نقل قول:
ئظا جان من با hdmi 1.3 فیلم 3d دیدم اونم بلوری 50 گیگ
Printable View
نقل قول:
ئظا جان من با hdmi 1.3 فیلم 3d دیدم اونم بلوری 50 گیگ
محمدرضا هستم:31:نقل قول:
نه که نشه دید
از قابلیت ARC هم میشه استفاده کرد
منتهی اینکه حد اکثر کیفیت رو بده یا نه و دیگر مواردی که تو همون ویکیپدیا نوشته بود حرف دیگه ای هست
در ضمن بلوری 50 گیگ و 25 گیگ و ... فرقی با هم ندارن از نظر استفاده از کابل و مقدار دیتایی که در هر ثانیه
داره ترنسفر میشه ملاک هست
راستی چی شد ؟ PS3 رو دوستت نیاورد تست کنید؟
سلام این بازی های که تو تلوزیون های اسمارت هست چه جوری بازی یاش مسخره یا خوبه
سلام کسی این برنامه کنترل 57000 را برای آندرویید را داره اگه کسی داره لطفا آپلود کنه چون من نتونستم از مارکت بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نهایت احترام به دوستانی که در مورد ال جی نظرات خصمانه دارن و سونی رو چشم بسته قبول دارن
بهتره بدونن سونی هم خودش بهتر از همه میدونه که چه تکنولوژی ای در سه بعدی پیروز هست
سلام . من یک 47LW57000 دارم که برای اتصال به اینترنت از مودم D-LINK 520T (تک پورت ) استفاده می کنم ولی در مرحله سومDNS متوقف می شه
دوستانی که در این مورد تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند. با سپاس
نقل قول:
من یه دو روزه توی باشگاه پام بد جور آسیب دیده.نه تونستم برم کلاس.نه این رفیقمو دیدم ولی به احتمال زیاد هفته ی دیگه تست می کنم
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
نقل قول:
مالی نیست.در حد tv هست
بسیار مقاله جالبی محمدرضا جان. ممنون
سلام دوستان عزیز
1-درقسمت تنظیمات صدا گزینه ای است بنام surround infiti 3d که همیشه غیر فعال است چگونه فعال می شود؟
2-درقسمت حالت های سه بعدی تصویر که پنج حالت وجود دارد دوحالت سمت چپ همیشه غیر فعال است چرا؟
3-و حالت دیگر سه بعدی که در وسط قرار دارد و تصویر بالا و پایین دارد برای چیست؟
4-درقسمت تنظیمات کنترل پیشرفته تصویر گزینه ی XVYCC که همیشه غیر فعال است برای چیست؟
5-تا شدگی موضعی LED وهمچنین پرش تصویر یعنی چی؟ باید روشن باشد یا خاموش؟
ممنون میشم اگه مرا راهنمایی کنید؟
سلام در سایتی نوشده بود عمق تلوزیون های اکتیو زیاد تر است ایا درست است لطفا مرا راهنمایی کنید
فکر نمیکنم اینجور باشه دوسته عزیزنقل قول:
من هر دوشون رو تست کردم
بستگی به فیلم یا هر چیزی داره که میبینی وگرنه تفاوته چشمگیری در این ضمینه ندارن
-----------------------------------------------------------------
دوستان همونطور که میدونید من 65100 گرفتم و هنوز هم نصبش نکردم چون منتظر هستم تا فروشگاه BDplayer رو بیاره و بعد نصب کنم
این چند روزه دوستان که در مورد لگ داشتنه این تلوزیونها ( 57000 و 65100 ) صحبت کردن من تو نت خیلی دنبال این قضیه گشتم و تو چند تا فروم خارجی هم دیدم که از همین موضوع صحبت شده و گله داشتن
الان تصمیم گرفتم با فروشگاه هماهنگ کنم و این 65100 رو با یه LW98000 تعویض کنم که البته حدوده 2 میلیون اختلاف قیمتشون هست
خواستم ببینم کسی از 98000 اطلاعی داره که آیا اونم این مشکل رو داره یا نه؟
یا اصلا مشکل 65100 در حدی هست که این کار رو بکنم؟
البته 98000 خودتون میدونید که مزایای دیگه ای هم داره و کلا چیزه فوق العاده ای هست
ممنون میشم راهنمایی کنید که حد اقل اگر قراره 2 تومن بیشتر بدم دیگه مثل این دفعه دل چرکین نباشم:41:
...به خاطر همین قانون کپی رایت الن من نمیتونم بلوری آواتار رو ببینم چون دستگاه بلوریمون از قانون کپی رایت پیروی می کنه...
پلیر من bd660 هست کپی بلوری آواتار و... رو راحت اجرا کرد
پلیر رو آپدیت کردی
98000 بدون شک یک از بهترینهای بازار هست هم به خاطر فول ال ای دی بودنش هم پسیو بودن سه بعدی اون . البته قیمتش خیلی بالا هست . (دوست عزیز هیچ تلویزیونی بدون عیب نیست )نقل قول:
درست میگیدنقل قول:
البته منوط به این هست که فروشنده راضی بشه که تلوزیون من رو مرجوع کنه و ما به تفاوتش رو بگیره
وگرنه هجبورم با همین 65100 بسازم ، که اینم یکی از بهترین ها هست ولی اگر برای بازی لگ داشته باشه عملا برای من بی ارزش میشه
جالبه تو ایران قیمته 98000 از همه جای دنیا ارزونتر درمیاد ، یا توجه به اینکه حدوده 3000 دلار هست عرض میکنم
که با دلار 1800 حدودا 5400 میشه که الان تو بازار 3900 هست
سلام LW98000 تو ایرا دچه قدر است اگر ارزون هست بخرم
سلام دوست عزیز این تلوزیون اکتیوی که دیدی چه قدر تداخل تصویر و برش داشتنقل قول:
سلام شما بلاسمای های 3 بعدی الجی را دیدید مثل PZ9500 کیفیتش خوبه و اصلا تو ایران بیدامی شود قیمتش چه قدر است زود باسخ دهید
سلام دوستان عزیز
1-درقسمت تنظیمات صدا گزینه ای است بنام surround infiti 3d که همیشه غیر فعال است چگونه فعال می شود؟
2-درقسمت حالت های سه بعدی تصویر که پنج حالت وجود دارد دوحالت سمت چپ همیشه غیر فعال است چرا؟
3-و حالت دیگر سه بعدی که در وسط قرار دارد و تصویر بالا و پایین دارد برای چیست؟
4-درقسمت تنظیمات کنترل پیشرفته تصویر گزینه ی XVYCC که همیشه غیر فعال است برای چیست؟
5-تار شدگی موضعی LED و همچنین پرش تصویر یعنی چی؟ باید روشن باشد یا خاموش؟
ممنون میشم اگه مرا راهنمایی کنید؟
سلامنقل قول:
این لگی که میگی برای هنگامی هست که پی سی رو به تی وی وصل میکنیم یا نه با ایکس باکس و یا پلی استیشن هم این تاخیر بوجود میاد .. اگه با اینا تاخیر داشته باشه که به درد منم نمیخوره .. میرم سراغ سری 8 سامی
ممنون
گفتم که ،سایز 47 اینچش 3.900.000 تومن ، البته بستگی داره از نظر شما گرون و ارزون چی باشه:46:نقل قول:
مدل 65100 از نظر سایت cnet یکی از بهترینها هست اما اگه بخواهید به خاطر بازی بگیرید 98000 خیلی بهتره چون این خاصیت رو هم داره که اگر بخواهید دنفره بازی کنید با عینک مخصوص هر کدوم میتونه تصویر مربوط به خودش رو به طور تمام صفحه تلویزیون ببینه مثل مدل 9706 فیلیپسنقل قول:
راستش 65100 یا 57000 از خیلی از نظر ها جزو بهترین ها هستننقل قول:
ولی این Input lag چیزی هست که نمیشه کاریش کرد و برای منی که خیلی بازی برام مهم هست اصلا قابل قبول نیست
خوشبختانه امروز رفتم و با فروشنده صحبت کردم و قبول کرد عوض کنه
البته فردا PS3 رو میبرم و تست میکنم 98000 رو که دیگه این اتفاق برام نیوفته
دفعه قبل هم 65100 رو تست کرده بودم و اتفاقا لگ رو هم دیدم ولی فروشنده گفت با تنظیمات بر طرف میشه که گویا طبق معمول که فروشنده ها اطلاعاتشون پایین هست این بار هم همینطور بود
وقتی اینجا دوستمون پینوکیو بحث لگ رو مطرح کرد من قبول نمیکردم و فکر میکردم بنده خدا داره علیه این TV موضع گیری میکنه که اینطور نبود و باید ازش معذرت بخوام
بعد از اون تو فروم های خارجی خیلی جستجو کردم و دیدم این موضوع input lag کاملا درست هست و از هند و کانادا و آمریکا همه دارن ازش مینالن
الان 98000 یه سیستمی هست که تازه اومده و بحثی روش نشده و تو فروم ها هم هنوز کمتر کسی دارتش و چیزی راجع بهش نگفتن البته تو cnet و flatpanelhd نقد ازش شده که من چیزی در مورد لگ توشون ندیدم
بهترین راه همونه که برم فردا و تستش کنم
قابلیته 2 تصویر هم برای بازیهی اسپلیت اسکرین رو دیدم که داره و دو تا عینک مخصوص هم همراهش هست
ولی تو نقد فلت پنل نوشته بود که تو تست ها مشکل داشته و تصویرش سایه دار بوده که شاید با آپدیت رفع بشه
من خیلی برام مهم نیست چون تنها بازی میکنم و فقط لگ نداشتن برام مهم هست
دوستان مثله اینکه نیستید امروز؟
من یه نگاه به input lag تو LW9800 انداختم و گویا حتی از 65100 هم بیشتر هست؟!!!!
این ماله 9800 هست:
این ماله 6500 ( همون 65100 ):نقل قول:
Input lag (delay from signal is received to displayed on the TV) was measured to 35-40 ms without dynamic circuits. Some gamers might find this level of input lag slightly too high. TruMotion adds a lot of input lag to the signal. The LED local dimming feature also adds input lag, primarily with the “high” and “medium” settings.
دوستان اگر اطلاعی در این مورد دارن لطف کنننقل قول:
On the other hand I didn’t notice Overdrive trailing (haloes around moving objects), which is a good thing. Input lag varies depending on the different circuits and if you want to lower input lag you should aim to deactivate the TruMotion system. Input lag was measured to 25-30 ms with the calibrated settings.
چون تا یکی دو روز آینده باید تصمیم بگیرم که آیا 65100 رو نگه دارم یا اینکه با 98000 عوضش کنم ( که نزدیک 2 میلیون سر باید بدم)
ممنون از همگی
نقل قول:
محمد رفیق من تا حالا تست نکردم ببینم این مشکل وجود داره یا نه همین لگ رو میگم.بعدم که توی بازی با مانیتور خودم چک کرد دیدم مثل خوده tv.پس یعنی لگ نداره از خود بازی بود.ولی من xbox هم با کینکت وصل کردم یه حالی داد سه بعدی هیچی هم لگ نداشت.با hdmi رو میگم.
ولی حالا خودت هر جور میدنی اگه میخوای عوض کنی این 98000 دیگه رودست نداره بالاخره nano full led هست دیگه
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
نقل قول:
آخرین آپدیت روشه.کابل lan بهش وصله.البته این فیلم رو هیچکدوم از پلیر های ال جی اجرا نکرده بود من به هر کدوم از رفقام دادم گفتن اجرا نشده.ولی روی ps3 اجرا شده بود
دوستان نظرشون رو در مورد این مدل ها بدن
42lw45000
42lv55000
کدوم یکی مناسبتره؟
و اینکه آیا تو این رنج اسمارت 3دی هم هست؟
حدود 1/300 تا 1/400 نهایتا
متشکر
نقل قول:
1-خوب از اسمش معلومه صدا رو 3 بعدی میده بیرون اگه هم روی فیلم یک سری جلوه های سوراند باشه اجرا می کنه.صدا رو باحال تر می کنه.ماله ما که میشه فعال شه.
2-واسه این که شما هنوز فیلمی به tv ندادی که حالت های دو تا چپیارو داشته باشه.
3-اونم مثل بقیس یه مدل سه بعدیع فیلم under-over پیدا کنی باید روی این حالت سه بعدی ببینی
4-اینم یه مدل تکنولوژی رنگ تصویر هست با طیف رنگ بیشتر که رنگ هارو طبیعی تر نشون میده مثل همون تکنولوژی rgb{قرمز-سبز-آبی}
اینم مقالش توی ویکیپدیا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که من فهمیدم مختص hdmi 1.3 به بالاست
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
رفقا من یه هارد وصل کردم.به tv.بعدش پیغام فرمت داد.فرمت شد دو کلیپ روش ضبط کردم ولی حالا دیگه ویندوز نمیخوندش.کلا روی سون بالا نمیاد.فایل هارو نمیخونه حالا دوستان من چجوری این رو فرمتش کنم که روی کامپیوتر بخونه
سلام
دوستان شیراز جایی هست که 47lw65100 رو داشته باشه ؟ .. دوستان شیرازی لطف کنن راهنمایی کنن
ممنون
نقل قول:
محمد رفیق من تا حالا تست نکردم ببینم این مشکل وجود داره یا نه همین لگ رو میگم.بعدم که توی بازی با مانیتور خودم چک کرد دیدم مثل خوده tv.پس یعنی لگ نداره از خود بازی بود.ولی من xbox هم با کینکت وصل کردم یه حالی داد سه بعدی هیچی هم لگ نداشت.با hdmi رو میگم.
ولی حالا خودت هر جور میدنی اگه میخوای عوض کنی این 98000 دیگه رودست نداره بالاخره nano full led هست دیگه
راستش مهدی جان یه کم گیج شدم
چون خودم تو خونه تلوزیون رو تست نکردم و فقط تو مغازه یه بار تستش کردم ، الان یه جورایی نمیدونم دقیقا چه کنم
98000 خیلی خوبه هم شیک و هم خیلی با کیفیت ولی با چیزایی که تو سایتها دیدم در مورد این تاخیری که میگن یه کم بیشتر میخوام دقت کنم
چون تو نقدی که فلت پنل کرده زمان تاخیره 6500 رو 25-30 ms زده در حالی که برای 9800 زده 35-40 ms یعنی 98000 تاخیرش بیش از 6500 ای هست که همین الان دارم ؟!
دوستان دیگه هم اگر تجربه ای در این ضمینه دارن ممنون میشم ( با اینکه میدونم کمتر کسی 98000 رو داره چون تازه اومده )
نقل قول:
رفقا من یه هارد وصل کردم.به tv.بعدش پیغام فرمت داد.فرمت شد دو کلیپ روش ضبط کردم ولی حالا دیگه ویندوز نمیخوندش.کلا روی سون بالا نمیاد.فایل هارو نمیخونه حالا دوستان من چجوری این رو فرمتش کنم که روی کامپیوتر بخونه
الان میخوای دوباره با PC فرمتش کنی؟
با usb وصلش کن برو تو computer management و تو قسمت storage نگاه کن ببین میشناستش یا نه؟
احتمال زیاد ببینتش و از رو همون میتونی فرمتش کنی
ولی اگر اونجا شناسایی نشه یه راه میمونه که به داخل سیستم و پورت ساتا وصلش کنی
( اگر هاردت از اینا هست که جلوش میاد بیرن و ساتا هم میخوره که چه بهتر وگرنه باید باکسش رو باز کنی و از داخل کیس کابل و برق ساتا رو بهش وصل کنی و از همونجایی که گفتم فرمتش کنی)
نقل قول:
سلام من چند روزی اینترنتم قطع بود
خواهش میکنم من ناراحت نشدم
بهترین کار اینه که تست کنی
حالا که میگی امکانش هم هست خوب برو تست کن ضرر نداره که
ایندفعه دیگه چیزایی که برات مهمه رو تست میکنی و دقتت بیشتر هست مطمئنا
دوست عزیز من خودم از نزدیک 9800 رو دیدم نسبت به قیمتش از نظر من نمی ارزه واقعآ همون 65100 رو نگه داری خیلی بهتره ... ولی در کل خیلی سر هست ولی نه که 2 ملیون بیشتر بخوای هزینه کنی ... خوب من خودم اطلاعات زیادی از 9800 ندارم ولی لینک زیر و میزارم شاید بکارت بیاد ... البته اگه نخونده باشیش ...
