حداقل ما بچه های پی سی رعایت کنیم. دست از سلام دادن که طمع داریم برداریم!:19:
Printable View
حداقل ما بچه های پی سی رعایت کنیم. دست از سلام دادن که طمع داریم برداریم!:19:
دوستان از افرادی که از لحاظ سنی از شما کوچکتر هستند و در مقابل ذره بین خانواده شان قرار دارند رفاقت نکنید
مثلا میرید با اون شخص براش لباس بخرید بعد لباس خوب از آب در نمیاد یا جلف هستش . پدر و مادر اون شخص این حرکت را از چشم شما می بینند و ممکن است به شما غر بزنند که چرا این لباس را برای بچه من خریدید ( خوب تو که بچه ات رو دوست داری با خودت ببرش براش لباس بخر )
یا با افرادی که خیلی گیر هستند نرید خرید کنید
مثلا با یکی میرید یه پیراهن میخرید بعد یارو میره فردا پسش میده یا عوضش می کنه در شرایطی که اون فروشنده آشنای شماست و پیشش آبرو دارید
چند وقت یکبار دوستان خود را روی ترازو بریزید و ببینید کدوم یک از اون ها برای شما ضرر نداشته و مطالب و کار های مفید ازش یاد گرفتید و سپس بقیه نخاله ها رو از غربیلک ردشون کنید بره
چند وقت یکبار به دوستان خود مسیج بدید شاید اون طرف شماره شما از گوشیش پاک شده باشه و شما از دستش ناراحت شدید که چرا چند وقته به ما زنگ نمی زنه و اون بنده خدا رو فحش بدید
و به این نکته خیلی خیلی توجه کنید که برای من تجربی ی مهمی بود و مسیر زندگیمو عوض کرد:
با افرادی که همیشه فاز غم و منفی دارند و همیشه ناراحت و غمگین هستند حالا چه خوب چه بد فقط سلام و علیک کنید و باهاشون رفاقت نکنید چون این افراد موج منفیشون روی شما تاثیر میزاره و شما همش غمگین و ناراحت هستید و اصابتوت داغون میشه من زیاد تجربه کردم
چند روز یکبار یه دوش آب سرد بگیرید(اگه سرما نمیخورید) برای شادابی و نشاط و روحیه گرفتن خوبه
اگه می بینید تفریحتون شده فقط سفره خونه و قلیون کشیدن و حوصلتون و پولتون به وقتتون به هدر میره برای گزراندن وقت بیلیلارد تفریح خوب و نسبتا ارزونیه
امید وارم تجربه هام بدردتتون خورده باشه :46:
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
آقا راستی یه چیزه دیگه بگم برای رفیقن اتفاق افتاد آبروش رفت :
تو خیابون یا کوچه یا هر جایی تو محلتون هر دختری رو دیدید بهش تیکه ول ندید یه دفعه دیدی خواهر رفیقتون که چهره اش تغییر کرده یا شما تا حالا ندیدیدش و ممکنه اون شما رو بشناسه واون وقت ..............:31:
راستی این رفیقمون حمید دیابلو :31: دیگه نیستش فکر کنم تجربه هاش ته کشیده :31:
(قصد جسارت نبود فقط برای عوش شدن روحیتون ):40:
احترام از خود بزرگترمون رو نگه داریم و اگه نظرش با نظر ما نمیخونه ، خیلی منطقی بهش جواب بدیم و سعی کنیم مثل کوچیکتر از خودمون بهش جواب ندیم مخصوصا جلوی بقیه (حتی اگه نظر شما درست باشه )
به نظر من مشکلات افسردگیتون دست کم نگیرید چون عواقب بعدی داره...سعی کنید اگر روابططون با همسرتون
داره به بمبست نزدیک میشه ار مشاوره خانواده استفاده کنید ... اگر افسردگی و اضطراب دارید به روانپزشک مراجعه کنید
