نقل قول:محتوای مخفی: جواب
به نظر من اشلی توی این قسمت خیلی شخصیت نچسبی شده :دی اصلاً صحبتهاش باحال نیست. توی 1 خیلی جالب بود. واقعاً شخصیتش خوب طراحی شده بود اما توی این قسمت واقعاً اون جذابیت رو نداشت برام.
Printable View
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
به نظر من اشلی توی این قسمت خیلی شخصیت نچسبی شده :دی اصلاً صحبتهاش باحال نیست. توی 1 خیلی جالب بود. واقعاً شخصیتش خوب طراحی شده بود اما توی این قسمت واقعاً اون جذابیت رو نداشت برام.
نقل قول:محتوای مخفی: یه جواب
دفعه دوم رو شروع کردم،ایندفعه با Female Shepard دارم میرم،عجب تیکه ای دراومده این.................
البته بگما،اصلا حال نمیده،فکر کن یه زن کره زمین رو نجات بده،همون اول بازی میشینه گریه میکنه بابا.................
نقل قول:محتوای مخفی:
اهنقل قول:
الان باهاش رومنس کردم ، نظرم عوض شد
Asari برهنه دیگه چی بوده ، انگار داشت با سوسمار رومنس می کرد :2::31:
ولی از شخصیتش خوشم اومد ، از بقیه Female ها بهتر بود
+
الان بعد از ماموریت یکی مونده به آخر تو نورمندی یک چیزی دیدم 5 دقیقه :18: بودم
محتوای مخفی: !!!!
یه سوال !
این اشلی چرا اینقدر بد اخلاق شده؟! :31:
این تا آخرش می خواد همینجوری کنه؟:27:
پایان بازی. اسپویل بسیار بسیار زیاد :دی
محتوای مخفی: .
اقا اشلی هم انگار باهاش رومانس نکنی با جیمز میپره:41:
راستی اونطور که توی dlc پروتئون گفت . اون پروتئون هایی که توی ilos بودن یک پایگاه تحقیقاتی رو سرزمین بازمانده از cycle قبلی ساخته بودن. پس مجسمه هایی که اونجا بود نباید پروتون باشه دیگه درسته؟
حق انتخاب...
محتوای مخفی: ....
محتوای مخفی: ادامه بحث :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بانشه ها عجب موجودات خری بودن یه لحظه غفلت میکردی مثل چی خون ادمو میخوردن
خدا کنه دیگه از اینا نبینم : دی
+
درباره همون مرحله ای که اولین بار این موجودات اومد...:
محتوای مخفی: ......
+
اقا ما کلا با رومانسو اینا رابطه خوبی نداریم چی کار کنیم..دلمان می خواهد ولی شرعا مشکلی نباشه..؟ : دی کاغذی..نوشته ای شاهدی..: دی
احتمال اینکه پایان عوض بشه هست. ولی شما برای بار دوم بازی رو انجام بده و این فایل جدیدی که galactic readiness رو 100 میکنه رو هم بریز بازم ببین پایان دیگه ای نمیده یا نه.
هی...!!
تموم شد.....
محتوای مخفی: Finished
چرا بازی وقتی تموم میشه باز برمیگرده همون ابتدای مرحله ی پایانی بازی ؟
برای اینکه بعدا اگه DLC ای برای بازی اومد بتونی بازی کنینقل قول:
نه منظور من اون نیستنقل قول:
منظورم اینکه باز توی نقشه کهکشان توی منظومه شمسی هنوز همون ماموریت آخر هست.
تمام منظومه ها کامل شده و دیگه چشمک نمیزنه . ولی این هنوز اون مرحله ی آخر که توی زمین هست رو داره .:31:
راستی پایان بازی ماله شما چجوری بود؟
نقل قول:محتوای مخفی: ...
نقل قول:
مال من وقتی تموم شد اومد جای که قبل از حمله به سربروسه. مال شما نمیدونم شاید جور دیگه باشه.
برگشتش واسه اینکه اگه ماموریت فرعی باشه هنوز میشه رفت و واسه اونایه که ماموریتارو نرفتن و پایان بد نصیبشون شده .با رفتن یا نرفتن ماموریتای فرعی یه خورده صحنهای بازی متفاوت هست (صحنهای قبل و بعد از 3 انتخاب شپرد) ولی اصلا تاثیر هم نداره در اخر بازی.
حالا حتی اگه هم عوض بشه ، خیلی مسخره ست که همچین درخواستی دارن ...نقل قول:
- مث این میمونه که ملت پتیشن پر کنن برای کریستوفر نولن ، بگن آخر ِ دارک نایت رو تغییر باید بدی ! یارو دوست داشته اون مدلی بنویسه ...
- بعدشم ، کیو میخوان گول بزنن ؟ من که اگه حتی توی پایان جدیدش مثلا" شپرد و اشلی توی هاوایی عروسی هم بکنن بازی نمیکنم دیگه چون چیزی که بایوور ساخته بوده رو بازی کردم و از بین همون سه انتخاب یکیش رو انتخاب کردم .
محتوای مخفی:
این فایل کجا هست دانلود کنم؟نقل قول:
پایان.............. کاش بایو ور هم مثل باقی شرکت های بازی ساز خز بازی در میاوارد همینطوری مس افکت رو ادامه میداد و تموم نمیشد. بیشتر از همه نبود کارکتر های بازی و خود شپرد در نسخه های احتمالی اذیتم میکنه.
یک سری سوال در پایین هست کسایی که تموم کردن بخونن.
روز جمعه هوادران قراره با یک حمله دست جمعی به راه های تماسی بایوور خواهان تغییر پایان بازی شن. احتمالا در اون روز بالای 50 هزار تماس و ایمیل شرکت بایو ور دریافت کنه. نمیدونم هواداران چه پایانی درخواست دارن. ولی امیدوارم این اتفاق بیفته. شپرد و یارانش مستحق داشتن یک پایان مناسب تر هستند.
We Want a Good Ending ....(not this fuc...ending)
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
خودم بازیو تموم نکردم ..:31:
ولی خب مثه این که پایانش افتضاحه ...
برید به این لینک
نقل قول:محتوای مخفی: ....
یک سوتی بازی داره. ریپر ها به نژاد های درجه 3 حمله نمیکنند ولی چرا به باتارین ها و elcor ها حمله کردند؟این ضعیف بود.
یک چیزی یادم رفت که اسپویل نداره.
بایو ور اصلا آینده نگر نیست. و راحت میتونم بگم عنوان مس افکت براش خیلی بزرگه. خودشون نمیدونن با مس افکت میخوان چیکار کنن. دلشون خوشه که یک mmorpg درست میکنیم یا از روی داستان فیلم سینمایی و انیمیشن میسازیم. ولی ادامه بازی چی؟ مس افکت های بعدی؟
شما اگر یادتون باشه در مس افکت 1 میشد از بین اودینا و اندرسون یکی رو به عنوان کنسول گر انتخاب کرد ولی در نسخه 3 انتخاب گیمر بی ارزش محسوب میشه.
در مورد 3 پایان بازی هم همینطوره. اگر قرار باشه مس افکت 4 بعد از اتفاقات نسخه 3 باشه. مطمئنا بایو ور باید از بین این 3 پایان یکیش رو خودش انتخاب کنه.(هر کدوم هم تاثیر خاصه خودش رو توی دنیای بازی داره) پس اینطوری بازم تصمیم گیمر بی ارزش میشه مخصوصا اگر طبق قول مایک گمبل بشه سیو نسخه 3 رو به نسخه بعدی انتقال داد( مطمئنا برای نکات خیلی کوچیک،چون نمیشه کل دنیای بازی رو بر اساس سیو گیمر تغییر داد) .
در ضمن در مس افکت 4 چه داستانی میخوان بنویسن(اگر ساخته شه که به ea باشه ساخته میشه) که هیجان 3 نسخه قبلی رو داشته باشه. نژاد های باقی مونده ضعیف شدن و باهم صلح کردن و جنگی بینشون نیست. مگر نژآد هایی مثل yahg , elcor , volus , hanar پیشرفت کنن و تهدید جدیدی برای کهکشان شن.
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
نقل قول:محتوای مخفی: .
نقل قول:محتوای مخفی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد بازی deus ex human revolution کاملا بات موافقم .بعضی اهنگهای مس افکت3 انگار از اهنگ های deus ex human revolution تقلید کرده بود.اگه هر سالی جز 2011 میومد بهترین سال میشد.
اینم دانلود اون فایل برا هرکی که بخوات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: .....
نقل قول:
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
آره والا . از نظر من بایو ور باید یک پایان واحد میساخت. اشاره من به deus ex هم همین بود. پایان کاملا از این بازی تقلید شده بودنقل قول:
ای بابا ...اینجا همه محتوا مخفی میزنن !:31:
چن تا عکس جالب:
یه بار دیگه میرم البته آخر بازی که لذت بخش نیست. اما روی INSANE میرم که یه مقدار لذت ببرم :دی دو مرحله مونده به آخر هم نمیرم :دی
[QUOTE=AlexMercer;6901404]محتوای مخفی: .
محتوای مخفی: ...
دوستان نظرشون راجب به این عکس چیه؟ (شرمنده فوتوشاپ زیاد بلد نیستم:31:)
واسه اینکه اسپم نشه، کسی از دوستان سایتی میشناسه که نسخه کامل Reloaded با تمام ملحقاتش رو واسه فروش گذاشته باشه؟ ( پ.خ بدین لطفا)
محتوای مخفی: در مورد کوارین ها
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
داستان بازی خیلی مهم هست/ اگر توی اسپویلر نذاریم خوب برای خیلیها لذت بخش نیست. الان هم که همه دارن داستان رو تعریف می کنن همش محتوای مخفی میشه :دینقل قول:
[QUOTE=3taxxx;6901621]نقل قول:محتوای مخفی: .
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
نقل قول:
به شرطه اینکه باهاش در نسخه 2 رومانس کنی و در نسخه 3 رومانس رو نگه داری و سرزمینشون رو پس بگیری تالی بهت عکسش رو میده که البته خیلی هم خوشگله
عکس اسپویل داره
یکی بگه بازی چطوره ؟
حال میده ؟
واسه عید خوبه بشینیم تمومش کنیم ؟
ارزش خرید داره ؟
نسخه های قبلی رو نمیدونم بازی کردی یا نه ولی مس افکت 3 یکی از بهترین بازی های امساله مطمدنا و حتما ارزش داره. اگر نسخه های قبلی رو هم نرفته باشی بهتر پایانش اذیتت نمیکنه. ولی در کل شاهکاره بازی نکنی از دست دادی:46:نقل قول:
مطمئنی ؟ اگر واقعاً اینطوری هست یه سیو دارم با تالی رومنس داشتم. با اون برم :دینقل قول:
بابا یه جاهای از گفتگو رو هم باید سبک مخفی کاری رفت دیگه!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی اگه وجدانن دست به تالی بزنی با 100 ریپر میام سراغت!!:21:
محتوای مخفی: ..