خود سمند واقعا نرمه حیف یه لاستیک آشغال ایرانی روش باشه :n01:نقل قول:
Printable View
خود سمند واقعا نرمه حیف یه لاستیک آشغال ایرانی روش باشه :n01:نقل قول:
.نقل قول:
ممنون و سپاسگزار:n16:
قصد خرید لاستیک برای سورن دارم
قرار هست از لاستیک با ابعاد فابریک استفاده کنم یعنی 185
دوست دارم لاستیک فوق العاده نرم و بی صدا باشه و تابستانه بودن یا نبودنش برای اهمیت نداره
حالا از بین فالکن ، کومهو و هانکوک کدوم مدلهاش را توصیه می کنید؟!
باز هم می گم قصد استفاده اسپرت را ندارم و ملاکم فقط نرمی و بی صدایی هست و علاقه ای هم به لاستیک با پهنای بیشتر از 185 ندارم
با تشکر
دقیقا هانکوک با گل 866 گرفتم.چسبندگی خیلی خوب و نرمی قابل قبولی دارهنقل قول:
درودنقل قول:
حقیقتا پیشنهاد میکنم 205 رو بندازی هرچند گفتی نمیخوای پهن باشه .
استاندارد سمند حداقل 195 هست فکر نمیکنم 185 جالب دربیاد الان پراید 175 روش میندازن بعد سمند 185 خیلی نافرم میشه .
نظرم روی کومهو هست ، هانکوک داشتم یکم زیادی نرمه خیلی راحت خرده میشه رو 50 هزارتا صافش کردم . رودستون هم جنس محکمی داره ، یه جورایی توی کوبش های سخت نرم عمل میکنه در حالت عادی نسبتا خشکه و عمرش هم 10 هزارتا بیشتره .
تجربه فالکن نداشتم .
درودنقل قول:
حقیقتا پیشنهاد میکنم 205 رو بندازی هرچند گفتی نمیخوای پهن باشه .
استاندارد سمند حداقل 195 باید باشه فکر نمیکنم 185 فابریکی جالب دربیاد الان پراید 175 روش میندازن بعد سمند 185 خیلی نافرم میشه .
نظرم روی کومهو هست ، هانکوک داشتم یکم زیادی نرمه خیلی راحت خرده میشه رو 50 هزارتا صافش کردم . رودستون هم جنس محکمی داره ، یه جورایی توی کوبش های سخت نرم عمل میکنه در حالت عادی نسبتا خشکه و عمرش هم 10 هزارتا بیشتره .
تجربه فالکن نداشتم .
ابدا ، بیخیال سایز 185 بشید.نقل قول:
حیف پول نیست وقتی میشه هندلینگ بهتر و ترمز قوی تر و رخ بهتری با کمی پهنای بیشتر خرید.
سایز 205 فرمون رو در حالت درحا کمی سفت میکنه. سایز 195 ایده آل ترین و لاستیکای کومهو و هانکوک کم صدا ترین و خوش قیمت ترین هستن.
فالکن و تویو و یوکوهاما گرونترن در مقایسه.
تجربه نکسن و سونار رو در مقایسه نداشتم اما قیمتشون واقعا خیره کننده است.
یزد تایر 205 رو زیر 405 و سمند رینگ فابریک دیدم خیلی خوش رخ و خوش رکاب بودن و صدا هم خیلی کمتر از لاستیکای فابریک منتقل میکردن و قیمت فوق دیدنی هم دارن تقریبا 300 تومن صرفه جویی در کل خواهید داشت.
راستش اصلا وقت اضافه ندارم صرف سیاحت توی نمایندگی بگذرهنقل قول:
درودحقیقتا پیشنهاد میکنم 205 رو بندازی هرچند گفتی نمیخوای پهن باشه .
استاندارد سمند حداقل 195 باید باشه فکر نمیکنم 185 فابریکی جالب دربیاد الان پراید 175 روش میندازن بعد سمند 185 خیلی نافرم میشه .
تجربه فالکن نداشتم .
قرار هست همین هفته یک سورن تحویل بگیرم و از تجربه بد لاستیک ها بارز زیر تندر نمی خوام دوباره همون مسیر را برم و همین اول کار می خوام از دست لاستیک های بی کیفیت خلاص بشم بره
ملاکم فقط نرمی و بی صدا بودن هست و بس زیاد اهل کل کل کردن و گاز دادن نیستم
زود تمام شدنش هم برای خیلی مهم نیست چون قرار هست این ماشین بعنوان ماشین دوم مورد استفاده قرار بگیره پس تا بخواد به 50 هزار برسه شاید چند سالی از عمرش بگذره و قبل از رسیدن به این کیلومتر یا عمر لاستیک تمام بشه یا ماشین فروش بره
خیلی علاقه ای به 205 ندارم ولی اگر از لحاظ نرمی مشکلی نداشته باشه با هزینه کردنش مشکلی ندارم چون 1200000 حالا کمی بالا پایین کنار گذاشتم برای لاستیک
نظرم هم بیشتر روی 185 یا 195 هست حالا 205 هم شد بگین بررسی می کنم اگر در دسترس بود تهیه خواهم کرد
فقط لطفا مدل و گل معرفی کنید چون هانکوک و کومهو و فالکن چندین گل مختلف دارند
ممنون دوست عزیز فقط لطفا گل معرفی کنیدنقل قول:
ابدا ، بیخیال سایز 185 بشید.
حیف پول نیست وقتی میشه هندلینگ بهتر و ترمز قوی تر و رخ بهتری با کمی پهنای بیشتر خرید.
سایز 205 فرمون رو در حالت درحا کمی سفت میکنه. سایز 195 ایده آل ترین و لاستیکای کومهو و هانکوک کم صدا ترین و خوش قیمت ترین هستن.
فالکن و تویو و یوکوهاما گرونترن در مقایسه.
تجربه نکسن و سونار رو در مقایسه نداشتم اما قیمتشون واقعا خیره کننده است.
یزد تایر 205 رو زیر 405 و سمند رینگ فابریک دیدم خیلی خوش رخ و خوش رکاب بودن و صدا هم خیلی کمتر از لاستیکای فابریک منتقل میکردن و قیمت فوق دیدنی هم دارن تقریبا 300 تومن صرفه جویی در کل خواهید داشت.
باز هم ممنون
--------------------------------------------------
خوب یک بررسی کردم و موارد زیر را پیدا کردم :
هانکوک ME02 سایز 205-60r15 جفتی 470 تومن
فالکن طرح ziex-ze912 سایز 205-60R15 جفتی 465 تومن
هر دوی این لاستیک ها سایز 185 جفتی 360 تومن
کومهو هم فعلا چیزی پیدا نکردم
سایز 195 باید چه فقی انتخاب کنم 65 یا 60؟
میشلن انرژی سیور سال ساخت 2011 سایز فابریک آپکو داره حلقه ای 186 فکر کنم میده . که در خوش بینانه ترین شرایط 5 سال تاریخ مصرف داره هنوز ، به نظرم خوب میرسه تا اینکه نظر اساتید چی باشه .نقل قول:
با سلامنقل قول:
با توجه به اینکه من هم سورن دارم و هم تازه لاستیک کومهو 205 گرفتم دوستانه بهتون توصیه میکنم حتمن سایز لاستیک رو 205 انتخاب کنید و چون فقط نرمی و بیصدا بودن واستون ارجحیت داره سراغ کره ای ها برید و بس !
من خودم این دومین تجربه کومهو خریدنم بود و واقعن ازش راضیم ولی دوستانی که فالکی استفاده کردن خیلی یلی تعریف شنیدم ازشون و البته هانکوک با گل me02 هم واقعن زبانزد هست در بین کره ای ها ...!
اگر واقعا میخوای لاستیک نرم و بیصدا و عمر بالا ( حتی عمر زمانی بالا 7سال 90 هزارتا ) داشته باشی فقط یه برند پیشنهاد میدم:نقل قول:
میشلن آلمان ، یکم نایاب هست اما بگردید پیدا میشه .
تقریبا این مدل هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی 185 هست یکی 205 هردو برای سمند .
البته 205 که من مد نظر دارم 4 خط هست که این مدل 3 خطه .
روی پارس ELX واقعا نرم عمل کرد .
این لاستیک اصحکاک کمی داره اصطلاحا گل سرعتی هست و توی شتاب به موتور کمک خوبی میکنه . طول عمرش هم 7 سال یا 90 هزارکیلومتر هست اما جالبه بگم تا 120 هزارتا راحت جواب میده . بسیار عمری و بادوام هست .
سلامنقل قول:
:n16:
آقا من این برند پیشنهادی شمارو نمیتونم ببینم...مشکل از سیستم منه یا ...؟
در ضمن عکسهای تاپیک (تست خودرو) برای من باز نمیشه ...اونجا مشکل چیه ؟
اشتباه از من بود دوست عزیز ، متن ناقص بود اصلاح شد .نقل قول:
اون تاپیک عکسهاش به باد رفته ، چندبار آپلود کردم اما بازهم از سرور حذف میشن .
بله میشلن برند بسیار با کیفیتی هست ولی در حال حاضر دو مشکل داره :
1-تولیدات جدیدش ساخت چین هستند
2-تولیدات ساخت اروپاش سال ساختشون 2011 یا قبلش هست
میشلن که فوق العادس ولی الان نمیدونم چجوریه
مطمئنی ؟! چون ساخت اروپا تا جایی که بنده اطلاع دارم حداقل 2013 داره ( فقط نمیدونم دقیقا انگلیس بود یا ایتالیا ) تو فروم IR206 خیلی ها خریده بودن پارسال !نقل قول:
بله میشلن برند بسیار با کیفیتی هست ولی در حال حاضر دو مشکل داره :
1-تولیدات جدیدش ساخت چین هستند
2-تولیدات ساخت اروپاش سال ساختشون 2011 یا قبلش هست
فقط به جای میشلن انرزی سیور مراقب باش گلدستون انرژی سیوینگ نگیری !! :n02: اسم گذاشتن ایرانیا منو کشته ! :n02:
ویرایش :
خدمت شما :
انگلیس سال ساخت 2014
آقا این 3 یا 4 خط بودن لاستیک چه تفاوتی داره ؟نقل قول:
سلام به همه . دوستان میخوام واسه تیبا2 رینگ بگیرم . لاستیکامم هانکوک me04 هست . از اونجاییکه اول لاستیک گرفتم و دوم عاشق لاستیکای حروف برجسته رو سفید هستم رینگ دوم میخوام بگیرمو فدای لاستیکم کنم .
اگر تصویری از رینگ که خودتون دارید یا میدونید که با لاستیک نوشته سفید خوشکگل میشه برام بفرستید .
لاستیک هانکوک اپتیما می 04 رینگ میخوام واسش .
رینگای نقره ای یا رنگ اهن که اصلا بهش نمیاد چون لاستیکام حروف سفیده .
بقیه با شما
سه تا خط موازی وسط لاستیک هست که اینجا سه تا خط هست
روی چسبندگی و ترمزگیری تاثیر دارهنقل قول:
میشلن از پارسال به طور کامل در چین تولید میشه ( تحت لیسانس نیست ، فقط در چین تولید میشه مثل گوشی آیفون )نقل قول:
در بازار هم پیدا میکنید ولی به دلیل نمونه های فیک و مشابه یکم کار سخت شده .
پ.ن :
براتون پرسیدم و تحقیق کردم کومهو ویتنام KU31 بگیرید تعریفش رو خیلی شنیدم .
با سلام خدمت دوستان
برای پژو پارس سال کدوم سایز لاستیک مناسب تره؟
15/65/195
یا
15/60/195
فکر می کنم برای سری پژو و پرشیا لاستیک های 60 مناسب ترند و برای سمند 65نقل قول:
195 هم به نظر من بهترین انتخاب برای این ماشینه
کدومش بهتره؟ تفاوتش خیلیه ؟نقل قول:
سه خط بهتره یعنی یا چهارنقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
منم دقیقن سوالم همینه که سه خط بهتره در کل یا چهار خط ؟نقل قول:
براي پرايد 141 مدل 86 چه لاستيك با چه سايزي پيشنهاد ميكنيد كه مقرون به صرفه و پر دوام باشه
اگه يه كم پهن باشه و اسپورت هم بهتره.
رینگ 13 اینچ و لاستیک 175 ، کره ایی بندازید خوب است نرم و با کیفیت .نقل قول:
از برندهای هانکوک و کومهو میتوانید استفاده نمایید .
با سلام به دوستان عزیز
دیشب رینگهای فابریک 10پره کارخونه رو با یک نمونه چینی عوض کردم !
با هزینه تعویض و بالانس در کل 100هزار چوق آب خورد...!
ممنون میشم نظرتون رو بدونم دوستان !
قبل از تعویض زیر این پارس نقره ای بود که بنظرم بدلیل رنگ مشکی رینگ و رنگ نقره ای پارس زیاد باهمدیگه همخونی نداشتن !
الان شد این...با توجه به رنگ تیره رینگ و ماشین با هم تقارن بیشتری دارن !
اینم میشه مقایسه کرد ! رینگ قبلی و جدید ...
اینم نحوه جک زدن در زمان تعویض که بنظرم خیلی مهمه ...!
با سلام به دوستان عزیز
ایا لاستیک با پهنای 205 روی رینگ جلوی 206 از لبه گلگیر بیرون میزنه؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
نه اصلا بیرون نمیزنه .نقل قول:
بیرون نمیزنهنقل قول:
ولی بیشتر از 195 روی 206 نندازید
برای سمند لاستیک 205 آیا مارک نانکن را تایید می کنید یا رودستون کدوم بهتره قیمتشون برابره؟
فقط کومهو بخرید ، ویتنام .نقل قول:
سلام . چند صفحه قبل یکی از دوستان رینگ طرح مینی لایت رو عکسشو گذاشته بودن .
میخوام بدونم این رینگ از رینگ فابریکی تیبا چقدر سنگین تره ؟
مدتی میخوام رینگ واسه تیبا بگیرم همه جوره دارم تحقیق میکنم اما این سوال به ذهنم رسیده اگه رینگی پیدا کنم با افست 35 تا 40 . اینچ 5 تا 5.5 . سایزشم 13 چقدر این رینگ میتونه سنگینتر باشه ؟
بفرض رینگ فابریک تیبا باشه 1 کیلو خب ؟! منیکه دارم رینگ اسپرت میگیرم چقد رینگ انتخابی من اجازه داره سنگینتر از این 1 کیلو باشه ؟ (مثال)
اگرم رینگ های پیشنهادی مد نظرتون بود عکسشو بزارید ممنون میشم .
لطفا راهنماییم کنید
با سلام خدمت دوستان
برای 206 اس دی وی 8 میخوام رینگ و لاستیک بگیرم
چه رینگی از بین رینگ هایی که تو سایت آپکو هست رو پیشنهاد میدین؟
و اینکه روی رینگ 15 لاستیک 195/60/15 بهتره یا 195/55/15 ؟
ممنون
با فاق 60 بهتره چون لاستیک نرم تر عمل میکندنقل قول:
با وجود تمام سرنشین ها ، لاستیک به گلگیر گیر نمیکنه تو دست اندازا ؟نقل قول:
سلام خدمت دوستان
برای سمند ال ایکس با رینگ 5 پر میخوام لاستیک بگیرم سایز 205/60R15
بین کومهو و هانکوک و دانلاپ کدوم بگیرم بهتره؟,,,,لاستیک ایرانی اصلااااا سمتش نمیرم:n25::n24:
اول از همه نرمی مهمه و ترمز گیری و همچنین فرمان پذیری خوب...:n39:
سوال بعدی اینکه لاستیک 3 خط بهتره یا چهار خط؟؟ اینو دوستان کامل تو پست های قبلی نگفتن:n13: از لحاظ ترمز گیری یا صدا...
و اینکه تفاوت گل ها تو لاستیک چیه مثلا کومهو kr26 یا Kh25 یا ku31 و ...
ممنون اگه پاسخ بدبد ...
سرتون هم درد آوردم:n39:
همون سایزی که مد نظر دارید فقط کومهو ویتنام بخرید ، مدل ku31نقل قول:
موضوع خط های لاستیک چند بحث رو مطرح میکنه .
خط های کمتر یعنی اصطهکاک بیشتر داغ شدن لاستیک کاهش سرعت تموم شدن لاستیک استحکام بالا و ترمزگیری بهتر بیشتر برای آب و هوای خشک و سرد )
خط بیشتر مثل 4 خط اصطهکاک کمتر لاستیک نرمتر مناسب برای هوای خیلی گرم *بهتر خنک میشود * عملکرد بهتر در سطوح لغزنده مثل برف یا خاک همینطور در سرعتگیری عملکرد بهتری دارد )
ممنون از راهنمايينقل قول:
اينجا هرچي گشتم ku31 205/60/15 پيدا نكردم..توي سايت كومهو هم نگاه كردم چنين لاستيكي با اين مشخصات نبود..
كد 26 kr از نزديك ديدم لاستيك فوق العاده نرمي هست ...به نظرم جنسش هم با كيفيت به نظر ميومد..:n01: قيمت هم 370.000 چوب:n02: اما حالا چرا شما پيشنهاد ساخت ويتنام ميكنيد؟؟ كومهو كه اصل كره هست:n13:
بازم ممنون