ببخشید دوست عزیز که نتونستم زود جواب بدم مدرسه(پیش دانشگاهی)بودم تازه رسیدم خونه.درباره دانگرید وبرگشت به 3.55 جواب بله می باشد وراحت از طریق دانگرید نرم افزاری میتونید برگردید.دقیقا مثل فریمور4.21.منظورم از راحت اینه که دیگه دانگل نمیخواد.نقل قول:
ببخشید دوست عزیز که نتونستم زود جواب بدم مدرسه(پیش دانشگاهی)بودم تازه رسیدم خونه.درباره دانگرید وبرگشت به 3.55 جواب بله می باشد وراحت از طریق دانگرید نرم افزاری میتونید برگردید.دقیقا مثل فریمور4.21.منظورم از راحت اینه که دیگه دانگل نمیخواد.نقل قول:
خداروشکر...نقل قول:
میریم برا نصب !
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
سلام دوستان.این خبری که می خوام بگم یکمی قدیمی شد .چون صبح می خواستم اینو بنویسم که متاسفانه برق رفت.خب بریم سر اصل مطلب:کاستم فریمور Novo CFW - ErmaC 4.30 CFW v1.0 منتشر شد . خب اینم ویژگی هاش:- هیچ دستگاهی بریک نشده است . ( تست شده روی انواع دستگاه های فت و اسلیم ) - قابلیت اتصال انلاین - ساین شده کلیدهای 4.30 - حتما می بایست از فریمور 3.55 اپدیت کنید . - قابلیت دانگرید به 3.55
ساعاتی قبل فریمور 4.31 توسط سونی منتشر شد. :sq_11:
علت انتشار این فریمور فریز شدن بازی Monster Hunter Portable 3rd HD در فریمور 4.30 بود.:sq_6:
البته احتمال میره که نصب این فریمور اختیاری باشه .:sq_8:
چون تا این لحظه psnبرای کپی باز ها برقرار است وپیغام آپدیت داده نشده.:sq_2:
یه خبر دیگه بگم و برم:sq_25: :
دقایقی قبل ورژن04.09.00از منیجر مولتیمن منتشر شد:sq_8:
ویژگی ها:
1- بر طرف شدن مشکل دانلود کاور بازی ها
2-ساپورت برنامه های جانبی مولتی من در cfw 4.30
3-اپدیت showtime به 04.01.208
4- اضافه شدن hidden option.bin در قسمت تنظیمات مولتی من
اینم لینکش(ورژن کامل):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
اول از همه بگم تا حالا ps3 نداشتم و کلا بوقم تو مسایل هگ,فریمور...
داداشم چند روز دیگه از ژاپن برمیگرده و میخوام بگم یه ps3 با خودش واسم بیاره.
سوال :
1 . چه مدلی بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 . چطور بفهمه فریمورش چیه ؟
3 . قابل هگ هست ؟
4 . فت یا اسلیم بگیره ؟
کلا چی بگیره اصلا ارزش داره از اونجا تا اینجا بیاردش یعنی هگ میشه ؟
دمتون گرم اگه زودتر و تخصصی جواب بدین . چون تا 1 هفته دیگه میاد(داداشم)
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــی
درود....
اخر -- شد یا نه؟
نمیدونم ورژن اصلی 3.5 بود که 3.55 برام -- کردند یا نه 3.55 بود . فک کنم 3.5 بود
الان -- نرم افزاری و بریک بشه دیگه کنسول تو سطل باید بندازیم....
کی -- کرده دیگه مولتی من و اینا نمیخاد سیستم -- عوض شده منظورم تیم -- هست
مثل اینکه بازی های 3.55 ما رو -- جدید اوکیه یچیزی خوبیش اینه دیسک اورج لازم نیست
مرسی
سلام من دو تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
1- الان دستگاه من CFW 3.55 داره. شنیدم یه راه هایی هست که بشه به PSN وصل شد و آنلاین زد. خب باید چجوری این کارو بکنم؟ اگه بشه میخوام U3 رو آنلاین تجربه کنم. لینک راهنمایی چیزی ...
2- دستگاه من وقتی خریداری شده ورژنش اصلا رو 2 و خورده ای بوده و تا 3.55 آپدیت شده. الان کلا میشه از CFW جدید استفاده کنم؟
1-شما می تونید کنسولتون رو به rogero cfw 4.30آپدیت کنید .در این صورت هم می تونید آنلاین بازی کنید وهم این که جدید ترین بازی هارو بدون فیکس وایبوت انجام بدید.2-اولا کسانی که ورژن اسوک دستگاهشون تا3.55 باشه به راحتی می تونن ه ک کنند.که شما هم جزء این افراد هستید.دوما تمامی کنسول هایی که قابلیت دانگرید به 3.55رو دارند نیز می تونن ه ک کنند.آدرس سایت ها رو هم براتون پ.خ می کنم.نقل قول:
1-ه ک شد ولی چه ه کی فقط از روی 3.55 میشه نصب کرد.2-فرقی نمیکنه الآن مهمه که روی 3.55هست3-برای هر مشکلی راه حلی هست اگه کنسولی بریک بشه 3سوته میشه برش گردوند.4-چرا مولتیمن میخواد ولی کار کردم باش راحت تر شده.5-بله میشه بازی های 3.55 رو روی این -- جدید اجرا کرد حتی بدون دیسک بوت.منم مرسینقل قول:
من هنوز هیچ پیغامی نگرفتم. ممنون میشم بفرستین. پی اس 3 هکس خوبه؟
من Rebug 4.21.1 نصب کردم اما call of duty mw 3 روش اجرا نمیشه
کسی دیگه هست این مشکلو داشته باشه؟
Resistance 3 اجرا میشه+fifa 13
اگه ممکنه یکی eboot و فایل های .self این بازی رو برام آپدیت کنه
سلام من یه پی اس 3 فت با ورژن 4.21 دارم و تا الان هم بازی کپی استفاده نکردم اما حالا می خوام به صورت نرم افزاری کپی خور بکنمش می گن که باید دانگرید بشه لطفا برای من کامل توضیح بدین که ایا امکانش هست که کپی خور بکنمش یا نه؟
با تشکر
سلام از دوستان خواهش می کنم یکی جواب من رو بده من واقعا سر این مساله گیر افتادم نمیدونم چی کار کنمنقل قول:
فکر میکنم با دانگرید به احتمال زیاد بتونید هکس کنید.
درود
شاید بچه ها هم مثل من وقت ندارند تو نت بیان و ...
چند تا -- اومده و بازی فیکس کردند بازی جدید اوکی شده اجرای بازی
نمیدونم فرمویر جدید نصبش بهتره یا فیکس بازی ها کدوم دردسرش کمتره
همین طوری برسیدم برای اطلاعات من که وقت بازی که نه وقت تمرین باشگاه رفتنم کم شده
دوستان من 1 هفته پیش فریمور 4.10 رو ریختم و اویل 6 و موست وانتد 2 و اویل رکون سیتی و 3 تا بازی دیگرو خیلی راحت دارم بازی میکنم.البته خودم نریختم دادم فروشنده برام ریخت 20 ت هم گرفت
فریمور جدید رو بریز خیالت راحت میشه دیگه.من که ریختم دارم زرت و زرت بدون مشکل بازی میکنم.تازی مولتی منم زبان فارسی داره.ولی فیلمهای mkv رو باز میکنهنقل قول:
درود...
حتما بچه ها هم مثل من وقت ندارند وگرنه یک اموزش بروبیمونی میزاشتند که تک باشه...
باید از جایی که بازی میگیرم سوال کنم بازی با لیبوت اورجینال دارند یا فیکس شده اخه فرمویر روجرو با ایبوت اصلی کار میکنه درسته؟
بازی هایی که داریم روی 3.55 کار میکنند روی فرمویر جدید هم کار میکنه؟
مثلا بازی که من میگیرم ایبوت فیکس شده باشه ایبوت حجمش کمه میشه دانلود کرد ؟ گرفتاری بیدا کردن داره حوصله ندارم با وقتش نیس
مشکل بریک شدن نداره؟
راستش روشش تو نت خوندم ولی این فروم بچه ها گذاشتند انجام میدم که خیالم راحت باشه
ممنون
با فریمور های جدید باید بازی رو بدون دستکاری بریزی رو دستگاه.
بله روی ورژن جدید همه کار میکنن.
نه بریک نمیشی.
درود
بچه ها کسی روش -- rogero میخاد تو فروم بزاره؟ با لینک دانلود فرمویر و .......
فروم های دیگه گذاشتن ولی خوب توضیح ندادن نمیدونم باید اول ofw 3.55 نصب کنم یا چی بچیه...
اگه کسی تو ین فروم اموزش قرار ه برازه ما صبر میکنیم
مرسی
دوستان اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم .
کنسول من قبلا کپی خور بود اما با یه بازی جدید اپدیت شد به ورژن 3.72 الان میخواستم بدونم غیر از دانگرید سخت افزاری دانگرید نرم افزاری هم وجود داره اگه هست راهنمایی کنید؟ بدجوری گیر افتادم لطفا راهنمایی کنید؟
سلام آقا من تازه یه ps3 خریدم جیلبریک شده فروشنده به من گفت به هیچ وجه به اینترنت وصل نشو چون اتوماتیک آپدیت میشه،می خواستم به پرسم واقعا هیچ راهی نیست ؟
تا جایی ک من میدونم شما راهی جز دانگرید سخت افزاری ندارید.نقل قول:
میشه تنظیم کرد تا خودکار آپدین نشه. با Rogero CFW میشه به اینترنت هم وصل شد.نقل قول:
خوب دوستان آموزش آپگرید از 3.55 به rogero cfw 4.30 رو میشه بزارین ما هم بتونم آنلاین بازی کنیم ؟ :دی
سلام
دوستان بعد از عمری بازی با ایکس باکس کنسولمو با یک ps3 عوض کردم می خوام همه انحصاری هایشو درو کنم جدید و قدیمی
ps3 دست یک بچه مثبت از آشنایان بوده و خودش چیز زیادی نمی دونه فقط می دونه کپی خوره و 3.55 وظاهرا دانگل هم استفاده نشده
منم زیاد سردر نمیارم از ps3:31:
می خواستم بدونم چطور بفهمم ورژن multiman و cfw روش چنده و آیا ebooter اورجینال داره یا نه
این درسته که با multiman فول جدید بازی های True Blue رو هم میشه بازی کرد ؟
[جریان DEX و CEX چیه؟
Rogero Releases 4.30 CFW v2.03
کسانی که به 4.30 v1 و یا v2 اپدیت کرده بودند بدون نیاز به دانگرید می تونن به این ورژن اپگرید کنن
سلام.
دستگاه من ورژنش 4.11 هستش.
روی مالتی من هم میرم و تو قسمت Information میزنه ورژن 1.16.
خواستم بدونم همچین چیزی میشه؟ پس این 3.55 داستانش چیه؟
الان بخوام اپدیت بکنم مالتی من رو چی کار باید کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
داداش داری اشتباه ورژن هارو می گی؟ 4.11 ورژن مولتی من هست یا فریمور؟نقل قول:
ببینید من میرم تو قسمت System Information اونجا اینو میبینم.نقل قول:
بعد میرم تو قسمت Game و روی Multiman مثلث رو میزنم تو قسمت Information میگه ورژنش 1.16
حالا خودمم گیجم الان.پس 3.55 چیه؟و کجاست؟
ورژن مولتی من شما 1.16 هست که خیلی قدیمی و الان ورژن 4.14 ریلیس شدهنقل قول:
شما برای اینکه ببینید ورژن دستگاهتون چیه مولتی من رو اجرا کنید(نه اینکه روش مثلث بزنید!) بعد که اجرا شد به قسمت sitting برید بعد system info اونجا ورژن دستگاه شما رو نوشته
اموزش ارتقا مولتی من رو هم بهت می گم
راستی الان دستگاهتون کپی خوره؟
خب با توجه به توضیحاتی که دادید ورژن دستگاه من 4.11 هستش.نقل قول:
بله کپی خوره.از جایی که خریدم خودش اوکی کرده.
الان بخوام مولتی من رو اپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
اصلا چه جوری این کارو بکنم از خود کنسول میشه؟
مولتی من 4.14 رو دانلود کن بعد یک فلش با فرمت fat32 پیدا کن اگه نبود خود با ویندوز فرمتش رو fat32 کن. فایل اصلی مولتی من که فرمت pkg هست رو بریز توی روتش یعنی بدون هیچ فولدری بریز توی فلش بزن به کنسولتنقل قول:
بعد توی لیست بازی ها که اخریش مولتی من هست بگرد یک گزینه هست به نام install pkg files اونو بزن بعد این فایلی که روی فلش هست رو پیدا می کنه بزن خودش مولتی من جدید رو نصب می کنه
تمام
راستی جلوی ورژن 4.11 چی نوشته؟ hermes ? rogero? ......
من فکر می کنم ورژن شما 3.55 که روش اسپوف 4.11 نصب شده ! یعنی ظاهری به 4.11 رسوندنش ولی باطنی 3.55 هست!
سلام دوستان
الان جدید ترین روش ه ک چیه ورژن هم 3.55
psn هم میشه رفت ؟
دانگرید نرم افزاری هم داره ؟
سلام
بهترین روش استفاده از Rogero CFW 4.30 v2.03 هست + مولتی من 4.14 هست.
بله PSN هم داره.
دانگرید سخت افزاری هم داره.
کلا همه چیزایی که آرزوشو داشتیم داره !!!
ممنون...نقل قول:
پس قضیه این که سونی کلا هر کی که با CFW بره PSN رو بن میکنه و حتی میگفتن شاید به سخت افزار هم آسیب بزنن چیه؟
من تعدادی بازی روی هارد دارم، اگه این Rogero CFW 4.30 v2.03 که میگی با اون مولتی من ، بازی ها رو باید چکار کنم!؟ کار خاصی باید روشون انجام داد؟
لیست بازی ها :
محتوای مخفی: ...
نقل قول:
تا مدتی میشد از psn استفاده کرد. بعد سونی شروع کرد به بن کردن. بعد دوباره مولتی من ورژن های stealth رو داد بیرون که دوباره رو دست سونی بلند شد. در مورد صدمه سخت افزاری فکر نمیکنم درست باشه. من تازه از شما شنیدم ...
الان میشه اسفاده کرد. فقط مولتی من باید به روز باشه. الان 4.15 ...
البته حتی در صورت بن شدن برای آنبن شدن هم را حلی هست.
تمام بازی ها به راحتی کار خواهند کرد. حتی اگر u3 شما از اون نوع پچ شده برای 3.55 باشه بازم کار میکنه. از این به بعد هم نیازی به پچ بازی ها نیست. کافیه بازی دست نخورده رو داشته باشی.
سلام دوستان
مگه وقتی با حافظه fat32 بازی اسپلیت شده میریزی رو کنسول نباید خود به خود فایل هارو سر هم کنه؟ قبلا ها مولتی من اینکارو میکرد اما نمیدونم چرا جدیدا نمیکنه. البته بازی اجرا میشه اما اسپلیت شده میمونه ...
بجز بازی های psn بقیه اجرا میشن البته منظورم psn فیکس شده هست مثل فیفا 12نقل قول:
اونهایی هم که اجرا نشدن رو باید eboot اورجینال جایگزین کنی
برای بازی های psn من eboot اورجینال جایگزین کردم اما پیغام میده باید وصل بشی به plystore که وقتی وصل بشی بهت می گه سریال بازی رو دوباره پول بده بخر !!
البته بعضی بازیهای psn فیکس 4.30 دارن که بریزی حله ولی اونها که ندارن رو نمیشه کاریشون کرد
این رو هم بگم که اگه از نسخه stealth مولتی من استفاده نکنی به هفته نمی کشه که بن میشی چون من بن شدم :n03:
تا اونجا که می دونم هارد خود دستگاه پلی فت 32 هست پس قاعدتا نباید دوباره سر هم بشننقل قول:
شما برای بازی به حجم بالای 4 گیگ برخورد کردید یا فیلمی چیزیه؟