مثل گوسفند يهو پستا دوتايي ميشه!
چرا؟
Printable View
مثل گوسفند يهو پستا دوتايي ميشه!
چرا؟
من الانم حاضرم با 700 بگيرم البته با گارانتي فكر كنم تا بخواد برسه به 500 1 سال ديگه طول بكشه و نهايتا تا 1 ماه ديگه بيشتر صبر نمي كنم اصلا شايد زودتر هم گرفتمنقل قول:
سخت افزار بالا تر فكر نمي كنم نياز من باشه من تا حالا با گوشي لمسي كار نكردم چه برسه با اين گوشي لمسي با سيستم اندرويد و يه سري امكانات زياد مثلا در سنسيشن فيلم برداري 1080 فول اچ دي انجام ميده كه برام مهم نيست اگه ارك تو همون 720 بمونه و نتونه 1080 فول اچ دي بگيرهنقل قول:
من از اون ادم هايي نيستم كه هر سال يه گوشي بخرم و من يه گوشي w810 داشتم كه به سرقت رفت و موقتا چون هزينه خريد ارك رو نداشتم گوشي k970 ELM گرفتم كه تا اون موقع بتونم هزينه رو تهيه كنم كه الان دارمش در ضمن ميخوام يه liveview كه جزء لوازم جانبي هست بگيرم اگه كسي تو تهران يا ترجيحا شيراز ادرس فروشگاهي داره پيغام خصوصي بده
شما همین پولو بده سنسیشن بخرنقل قول:
از همه نظر برتری داره
سی پی یو 2 هسته ای
gpu قویتر
رم بیشتر
رزولوشن بالاتر
بلوتوث ورژن 3
usb host
فیلم برداری full hd
و از همه مهمتر افت قیمت کمتر ... مطمعن باش آرک هم مثله همه گوشیهای سونی بعد از 1 سال افت قیمت خیلی زیادی میکنه
مثلاً w960 تا یه مدت زیادی رو 500 600 میچرخید آخراش تا 250 تومنم اومده بود
آرکو بخری 1 سال دیگه تو بازار 400 تومنه و مال شما رو 250 تومن میخرن
ولی htc اینجوری نیست و مثلاً سنسیشن اگه 750 باشه به سختی از 600 پایینتر میره
سلام. سایت دیجی کالا زده آرک با گارانتی کامتل 815 تومن! مگه پارس کامتل آرک رو گارانتی کرده اصلاً؟ اگه کرده چرا توی سایتش نیست؟ اگه نکرده یعنی دیجی کالا هم...؟؟ اگه واقعاً پارس کامتل باشه من که حاضرم 800 بدم!!
بعضی از سیاست های غلط سونی اریکسون در تاخیر دیر موقع این گوشی باعث شد
از فروش نچندان خوبی بهره مند بشه
این فاجعست
حداقل ایکس 10 توی فروش خیلی موفق بود
دوستان من دیدم بعضی ها به bluetooth نسخه 3 خیلی دقت میکنند ولی باید گفت که 2.1 با 3 غیر از مصرف کمتر از نظر سرعت هیچ فرقی نمیکنه فقط انرژی کمتری مصرف میکنه!
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
در ضمن بنظر من Xperia play خیلی قشنگ تره ولی جون برای بازی هست خیلی احساس کلاس بالا بودن نمیده قبول دارید؟
آره ولی حتی اگه نخوایم با بقیه ی گوشیها مقایسش کنیم هم قیمتش بالاست یعنی کلا در مقایسه با خودش هم مشکل داره بنده خدا! و این یعنی اینکه فعلا مشکل فراتر از دیرکرد در ریلیزشه!نقل قول:
فعلا من گالکسی اس2 و X10 رو برای خرید منطقی تر میدونم
در مورد بلوتوث سه من نميدونم عملا سرعتش چه قدر بالاتر هست!چون تئوريش 3 مگ در ثانيه ميتونه انتقال بده...بايد ديد تو عمل هم ميتونه يا نه! حالا شما ميگيد نميكنه نميدونم! (مثل اين كه نياز به يه چيپ ديگه داره تا به اون سرعت برسه)نقل قول:
دوستان من دیدم بعضی ها به bluetooth نسخه 3 خیلی دقت میکنند ولی باید گفت که 2.1 با 3 غیر از مصرف کمتر از نظر سرعت هیچ فرقی نمیکنه فقط انرژی کمتری مصرف میکنه!
