سلام
چطور میشه gprs از گوشی به لپتاپ از طریق wifi شیر کرد؟
اینکارو از adsl لپتاپ به گوشی از طریقه wifi انجام دادم
Printable View
سلام
چطور میشه gprs از گوشی به لپتاپ از طریق wifi شیر کرد؟
اینکارو از adsl لپتاپ به گوشی از طریقه wifi انجام دادم
از طریق وای-فای گمونم نمیشه
اما ا استفاده از usb و قابلیتی به نام usb tethering میشه اینکار رو انجام داد
از طریقه usb ممکنه بگید چطور میشه... :20:نقل قول:
درمورد wifi از لپتاپ به گوشی انجام شد پس یه راهی هم برای عکسش یعنی گوشی به لپتاپ هم باید باشه
=====
ftp و lan در برنامه Es File explorer چطور به pc وصل میشه؟ هرکاری کردم نشد!! :19:
گزینه پاک کردن پست بیزارید دیجه :31:
سلام
من كوشيم يه دفعه اس ام اس هاش ريخته بهم
اس ام اس ها نمياد اول و از اون طرف اخرين اس ام اسي كه با هر نفر داشتي ميره وسطاي ارشيو
مشكلش مشخصه?
اخرین قیمت :
علادین ط 4 سفید 188تومان
مثه k750 شده
این جا بگید مشکلتون رونقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=456836
شانسو میبینین 11 فروردین خریدیم 219 از همین طبقه چهارم!
دو هفته ای 40 تومن خورد تو سرش!!!
سلام .نقل قول:
چرا انتقدر داره افت میکنه...
واقعا سونی اریکسون هیچوقت از گوشیهاش پشتیبانی خوبی نمیکنه و زیرشون رو خالی میکنه..
من که فروختم مال خودم رفتم مثل همیشه سراغ سامسونگ..
دلیل فروشم هم این بود از سونی اریکسون واقعا خیلی ناراحت شدم چون اصلا حاظر نشد براش اپدیت رسمی 2.2 رو بده با اینکه تو ماهواره همیشه ایکس 8 رو تبلیغ میکرد و کلی روش مانور میداد بعد هم ایکس 10 که قدیمیتره به 2.3 اپدیت کرد.. ولی بازم حاظر نشد این که جدیدتره رو حد اقل به 2.2 برسونه..
از اونورم w8 رو جایگزیت خط تولید ایکس 8 کرد..
داخل سایت ها خراجی هم خیلی ها از سونی اریکسون شکایت دارند..
الان سامسونگ ویو723 رو گرفتم خیلی راحت.. تازه سامسونگ اعلام کرد بادا 2.0 رو هم برای این گوشی عرضه میکنه.. به این میگن پشتیبانی هم ویو 1 و 2 رو گفت اپدیت میکنم که جز گوشی های رده بالا و سی پی یو 1 گیگش هست و هم رده متوسط مثل ویو723 ... :40::40:
به نظر من بفروشین یچی دیگه بگیرین ولی نا گفته نماند واقعا ایکس 8 گوشی همه فن حریف بود واقعا ساپورتش عالی بود به خصوص بازی های گرافیکی رو اجرا میکرد..
الان گلاکسی مینی که وضوح 240 در 320 داره و از ایکس 8 پایینتر سامسونگ اونو به 2.2 اپدیت کرده.. قیمتش رو هم 220 تا 240 نگه داشته...
سلام
من اخرش دادم گوشیرو فلش کردن تا اومد بالا
اما هنوزم میخام یه رام نصب کنم روش همش هم بخاطر نصب برنامه ها روی مموری هستش
وارد ریکاوری میشم گزینه نصب انستال کاستوم رو هم میزنم اما ارور میده هرکاری کردم نمیشه خودمو کشتم دیگه!
اسم پوشه رام رو هم آپدیت گذاشتم اون اسمی که دوستمون هم توی چند تا پست قبلی گفت رو هم گزاشتم اما نمیشه
لطف کنیین یه توضی باحال بهم بدین
خب شما که با رامهای مختلف اشنا بودی و تا اونجایی که فهمیدم بیشترش رو تست کردی. بنظرت تا یکی 2 ماه دیگه رام غیر رسمی 2.3.3 که به اندازه رام سونی پایدار باشه برای این گوشی اماده نمیشه؟نقل قول:
سلام..نقل قول:
اره رام های کاستومش خیلی خوب بودن ولی بحث پشتیبانی نکردنه..
