اقای فرشید توصیه ی ما هم همین گونه هست با توجه به پولی که طرف می ده و کاربردی که انتظار داره فرشید بخای نخای می خایمت
Printable View
اقای فرشید توصیه ی ما هم همین گونه هست با توجه به پولی که طرف می ده و کاربردی که انتظار داره فرشید بخای نخای می خایمت
دوست عزيز اتفاقا اون جوري كه شما فكر مي كنيد نيست.براي خريدن اين لپ تاپ روزگارم سياه شد تا پولش رو تونستم جور كنم.ولي حق با شماست چشم ساكت مي مونيم و منتظريم بزرگاني مثل شما نظر بدن.نقل قول:
نقل قول:
شما ثابت کن ایشون بزرگه پسر تو چرا ساکت بمونی
اينجا يك عده هستند كه قدرتمندند و نمي ذارند بقيه چيزي بگند قبلا هم اين اتفاق برام پيش اومده.اينجا زورگو زياده.
نقل قول:
نقل قول:
اينجا يك عده هستند كه قدرتمندند و نمي ذارند بقيه چيزي بگند قبلا هم اين اتفاق برام پيش اومده.اينجا زورگو زياده.
نقل قول:
دوست عزيز اتفاقا اون جوري كه شما فكر مي كنيد نيست.براي خريدن اين لپ تاپ روزگارم سياه شد تا پولش رو تونستم جور كنم.ولي حق با شماست چشم ساكت مي مونيم و منتظريم بزرگاني مثل شما نظر بدن. __________________
.نقل قول:
شما ثابت کن ایشون بزرگه پسر تو چرا ساکت بمونی
.
ببینید دوستان اینجا مکانی برای تبادل نظر هستش
من با توجه به اسناد و همینطور نظر سایر فروم ها و در سطح کلان دارم حرف میزنم نه اینکه فلانی یکی خریده و خراب شده پس همه شون همینطورن...نه دوست عزیز اینطور نیست
--------
ببینید من نمیگم دل مشکل داره میگم سری inspiron مشکل داره
البته شما میتونید یکیشو بگیرید و سیستم خنک کننده پردازنده رو عوض کنید و درایور هارم سرچ بزنید و خودتون تو نت پیدا کنید که در اون صورا همه چیز ok هستش
و این مسائل در صورتی هستش که شما خودتون متخصص باشید نه یک مصرف کننده محصول
دوسته عزیز شما اگه سندی داری که نشون میده این مدل مشکلی نداره ما با جان و دل حاضر به شنیدن سخنان شما دوستان هستیم
معیار سنجش ما باید :
3dmark vantage---3dmark06
prime 95
super prime
hwminotor
coretemp
cpu-z
gpu-z
باشه
شما خودتونم تست گیرید مشکلی نیست
--------------
در ضمن من میگم تو دراز مدت مشکل ایجاد میکنه که بازم میگم!!! اگه متخصص باشید مشکلی پیش نمیاد
ولی پیش گیری بهتر از درمانه
با تشکر
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
.نقل قول:
سلام دوستان عزیز .
من تازه سون نصب کردم. آخرین نسخه درایور هم ریختم . اما وقتی تو بازی Battlefield 3 می رم بعد از 5 دقیقه یا دستگاه ریست می شه یا از بازی بیرون میاد. بازی Hot Pursuit هم بازی می کنم یا همش گیر می کنه یا بازم دستگاه ریست می شه . یعنی خاموش می شه. چی کار کنم؟؟؟
باتشکر
.
بخار گرم از سیستم شما خارج میشه ؟
با برنامه hwmonitor دمای سیستم رو هم در حالت idle و هم در حالت بازی چک کنید اگه دما بالای 80 بود از خنک کننده استفاده کنید در صورتی که فایده نداشت خمیر سیلیکون پردازنده خودتونو عوض کنید چون میتونه تا چند درجه دما رو کم کنه
اینجا چه خبره . تا پارسال کسی روی hp و asus تف هم نمینداخت چی شد اینا یه دفعه شدن لپتاپ؟
l من تا الان 4 تا لپ تاب داشتم اونی که از همه بیشتر پدرم و در آورد لپ تاپ سونی بود. پس الان نتیجه بگیرم سونی مزخرفه ؟
به این چیزا ربط نداره .
کسی هم که نمیتونه 4 تا مشکل ساده این لپ تاپ رو حل کنه بهتره بره یه xbox یا ps3 بگیره چون فکر کنم فقط بلده با p30 بازی کنه.