در ضمن بنظر من Xperia play خیلی قشنگ تره ولی جون برای بازی هست خیلی احساس کلاس بالا بودن نمیده قبول دارید؟
در مورد ايكسپريا پلي هم نه!
كجاش قشنگ تر از آركه؟
نقل قول:
بله تفاوت سرعتی وجود نداره.
اما اگر مثل GSII
HS باشه اونوقت اختلاف سرعتی زیاد میشه. البته هر دو دستگاه در تبادل اطلاعات باید این امکان رو داشته باشند.
بنظرم چون میشه بین دو دستگاه گوشی یک Wireless AD HOC داشت نبود بلوتوث 3 چندان مهم نیست.
برای ارتباظ با تلوزیون هم میشه از تکنولوژی DLNA بهره گرفت
ارک یه جورایی قربانی زلزله شد با اسیب دیدن کارخونه نمایشگراش سونی اریکسون نتونست تولیدش رو افزایش بده تا قیمت پایین بیاد برا همین گرون موند
يه خبر خوب براي كسايي كه اين گوشي رو دارن يا قصد خريد اين گوشي رو دارن :
اين گوشي USB OTG رو ساپورت ميكنه به زودي
يعني شما ميتوني مثل گالاكسي اس 2 به اين گوشي هم كيبورد و گيمپد USB دار به اين گوشي وصل كنيد!
حالا كي اين قابليت اضافه ميشه و چه جوري؟؟؟؟؟؟
اگه در جريان بوده باشيد سوني اريكسون چند روز پيش LiveDock رو معرفي كرد!
اين پايه كه گوشي روش قرار ميگيره يكي از كاراش اينه كه پورت يو اس بي داره! و از اين طريق ميتوني وسايل يو اس بي دار رو به گوشي بزنيد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته لازم به ذكر هستش كه اين قابليت براي آرك تنها نيست! براي همه گوشي هاي اكسپريا كه با آرك معرفي شدن هست!
مثل Neo..Pro..Ray...Active
Mini ها
می شه روش استفاده از dlna رو توضیح بدین ؟
نقل قول:
خوده ایکس10 ازین لعنتی ساپورت نمیکنه !؟
چرا آخه ؟؟
فلش یا هارد چی وصل میشه ؟؟
:11:
بهراد! اين يو اس بي OTG رو بايد گوشي ساپورت كنه كه وقتي اينو بهش وصل ميكني كار كنه؟
خوب ايكس 10 نداره ديگه !
ولي جالبيش اينجاست كه سوني اريكسون هيچ مانوري رو اين قضيه نميده!
يه چيزي ديگه در مورد اين پايه بگم كه بدون اين كه به برق وصل بشه گوشي رو شارژ ميكنه
با انرژی سوت؟؟؟ :دی
نه قربون آوتاراي خشكلت برم :31:
با چيزي به اسم باطري قلمي :31:
نتیجه می گیریم : سونی میتونست به جای باطری این طوری واس آرک باطری قلمی بزاره :دی
هنوز کسی این گوشیو نخریده اینجا؟؟؟ من عکس باطریشو میخوام :دی
بابا باتری قلمی کجا بود
باتریش رو من دیدم فرقی با باتری های نظیر ایکس 10 نداره
توی این سری ضخامت ال سی دی خیلی باریکه
علی آخه ایکس10 بچه داره ولی باباش نداره !
یعنی چی آخه :دی ؟؟
نه بهراد حواست كجاست؟نقل قول:
علی آخه ایکس10 بچه داره ولی باباش نداره !
یعنی چی آخه ؟؟
ميني جديدا!
نگفتم كه اكس10 ميني كه!
گفتم ميني! همينايي كه جديد معرفي شدن
سرعت امدن گوشی های سونی اریکسون امسال خیلی کمه تا الان حداقل 4 تا 5 مدل باید می امد تا قیمت arc پایین بیاد الان فقط دو مدل وارد شده!
با اجازه دوستان ما هم بالاخره نتونستیم دووم بیاریم و گالاکسی را دادیم و ارک گرفتیم
730 تومن بعلاوه فارسی ساز 15 تومن
انصافا گوشی شیک و تاپیه ین
اما ال سی دی گالاکسی یه چیز دیگه است
ضمن اینکه یه فیش HDMI هم تو پک داره
البته یه مشکل ؟
دوستان من چطوری فایل منیجر را تو این گوشی نصب کنم
الان اونی که من دیدم توش برنامه مدیریت فایل به صورت پیش فرض نیست
ممنون می شم زودتر کمکم کن
با اجازه دوستان ما هم بالاخره نتونستیم دووم بیاریم و گالاکسی را دادیم و ارک گرفتیم
730 تومن بعلاوه فارسی ساز 15 تومن
انصافا گوشی شیک و تاپیه ین
اما ال سی دی گالاکسی یه چیز دیگه است
ضمن اینکه یه فیش HDMI هم تو پک داره
البته یه مشکل ؟
دوستان من چطوری فایل منیجر را تو این گوشی نصب کنم
الان اونی که من دیدم توش برنامه مدیریت فایل به صورت پیش فرض نیست
ممنون می شم زودتر کمکم کن
اول فایل اصلی برنامه رو با بلوتوث بفرس به گوشیت بعد که نوتیفیشین میده و نصب میکنی تمام
X-Plore V 1.53نقل قول:
از یه گوشی دیگه به وسیله ی بلوتوث فایل APK رو بگیرید و بعد نصب کنید !کد:http://www.uploadbaz.com/pz5k7yapduuw
آرك .... گوشي شاپ ... 685 تومن
جان من هر فایل منیجری که استفاده میکنید از این استفاده نکنید.البته ببخشیدا.نقل قول:
X-Plore V 1.53
astro file manager خیلی خیلی بهتره.
دوستان چرا قیمت این گوشی با اینکه تک هسته ای هستش هنوز بالاست افت نکرده؟؟؟
کسی قیمت جدید بدون گارانتی داره؟
دوستدار شما یاشار
مگه تو ایران نیستی
همیشه یک گوشی خوب و جدید می یاد انقدر قیمت رو بالا نگه می دارن تا حسابی سود کنن بعد از 7تا8 ماه تازه قیمتش متعادل می شه:angry:
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
مگه تو ایران نیستی
همیشه یک گوشی خوب و جدید می یاد انقدر قیمت رو بالا نگه می دارن تا حسابی سود کنن بعد از 7تا8 ماه تازه قیمتش متعادل می شه:angry:
سلام به همه دوستان . راستش من این گوشی رو خیلی دوست دارم. اما کیفیت صفحه واسم خیلی مهمه . میترسم که اگه این گوشی رو بگیرم کیفیت صفحش جلو گوشیهای دیگه مثل گلکسی و اچ تی سی سنسیشن کم بیاره . الان بین گلکسی 2 و آرک و سن سیشن موندم اما بیشتر دوست دارم آرک داشته باشم اما میترسم نسبت به قیمتی که داره خوب نباشه .واسه من دوربین ، کیفیت صفحه ، در دسترس بودن برنامه ها و عمر باطری و این چیزها مهمه . و در مورد سرعت، 1 ثانیه با نیم ثانیه هم واسم فرقی نداره منظورم از این حرف اینه که یک یا دو هسته ای بودن هم واسم مهم نیست فقط گوشی هنگ نکنه . لطفاً کمک کنین که بفهمم صفحه این گوشی کیفیت قابل قبول قیمتش رو داره یا باید قیدشو بزنم و گوشی دیگه ای رو بخرم. (اگه میشه کسایی که خریدن هم جواب این سوالمو بدن) با تشکر
سلام به شما!
كيفيت صفحه اين گوشي يكي از نقاط قوتشه!
الان من يه چيزي ميگم ولي ممكنه با آماج حملات سامسونگيا روبرو بشيم!
اگه رنگ طبيعي (اون چيزي كه هست) برات مهمه صفحه نمايش اين گوشي عاليه!
ولي اگه رنگ داغ و آبرنگي ميخواي (مثلا قرمز رو قرمز آتيشي دوست داري) ميتوني بري طرف گوشي هاي سامسونگ
ولي از اين بابت خيالت راحت باشه كه از گوشي هاي اچ تي سي خيلي بهتره صفحه نمايشش
اما اگه برات امكان داره حتما روشن اين گوشي رو از نزديك ببين! صفحشو خودت ببين اگه خوشت نيومد نخر!
درضمن
گوشي هنگ نميكنه! سرعتش خيلي خوبه! با توجه به ورژن سيستم عاملش برنامه ها رو ساپورت ميكنه!
گوشي سبكيه...
بدي هاش :
كيفيت بدنش خوب نيست!
قيمتش بالاست! هنوز جا داره كه پايين بياد
قيمت آخر اين گوشي رو هم 685 تومن از گوشي شاپ ميتوني بخري! من جايي كمتر تو نت نديدم!
ممنون از شما دوست عزیز . منظور من از کیفیت صفحه نمایش اینه که کیفیت صفحه این گوشی مثل کیفیت مانیتورهای LED امروزی نسبت به تلویزیونهای 21 اینچ قدیمی باشه .و همچنین حساسیت تاچ این گوشی هم برام مهمه. اما قیمتش خیلی بالاست با این پول میتونی راحت سن سیشن با گارنتی رو بگیری و من از پر رنگ بودن خیلی خوشم نمی آد (به نظرم چشم آدم رو میزنه) خوب معلومه که اگه تصاویر رو واقعی اما با کیفیت بالا نشون بده که خیلی بهتره
کد:http://www.rf3-up.com/uploads/up13/Haamsat-Net-aab2a34cc5.jpg
يه مقايسه ساده ولي مفيدکد:http://www.rf3-up.com/uploads/up13/Haamsat-Net-26b14c271b.jpg
صفحه نمايش كدوم يكي بهتره به نظرت؟
كدوم رنگ سفيدش واقعا سفيده؟؟؟
توی رنگ سفید واقعا Sony ericsson عالیه!
بیا بزن در گوشمون:31:نقل قول:
مگه تو ایران نیستی
همیشه یک گوشی خوب و جدید می یاد انقدر قیمت رو بالا نگه می دارن تا حسابی سود کنن بعد از 7تا8 ماه تازه قیمتش متعادل می شه
زیاد تازه هم نیست که اومده الان فکر کنم قیمتش با سینسیشن تقریبا یکیه!!!
ولی خیلی خوشگله شاید به خاطر خوشگلیشه:31:
دوستدار شما یاشار
نقل قول:
منظوری نداشتم
فقط از این سود جویی های مغازه دار های ایران خسته شدم:41:
همین x10 تازه چند ماهی هست که قیمتش منطقی شده پارسال همین موقع نزدیک 600 تومن بود
فکر کنم باید تا زمستان صبر کنی تا قیمتش منطقی بشه
دوستان این یه عکس از مقایسه صفحه نمایش آرک با گلکسی I
این هم 2 تا عکس از مقایسه صفحه نمایش آرک با گلکسی II که تو این عکس اشباع رنگ گلکسی زیاده و جاده و آسمون رو سبز نشون میده اما آرک خیلی طبیعی تره
کیفیت صفحه نمایش های سونی ارکیسون همین جوریش که خوب بود حالا که براویا انجینم گذاشته توپ تر شده
Xperia Arc lands in the US, going 600 bucks unlocked
After struggling a bit with their first few Android smartphones, the Xperia Arc was the first proper Android phone to come out of Sony Ericsson’s stables. Packing the latest version of Android in a sleek, curvy body with a quality 8 megapixel camera and a 4.2-inch Reality Display, the Xperia Arc was a fine all-round device.
But until now the device was not available in the US but now Sony Ericsson has come to its senses and has launched the device stateside in a SIM-free version. The unlocked Xperia Arc will set you back by $600, which is fair considering the specs of the device but if you ask us you should rather wait for the Galaxy S II, unless you have a thing for curved backs or Sony Ericsson.
source:
[HTML]http://www.gsmarena.com/xperia_arc_lands_in_the_us_going_600_bucks_unlocke d_-news-2864.php[/HTML]
در مورد صفحه نمايش هم يه بحث قديمي هست... و اصلا با سوپر امولد قابل مقايسه نيست
گرچه شايد تو بعضي عكسها اين طوري به نظر بياد. من خودم با گالكسي 1 مقايسه كردم
بهتره كه به صفحه نمايش super amoled به ديد يك تكنلوژي نگاه بشه نه يك مارك تجاري
هيچ صفحه نمايش lcd نميتونه به پاي كنتراست و شفافيت صفحه نمايش هاي oled برسه
يكم واقع بين باشين. براويا انجين و سنسور اگزمور تو مقايسه ها تاثيرات خودشون رو نشون دادن
البته صفحه نمايش اين سري خوبه حتي از رتيناي آيفون به نظرم بهتر ميومد و ميشه گفت از بهترين lcd هاست
و سنسور اگزمور هم توي محيط هاي خاموش بهتر از بقيه گوشيها عمل كرده ولي بيشتر شبيهه يه دستكاري نرم افزاري هستند
و نبايد از اونا به عنوان فناوري نام برد شايد چيزي كه اينقدر انتظارات رو بالا برده قيمت بالاي آركه