ببنید اگه بتونند کرنل رو -- کنند تمام مشکلاتتون حل میشه و دارن روش کار میکنند.. کرنل ایکس 10 -- شد بعد سونی اریکسون اپدیت رسمی داد.. یعنی قرار بده همیشه زیر قولش میزنه.. چندین بار وعده داده و عمل نکرده..
نمونش مولتی تاچ کردن ایکس 8 که این همه گفت با اپدیت بعدی اخرش هم گفت سنسور ایکس 8 طوریه که از 2 انگشت پشتیبانی نمیکنه:31:
بگذریم..
البته نا گفته نماند ورژن اندورید در ساپورت زیاد تاثیر نداره..
به هر حال ما که از خیر اندروید گذشتیم.. البته خودمم یکمی از سیستم عامل های پیچیده کمی خسته شده بود اخه قبل هم ویندوز فون داشتم..
الان بادا گرفتم واقعا ساده و راحته ولی به پای اندروید که اصلا فعلا نمیرسه .به خصوص که ال سی دی 3.2 اینج و مولتی تاچ و دوربین 5 و باطری فوق العاده رو داره و من اینارو به سیستم عامل اندورید ترجیح دادم.
اون موقع هم که اندورید داشتم زیاد بازی و برنامه کار نمیکردم در همین حد اپرا مینی/برنامه جت و چندتا بازی..
البته کیفیت ال سی دی ویو723 عالی نیست.. رضایت بخشه کیفیت ال سی دی ایکس 8 واقعا عالی بود...
صداش بلند هست کمی از ایکس 8 بلندتر ولی bass ایکس 8 واقعا بیشتر هست و بهتر عمل میکنه...
ولی اگه سونی اریکسون یکمی به فکر ایکس 8 هم بود واقعا عالی میشد چون میتونم به جرات بگم جز بهترین ها بود.. تو این رنج هیچ گوشی وجود نداره که بتونه مثل ایکس 8 بازی و برنامه رو ساپورت کنه. دیگه خودتون دیدین که بازی های گرافیکی رو اجرا میکرد حتی اونایی که به وضوح صفحه نمیخورد اجرا میکرد!.
صدای بینظیری هم داشت.
سلام
2روزه گوشیم SMS دریافت نمیکنه هم سیم ایرانسل و هم همراه اول!! توی تماس و ارسال SMS مشکلی نداره
سیمو توی گوشی دیگه میزارم دریافت میکنه!
باید چیکارش کنم چرا اینطوری شده؟؟!! :19:
سلام دوستان
ماشاالله ترکوندیدا ! ,از سری پیش که اومدم تا الان 60 صفحه اضافه شده ! :31:
من یه ماهی میشه این گوشی رو گرفتم و حسابی زیرو روش کردم , گوشیه خوبیه روی هم رفته
ولی یه مشکلاتی هم داره که اومدم اینجا با کمک شما حلش کنم.
اول از همه این که مالتی تاچ نداره , میشه کاریش کرد ؟ , مثلا رامی هست که توش مولتی تاچش فعال شه ؟
تو بازی pes بدون مولتی تاچ خیلی سخته بازی کردن.
یکی دیگه این که برنامه ها روی حافظه داخلی نصب میشن و محدود هست. ( فکر کنم این قابل حل باشه)
یه چیز هم هست که تو بعضی بازی ها اذیت میکنه , مثلا بازی angry bird که زیاد هم سنگین نیست رو توش تیک داره !
یه بازی هم نصب کردم raging thunder 2 , بعد از چند دیقه خود به خود از بازی خارج میشه.(احتمال دادم ایراد از بازی باشه)
حتی بازی crazy penquin که فابریک خود گوشیه بعضی وقتا یه تیک کوچیک داره ( وقتی موزیک هم در حال پخش باشه بیشتر)
البته اولاش بهتر بود , یه خورده نرمافزار و لانچر و اینا نصب کردم اینجوری شد. حالا پاک کردم همه رو (100 مگابایت حافظه داخلیم خالیه) ولی بازم مشکل داره
نمیدونم مشکل از گوشی منه یا کلا x8 اینجوریه
بازی آسفالت 5 هم نصب کردم اجرا نشد و به جاش آسفالت 3 اجرا شد که خیلی مزخرف بود.
نرم افزار power amp هم ورژن 230 رو نصب کردم , اگه زود زود آهنگ عوض کنی قاطی میکنه دیگه پخش نمیکنه تا force stop کنی.
در مورد رام ها هم که زیاد وارد نیستم , لطف کنید یه رام معرفی کنید که تست شده باشه و هنگ و اینا نداشته باشه و خلاصه بهترین گزینه رو با آموزش نصبش برام بزارید.
رامی که الان نصبه رو گوشیم 2.1 هست. وقتی خریدم روش بود , فارسی هم داشت.
احتمالا این سوالایی که کردم جوابش توی صفحات قبلی باشه , ولی 115 صفحه رو واقعا وقت نمیکنم بخونم.
مرسی :40::11:
سلام می بخشسد که یکمی دیر شد جوابتون(گوشیم داشت به فنا میرفت سر عوض کردن رام و من دسترسی نداشتم به گوشی)نقل قول:
شما باید تو این مسیر بریدsetting>wireless & network setting>tethering>usb tethering
البته این مسیری که گفتم مال رام minicm6 1 بود.
اما به نظر من این گوشی توی گوشی های اندرویدی باقیمت پایین اعجوبه ایه مخصوصااینکه تا حالا نشده من بخوام باهاش کاری کنم و روم رو زمین بندازه,از لحاظ بازی هم که 90% بازی ها ر وش میشه بازی کرد
به نظرم معایب اصلی این گوشی فیکسد فوکوس بودنه دوربین و مولتی تاچ نبودن اون هست
البته این وسط سونی هم با ساپورت مزخرفش گند زده
گرچه همین الان هم نسخه های خوب 2.3 براش موجود هست
راجب مشکلات دوستمون در مورد Asphalt5 هم باید بگم که باید فایل و دیتای مخصوص x8 رو دانلود کنن تا بازی تبدیل به نسخه ی 3 نشه,لگ زدن توی انگری بردز و کریزی پنگوءن هم به نظرم بیشتر مربوط به خود این بازی ها میشه(آخه چیزای سنگینی نیستن,به فرض که سنگین هم باشند این گوشی از پس سخت تر از اینش هم براومده )
مشکل حافظه داخلی محدود هم که با اوممدن رام های کاستوم و روش APP2SD حل شده
بله منم با شما موافقم که نسبت به قیمتش واقعا تکه !نقل قول:
حالا منم نگفتم که به درد نمیخوره , گفتم یه سری مشکلات داره که حلش میکنیم :27:
در مورد آسفالت , من دیتای بازی رو هم کپی کردم و جواب نداد. شاید دیتایی که ریختم مناسب نبوده
میخوام رام کاستوم نصب کنم , اما چون تاحالا انجام ندادم , میترسم بلایی سر گوشی بیارم
این کرنل و بوت لودر و کرک اینا ارتباطش با نصب رام های غیر سمی چیه؟ چرا x10 -- شده ولی x8 نه؟نقل قول:
دوستان این x8 پک جدید و قدیم داره؟ فرقی با هم دارن؟ من یه جا خوندم سری قدیمش مشکل باتری دارن. باتری خالی میکنن؟ از یکی هم شنیدم که این مشکلش به خاطر ورژن آندرویدش بوده و با ورژن 2.1 درست شده.
بعد محتویات جعبه x8 چی هست؟ تو سری جدید و قدیم فرق داره؟
با تشکر.
اینی که من گرفتم حافظه 2 گیگ +کابل مینی usb + اداپتور شارژری usb (مدل 110 ولت)+ هدفون + دفترچه راهنما داشت. دوستم که اسفند گرفت قاب پشت اضافه داشت یکی یا 2 تایادم نیستنقل قول:
سلام..نقل قول:
دقیقا حق با شماست.. و تمام حرفاتون رو تایید میکنم.
بروبچ این همه سوال بود فقط چسبیدید به بازیاش !
آسفالت و پاور امپ رو با تغییر ورژن درستشون کردم :31:
یه کاستوم رام لطفا بهم معرفی کنید (+آموزش کامل نصب) که برنامه رو تو رم نصب کنه + مولتی تاچ ( درصورت وجود داشتن) در ضمن خوشکل هم باشه
فقط تست شده باشه و هنگ منگ تو کارش نباشه
مرسی
من رام Cm6 V1 رو استفاده و توصیه میکنمنقل قول:
اینجا هم مرجع آموزش هاست
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5658031&postcount=2
سلام دوستان.
چند تا سوال داشتم میخواستم راهنماییم کنین.
من تازه x8 خریدم. میخواستم ببینم الان که سیستم عاملش 1.6 رسمی هست اول روتش کنم، بعدش از رام های رسمی یا غیررسمی ورژن های بالاتر استفاده کنم؟ یا اینکه اول به 2.1 رسمی آپدیت کنم بعد روت کنم و بعدش از رام های غیررسمی دیگه استفاده کنم؟ یا حالت های دیگه.:31: اول چه کار کنم بهتره؟ ممنون.
سوال دوم اینکه مثلا اگه از رام 2.3.3 استفاده کردم و خوشم نیامد میتونم به عقب تر برگردم؟ (مثلا از 2.2 استفاده کنم)
سوال سوم اینکه تا الان بهترین رام (هم از نظر سرعت و هم از نظر کمتر باگ داشتن) چیه؟ البته کسی که رام رو ساخته معروف هم باشه که مطمئن تر باشه بهتره.
چهارم اینکه نظرتون با اورکلاک پردازنده چیه؟ تا حالا کسی اورکلاک کردی؟ خوبه؟ تاثیرش محسوسه واقعا؟ (به خصوص تو بازیها) اصلا ارزش داره ؟
پنچم درباره دوال تاچه. اینایی که با ه.ک فعال کردن فقط تو گالری استفاده میشه یا جاهای دیگه مثلا تو بازی ها هم کار میکنه؟
ششم واسه بیس بانده که چه جوری آپدیتش کنم؟
هفتم اینکه یه جا خوندم که نصب تم یه خورده سخت و خطرناکه، امکان داره گوشی بالا نیاد. درسته؟ چه جوری تم باید نصب کنیم؟
و آخر راحت ترین و مطمئن ترین راه واسه روت کردن و استفاده از رام ها چیه که گوشی به مشکل نخوره؟ یا اگه به مشکل خاصی بخوره (مثلا بالا نیاد) حتما باید بدیم بیرون فلش کنن یا خودمون هم میتونیم راهش بندازیم دوباره؟
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. :11:
میخواستم ببینم الان که سیستم عاملش 1.6 رسمی هست اول روتش کنم، بعدش از رام های رسمی یا غیررسمی ورژن های بالاتر استفاده کنم؟ یا اینکه اول به 2.1 رسمی آپدیت کنم بعد روت کنم و بعدش از رام های غیررسمی دیگه استفاده کنم؟ یا حالت های دیگه. اول چه کار کنم بهتره؟ ممنون.
1. مطمئنی 1.6 هست با اینکه تازه خریدی!!!؟؟؟؟
شاید بخاطر وضوحش که 65000 رنگ به نظر میاد فکر میکنی یک و ششه ولی باید بگم این سونی اریکسون لعنتی دو و یکشم 65000 رنگ به نظر میاد!:31: (برو تو setting و سپس about phone اونجا ورژن آندرویدتو زده من مطمئنم 2.1 هست)
سوال دوم اینکه مثلا اگه از رام 2.3.3 استفاده کردم و خوشم نیامد میتونم به عقب تر برگردم؟ (مثلا از 2.2 استفاده کنم)
2. تو رام های غیر رسمی این امکان وجود داره و تو رام رسمی هم میتونی با دانگرید کردن از 2.1 یه 1.6 برگردی (که هیچ فایده ای نداره!)
سوال سوم اینکه تا الان بهترین رام (هم از نظر سرعت و هم از نظر کمتر باگ داشتن) چیه؟ البته کسی که رام رو ساخته معروف هم باشه که مطمئن تر باشه بهتره.
3.الان بهترین رام موجود ورژن نهایی رام 2.2 froyo یا همون MiniCM-1.0.0 هست که خوراک بازیه و هیچ باگی هم نداره(فقط قطب نماش غیر فعال هست که با نصب یه فایل فعال میشه ممیشه)
به پست زیر مراجعه کن
تو این رام بصورت پیش فرض پردازنده تا 710 مگاهرتز اوورکلاک شده ولی اگه واسه بازیهای سنگین میخوای به گفته یکی از کاربرای سایت xda باید دستی تا 748 مگاهریز اوور کنی تا تو بازیهای سنگینی مثل gangstar گیر و لگ نداشته باشی. حتما این رام رو نصب کنکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6043455&postcount=1019
چهارم اینکه نظرتون با اورکلاک پردازنده چیه؟ تا حالا کسی اورکلاک کردی؟ خوبه؟ تاثیرش محسوسه واقعا؟ (به خصوص تو بازیها) اصلا ارزش داره ؟
4. همونطور که گفتم واسه بازیهای سنگین حتما باید اوور کنی ولی خوب مصرف شارژتم به همون نسبت میره بالا که چیز مهمی نیست
پنچم درباره دوال تاچه. اینایی که با ه.ک فعال کردن فقط تو گالری استفاده میشه یا جاهای دیگه مثلا تو بازی ها هم کار میکنه؟
5. این گوشی از لحاظ سخت افزاری نمیتونه از مولتی تاچ پشتیبانی کنه ولی تو رام بالا دووال تاچ مجازی فعاله و فقط سه جا کار میکنه: 1-گالری2-مرورگر و 3-صفحه اصلی luncher pro واسه اینکه همه homescreen هات رو روی یه صفحه ببینی.
حیف فقط تو همین سه جا فعاله، تو بازی هایی مثل nova جای خالی مولتی تاچ بشدت احساس میشه ولی کاریش نمیشه کرد
ششم واسه بیس بانده که چه جوری آپدیتش کنم؟
6. به نکته مهمی اشاره کردی
واسه اینکه بتونی پردازندتو اوورکلاک کنی و یا برنامه هاتو تو مموری کارتت بریزی حتما باید بیس باندتو آپدیت کنی.برو تو setting و سپس about phone اونجاورژن بیس باندتم زده اگه آخرش 15 باشه آپدیته ولی اگه هرچیزی دیگه ای باشه باید آپدیت کنی تا آخرش بشه 15:
اول فایل زیر رو دانلود کن:
pashkovsky.com/x8/BASEBAND.rar
درایوری که گذاشته نصب کن.گوشیو خاموش کن و دستتون رو روی دکمه بک نگه دار (تا گوشی اصلا روشن نشه!)
برنامه رو باز کن و روی فلش کلیک کن. فریمور دوم x8 رو که کنارش نوشته baseband 15 انتخاب کن و بزن تا بیس باندتونو آپدیت کنه (آخرش باید بشه 15)
حالا با خیال راحت این رام بالا رو نصب کن.
از حالا به بعد میتونی دستی اوورکلاک کنی و یا میتونی برنامه ها و بازی هات رو بدون ارور روی مموری نصب کنی! (فقط قبلش در تنظیمات محل نصب رو روی external قرار بده)
هفتم اینکه یه جا خوندم که نصب تم یه خورده سخت و خطرناکه، امکان داره گوشی بالا نیاد. درسته؟ چه جوری تم باید نصب کنیم؟
7. آندروید تم نمیخوره لانچر میخوره (خیلیا این دو تا رو با هم اشتباه میگیرن!)
نصب لانچر هم مثل نصب برنامس و بعد از نصب به راحتی میتونی انتخابش کنی و ظاهر گوشیتو عوض کنی!
به صورت پیش فرض تو رام بالا دو تا لانچر نصبه خودتم میتونی هرچقدر بخوای نصب کنی اصلا هم خطرناکه نیست. چیزی شد با من :27:
آخر راحت ترین و مطمئن ترین راه واسه روت کردن و استفاده از رام ها چیه که گوشی به مشکل نخوره؟
8. هیچ خطری نداره اگه درست انجام بدی. راستی واسه تو که از صفر شروع کردی تو انجمن ir-tci یه تاپیک درست کردن که آندروید روی x8 رو از صفر مطلق توضیح داده و روت، آپدیت، نصب رام رسمی و غیر رسمی، برنامه ، بازی و... رو به زبون ساده و از صفر توضیح داده.
من خودم از همونجا شروع کردم:(به جای نقطه چین ها ir-tci و سپس org قرار بده)
موفق باشی:10:کد:www.-----------/forum/showthread.php?t=110694
دوستان این بازیم جدیدا از گیم لافت منتشر شده واسه سایز hvga که به x8 هم میخوره .رالی گرافیک بالاییه حتما دانلود کنید.(قبلش سی پی یو رو ات 748 اوور کنید)
Gameloft Fast Five the Movie: Official Game HD For HVGA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
Sdcard/gameloft/games
Link download APK+Data+Backup
http://www.mediafire.com/?01bm1ic6xsbs86q
http://www.mediafire.com/?3udvknbxk69dv9p
اینم یه بازی استراتژکی با گرافیک بالا (خیلی اعتیاد آوره)
HOT UPDATE - The Settlers HD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی مال گیم لافته
apk
dataکد:http://www.mediafire.com/?xhwyx9gxshqbyjj
کد:http://www.mediafire.com/?61cf90v1m269lu2
سلام به همه ي دوستان
يه X8 دارم كه فريمورش آپديت شده و 2.1 هستش.
فايل apk بازي NFS V1.0.4 رو ريختم تو كارت SD . بعد با فايل منيجر رفتم تا بازي رو نصب كنم ، ولي خطا ميده و ميگه كه فضا كمه !
در صورتي كه فضاي حافظه گوشي 143 مگابايت خاليه ، مشكل چيه ؟ چه جوري بايد حلش كنم ؟
دوستان بازم تاکید میکنم مقدار ماکزیمم و مینیمم فرکانس رو اینجوری تغییر بدین:
748Mhzmax and min245
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
نقل قول:
ریست فکتوری کن و با pcsuite از طریق کامپیوتر نصبش کن.
اگه میخوای بدون مشکل با خود گوشی این جور بازیا رو بریزی باید به 2.2 آپدیت کنی.
4 تا پست عقبتر واسه اون دوستمونم توضیح دادم. تو هم همون رام رو بریز
خیر پک جدید و قدیم ندارهنقل قول:
همونطور که گفتن پک کامل این گوشی شامل خود گوشی و شارژر و سیم یو اس بی و هدفون و 2 گیگ رم و 1 قاب اضافه هست
البته اکثر فروشنده ها قاب اضافه رو ورمی دارند(به بیان بهتر تو روز روشن و باوقاحت تمام میدزدن,برای من قاب نداشت به فروشنده گفتم قابش کو گفت x10 قاب داره گفتم ما ر وخر فرض کردی یا خودت رو و رفتم مغازه های دیگه اما چون تو شهرستانم و بازار موبایل محدوده انگار همشون با هم هماهنگ بودن و هر کدوم 1 بهانه ای می بافت و در نتیجه قاب ما رو هم دزدیدن) هر کی هم که گفته پک قدیم و جدید داره و فروشنده هم هست به خاطر همین قضیه ی فروش جدا گانه قاب هست
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
برخلاف نظر دوستمون crazymohammad برای بازی کردن نیاز به اور کردن نیست
دلیلشم اینه که اولا وقتی گوشی رو اور میکنیم توی بنچ هایی که تا حالا گذاشتیم دیده شده که در برخی از موارد حتی از قابلیت گرافیکی گوشی کم شده(به جز توی رام نکسوس ورژن 2 و مینی سی ام اورشده که این 2 هم فقط پردازندشون بهتر شده)
از طرفی هم تا حالا خود من بازی HD ای ندیدم که توی خود بازی با فریم ریت پایین اجرا بشه
اما مزیتی که اور کردن(فقط تو رام هایی که گفتم )داره اینه که سرعت لود بازیها بالا تر میره
از لحاظ اجرا شدن اجرا میشه ولی گیر میکنه.
تو این تاپیک آقای Disastery یعنی همون کسی که ویدئوهای معروف اجرای بازی های hd رو x8 رو تو یوتیوب قرار میده گفته باید اوورکلاک کنید.(بعضی جاها ارزش پرسیدن بدون اوور میشه گفته نه حتما باید اوور کنید.خودتون میتونین برین بخونین)
البته درسته که تو رام miniCM یا نکسوس بخاطر قدرت گرافیکی بازیها بدون اوور اجرا هم میشه ولی بعضا لگ میزنه و نمیزاره راحت بازی کنین!کد:http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-1044658.html
چیپ گرافیکی ADERO 200 که تو این گوشی بکار رفته دقیقا تو X10 هم هست ولی چون اون پردازنده اصلیش 1GHZ هست به چیپ گرافیکی هم خیلی کمک میکنه میتونه روون همه بازیها حتی Asphalt6 رو بکشه!
اینی که درباره فرکانس گفتم هم حرف من نبود حرف همون آقا بود که منم به شما منتقل کردم:
748Mhzmax and min245
البته باتری این گوشی تو حالت عادی اذیت میکنه ک با اوورکلاک کردن بیشتر هم میشه و طبیعیع.
اگه همین 600 مگاهرتز کارتونو راه میندازه میتونید اوور نکنید
کسی این بازی رو تست کرده؟نقل قول:
راستی فرشیدجان بازیGameloft Fast Five the Movie: Official Game HD For HVGA رو تونستی رو گوشیت بدون اوور اجرا کنی؟؟؟!!
نه هنوز دانش نکردم اما اینجور که از عکس معلومه خوراکه خودمهنقل قول:
من هنوز درگیر گنگستر هستم الان دارم برای با آخر دانلودش میکنم (تا حالا تو اکسترکت کردن مشکل داشتم)
1 سوال هم من دارم
کسی هست که HAWX بازی کنه من سیوی از بازی میخوام که مرحله 5 رو رد کرده باشن
الان یک تاپیک در xda دیدم در مورد دروغ گویی سونی اریکسون در ارائه سورس اخرین ورژن کرنل که در واقع اخرین ورژن نبوده . باید طبق لایسنس GPL حتما اخرین ورژن سورس کرنل رو در اختیار توسعه دهندگان می گذاشته که از این کار سرباز زده. احتمالا به این دلیل که نگران انلاک شدنه بوت لودر است.
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1060709
نمیدونم چرا مال شماها ارور میده
تو فروم های خارجی هم خیلیا مشکل داشتن تو اکسترکت.
هم با winrar تستش کن و هم با 7zip - یکیش باید باز کنه
شاید هم مشکل از ویندوزت باشه. من تو ویندوز xp با winrar اکسترکت کردم.هیچ اروری هم نداد.
فایلت سالمه دوباره دانلودش نکن ولی معلوم نیست مشکل از کجاس
مشکل حل شد با 7zip تونستم اکسترکتش کنمنقل قول:
این winrar کفر من رو در اورده بود تو این چند روز باور کنید حدود 1 گیگ به خاطر 200 مگ اطلاعات دانلود کردم
نقل قول:
واقعا خیلی شرکت کثیفیه. اینا میترسن با آنلاک شدن بوت لودر فروش گوشی های جدیدشون بید پایین. شرط میبندم به وعدشون در مورد بازشدن بوت لودر xperia جدادیها عمل نکنن
یکی از کاربرا گفته این مشکل رو تو صفحه فیس بوک سونی اریکسون مطرح کرده اونها هم بعد از 5 دقیقه حذفش کردن!!!!:18:
بعضی کار برا تو xda میگن که این گوشی از لحاظ سخت افزاری مولتی تاچ رو پشتیبانی میکنهنقل قول:
و به نظر هم با این روندی که سونی پیش گرفته و کرنل رو به کرکر ها عر ضه نمی کنه
بعید نیست که حرف این دسته از کار برا راجبه مولتی تاچ درست باشه
سلام لطفا ديتاي اون بازي كه گذاشتين (The Settlers HD ) رو بذاريد . ممنون