بله دوست گرامینقل قول:
تو هر پادگانی که بری هست، مخصوصا تا تیپ و لشکر که عذابه
Printable View
بله دوست گرامینقل قول:
تو هر پادگانی که بری هست، مخصوصا تا تیپ و لشکر که عذابه
چی کسری خدمت ؟نقل قول:
کی گفته؟
گروه ناجا،سردار ابراهيم كريمي جانشين سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام كرد در حال حاضر مدت خدمت دوره ضرورت 18ماه مي باشد
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، سردار ابراهيم كريمي گفت: برابر ماده 2قانون خدمت وظيفه عمومي، هر فرد ذكور ايراني از اول فروردين ماه سالي كه طي آن وارد سن 19سالگي مي شود مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي خواهد شد.
ايشان افزود: با عنايت مقام معظم رهبري و فرماندهي معظم كل قوا و به استناد دستورالعمل صادره از سوي ستاد كل نيروهاي مسلح، مدت خدمت دوره ضرورت در مناطق عادي 18ماه، مناطق محروم و بد آب وهوا 17ماه و مناطق عملياتي 16ماه مي باشد.
وي در خصوص اضافه شدن مدت خدمت گفت: تاكنون ابلاغيهاي در خصوص اضافه شدن مدت خدمت به 24ماه به ما اعلام نشده است و در حال حاضر مدت خدمت 18ماه مي باشد.
کد:http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=df219c12-7766-43bd-b675-35938ae8b713&ID=ffa65ece-5f00-44a8-bf52-434600705b2d
فرقي نداره آموزشي براي همه يجوريه. يه برنامه "سين" مشخص داره كه براي همه اجرا ميشه.نقل قول:
نميري باشگاه كه بخوان حركت خاصي انجام بدن كه. :31:
واسه آمپول زدن عکس لازم نیست که واسه اون یکی برگه مثل اینکه لازم هستش عکس باشه که روش هم مهر و موم شده باشه آره ؟نقل قول:
آره عکس برای برگه معاینه لازمه که باید همراهت باشهنقل قول:
ما دیروز اعزام شدیم .
اما لباس بهمون ندادن .
گفتن برید و 4 شنبه بیایید لباس بگیرید :دی
دوباره برگشتیم خونه .
اموزش که زیاد توفیر نداره......(البته میگن یه نمه اموزشیه سپاه سخت تره)نقل قول:
ولی توی یگان کلا خیلی هتل تره........
مو ها همه فشن........و ر کل خیلی ازاد تری......
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
یحتمل شوما ارتش نیافتادی........01 یا 02نقل قول:
سلام .نقل قول:
سلام مهندس
من فوق لیسانس مکانیک و در شرف اعزام به خدمت مقدس هستم. این چیزهایی که گفتی ایده آل هستن برادر!
میشه بگی چطوری و کی و چگونه و کجا برای امریه اقدام کردی و منظورت از پارتی چی هست و در چه حد باید باشه!!؟
البته من شهر اهواز زندگی میکنم و متاهل هم هستم.
به سلامتی ...
از حداقل 2 - 3 ماه قبل اعزام باید اقدام کنی . چون نامه نگاری های نظام وظیفه رو خود ارگان امریه کننده باید انجام بده . پارتی هم خوب بسته به ارگان امریه متفاوت هستش ... برای وزارت خونه ها ، استانداری ، بنیاد مسکن و مانند اینها حداقل یک آشنای رتبه یک استانی لازم هستش . مثلا مدیرکل همون ارگان توی استان مورد نظر یا معاونینش یا استاندار و معاون هاش یا حداقل شاید فرمانداران با نفوذ ( چون سهمیه بسیار کم شده و حداکثر برای هر دوره 3 نفر در هر استان پذیرش دارند و توصیه کننده ها هم زیاد شده اند آشنا باید پست بهتری داشته باشه ) و مواردی از این دست ... البته دوستی دارم که استانداری مشغول خدمت هستش بصورت امریه که هیچ آشنایی هم نداشت و کاملا اتفاقی امریه شد و . . .
دوست عزیز من هم خوزستان هستم .
توی آموزشی برای ارتش البته ... امریه ها رو اذیت می کنند . هم افسرها و هم گاها سایر سربازها !!! :13: در ضمن امتحان نهایی دوره رو خیلی برای امریه ها بزرگ میکنن که فرضا اگر رد شدید امریه باطل میشه و از این چرندیات !! البته زیاد هم شاخ بازی در نیارید بهتر هستش که مواردی هم که لغو شده باشه بوده .نقل قول:
نه عزیزم توی اموزشی همه یکسان هستند . چه با امریه ، چه بدون امریه .
فقط تا جایی که میدونم کسانی که امریه دارن شاید شاید چند روز زودتر از اموزشی ترخیص بشن . ( شاید هم همه باهم ترخیص بشن .)
در ضمن من و سایر امریه ای های دوره ای که بودیم توی 01 تهران همگی 1 هفته بیشتر آموزشی موندیم !!! و البته درجه های رو دادند و گفتن که سربازهای جدید پذیرایی کنیم ( همون ترسوندن و فهموندن دیسیپلین نظامی ) .
آموزشی سپاه ظاهرا کوتاه تر هستش . توی ارتش که ما رو داغون کردند بس که رژه و کلاس رفتیم ولی همین که درکشون انقدری هست که هر روز میشه ( تقریبا باید ) اصلاح کرد صورت رو و یا موارد مذهبی اجباری نیست به اون صورت مثل سپاه یا خیلی موارد دیگه ، بسیار برای من با ارزش بود .نقل قول:
کلا سپاه چه تفاوتهایی با بقیه داره هم در دوره آموزش هم بعدا؟
دوره ما برای جشن نیمه شعبان توی پادگان 01 کیبورد ( ارگ ) و گیتار و کلی بزن و بکوب با حضور امیر پادگان و سایر فرمانده ها آوردن و کاری نبود که ما انجام ندیم !!!!
شاد و پیروز باشید .
آقا یکی به ما بگه این کفایت بسیجی یا همون برگ سبز چیه؟
آیا چیز بدربخوری هست بیفتم دنبالش؟
نه سپاه افتادیمنقل قول:
شهید مدرس کرج
بله عزیزم هرچی که اسم بسیج روش باشه بدرد میخورد از کارتش گرفته تا برگه سبزش که از یک ماه تا نه ماه از خدمت مقدس سربازی کم می شودنقل قول:
یه نوع آموزش بسیج که یه هفته تئوری و 3یا 4 روز عملی که میبرن پادگان.نقل قول:
آقا یکی به ما بگه این کفایت بسیجی یا همون برگ سبز چیه؟
آیا چیز بدربخوری هست بیفتم دنبالش؟
خیلی عالیه با اون میتونید دیگه آموزشی نرید یا اگه بریید آموزشی حدود یه هفته واقعا عالیه:31:
ما رو هم برگشت زدن گفتن شنبه بیاید :دی نیرو هوایی مشهدم . ظاهرا" که خیلی باحاله :))
سلام:
من متولد 1371/06/16 تا کی وقت دارم دفترچه رو پست کنم
شهریور دیپلم گرفتم هنوز نرفتم دانشگاه
یکی گفت تا برج 9 سال 1390 وقت دارم
درسته؟
سلام
ببخشيد دوستان ممكنه يه مقايسه كامل بين پذيرش و امريه انجام بديد كه مزايا و معايب هر كدوم چيا ميشن؟؟
من واقعا گيج شدم دنبال كدوم برم بهتر
در ضمن ليسانس نرم افزار دارم
اينا به ذهن خودم ميرسه:
1) تو امريه لباس شخصي هستي اما تو پذيرش لباس نظامي
2) توامريه از صبح تا عصر بايد بموني تو پذيرش تا ظهر مياي بيرون
3) تو امريه حقوقت بالاتره اما تو پذيرش كمتره
4) تو امريه سابقه بسيج ميزان خدمتت رو كم نمي كنه اما تو پذيرش كم ميكنه
5) اينو مطمئن نيستم اما شنيدم— اگه تو امريه دانشگاه قبول شي نميتوني بري اما تو پذيرش بهت مرخصي ميدن و ميري
6) تو امريه تا عصر مشغولي اما اگه پذيرش بشي مي توني عصرا جايي كار كني
البته دوست عزيزم rozbeh85 هم اين موارد رو فرمودند
اما مي خوام تكيل تر بشهنقل قول:
مریه نگهبانی نداره، پادگان داره
امریه بازداشت نداره، پادگان داره
امریه لباس نظامی نداره، پادگان داره
امریه از صبحگاه و شامگاه خبری نیست، پادگان داره
امریه تو محیط خشک نظامی نیست، پادگان هست
دوستاني كه تجربه دارند ميشه مورداي بيشترش رو بگم؟؟؟؟؟
البته فقط سپاه فجر این برگه رو قبول میکنه و دیگه هیچ ارگانی قبولش ندارهنقل قول:
البته ما یگان تکاور مرودشت بودیم نه یگان ویژه اما خوب اموزش ها فرقی نداره فقط ما تیر اندازی با کلت کمری هم داشتیم که تو جا های دیگه اموزش داده نمیشه من هم از اموزشی یگان ویژه خبری ندارم اگه دوستان اطلاعی دارند اعلام کنندنقل قول:
اگه شرایط امریه را داری برو دنبالشنقل قول:
تکلیف شما روشنه .
