سلام
آیا تیغ زدن سر, تاثیری در سرعت رشد و ضخامت مو داره ؟؟
ممنونم
Printable View
سلام
آیا تیغ زدن سر, تاثیری در سرعت رشد و ضخامت مو داره ؟؟
ممنونم
سلام من میخوام بدونم چه طوری میشه طلسم رو باطل کرد؟ آیا واقعا طلسم وجود داره؟
مثلا یه نفر رو از بچگی طلسم میکنن تا موفق و خوشبخت نشه...اگر هست روش باطل کردنش رو توضیح بدین باتشکر..
این موضوع رو میشه از جنبه های مختلف بررسی کرد
علمی-مذهبی-
به نظر من طلسم وجود داره ولی
اولا هر کسی از عهده انجامش بر نمیاد و 99 درصد این فالگیر ها و دعا نویس ها دروغ گو هستند
ثانیا تا حالا چیزی در این مورد کلی که 1 نفر نتونه موفق بشه و خوشبخت بشه ندیدم و نشنیدم
ولی موردی چیزهایی شنیدم.مثلا کسی که ازدواج میکنه ازدواجش منجر به طلاق بشه-یا کسی بچه دار نشه-یا کسی فقیر بشه
البته اینها در حد شنیده های من هست و تا حالا ندیدم
ولی چنین چیز کلی که شما میفرمایید بعید به نظر میرسه...
«با این و اون دور دور می کنه» یعنی چه؟
بستگی داره این رو چه کسی بگه
ولی در کل دور دور به خوش گذرانی کوتاه مدت و معمولا با ماشین میگن
فکر کنم منظورش این باشه که با افراد مختلف یه مدت کوتاهی خوش گذرانی میکنه
سلام
میشه به صورت همزمان تو چند سازمان مختلف خودمون رو بیمه عمر کنیم؟
شیرهایی که داخل قوطی مقوایی هست و بهش میگن فرادما فرقش با بقیه شیرها چیه؟
شير هاي مدت دار استريليزه هستنقل قول:
و شير هاي معمولي پاستوريزه هست شير استريل دماي بالاتر و زمان كوتاهتري نسبت به شير پاستوريزه ميبينه كيفيت و ارزش غذايي پايينتري داره چون اكثر ويتامينهايي كه به حرارت بالا حساس هستند از بين ميرن
ولی در کل همه ی شیر ها مزه ی شیر خشک میدن ...نمیدونم چر؟:n06:ا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
آره دوست عزیز
اگر سرمایه گذاری هم باشه 2تا سود بهت تعلق میگیره ولی خدایی ناکرده در صورت فوت به هر علت فقط یک حق بیمه دریافت میکنی.
سلام یه سوال دارم
می خواستم بدونم اگه از خط همراه اول و از داخل ایران به کسی که خارج از ایران مسافرت رفته و اونم همراه اول داره اس ام اس بدم میرسه؟ یا باید کدی چیزی رو فعال کنم قبلش؟ و اگه از خط ثابت یا همراه به این شخص زنگ بزنم میشه تشخیص داد ایرانه یا خارج؟ (بدون اینکه خودم ازش بیرسم!:n02:)
سلامنقل قول:
1- نه , فرقی نمیکنه تو ایران باشه یا خارج . اما کسی که میخواد از ایران خارج بشه باید با زدنِ کد مخصوص , رومینگ بین المللی رو فعال کنه وگرنه خطش خارج از ایران کار نمیکنه .
هزینه ی ارسال پیامک به خطی که رفته خارج از ایران فرقی با داخل نداره
اما اون شخص اگه بخواد پیامک بزنه به ایذان حدود 1500 تومن هزینه داره براش .
یک چیز مهم دیگه
اگر از ایران زنگ بزنین به خط ایرانسلی که خارج از کشور هست , حتی زنگ خوردن گوشی هم براش دقیقه ای 1300 تومن هزینه داره !!!!
اگر باورتون نمیشه زنگ بزنین به 700 ( اوپراتور ایرانسل ) و بپرسین .
نمیدونم همراه اول هم همینطوره یا نه .
اگر تونستین زنگ بزنین بپرسین و خبر بدین .
پس اگر با کسی که خارج رفته کار دارین بهتره بهش پیامک بزنین
2- در بیشتر کشورها صدای بوقِ خارج از کشور تفاوت داره و از صدای بوق میشه فهمید خارجه یا داخل کشور .
البته کسی که در شرکت ایرانسل یا همراه اول یا رایتل کار میکنه میتونه از روی دکلی که گوشی باهاش تماس داره دقیقاً جای گوشی رو پیدا کنه .
پلیس با استفاده از همین روش مجرمین رو پیدا میکنه
سازمانهای جاسوسی کشورها و هکرهای بین المللی هم این توانائی رو دارند .
با استفاده از GPS هم میشه محل دقیق گوشی رو پیدا کرد اما این کار ابزارهای مخصوص میخواد که فقط اوپراتورها دارند و سازمانهای اطلاعات و جاسوسی
سامولیکم
کسی اطلاع داره ک ب معافیت اعصاب و روان گواهی نامه میدن نمیدن؟ پاسپورت هم من شنیدم امکان داره ندن!:n04: پناهندگی چی میدن؟ ( مورد آخری خعلی مهمه )
الان تقصیرـه منه شهروند چیه!:n15:
علیکم السلام , اینجا مطرح کنین سوالتون رو در مورد گواهینامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داداش ما سامولیکم گفتیم نمیدونم چرا شما سلام علیکم کوته کردی !:n04:نقل قول:
تشکر و لی ما بقی رو کوجا بپرسم؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
هر سوالی در مورد معافیت اعصاب و روان دارید در تاپیک زیر بپرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
درود
باورکنید 2-3بار پرسیدم کسی جواب نداد :n03:
سلام .زنگ بزنید یا مراجعه کنید به حوزه نظام وظیفه ی منطقه خودتون و بپرسین . اگر شمارشون رو ندارین زنگ بزنین 118 یا در گوگل بنویسین تلفن سازمان وظیفهنقل قول:
سلام دوستان
یه مدت بود اینو میخواستم بپرسم همش یادم میرفتم ،
یه روزای خاصی معمولا 5 شنبه ، جمعه ها یا روز های تعطیل وقتی با ماشین بیرونم ،
تو بعضی خیابون ها یه سری افراد هستن گه گاهی با لباس شخصی گه گاهی هم با یه لباس نظامی خاص که خیابون رو بستن و جلوی ماشین رو میگیرن و شروع میکنن به گشتن ماشین.
عجیب تر اینه وقتی با پراید میرم بیرون تاحالا یبار هم ایست ندادن ولی با ماشین مدل بالاتر که باشم مخصوصا وقتی تازه هم شسته باشمش مطمئنا گیر میدن
و جالب اینه که اگر کسی تو ماشین باشه کاری ندارن ولی اگر تنها باشم صد درصد ماشین رو نگه میدارن
حالا از این هم بگذریم ، برای چی انقدر بد برخورد میکنن انگار مجرم گرفتن ، کل ماشین رو به هم میریزن ،
کله عروسک روی داشبورد رو هم انقدر کشیدن کنده شد.
سوال اینه اینا کی هستن مال چه ارگانی هستن.
(سوالم فقط و فقط جنبه پرسشی داره ، بحث ایجاد نشه خواهشا)
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من الان بیشتر از یک ماهه تو یه شرکتی مشغول شدم. اما بنا به دلایلی هنوز قرار داد نبستم باهاشون( دلایلش از طرف خودم بوده) . اما اسمم تو حسابداری هست ورود و خروج هام همگی ثبت شده به انظمام برگه های ماموریت و اضافه کاری. میخواستم بدونم اگه الان بخوام از شرکت بیام بیرون بدون قرار داد میتونم تصویه حساب کنم باهاشون.و یا خودم میتونم بدون ارائه قرارداد و فقط ار طریق همین برگه های ماموریت و ثبت شده های ورود و خروجم از طریق مراحع قانونی اقدام کنم یا نه؟
ممنون
سلام .نقل قول:
چون قرارداد نبستین پس تعهدی هم ندارین اما با یک ماه و دو ماه کار اگر بخواین بیاین بیرون غیر حقوق ماهیانتون و اضافه کاری چیزی بهتون تعلق نمیگیره .
اگر جنگ و دعوا نیست بینتون , بهشون خبر بدین که مثلاً ده روز دیگه بیشتر نمیتونین کار کنین و بعدش تسویه حساب کنین .
اما اگر ممکنه حقوقتون رو ندن باید صبر کنین تا آخر ماه که حقوقتون پرداخت بشه بعدش بگین دیگه نمیخوام کار کنم .
اما قرارداد نوشتن به نفعتونه چون طبق قانونِ بین المللیِ کار , مدتی به نام مدتِ آزمایشی کار میکنین که حدود یک تا 3 ماهه و در این مدت هم شما هم کارفرما حق داره قرارداد رو فسخ کنه با پرداخت حقوق مگر اینکه کارگر یا کارمند جرمی مرتکب بشه مثل خیانت در امانت یا ضرب و شتم کارفرما یا افشای اسرار کار یا غیبت بلند مدت بدون عذر .
این چیزها در قانون کار نوشته شده . بهتره اونها رو یاد بگیرین , به نفعتونه . مثلاً انواع قرارداد ( مدت دار و بی مدت - مدتِ مرخصی باحقوق سالیانه - مدتِ کار آزمایشی و غیره
نقل قول:
اگر سپاه باشن معمولا یه پلاکارد سپاه میذارن روی زمین....ولی اگر بسیج باشند خیر....احتمال زیاد بسیج بوده.
اگر تنها هستید نگه میدارند برای مشروبات الکلی و ...
زیاد سر به سرشون نذارید....بذارید هر کاری میخوان بکنن...در کل شما حقوق شهروندی در مقابل اینها ندارید .
من جای شما باشم از دور که ببینم ایست بازرسی هست...میندازم داخل یه کوچه یا فرعی یا دور میزنم بر میگردم...در اکثر مواقع امکانش هست.
نه مشکلی نداره قبلا هماهنگ شده با مدیرم. بیشتر منظورم این بود که برگه های اضافه کاری و ماموریت امضا شده توسط مدیر و یا مسئول واحد میتونه مدرکی باشه برای اثبات کار در یه مجموعه ؟نقل قول:
اگه منظورتون اثبات کار برای مراجع قضائی هست بله , هر مدرکِ مادی که برای دادگاه قابل قبول باشه میتونین جمع کنیننقل قول:
( پرینت گرفتن از دستگاه اثر انگشت که ساعت ورود و خروج رو ثبت میکنه - فتوکپی کارت ساعت کار - شهادتِ شهود - فتوکپی لیست حقوق یا اضافه کاری - فتوکپی فاکتور اجناسی که توسط شما خریداری شده برای شرکت [ بشرطی که در حسابداری ثبت شده باشه ] - فتوکپی چک حقوق یا اضافه کاری - فتوکپی سند پرداخت حقوق یا اضافه کاری - حکم ماموریت - فتوکپی حکم شروع به کار - حكم استخدام - قرارداد کار - )
دوستان اگر کسی کل واحد های دانشگاهش 75 واحد باشد .
22 واحد ان را با معدل 13 پاس کند .
ایا امکان دارد اگر 62 واحد باقیمانده را با نمره های 17 یا 18 پاس کند . امکان دارد که معدل کلش به 17 برسد ؟
ضرب و تقسیم ساده هستنقل قول:
البته یه جا رو اشتباه نوشتین چون 22+62 نمیشه 75 !
به هر حال اگه 22 واحد معدل 13 باشه برای اینکه معدل کل 17 بشه 53 واحد باقیمانده باید حداقل با معدل 18.66 گذرونده بشه
یکم سخته البته
اگر هم منظورتون 13 واحد با معدل 13 بوده باشه برای رسیدن به معدل کل 17 اون 62 واحد باقیمونده باید با معدل 17.83 پاس بشن
ببخشید :n02: حواسم رفت پی معدل 13 زدم 62 + 13 = 75
تفاوت انگشترهای استیل با نقره چیه و چطور میشه تشخیص داد؟
دوستان حمل سلاح سرد تو ماشین جرمش چجوریه؟
مثل همراه داشتن (داخل جیب) ـه؟
بله جرمش یکی هست .
اما بستگی به موقعیت داره . مثلا شما رو توقیف کنند، با مامور کل کل کنید ، همون مثلا چاقو رو براتون صورتجلسه میکنن .
مودب باشید، نه صورتجلسه نمیکنن !
ایست و بازرسی باشه، طرح باشه و بخوان کلا بگیرن ، آره میگیرن .
ولی در حالتی که وضعیت سفید باشه، نه زیاد مشکلی نداره..
در ضمن در هر حالتی چاقو تو ماشین پیدا کنن که نمیفرستن زندان! فوق فوقش ازت بگیرن..
انگشتر استیل فکر کنم منظورتون همون تیتانیوم باشه خب جنس انگشتر نقره از خوده نقره هست و تیتانیوم هم از تیتانیومنقل قول:
معمولا انگشتر نقره گرونتر هست و بر حسب وزن قیمت گذاری میشه
شما برای فرق این دو به داخل حلقه ی انگشتر توجه کنید یک کدی رو حک کردند داخلش، همونطوری که طلا کد 750 براش حک میشه برای نقره هم کد 925 باید حک شده باشه اگر کدی ندیدید به احتمال خیلی زیاد تیتانیوم هست:n18:
سلام دوستان من یکی سوالی برام پیش اومده ممنون میشم اگر کسی میدونه بگه
یک وقتایی بعضی از اهنگ های صوتی که دانلود میکنیم وقتی که پلی میشن عکسی همراهشون هست که نمایش داده میشه حالا یا عکس خواننده هست بهمراه خصوصیات ترانه یا هم تبلیغ سایتی که ازش دانلود کردیم به صورت عکس پس زمینه در پلیر دیده میشه
اما بعضی اهنگها همچین چیزی ندارن کلا تصویری همراهشون نیست
حالا سوالم اینه چرا وقتی این اهنگهایی که عکسی همراهشون نیست رو به گوشی منتقل میکنم در پلیر گوشی ، یکی از عکسهای گالری خود به خود میاد پس زمینه میشه براش؟:n13:این چجوریه؟ بر چه اساسی؟
سلام . کسانی که روزنامه و مجله میفروشند چقدر سود میبرند ؟ اگر فروش نره چکار میکنند ؟
با درود.تا اونجایی که من میدونم اگه اهنگی کاور نداشته باشد و تگ ش هم یونیک باشد اندروید یکی از عکسهای گالری را میذاره واسه بک گراند البته البته این فکر نمیکنم تو اندروید های جدید باشهنقل قول:
سلام .نقل قول:
تیتانیوم با استیل ( ستاینل استیل ) فرق داره . ستاینلس استیل stainless steel یا همون فولاد ضد زنگ , ترکیبی از فولاد ( کربن و آهن ) با کروم هست . بهترین انواعش اصلاً جذب آهنربا نمیشه ( استیلِ نگیر ) .
تیتانیوم یک عنصر فلزی به رنگ خاکستری تیره هست که حدود 300 برابر سخت تر از ستاینلس ستیل هست .
بیشتر قاشق چنگالها ستاینلس استیل هست .
اگر خواستین سرویس قاشق چنگال یا پارچ آب یا سینی یا ظروف استاینلس استیل بخرین حتماً یک آهنربای کوچک با خودتون ببرین .
اگر به آهنربا میچسبه پس کیفیتِ خوبی نداره .
اطلاعات بیشتر در مورد فولاد ضدِ زنگ
اطلاعات بیشتر در مورد تیتانیوم
==========================
===========
بهترین و ساده ترین راه برای تشخیص نقره از استاینلس استیل :
1- استفاده از آهنربا . چون اگر استیلش کم کیفیت باشه پس جذب میشه درصورتیکه نقره جذب نمیشه .
2- سختی استیل خیلی بیشتر از نقره هست و با یک میخ آهنی میشه روی نقره خط انداخت اما استسل یا خط نمی افته روش یا بسیار کم خط میافته روش .
3- استفاده از یک محلول که رنگ نقره رو تغییر میده . از طلافروشیها یا نقره فروشیها بپرسید .
آقای آسمانی عزیز با تشکر از توضیحات شما بله بنده هم میدونم تیتانیوم همون استیل نیست :دی و جنسشون فرق داره
منتهی موضوع اینه که من فکر میکنم انگشتر تیتانیوم اصطلاحا جا افتاده بین مردم میگن استیله!
نقل قول من هم:
انگشتر استیل فکر کنم منظورتون همون تیتانیوم باشه
برداشت من این بود منظور از استیل همون انگشترهای تیتانیوم هست
:n17:
سلام من موهام و پوستم بعد ازشستن اولش خیلی خشکه ولی بعد چند ساعت چرب میشه .
حالا موهام و پوستم از دسته های خشکه یا چربه .
وقتی سر یا صورت شسته میشه چربیهای پوست زدوده میشه و پوست حالت خشک به خودش میگیره که این برای همه اتّفاق میوفته. ولی بعد از مدّتی مشخّص میشه که پوست خشک هست یا خیر. که با توجّه به توضیحی که شما دادین مشخّصه که پوستتون چربه.نقل قول:
دوستان اگر سوالی داشتند که انجمن و تاپیک خاصی برای ان موجود نبود می توانند با ایجاد تاپیک در انجمن متفرقه پرسش خود را مطرح کنند
پایان کار تاپیک ./
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام من موهام و پوستم بعد ازشستن اولش خیلی خشکه ولی بعد چند ساعت چرب میشه .
حالا موهام و پوستم از دسته های خشکه یا چربه .