تا به زندگی با شور شوق کامل و بدون استرسو اظطراب و افسردگی برگردید و فقط به فکر پیشرفت و ثروت اندوزی و سعادت اخروی باشید
سلام
راستش من یه چیو تجربه کردم شاید به نظرتون خنده دار بیاد شایدم واقعا براتون اتفاق میوفته.چیزی رو که بهش نیاز ندارید رو دور میریزید یا بیخیالش میشید و بعد که از دسترستون خارج شد فورا میبینید مواقعی پیش اومد که بهش نیاز پیدا کردید و با خودتون گفتید کاش با خودم فلان چیزو میووردم یا کاش دور نمینداختمش
دیشت درایور یکی از سخت افزارهام که فروخته بودم رو بعد از یک سال به درد نخوری پاکش کردم از آرشیوم .دو ساعت بعدش طرف زنگ زد گفتش آقا اون درایور فلان سخت افزار رو من گمش کردم تو تو آرشیوت داری؟
نتیجه اینکه هر وقت جایی میرید و میخوایید یه وسیله یا هر چیو با خودتون ببرید اگه با خودتون گفتید که ای بابا اینکه اونجا به دردم نمیخوره و ...بدونید که اگه نبریدش حتما مشکلی یا ... ای پیش خواهد اومد که بهش نیاز پیدا میکنید و مواردی مشابه همین
سعی کنید به کسی چپ چپ نگاه نکنید.مخصوصا تو اتوبوس اونم به خانومهاواین تجربه رو دوستم بهم گفت که چند وقت پیش براش تو brt اتفاق افتاده بود!!
اگه تو جمعی رفتید که کسی رو نمیشناسید و تو اون جمع 2 نفر با هم شوخی کردند یا اینکه به هم متلک انداختند شما نخندید.چون با خندتون باعث میشه طرف مقابل یاهاتون دشمنی کنه
با پیرزنهاها بحث نکنید.یه دفعه دیدی یه چیزی گفتید و اونم سکته زد و حالا بیا و درستش کن
سلام
بعضی از مردم عادت دارند وقتی به فکر فرو میرند به یه جا یا یه کسی خیره میشند درحالیکه اصلاً هدفشون نگاه کردن نیست بلکه فقط تو فکر هست .
بنابراین اگر جائی دیدین یه نفر بهتون زُل زده احتمال داره قصدش نگاه کردن به شما نباشه اصلاً .
پس چیزی بهش نگین و شما نگاهش نکنین . اگر با شما کار داشته باشه صداتون میزنه .
بعضیها اونقدر از این موضوع غافلند که یکدفعه با طرف دعوا میکنند !!! و بهش میگن چته زل زدی به من ؟ .... در حالیکه اون بیچاره فقط تو فکر زندگی و مشکلاتش هست .
============================+=====+====
کلاً تا وقتی احتمالهایِ خوب هم وجود داره در یک موضوع , هیچوقت احتمالهای بد رو حتمی ندونید وگرنه یا سوء تفاهم پیش میاد یا قضاوتتون ناعادلانه میشه و تبدیل میشین به یه آدم ظالم .
وقتتون بخير دوستان
:20:
اگه تو خونه با مورچه ها مشکل دارین و از دستشون عاجز شدین , این مطلب رو با دقت و حوصله بخونین , مشکلتون حل میشه :
مورچه ها از نظافتچی هایِ طبیعت هستند و همین موضوع باعث میشه بیان تو خونه و آشپزخونه و اتاقها و دنبال خوراکی بگردند و اگه جائی خوراکیِ باب طبعشون زیاد باشه میرن با یه لشکر بر میگردن تا زود اونجا رو تمیز کنند .
اگر میخواین کمتر پیداشون بشه , شکر و خورده قند و خورده نان و چیرهای دیگه نریزین رو زمین .
کشتنِ مورچه ها گناه داره مگر اینکه دیگه اونقدر مزاحمت ایجاد کنند که چاره ای جز مقابله با اونها وجود نداشته باشه .
بهترین کار نریختن مواد غذائی در آشپزخانه و اتاقها هست تا زیاد نشند .
راه دوم :
بستنِ لانه هایِ اونها با کمی سیمانِ سفید یا سیاه یا گچ هست .
راهِ سوم ( راهِ حل نهائی ) :
اگر ازتون سلبِ آسایش میکنند و میان تو رختخوابتون و رو دست و پاتون یا همه جا تونل زده اند و دارند خونه رو خراب میکنند دیگه چاره ای نیست جز اینکه با روشی که الان خدمتتون عرض میکنم برای همیشه پروندشون رو ببندین :
1 - باید یک بسته پودر بایگون یا پیف پاف بخرین . یک قوطیش حدود 1700 تومن قیمت داره تو کویت .
کد:http://www.autan.co.uk/nqcontent.cfm?a_id=408
بنده مارکهایِ ایرانی رو سالها پیش آزمایش کردم اما اصلاً کارائی نداشت . شاید الان خوب باشه .کد:http://www.pifpaf.ae/product-cik-powder.php
2- باید لانه ی مورچه ها رو که ازش وارد اتاق یا آشپزخونه یا حیاط میشند رو پیدا کنید .
این کار بسیار ساده هست . فقط کافیه یک قطره عسل یا یک تکه ی کوچیکِ خرما یا شوکولات بذارین گوشه ی اتاق .
خودشون میان سراغش و با دنبال کردنشون راحت لانشون رو پیدا میکنید .
پودر حشره کش دخلِ همه ی حشراتِ مزاحم رو میاره و تا ماهها یا حتی سالها پروندشون رو میبنده . این پودر معجزه میکنه .
اما باید بدونین چطور ازش استفاده کنین .
هرگز پودر رو اینور و اونور و گوشه ی دیوار نپاشید خصوصاً اگر بچه ی کوچیک دارین .
فقط لانه ی مورچه ها رو با روشی که گفتم پیدا کنید و مقدار بسیار کمی به اندازه ی یک دانه ی عدس بریزد داخل لانه . فقط همین . میتونین با یک چوب کبریت یا چوبِ خلال دندان براحتی این کار رو انجام بدین .
با حوصله و دقت همه ی لانه ها رو پیدا کنین و کمی پودر بریزین توی اون .
قبل از ریختنِ پودر حتماً کولر و پنکه رو خاموش کنین و در و پنجره ها رو ببندین چون این پودر بسیار سبک هست و با کمترین بادی سه مقداریش پخش میشه تو هوا که ممکنه بره تو ریه ی شما .
برای مورچه های بزرگ , مقدار بیشتری پودر بریزین .
مشکلتون کاملاً حل میشه .
وقتی تصمیمی میگیری بلا فاصله عملیش نکن . یکم صبر کن حداقل تا فرداش ببین هنوز رو تصمیمت هستی یا نه. بعد عمل کن
هیچ وقت به خاطر چیزی که تو مقصرش نیستی و توش دخالتی نداشتی خجالت نکش .
همیشه و همه جا خودت باش و به خاطر خوشایند دیگران حرفی نزن یا کاری نکن
همیشه برای خودت احترام و ارزش قائل شو . به عبارتی خودت رو دوست داشته باش
کاری رو کن که فکر میکنی درسته . حتی اگه بعد بفهمی اشتباه بوده حداقل میدونی این درست ترین تصمیمی بوده که تو بدترین شرایط گرفتی .
اشتباهاتت رو ببخش اما تکرار نکن .
همیشه تو کارات با یکی از اعضای خانوادت مشورت کن .
افسوس گذشته رو نخور . هیچوقت واسه هیچی دیر نیست حتی وقتی که فکر میکنی دیگه کار از کار گذشته . خدا همیشه جای شکرش رو باقی میذاره .
اگه پسر جوانی هستی طلا ننداز.