دوست عزیز شما با این سابقه ای که داری میرفتی یه گوشت کوب میگرفتی که اگه زیر تریلی هم بره چیزیش نشه:thumbsup:نقل قول:
لب تاب یه چیز دیگه هستش و کاربرد های خیلی وسیع تری داره!!!
ضمنا" خوشم میاد به چیز دیگه ای نتونستی گیر بدی غلط املایی گرفتی:27:
.نقل قول:
اینجا چه خبره . تا پارسال کسی روی hp و asus تف هم نمینداخت چی شد اینا یه دفعه شدن لپتاپ؟
l من تا الان 4 تا لپ تاب داشتم اونی که از همه بیشتر پدرم و در آورد لپ تاپ سونی بود. پس الان نتیجه بگیرم سونی مزخرفه ؟
به این چیزا ربط نداره .
کسی هم که نمیتونه 4 تا مشکل ساده این لپ تاپ رو حل کنه بهتره بره یه xbox یا ps3 بگیره چون فکر کنم فقط بلده با p30 بازی کنه.
.
دوسته عزیز شما اگه دقت کنید ما داریم در سطح کلان حرف میزنیم نه با دیدن 2 3 مورد
در ضمن ایسوس برندی هستش که الان تو ایران با این وضعیت اقتصادی بهترین کاربری با قیمت مناسب رو داره ارائه میده
والا من تو هر چی فروم دیدم از این مدل تعریف شده ....تو خود کلوب برندش هم کسایی که این مدل رو داشتند ازش تعریف کردند ..مشکلاتی هم که داشته توی همه لپ تاپ ها دیده میشه ...ولی نمیدونم چرا بعضی ها از این مدل بد میگن در صورتی که با این مدل کار نکردند ...به نظر من این مدل لپ تاپ به خاطر کانفینگ بالا و قیمت مناسب ارزش خرید رو داره ...
ما هم نمیگیم بدهنقل قول:
والا من تو هر چی فروم دیدم از این مدل تعریف شده ....تو خود کلوب برندش هم کسایی که این مدل رو داشتند ازش تعریف کردند ..مشکلاتی هم که داشته توی همه لپ تاپ ها دیده میشه ...ولی نمیدونم چرا بعضی ها از این مدل بد میگن در صورتی که با این مدل کار نکردند ...به نظر من این مدل لپ تاپ به خاطر کانفینگ بالا و قیمت مناسب ارزش خرید رو داره ...
ما میگیم اگه زیاد به لپ تاپ وارد نیستید که خودتون از پس مشکلات سیستمی یا سخت افزاری بر بیاید بهتره برید سراغ یه سیستمی که کانفیگ پایینتر با کیفیت بالاتری ارائه بده و پشتیبانی خوبی از محصول داشته باشه که شخص دچار مشکل و سر در گمی نشه
یکی از دلایلش اینه که وقتی ما پول زیلدی رو برای یه چیز می دیم، یه فرایندی توی ذهن ما تشکیل می شه که می خواد از این قضیه دفاع کنه!نقل قول:
کلا چیزی که راحت به دست بیاد ارزش خودش رو از دست می ده!!
ببین دوست عزیز اینجا شخص میاد برای مشاوره و هیچ تعصبی در کار نیست نسبت به یه برند خاصنقل قول:
یکی از دلایلش اینه که وقتی ما پول زیلدی رو برای یه چیز می دیم، یه فرایندی توی ذهن ما تشکیل می شه که می خواد از این قضیه دفاع کنه!
کلا چیزی که راحت به دست بیاد ارزش خودش رو از دست می ده!!
و اینم مد ظر داشته باشید که مشاوره یعنی اینکه چیزی رو بگیرید که متناسب با نوع نیاز کاربر باشه
البته تو ایران باید دوام و استحکام سیستم رو تو دراز مدت هم مد نظر قرار داد
--------------
اینجا اروپا یا مریکا نیست که شخص صب پاشه با لپ تاپ حال نکنه بره 60 دلار بده یه نو بگیره یا 100 دلار اضافه بده یه مدل بهتر ورداره
دوستان من هفته ی بعد میخوام یه دونه از این مدل بخرم . نظرتون چیه؟انتخابم درسته؟
نه میخوام باهاش فیلم ببینم نه بازی کنم . میخوام باهاش کارای تخصصی انجام بدم . شاید روزانه بالای 8 ساعت بخوام کار کنم باهاش . مشکلی پیش نمیاد؟
شما با یه کامپیوتر خونگی هم میتونی این کارارو بکنی بهدشم میتونی از مدل های ایسر انتخاب کنی یا msi cr640 i3 یا cx640 i5
ببین دوست عزیزنقل قول:
تیتر تایپیک نوشته طرفداران Dell 5110
شما میگی Asuse خوبه ؟
خب برو توی تایپیک طرفداران Asus
نظم این تایپیک رو هم به هم نریز
:5:
کسی که بخواد لب تاب بگیره خودش مطالب مد نظرش رو میخونه و بعدش هم خودش تصمیم میگیره که چی خوبه چی بد OK
از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه؟
من وقتی Hot Pursuit بازی میکنم core اول cpu میچسبه به آخر و هفت تای بقیه بیکار میچرخن برا خودشون!!
و این باعث میشه که به cpu فشار بیاد
ولی وقتی بازی سنگین دیگه ای اجرا میکنم این مشکل رو ندارم چون همه هسته ها باهم درگیرن
مشکل چیه به نظر شما؟
مشکل از لپتاپ نیست و از engine بازی هست.نقل قول:
بازی Hot Pursuit از Multi Core Rendering پشتیبانی نمیکنه بنابراین این بازی فقط میتونه یک هسته cpu شناسائی و ازش استفاده کنه. برای اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
دیگر بازی هایی که استفاده کردین به گونه ای طراحی و برنامه نویسی شدن که به صورت خودکار دیگر هسته های cpu شناسائی و ازشون استفاده میکنند.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Farshid72 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست عزیز اینجا شخص میاد برای مشاوره و هیچ تعصبی در کار نیست نسبت به یه برند خاص
و اینم مد ظر داشته باشید که مشاوره یعنی اینکه چیزی رو بگیرید که متناسب با نوع نیاز کاربر باشه
البته تو ایران باید دوام و استحکام سیستم رو تو دراز مدت هم مد نظر قرار داد
ببین دوست عزیز
تیتر تایپیک نوشته طرفداران Dell 5110
شما میگی Asuse خوبه ؟
خب برو توی تایپیک طرفداران Asus
نظم این تایپیک رو هم به هم نریز
کسی که بخواد لب تاب بگیره خودش مطالب مد نظرش رو میخونه و بعدش هم خودش تصمیم میگیره که چی خوبه چی بد
.
.
دوسته عزیز بهتره شما تمام پست هارو مطالعه کنید
دوسته عزیز شما وارد task manager شو و از قسمت process روی بازی کلیک راست کن و گزینه :نقل قول:
از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه؟
من وقتی Hot Pursuit بازی میکنم core اول cpu میچسبه به آخر و هفت تای بقیه بیکار میچرخن برا خودشون!!
و این باعث میشه که به cpu فشار بیاد
ولی وقتی بازی سنگین دیگه ای اجرا میکنم این مشکل رو ندارم چون همه هسته ها باهم درگیرن
مشکل چیه به نظر شما؟
set affinity ...
رو انتخاب کن و ببین که آیا همه هسته ها تیک خودن یا نه
در ضمن دوباره کلیک راست کن و گزینه ی :
set perority
رو روی high بزار
Erore میدهنقل قول:
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
یعنی باید بی خیال این بازی بشم!!!نقل قول:
هیچ راهی نداره؟
چه اروری میده ؟نقل قول:
Erore میده
همه هسته ها تیک خوردن اونجا ؟
عکس رو چه جوری باید up کنمنقل قول:
فقط همین بازی اینجوریه
فکر کنم دوستمون درست میگه
این بازی از cpu های چند هسته ای پشتیبانی نمیکنه
توی سایت بازی هم یه چیزایی نوشته
عجیبه بازی به این توپی!
نقل قول:
یعنی باید بی خیال این بازی بشم!!!
هیچ راهی نداره؟
برای چی باید بیخیال این بازی بشید؟! خبر خوب برای شما اینه که EA در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای این بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته که میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید. حجمش 101 مگابایت. زیاده اما الان جدیدترین pach هست که میشه دانلودش کرد. در سایت EA همچنین صفحه ای وجود داره که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کرده اما فعلا قابل دانلود نیست و میتونید بعدها خودتون به این صفحه مراجعه کنید و اگر قابل دانلود شدن بود دانلود کنید.
بیشتر از این کمکی از دستم ساخته نیست و امیدوارم که این pach مشکلتونو حل کنه. موفق باشید.
واقعا درست گفتیییییییییینقل قول:
مرسینقل قول:
دارم دانلود میکنم
خدا کنه درست شه
100 مگ شوخی نیست!!!
نقل قول:
فک نکنم من تو بازی هایی که به مشکل خوردم اینطوری درست نشد
کامل دانلود کردمنقل قول:
کامل هم نصب شد
وقتی بازی رو اجرا میکنم یه پنجره جدید باز میشه به اسم Product activation که سریال میخواد!
حالا چیکار کنم؟
دوباره کرکش کن!نقل قول:
این بازی که من دارم از ایناس که یه تیکه نصب میشهنقل قول:
کرک و تشکیلات جدا نداره
تازه قسمت سختش شروع شده!نقل قول:
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
یک سری سریال پیدا کردم که اول سریال هارو امتحان کنید.قبلش ارتباط با اینترنت قطع کنید.
بعد اگر نشد یک کرک هم قرار دادم که اونو اجرا کنید.تنها کرکی هست که در سایت های معروف دانلود ایرانی و اینترنت تونستم پیدا کنم. اگر جواب نداد دوباره بازی قبلی که نصب کرده بودیدو نصب کنید و فایل exe اجرایی بازی یک جایی کپی کنید و بعد از نصب دوباره pach فایل exe در همون جایی که برش داشتید replace کنید. اگر باز هم نشد یا مجبور به خرید بازی هستید و یا این که بازی کامل پاک کنید و دوباره نصب کنید و دیگر pach نصب نکنید.
سلامنقل قول:
اصل کاری رو یادتون رفت
این که چیز شکن میخواد!
کرک نهایی رو گیر آوردم اونم جواب نداد
فقط اگه سریال ها رو همین جوری توی پست بزاری که کپی کنم ممنون میشم
ببخشیدا !
از دیروز مزاحمیم:43:
متاسفانه مدیافایر هم رفته تو لیست سیاه. باور نکردنیه.نقل قول:
دوست عزیز قوانین فروم به من اجازه نمیده که محتوای وارز و همچنین لینک مستقیم به سایت های وارز بدم. بنابراین دوباره براتون اپلود کردم این بار در یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فکر نکنم قند شکن بخواد!
شما ببخشید که این راهها نتیجه ای براتون نداشت.
دوستان کسی اطلاع نداره میشه این لبتابو لمسی کرد؟:11:
تا جایی که من میدونم به لپ تاپ ربطی نداره. یک صفحه لمسی با سایز لپتاپتون باید بخرید و جاش بندازید. مسئله اینجاست که اینو پیدا کنید و قیمتش هم بصرفه.نقل قول:
برای کارکردن توربو بوست باید حتما اون برنامش تو استارت اپ باز باشه؟ یا ببندیمشم کار میکنه
برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط کارکرد cpu نمایش میده و نصب بودن و نبودنش تغییری در کارکرد cpu نداره.نقل قول:
سلام
دوستان من سرویس تگ دستگاهم اینه :
HQWRCR1
یعنی ریفر هست؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"تشخیص اصالت دستگاه:
راه اول : اگر در شماره سرویس تگ دستگاه حرف R نوشته شده باشه یعنی دستگاه Refurb هست. "
پس چرا برنامش اگه نمایشگر تنهاس تو سری ci3 نصب نمیشه!! چون قابلیت ندارن؟؟!!یا دلیل دیگه ای؟نقل قول:
نه ریفر نیست خیالت راحتنقل قول:
درست نمیدونم. من core i7 دارم نصب شد و کار هم کرد. اگر این برنامه تو لیست دانلود لپتاپ core i3 شما نیست پس فکر نکنم برای core i3 ساخته شده باشه. بهتره که به سایت intel سر بزنید و مشخصات سری core i3 ببینید که آیا توربوبوست دارن یا ندارن.نقل قول:
آپدیت: دوست عزیز اون لحظه داشتم میرفتم بیرون و عجله ای جواب دادم.
حدثم تقریبا درست بود. در سایت اینتل cpu های نسل دوم از سری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمامشون تکنولوژی توربو بوست دارن. اما فقط یکی از cpu های سری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توربو بوست داره.
سلام و خسته نباشید.من رو dell5110 ویندوزUltimate 7 -64bit نصب کردم ولی بلوتوث رو نمیشناسه و کد خطای 43 رو میده.مشکل از کجاست؟و در ضمن bios رو چجوری Up کنم؟لطفا ایمل کنید واسم.