تایید میشه:11:نقل قول:
انجمن برای بازیهای غیر کامپیوتری نیست؟ :18:نقل قول:
اگه هم نیست که یه تاپیک با نام : GTA IV 360 & PS3 همینجا میزدن. حالا هم که زدن وقتی کامپیوتریش بیاد مشکل ایجاد میشه! (مطمئنم!):27:
Printable View
تایید میشه:11:نقل قول:
انجمن برای بازیهای غیر کامپیوتری نیست؟ :18:نقل قول:
اگه هم نیست که یه تاپیک با نام : GTA IV 360 & PS3 همینجا میزدن. حالا هم که زدن وقتی کامپیوتریش بیاد مشکل ایجاد میشه! (مطمئنم!):27:
ببينيد اين ديه مشكله اونايي بوده كه نظم تاپيك رو الكي به هم ميريختن و تعصبي بازي سره نسخه pc در ميارن.
وقتي اول براي ps3 و 360 اومده يعني از اول تاپيك طبق اين روال بايد پيش ميرفته و تعصبي بودن سر اين قضيه اصلا درست نيست....
بعد چه فايده داشت يه تاپيك براي 360 و ps3 ميزدن مثلا داستاني يا چيزه ديگش فرق داره كه همچين تاپيكي بزنن كه الكي انجمن شلوغ شه ؟؟؟؟
بچه ها این خبر دیگه تقریبا تایید شده.برید حال کنید.
حالا که بازی میاد دیگه منبع و اینجور حرفارو بی خیال شیم بهتره.
منتظر بازی باشیم.
راستی به سیستم ما میخوره ؟
کسی نمیدونه چه سیستمی میاد ؟
بله همينطوره كه شما ميگين بپيچ بازيه ديگهنقل قول:
:31::21:
تایید میشه. اگه میشه یه تاپیک دیگه بزنیم مخصوص کامپیوتریش.نقل قول:
راستی از این افرادی که ps3 بازی میکنن کسی تا حالا مشکل نداشته که بیاد اینجا بگه؟:18:
وقتی هنوز نیومده چطوری حال کنیم؟:31:نقل قول:
تایید میشه!:27:نقل قول:
ps3 دارها كمن ::D
ولي نميشه تاپيك براي pc زد فرق نميكنه كه بكسي كه pc دارن تا اون زمان كه بازي براي pc بياد تاپيك رو شلوغ نكنن بهتره ....
من با 360 بازي ميكنم يه جاش گير كردم !!!
اون جا كه ميگه يه ماشين پليس گير بيار بعد برو اينترنتش اسمه يكي رو سرچ كن اسمه اون چيه ؟؟؟؟ راهنمايي لطفا؟؟
پس ما رفتيم حال كنيم!نقل قول:
راک استار خبر انتشار بازی برای pc رو تکذیب کرده.به این پست مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2711879&postcount=2364
عزيز عكس همين مجله و خبرش تو همين تاپيك قرار گرفته بود قبلا ......:46:نقل قول:
منظور شما چیه؟دو روز پیش PC Gamer مالزی خبر از انتشار بازی برای pc داده بود که امروز توسط راک استار تکذیب شده.این چه ربطی به قرار گرفتن عکس این مجله تو تاپیک داره؟!نقل قول:
کاملا حرف ساسان جان تایید میشه.نقل قول:
دوستان عزیز! لطفا هر خبری که عنوان میکنید از منبع معتبری باشه.
هنوز از طرف شرکت Rockstar و سایتهای معتبر, خبر ساخت رسمی این بازی برای پلتفرم PC اعلان نشده با اینکه همگی انتظارش رو داریم... پس این قدر رو این مساله زووم نکنید! ممنون از همگی!
ولي يه چيزيم هستا اين N4g زياد معتبر نيست!نقل قول:
برای گیر اوردن ماشین زنگ بزن 911 بعد شماره ی یک رو بزن تا یه ماشین پلیس بیاد.ماشین رو بدزدنقل قول:
وپلیس هارو گم کن.بعد به دوستت زنگ می زنی و اون اسم یارو رو بهت می گه.
