هنوز راه حلی واسه .بیرون پریدن از منیجر پیدا نشده؟ راستی چرا باسر نمیشه اصلا گل زد؟
Printable View
هنوز راه حلی واسه .بیرون پریدن از منیجر پیدا نشده؟ راستی چرا باسر نمیشه اصلا گل زد؟
دوستاني كه ميخوان بازي خيلي روون بشه ، كافيه حالت بازي رو از 3d روي 2d بزارن
توي Game Setting
کسی نیست جواب من رو بده؟چجوری تو فیفا دریبل بزنم؟
دوستان مشکل این ارور ;که از بازی میاد بیرون تو منیجر مود حل نشد من مجبور شدم دوباره وارد بازی و اون بازی رو اسکیپ کنم و اینجوری جاش بزرام
منم دارم با اینتر میرم جلو ولی بسته به درجه سختی مدیریت باشگاه ازت انظار داره بازیهای آسونو ببری مثلا کاری نداره که اول باشی یا نه ولی به عنوان مربی اینتر ازت انتظار داره کالیاریو ببری وگرنه از امتیازت کم میکنه چندتا که بشه مثلا 3 تا مساوی و 1 باخت اخراجت میکنه!!نقل قول:
نقل قول:
اخراجش خیلی کشکیه.
چطوری میشه قرارداد بازیکن تمدید کرد؟:41:
سلام
من همیشه pes بازی کردم، حالا میخوام FIFA بازی کنم. ولی مثل اینکه توی فیفا همون دکمه ای که پاس میده، بازیکن هم عوض میکنه. درسته؟
سلامنقل قول:
تو فیفا های قبلی آره اینطوری بود ولی الان نه با دکمه پاس بازیکن عوض نمیکنه . بطور پیش فرض با شیفت سمت چپ بازیکن عوض میکنه .
موفق باشید.
دکمه LT رو نگه میداری که بره تو حالت دریبل و بعدش با چرخوندن RS میتونی دریبل های زیادی بزنی .نقل قول:
راجع به تکنیک ها هم برو توی My FIFA 11 و بعدش از قسمت Help برو توی Skill Moves و توش همه دریبلها رو به ترتیب درجه بهت گفته . البته باید بازیکنت سطح تکنیک با توپش به اون درجه دریبل رسیده باشه .
بیشتر کنترل ها مثل PES شده . من خودم تنظینات فیفاهای قبلی رو دوست داشتم . یعنی با پاس دکمه عوض بشه . اون مال موقعی بود که بیشتر فیفا رو پی سی بود ولی حالا چند ساله با اومدن ایکس باکس پی سی شده تابع ایکس باکس .نقل قول:
درضمن در ادامه سوال قبلیم میخوام بپرسم که دوربین توی Become A Legend توی PES میتونه سوم شخص بشه ؟ مثل PES 6 که باید اون رو پول میدادیم میخریدیم ؟
خودم مشکل را حل کردم . راه حلش هم میگم :نقل قول:
فیفا را بیخیال شدم و PES بازی میکنم :27: :27: :27:
درجه سختی که بیشتر از WORLD CLASS نداره مثلا الان این 3 مساوی و 1 باخت رو از کجا فهمیمدی؟!نقل قول:
مدیریت فقط نوشته قهرمانی حذفی و لیگ دیگه باید از کجا فهمید که راضین یا خیر!؟
من که همچین چیزی ندیدم!؟؟ میشه یه عکسی چیزی بزاری؟نقل قول:
نقل قول:
اگه بیخیال شدی چرا اینجا میچرخی مشتری برای پس جمع کنی؟ شما برو سراغ تیله بازی پس.:46:
مشتری برای PES :31: مگه KONAMI ماله منه که برای بازی هاش مشتری جمع کنم :27: .نقل قول:
یک راه حل گفتم کسی که با فیفا مشکل داره بره یه بازی دیگه انجام بده :27: :27:
آگهی معاوضه یک پک Pes2011 با Fifa 2011 :31:
آقا یه جای ارزون معرفی کنین بریم بخریم پس فردا.
دوستان یک آموزش از ضریه آزاد میزارم
خوب برای مثال ضربه از فاصله 28 یاردی است و سمت راست داروازه یک بازیکن حرفه ای رو بیار مثلا برای بارسا ژاوی - ویا
بعد دربین رو طوری تنظیم کن که تیرک سمت راست بین بازیکن شما و توپ بیفته خوب مقدار مورد نظرت را پر کن مثلا شوت رو توی اون منطقه کمتر از نصف پر کن بعد از زدن دکمه شوت بلافاصله خیلی سریع جهت بالا و سمت چپ رو بگیر (که میشه مایل به بالا) بعد نتیجه رو بهم بگو
چندتا چیز رو هم دقت کن
هر چی از دروازه دورتر میشه تیرک به بازیکن نزدیک تر بشه
بازیکن خوب انخاب کن
از سمت راست اگر اصله زیر 23 یارد بود از بازیکن چپ پا استفاده کن و فقط جهت رو برعکس بگیر
یکم هم به خود اطمینان داشته باش
من الان از فاصله 25 تا 30 یاردی رو چشم بسته گل میکنم ( واقعا چشم بسته)
حتما بعد از انجام اینکار خبرشو بدید که آیا تونستیذ یا نه
اونو مثال زدم وگرنه ممکنه زودتر یا دیرتر باشه!!از کم و زیاد شدن میزان اطمینان باشگاه اون خط سفیده دیگهنقل قول:
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
منم تا حالا نتونستم :41:نقل قول:
دوستان من تازه برای اولین بار میخوام امسال به جای pes از fifa استفاده کنم فقط راهنمایی کنید برای فیفا هم پچ و کیت و اینجور چیزا هست ؟
اگر هست لینکش برام بزارید .
آخر فصل قرارداد هر کسی که تموم شده باشه میاد و یه علامت تیک سبز روشه.اگه تیک رو غیر فعال کنی یعنی نمیخوای تمدید کنی و اگه بزاری تیک باشه یعنی تمدید میکنی.نقل قول:
اخراجش خیلی کشکیه.
چطوری میشه قرارداد بازیکن تمدید کرد؟
بله درجه سختی legendary هست.شما برید توی manager team یا یه همچین چیزی بعد توی board انتظارات رو نوشته و بعد هر بازی عملکرد رو مینویسه و اون بالا comment هست که نظرشون رو دربارت میگن.هر بازی نه هر چند تا بازی.نقل قول:
درجه سختی که بیشتر از WORLD CLASS نداره مثلا الان این 3 مساوی و 1 باخت رو از کجا فهمیمدی؟!
مدیریت فقط نوشته قهرمانی حذفی و لیگ دیگه باید از کجا فهمید که راضین یا خیر!؟
اون برای مپ بازی هست و ربطی به روونی بازی نداره.نقل قول:
دوستاني كه ميخوان بازي خيلي روون بشه ، كافيه حالت بازي رو از 3d روي 2d بزارن
توي Game Setting
---------- Post added at 07:26 AM ---------- Previous post was at 07:21 AM ----------
پچ هست ولی تمام نقل و اتنقالات و لباس ها و حتی کفش ها همه آپدیت هست.نقل قول:
---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:26 AM ----------
پچ هست ولی تمام نقل و اتنقالات و لباس ها و حتی کفش ها همه آپدیت هست.نقل قول:
کسی میدونه چطوری باید دکمه های دریپ زدن رو درست کنیم و اون دکمه shift معروف رو چطوری بذاریم که واسه استارت زدن بود
تو pes میشه پست هر بازیکن رو موقع چیدن سیستم عوض کرد مثلا dmf رو به cmf تبدیل کرد fifa هم چنین چیزی داره
چطوری میشه دکمه های کیبورد را به دلخواه برای این بازی تنظیم کرد؟؟
درجه سختی در board تا world class هست legend واسه سختیه بازیهنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fifa config رو قبل ورود به بازی بزن و تنظیمات کیبورد رو وارد کن.نقل قول:
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
نقل قول:
kit که نیازی نیست لباس همه تیم ها درسته. اسم و پرچمشون هم درسته. برای فیفا پچ های بهبود دهنده گرافیکی میاد و البته پچ فیس
با کیبرد چجوری میشه دریبل زد . چون همه دریبل ها با RS انجام میشه .
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
خوب این پچ ها هنوز نیومده ؟ اصلا پچی اومده تا حالا ؟نقل قول:
نقل قول:
دکمه LT رو میگیری به اضافه شوک راست و دکمه های حرکتی.
فعلا نه.ولی تنها فیس دروگبا اومده. و پچ دوربین و گرافیک اومده:46:
خودت با کیبورد بازی میکنی؟ اینجوری که باید 3 تا دست داشت هر جور تنظیم میکنم سخته بازمنقل قول:
دقیقا از روی کیبورد میتونی بگی مثلا تاکتیکارو وسط بازی چجوری تغییر میدی که اون خط قرمزه مثلا بیاد رو counter attack
من با کیبورد بازی میکنم ولی عشقست بازی تحت قانون و پاسکاری زمینی و بدون حرکت با توپ اضافی:31:نقل قول:
فیفام یه دفعه کند شده
یعنی لگ میزنه(افت فریم)
اوایل رو، های و 4x میذاشتم روون بود ولی الان رو مدیدومم کم میاره
کرکی چیزی ایراد داره؟
نه عزیزم مشکل از چند تا چیز میتونه باشه :نقل قول:
فیفام یه دفعه کند شده
یعنی لگ میزنه(افت فریم)
اوایل رو، های و 4x میذاشتم روون بود ولی الان رو مدیدومم کم میاره
کرکی چیزی ایراد داره؟
1- بعد از حدود یک ساعت گرافیک کامپیوتر کمی داغ می کنه که میتونه روی سرعت بازی و کند شدنش تاثیر بزاره (این اتفاق بیشتر تو لپ تاپ اتفاق میفته بخاطر فن نسبتا ضعیف )
2-ویروسی شدن کامپیوتر میتوه باعث کند شدن اجرای تمام برنامه ها شه .
3- اگه کامپیوتر بد سیستمو بالا بیاره برنامه ها همه کند اجرا میشن
4-بعضی وقت ها کامپیوتر ارور reset میده که شما اگه اون لحظه PC تون رو restart نکنین در برنامه ها با مشکل کندی مواجه میشین .
احتمال قوی مشکل از کرک نیست و یکی از اتفاقای بالا افتاده
حالا این پچ ها چی هست . مخصوصا اون دوربین و گرافیک . از کجا میشه گرفت ؟ اسمشون چیه ؟نقل قول:
یک سر به سایت Moddingway.com بزن تمام پچهاییکه بیادرو میزاره هم فیفا هم پیس و هم nba .نقل قول:
سلام دکتر آرمین عزیزم دی:نقل قول:
---
1 از همون اول اینطوری میشه
2 ویندوز تازه عوض شده
3 بعید میدونم همچین مشکلی باشه
4 این ارور رو هم تا حالا من ندیدم
---
دوباره اینیستال کنم درست میشه؟
خوب محمد فقط یه بار اتفاق افتاده یا نه ؟اگه یه باره که مشککل از بالا اومدنه اگه نه که حتما یه بار PC تو اسکن کن ویروسی نبود دوباره بازیو نصب کن ببین چی میشه ، اگه هم نشد که دیگه مریض از دست دستگاه ها رو باید خاموش کنیم!دی:نقل قول:
سلام دکتر آرمین عزیزم دی:
---
1 از همون اول اینطوری میشه
2 ویندوز تازه عوض شده
3 بعید میدونم همچین مشکلی باشه
4 این ارور رو هم تا حالا من ندیدم
---
دوباره اینیستال کنم درست میشه؟
+
دوستانی که روی کنسول هم بازی می کنن دقت کردن تعداد فریم های نسخه PC چقدر بیشتره ! بازی بسیار روون تر از کنسول اجرا میشه
آقا من يه سوال دارم ، اين فيفا 11 PC همون فيفا 11 كنسوله ديگه ، منظورم اينه كه گرافيكش و سبك بازي هيچ فرقي ندارن كه؟
سيسيتم اين بازي رو ميكشه :
- سي پي يو 3.4
- گرافيك 9400 gt
-رم 2
اين كه شد دو تا سوال:31:
انتظار زیادی نباید داشته باشی با این سیستم !نقل قول:
دوستان واسه بازی آنلاین بعصی ها مشکل مودم داشتن. یعنی با دستکاری مودمشون مشکل تایم اوت حل میشد. عکس راهنماشو من تو این تاپیک دیده بودم ولی الان هر چی می گردم نمی تونم پیدا کنم.. اگه لینکشو بدین ممنون میشم..
نقل قول:
:41:
حالا جواب سوال اول چي ميشه؟
فیفا ۱۱ کامپیوتر همون فیفا ۱۰ کنسول هست که آپدیت شده و باگاش برطرف شده . شما میتونی فیفا ۱۰.۵ حسابش کنی :31:
.
راستی چجوری میتونم با کیبورد برم توی مسیر زیر
My FIFA 11 >> Settings >> Controller Settings
میگه با Controller Device ای که میخوای بازی کنی بیا تو . من تا امروز با کنترلر بازی میکردم و حالا میخوام با کیبرد بازی نمیزاره .