با تشکر مجدد....اگه خودش کرک کرده باشه نمیخوام پاکش کنم...جز پاک کردن راهی واسه فهمیدن نسخه اصلی بودن ویندوز نیست؟نقل قول:
Printable View
با تشکر مجدد....اگه خودش کرک کرده باشه نمیخوام پاکش کنم...جز پاک کردن راهی واسه فهمیدن نسخه اصلی بودن ویندوز نیست؟نقل قول:
خب اینکه مشکلی نداره اگر کرک پاک بشه از windows loader برای کرک کردن مجددش میتونید استفاده کنید که کلی وقتی که برای جنیون کردن ویندوز این برنامه میبره 10 ثانیه.نقل قول:
من با اینکه ویندورpc م رو توسط windows loader اکتیو کردم اما اصلا ویندوز لبپابم اکتیو نمیشه
چیکارکنم؟
ممنون
asus a53 smi هستش
اینکار انجام بدین برنامه MBR Regenerator ابتدا ازلینک پایین دانلود کنید بعدشم اجراش کنید بعد روی دکمه start ازبرنامه کلیک کنید بزارین کارش انجام بده بعدش که سیستم ریست شد بالا اومد کرک windows loader لینک دوم دانلود کنید نصبش کنیدبعد تست کنید:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من ویندوز سون 64بیتی نصب کردم.موقع بالا اومدن boot manager مینویسه تو 1 صفحه وتا 20 ثانیه هی کم میشه بایس اینتر بزنم تا بیاد بالا یا خودش بعد بیست ثانیه میاد بالا. مشکل از چیه؟ کرک نشده؟
لطفا راهنمایی کنید........
آقا حل شد به کمک پست های اینجا.ممنون:20::12:
یک عکس از همون گزینه که دریافت میکنید اینجا قراربدین قبلشم این روشی که میگم تست کنیدنقل قول:
dvd ویندوز 7 داخل دستگاه بزارین بصورت بوت بالا بیاین بعدشم تو قسمت اول next بزنید تو صفحه دوم از اون پایین گزینه repair your computer انتخاب کنید همینطوری باز next بزنید تا به کادر system recovery options برسین اونجا گزینه command prompet انتخاب کنید این دستوروارد اینتر کنید بعدشم این یکی دستورکد:bcdboot c:\windows /s c:
تایپ اینتر کنیدهمینطوری که من زدم وارد کنید بعدش که سیستم بالا اومد ببینیدرفع مشکل میشه اگر نشد باز از همون پنجره system recovery options گزینه Startup repair رو انتخاب کنید بزارین کارش انجام بده عکسم فراموش نشه:20:کد:shutdown -r -t 0
برای اینتر پرایس که از جالت اکتیو در اومده راه حلی ندارید ؟نقل قول:
شما برای اکتیو کردنش از همون کرک از نوع استفاده کن فقط قبلش با برنامه MBR Regenerator کرک قبلی رو پاک کنید وقتی که سیستم ریست شد بالا اومد از نوع ویندوز کرک کنید:20:نقل قول:
به نام خدا و دود بر شما
دوستان من روی لب تاب hp ویندوز 7 نسخه ultimate 32b نصب کردم اما بعد از اکتیو کردن دیگه ویندوز بالا نمیاد و باید از نو نصب کنم
از اکتیو پست اول تاپیک هم استفاده کردم بازم نشده!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر که ویندوزشما اکنیو شده کرک روخودش داره با نصب مجددکرک به اینصورت شده شما طبق پست 1165 که تو صفحه قبل توضیح دادم برین به وسیله اون دو تا برنامه که لینکش گذاشتم:20:نقل قول:
سلام به دوستان من بچه ها من دنبال یک کرک می گردم باسه ی سونم 32 بیتیم
متاسفانه چندتا کرک دان کردم ولی خیلی وقته مشکل دارم وقتی هنوز کرک نکردم کامپیوتر با فایل های flv هیچ مشکلی نداره ولی وقتی کرک می شه
دیگه نگو نپرس همش وقتی می رسه به اینا هنگ می کنه کند می شه و از این جور چیزا که مجبورممی کنه اکسپلوره رو ببنم و باز کنم
ممنون می شوم یک چیز درمون من بیدید
ولی نمی دونم این ماجرا چه ربطی به کرک داره ممنون می شوم یکم راهنماییم کنید
شماازکرک تو پست 1165 صفحه قبل استفاده کنید البته قبلش کرک خودتون با اون برنامه که داخل همون پست گذاشتم پاک کنید بعدش از windows loader برای پاک کردن کردک استفاده کنید:20:نقل قول:
ببخشید میشه فعال ساز ویندوز زیر رو قرار بدین:
Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 Integrated July 2012 -x64
البته خودش ی برنامه به نام gbunicnv داره ک نوشته کرکش هست ولی کار باهاش رو بلد نیستم
من ایندفعه که ویندوز رو ریختم هنوز کرک نکردم که بخوام پاک کنمنقل قول:
رفیق می گم این اتفاق عجیب برای من افتاده یا واقعا یک چیز عادی هست
؟؟؟
منم که دارم میگم دوست عزیز اکثرویندوزهایی که داخل نت هست اکثرا خودشون جنیون شده هست اگر که ویندوز شما هم بصورت تریال ازهمون کرک windows loader استفاده کنید که معتبرترین کرک درزمینه جنیون کردن ویندوز 7 بابت اون سئوالم نباید به اینصورت باشه باعث هتگ سیستم بشه کرک کردن ویندوز .نقل قول:
رفیق لینک دوم مشکل دارهنقل قول:
وقتی می زنی دان شه دانلود منیجر ازتباط رو قطع می کنه
هر چند بار هم امتحان کردم ارور می ده ممنون می شم یک لینک دیگه بزاری
سلام
من ویندوز سون دارم که قبلا کرک شده بود ولی امروز از کرک خارج شده چطور میتونم دوباره کرکش کنم(ویندوزمwindows 7 enterprise sp1 )
ممنون
طبق پست 1137 صفحه 114 برین:20:نقل قول:
سلام.من ویندوز کینگ(شرکت پرند) رو دارم...میخواستم بدونم اگه آپدیت کنم کرکش از بین میره؟
ممنون
اگر که کرکشم از بین بره خیلی راحت درعرض چنددقیقه با windows loader میتونید کرکش کنید درضمن اگر این آپدیت تو لیست آپدیتهای خودتون مشاهده کردین kb 1033 این گزینه رو hidden کنیدبا کلیک راست روی این گزینه انتخاب گزینه hidden :20:نقل قول:
ممنون...فقط همین آپدیت خطرناکه یا بازهم هستش؟نقل قول:
اگر که کرکشم از بین بره خیلی راحت درعرض چنددقیقه با windows loader میتونید کرکش کنید درضمن اگر این آپدیت تو لیست آپدیتهای خودتون مشاهده کردین kb 1033 این گزینه رو hidden کنیدبا کلیک راست روی این گزینه انتخاب گزینه hidden [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجا که من اطلاع دارم همین شماره آپدیت هست که جنیون بودن ویندوز تشخیص میده درضمن همونطوری هم که اشاره کردم فرض بر مثال اگر که ویندوز شما هم ار حالت جنیون خارج بشه خیلی راحت از نوع قادر به کرک کردنش هستین.
من پارسال ویندوزم رو با برنامه ی RemoveWAT V.2.2.6 اکتیو کردم و اکتیو شد و مشکلی نداشت تا چند وقت پیش که وین عوض کردم حالا هرچی با همین برنامه اکتیو میکنم وقتی به اینترنت وصل شم غیرفعال میشه نمیدونم چی کار باید کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
شما پست 1165 پیدا کنید تو دو صفحه قبل هست بعدش طبق اون پیش برین:20:نقل قول:
سلام نميدونم سلامو جاي درستي طرح ميكنم يا نه ولي اين مشكلو موقع نصب برنامها دارم
the filename.directory name,or volume lable syntax is incorrect.
سلام.من اومدم ویندوز لپتاپم رو اکتیو کنم ، با استفاده از Cracke Windowns 7 که توی پست 1137 گذاشتین.برنامه رو باز کردم ، Loader رو انتخاب کردم ، سیستم ری استارت شد اما همون اول کار ، وقتی برند Fujitsu نشون داده میشه سیستم هنگ میکنه و هیچ دکمه ای کار نمیکنه ، نه میره توی بایوس نه چیز دیگه ای !!! :( چیکار کنم ؟ بدبخت شدم رفت ؟؟؟؟ ------------------------------------------------ ویرایش : تونستم بایوس رو بیارم.باید همزمان با روشن شدن لپتاپ F2 رو بگیرم تا بایوس بیاد.در غیر این صورت نمیاد ... حالا چیکار کنم؟امکان داره هارد سوخته باشه؟ موردی بوده که همچین مشکلی داشته باشه؟
مطلب خیلی عالی و جدید بود
باید کلید F8 رو بزنید
تشکر ، اما از این حرفا گذشته ، جواب نمیده ...نقل قول:
باید کلید F8 رو بزنید
اول ازهمه ویندوزی که روی لپ تاپ داشتین کرک شده بوده یا که اورجینال وقتی که ویندوز اومدین جنیون کنید؟:20:نقل قول:
کرک شده بود ...
اشتباه شما اینجا بوده که بدون اینکه کرک قبلی رو با اون برنامه که داخل اون پست قرارداده بودم پاک کنید اومدین این کرک windows loader یکراست داخل همین ویندوز replace کردین شما در وهله اول باید کرک خودتون آنیستال میکردین بعد اقدام به نصب کرک میکردین.نقل قول:
آخه با RemoveWATv2.2.6.0 اومدم کرک رو پاک کنم اما نه Uninstall و نه Install فعال نبودن.به همین خاطر از Cracke Windowns 7 استفاده کردم ...حالا اشتباه شده درست ؛ چاره چیه ؟و یه چیز دیگه ، من نهایتا دیگه ویندوزم نابود شده ، چرا قبل از ران شدن ویندوز مشکل خودشو نشون میده؟نقل قول:
اشتباه شما اینجا بوده که بدون اینکه کرک قبلی رو با اون برنامه که داخل اون پست قرارداده بودم پاک کنید اومدین این کرک windows loader یکراست داخل همین ویندوز replace کردین شما در وهله اول باید کرک خودتون آنیستال میکردین بعد اقدام به نصب کرک میکردین.
این کارو بکنم ؟؟نقل قول:
Is Windows failing to boot after you installed the loader? Just do the following.* Boot up the PC from your Windows installation disk* Select the "Repair your computer" option* Select "Command Prompt"* Input "bootsect.exe /nt60 SYS /force" (without quotes)* Restart the PCNote: If the above doesn't fix your boot issue then use the command "bootsect.exe /nt60 ALL /force" instead. Just make sure you remove all USB flash drives before you use the command.
نقل قول:
لینک دوم مشکل داره . لطفا درستش کنید
اگر سیستم شما بصورت بوت بالا میاد داخل این فایل متنی نوشته شده dvd ویندوز داخل دستگاه بزارین بعدشم بصورت بوت بالا بیاین تو صفحه اول گزینه next بزنید داخل صفحه دوم از اون پایین گزینه repair your computer انتخاب کنید همینطوری next بزنید تا به صفحه system recovery options برسین اونجا گزینه command prompet انتخاب کنید بعدشم این دستور bootsect.exe /nt60 SYS /force تایپ اینتر کنید بعد سیستم ریستارت کنید بالا اومد باز طبق همون روش بالا بیاین اینسری این دستور bootsect.exe /nt60 ALL /force وارد اینتر کنید قبلشم اگر فلش به سیستم وصله خارج کنید اخر سرم که دستور وارد سیستم ریستارت کنید اگر بازم با این روش بالا درست نشد تو همون صفحه system recovery options گزینه startup repaire انتخاب کنید اگرکه بازم فیکس نشد گزینه system restore رو انتخاب ویندوز به قبل ازاینکه کرک کنید رستور کنید.نقل قول: