راست توپ را به گوشه بالای دروازه اسپانیول زد. این گل در دقیقه 17 به ثمر رسید.
اسپانیول بعد از این گل خوب بازی میکرد اما نتوانست گلی بزند.
در دقیقه 66، ایگواین پاس آلوارو آربلوا را گرفت و با شوت پای راست توپ را به گوشه بالا و راست دروازه حریف فرستاد. این ضربه او مهارناپذیر بود.
هنگامی که خوسه کایخون، بازیکن سابق اسپانیول در اواخر بازی به میدان آمد، طرفداران او را تشویق کردند، اما او در دقیقه 82 دل هواداران تیم سابقش را شکست و روی پاس رونالدو که با از خودگذشتگی همراه بود گل سوم را زد.
ایگواین در وقتهای تلفشده روی اشتباه اکتور مورنو گل چهارم را زد. اکنون مادرید 13 امتیاز دارد، یک امتیاز کمتر از بارسلونا.
منبع:ورزش 3
پ.ن:منم بردو تبریک میگم+رئال این فصل خیلی خوبو قشنگ بازی میکنه!:11:
مورینیو:"این یک پیروزی مهم برابر حریفی سرسخت بود"
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ ژوزه مورینیو ابراز رضایت خود را تیم بیان کرد.
"ما با این نتیجه ایده آل از آن هفته بد خارج شدیم. این مهم است زیرا ما از کیفیتمان آگاه هستیم و مهمتر از لحاظ روانی است. ما مدیریت کردیم تا از آن نتایج بد خارج شویم. در حالیکه در 3 قبل بازی بد عمل کرده بودیم؛ حالا با این سه پیروزی و 13 گل زده ارزش های خود را نشان دادیم. من برای تیم و بازیکنانی که به سختی در این فصل بهشان بازی رسید نظیر لاس و آلبیول و آربلوا خوشحالم."
"این یک پیروزی مهم برابر حریفی سرسخت بود. آنها تا زدن گل دوم ما را تحت فشار قرارداده بودند. موقعیت های زیادی هم در نیمه اول داشتند. ایگواین هم مهم بود زیرا با تیم کارکرد.رونالدو هم دو پاس گل داد. همه سخت کارکردند بازی کردند تا تیم نتیجه مهمی بگیرد"
"گل دوم ما بازی را تمام کرد و کمکمان کرد تا دو گل دیگر هم بزنیم. باختن با یک گل یا هزار گل تفاوتی ندارد. اسپانیول ریسک کرد و به ما فضا رسید تا نتیجه بهتری بگیریم. من به خریف قدرتمندی چون اسپانیول علاقه دارم زیرا پیروزی بر تیم های خوب بهتر است."
"یک امتیاز از بارسا عقب هستیم. یک امتیاز یک امتیاز است نه ده امتیاز. بدیهی است که میخواهیم به پیش برویم و این یک نکته ناچیز است. من معتقدم لوانته شاهد ستایش و توجه است. به خاطر دستاوردهای غیر منتظره شان و فصل فوق العاده ای که دارند."
"شکست خوردن در فوتبال پیش می آید. مهم این بود پس از تساوی مقابل سانتاندر ما شرایط را کنترل کردیم. مادو بازی خانگی در برنابئو انجام دادیم که حمایت هواداران برایمان مهم بود"
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛گونزالو ایگواین بعد زدن 3 گل و نمایش عالی اش در بازی مقابل اسپانیول؛ پاسخگوی رسانه ها بود.
او که توپ امضا شده بازی را در دست داشت گفت:"این یک بازی دشوار بود ولی ما با اعتماد به نفس بودیم و موفق شدیم بازی را بدست بگیریم"
"من بهبود یافته ام و باز هم میتوانم بازی کنم. من میخواهم دوباره بازی هایی مثل امشب داشته باشم و برای تیم گلزنی کنم."
"این پیروزی به ما کمک میکند تا بر اتفاقات افتاده نظارت کنیم. این یک بازی سخت بود اما کمک میکند تا اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنیم و رو به جلو برویم. ما باید به عنوان یک تیم به راه خود ادامه دهیم زیرا این کمک میکند برای قهرمان شدنمان."
"مورینیو از من استقبال کرد. همه میدانستند من به چنین بازی بعد از مصدومیتم نیاز داشتم. در حال حاضر من میخواهم بازی به بازی لذت ببرم."
"پاس آربلوا عالی بود. من بدون درنگ و با سرعت استفاده کردم"
کریس رونالدو: ما بارسلونا را شکست خواهیم داد
به گزارش مارکا، مهاجم پرتغالی تیم رئال مادرید اعلام کرد که تیم مدافع جام کوپا د ری، بارسلونا را شکست خواهد داد.
با اینکه تیم رئال مادرید توانست بارسلونا را در دیدار کوپا د ری شکست دهد، ولی نتیجه کلی آنها مقابل بارسلونای پپ گواردیولا راضی کننده نبود، اما کریس رونالدو در حین بازدید از یک مرکز کودکان معلول قول داد که امسال این تیم را شکست خواهند داد.
وی در پاسخ به اینکه آیا رئال مادرید در این فصل بارسلونا را شکست خواهد داد یا نه اذعان کرد: " نگران نباشین، این بار شکستشون میدیم. "
رئال مادرید در رفت و برگشت 5-4 مقابل بارسلونا در دیداد سوپرکاپ شکست خورد.
بارسلونا در حال حاضر با 14 امتیاز از 16 بازی در صدر جدول است در حالی که رئال مادرید 13 امتیاز دارد.
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/10/04/2695887/real-madrids-cristiano-ronaldo-this-year-we-will-beat
دی ماریا: پس از دریافت آن کارت قرمز، مورینیو جریمه ام نکرد
به نقل از سایت گل؛ دی ماریا گفت بعد از دریافت آن کارت قرمز مورینیو جریمه اش نکرده است.
آنخل دی ماریا در نیمه دوم دیدار با رایو وایکانو به دلیل دست زدن به توپ از زمین اخراج شده بود تصریح کرد بعد از بازی مورد مواخذه ی مورینیو قرار نگرفته است.
"مورینیو مرا جریمه نکرد ؛ پس از اخراجم"
"مطبوعات بدون دلیل این چیز ها را مینویسند، به خصوص پس از این جور اتفاقات"
دی ماریا همچنین به مقایسه وظایفش در رئال مادرید و تیم ملی پرداخت.
"در مادرید من باید فقط بدوم و گل بزنم ولی در تیم ملی؛ من باید در بازیسازی تیم شرکت کنم و به مسی و مهاجمان بپیوندم."
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ در نزدیک به دو فصل حضور رونالدو در رئال مادرید، کریستیانو علاوه بر توانایی گلزنی اش، قدرت بالای بازیسازی اش را هم نشان داده است.
قدرت گلزنی رونالدو در بازی های رئال بر همگان آشکار است. او توانایی گلزنی با هر دو پا را دارد، یا حتی با ضربات سر و ایستگاهی. اما کریستیانو نشان داده که استعداد فوق العاده ای هم در امر بازیسازی دارد. او در آخرین بازی لالیگا برابر اسپانیول دو پاس گل به هم تیمی هایش داد تا تعداد پاس گل هایش در حدود دو فصل حضورش در رئال را به عدد 21 برساند.
در حالی که حدودا دو فصل از حضور رونالدو در رئال می گذرد، او 95 گل رسمی را با لباس سفیدها به ثمر رسانده است. 40 گل به یاد ماندنی او در فصل گذشته لالیگا که یک رکورد محسوب می شود، از یاد نخواهد رفت. اما آمار پاس گل های او نیز حرف های زیادی برای گفتن دارد. کریستیانو با احتساب 3 پاس گلش در این فصل، تا کنون 16 بار در لالیگا پاس گل داده است. بهترین عملکرد او برابر اسپانیول (در این فصل) و آلمریا در آخرین بازی فصل گذشته رقم خورده که دو پاس گل در یک بازی از سوی وی صادر شده است. همچنین 4 پاس گل در لیگ قهرمانان و 1 یاس گل هم در کوپادلری به نام رونالدو ثبت شده است.
هوگو سانچس: مورینیو می تواند به سلطه بارسا پایان دهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- هوگو سانچس، مهاجم سابق رئال مادرید، معتقد است ژوزه مورینیو می تواند به دوران برتری بارسا در فوتبال اسپانیا پایان دهد.
باشگاه کاتالانی در سه فصل اخیر و با هدایت پپ گواردیولا به موفقیت های زیادی دست پیدا کرده است. آنها در این مدت سه بار قهرمان لالیگا و دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شده اند.
اما با نتایجی که آبی و اناری ها در رقابت های این فصل به دست آوردند و از دست دادن 4 امتیاز در 6 دیدار ابتدایی فصل جدید، موجب شده تا ملی پوش سابق مکزیکی به موفقیت رئال با هدایت مورینیو در رقابت های این فصل امیدوار باشد.
او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" رئال مادرید به مربی ای مانند ژوزه مورینیو نیاز داشت تا بتواند ارزش هایی که این باشگاه از دست داده بود را به آنها برگرداند.
هم مورینیو و هم فلورنتینو پرس همچنان به دنبال ساختاری هستند که بتوانند بارسا را پایین بکشند و فکر می کنم در مسیر صحیح قرار دارند. طرفداران رئال باید از مربی و بازیکنان شان تا دم مرگ حمایت کنند."
پزشک تیم ملی پرتغال: کریس رونالدو مصدوم شده اما جای نگرانی نیست
سایت گل- هنریکه ژوناس، پزشک تیم ملی پرتغال، اعلام کرد کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، در آستانه دیدار مقابل ایسلند و دانمارک در مقدماتی یورو 2012 دچار آسیب دیدگی شده است.
این ستاره 26 ساله امروز با سایر هم تیمی هایش تمرین نکرد اما ژوناس مطمئن است که رونالدو می تواند تیمش را در دیدار فردا شب همراهی کند.
او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" کریس مشکلی اندکی در پای راستش دارد اما همه چیز تحت کنترل ماست. ما تصمیم گرفتیم تا به او اجازه بدهیم امروز استراحت کند و روز بعد به طور انفرادی تمرین کند.
البته جای نگرانی نیست. او مطمئنا روز جمعه بازی خواهد کرد."
پرتغال در حال حاضر هم امتیاز با دانمارک و نروژ، در صدر گروه هشتم قرار دارد. البته نروژ یک بازی بیشتر از دو تیم دیگر انجام داده است.
آرسن وینگر: مشکل کاکا، هم پست بودن با اوزیل هست
مربی فرانسوی تیم آرسنال معتقد است که کاکا هنوز چندسال خوب از فوتبالش باقی مانده، ولی مشکل اصلی او حضور اوزیل است.
آرسن وینگر به Sport گفت: " کاکا دوباره داره عالی کار میکنه. هرچند که به نظر من هنوز به اون فرم ایده آلش، زمانی که در میلان بود نرسیده. مرحله ی بعدی برای اون اینه که زمان بیشتری بازی کنه. "
" مشکل اصلی کاکا هم پست بودن با اوزیل هست، کسی که هم جون هست و هم قوی. کار آسونی نیست که به بازیکن فیکس تیم تبدیل بشه"
" یه مدت پیش همه میگفتن که اون تموم شده، اما قضاوت درباره اون، باید با عملکرد الانش انجام بشه. برای هیچ بازیکنی راحت نیست که بعد از یه مدت طولانی غیبت به فرم ایده آل گذشتش برگرده. اون برای برگشت به سطح عالی، نیاز به مقداری وقت داره."
بارها و بارها گفته شد که کاکا از رئال مادرید جدا خواهد شد، اما وی مرتبا این ها را شایعه خواند و تعهد خود را به باشگاه اظهار کرد.
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/10/05/2697348/arsenals-arsene-wenger-the-problem-for-real-madrids-kaka-is-that-
ژوزه مورینیو به دلیل رفتار خود در دیدار سوپر کاپ اسپانیا، دو جلسه محروم شد.
روز چهارشنبه، کمیته اضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا (RFEF) اعلام کرد که ژوزه مورینیو مربی تیم رئال مادرید به دلیل رفتار خود در دیدار سوپرکاپ اسپانیا دو جلسه محروم شد.
مورینیو همچنین 600 یورو جریمه نقدی شد، همچنین رئال مادرید 180 یورو جریمه شد.
البته شایان ذکر هست که این محرومیت فقط برای دیدارهای سوپر کاپ میباشد نه کوپا د ری یا لالیگا.
همچنین ویلانوا یک بازی محروم شد، باضافه 600 یورو جریمه نقدی. تیم بارسلونا نیز 90 یورو جریمه نقدی شد.
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/10/05/2697573/real-madrids-jose-mourinho-gets-two-match-ban-for-tito
روبرتو کارلوس: آنژی مورینیو را میخواهد
بازیکن سابق پرطرفدار تیم ملی برزیل و رئال مادرید معتقد است که تیمش بعد از به خدمت گرفتن اتئو میتواند مربی بهترین تیم پایتخت اسپانیا را نیز به خدمت بگیرد.
روبرتو کارلوس در مصاحبه ای با Punto Pelota گفت: " دوست دارم کریس رونالدو رو به خدمت بگیرم. من با نیمار هم صحبت کردم و اگر رئال مادرید یا بارسلونا نتونن اونو به خدمت بگرین، ما باهاش قرارداد امضا میکنیم. "
" ما میخوایم که آنژی تیمی مثل رئال مادرید و بارسلونا بشه و من اینو میگم چون واقعا مصمم هستم "
آنژی مدتی پیش ساموئل اتوئو را از اینتر به خدمت گرفت و روبرتو کارلوس نیز اذعان کرد که از زندگی در روسیه راضی هست.
" اون همیشه یه مادریدیستا بوده و از بودن در اینجا واقعا خوشحال هست نه بخواتر پولی که میگیره بلکه بدلیل رفتار خوب هوادارا با اون. "
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/10/06/2699091/roberto-carlos-reveals-anzhi-makhachkala-are-interested-in
کاکا: مورینیو من رو به فرم برگردوند
هافبک خلاق و بازیساز تیم رئال مادرید اذعان کرد، مورینیو یک عامل کلیدی در بازگشت وی به فرم ایده آلش بود.
کاکا در مصاحبه ای با شبکه ی Real Madrid TV گفت: " من فقط میتونم حرف های خوب درباره مورینیو بزنم."
" اون تمام دلایل رو داشت تا به کارم پایان بده، شاید پیش خودش فکر کرده باشه بازیکنی که مسئولیت زیادی رو شونه هاش هست اصلا خوب بازی نمیکنه، میتونیم اونو بفروشیم و یه بازیکن بهتر بجاش بیاریم، اون بازیکنی نیست که من باهاش قرارداد بستم. "
" اما سرآخر اون بود که همیشه بهم کمک کرد. تو فوتبال زیاد معمول نیست که مربی به یه بازیکن اعتماد کنه، ولی این اعتماد هم تو زمین بود و هم تو تمرینات. "
" باور دارم که اعتماد مورینیو رو کم کم دارم بدست میارم. این کار خیلی سخته چون جلساتی رو تمرین کردم که برام فاجعه بود. "
" این همیشه مشکل من بود، نه اون، ولی سرآخر این مورینیو بود که همیشه پیشم بود، در کنارم ایستاد و همیشه بهم میگفت که آروم و صبور باشم. "
کاکا قبول کرد زمان هایی بود که با تمام انتقاد های دور و برش احساس ناامیدی میکرد، در کنار مصدومیت های مداومی که از حضور در 51 بازی تو 2 فصل اول حضورش باز داشت.
" بارها شد که گریه کردم چون نمیدونستم دلیل اینکه هیچ چیز اونتور که من میخوام پیش نمیره چیه. بارها سعی کردم مثل ورزشکارهای دیگه رفتار کنم، خوب بخوابم و از خودم مراقبت کنم. "
" گاهی اوقات حتی بعد از بازی تنهایی تو خونه تمرین میکردم تا ببینم میتونم به فرم ایده آلم برگردم یا نه. این روزها فوتبال خیلی فیزیکی شده، اگه آماده نباشین، حریفتون شما رو میبلعه "
" من تازه دارم ثمره سخت کوشیم رو میچینم. "
کاکا در هر 8 مسابقه این فصل تیم رئال حضور داشته است.
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/10/07/2699829/jose-mourinho-has-helped-nurture-me-back-to-form-says-real
هیگواین: هفته عالی ای بود
مهاجم 23 ساله آرژانتینی تیم رئال مادرید با زدن سه گل در بازی این تیم توانست تمیش را به رده سوم جدول برساند.
6 روز بعد، هیگواین توانست در بازی تیم ملی اش سه گل دیگر بزند، باضافه یک پاس گل هوشمندانه به لیونل مسی.
وی به AS گفت: " میشه گفت هفته ی عالی ای بود، به خاطر اتفاقاتی که رخ داده واقعا خوشحالم. "
" اما بیشتر از همه به خاطر گل هایی که زدم خوشحالم، به خاطر اینکه آرژانتین تونست مقابل حریف بزرگی چون شیلی به پیروزی برسه "
بعد از یک شروع فوق العاده قوی، هیگواین امیدوار است که تمیش بتواند به روند پیروزی خود ادامه دهد.
" خیلی خوبه که قدم اول رو خوب برداره، اینکه مسیر جام جهانی رو با یه برد آغاز کنی و از همه بهتر اینکه با همچین نتیجه ای این کار را انجام بدی. "
" حتی میتونستیم گل های بیشتری بزنیم، اما باز هم از نمایش خودمون راضی هستیم. برای بدست آوردن چیزی که میخوایم باید همینطور ادامه بدیم. "
مهاجم رئال مادرید سپس از هم تیمی خود در تیم ملی، لیونل مسی صحبت کرد: " غیرممکنه که کنار اون بد بازی کنی "
" واقعا خوش شانسیم که مسی کنار ما بازی میکنه، ما در کنار هم خیلی خوب بازی میکنیم. بازی کردن در کنار اون لذت بسیار زیادی داره چون همه چیز معنی بهتری پیدا میکنه. "
کد:
http://www.goal.com/en/news/60/south-america/2011/10/09/2703223/argentinas-gonzalo-higuain-thrilled-by-scoring-form-this-was
مادرید ادین هازارد را زیر نظر دارد
به گفته ی وکیل ادین هازارد، جان بیکو، تیم بزرگ رئال مادرید مدتیست که عملکرد موکل بلژیکیش را زیر نظر دارد.
این بازیکن 20 ساله تیم لیل توانسته تا کنون 4 گل و 3 پاس گل در 9 حضورش در لیگ 1 به ثمر برساند.
بیکو در مصاحبه با Marca گفت: " اون از همین ابتدا نشون داده که آمادگی لازم رو برای بازی کردن در هر تیم بزرگی مثل رئال مادرید رو داره "
" کاملا واضح هست که اون به بلوغ لازم رسیده تا گام بعدی رو در مسیر حرفه ای خودش برداره. "
" حقیقت داره که رئال مادرید مدتی هست که عملکرد اون رو زیر نظر داره. فکر نمیکنم که حضور زیدان یه فاکتور قطعی باشه. زیدان همیشه از اون پشتیبانی کرده ولی این به خودی خود نمیتونه کافی باشه. "
هازارد تا تابستان 2015 با لیل قرارداد دارد.
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/10/11/2705951/real-madrid-have-been-watching-lilles-eden-hazard-claims
مورینیو: رفتار من در نیوکمپ کاملا طبیعی بود
ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی تیم رئال مادرید نگاهی به بازی گذشته تیمش در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا انداخت و اعلام کرد که رفتارش نتیجه ی تحریک تیم کاتالان بود.
وی به روزنامه ترکی Hurriyet: " فوتبال تماما درباره احساسات هست و گاهی شما تحریک میشین. مواقعی هست که دربرابر تحریکات رفتاری نمیکنید، اما گاهی هم میکنید. "
" اتفاقی که در نیوکمپ افتاد یکی از مواردی بود که ما تحریک شدیم ( بوسیله بارسلونا). شاید رفتار من، درست نبود، اما کاملا طبیعی بود. "
مادرید 4-5 در دو دیدار رفت و برگشت از بارسلونا شکست خورد و تمام بحث و جدل ها در نیمه دوم، زمانی که بازی 2-2 برابر بود اتفاق افتاد.
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/10/11/2706172/real-madrids-jose-mourinho-barcelona-provoked-us-at-camp-nou
آلبیول دوچار شکستگی گونه شد
مدافع اسپانیایی تیم رئال مادرید، در تمرینات تیم ملی اش برای یورو 2012 دچار شکستگی استخوان گونه شد و بازی تیمش مقابل اسکاتلند را از دست داد.
طبق اعلام رئال، عکس های گرفته شده نشان دهنده ی شکستگی استخوان گونه این مدافع میباشد.
هافبک تیم رئال، ژابی آلنسو، با اینکه در بازی مقابل جمهوری چک دچار آسیب دیدگی شدیدی شده بود، بطور عادی به تمرینات خود ادامه داد.
مدافع دیگر تیم رئال مادرید، سرخیو راموس هم بطور جداگانه تمرین کرد، هرچند به نظر میرسد به بازی بعدی تیم ملیش خواهد رسید.
کد:
http://uk.eurosport.yahoo.com/10102011/58/la-liga-albiol-fractures-cheekbone.html
په په و کوئنترائو آماده برای بازگشت به تمرینات
رئال مادرید چهار بازیکن اصلی خود رو به دلیل مصدومیت ندارد، هرچند خبرهای خوبی مبنی بر بازگشت کوئنترائو و په په به گوش میرسد.
کریم بنزما، مهاجم فرانسوی این تیم، نوری شاهین از ترکیه و ریکاردو کاروالیو از پرتغال بدلیل مصدومیت همراه تیم های ملی خود نرفتند. ضمن اینکه کاروالیو بدلیل مشکلاتش با مدیریت تیم ملی، فعلا از فوتبال ملی کناره گیری کرده است.
هرچند این سه نفر در سالن به تمرینات خود ادامه دادند. از سوی دیگر، رائول آلبیول که در بازی تیم ملی اسپانیا مقابل جمهوری چک به میدان رفته بود، بدلیل مصدومیت از ناحیه صورت تحت مداوا میباشد.
په په و کوئنترائو برای دومین روز متوالی در کنار تیم رزرو و کسانی که به تیم ملی خود دعوت نشدند، مثل کاکا، گرانرو و لاسانا دیارا، به تمرین پرداختند.
پیش بینی میشود این دو بازیکن در بازی مقابل رئال بتیس برای این تیم به میدان بروند.