زیاد منم منم نکن چون هیچ کس از این رفتارت خوشش نمیاد و شما رو فردی خودخواه و جاه طلب میدونن
بزار خسته بشیو واقعا خوابت بیاد بعد برو تو رختخواب چون غیر از این باشه مجبورس ساعتها فکر بی خود کنی
دوستان سعی کنید خیلی روی مد نباشید چون بالاخره هر مدی یه روزی خز میشه و از بین میره
مثلا آیا شما هنوز مدل موی تایسونی رو استفاده می کنید ؟؟:31: یا مدل فرق وسط ؟؟(جز اون هایی که پایه ثابتش هستن ):31:
الان هم من میبینم که یه سری تیریپ هایی مد شده که مغازه دار ها اجناس بی کیفیت خودشون رو با توجه به این که روی مد هستش به قیمت نجومی - هجومی میفروشن :31: نمونه اش تو پاساژ فردوسی و پلاسکو
بعضی از مغازه هاش اجناس با کیفیتی دارند اما یه سری هاشون واقعا بی انصاف هستن و اجناس بی کیفیت خودشون رو با قیمت های زیادی می فروشن
شلوار بوت کات (پاچه گشاد خودمون :31:) از مد افتاده بود نمیدونم چی شده دوباره کل مغازه ها بوت کات اوردن و میفروشن و جنس جدید و قدیمی و ته انبار مونده رو دوباره می کشون بیرون میدن مردم بد بخت
همیشه سرم تو کارم بوود ولی وقتی به بار سرمو چرخوندم ببینم که اطرافم چه خبره ! 2سال از دوستام جا موندم !!
یه وقت هرز نرید !
و هعمیشه بین اهدافتون ائنی که پایدار تره رو انتخاب کنید !!
واسه سال اولی هایی میگم که تازه میروند دانشگاه.فکر نکنید الان دانشگاه رفتید دیگه درس خواندن تمام شد اساتید نشسته اند که نمره بدهند به شما.شما هم بروید پی عشق و حال
خیر.این طور نیست
موقع امتحانات همچین پوستی از شما بکنند که خودتان کیف کنید.از همین ترم اول درس خواندن را شروع کنید که مشروط نشوید .مثل من نشوید که دوستانم درسشون رو تمام میکنند این ترم .من هنوز نصف واحد ها را پاس کرده ام.
تجربه ی دانشگاهی من:
با بدا رفیق شدم خودمو به گند کشیدم
وقتی وارد دانشگاه شدم فکر کردم دیگه تموم شد و ما دیگر باسواد هستیم و قبول خواهیم شد (دانشگاه آزاد)
درحالی که اواخر ترم سوم سرم به سنگ خورد متوجه اشتباهاتم شدم.اول اینکه اکثر درسا رو صفر شدم دوم اینکه یه لات به تمام معنا شده بودم
دو ترم طول کشید تا خودمو از لجن بیرون بکشم
خیلی مواظب باشید
براي كسي كه واست وقت نميذاره وقت نذار. اون وقتت رو بده به درس خوندن يا هر كاري كه دوست داري يا با خانوادت بگذردوني خيلي بهتره تا با كسي كه بهت اهميت نميده باشي.
سعی کنید تو یه جایی که حس می کنید دارن میپیچیوننتون قبل از این که ناراحت بشی زود تر از اون ها بپیچ برو تا فردا احمق فرض نکننت
سعی کن زمانی به دوستانتون زنگ بزنی که به تو احتیاج دارند تا همیشه براشون نمونه باشی
برای وقت گزرانی زیاد رفیق هست ولی هر رفیقی هم برای وقت گزرانی مناسب نیست
همیشه یه جوری رفتار کنید که شما رو احمق فرض نکنن
به نظز من الان !
اگه دارید درس میخونید !
به هیچ وجه از درس نزنید و برید دنبال هر کار دیگه ای!!
همیشه درس رو در اولویت قرار بدید !!
Just dars !
از سئوال کردن خجالت نکسید.مخصوصا در محیط دانشگاه .مطمئن باشید سئوال کردن حق مسلم شماست!!
با مامورهای نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی با وقار صحبت کنید.اونا مثل بقیه نیستند و تو کارشون جدی هستند
با مامور های نیروی انتظامی و راهنمایی رانندگی هم دعوا نکنید هیچ تاثیری نداره.من یک بار دعوا کردم بدتر لج کردند.اگر خانم هم هستید التماسشان هم نکنید .گریه هم نکنید چون باز هم تاثیری نداره
خوب حرف دانشگاه پیش افتاد منم چند تا نکته بگم
1.سعی کنید تو دانشگاه با همه از جمله کارشناسها و استادها با روی خوش برخورد کنید.دانشگاه جای منممنم بازی و کارهایی که هر جای دیگه انجام میدادید نیست.
2.با استاداتون مسخره نکنید یا چند نفری دست نندازینش.نتیجشو آخر ترم میبینید
3.سعی کنید شب امتحانی نباشید.درسهایی که تو دانشگاه ارائه داده میشه برای طول ترمه نه شب امتحان!!
4.خوب دانشگاه محیطی هست که جنسهای مخالف میتونند راحت ارتباط داشته باشند.سعی کنید وارد همچین فضایی که پر از احساساته و شما رو از هدفتون دور میکنه نشید.صبر کنید وقتی شرایطتون جور شد اقدام کنید وگرنه دوستیهای اینچنینی عاقبت و در بیشتر موارد به جدایی میرسه
5.همیشه قبل از استاد سر کلاس باشید
6.تو دانشگاه و در کلاس هر موقع خواستید میتونید برید بیرون و اگرکاری دارید انجام بدید.اما از این نعمت سوء استفاده نکنید که هم استاد و هم بقیه همکلاسیاتون بدشون میاد
7.تو کلاس آدامس و هر خوراکی دیگه ای رو مصرف نکنید
8.اگر سیگاری هستید جو گیر نشید و تو جمع و مخصوصا پیش خانومها سیگار نکشید.کوشه ای رو پیدا کنید و همونجا سیگارتون رو میل کنید!!
9.زبونم لال به دخترهای مردم تیکه نندازید..این کارا دیگه خز شده!!!
10.از استادتون ایمیل یا شماره تلفن داشته باشید تا در مواقع ضروری ازش استفاده کنید
11.بحث های سیاسی راه نندازید.آخه بعضی ها همون ترم اول حس روشن فکری و صاحب نظریشون گل میکنه و به همه کس بدو بیرا میگن
12.اونواع و اقسام جزوه ارو تهیه کنید..نترسید پول کپی کردنش با من!!
13.قبل از انتخاب واحد در مورد استادها و نحوهدرس دادن و نمره دادنشون تحقیق کنید
14.به تیپ و سر و وضعتون برسید.اما زننده نباشه.اگه پسرید جو گیر نشد و با موهای سیخ سیخی و 2 متری برید تو دانشگاه اگر هم خانومید اینجا رو با مجلس عروسی اشتباه نگیرید چون به نفع خودتونه.....حالا وارد دانشگاه میشید میفهمید چی میگم
این پست رو سعی میکنم کاملتر کنم
1-
قدیما مردم برای عکس گرفتن و عکس ارزش قائل بودن.همه جمع میشدن تا یه عکس دسته جمعی بگیرن.یه فیلم میخریدن کلا 36 تا عکس میتونستن بگیرن دیگه نمیشد از در و دیوار عکس بگیرن.
اما الان خبری از عکسای دسته جمعی نیست.من خودم بارها شده تا بخوام بقیرو مجبور کنم یه جا واستن ازشون عکس بگیریم هرکی یه طرف میره واسه خودش!
نذارید اینطوری شه...
2-
عکسارو چاپ کنید.هر چند وقتی چند تا عکس خوب گلچین کنید و چاپشون کنید...اگه تو هاردی چیزی باشه ممکنه پاک شن(به هر دلیلی) . اما اگه توی آلبوم باشن احتمال نابود شدن عکسا خیلی پایین میاد.
3-
عکسایی که تو حافظه (هارد ، ...) نگهداری میکنید رو طبقه بندی کنید و خیلی حواستون باشه. اصلا یه هارد جداگانه واسشون تهیه کنید...من خودم تاحالا کلی عکس گم کردم.
فقط به این دقت کنید مشاهده آلبومای قدیمی چقدر لذت بخشن...بازم تاکید میکنم عکس دسته جمعی و تهیه ی آلبوم.
سلام
اگه تو مسافرت با خودتون لپ تاپ و اینا میبرید , یک سیم سیّار سه چهار متری با خودتون داشته باشین خیلی به درد میخوره چون گاهی اوقات پلاکِ برق از تختخواب یا مبلمان دور هست و با اون سیم سیار میتونین هر جا که دوست دارین بشینین و مجبور نیستین کنار پلاک برق بشینین .
ساختنش خیلی آسونه :
سه چهار متر سیم برق معمولی شبیه به سیم آنتن تلوزیون که ضخامتش از خودکار بیک بیشتر نباشه چون آدابتور لپ تاپ و موبایل برق زیادی مصرف نمیکنه - به یک سرش دوشاخه نصب کنید و به سر دیگرش یک پریز سیار ( گِرد) - یک سه راهه ی کوچیک معمولی که نصب میشه به اون پریز سیار تا بتونین برایِ لپ تاپ و شارژر موبایل و غیره ازش برق بگیرین .
این سیم سیار سبک و کم حجم هست اما خیلی بدردتون میخوره حتی تو خونه ی خودتون.
:)
با سلامی دوباره
قسم نخورید اگر هم مجبور شدین قسم بخورین فقط بگین وَالله (به خدا قسم ) .
=====================================
متاسفانه در کشور ما عده ای از مردم در قسم خوردن , کار بسیار اشتباهی انجام میدند که باعث شده مسلمانانِ کشورهایِ دیگه به شدت از ما انتقاد کنند .
این افراد وقتی میخواند قسم بخوردند میگن :
به خدا راست میگم و اگر طرفِ مقابل حرفشون رو باور نکنه میگن :
به امام حسین به علی به امام رضا به جونِ مادرم راست میگم !!!!!!
تو گوئی که ارزش اینها از خداوندِ متعال بیشتر هست .
====================================
بیشتر کسانی که زیاد قسم میخورند صادق نیستند .
اگه مسافرت میرید و اگه با اتومبیل میرید حتما تعدادی قرص برای سردرد و سرگیجه و از این جور دردها با خودتونببرید
سعی کنید از رستورانهای بین راهی غذا تهیه نکنید
با راننده اصلا حرف نزنید بزارید حواسش به کارش باشه
اگه امید به برگشت پولتون مبخوایید داشته باشید و به قصد کمک نمیخوایید به کسی پول بدید تا موقعی که طرف رو نشناختید بهش پول ندید
هیچ موقع برای خروج از کشور عجله نکنید و به راههای غیر قانونی فکر نکنید .
تورو جون هرکی دوست دارید قبل از پیاده شدن از ماشین و باز کردن در یه نگاهی بندازید ببینید موتوری میاد یا نه..
دیشب بر میدون هفت تیر جلوی ایستگاه مترو منتظر تاکسی بودم یک تاکسی نگه داشت و یارو عین .... در رو باز کرد و یه موتوری درررررق !! خورد به در و پرت شد رو زمین.
فكر نكنيد اگر از يه نفر كه دوستش داريد جدا بشيد ديگه زندگي تمومه نه اينطور نيست درسته خيلي اولاش سخته ولي زمان همه چيزو درست ميكنه. اگر رابطه اي باشه كه خدا دوست نداره وقتي تمومش ميكنيد خدا هم كمكتون ميكنه و يه موقعيت بهتر جلو پاتون ميذاره
زیاد احساساتی نباشد .خوب میدونم اکثر کسانی که احساساتی هستند از اول همینطور بودند و شاید تربیت و محیط باعث شده که اینجوری بشن اما باید تمرین کنند که این احساساتی بودند رو کنار بزارندو کمی با قضایا با منطق برخورد کنند
از ظاهر دیگران بر روی باطنشون قضاوت نکنید
با دیگران طوری رفتار کنید که جرات بی احترامی به شما رو نداشته باشند.این که دیگران شما رو مسخره میکنند دلیلش خود شمایید.وقار و جدیت به موقع شما راه سوء استفاده کردن رو از دیگران میگیره
صبحانه رو همیشه میل کنید.دلیل بی اشتهایی کسانی که لاغر هستند مثل خودم نخوردن صبحانه است
توی دعوا معمولا حرفای احساسی زیاد زده میشه که طرف حق رو بتونه بندازه سمت خودش..... این خیلی مهمه
جو گیر نشید اون موقع تصمیم بگیرید
یه کم بگذره همه چی اروم میشه
سعی کن هم سن و سالای خودتو نصیحت نکنی چون حرفتو به سختی قبول میکنند
در مورد چیزهایی که بدست آوردی با دیگران صحبت کن نه چیزهایی که نداری
با دیگران همدردی کن ولی نه تا این حد که خودتم ناراحت بشی
دلت برای کسی نسوزه.معنی این جمله این نیست که به کسی کمک نکن اما برای دلسوزی به دیگران خدمت نکن
وقتی با ماشین تصادف میکنید مثل لات های چاله میدان با قفل فرمان پایین نیایید و فحش و بعد هم دعوا....
این کار چه سودی داره؟
1-یه ترافیک عریضو طویل توی خیابان درست میشه و حدود n نفر فحشتون میدن
2-خدای نکرده یه اتفاقی میوفته مثل روح الله داداشی .
3-هیچی هم که نشه اعصاب خودتون حسابی خرد شده.از قدیم گفتند برای اینکه 20 درصد یه نفر رو ناراحت کنی باید 100 درصد خودتو ناراحت کنی
خواهشا حتی اگر طرف مقابل هم بی فرهنگ بود و فحش داد شما جوابشو ندهید و از ماشین هم با حالت حمله خارج نشوید.اخه چه فایده ای داره این کار ها؟
مثل ادم صبرکنید پلیس بیاد و برید از بیمه پولتون رو بگیرید دیگه
ببخشید تند نوشتم اعصابم از این جور ادم ها خیلی خرد بود
تجربه ی گلو دردی:دی
هر وقت احساس کردید گلوتون میخواد درد کنه یا اینکه تو مرحله ی درد هستید و اذیتتون میکنه فقط کافی شب قبل از خوابیدن نصف فنجان آبگرم (ولرم) با مقداری نمک باهاش مخلوط کنید طوری که شوریش زیاد باشه بعد باهاش قرقره کنید .یعنی جرئه جرئه از آب نمک رو بدون بلعیدن تو گلو و انتهای دهان بچرخونید و دوسه جرئه ی دیگه و بعد ببینید چی میشه .گلو درد به طرز فجیهی کم درد و برطرف میشه .اینکارو هر شب انجام بدید اما افراط نکنید که ممکنه به گلوتون صدمه بزنه
فقط یادتون باشه اولین بار جرئه ی اول رو که قرقره کردین حتما احساس بسته شدن گلو و راه تنفس خواهید داشت .اصلا نگران نباشید بعد از 5 ثانیه همه چی روبه راه میشه
با ارزوی سلامتی
یه قانونی هست به اسم 80 ، 20 یعنی ما 80% اونی رو که داریم قدر نمی دونیم و به خاطر نداشتن اون 20% زندگیم رو بهم می زنیم! خوبه که بدونیم آدمها ، دوستان یا کسانی که از صمیم قلب دوستشون داریم چند درصد از زندگی ما واقعا تشکیل میدن؟!!
انرژیک باشیدو شاد...
مواظب آرزوهایی که می کنید باشید .
هیچ وقت واسه خارج رفتن عجله نکن خارج کلی خوبی داره اما به دلتنگیاش نمیارزه.
هروقت دلت گرفته بود ، یا حرفایی تو دلت بود که به هیچکس نمیتونستی بزنی با خیاله راحت همشو مو به مو به خدا بگو مطمن باش بهترین جواب و آرامشو فقط از اون می تونی بگیری.
هیچ وقت هیچ انتظاری از کسی نداشته باشید اینجوری خودتون راحت تر زندگی می کنید.
همیشه نیم ساعت در روز پیاده روی کنید مخصوصاً تو پارک ها و فضاهای طبیعی ، به آدم احساس خیلی خوبی دست می ده ، احساس شاد بودن و پی بردن به قدرت الهی ، و البته احساس مثبت اندیشی. امتحانش کنید من که خیلی این تجربه رو دوست دارم.
پ.ن. : فقط شبا زود بخوابید که مثه من بی خواب نشین بیاین تو فاروم:31:
سلام بعد از چند روز بی اینترنتی در بیابون برگشتم:31:
اول سلام
دوم دلتون برای کسی که دلش برای شما نمیسوزه الکی دل نسوزونید و نگرانش نباشید
اگه خواستید حرکتی انجام بدید همه شرط ها و عواقب بعد از اون کار رو بررسی کنید تا پشیمون نشید
اگه میبینید یکی تلفونتون رو جواب نمیده سریع جوش نیارید شاید طرف تو حموم یا دستشویی هستش:31:
سلام دوستان!
اگه به یکی علاقه پیدا کردین برین و بهش بگید.اینقدر دست دست نکنید چون شما فقط دارید زمان رو از دست میدید.اصولا در این گونه رابطه ها که شما دست دست میکنید به مرور زمان باعث میشه که از طرف یه تصویری برای خودتون بسازید که بعدا بفهمین که این تصویر غلط بوده و این باعث میشه که ذید شما توی اون رابطه عوض بشه...
هرچه شما زودتر برید حرف دلتونو بزنید باعث میشه که زودتر تکلیفتون روشن بشه.یه وقت میبینی طرف اصلا از شما خوشش نمیاد و شما فقط خودتونو الکی الاف کردین و یه وقت هم این تاخیر باعث میشه که اون بره با یکی دیگه!
به قول گفتنی در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست!
تجربه پست قبلی خوبه اما............
دوستان اول ببینید شرایط ازدواج رو دارید بعد اقدام کنید..........
اقداماتی از روی احساسات و علاقه شدید و بدون فکر و منطق ضرر داره و مطمئن باشید اگه وارد این رابطه ها که هیچ تعهدی نداره غلطه
اگه شرایط ازدواج رو دارید از همون ابتدا به طرف مقابل تفهیم کنید که هدف از این رابطه آشنایی و شناخته و احساسات رو وارد این آشنایی نکنید تا بتونید با چشم باز و با توجه به شرایط خودتون تصمصم بگیرید
برای آشنایی حتما خانواده ها رو در جریان بزارید تا بتونند بهتون کمک کنند
حتما به مشاوره مراجعه کنید تا با جزئیات آشنایی و شناخت طرف مقابل آشنا بشید
سعی کنید رابطتون برای شناخت طولانی نشه چون امکان داره با بوجود امودن وابستگی در طرفین کار به مشکل بر بخوره
برای آشنایی قبل از ازدواج از جملات عاشقانه استفاده نکنید.چون امکان داره با همین دوست گفتنها چشمتون رو به خیلی چیزها که شاید بدها در زندگی مشکل ساز باشه ببندید
در مورد مسائل اعتقادی حتما یاد هم نظر باشد...اگه تو این قضیه تفاهم نداشته باشد مطمئنا با مشکل بزرگی مواجه میشید
یادتون باشه شما نمیتونید طرف مقابل رو بعد از ازدواج تغییر بدبد.پس اگه مشکلی باهاش دارید و یا اختلاف نظری هست قبل از ازدواج حل کنید
سعی میکنم در باره این موضوع بیشتر بگم
وقتی تنهایی هر کسی رو مونست قرار نده و تنهایی و ناراحتیت رو با خودت شریک باش
اما شادی هایت رو با همه تقسیم کن