لب تا ب خوبی میتونه باشه
Printable View
لب تا ب خوبی میتونه باشه
این xps 105 یا102 تنوع رنگ هم داره دوستانسفید یا ابی یا رنگ های داره
این سری دل خیلی از انتظارات شما رو براورده میکنه . فقط چند تا مشکل من باهاش دارم . وقتی به برق وصله انگار جریان ضعیفی رو رد می کنه و منیتورش اون کیفیتی که انتظار داشتم نداره دقیقا عین منیتور 5110 dell هس . من با مشخصات 8 گیگ رم . گرافیک 2 . سی پی یو cori7 بلوری و تی وی تیونر با بک لایت گرفتم 1410 از شیراز پاساز ملاصدرا . لپ تاپ فروشی های شیراز فقط میگن ایسوز .
من دونبال برنامه ی webcam central هستم تا بتونم دانلودش کنم چون از ویندوز اورجینال استفاده نمی کنم.
مدل لپ تاپم dell xps l501 ممنون می شم کمک کنید. مرسی
وقتی به شارژر وصل میکنم لبه های لپ تاپ برق دارن انگار.میگیره آدمو.چرا ؟
حتما پریز برق شما ارت ندارهنقل قول:
یکی از معایبش همینه البته زمانی که از باطری استفاده کنی و به برق وصل نباشی مشکل نداری
تا حالا کسی رو L501 لینوکس نصب کرده؟!
اگه نصب کنم مشکلی با سخت افزارش نداره ؟ همه رو میشناسه؟
دوست عزیز من روی 502 نصب کردم و هیچ مشکلی نداره...البته نسخه های زیادی از لینوکس موجود هست...لینوکس نصب کن حالشو ببر:8:نقل قول:
میخوام لپ تاپمو بفروشم. بک لایت و رم 6 داره.چند بفروشم خوبه ؟
سلام جرا بك لايت كيبوردم روشن نميشه لطفا اكه تنظيمات خاصي داره بكين ممنون
ار کنار ساعت روی علامت شارژر کلیک کن احتمالا روی حالت POWER SAVER هستید روی ADJUST POWER OPTIONS رو بزن و HIGH PERFORMANCE رو انتخاب کننقل قول:
وقتی بازی تموم شد میتونی برگردونی رو حالت اول که مصرف برقت کمتر بشه
اگه HIGH PERFORMANC نبود تب SHOW MORE PLANS رو بزن تا ظاهر بشه
سلام
این لب تاب 15Z که جدید اومده، سی پی یوش سندی بریج یا نه؟ سی پی یوش از L502 قوی تره یا نه؟
سلام بچه ها من تازه لب تاب l502 خریدم هر چقدر خواستم tv رو نصب کنم نشد کسی نیست منو با تصویر یا هر چیز کامل دیگه ای راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خواهش میکنم جواب منو بدید من تو قسمت تنظیمات tv یه قسمت وقتی ایران رو انتخاب میکنم میزنه باید postal cod بدید برای ایران چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا منم همین مشکل رو دارم.
یه سوال دیگه.اگه سیم انتن رو به دیش وصل کرد و اون سر سیم رو هم یه سوکت زدو به لپ تاپ(تی وی تیونر) متصل بشه جواب میده؟
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان
ببخشید بنده چند سوال ومشکل داشتم اگر محبت کنید و منو راهنمایی کنید ممنون می شوم
1- لپ تاب بنده دل ال 502 فول وگارانتی زیگوراته و تو سایت دل چک کردم که سفارش کانادا و بدون تعمیر هست می باشد .تمام مراحل نصب کارت تی وی فروم اموزش نصب تی وی رو انجام می دم ولی بعضی از صفحات ( دوتا i agree ) مییاد نمیایدو تو صفحه 4 قسمتی جدید به نام update playready می یاد و بعد از صفحه 8 صفحه به نام install play ready مییاد که باید گزینه i agree بزن و بعد از صفحه 12 صفحه جدید که سیستم clearQAM ویک بار سیستم TV System (Digital) : ATSC میاد به جای ----T و صفحات 14-15-16- نمیاد و در صفحه 17 گزینه clearQAM به جای ----T می یاد .و با کارت تی وی فقط تونستم آنالوگ بگیرمو بسیار ضعیف می گرفت و اصلا عبارت ----t تو هیچ یک از صفحات media center نیومد و به جای اون کلمه astc میاد که استاندارد آمریکا هست ..... مشکل کجاست آیا برنامه دیگری مانند media center وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چگونه می تونم برنامه رو ریست کنم ؟؟؟؟؟؟؟
2- سوال دومم در مورد ریکاوری هست .......
آیا با برنامه خود دل datasafe می توان ریکاوری کاملی گرفت مانند روز اول خرید
وقتی بنده برنامه ریکاوری دلو اجرا کردم پیشنهاد می ده که برنامه رو آپگرید کنم تا به حالت حرفه ای در بیاد و پولی هست آیا بدون آپگرید هم می شود ریکاوری کاملی انجام داد و3 تا گزینه داره که دوم و سومو رو باید آپگرید کرد
1- create recovery
2- full system backup
3- file fider local backup
باید کدومو انتخاب کنم و اولی مقدار رو 7.41gb نشون می ده ... یعنی 2 تا دی وی دی آیا باید بیشتر ازاین مقدار باشد
و برنامه حرفه دیگر سراغ دارید که از ریکاوری کاملی بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سایت آموزشی مخصوص ریکاوری سراغ دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
نوشته های زیر رو از یه سایت کپی کردم
HDTV در برابر شماست
اگر بدنبال سیستمی هستید که کاملترین و بهترین ابزار برای پخش برنامه های سرگرم کننده باشد، دست نگه دارید. نمایشگر این دستگاه دارای تیونرNTSC و ATSC TV است و ClearQAM را پشتیبانی می کند. شما می توانید مانند تلویزیون های آنالوگ و دیجیتال، کانالهای محلی و قابل دسترس با کیفیت HD را تماشا کنید. با کمک Windows Media Center شما می توانید بطور زنده و مستقیماً برنامه های مورد علاقه ی خود را از تلویزیون به هارد سیستم ضبط کنید. و با استفاده از خروجی HDMI می توانید به تلویزیون های HD متصل شده و تصاویر را در نمایشگر بزرگتر و رزولوشن HD 1080p تماشا کنید.
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
نه فقط تی وی کارته ======> TV TUNERنقل قول:
هرچی میتونی وارد کنی فرقی نداره ؟؟ تو این فروم آموزش کاملی داده شده استنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
xps غیر از سایز 15.6 آیا 14 هم داره
ممنون
hasanalex دمت گرم تو خماریش مونده بودیم آقایی کردی:11:
سلام منم تونستم شبکه ها رو بگیرم .مرسی
اما وقتی کلید رکورد(کلید قرمزه)رو میزنم که ضبط کنه کجا باید ضبط رو متوقف کنم؟ندیدمش؟
سلام دوستان من با این دو تا پیغام مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه؟؟ عکسی گرفتم بزارم عکس و گرفتم اما نتونستم بزارم بلد نبودم آدرس و مینویسم..تو device maneger قسمت other device >bluthooth peripheral device روش یه علامت تعجب زرد رنگه بعد پایین تر قسمت system device >Intel R turbo boost technology driver این هم علامت تعجب زرده هر کاریم کردم درست نشد هم آپدیت کردم نشد هم آنیستال کردم بعد سیستم و ریست کردم دوباره خواست بشناسه اما نتونست پیشاپیش از کمکتون ممنون....
راستی لپ تاپ xps 501 l هست
کسی که هنوز سوال قبلیمو ج نداده دو تاش میکنم ممنون میشم ج بدید..
کارت گرافیک gt435 با ورژن 285.62 آپدیت کردم از خود سایت nvidia حالا که ریست میکنم یا خاموش فرقی نداره ویندوز که بالا میاد صفحه سیاه حتما باید F1 رو چند بار بزنم و اینتر کنم تا دکستاپ بیاد هنوز ویندوز ارجینالش روش نصبه دوستام میگن احتمالا مشکل از ویندوزته windows 7 home perimue منتظر راهنماییه دوستان هستم ممنون
با سلام
من یکی از این مدل رو برای یکی از دوستان خریدم چند روز پیش مجبور به تعویض ویندوز شدم همون نسخه home که روی لپ تاپ به صورت اورجینال بود رو نصب کردم اما با سریال پشت لپ تاپ اکتیور نمیشه ایا برای اکتیو کردم حتما باید به اینترنت دسترسی داشته باشم تا سریال چک بشه ؟
به سی دی درایور ها دسترسی نداشتم و الان دوستم میگه به اینترنت وصل نمیشه فکر می کنم قسمت شبکه مشکل داره چون یادم هست در device manager قسمت network زرد رنگ بود حالا راه حل چیه به نظر شما ؟ از کجا و چی رو باید دانلود کنم برای حل این مشکل
با تشکر
سلام یکی میتونه کامل توضیح بده چطوری میشه بازیهpes 12 رو رو این لب تاب اجرا کرد؟خواهش میکنم جواب بدین
نقل قول:
توی قسمت اول مال منم همین جوریه.چکارش داری؟ بذار اونجا باشه واسه خودش مشکلی که ایجاد نمی کنه.البته فکر کنم با نصب فایلهای مربوط به بلوتوث که توی سی دی درایور هست مشکل برطرف شه.
اما من اصلا گزینه مربوط به قسمت دوم رو ندارم که بخواد زرد باشه یا نباشه:13:
با سلامنقل قول:
توی لینک زیر تمام درایور های xps موجوده.شما از قسمت video بخش nvidia driver اپ دیت رو دانلود کنید و نصب کنید.با این کار شما میتونید بازی pes 2012 رو نصب کننی و لذت ببرین.
کد:http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19
من میخوام بازی need for speed run رو اجرا کنم میگه گرافیکو آپدیت کن . v8.17.12.8562 یکی راهنمایی کنه
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
البته این ورژنو از یه سایتی دانلود کردم ولی نصب نمیشه
ای پیغامو میده: this graphics driver could not find compatible graphics hardware
سلام چند ماهی میشه از گرفتن لبتابم میگزره اما همه ی اینترنت رو زیرو رو کردم ولی نتونستم راهی برای این مشکل پیدا کنم از اونجایی که لب تابم دو تا گرافیک داره این بازی گرافیک nvidia رو نمیشناسه آیا کسی هست بتونه این مشکلو حل کنه یا اصلان حل شدنی هست؟!
سلام
دوستان من واقعا شرمندم نمیدونم مطرح کردن این پستم اینجا درسته یا نه اما اگه شما عزیزان محبت کنین جوابمو بدینو راهنماییم کنین من ممنون میشم :
من xps l501 دارم و الان حدود یک سال میشه که خریدمش و باطری من حدود 4 ماه هست که پیغام replacing battery میده و شارژ هم سریع خالی می کنه ، در حالت power saving بترکونه 45 دقیقه نگه میداره .
اگه امکان داره راهنماییم کنین که چی کار می تونم بکنم اگر باید باطری بخرم بگید از کجا باید تهیه کنم یا اگر میشه همینو درستش کنم تورو خدا کمکم کنید کارم جوریه که به شارژ لپ تاپم نیاز دارم .
بازم ممنونم
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز تو سایت خود nvidia برو و مدل گرافیک رو از داخل گزینه هاش انتخاب کن و دانلودش ، آخرین ورژنش رو من گرفتم که حجمش حدود 196 مگابایت هستش
سلامنقل قول:
دوست عزیز اکثر ویندوزایی که توی بازار هستن همه مورد دارن و غیر قانونی هستن شما باید همون موقع که ویندوز اورجینال دستگاه روش بود با برنامه ی فابریک dell data safe local back up سیستم رو recovery می کردین تا ویندوز اورجینالتونم از دست ندید .
حالا چندتا راه دارید :
1 - برید بازار و از مغازه های اونجا سوال کنید ببینید کسی ویندوز اورجینال رو داره ( بعضی از فروشنده ها با برنامه acronis و غیره از ویندوز فابریک back up میگیرن ) تا براتون بریزن تو هارد دیسک اکسترنال و شمام recovery کنید .
2 - برید سایت dell قسمت support و driver download ، درایور های مورد نظرتون رو دانلود کنید تا هر ویندوزی که دوست دارید رو بدون نگرانی نصب کنید .
اگر از ویندوز های متفرقه استفاده می کنین بعد از نصب دقت داشته باشین تا ویندوز active باشه اگر نبود به داخل دی وی دی ویندوز برید و از اونجا دنبال کرک یا windows genuine activator یا یه همچین چیزایی بگردین تا ویندوزتون رو اکتیو کنین ، تا جایی که من ویندوز های مختلف رو دیدم همشون داخلشون همچین فایلهایی داشتن مخصوصا مال شرکت گردو .
بازم اگه اساتید راه های دیگه ای رو در نظر دارن به این دوستمون کمک کنن .
دوست من شما ازباطری خوب مراقبت نکردی حالا چرا؟ ببین من الان چند ماهی میشه گرفتم هر وقت با برق کار میکنم تو قسمت پایین سمت راست کلیک راست میکنم تو تنظیمات باطری باطری رو از حالت شاژ در میارم .حالا چرا؟ چون وقتی با برق کار میکنی و همزمان داره شارژ میشه. باطری هم داره دشارژ انجام میده هم داره شارژ میشه در نتیجه به مرور زمان باطری کارایی خودشو ازست میده .حالا کار از کار گذشته هیچ نگران نباش به یه فروشگاه معتبر و آشنا برو یه باطری اصل XPS سفارش بده واست بیاره:46:نقل قول:
ممنون از اینکه جواب دادی ، بدبختی همین جاست من پایتخت رفتم نمایندگی دل مغازه های دیگه هر جا بگی رفتم اما همشون گفتن باطریش هنوز نیومده من نمیدونم این دستگاه الان حدود یک سال یک سال و نیمه که اومده اونوقت چرا باطری نیستش در تعجبم ! یکی دوجا یهم گفتن باید سقارش بدی اما نزدیک به 170 180 واست در میاد تازه این قیمت که میگم مال 4 - 5 ماه پیشه الان که دیگه دلار وحشتناک گرون شده خدا میدونه چه قیمتی می خوان بهم بگن .نقل قول:
دوستان عزیز اگه کسی بازم آشنایی فروشنده ای چیزی رو میشناسه کمک کنه ، ممنونم .
دوست من که محبت کردی جواب دادی این کاری که گفتی هنگام وصل کردن لپ تاپ به برق با باطری انجام میدی ، میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی که دقیقا کجاست به چه دردی می خوره ؟ آیا واسه باطری یا لپ تاپ مشکل ایجاد نمی کنه ! یه مقدار توضیحات بیشتر می خوام . ممنونم
دوست عزیز تو صفحه دستکتاپ پایین سمت راست اونجا که عکس باطریتو زده و درجه باطری رو نشون داده کلیک راست کن گزینه dell battery meter رو بزن وتیک turn off battery charging رو هم بزن اینجوری دیگه لب تاب وقتی به برقه دیگه شارژ نمیشه وبا خیال راحت از برق بدون آسیب دیدن باطری استفاده کن.نقل قول:
اینم عکساش برات گرفتم گیج نشی:46:
کلیک راست کن گزینهdell battery meter
راستی تا یادم نرفته اینم بگم من یه آشنا دارم ازش میپرسم ببینم آیا باطریشو داره یا نه بعد حتما خبرت میکنم:46:
سلامنقل قول:
آپدیت جدید گرافیک کارت intel رو نصب کن میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیداش کنی . توی قسمت video و intel 3000 .
با این کار مقداری از رم سیستم به کارت اول گرافیک اضافه میشه
دوستان برای اینکه باطری لپتاب یا هر وسیله ای که پرتابل هس خراب نشه . سعی کنین به تعداد زیاد هی به صورت dc و ac استفاده نکین . منظورم اینه که یا به صورت طولانی به صورت dc استفاده کنین و یا اینکه به شارژر وصل کنین .
باطری زمانی خراب میشه که به مدت طولانی و تعداد دفعات زیاد در شارژ باشه .
در ضمن زمانیکه باطریتون به حداکثر شارژ یعنی 100% رسید به صورت اتوماتیک شارژ غیرفعال میشه پس نگران وصل بودن برق شهر به سیستمتون به صورت دائم نباشید .
در کل باید بگم که تا میتونید از برق شهر استفاده کنین تا میزان کمتری مجبور به شارژ باطری باشید .
داداش دستت درد نکنه یه دنیا ممنونم ازت فقط این گزینه هایی که واسه شما داره واسه من نداره :|نقل قول:
سلام دوستان من هم یه xps 501 خریدم و ویندوزش رو خودم عوض کردم حالا کارت گرافیک Intel دیگه نصب نمیشه بیش از 2 GB درایور از این ور اون ور دانلود کردم فایده نداشته لطفا کمک.
ویندوزهای دیگه رو هم چک کردی؟ممکنه مشکل از ویندوزی که نصب کردی باشه.یه بار دیگه ویندوزتو عوض کن ببین مشکل حل میشه؟نقل قول:
الان امتحان میکنم فعلا مرسی