اسمش rivas هست.شما به سیستم کامپیوتر پلیس برین و سرچ از روی اسم رو انتخاب
کنین.اسم rivas رو سرچ کنین. 2 نفر می اد.یکی tom و دیگری یادم نیست.اون یکی رو انتخاب
کنید.فکر کنم اسمش loyle بود اطلاعاتش رو بگیرن وبرین دم خونشو.... بقیش اسونه خودتون برین.
:10::46:
:18::18::18::18:نقل قول:
ای ضدحال! این راک استار هم میخواد فقط ضدحال بزنه!:19:
:11::11::11: تایید کامل میشه!:11::11::11:نقل قول:
ما تا 10 هش هم هستیم!:27:نقل قول:
ای بابا...
شما هم هی گیر دادین بازی برای Pc میاد یا نه!
عمرآ اگه برای Pc نیاد. راکستار میخواد بازیی که برای Sa در آورد رو دوباره اجرا کنه. اما نمیدونه دستش لو رفته. لطفآ هم یه مقدار از بازی بگید ، مدیر راکستار که این صفحات رو نمیخونه. پس شما بگید میاد یا نه واسه ما فرقی نداره.:27:
فكر كنم پچي چيزي براي pc وجود داره كه راك استار از دردسرش مي ترسه!!
منم موافقم.نقل قول:
ای بابا...
شما هم هی گیر دادین بازی برای Pc میاد یا نه!
عمرآ اگه برای Pc نیاد. راکستار میخواد بازیی که برای Sa در آورد رو دوباره اجرا کنه. اما نمیدونه دستش لو رفته. لطفآ هم یه مقدار از بازی بگید ، مدیر راکستار که این صفحات رو نمیخونه. پس شما بگید میاد یا نه واسه ما فرقی نداره
اصلا همین 4 5 صفحه ی آخر رو نگاه کنید همش داریم در مورد این که رو پی سی میاد یا نه بحث میکنیم.
یه کم خبر از خود بازی بدید.
ببینیم اصلا نسبت به نسخه ی قبلی چه فرقی کرده.
آقا من یه خبر فوری بگم . من از سایت Ign یه لینکی پیدا کردم که میگه این بازی برای پی سی میاد. اگه تونستید ترجمش کنید. لینک رو ببینید. [کد:http://grandtheftauto.ign.com/articl...-Updated-Again
دوست عزیز.شما بگو از این بازی چی می خوای بدونی ما هم بگیم.نسبت به نسخه ی قبل خیلی فرق کرده.نقل قول:
fمن يادم نمياد در باره نسخه pc حرف زده باشم فقط راهنمايي كردم اين همه دربارش حرف ميزنن بعد ميان پسته من رو پاك ميكنن مديريت كلوب با شما بودم كه پسته من الكي اينجا پاك كردين
به جان خودم میاد ... حالا ول کنید.نقل قول:
آقا من یه خبر فوری بگم . من از سایت Ign یه لینکی پیدا کردم که میگه این بازی برای پی سی میاد. اگه تونستید ترجمش کنید. لینک رو ببینید
میشه بگی چه فرقی کرده ؟نقل قول:
دوست عزیز.شما بگو از این بازی چی می خوای بدونی ما هم بگیم.نسبت به نسخه ی قبل خیلی فرق کرده.
از تفاوت های خفنش رو بگو.
کاملا تایید میشه که همش داریم در این مورد بحث میکنیم!:27:نقل قول:
من یکی که دیگه کلافه شدم!:19:
تایید میشه!:11:نقل قول:
از تفاوت های مهم می توان به:
1-زمین پس از بارون و موقع بارون حسابی خیس می شه و اب این ور و اونور پاشیده می شه و کنترل ماشین
خیلی سخت می شه.
2-در این بازی می توان یه جا کاور گرفت و به صورت کور شلیک کرد.
3-یه موبایل دارین که خیلی کارامده.همه ی ماموریت ها از طریق این موبایل میاد.بعضی وقت ها زنگ می زنن
بعضی وقت ها اس ام اس می کنن.می تونین زنگ بزنین به یه شماره مشخصات اهنگ توی رادیو تون رو بگیرین.
4-اگه شراب بخورین تا یه مدت مستین.وکنترل خیلی سخته.
5-برای رد شدن از اتوبان باید 5دلار ناقابل عوارضی بدین.
6-می تونین زنگ بزنین 911 پلیس یا امبولانس یا اتشنشانی خبر کنید.
بسه یا بازم بگم؟؟؟:5::10:
این بازی رو حد اقل چه سیستمی کار میکنه ؟!
دوست عزیز! این بازی نه تنها برای PC منتشر نشده بلکه خبر ساخت بازی به طور رسمی برای PC هنوز اعلان نشده.نقل قول:
مر سي از اطلاعات خوبت .نقل قول:
پس بازيش بايد خيلي فرق كرده باشه با نسخه قبليش.
بله.بازم می گم.
1-در این بازی کافی نت هست که میرین ایمیل هاتون رو چک می کنین و هزار کار دیگه که تو اینترنت می شه کرد.
2-می تونین با موبایلتون عکس بگیرین.
3-کارواش هم تو این بازی هست.
4-می تونین بین 2 نفر هر کدوم رو که خواستین بکشین.و مرگ و زندگی دیگران دست شماست.
بابا ما كه دلمون اب شد . اميدوارم بازيش زودتر برا pc بياد.نقل قول:
سلامنقل قول:
-می تونین بین 2 نفر هر کدوم رو که خواستین بکشین.و مرگ و زندگی دیگران دست شماست
میشه اینو توضیح بدین؟
ممنون
تو بازی به یه جاهایی می رسین که میگه یا اینو بکش یا اونو.دلبخواه.هرکدوم رو دوست داشتی بکش.:27:نقل قول:
چه جالب!!!!
من که دهنم آب افتاد برای این بازی!!!!!!
مطمئن شدم که این بازی که اینقدر خاطرخواه داره حتما برای pc میاد. (بدون منبع و با منبع ذهنی گفتم. برداشت نشود)
این تو esrb بود اما زود پاک شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم گیم اسپات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروغ محض استنقل قول:
لطفا بعد از این لینک بزارین نه عکسی که به احتمال زیاد دستکاری شده:46:کد:http://www.gamespot.com/search.html?qs=Grand+Theft+Auto+IV+&x=37&y=13
شايدم راست باشه. از كجا ميدوني دوروغه؟نقل قول:
بابا مگه قرار نبود راجعبه rc تو اين تاپيك حرف نزنين اه مديرا رسيدگي كنن لطفا
دوست عزیز خبر Necromancer جان صحت داره.ESRB برای لحظاتی در قسمت پلتفرم GTA IV،نام pc را هم قرار داد و اندکی بعد حذف کرد که خیلی زود در سایت های مختلف مخابره شد و Rockstar هم تا این لحظه هیچ واکنشی به این موضوع نشان نداده.من در مورد گیم اسپات اطلاعی ندارم اما در مورد ESRB حرف ایشون کاملاٌ صحیحه.این هم لینک های این خبر:نقل قول:
کد:http://translate.google.com/translate?hl=da&sl=da&tl=en&u=http://c4d.dk/index.php/nyheder/33-spil/62-gta-iv-til-pc
کد:http://game-on-game.com/finally-gta-4-comes-to-pc/
پس همين روزاست كه بازيش واسه pc بياد.
منظورت همون pc بود ديگه نه.نقل قول:
بابا مگه قرار نبود راجعبه rc تو اين تاپيك حرف نزنين اه مديرا رسيدگي كنن لطفا
دوستان بهتره اين بحث رو هر چه سريعتر تموم كنيدنقل قول:
اين بازي فعلا به هيچ وجه قرار نيست براي PC منتشر بشه
و تمامي اين حرف ها شايعه و اطلاعات غلطي بيش نيست
هر وقت در معتبر ترين رسانه بازي هاي كامپيوتري يعني سايت GAMESPOT ديديد
كه در مقابل كلمه ALSO علاوه بر نام XBOX 360 و PS3 كلمه PC هم درج شد
ميتونيد با اطمينان بگيد كه اين بازي براي PC ساخته ميشه
بهتره تمومش كنيد
جون اين چند صفحه اخر اين تاپيك كلا به اين بحث بي محتوي اختصاص پيدا كرد
تاييد ميشه بس كنين ديگه اون اقايي هم كه ايراده منو گرفت بله منظورم pc بود !!!نقل قول:
بحث pc بياين بيرون اين تاپيك فعلا براي اونايي هست كه360 و ps3 دارن :46: