یعنی بعد از 5 سال پولشون میشه 90 میلیون؟نقل قول:
Printable View
یعنی بعد از 5 سال پولشون میشه 90 میلیون؟نقل قول:
بله دیگهنقل قول:
33 درصد سود سالانه
کلا میشه 165 درصد
البته کارمزد هم کم می کنن حتما
نمیدونم چقده
توی سایت خود بانک خبری نبود
دوستان نظرتون در مورد حساب باز کردن در طرح رویال موسسه مهر چیه چند ماهش بزارم به صرفه تره با مبلغ 7 ملیون
این تعاونی ثامن سود روزشمار و ماهیانه چقدره ؟
در مورد افتتاح حساب در بانک ملت:
هیچ گونه کارمزدی نداره
بانک سینا و کارآفرین سود بیشتری میدن 169%
و البته موسسه توسعه از همه جا بیشتر میده 178% ، خوب چون بانک نیست شاید همه کس نپسندن
بانک پاسارگاد سود 170% می دهد.نقل قول:
یک طرحی هستش مخصوص این موسسه با مزایای مربوط به خودش مثل هر موسسه یا بانکی دیگه ای که از طریق طرح های مختلف اقدام به جذب مشتری میکنندنقل قول:
اینکه چند ماهه بزارید خوب هر چی مدت زمان بیشتری پولتون دستشون بمونه سود بیشتری میگیرید اما باید شرایط خودتون رو بسنجید
سود روز شمار ثامن ماهانه 13 درصد هستش برای مبلغ هفت میلیون در ماه 30 روزه میشه تقریبا ماهی 74/700 حالا یه کم بالاتر یا پایین تر
یه مطلبی رو لازم میدونم عنوان کنم .
هیچ وقت سراغ طرحهای مقطعی نرین چون ممکنه درصد سودشون تغییر کنه .
یه پیشنهاد میدم هم سودش خوبه هم مطمئن .
سود درسررسید 5 ساله پارسیان 165 درصد هست .
سراغ طرحهایی که اسم دارن مثل رویال و پیامو زرین و ... نرین ، چون هیچ اعتمادی نیست که وسطش طرحو عوض کنن.
در مورد توسعه هم خوبی که داره این هست که به شبکه شتاب وصل هست و این میتونه مورد بسیار خوبی باشه .
موفق باشید .
بچه ها وام مسکنو در صورت خرید اوراق یه نفر میتونه دو بار بگیره واسه یه بنده خدایی دارم میپرسم
میخواد اوراق بخره 20 تومن روی آپارتمان وام بگیره بعدش یک ماه بعد یه آپارتمان دیگه بخره و دوباره وام بگیره
سلام دوستان كسي در مورد نحوه محاسبه ماليات بر ارث و جدولي كه در اين زمينه وجود داره چيزي ميدونه؟
هيچ بانكي 33 درصد سالانه سود نميده ، اين سود ١٦٥ درصد پنج ساله يعني سود سالانه تقريبا ٢٢ درصد ، نه ٣٣ درصد!نقل قول:
بدونيد كه داريد يك سرمايه گذاري با سود سالانه ٢٢ درصد مي كنيد ، نه ٣٣ درصد....
موسسه فرشتگان همین الان سود سالیانش 25 درصد هستش 20 درصد ماهانه پرداخت میشه و 5 درصد در پایان سال اما اینکه مطمئن هستش یا نه انتخابش با خودتون هستش دیگه
موفق باشید
واقعا ارزش داره پول رو پنج ساله بذاریم و سود در سررسید بگیریم به نظرتون از ارزشش کم نمیشه؟
اصلا ارزش نداره شما بخوای 5 سال پولتون رو توی بانک بزارید و سود در سرسید بگیرید من نمیدونم مبلغ پولتون چقدره اما تو خیلی قسمت های دیگه مثل ارز و سکه و .... میتونید سرمایه گزاری کنید که خیلی سودش بیشتر از بانک هستش (البته ریسک خودشم داره)نقل قول:
با تورم سالیانه ای که هستش شما حساب کن بعد از 5 سال با اصل پولتون و سودش چی کار میتونین بکنید .
سلام
ببخشید سقف انتقال کارت به کارت از طریق دستگاههای ATM چقدر هست؟
من امشب باید 7 میلیون به حساب یکی بریزم (کارتم برای بانک صادرات هست)
رفتم ریختم سقفش 3 میلیون هستنقل قول:
سلام
دوستان یه سوال:
اوراق مشارکت چی هست که تو تلویزیون تبلیغ می کنه مثلا : اوراق مشارکت ... با سود علی الحساب ... بی نام ... واریز در سررسید و ...
من بخوام با تلفن ببینم تو حساب بانک ملتم چقدر پول هست باید چیکار کنم ؟ زنگ میزنم تلفنبانک میگه شماره حساب را وارد کنید . وارد میکنم بعد میگه اشتباهه در صورتی که با شماره کارت بانک ملی براحتی استعلام میگیرم.
احتمال داره تاریخ استفاده از خدمات تلفن بانکتون تمام شده باشه اینا موقعه درخواست تلفن بانک به مشتری نمگین که استفاده از این خدمات 1 ساله هستش و بعد از پایان 1 سال باید بیای تمدید کنینقل قول:
شما اگر خودت صاحب حساب هستی( اگر نه خود صاحب حساب) با کارت شناسایی برو همون شعبه ای که درخواست تلفن بانک دادی بگو دوباره برات فعالش کنند و بگو بیشترین زمان استفاده از این خدمات که فکر کنم 3 سال باشه رو برات در نظر بگیرند.
سلامنقل قول:
شركت ها،براي اجراي طرح هاي توسعه و بزرگ خود نياز به نقدينگي بالايي دارند كه معمولا اين نقدينگي را در اختيار ندارند.يكي از راه ها براي فراهم كردن اين نقدينگي،واگذاري اوراق مشاركت از طرف شركت است.
قانون نحوه انتشار اوراق مشاركتماده 1. بهمنظور مشاركت عموم در اجراي طرحهاي عمراني انتفاعي دولت مندرج در قوانين بودجه سالانة كل كشور و طرحهاي سودآور توليدي و ساختماني و خدماتي، به دولت و شركتهاي دولتي و شهرداريها و مؤسسهها و نهادهاي عمومي غيردولتي و مؤسسههاي عامالمنفعه و شركتهاي وابسته به دستگاههاي مذكور و همچنين شركتهاي سهامي عام وخاص و شركتهاي تعاوني توليدي اجازه داده ميشود طبق مقررات اين قانون، قسمتي از منابع مالي مورد نياز براي اجراي طرحهاي مذكور شامل منابع مالي لازم براي تهية مواد اولية مورد نياز واحدهاي توليدي را از طريق انتشار و عرضة عمومي اوراق مشاركت تأمين نمايند.
ماده 3. انتشار اوراق مشاركت از طرف دولت صرفاً براي تأمين منابع مالي مورد نياز جهت اجراي طرحهاي عمراني انتفاعي دولت موضوع مادة(1) به ميزاني كه در قوانين بودجة سالانة كل كشور پيشبيني ميشود مجاز خواهد بود. تضمين بازپرداخت اصل و سود عليالحساب و سود تحقق يافتة اين قبيل اوراق توسط وزارت امور اقتصادي و دارايي از محل اعتبارات رديفهاي خاصي كه توسط سازمان برنامه و بودجه به همين منظور در قوانين بودجة سالانة كل كشور پيشبيني ميشود به عمل خواهد آمد.
تبصره: انتشار اوراق مشاركت بهمنظور تأمين منابع مالي لازم براي اجراي طرحهاي عمراني انتفاعي دولت مندرج در قوانين بودجة سالانة كل كشور كه مجري آنها شركتهاي دولتي ويا شهرداريها ميباشند، نيز مشمول حكم اين ماده ميباشد.
البته اين قانون مصوب 1376/6/30، مجلس شوراي اسلامي است كه بعد از آن اصلاحاتي در آن صورت گرفته است
دوستان من يه 8 ميليون ميخوام از كارت بانك صادرات ببرم برا افتتاح حساب موسسه مهر چكار مي تونم كنم كه پول نقد با خودم نبرم ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
برو اون شعبه از موسسه مهر که میخوای پول رو به اون شعبه ببری ازشون بپرس که حساب جاریشون تو کدوم بانک هستش و با عابر بانک کدوم بانک ها کار میکنند اگر همون صادرات بود که هیچی اگر گفت بریز تو عابر یه بانک دیگه ببین چه بانکی رو بهت میگن پول واریز کن به کارت همون بانک کارت ببر همون شعبه مهر که میخوای پول واریز کنی بعد اونا پول رو از کارتت بر میدارند میره به حساب جاریشون و شما یه فرم پر میکنی که همون مبلغ به حساب خودت تو بانک مهر واریز شده رسید و پرینت دفترچتم میگیرینقل قول:
یا میتونی از حساب بانک صادراتت یه چک بین بانکی برای حساب جاری موسسه مهر بگیری (باید شماره حساب جاری موسسه مهر رو از شعبه ای که میخوای پول به اون شعبه ببری بگیری)
دوتا راه ساده تر هم داری :نقل قول:
شماره شبای حساب مهرو بگیری با اینترنت بانک یا موبایل بانک واریز کنی .
بری یکی از شعب صادرات چک بین بانکی بگیری ببری مهر .
نقل قول:
عباس جان دوستمون ميخواد براي افتتاح حساب بره موسسه مهر و هنوز شماره حسابي تو موسسه نداره پس بنظر بايد قبلش يه حساب باز كنه.
سوالي داشتم : 1-حساب هاي موسسه مهر به سيستم شبا مجهزند؟ 2- ميشه چك بين بانكي براي واريز به حساب شخصي در
موسسه مهر گرفت يا بايد به حساب خود موسسه واريز بشه و رسيدش رو جهت انتقال به حساب شخصي براي موسسه برد؟
سلام
بهترین راه برای حفظ ارزش پول زیر ده میلیون تومن برای یکسال چیه؟
ممنون.
حداقلش اینه که پولت رو به صورت یک ساله (حالا یا سود تو سر رسید یا سود ماهانه) بزاری تو یک موسسه که هم سودش خوب یاشه هم موسسه مطمئنی باشهنقل قول:
یا میتونی ارز و سکه بخری که احتمال داشته باشه تا یک سال بعد خیلی بیشتر از سودی که میخواستی از بانک و موسسه بگیری سود کنی (ریسکم داره)
الان از تقریبا 1 ماه پیش تا الان سکه از 700 تومن رسیده به 840 (خودت دیگه سودش رو حساب کن که اگر کل پولت رو 1 ما پیش سکه خریده بودی الان چقدر سود کرده بودی :31:)
+
بعد سودش رو با کل سودی که میخواستی توی 1 سال از یک موسسه بگیری مقایسه کن
+
سود بانک و موسسه (بدون ریسک)
سود ارز یا سکه (با ریسک)
دوستان میخاستم وام از دواج ثبت نام کنم .
اطلاعات اولیه رو دادم.
رفتم صفحه ی بعدش انتخاب بانک هیچ گزینه ای نبود برام.
چیکار باید کنم ؟
بدون انتخاب بانک هم جلو نمیره .
با فایر فاکس امتحان کن
سلامنقل قول:
هیچ راهی نداره. چون بعضی وقتها در بعضی استانها هیچ بانکی وام نمیده. باید صبر کنید تا یه بانک یا بانک مورد نظر شما اعلام امادگی کنه؛ یعنی اسمش تو لیست بانکها بیاد.
برای اطمینان از درست بودن سیستم و مرورگرتون، چند استان را بررسی کنید. حتماً در بقیه استانها بعضی بانکها میآد.
-------------------------------------------------------------------------------
نظر شما درباره حساب ارزی چیه؟ من یکبار از بانک پرسیدم؛ گفت باید خودت ارز بخری بیاری بگذاری تو حساب. کاش خود بانک ارز میفروخت. به ریسکش میارزه؟
در مورد حساب ارزی :نقل قول:
به ریسکش نمی ارزه . اگه مبلغ بالا هست و فقط میخواین یک جای امن باشه صندوق امانات جای مناسبی هست . بانک هیچ تعهدی نمیده بهتون که شما اکناس میدین دوباره همون اسکناسو بهتون بده . شما ارز میدین حساب باز میکنین اما اونا ریال بر میگردونن بهتون وقتی میخواین ببندین حسابو . (خیلی از مواقع، نه همیشه)
در مورد سودش هم سود چندان دندونگیری نیست مثلا 8 درصد در سال که این ریسکو بخواین متحمل شین.
پی نوشت : در زمینه حساب ارزی کلا سمت سامان نرین . یکی از بدترین ها در زمینه حسابهای ارزی هست .
دوستانی که وام ازدواج ثبت نام میخوان بکنن میشه بگن مبلغش برای هر نفر چقدر هست ؟ بعد کمک هزینه خرید لوازم منزل چقدر هست ؟
یعنی جمعا به دو نفر چقدر وام پرداخت میشه ؟
بازپرداختش 5 ساله هست ؟
ممنون .
1-نه مجهز نیست موسسه مهر نه به شبا نه ساتنا نه شتاب نه سیستم بانکی داخلی .نقل قول:
2- دقیق نمیدونم اما باتوجه به نوع سیستم کاری این موسسه بعید میدونم چنین کاری بشه .
در مورد قسمت اول هم :
از صادرات چک بین بانکی میگیره به نام موسسه مهر ، یعنی پول میره تو حساب مهر . از اونجا انتقال داده میشه به حساب شخص .
سلامنقل قول:
به هر نفر 3 میلیون تومن؛ بازپرداخت 36 ماهه، سود4 درصد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------
در مورد حساب ارزی؛ فرض کنید 10 میلیون بصورت ریالی با 25 % سود میشه 12.5 میلیون
ولی5000 دلار با 8 درصد میشه 5400 دلار. اگه تو این مدت دلار از 2000 تومن شده باشه 3000 تومن میشه 16.5 میلیون تومن.
البته من سود8% نشنیدم 4 یا6% بسته به نوع ارز دلار یا یورو.
نقل قول:
اره بعضی استان ها میاد .
اکثرا استان ها ندارن .
دلیلش حتما ....
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي حساب ارزي آيا داستان به شكل زير است يا روال ديگري دارد :نقل قول:
ميشه گفت اين 8% ، سود سپرده گذاري ايست كه خيلي كم هست و در واقع تاثير اصلي بر ميزان سود(ضرر)دهي تغييرات نرخ ارز است نه اين 8% :
بطور مثال اگر كسي امروز به ميزان هزار دلار حساب ارزي باز كنه (با فرض دلار حدودا 2200 تومان) و سال بعد اگر قيمت دلار 3000 تومان شود علاوه بر آن 8% كه ميشه 176000 تومان، مبلغ 800000 تومان ديگر بابت تفاوت نرخ ارز (دلار) دريافت خواهد كرد والبته اين داستان ممكن هست برعكس هم باشد! يعني سال بعدش قيمت دلا مثلا تا مرز 1700 تومان سقوط كند
و مبلغ 176000 تومان بابت سود 8% دريافت كند ولي 500000 تومان بابت تفاوت نرخ ارز متحمل ضرر شود.
8 درصد واسه درهم هست .نقل قول:
مشکل الان این هست که شما الان 1000 دلار اسکناس میزاری تو حسابت مثلا با سود 6 درصد . یعنی سر سال بانک باید به شما 1000 دلار + 6 درصد سودتونو به صورت اسکناس تحویل بده . اما هیچ اطمینانی نیست و مخصوصا در مواقع نوسان زیاد مثل پارسال که از 1100 رسید به 1600 بانک میگه اسکناس نداریم و بهتون 1000 دلار به صورت ریال با نرخ مرجع میدن . یعنی ضرر تو ضرر . اگه اطمینانی وجود داشت که اسکناس خودتونو حداقل به همون صورت که گرفتن بدن خوب بود . حالا سودشو ریال دادن مهم نیست .نقل قول:
بازم اگه سوالی هست در خدمتم .
پس با این حساب، اگه بخواهیم پس انداز ارزی داشته باشیم، باید به روشهای سنتی (زیرتشک و توی بالش یا زیر موزاییک کف اتاق) روبیاریم.
به این میگن بانکداری اسلامی!
بیشترین سود روز شمار مال کدوم موسسه یا بانکه که مطمئن باشم در هر شرایطی بلایی سر پولم نمییاد؟می خوام طوری هم باشه که موقع حساب باز کردن بهم کارتو بدن.ممنون
سوال دیگه: چرا سود روز شمار بانکا از موسسه ها خیلی کمتره؟
سلام به نظرم با تورم موجود هر سودي كه بانكها يا موسسه ها بدن باز هم در نهايت سود منفي حساب ميشهنقل قول:
سلام دوستان به نظر شما آيا بهترين سرمايه گذاري در اين شرايط روي سكه و طلا نيست؟ البته براي كساني كه بخواهند در دراز مدت اين كار را بكنند نه اينكه بعد از خريد بخان در مدت كوتاهي دوباره بفروشند با تشكر
اگر آدم ریسک پذیری باشی چه در بلند مدت یا میان مدت کار خوبی هستش فقط در حال حاظر شرایط خوبی برای خرید نیستش باید قبل از ماه رمضان میخریدینقل قول:
اما با توجه به اخبار انس تا آخر سال میلادی رو به افزایش هستش (یعنی شاید از اینی هم که هستش بازم بالاتر بره البته هیچ تضمینی وجود نداره)