کد:
http://uk.eurosport.yahoo.com/11102011/58/la-liga-pepe-coentrao-step-return.html
قرعه کشی مرحله 1/16 نهایی کوپا دل ری؛ فردا
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ رئال مادرید فردا اولین حریف خود در کوپا دل ری را خواهد شناخت.
مدافع عنوان قهرمانی جام پادشاهی اسپانیا، رقابت های فصل جدید کوپا دل ری را با دیدار برابر یکی از هفت تیم Segunda B حاضر در این مرحله شروع خواهد کرد. فردا راس ساعت 13:00 به وقت محلی در لاس روزاس قرعه کی مرحله 1/16 نهایی کوپا دل ری انجام خواهد شد. رئال مادرید همانند 6 تیم لالیگای دیگر این مرحله (بارسلونآ، والنسیا، ویارئال، سویا، بیلبائو و اتلتیکو مادرید) برابر یکی از هفت تیم دسته دوم اسپانیا که به دور چهارم جام حذفی رسیده اند، قرار خواهد گرفت. این هفت تیم عبارتند از: رئال اوویه دو، سن روکه ده له په، میراندس، کادیز، آلباسته، هاسپیتالت، پونفرادینا. بازی رفت این مرحله 13 دسامبر و در خانه حریف رئال انجام خواهد شد، بازی برگشت نیز 21 دسامبر به میزبانی رئال انجام می شود.
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ 26 نفر زیر نظر خوزه مورینیو به تمرین پرداختند.
با بازگشت تمامی ملی پوشان، رئال مادرید امروز تقریبا با تمامی نفراتش در والدبباس تمرین یکی مانده به آخرش را قبل از بازی با بتیس انجام داد. با اضافه شدن کریستیانو که روز گذشته به تمرینات انفرادی پرداخته بود و هیگواین، دی ماریا، مارسلو و واران که در خدمت تیم های ملی شان بودند، 26 نفر شامل 21 بازیکن تیم اصلی و 5 بازیکن آکادمی زیر نظر مورینیو تمرین کردند. آلبیول، شاهین و کاروالیو تنها غایبان این جلسه تمرینی بودند. رئال مادرید شنبه شب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به مصاف رئال بتیس خواهد رفت.
به نقل از سایت مارکا؛ کاکا با اخلاق ترین بازیکن تیم در تمامی تمرینات بوده و الگویی برای بازیکنان جوان تر.
روزهایی که رئال مادرید تمریناتش را بدون بازیکنان ملی پوش دنبال میکرد، بازیکنان تیم کاستیا و جوانان بیشتر در تمرینات حاضر شدند. تمرین کردن با بازیکنانی که سطحی پایین تر نسبت به بازیکنان بهتر دارند ناراحت کننده است، اما کاکا با خوشحالی و روحیه بالا در تمرینات حاضر می شود. مورینیو که این حرکات را می دید از اخلاق کاکا کاملا راضی بود و با خوشحالی به تمرینات تماشا میکرد و به بازیکنان جوان تر (آکادمی) گوش زد می کرد که از او الگو بگیرند. خوزه مورینیو در این روزها پی برده که کاکا چقدر با انگیزه است. و برای بازگشت به دوران اوج خود چه قدر تلاش می کند، بازیکن برزیلی رئال مادرید از تمامی لحظه های خود در تمرینات والدبباس استفاده می کند تا از نظر بدنی آماده تر شود. دیدن تمرینات کاکا بسیار دل نشین است و کاکا سعی می کند با بازیکنانی که شاید 10 سال از او کوچک تر باشند، رقابت کند و به مورینیو اطمینان خاطر بدهد. اگر کسی ناراحت باشد و حرفی بزند، مورینیو میگوید: "از کاکا یاد بگیرید."
حتی بازیکنانی که در بازی تمرینی برابر او قرار گرفتند هم از جدیت و تعصب او در این زمینه ها حیرت انگیز شده اند. مثل یک بازیکن تیم جوانان تمرین می کند. او خیلی سریع است و سعی میکند سرعتش را افزایش دهد. این اولین باری نیست که مورینیو، کاکا را الگو می داند در ماه گذشته هم به تیم اصلی گوش زد کرده بود که از کاکا یاد بگیرند که چگونه به تمرینات می پردازد و چه روحیه سخت و بالایی دارد تا خودش را به دوران اوجش برساند. اگر سال قبل، کریستیانو رونالدو به خاطر روحیه جنگندگی و تلاشش در بازی ها الگو بود، حالا مورینیو از کاکا به عنوان یک الگو استفاده می کند. این بازیکن دارد به دوران اوجش باز می گردد. در طول چند ماه از یک بازیکن فروشی که فصل قبل به شدت مورد انتقاد هواداران بود، به یک بازیکن نایاب تبدیل شده است. مورینو علاقه مند نیست که هیچ کدام از بازیکنانش فکر کنند که حضورشان در ترکیب اصلی قطعی است. کاکا که زمانی بهترین بازیکن جهان شده بود حالا پس از ریکاوری از مصدومیت های طولانی اش می خواهد دوباره به بهترین شکل بازی خود برگردد و رقابت را با بازیکنانی مانند اوزیل و دی ماریا، از سر بگیرد. این که کاکا این روز ها مثل یک بازیکن جوان تمرین می کند، یکی از خوشحال کننده ترین بحث ها در والدبباس است. این خبری خوبی برای مورینیو و رئال مادرید است که دیروز کریستیانو رونالدو را پس از پشت سر گذاشتن دو بازی ملی دوباره به تمرینات اضافه شد.
کوپا دل ری؛ رئال مادرید ـ پونفرادینا در یک شانزدهم
قرعه کشی مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی لحظاتی پیش انجام شد و طبق قرعه، رئال مادرید در این مرحله باید برابر پونفرادینا قرار بگیرد. این تیم در Segunda B قرار دارد و هم اکنون در گروه دوم این دسته با 14 امتیاز از 8 بازی چهارم است. بازی رفت این مرحله 13 دسامبر و در خانه حریف رئال و بازی برگشت نیز 21 دسامبر به میزبانی رئال مادرید انجام می شود.
بازی های تیم های لالیگایی این مرحله به شرح زیر است:
L'HOSPITALET - BARCELONA
PONFERRADINA - REAL MADRID
MIRANDÉS - VILLARREAL
SAN ROQUE - SEVILLA
ALBACETE - ATLÉTICO DE MADRID
OVIEDO - ATHLETIC
ALMERÍA - OSASUNA
ALCORCÓN - ZARAGOZA
CELTA - ESPANYOL
Deportivo - LEVANTE
MALLORCA- SPORTING
RACING - RAYO VALLECANO
GETAFE - MÁLAGA
REAL SOCIEDAD - GRANADA
دعوت از 21 بازیکن؛ په په، کوئنترائو، دی ماریا و بنزما دوباره در لیست
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ 21 بازیکن فراخوانده شدند.
خوزه مورینیو 20 بازیکن از تیم اصلی و خسوس از کاستیا را برای دیدار فردا شب برابر رئال بتیس فراخواند. په په، کوئنترائو، دی ماریا و بنزما هم که در بازی قبلی غایب بودند بار دیگر دعوت شدند. شاهین، البیول و کاروالیو به دلیل مصدومیت غایب خواهند بود.
دروازه بان: کاسیاس، ادان، خسوس
مدافع: په په، کوئنترائو، مارسلو، راموس، آربلوآ، واران
هافبک: اوزیل، آلونسو، خدیرا، لاس، کاکا، دی ماریا، آلتین توپ، کایخون، گرانرو
مهاجم: رونالدو، هیگواین، بنزما