مگه قصد دارید ادامه تحصیل بدید ؟
مگه قصد دارید بعداظهر جایی کار کنید ؟
اینقدر صبح تا ظهر پادگان واست کسل کننده و خسته کننده میشه که ساعت 2 رسیدی خونه فقط بگیری و بخوابی .
شک نکن امریه خیلی بهتره .
البته باز به شرایط خودت بستگی داره .
هر چند من خیلی جاها واسه امریه رفتم نتونستم امریه بگیرم . منم لیسانس نرم افزار دارم .
دوستان نظر ديگه اي هم هست؟؟نقل قول:
اگه شرایط امریه را داری برو دنبالش
تکلیف شما روشنه .
مگه قصد دارید ادامه تحصیل بدید ؟
مگه قصد دارید بعداظهر جایی کار کنید ؟
اینقدر صبح تا ظهر پادگان واست کسل کننده و خسته کننده میشه که ساعت 2 رسیدی خونه فقط بگیری و بخوابی .
شک نکن امریه خیلی بهتره .
البته باز به شرایط خودت بستگی داره .
هر چند من خیلی جاها واسه امریه رفتم نتونستم امریه بگیرم . منم لیسانس نرم افزار دارم .
دوست عزيز مگه تو تهران ساعات اداري شنبه تا سه شنبه تا 4 و چهارشنبه تا 2 بعد از ظهر نيست؟؟
بعد مگه پنج شنبه و جمعه تعطيل نيست؟؟
اگه اينطوري باشه به نظرت بهتر از پادگان با اون همه دردسر نيستش؟؟
بستگی داره به جات ارتش و سپاه جمعه تعطیلی ولی نیرو انتظامی هر روز کاری همه جاشم جهنمه مخصوصا یگان امداد که من اونجا سربازمنقل قول:
در مورد یگان ویزه اونجا هم سرباز داره ولی مثل یگان امداد عملیاتی نیستن نظافت و شام و از این جور چیزها به عهدشونه
نقل قول:
1- درست هستش .
2- امریه ساعت اداری هستش دیگه ... بسته به ارگان و شهرستان . من که ساعت 1 هر روز فرار می کنم میرم خونه !! اگر هم خیلی گیر دادند فوقش یک مرخصی نیم ساعته رو ساعت 1 می نویسم و میرم . اما ساعت کاری تا 14:30 هستش .
3- درسته البته باز بسته به ارگان . حقوق در صورت ستوان دوم بودن در پادگان حدود 55 تا 60 . برای امریه بسته به ارگان از 80 تا 240
4- امریه بسیج تا سقف 3 ماه کم میکنه و سایر موارد هم هرچی که داشته باشی کم میشه .
5-امریه و غیر امریه دانشگاه قبول بشی میتونی بری . هیچ فرقی نداره ...
6- همون مورد 2 هستش دیگه ... من از ساعت 4 - 5 بعدازظهر میرم شرکت خودمون . راستی چیزی که هست ممکنه توی پادگان افسر آموزش بشی که تا 5 - 6 بعدازظهر مجبوری بمونی پادگان !!
کلا برای گرفتن امریه در صورت امکان شک نکن .
موفق باشی .
كسي هست 1 اسفند افتاده باشه آموزشي 02 نيروي زميني ارتش تو خيابون بسيج؟
من يه سوال فوري دارم هر كي اونجاس يه ندا بده
من رو با آيدي a.9173 تو ياهو اد كنيد يا پي ام بدين ممنون ميشم
مهمه ها
كسي هست 1 اسفند افتاده باشه آموزشي 02 نيروي زميني ارتش تو خيابون بسيج؟
من يه سوال فوري دارم هر كي اونجاس يه ندا بده
نقل قول:
نه نيرو انتظامي هم سربازاي ستاديش تعطيلي دارن.
من خودم تو ستاد خدمت ميكنم و تايم اداري هستم. تا 2 ميمونم و بعد ميام خونه. روزاي تعطيل و جمعه هم كه تعطيل هستش واسم. فقط بعضي وقتا شايد آماده باش بخوريم كه اونجوري هم بيشتر كادر رو نگه ميدارن تا سربازاي تايم اداري رو.
يگان ويژه هم عملياتي هستش. كي گفته نيست؟؟ بسته به درگيريا اول كلانتري ، بعد يگان امداد و يعد يگان ويژه مسئوليت برطرف كردن درگيري ها رو دارن. مثلاً همين جرياناي فعلي ايران رو از يگان ويژه نيرو ميارن. كلاً خيلي كم پيش مياد مأموريت بزرگي باشه كه يگان ويژه بخواد بياد بيرون از يگانش ولي يگان امدادياي بيچاره رسماً آسفالت ميشن صبح تا شب. سربازاي يگان ويژه تو شهر ما كه هميشه بيكارن و در حال خواب. فوقش دو هفته يه بار واسه نظم استاديوم فوتبال برن بيرون. :27:
برای کسر خدمت بسیج کی باید اقدام کنیم ؟ چه کار باید بکنیم ؟
من نرم افزار خوندم خیلی دوست دارم تو زمینه طراحی سایت و برنامه نویسی کار کنم
فکر میکنید کجا برای امریه اقدام کنم بهتره؟
داداش من منکه نمیگم اصلا نمیان بیرون ولی سربازهاش در موارد خیلی حاد مورد استفاده قرار میگیرن ولی کادریها تو ماموریتها میاننقل قول:
تو درگیریها اول یگان امداد بعدش یگان ویزه اصلا کلانتری ها تو درگیری ها کاری نمیکنن نمونه ش 25 بهمن که نیرو های کلانتری همشون مستقر بودن ولی ما دهنمون سرویس شد
سلام دوستان من که رفتم واکسن ها رو زدم این یکی واکسنه بد جوری منو اذیت میکنه فعلا که دردش هست :ی
شنبه هم میرم پلیس + 10 که مدارک رو بدم و ثبت کنم و اوکی بشه
حالا تو تبریز رف های ولی عصر کجا پلیس +10 هستش ؟ :دی
سلام عجله نکن برای من که تا یه هفته درد داشت:5:نقل قول:
دقیقا نمی شناسم ولی مثل اینکه تو دروازه یکی هست اونم شنیدم معمولا خیلی شلوغه.
من خودم که بردم شهناز پائین تر از پاستور
:cool:
نه همین بهتر که ببرم دروازه :دینقل قول:
حالا تو چی خوندی اینا اصلا من دیوانه تو دیگه چرا میری سربازی هااا :دی
داداش من یگانم اونجاست....الان هم همون جام اگه سوالی داری بپرس...الان بیشتر از یه ساله 02 ام.......!!!نقل قول:
خوب یه عمر درس خوندیم بالاخره نوبت مام رسید:13:نقل قول:
کارشناسی ارشد تغذیه:8:
حالا چرا دیوانه؟! تو چی خوندی؟:10:
سلام دوستان
قضیه برداشته شدن کثری به خاطر یابقه جبهه پدر قطعی هست یا نه؟؟؟
آخه پدر من 24 ماه سابقه جبهه داره یعنی بعد سال 90 دیگه باید به فکر 24 ما خدمت کردن باشیم:13:
من کارشناسی عمران خوندم امسال میخوام تیرماه برم خدمت ! اردیبهشت هم آزاد ارشد میدم تا شهریور هم خدمت می کنم اگه قبول شدم مرخصی میگیرم میرم ارشد رو میخونم اینطوری بهتره نه ؟!:دینقل قول:
سلام
شايعه ها زيادن. شما خيلي مدّت سربازيت كمه. چرا مرخصي نمي گيري بري سربازي و برگردي. اگه دفترچه رو پستنقل قول:
كني تو برگه سبزت مقدار كسريتو ميزنه. اين قانون فعلي كه تا پايان اسفند امساله. اگه ميخواي ريسك نكني ميتوني
بفرستي. 90 به بعد هم معلوم نيست چه تغييراتي ميشه.
موفق باشيد
هر دو واكسن رو قبل از ارسال مدارك بايد بزني ؟نقل قول:
اخه ميگفتن يكيش رو دقيقا 14 روز مونده به اعزام بايد بزني كه تاريخش رو تو برگه سبز مينويسن كه كي بزني
راستي مگه نبايد اول بري پليس 10+ بعد بري همون روز واكسن بزني بعدش مدارك رو همون روز دوباره برگردي بدي بهشون ؟
آره باید هر دوشو همون اول بزنی. نه لازم نیس اونطوری باشهنقل قول:
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
آره خوبه موفق باشی:46:نقل قول:
حالا مثلا ورداشتن این همه ادم بدون کسری خدمت کردن چی شد:31:نقل قول:
الان میگه 2 سال الاف بودن! مطمئا باش تو اون 2 سال خودت هم هیچ کار نمیکنی