در کل خیلی شیک تره و از فناوری نانو استفاده شده کنتراست بالاتری داره از نظر ریسپونس تایم هم بهتر از دیگر ال ای دی هاست چون 400 هرتز .. از نظر 3 بعدی هم چیزی که من دیدم مشه گفت بهترین 3 بعدی بازاره ولی یکمی گرونه و تساویر تاریک تر از 65100 یا 57000 هست ... ولی از نظر من نگه دارش ... تو صفحه 2 لینکی که میزارم در مورد لگ در بازی تو این ال ای دی توضیح میده ...
دوستان من 57000 42 انتخاب کردم امروز خریدم و اومدن نسب کردن ... ولی نمیدونم چرا تو پخش(3840*1080) Full SBS مشکل داره و ارر میده ... ولی (half SBS (1920*1080 مشکی نداره و پخش مینه ...این مشکل تو تلیویزیون دوستم 65100 هم پیش اومد ولی اینم بگم که من 1 نمونه از full SBS دارم چون نت لاکپشتی نمیزاره دانلود کنم مجبورم به همین هالف ساید بای ساید ها اکتفا کنم امکانش هست از فایل من باشه ... کسی ساید باساید 3840*1080 در تی وی مشکل مشابه داشته ؟
سلام محمد رضا جان
به نظر من هم هیچ تی وی بدون عیب نیست و البته هیچ گرونی هم نشانه خوبی.
ولیخوب این مدل جدید مشخصه . شیک تره تکنولوژیش بالاتر.
ولی با توجه به اینکه هنوز خیلی توی دستها نچرخیده فک کنم سخت بتونی نظرات بچه هارو بپرسی.
و البته من باشم 2 تومن بالاتر نمیدم به خاطر بازی ! البته جسارت نشه وا !
بهترین راه همونه بری مغازه تستش کنی !
---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
دوست عزیز منت هم درگیر این مشکل شدم .نقل قول:
فیلم آواتار رو از نت گرفتم با همون کیفیت 3840 * 1080 . پخش نکرد. البته دیدم فرمتش m2ts هست که متاسفانه تلویزیون ساپورت نمیکنه .
تبدیلش کردم به mkv درست شد و کار کرد .
به سلامتی که وصل شدنقل قول:
درست میگی ، امروز میرم یه تست میکنم
ولی مثله اینکه این مشکل Input lag تو تمام LED های جدید که اسمارت هستن وجود داره
جالبه من تو نقدهای فلت پنل اچ دی نگاه میکردم همه برند ها همین داستان رو دارن؟!
ولی این 98000 کلا چیزه جالبی هست ، هم دیزاینش و هم کیفیتش
بریم امروز ببینیم چی میشه
ممنون لطف کردیدنقل قول:
قبلا مطالعش کرده بودم
البته این از فلت پنل اچ دی مطلب رو برداشته
من اون اصلیش رو هم با دقت خوندم
راستش این 98000 مزیتهایه زیادی داره
البته اینم بگم من 65100 سایز 42 دارم و 98000 که میگیرم 47 هست
همین 65100 سایز 47 اینچش 2.700.000 هست یعنی در اصل 1.200.000 اختلافشون میشه
که با توجه به مزایایی که داره واقعا میارزه
نقل قول:
سلام محمد رضا جان
به نظر من هم هیچ تی وی بدون عیب نیست و البته هیچ گرونی هم نشانه خوبی.
ولیخوب این مدل جدید مشخصه . شیک تره تکنولوژیش بالاتر.
ولی با توجه به اینکه هنوز خیلی توی دستها نچرخیده فک کنم سخت بتونی نظرات بچه هارو بپرسی.
و البته من باشم 2 تومن بالاتر نمیدم به خاطر بازی ! البته جسارت نشه وا !
بهترین راه همونه بری مغازه تستش کنی !
سلام سعید جان
درست میگی عزیز
گفتم که فقط مزیتهاش خیلی زیاده
یه سایزم بالاتر از تلوزیونه خودم میشه
فول ال ای دی هست
سه بعدیش میگن خیلی خوبه
در کل خیلی بهتره و فقطم برای بازی نمیخوام عوض کنم
البته اونم بهتر باشه که چه بهتر ولی فکر اینم میکنم که تا چند سال میخوام ازش استفاده کنم و هر چی بروز تر باشه از اونور دیر تر دِ موده میشه
در کل این 98000 چیزه خفنی هست و الانم که فروشنده قبول کرده تعویض کنه فکر کنم ضرر نمیکنم
فکر میکنم از همون اول 98000 گرفته بودم ، فقط نامردا کلا 250 تومن کارت هدیه میدن در صورتی که شنیدم پارسال رو 42 اینچ هم 700 تومن هدیه میدادن :(
بسلامتی انشالله مبارک باشه !
آقا این ببینید دوستان باحاله !
به هر حال کلا مبارکت باشه ×نقل قول:
البته 700 تومن رو دوست عزیز روی 42 نمیدادن روی آخرین سایزش میدادن که فک کنم 55 بود .
من 10 روز دیر رفتم بخرم 500 تومن هدیه اش شد 400 تومن !
راستی عینک و اینترنت و ایناش پیچید ؟
تازه بالاخره زنگیدم ال جی گفتم با مودم ساده بفرستید واسم ! وایرلس داشتم خونه دیدم دیگه ارزش انتظار نداره.
سلامت باشینقل قول:
مودم فقط رو 55 میدن
7 تا عینک و کنترل جادویی و یه فیلم بلوری و کارت هدیه 250 تومنی رو 47 اینچ رو 42 اینچ 200 تومن میدن
البته کارت هدیه رو در صورتی میدن که یه بلوری پلیر سه بعدی یا یه سینما خانگی بگیری
یاز 500 ام میدادن خوب بوده ، 400 ام خوب بوده:31:
مودم هم مبارکه:20:
ممد جون آقا من یه مقاله میخوندم در باره این 9800 که به این برخوردم :
زمان پاسخ گویی LW9800 بسیار خوب است و به ندرت تصاویر سریع را به صورت تار مشاهده می کنید. سرعت تلویزیون خوب است ولی هنوز نمی توان سرعت آن را با سرعت تلویزیون های پلاسما مقایسه کرد.
به طور کلی می توان گفته سرعت تلویزیون برای همه کاربران مناسب است؛ ولی ممکن است گیمر های حرفه ای در بازی های پر سرعت، گاهی احساس کنند قسمتی از تصویر برای یک لحظه تار می شود.
دسدتت درد نکنهنقل قول:
تو همون مقاله زومیت هست ، خوندمش
الان اصلا مشکل ریسپانس تایم پنل نیست
از اون نظر هم 98000 و هم 65100 خوب هستن
مشکل الان input lag هست
منظور اینه مثلا بازی شوتر که بازی میکنی وقتی دکمه تیر رو رو دسته میزنی با یه تاخیر خیلی جزئی تو تلوزیون تیر اندازی رو میبینی (که حدوده 30-40 ms هست)، الان مشکل اینه وگرنه ریسپانس تایم خوده پنل و سرعت عمل پیکسلها هیچ مشکلی نداره:46:
خوب این 30 - 40 ms اینقدر تاثیر داره ؟
راستش عدد رو که سایتها نوشتننقل قول:
یه کلیپ دیدم با دستگاه طرف اندازه گرفته بود 100ms بود تاخیرش
راستش نمیدونم چجوری توضیح بدم ، شاید عدد کوچیک باشه ولی متاسفانه حس میشه!
من یه سامسونگ 6 سال پیش رو دارم که فول اچ دی هست و باهاش بازی میکنم هیچ تاخیری نداره
ولی همون یه باری که 65100 رو تست کردم تاخیر رو قشنگ دیدم
همونجا به فروشنده هم گفتم ولی گفت چیزی حس نمیکنه و با تنظیمات درست میشه فک کنم میخواست جنس رو فرو کنه:21:
در هر حال اون دوستمون پینوکیو هم این رو دیده
فقط اقا مهدی هست که میگه تاخیری نداره
نمیدونم ، راستش گیج سدم که این مشکل اصلا برای چی هست؟