این دارک ساید جدید به نظر جالب میاد... دارم میریزم ببینم چی میشه...
راستی یکی این MIUI Alpha رو امتحان کنه ببینه چه طوره :دی از نظر باطری و باگ مخصوصا :)
این دارک ساید جدید به نظر جالب میاد... دارم میریزم ببینم چی میشه...
راستی یکی این MIUI Alpha رو امتحان کنه ببینه چه طوره :دی از نظر باطری و باگ مخصوصا :)
ﭼﺮﺍ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯽ ؟
ﭼﺮﺍ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯽ ؟
من گوشی دیگه واسه خودم نیست ، از این مسخره بازیا نمیتونم روش در بیارم :دی
الان گرفتم دارک سایدو زدم... به نظر خیلی خوب بود... اما نمیدونم چرا هر کاری کردم ، ADB واسه نصب فایل منیجر ارور داد... آخرش بیخیال شدم همون رام رسمی رو زدم...
انقد رو این گوشی رام نریز تو دستت ذوب میشه ها :31:
سلام
به نظر شما کدوم رام خوبه ؟ من الان گوشیم رام رسمی 2.3.4 روش نصبه ! همین خوبه یا کاستوم بهتر از این هم هست ؟!
من ورژن جدید دارک سایدو زدم... خیلی خوشم اومد... عالیه...نقل قول:
البته رام رسمی هم خیلی خوبه...
اما من خودم دارک سایدو ترجیح میدم...
این دارک ساید یه پچی داره به اسم Invert Settings ... کسی میدونه چیه؟؟؟
میشه خوبی ها وبدی هاشو بگید ؟ + اسکرینشاتنقل قول:
بدی که ... متاسفانه همه رام های اتریکس چه رسمی و چه کاستوم خیلی باگ دارن...نقل قول:
خوبی هم یکی اینکه تمش خیلی باحاله :دی بعد اینکه استیبلیتیش خیلی بالاست... پچ Wake On Volume هم روی رام رسمی نتونستم راه بندازم ، این توی تاپیکش همین پچ مخصوص این رام هست...
اسکرینشات هم توی تاپیک XDA ــش هست...
امير جان اينجا انواع رام براي آتريكس هست و تعدادش هم چند وقته نبودم خيلي بيشتر شده /نقل قول:
من منظرم miui يكم سرو سامون پيدا كنه و رفع باگ بشه تستش كنم چون رام خيلي زيبا و سرعتي هست .
سيانوژن جديد هم اگر افت گرافيك تصاوير رو نداشته باشه خيلي خوب ميشه .
دارك سايد رو هم كه پارسا تعريفشو ميكنه همش خواستم فلش بزنم اما تا حالا نشده . حالا تو هم فلش بزن خبرشو به منم بده ببينم چطوره :31:
کد:http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=997
کسی اینجا نیست !!
بچه ها رام جدید تست نکردین
منم به شدت رام میخوام این دارک ساید کهنه شد :دی
یه CM7 ICS هست اونو میخوام بریزم ببینم چی میشه... کلا CM7 زیاد اومده واسش...
تا من گوشیمو رد کردم موتو 2.3.5 و 2.3.6 هم داد ، این همه رام اومد واسش ، اصن کلا اوضاع کولاک شد :( شانس نیس که مگس کشه :|
جوگیر شدم MIUI Alpha 3 ریختم (2 تا بود ، یه دونه مولتی لنگوییج یه دونه معمولی ، معمولیه دیدم بیشتر کامنت و اینا داشته همونو ریختم :دی)...
در یک کلام :
فوق العادست...
هیچ مشکلی ندیدم... نمیدونم چرا هنوز Alpha ــه... تا حالا اتریکس رو به این Smoothــی ندیدم... از همیشه بهتره... انیمیشن های بسیار زیبا و شیک ، در نهایت سرعت و اسمود بودن...
بعد از نصب این رام از رد کردن اتریکس به شدت پشیمون شدم :(
آقا آتریکس به 2.4 ارتقا پیدا میکنه ؟
موتوبلور رو اگه بخواهیم به نسخه ریزور ارتقا بدیم باید چی کار کنیم ؟ اصلا میشه ؟
موتو عوضی گفته فعلا برنامه ای برای آپدیت گوشی های جز بایونیک و ریزر نداره...نقل قول:
آقا آتریکس به 2.4 ارتقا پیدا میکنه ؟
البته کاستوم رامش همین الانش هم اومده اما خیلی ناقصه... فکر کنم تا 2 ماه دیگه کامل بشه و بیاد...
از نظر سخت افزاری کم نمیاره ؟نقل قول:
نه بابا واسه چی کم بیاره... سخت افزار خیلی قوی داره...
پارسا پس این miui عالیه دیگه بریم فلش بزنیم !؟ مشکلی نداره ؟ دوربین باطری و .. اوضاعشون چطوره ؟
البته من یک مشکل برام پیش اومد و آنلاک بوت لودر پرید / باید دوباره بشینم انلاکش کنم :13:
چه طوری پرید ؟؟؟؟ :O:O:O:O
لامصب باتریش از رام رسمی فرویو که اینقدر خر بود خر تره :دی واسه کایبریشن 100% کردم گفتم MIUI باتریش داغونه GPS روشن میکنم WIFI روشن میکنم نورو 100% میزارم یه کم کرم میریزم تموم میشه :دی بعدش بعد حدود 60 مگ دانلود و کلی تم ساختن و اینا شد 93% :| خیلی باتری غولی داره...
ولی یه ایراد اساسی داره... فیلم پخش نمیکنه : )) چه با پلیر خودش چه هر پلیر دیگه ، بعد 2-3 ثانیه گیر میکنه و جلو نمیره...
پارسا درست نشده هنوز؟ رام هنوز رو گوشیه ؟
این MX Video Player رو هم یه تست بزن خیلی قویه
اتفاقا MX دارم خودم ، هنوز جواب نمیده... تو XDA زدم 3 نفر دیگه هم مشکل منو داشتن... البته الان چک نکردم ببینم به چه نتایجی رسیدن :دی:دی
احتمالا چون هنوز در مرحله آلفا هست مشکلو داره . کم کم حل میشه . باطری آتریکس که واقعا" عالیه . فکر نکنم تو گوشی های الان تو بازار هیچ کدوم به گرد پاش هم برسن . غیر از ریزر مکس که :18:نقل قول:
نمیدونم دیگه آنلاک پرید . یک غلطی کردیم بعد مجبور شدم رام اصلی رو با rsd-lite فلش بزنم . الان دیگه موقع روشن کردن انلاک نمینویسه .
پارسا این miui مثل سیانوژن نیست که کیفیت بک گران رو بیاره پایین ! سیانوژن ورژن جدید تست نکردی ؟
واقعا حیفه همچین گوشی خوبی به ورژن 4 آپدیت نمیشه !
واقعا سیاست موتو هم جالبه گوشی دو هسته جدیدشو آپدیت نمیکنه اون وقت اون سونی اریکسون گوشی 100 تومنی در پیتشو آپدیت میکنه !
شرمنده الان تازه پستتو دیدم...نقل قول:
من واسه همون ویدیو پلیر رفتم روی نوترینو رام...
کیفیت بکگراند رو پایین نمیاره...
نوترینو رام هم همینطوره پایین نمیاره...
یه رام هم بود ترکیبی از CM7 و رام SGS2 ، بد نبود به نظرم...
الان رو نوترینو رام هستم ، رام خوبیه... جالبیش اینه که از سنسور فینگرپرینت میشه استفاده کرد واسه کنترل ، یعنی عین تاچ پد لپتاپ...
Gingermod #4 هم دانلود کردم و وقتی ریختم گوشی بالا نیومد :18: کرنل هم زدم درست نشد... حیف 180 مگ ترافیک که پروندم... حالا #5 ــش اومده شب میزارم دانلود شه ببینم چه طوره...
آپدیت جدید برای موتورولا آتریکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا آندروید 4 هم براش بیاد :20:نقل قول:
پارسا از این رام بیشتر بگو . اوضاش چطوریاست . اون که سنسور تشخیص اثر انگشتش مثل تاچ پد کار میده واقعا جالبه . خوب کار میده یا الکیه !؟نقل قول:
فعلا که روشم و مشکلی هم ندارم... اما خوب یه سری ایراد هم مثل ساپورت نشدن این رام واسه مدیاپلیر ها و مصرف باطری تقریبا بالا و فورس کلوز Smart Keyboard هم داره... تاچ پدش کاملا دقیق کار میکنه اما به نظرم تزیینیه ، چون هم کار کردن با صفحه خیلی راحت تره ، هم اینکه اگه دستت بیاد روی دکمه پاور اعصابت به هم میریزه موقعی که میخوای یه کاری کنی :| :دی
آخرین قیمت این گوشی رو کسی میدونه؟من اصفهان قیمت گرفتم 840 میدن با گارانتی اصلی.ولی فکر کنم گرون میدن.تهران قیمت چنده؟دی جی کالا زده 798 تومان
درود.
دوستان من گوشی دوستمو با استفاده از وای فای آپدیت کردم.
اما حالا اصلا به اینترنت وصل نمیشه! تمام تنظیمات جی پی ار اس هم درسته و مثله قبله(قبل از آپدیت مشکلی نداشت) اما الان هرکاری که میکنیم به اینترنت وصل نمیشه!
ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست و باید چیکار کرد.:11:
نقل قول:
آخرین قیمت این گوشی رو کسی میدونه؟من اصفهان قیمت گرفتم 840 میدن با گارانتی اصلی.ولی فکر کنم گرون میدن.تهران قیمت چنده؟دی جی کالا زده 798 تومان
گوشی شاپ معتبرتره . 750 میده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستامم اصفهان داره . شاااید بخواد بفروشه . اگر خواستی برات میپرسم .
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
بوت لودرش آنلاکه !؟ مال اپراتور at&t هست یا نه ؟نقل قول:
نقل قول:
نه هادی جان.
بوت لودرش آنلاک نیست.
نمیدونم فکر نکنم مال اپراتور at&t باشه
چند نفر بهم گفتن که باید به یه کاستوم رام فلشش کنم تا درست شه!
حالا ممنون میشم یه رام خوب که باگ هاش کم باشه بهم معرفی کنین.
بببین کاستوم رام خوب زیاد هست برای آتریکس . تنوعشون زیاده . اما قبلش باید بوت لودر رو آنلاک کنی و بعد گوشی رو روت کنی و از این کاستوم رامها استفاده کنی .نقل قول:
به نظر من یکبار دیگه آپدیت بزن با همون وای فای ببین مشکلش حل میشه یا نه ؟
هادی جان آپدیت دیگه ای نیست که بخوام دانلودش کنمنقل قول:
بعدم به نظرم تنها روشش همینه چون همه ی کارای ممکن رو انجام دادم
آخه جدیدا یک آپدیت برای رفع باگ براش اومده بود . حالا تستش ضرر نداره .نقل قول:
چشم هادی جان حالا اونم تست میکنم.نقل قول:
حالا کلا خودت چه کاستوم رامی رو واسه آتریکس پیشنهاد میکنی؟(آخه گوشیه مال دوستم هستش و میخوام هم یه کاستوم رام دانلود کنم که اگه یه وقت آپدیت جواب نداد همون موقع واسش اون کاستوم رام رو بریزم!)
کاستوم رام های اتریکس همه از بیخ داقونن... با این حال Neutrino Rom بد نیست... Darkside و WetDreamer هم خوبن...
کسی لینک دانلود نداره!!!؟؟نقل قول:
ممنون میشم لینک دانلود رو یکی بزاره:11::11::11::11::11:
خودتون توی بخش Atrix ، توی فروم Development از فروم xda-developers میتونین همه رام ها رو ببینین...
واسه همه رام ها هم شما نیاز دارین بوت لودر رو آنلاک کنید...
درود.نقل قول:
شرمنده پارسا جان رفتم دیدم ولی با این همه توضیحات که داده بودن هیچی سر در نیاوردم!:41:
ممنون میشم خودتون یه رام خوب با لینک دانلود و نحوه ی نصب بزارید.
شرمنده:11: