[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چطور مي تونم إز اين سايت دانلود كنم؟
إز دانلودر هم استفاده كردم نمي شه:41:
سوال
چطور میشه بدون استفاده از itunes برنامه برای ipad دانلود کرد؟
سرعتم مخصوصا با VPN خیلی پایینه، می خواستم ببینم میشه یه جوری بدون استفاده از itunes برنامه ها رو دانلود کرد و بعد ریخت توی ipad?
درودنقل قول:
تو app store سرچ کنید برنامتون رو پیدا کنید بعد که شروع به دانلود کرد میتونید وی پی ان رو خاموش کنید
ممنون جناب عمادنقل قول:
معمولا این کار رو می کنم ولی می خواستم ببینم راهی نداره که خود فایل برنامه رو روی PC بتونم Save کنم؟
در ضمن جا داره از شما به خاطر کمک هایی که بهمون می کنی تشکر کنم.
خیلی باحالی :11:
درود بر سینا گرامینقل قول:
سوالتون دو پهلو بود.
شما میتونید برنامه رو بعد از دانلود به وسیله آیتیونز در کامپیوترتون یا در سیدی و یا جای دیگه سیو کنید برای این کار باید به آدرس زیر برید و برنامه رو کپی و هرجا که دلتون خواست پیست کنید
پهلو دیگش اینه که شما نمیتونید از سایتی به قیر از اپل برنا مه های App Store رو دانلود کنی چونکه این برنامه ها باید ابتدا شمارو شناسایی کنند و با اپل آیدی شما مچ بشند و بعد اجازه دانلود و نصب داده بشه .کد:C:\Users\Computer Name\Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications
شما مثلا میخواید یک برنامه که با آیدی من دانلود شده رو نصب کنید برای این کار باید آیدی من رو داخل آیتیونزتون آتورایز کنید در غیر این صورت نمیتونید نصبی کنید
من خوشحال میشم اگه کاری از دستم بر بیاد انجام بدم:11:
اینجور که پیداست چند وقتی اپل بشدت پاپیچ apptrackr بزرگترین سایت برنامه کرک شده ی ios شده و چند تا پیام تهدید امیز براش فرستاده
apptrackr هم بیکار ننشسته و داره با عوض کردن سرورهاش و بردن اونا به کشورهایی که قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنن با تهدید اپل مقابله میکنه.یه captcha هم به لینکای خروجیه سایتش اصافه کرده که بنظر برای پایین اوردن امار سایتشه
طرح SOPA رو برای همین درست کردن که جلوی سایت های غیرقانونی در کشورهای بدون کپی رایت رو بگیرن با خارج کردن رکوردهاشون از DNS ها و کارهای مشابه برای جلوگیری دسترسی. اگه طرح SOPA در آمریکا رای بیاره (طرح های مشابه در اروپا رای آوردن و پیاده سازی هم شدن) اپل می تونه با رای دادگاه جلوی اینطور سایت ها رو بگیره و هر جای دنیا هم برن نمی تونن کاری کنن..نقل قول:
به امید اون روز.
من به شخصه اگه چنین اتفاقی بیافته ، جز اولین افرادی هستم که هر چی iDevice داشته باشم میفروشم :Pنقل قول:
با این اوضاع وحشتناک خراب اقتصادی ایران و با در نظر گرفتن حقوق یک ایرانی و حقوق یک امریکایی یا اروپایی ، من اصلا به خودم نمیبینم که از پس هزینه اپلیکیشن ها بر بیام... مگه اینکه به شغل شریف کارتن خوابی روی بیارم :)
البته عذاب وجدان دارم از بابت اینکه دارم زحمت های این بیچاره ها رو مفت مفت استفاده میکنم :دی ، ولی اوضاع این کشور لعنتی اجازه کار دیگه ای به من نمیده :|
دوستان من موقع ساخت اپل آیدیم با وی پی ان سوییس وصل شده بودم... به همین خاطر اپل منو سوییسی شناخت و منم کد پستی سوییس زدم و اینطوری شد خلاصه...
