کسی تا حالا اینها رو امتحان کرده ؟نقل قول:
Printable View
کسی تا حالا اینها رو امتحان کرده ؟نقل قول:
سلام دوستان من پوست حساسی دارم؟
کدوم برند رو بگیرم؟؟؟؟ میگن فیلیپس خوب نیست اینو هم قبول دارم چون خودم امتحانش کردم .
قیمتش مهم نیست امایه چیزی باشه که بالاش پول بی خودی ندم؟
بچه ها پدر بنده فیلیپس داره و من هم ازش استفاده میکنم متاسفانه پوستم حساسه اذیت میکنه تا 100 تومن چی خوبه؟
اصل باشه ها
دادشا من اینو از فروشنده شنیدم.نقل قول:
میگف من خودم اولین بار که این ریش تراش های خفن براون اومد گرفتم.300 تومن بود.میگف خوب اسلاح نمیکرد در صورتی که رفیقش داشت و توپ اصلاح میکرده براش.گفت بعدش اومدم یه دونه از این 80 تومنیاشو گرفتم گف هنوز دارم استفاده میکنم . عالیه.گف ممکنه یه ریش تراش رو صورت یکی بسازه رو یکی نه!
من خودم فیلیپس دارم مدل 8200 بابام هم فیلیپس داره از مدل های قدیمی ترش.(4 سال پیش) هر دوتامون راضی ایم.فوق العاده است.
اگه صورتت حساسه سری sensitive رو بگیر.اونا یه ژل (امولسیون) مخصوص دارن برای اصلاح.قیمتشم فک کنم الان دور و بر 500 باشه بهترین مدلش.ولی از 200 و خوردی شروع میشه این سری....
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام
دروغ چرا، چند صفحه بیشتر از این تاپیک رو نخوندم و یه کمی هم سرچ کردم[ احتمالن واسه این بود که بعدن واسه کسی که میگه "قبلن گفته شده" یه جوابی داشته باشم!!]
دوستان یه ماشین اصلاح می خوام که قیمتش زیر 100 تومن باشه، و مهم تر اینکه مثل این موزر ها تقریبن بتونه از تَه بزنه مثلن یه مدل فیلیپس بوداز 1 تا 18میلی متر میزد .(1 میلی متر مینیمم مقدار ماشین اصلاح هست؟). این موزر ها از این لحاظ ایده آل هستند فقط بدیشون اینه که مکنده ندارن و موقع اصلاح کلی کثیف کاری میشه!
اگه موردی سراغ ندارید لطف کنید یه سایتی که بشه موزر اصل ازش خرید بهم معرفی کنید.
ممنون از شما
امروز از اخر رفتم پاناسونیک LT20 رو با قیمت 240 خریدم
سلام دوستاننقل قول:
منم دقیقا شبیه این دوستمون یه ماشین اصلاح صورت میخام که اصلاح نمره صفر داشته باشه . یعنی اصلاح صفرش یا در حد صفرش عالی باشه.
قیمت ش هم حداکثر تا 100هزار باشه.
دوستان و اساتید راهنمایی های مفیدشونو دریغ نکنن.
فعلا یکبار اصلاح کردم . باید بگم که نسبت به براون قدیمی که داشتم واقعا عالیتر اصلاح کرد ولی باز هم زیر گردن رو تک و توکی باقی میزاره . البته پس از سالها اصلاح با تیغ زمان میبره تا ریش ها بهش عادت کنن .نقل قول:
هر چند روز یکبار باید ریش تراش رو تمیز کرد ؟
سلام . مبارکها باشه.نقل قول:
اگه با فوم اصلاح میکنین خوب هر روز میشورینش . ولی اگه خشک اصلاح میکنین هر هفته یکبار با آب ولرم و کمی صابون مایع بشورینش عالی میشه. در ضمن اگه خشک اصلاح میکنین ، یکبار هم که شده با فوم یا صابون اصلاح کنین ببینین کدوم واسه شما بهتره؟
نقل قول:
دوستان ، اساتید منتظر راهنمایی شما هستیم
من امروز یه ES-LV61 خریدم، عالی گردن رو کوتاه کرد!
چند وقت یه بار باید تمیزش کرد؟ روغن کی باید بهش زد؟
چه طوری تمیزش کنم؟ با چی؟
ممنون
LF-51نقل قول:
بله راضیم
سلام ali-softcenter
دوست عزیز من هم 5 ساله که براون 360 دارم که میشه گفت خوبه ولی نه در حد عالی و مطلوب ، فکر کنم قبلا گفتید که 6 ساله براون 360 دارید ، لطفا بفرمایید حالا که با پاناسونیک اصلاح میکنید در مقایسه با براون 360 کمپلت چه مزایا و معایبی داره ؟
سپاس
کمک:19:نقل قول:
بچه ها پدر بنده فیلیپس داره و من هم ازش استفاده میکنم متاسفانه پوستم حساسه اذیت میکنه تا 100 تومن چی خوبه؟
اصل باشه ها
Errors
در هنگام فرستاده شدن مطالب شما اين مشکلات بوجود آمده است !
- متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
سلام
ببخشید دوستان این پاناسونیک ها خوب از اب در اومدن ؟!
الان بین دو مدل فیلیپس 1160 و پاناسونیک LT50 موندم ! نظر شما چیه ؟! تو رنج 250-300 مدل دیگه ای هست که پیشنهاد بدین ؟؟
توی این سه روزی که lt20 گرفتم واقعا عالی زده مخصوصا اگه با کف ریش بزنید .نقل قول:
خیلی خوب سفید میکنه و با زیر گردن هم چندان مشکلی نداره .
شما اگه بتونید بیشتر هزینه کنید و 5 تیغه بخرین مطمینا اصلاح بهتری خواهید داشت
ممنون از جوابت !نقل قول:
منظور از 5 تیغه کدوم مدل هست و چه قیمتی داره ؟!
lt20 و lt50 جفتشون سه تیغه هستن درسته ؟ شما چند خریدی؟
یک سری به این سایت بزنید . مدل lv81 , lv61 ،پنج تیغه هستند . قیمتشون هم بالای 500 فکر کنم باشهنقل قول:
این مدل رو که گفتم 3 تیغه هست و 240 خریدم . lt50 هم با این فرقی نداره و فقط بخاطر پایه شارژ گرونتر هست که اون هم بنظرم اهمیتی نداره . قیمتش 270 بود
لینک سایت رو ندادین ! ممنون میشم بدین....
اقا دستت درد نکنه بابت توضیحت
یکی هم جواب مارو بده:44:
قیمت ها خیلی بالا رفتهنقل قول:
دیگه زیر 100 چیزی پیدا نمیشه . لااقل باید 150 تومن هزینه کنید تا ساده ترین چیز را پیدا کنید :19:
با این حدود 20صفحه که من اینجا خوندم چند مدل هست که همه روشون نظر دارن و راضی هستن مثل LV61 ,LV81 ,براون 790...مدلی که به نظر مناسب جیب من میاد انگار فقط LT-20 هست که به نظر همه راضین
1-من صورتم خیلی حساس هست به طوری که الان 1ساله با موزر اصلاح میکنم که واقعا عذابه و مشکلم هم با ژیلت اینه که صورتم جوش های چرکی ریز میزنه...به نظرتون با ریش تراش هم باز ممکنه جوش بزنه؟
2-فرق ریش تراشهای خطی با گردها توی چیه؟؟؟به نظر همه اینجا بیشتر خطی ها رو پیشنهاد میکنن...اصلاحشون چه تفاوتی داره؟
3-تعداد تیغه ها چقدر تاثیر داره توی اصلاح؟مثلا تفاوت اصلاح LV81 با 5تیغ با LT20 با 3تیغ چقدر محسوس هست و تفاوت کلیشون توی چی هست؟
4-مدلهای خوب توی رنج قیمت 200 وپایینتر چی هستن؟یا همین LT-20 رو بگیرم بیخیال مال دنیا بشیم...
من خودم میخوام la93 بگیرم که حدود 480 هست.برای پوست حساس خطی بهتره.من از چند نفر که شنیدم گفتن برای پوست حساس دیگه مشکلی پیش نمیارن.نقل قول:
سلام. اگه خیلی وقته با تیغ یا موزر اصلاح میکنی احتمال حساسیت با ریش تراش خطی (فویلی) کمتره .تعداد تیغ ها در تعداد دفعات کشیدن روی پوست تاثیر داره ، یعنی هر چقدر تعداد تیغ ها بیشتر باشد تعداد دفعات لازم برای کشیدن روی پوست کمتره. درکل 5 تیغ اصلاح تمیز تر و بهتر نسبت به 3 تیغ رو داره. اگه پولش خیلی مهم نیست LV61 رو بگیر . وگر نه LT-20 هم خوبه.نقل قول:
180 درجه فرق داره!!!نقل قول:
بروان 360 سه تیغه هست و زیر گلو رو هم خوب نمیزنه...همین طور بالای لب رو راضی نبودم.....پوستم رو خراب کرده بود ..موتورش قدرت اولیه ش رو نداشت دیگه...کلا بروان ها بعد از 1 سال موتورش تحلیل میره
ولی الان با lf51 صورتم نرم و صاف میشه....4 تیغ س و قدرت موتورشم بیشتره...
میخواستم 5 تیغه بخرم ولی باید 200 تومان بیشتر میدادم...
یکی از معایب پاناسونیک اینه که بین مدل هاش اختلاف قیمتی فاحشی وجود داره...و واقعا باید بچه مایه دار باشی تا 560 تومن پول بدی بالای lv61 !!! که تازه آخرین مدل هم نیست!!
البته پول داشتم حتی آخرین مدل رو هم بگیرم ..نزدیک 700 بود!! ولی خدایی زور داره!!!
در کل توصیه میکنم بروان 360 رو بندازی اون ور و لذت شیو رو با پاناسونیک تجربه کنی!
من هر روز صبح قبل از اصلاح عزا میگرفتم ولی الان جشن میگیرم...در این حد!
امکان نداره تا آخر عمرم سراغ براون برم!
سپاس دوست عزیز ali-softcenter ، منم فکر میکنم لازم نیست آخرین مدل 5 تیغه رو بخری همین LF51 خیلی خوبه و مشخصات کاملی داره به نظرم مدل های 5 تیغه میتونه استهلاک بالایی داشته باشه و زود شارژ تموم کنه چون فکر نمیکنم قدرت موتور با 4 تیغه ها فرقی کرده باشه ، در واقع همین مدل LF51 یا LA62 که پایه شستشو ندارن قیمت منطقی تری نسبت به مدلهای بالاتر دارن و نباید فراموش کنیم که آخرین مدل براون (سری 7) هم 3 تیغه است که خوب در اومده و قدرت خوبی داره پس اضافه کردن تعداد تیغه ها زیاد منطقی به نظر نمیرسه به اعتقاد من حداکثر همون 4 تیغه کافیه و باید بیشتر روی کیفیت ریشتراشها در جهت اصلاح راحتتر با کمترین صدمه به پوست کار بشه .
این مدلهای 5تیغه که قیمتش وحشتناکه دیگه قیدش رو زدم مننقل قول:
حالا به نظرتون مدلهای 4تیغه و 3تیغه تفاوتشون در چه حدهست و ارزش 150هزار تومن اختلاف رو داره؟
ما که پول نداریم 3بارم میکشیم روی صورتمون حالا 10دقیقه هم وقت میزاریم!!! .حالا ارزش 150تومن بیشتر رو داره 4تیغه ها؟یا همون LT20 رو بگیرم خیال راحت.
فکر نکنم ارزش داشته باشه 150 تومن بیشتر بدینقل قول:
همین سه تیغه اش هم نهایتا 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه اصلاح و حسابی سفید هم میکنه
من با 3 تیغه مخالفم...
به نظرم ارزش داره 150 تومن برای 4 تیغه بیشتر هزینه کرد...
سه تیغه داشتم که میگم....5 دقیقه برای 3 تیغه غیر ممکنه....حتی 10 دقیقه! مگه اینکه دقیق نخواید اصلاح کنید....آخه دیدم بعضیا اصلاح میکنن ولی بعدش که از نزدیک نگاه میکنی بعضی جاها رو جا گذاشتن....
اصلاح دقیق حداقل 15 دقیقه وقت میخواد.مگه اینکه از اونایی باشین که کم مو هستن...و 3 روز هم بگذره ریش آنچنانی در نمیارن!
البته این میزان در 5 تیغه به خاطر سر بزرگش و تیغ زیادش پایین تر میاد...
براون هم همش تبلیغ الکیه...من حتی اگه میخواستم 3 تیغه بگیرم سراغ 790 براون نمیرفتم....سه تیغه پاناسونیک رو ترجیح میدادم
سلام. من هم LT-20 رو دارم و هم LV-61 رو. قیمتشون بیشتر از 300 تومن فرق داره ولی تفاوت در کیفیت اصلاح اونقدر نیست . حالا نمیدونم عمرشون چقدر فرق داره؟ والا من اگه جای شما بودم LF-51 رو میخریدم. چون فکر میکنم یک چیز متوسط بگیری بهتره. ولی اینو بگم LT20 هم ریش تراش خوبی هست . حالا شاید بعد از 4-5 سال استفاده مجبور بشی عوض کنی. ولی اینو هم بدون ریش تراش های فویلی رو بهتره هر روز استفاده کنی.نقل قول:
یعنی تنها مزیت 5تیغه نسبت به 3تیغه در زمان اصلاح کردنه؟نقل قول:
اگه اینطور باشه که من وقتم زیاده و ریشمم خیلی پرپشت نیست...و دلیلم برای استفاده از ماشین ریش تراش یکی به خاطر حساسیت پوستم هست که جوش میزنه و بعدشم راحتی اصلاح هر روزه
پس همون 3تیغه هم برای صورتم و . هم جیبم بهتره
برتری LF51 نسبت به LT20 چیه دوست من که اونو پیشنهاد دادین؟این مدل هم اگه اشتباه نکنم اختلاف قیمت حدود 150تومن دارننقل قول:
دلیل اینکه میگید 4-5سال دیگه باید عوضش کنیم چیه؟ار لحاظ کارایی و طول عمر منظورتونه که 4-5سال عمر میکنن یا دلیل دیگه؟و مگه مدلهای 4 یا 5تیغه مگه در مقایسه با مدل 3 تیغه چقدر عمر میکنه؟مگه تفاوتی دارن توی کیفیت ساخت و قطعات؟
و اینکه اگه هرروز استفاده نشه چه مشکلی پیش میاد؟و این یه قانون کلی هست که باید هرروز استفاده بشه؟
برتری LF51 به LT20 کیفیت ساخت و راحتی اصلاح اونه. موتور LT20 ضعیفتره و شما که میگین میخواین باهاش 10 دقیقه اصلاح کنین موتورش بیشتر به فشار میافته. اگه هر روز اصلاح کنین ریش تراش کمتر به فشار می افته و اصلاح شما هم راحت تر و سریع تر خواهد بود. عموما اونهایی بیشتر ریش تراش فویلی میخرن که بخوان هر روز اصلاح کنن. البته این بستگی به سرعت رشد ریش هم داره.نقل قول:
درود به دوستان و اساتید
- بنده یه ریش تراشی میخوام که از ته بزنه و صورت رو نرم کنه -
- زیر گردن رو قرمز نکنه
- قیمتش تا 250 باشه .
ممنون میشم راهنمائیم کنید .
سلامنقل قول:
دوست عزیز بفرمایید موقع اصلاح خشک با پاناسونیک LF51 فویل داغ نمیکنه ؟ و احساس گرمای زیاد به پوست منتقل نمیشه ؟ (با توجه به اینکه دور موتور 14000 است) .
سپاس
سلام
دوستان یه PHILIPS RQ1250 خریدم بی گارانتی 340 تومن ! نظرتون چیه ؟!
خوب خریدیش. مبارک باشه. ریشتراش خوبیه. یکمی حوصله کنی پوستت عادت میکنه. در اول استفاده زیاد به پوستت فشار نده و با سرعت کم اصلاح کن. حتما سعی کن با فوم اصلاح کنی. فیلیپس با پوست من که سازگار نبود . انشالله با شما راه بیاد:31:.نقل قول:
اقا دستت درد نکنه ! تجربه های خوبی رو در میون گزاشتی...
راستی استفاده روزانه بکنم به نظرتون ؟! یعنی هر صبح اصلاح کنم ؟ اصلا اینکارو بکنم پوست داغون نمیشه؟:دی
گفتی فوم ! من الان با فوم اصلاح کنم سرشو بگیرم زیر اب واسه پاک کردنش؟ کله دستگاه زیر اب بره خراب نمیشه؟ البته نمیخوام ببرم زیر اب میخوام بدونم در کل :دی