اما الان میخوام کشور رو به امریکا تغییر بدم...
چون تمامی ایمیل هایی که از اپل میگیرم به زبان شیرین فرانسویه :دی ، و اینکه مثلا خیلی از اپلیکیشن ها که برای کریسمس توی امریکا رایگان شده بودن رو نتونستم بگیرم و کلا خیلی مشکل دارم با این قضیه...
وقتی هم توی آیتونز میخوام تغییرش بدم ، بعد از تغییر کشور ، باید روش پرداخت رو انتخاب کنم و گزینه None هم وجود نداره...
چیکار میتونم بکنم؟؟؟
راستی ارزون ترین و مطمئن ترین جایی که گیفت کارت میفروشه کجاست؟؟؟
آیا جایی هست که مثل فروش اینترنتی کارت شارژ ایرانسل ، بعد از پرداخت ، مستقیم کد رو نشون بده (بدون منتظر موندن) ؟؟؟
راهش اصلا استفاده نکردنه، آیه آسمونی نیومده حتما فلان اپ های پولی رو روی دستگاهمون داشته باشیم. منم دلم BMW می خواد ولی اوضاع اقتصادی... :دینقل قول:
تنها راه تغییر کشور داشتن کردیت کارت از کشور مقصده و راه دیگه ای وجود نداره و با گیفت کارت هم ممکن نیست. یه اکانت جدید باید درست کنید.نقل قول:
یعنی شما با طرح S.O.P.A موافقید؟نقل قول:
به امید اون روز.
این اسمش حفاظت از کپی رایت و حقوق مالکیت معنوی هست، و هیچ میدونید که ممکنه چه صدمه ای به اینترنت و دنیای آزاد اطلاعات بخوره؟
من با اصل کپی رایت مخالف نیستم ولی با سانسور اطلاعات بلی...
اصلا خدا همچین روزی رو بالا نیاره! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو یکی برات درست میکنن می فرستن:دینقل قول:
دوستان من موقع ساخت اپل آیدیم با وی پی ان سوییس وصل شده بودم... به همین خاطر اپل منو سوییسی شناخت و منم کد پستی سوییس زدم و اینطوری شد خلاصه...
اما الان میخوام کشور رو به امریکا تغییر بدم...
چون تمامی ایمیل هایی که از اپل میگیرم به زبان شیرین فرانسویه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، و اینکه مثلا خیلی از اپلیکیشن ها که برای کریسمس توی امریکا رایگان شده بودن رو نتونستم بگیرم و کلا خیلی مشکل دارم با این قضیه...
وقتی هم توی آیتونز میخوام تغییرش بدم ، بعد از تغییر کشور ، باید روش پرداخت رو انتخاب کنم و گزینه None هم وجود نداره...
چیکار میتونم بکنم؟؟؟
"به امید اون روز" بیشتر برای روزی بود که نشه برنامه ها رو کرک کرد، نه صرفا SOPA به شکل امروز. من هم با SOPA فعلی موافق نیستم و 100 درصد مطمئنم طرح به این شکلی که فعلا هست تایید نخواهد شد (همونطور که طرح های اروپایی این قضیه به شکل SOPA فعلی نیستن) و در نهایت یه طرح متعادل و مناسب عملی خواهد شد.نقل قول:
در کل من با سانسور اطلاعاتی که کپی رایت رو نقض می کنن کاملا موافقم. دنیای آزاد اطلاعات هم از این قضیه سود می بره (مجانی قرار دادن اطلاعاتی که قرار نیست مجانی باشن به دنیای آزاد اطلاعات ضرر می زنه) و هم تولید کننده های محتوا و هم مصرف کننده ها.
من هم موافق نیستم.به نظرم قانون کپی رایت فقط یک بهونه هست و این قانون بیشتر دلیل سیاسی داره.
یه دلیلی که براش دارم این هست که تا چند سال دیگه با رسیدن سرعت اینترنت به هزاران هزار برابر سرعت الان شرایطی فراهم میشه که همه نرمافزار های مهم تحت محاسبات ابر کار کنند. وسایلی مثل کامپیوتر از لحاظ سخت افزاری به تلویزون شبیه تر میشند. شما قدرت پردازش, فضای ذخیره سازی و توانایی و پتانسیل نرم افزاری رو خرید میکنی.
حالا این وسط چند درصد مردم توان هـک سایت مایکروسافت و اراکل و ادوب رو دارند؟ اگر هم بکنند تا چند دقیقه سایت رو در اختیار میگیرند؟ پس نرمافزارهای آنلاین قابل دزدیدن نیستند.
راه حل برای کشور های بدبخت و مردم بدبختر به دید من فقط دنیای متن باز هست که از الان خودشون آینده خودشون رو بسازند و با آینده خود قمار نکنند.
همین الان نرم افزار هاییی مثل:
libreoffice
OpenOffice.org
GoldenDic
Thegimp
PDFedit
و....
مقداری دورنمای موضوع رو بهتر نشون میدهند. ولی اشخاصی این ها رو توسعه دادند که از محدودیت در جامعشون رنج نمیبرند. جایگاه ما کجاست؟
همین الان حداقل 80% از 500 سایت برتر ایرانی سایت هایی هستند که فیلم و آهنگ و نرمافزار ارائه میکنند. موضوع بیشتر فرهنگی هست اون امریکایی که نرم افزار دزدی میکنه محتمل با دزدی از ماشین دیگران هم مشکلی نداره ولی آیا یه ایرانی به شدت زشتی عملش واقف هست؟
موضوع کاملا فرهنگی هست و جمعیت کثیری از افرادی که همچین کارهایی میکنند با وضع هر نوع محدودیتی به این نوع رفتار ادامه خواهند داد.
چه دلیل سیاسی؟نقل قول:
این صحبت ها درباره نرم افزار تا حدی درسته (گرچه این اپ های Cloud و Web App ها هم تا سال هال - شاید هیچوقت - کل قضیه نخواهند بود). این قضیه کپی رایت بیشتر از برنامه ها معطوف صنعت رسانه و محتواست مثل فیلم، موسیقی، کتاب، مقاله، خبر و ... و شرکت های تولید محتوای مدیا بیشتر دنبال راه انداختن چنین طرح هستن، بطور مثال در همین SOPA هم همگی شرکت های نرم افزاری هیچ جبهه ای ندارن.
این مسئله فرهنگی کاملا درسته. کپی رایت در آمریکا و اروپا از دهه 90 شروع شد و الان بعد از 20 سال سطح فرهنگی به اینجا رسیده.. توی ایران که اصلا شروع نشده و کلا اشتباه بودن کپی محتوای معنوی به هیچ وجه در فرهنگ ما نیست. این قوانین هم در نهایت برای ایران نیست.نقل قول:
ولی اشخاصی این ها رو توسعه دادند که از محدودیت در جامعشون رنج نمیبرند. جایگاه ما کجاست؟
همین الان حداقل 80% از 500 سایت برتر ایرانی سایت هایی هستند که فیلم و آهنگ و نرمافزار ارائه میکنند. موضوع بیشتر فرهنگی هست اون امریکایی که نرم افزار دزدی میکنه محتمل با دزدی از ماشین دیگران هم مشکلی نداره ولی آیا یه ایرانی به شدت زشتی عملش واقف هست؟
موضوع کاملا فرهنگی هست و جمعیت کثیری از افرادی که همچین کارهایی میکنند با وضع هر نوع محدودیتی به این نوع رفتار ادامه خواهند داد.
سلام دوستان عزیزم...من یه سوال مهمی دارم که هنوز کسی نتونست اونو واسم مبسوط حل کنه...سوالم راجع به ورژن های ios هستش...الان ورژن من 4.3.3 هستش...بعد از این ورژن چه ورژن هایی در دسترسه....البته ماله من جلبریک شده هستش...اگه بخوام ورژن بالاتر برم می تونم جلبرک کنم یا نه؟و اینکه من تو تاپیک ایپد اصلا مقاله اموزش جز به جز راجع به نحوه ی جلبرک کردن واسه یه مبتدی مثل بنده رو نمی بینم...ممنون!:11:
من قسم میخورم که اگه یه روزی توی یه کشور اروپایی یا امریکا باشم ، همه چی رو از اپ استور بگیرم :دینقل قول:
راهش اصلا استفاده نکردنه، آیه آسمونی نیومده حتما فلان اپ های پولی رو روی دستگاهمون داشته باشیم. منم دلم BMW می خواد ولی اوضاع اقتصادی...
البته حرف شما کاملا منطقیه...
اما من نمیتونم قبول کنم که پولی که من واسه یه اپ میدم برابر باشه با پولی که یه امریکایی واسه یه اپ میده... درآمد من در یک ماه خیلی پایین تر از در آمد یک امریکایی هم رده من ــه...
این هم بهاییه که ما باید برای متولد شدن توی اینجا بپردازیم ، کاریش نمیشه کرد :دی
درود بر سهیل گرامینقل قول:
بعد از اینکه نسخه ای از سیستم عامل آی او اس توسط سایت اپل منتشر میشه دارندگان آی دی وایسها فقط میتونند به نسخه نهایی آپ دیت کنند و و نمی تونند به نسخه های میانی ورژن کنونی و ورژن آخری آپ دیت کنند .
به عنوان مثال :
شما الان روی نسخه 4.3.3 هستید و بعد از این نسحه ورژن های دیگه ای مثل 4.3.4 و 4.3.5 و 5 و 5.01 اومدهشما الان فقط میتونید به 5.0.1 آپدیت کنید.
یک استثنا وجود داره و اون اینه که اگر شما بخواید به یکی از این ورژن های میانی و حتی قبلی آپدیت ویا دانگرید بکنید می بایست از فایل سیستمی shsh مربوط به اون نسخه بک آپ در کامپیوترتون گرفته باشید.
که این کار توسط نرم افزار تاینی آمبرلا صورت میگیره که سعی میکنم قبل از شروع امتحاناتم آموزششو تو سایت قرار بدم.
در مورد جیلبریک همونطور که میدونید آیپد 2 فقط در 4.3.3 جیلبریک شده تا الان و اگر کسی بخواد تو این ورژن جیلبریک بکنه خیلی راحت میره تو سایت jailbreakme.com و دستگاهشو کمتر از 2 دقیقه جیلبریک میکنه.
شما تو هیچ ورژنی به جز 4.3.3 نمیتونید دستگاهتون رو جیلبریک کنید. البته تا الان آینده هنوز مشخص نیست!
اجازه بدید جیلبریک ریلیز بشه مطمینان تاپیک هم خواهیم زد.
امید وارم که جواب سوالتون رو گرفته باشید
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
درودنقل قول:
خیر این ورژن ها قایل جیلبریک نیستد به هیچ وجه
فقط 4.3.3
با شما شدم 500 تا:31:
یه مشکل
من وقتی با برنامه itunes توی کامپیوتر یه app رو می خوام دانلود کنم بعد از کلیک روی برنامه و باز شدن itunes می نویسه Accessing itunes store و بعد هیچ اتفاقی نمی افته
چیکار کنم؟ :13:
اینترنتتون مشکل دارهنقل قول:
اگه همزنمان دارید دانلود میکنید یا آپ دیت میکنید اونهارو متوقف کنید و مجددا تکرار کنید
دوستان دیشب یه کاری کردم که هنوز تو شکم که چیکار کردم :|
ساعت 1:30 شب یهو به سرم زد بعد 2 سال ویندوز عوض کنم :دی
عجله هم داشتم زودتر تموم شه بره پی کارش :دی یه سری فایل ها رو جا به جا کردم ، ولی Document و خیلی چیزای دیگه رو حواسم نبود و از دست رفت :|
حالا یکی از مشکلام الان Library آیتونز ــه...
راهی هست که تمام موزیک ها و برنامه هامو از آیپاد وارد آیتونز کنم؟؟؟
دردش اینه که دیشب با بدبختی تمام موزیک هامو Lyric دار کردم :| واسه همین میخوام دقیقا اونایی که رو آیپاده رو بیارم توی لایبرری که لیریک داشته باشن...
ممنون ;)
-----------------------
مشکل حل شد ، لطفا حذف شود :)
اگر دستگاهتون جیلبریک هست میتونید به وسیله برنامه iFile به کامپیوتر منتقلش کنیدنقل قول:
در راستای کپی برداری ایده ها، روش ها، محصولات، و حتی آهنگ ها و تکنیک های تبلیغات تلویزیونی اپل توسط شرکت دوست و همسایه X امروز شاهد این هستیم که بازیگر های تبلیغات تلویزیونی اپل هم توسط همون شرکت دوست و همسایه خریده شدن و الان شاهد تبلیغات تبلت های سامسونگ با بازیگرهای تبلیغ های تلویزیونی آیپد هستیم.
عالی جنابان حداقل به قیافه این دختر بیچاره رحم کنید، به خدا مردم به خاطر این قیافه آیفون و آیپد نمی گیرن! گرچه اشکالی نداره ولی اصولا وقتی به این شکل در روز روشن داره کپی برداری میشه سامسونگ و هوادارانش نباید بدشون بیاد وقتی بهشون می گن دارین کپی می کنین، به این قضیه باید افتخار هم بکنن همونطور که کارهاشون داره اینو نشون میده.
تبلیغ آیفون 4S :
تبلیغ Galaxy Tab 8.9:کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vSAje0EgYjY
پ.ن. اگه فردا دیدیم Justin Long اومده و تبلیغ لپ تاپ های برند دوست و همسایه رو می کنه من خیلی تعجب نمی کنم.کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QgN0Zuof9Mg
این قضیه ی جاسوسی اطلاعاتی سیستم عامل اندروید درسته ؟؟؟
ممکنه اپل هم چنین کاری بکنه ؟؟؟
آموزش تبدیل فایل های MKV به MP4 با سرعت بسیار زیاد (2-3 دقیقه) بدون افت کیفیت:
اگه منظورت Carrier IQ است که هدف جاسوسی نیست، هدف ایجاد یک سری دیتابیس از اطلاعاتی است که با اونها میشه به نحوه استفاده کاربرها پی برد برای بهتر کردن سیستم.. همه هم این کار رو می کنن و از لزومات کارشون هست (اشکالی هم نداره) چه اپل چه گوگل چه اپراتورها.. حالا این Carrier IQ رسانه ای شد.نقل قول:
سلام.
یکی از دوستانم Ipad 2 خریده و چون زیاد اطلاعات نداره میخواد بدتش به من که براش جیلبریک کنم و برنامه و بازی بریزم و این جریانات.
خب، از کجا باید شروع کنیم؟
ممنون:11:
درود بر شمانقل قول:
حالا شما یعنی اطلاع داری؟ :31:
خوب برای شروع بد نیست که یه سری به پست های قبلی بزنید هر کجا که مشکل داشتید مطرح کنید .
اینجوری بهتر به نتیجه می رسیم
عماد جان این "یکی از دوستانم" خیلی تابلو بود چه دوست عزیزیه چطور نگرفتی رفیق؟ :27:نقل قول:
یه سوال
آقا داستان این فریمور ها چیه؟
چه مزیت هایی داره اگه نصبش کنم؟
آیپد 2 شانزده گیگ Wifi دارم
كدوم فريمورها؟نقل قول:
يكم واضح تر بگيد
سلام بچه ها .
آیپد من یه دفعه ای توی برنامه av palayer HD زیرنویس فارسی پخش نمیکنه و هر جند دقیقه فقط یه لحظه 3 تا نقطه میاد روی صفحه .
تا قبلش بدون هیچ مشکلی پخش میکرد.
تنظیمات av player رو هم به حالت اولیه برگردوندم . Encoding رو هم همه جوره امتحان کردم و عوض کردم ولی درست نشد.
چیکار باید بکنم ؟
خب یعنی مثل اندروید مثلا تاپیکی، فرومی چیزی نداره که بفهمیم اصلا جیلبریک بکنیم، نکنیمنقل قول:
از کجا برنامه و بازی بگیریم، اینا؟
:39: نه بابا از این خبرا نیست.نقل قول:
ما دوست بی اطلاعات زیاد داریم.
منم تو زمینه اندروید و هر چیز دیگه ای جز اپل! اطلاعاتم بد نیست.
رو همین حساب هم این رفیقمون گفته بیا اینم واسه من درست کن
خودش هم نمیدونه میخاد چکارش کنه
بد بختی منم نمیدونم چکارش کنم.
تنها جنبه خوب قضیه اینه که یه چند روزی آیپد2 میاد دستمون کار میکنیم باهاش :5:
شما اگه تاپيكهاي مربوط به آيپد رو مطالعه كنيد اطلاعات زيادي دستگيرتون ميشيهنقل قول:
با سلام
دوستان من مي خواميك آي پد براي كتاب خوندن بگيرم وچند سوال داشتم:
1 - آيا مي تونيم پي دي اف ها را در آي پد آيفون مثل نرم افزار بوك ريدرش ورق بزنيم وبخونيم .واون امكانات روي پي دي اف هم قابل اجرا شدن هست يا نه ؟
2 - آيا در فروشگاه اي فون كتاب هاي فارسي هم پيدا مي شود .
با تشكر
نه اونجوری که شما مد نظرتون هستنقل قول:
اگر منظورتون برنام iBook هست که باید بگم برای برخورداری از این افکت ها باید کتاب شما با فرمت ePub باشه
ولی هستند نرم افزارهایی که افکتهایی دارند برای کتابهای Pdf
تعداد کتابهای فارسی متاسفانه زیاد نیست
اینا که همیشه تیرشون به سنگ میخوره بذار خوش باشن!!!نقل قول:
در راستای کپی برداری ایده ها، روش ها، محصولات، و حتی آهنگ ها و تکنیک های تبلیغات تلویزیونی اپل توسط شرکت دوست و همسایه X امروز شاهد این هستیم که بازیگر های تبلیغات تلویزیونی اپل هم توسط همون شرکت دوست و همسایه خریده شدن و الان شاهد تبلیغات تبلت های سامسونگ با بازیگرهای تبلیغ های تلویزیونی آیپد هستیم.
اما کلا اندروید هیچ وقت نمیتونه حتی به خوبیه اپل محصول بسازه چه برسه به اینکه بخواد ازش بهتر باشه و بنظر من مهمترین دلیلش پیچیدگی سیستم عامل اندرویده!
همین دیشب یه بنده خدایی به من یه اپتیموس (P500) داد که براش وای فای تعریف کنم. کاری که در آیپد 2 به 10 ثانیه انجام شد (با اینکه با سیستم عامل آشنایی نداشتم) در یه دیوایس اندرویدی حدود 2 دقیقه طول کشید!!!
مردم تو این دنیای شلوغ تکنولوژیه اطلاعات دنبال اینن که سریع به اطلاعاتشون با امنترین روش ممکن دسترسی پیدا کنن نه اینکه وقت با ارزششون را صرف UI های پیچیده و ناکارامد بکنن. انشاءالله تا 20 سال دیگه در کشور عزیزمون شاهد یک چنین بلوغ تفکر خواهیم بود. تا اون موقع باید با این بحثهای بیخود سر قیمت بالای محصولات اپل (اونم در بعضی مواقع فقط در ایران) سوخت و ساخت.
Thanks
تعریف وای فای در یک دیوایس آندرویدی که فک نکنم حتی ده ثانیه هم طول بکشه.وای فای رو که روشن کنی خودش لیستی از وسایلی که میتونی وصل بشی و روشن هستن میده وبعد پسورد و تمام.نقل قول:
اما در خصوص پیچیدگی خصوصا در بستن برنامه ها و استفاده از تسک کیلر و همچنین داشتن سرویسهای مختلف در حال اجرا حرفهاتون کاملا تایید میشه(استفاده ی باطری،سرعت و روانتری بیشتر با سخت افزار مشابه و...در آی دیوایسها)واقعا آی دیوایسها چیزی بیشتر از یک سر و گردن از دیوایسهای آندرویدی بالاترند.
دوستانی که ایپد 2 تری جی دارند یه سوال دارم ازشون.با توجه به نبود شبکه نسل سوم در ایران (میگن راه اندازی شده یا داره میشه ولی اگه فرض کنیم فقط بشه از این اینترنت ایرانسل ها مثلا استفاده کرد)
1-اگر میانگین بگیرید در ماه چقدر از این قابلیت استفاده میکنید؟مثلا ماهی چند بار وصل میشید به اینترنت از طریق سیم کارت؟
2-حالت معمولی اگه فرض کنیم 10 ساعت باتری بده در مود تری جی در چه مدت خالی میشه؟
3-اگه دوباره تهیه کنید همین تری جی رو میخرید یا وای فای؟
4-بر فرض گرفتن وای فای ایا مودم وایمکس practicalهستش روی این دستگاه؟
مرسی از وقتتون
من 3g دارم ولی راستیتش تو این 5-6 ماهی که خریدم اصلا ازش استفاده نکردم
دلیلم هم اینه که دادن ماهی 10 تومن برای اینترنت ایرانسل یا همراه اول واقعا برام زور داره
اونم با اون کیفیت شاهکارشون
خب تو خونه اینترنت خوبی دارم و تو دانشگاه هم اینترنت هست
بخاطر همین هم هیچوقت وسوسه نشدم که توش سیم بندازم
:27: فكر كردم منظورت سيم كارت تري جي هستنقل قول:
در تحقیقی که IDG انجام داده 91 درصد افراد در بیزنس هایی که از آیپد استفاده می کنند، با علاقه و تمایل کامل مشتاق استفاده و کاربرد بیشتر از آیپد هاشون در کارشون هستند و 79 درصد متخصص های IT همیشه از آیپد هاشون استفاده می کنن.. این آمار در تاریخ Enterprise بی نظیر بوده به ویژه وقتی این آمار در دستگاه هایی مثل ویندوز یا دیوایس های Enterprise ویندوز موبایل (محصولات مایکروسافت) در حدود کمتر از 10 درصد هست تفاوت قضیه مشخص میشه.
منبع اصلی:
پ.ن. پیش بینی میشه نفوذ در بیزنس Enterprise برای اپل به اندازه 20 میلیارد دلار در سال 2012 ارزش خواهد داشت که حدود 10 میلیارد دلار آن از سهم سایرین (HP, RIM, Microsoft) فعال در این بیزنس خواهد بود.
همینطور پیش بینی میشه با فروش سال جدید امسال، در صورتی که تبلت ها رو PC حساب کنیم، اپل با حدود 25 درصد از سهم کل کامپیوترهای فروخته شده تبدیل به بزرگترین فروشنده کامپیوتر در آمریکا بشه، اپل در طول تاریخش هیچ وقت بیشتر از 20 درصد بازار رو در اختیار نداشت.
پ.ن. 2: الان بیشتر از 2 ساله که در هر Quarter همه می گن اپل در Peak دوران خودش به سر می بره و در نهایت می بینیم که Quarter پشت Quarter رکوردهای خودش رو می زنه... باید دید این پیشرفت فوق العاده تا کی ادامه خواهد داشت.
آمار جالبی بود و اگر غیر از این بود به نظرم جای تعجب داشت.واقعا شک ندارم تا وقتی تفکر مدیران ارشد اینجوری که هست ادامه پیدا کنه و بر خلاف شایعات تغییر روشی نبینیم وفاداران به این شرکت کم نخواهند شد بلکه بیشتر هم میشن.الآن واقعا دوره ی گذشته نیست.همه با دقت همه جوانب رو میبینن.:11:نقل قول: