دوست من ، من خودم L90 دارمنقل قول:
فکر نمي کنيد که من و شما داريم يه حرف رو ميزنيم !!؟؟
جمله آخر پست من رو بهتر بخونيد متوجه ميشيد
Printable View
دوست من ، من خودم L90 دارمنقل قول:
فکر نمي کنيد که من و شما داريم يه حرف رو ميزنيم !!؟؟
جمله آخر پست من رو بهتر بخونيد متوجه ميشيد
دوستان بحث انحرافی ممنوع
حامد حرفی که زده شده هیچ ایرادی نداره کژ تابی توی جمله هستش فقط
یک پست اضافه باشه حذف میشه خواهش میکنم به خاطر جمله بندی بحث نکنید .
دوست عزيز اگه با دقت جمله رو بخونيد متوجه ميشيد که جمله بندي اشاره شده هيچ ايرادي ندارهنقل قول:
شمام بهتره صبر کنيد حداقل ده روز از اخطار بابت useless post تون بگذره و اثراتش محو بشه بعد يه پست بدون استفاده ديگه بديد
یه سوال آیا می شه قدرت موتور ال90را که الان105اسب بخار است به200اسب بخار رساند ؟
آره عزیز میشه و راه های مختلفی هم داره که بحثش تقریبا خارج از این تاپیکه و اگه من چیزی بگم از روی تئوری هست و نه تجربه!:11:نقل قول:
هرچند در این مقاله به مقایسه L90 و مگان می پردازیم ولی به بعضی از خودروهایی که در این کلاس یا رنج قیمت قرار می گیرند نیز اشاراتی خواهیم داشت تا خوانندگان عزیز تا حدودی در جریان مقایسه فنی این دو خودرو با خودروهای هم تراز خود نیز قرار بگیرند و مزایا و معایب این دو خودرو در کلاس خودشان مشخص شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینکه هر روز شاهد مقایسه ها و نقدهای غیر حرفه ای دو خودرو L90 و مگان بودم (به طوری که بهره بردن دو خودروی مذکور از موتورهای شبیه به هم را دلیلی برای یکسان و همتراز بودن این دو خودرو می دانستند. چنین مطلبی در یکی از مجلات پر تیراژ و به اصطلاح حرفه ای کشور درج شده بود) تصمیم گرفتم به عنوان یک مصرف کننده و کسی که مدت زیادی این دو خودرو را در اختیار داشته ، به صورت تخصصی تر و فنی تر این خودروها را مورد نقد و بررسی قرار دهم.
ابتدا به بخش موتور و گیربکس دو خودرو می پردازیم :
بسیاری به اشتباه می گویند موتور مگان و لوگان یکسان است که البته تا حدودی نیز درست است. هر دو خودرو از موتور K4M بهره می برند ولی موتور مگان با دارا بودن متغییر زمان بند سوپاپ 115 اسب بخار تولید می کند ، این در حالیست که موتور لوگان 105 اسب بخار قدرت دارد.
گیربکس مگان با لوگان (تندر 90) کاملا متفاوت است چه از نظر ضریب دنده ها و چه از لحاظ کیفیت و ... به طوری که دور موتور لوگان در دنده 5 و 120 کیلومتر روی 3250 قرار می گیرد و مگان با دور موتور 3500 به همین سرعت دست می یابد. همچنین دنده های L90 از فاصله کمی از یکدیگر قرار دارند و امکان اشتباه جا رفتن دنده ها وجود دارد ولی دنده های مگان که شباهت زیادی نیز به گیربکس 206 دارد از فواصل مناسبی برخوردار است. (منظور از شباهت به گیربکس 206 ، حس تعویض دنده ها و ضریب دنده ها می باشد ، به طوری که هر دو خودرو از ضریب دنده های مشابه برخوردارند و در دور 3500 به 120 کیلومتر می رسند)
جعبه دنده L90 از کیفیت طراحی و کیفیت ساخت پایین تری نسبت به مگان برخوردار است به طوری که در مدت کوتاهی دنده عقب آن دچار مشکل شده و باید اول دنده 2 بزنید بعد دنده عقب.
جالب اینجاست که مگان با وزنی حدود 1300 کیلوگرم به خاطر موتور پیشرفته تر و متغییر زمانبند سوپاپ از مصرف سوخت کمتری نسبت به L90 برخوردار است (وزن لوگان 1050 کیلوگرم می باشد)
آزمایش طولانی مدت و مکرر نشان داد مصرف شهری مگان در حدود 9 لیتر و لوگان 10.2 لیتر می باشد. در جاده نیز با سرعت 90 الی 100 کیلومتر میانگین مصرف مگان حدود 4.6 لیتر و میانگین مصرف L90 5.8 لیتر بود (تست در جاده ای نسبتا شیب دار انجام شده لذا مصرف سوخت خودروها از حالت استاندارد پایین تر است، به طوری که در دفترچه دو خودرو میزان مصرف سوخت مگان 5.4 لیتر و لوگان 7.1 لیتر ذکر شده است) البته سقف بلند و طراحی غیر ایرودینامیکی L90 در این افزایش مصرف تاثیر گذار بوده.
در اینجابد نیست اشاره ای به کولر خودروها و نقش آنها در افزایش مصرف سوخت بیندازیم. استفاده از کولر مگان در جاده حدود 0.5 الی 0.6 لیتر مصرف خودرو را افزایش می دهد و چندان از شتاب خودرو کاسته نمی شود.همچنین اگر در حال حرکت کولر مگان را روشن کنید موتور دچار سکته یا Knock نمی شود این درحالیست که اگر کولر لوگان را در حال حرکت روشن کنید موتور خودرو دچارKnock می شود.همچنین مصرف را حدود 1 لیتر افزایش می دهد.
با این حساب کولر مگان مصرف را حدود 5 درصد و کولر لوگان مصرف را 10 درصد افزایش می دهد.البته این رقم در مقابل زانتیا و انواع پژو که کولر آنها باعث افزایش 20 الی 25 درصدی مصرف سوخت می شود بسیار مناسب به نظر می رسد.
بررسی سیستم تعلیق :
در اینجا به بررسی سیستم تعلیق که یکی از مهمترین قسمت های خودرو به شمار می رود و در ایمنی خودرو نقش به سزایی دارد می پردازیم. جای تاسف است که اهمیت و نقش سیستم تعلیق در امنیت و پایداری خودرو و جلوگیری از واژگون شدن آن از دید بسیاری از نویسندگان و نشریات تخصصی خودرو کشور دور مانده.
سیستم تعلیق هم در جلو خودرو وجود دارد و هم در عقب ولی از آنجایی که تعلیق عقب بسیار پیچیده تر و مهم تر از جلو است ، فقط به تعلیق عقب خودرو می پردازیم. زمانی که اقدام به چرخیدن می کنید چرخهای جلو با استفاده از فرمان تغییر زاویه می دهند ولی برای اینکه هندلینگ خودرو افزایش یابد باید چرخهای عقب نیز متناسب با زاویه پیچ و سرعت خودرو و ... تغییر زاویه دهد و تعادل خودرو را حفظ کند.
سیستم تعلیق L90 از نوع میله پیچشی می باشد که اصلا عملکرد مناسبی ندارد و حتی می توان آن را با پیکان مقایسه کرد. در تندر تکانه ها و ناهمواری های جاده از یک چرخ به چرخ مجاور انتقال می یابد و این درحالی است که ناهمواری ها باید توسط هر چرخ به خوبی جذب شده و و به دیگر چرخها و مخصوصا به اتاق و نهایتا سرنشین انتقال نیابد. بدون شک بزرگترین عیب تندر و همچنین قدیمی ترین قسمت این خودرو از لحاظ طراحی ، سیستم تعلیق آن است. عدم تعادل این خودرو در پیچ ها و سرعت های بالا نتیجه عملکرد نامطلوب این مجموعه می باشد.
در مقابل سیستم تعلیق مگان Multi Link یا اتصال چندگانه است که به عنوان بهترین سیستم تعلیق مکانیکی عقب خودرو شناخته شده است.(البته در خودروهایی که از فنر و کمک فنر استفاده می کنند) در خودروهای Citroen که سیستم تعلیق آنها از نوع هیدرولیکی می باشد ، مولتی لینک استفاده نمی شود.لازم به ذکر است در خودروهای گران قیمت تر و پیشرفته تر از ترکیب سیستم های فوق استفاده می شود.
مولتی لینک نیز انواع متفاوتی دارد و هر شرکتی با توجه به دانش فنی که دارد نوعی از آن را اختراع و مورد استفاده قرار می دهد. مثلا سوناتا 2008 نیز از مولتی لینک استفاده می کند ولی قسمت عقب آن خشک است (اصطلاحا کوبش دارد) و در مانور های سنگین و پیچ ها عقب آن دچار انحراف و سرخوردگی می شود در حالی که عقب مگان در عین اینکه بسیار نرم است در مانورهای سنگین نیز سر نمی خورد.
البته تعلیق عقب سوناتا 2009 تغییراتی داشته ولی کماکان مشکل لیز رفتن عقب خودرو پابرجاست. به نظر می رسد هیوندای سیستم تعلیق سوناتا را اصلاح نکرده و فقط به استفاده از کمک های نرم تر افاقه نموده باشد. برای بهتر مشخص شدن پایداری خودروها، اقدام به آزمایش آنها در سر پیچ می نماییم (یکبار 180 درجه به چپ پیچیده و سپس 90 درجه به راست)
ابتدا سراغ مگان می رویم : با شتاب مثبت و دنده 2 به سوی پیچ حرکت کرده و با سرعت 70 کیلومتر وارد پیچِ میدان می شویم ، البته بدون اینکه اقدام به ترمزگیری نماییم. جلوی خودرو رو به پایین می رود و بدنه خودرو کمی به سوی خارج پیچ متمایل می شود و انحراف جزیی چرخهای عقب ملموس است. صدای لاستیک ها بلند می شود ولی به راحتی زاویه 180 درجه ای پیچ را پشت سر می گذاریم و با همان سرعت در جهت مخالف گردش کرده و آزمایش را با موفقیت به پایان می رسانیم.
توجه داشته باشید برای انجام چنین مانورهایی باید با دنده سنگین حرکت کرد تا نیروی رو به جلو ، زیاد باشد وگرنه خودرو کاملا از کنترل خارج می شود. مثلا اگر با دنده 3 و سرعت 70 کیلومتر وارد همین پیچ شوید عقب خودرو به مراتب بیشتر سر می خورد و خودرو از کنترل خارج خواهد شد و در بدترین حالت ممکن است نیم دور ، دور خودتان بچرخید.
حال نوبت به L90 می رسد : به خاطر احتمال چپ شدن ابتدا با سرعت ثابت 40 کیلومتر وارد پیچ میدان می شویم و به محض ورود به پیچ ، پا را تا ته روی پدال گاز می فشاریم و سرعت خودرو به 47 کیلومتر می رسانیم. بدون اینکه عقب خودرو دچار انحراف شود پیچ میدان را طی می کنیم(مهمترین دلیل سرنخوردن عقب L90 طول کمتر و فاصله دو محور کوتاه تر می باشد) البته با این تفاوت که بدنه L90 نسبت به مگان بیشتر می خوابد(به خارج پیچ، بیشتر متمایل می شود). تا اینجای کار 180 درجه تغییر مسیر داده ایم سپس با سرعت حدود 50 کیلومتر فرمان را به سمت راست می گردانیم تا پیچ دوم را طی کنیم و از میدان خارج شویم که ناگهان یکی از چرخهای عقب کاملا از جا بلند شد و خودرو در آستانه چپ شدن قرار گرفت. با کمی کاهش سرعت و یک نیم فرمان خودرو را به کنترل درآورده و خطر دفع شد. L90 بعد از اینکه تا حدودی به بغل خوابید یکی از چرخهای عقبش از زمین بلند شد و این در حالیست که چرخهای جلو که از سیستم تعلیق مک فرسون بهره می برند به راحتی از پس چنین مانوری بر آمدند.
در اینجا بد نیست به خودرو سوزوکی اشاره داشته باشیم – سوزوکی نیز در چنین پیچی خیلی به سمت خارج پیچ متمایل می شود به طوری که راننده حس می کند در آستانه واژگونی قرار دارد ولی هیچ یک از چرخهای خودرو چسبندگی شان را از دست نمی دهند و عقب خودرو ذره ای منحرف نمی شود. این به دلیل تعلیق مولتی لینک پیچیده سوزوکی می باشد.البته چهار چرخ متحرک بودن نیز در این امر بی تاثیر نیست.این را گفتم که بدانید اگر خودرویی در پیچ زیاد متمایل شد الزاما بدین معنا نیست که خودرو در آستانه واژگونی قرار دارد.(سرعت 50 کیلومتر برای سوزوکی متصور است ، با 70 کیلومتر مطمئنا واژگون خواهد شد)
بررسی سیستم خنک کننده :
بی شک یکی از برتری های خودروهای خانواده رنو ، نسبت به دیگر خودروهای حاظر در بازار ایران (حتی نسبت به تویوتا کمری که در کلاس بالاتر قرار می گیرد و مخصوص آب و هوای گرم منطقه خاورمیانه تولید شده) رادیاتور و سیستم خنک کننده آنها می باشد.
هر دو خودور مگان و L90 در گرم ترین فصل سال و سخت ترین شرایط رانندگی از جمله استفاده از کولر در سربالایی ها و ... قادرند به خوبی حرارت موتور را دفع کنند ، به طوری که آمپر آب حتی یک میلیمتر از جایش تکان نمی خورد. درست برعکس موتورهای داغ پژو که با مشکل افزایش دما روبه رو هستند (یکی از دلایل اصطحلاک بالای موتورهای پژو حرارت بالای آنهاست).
ترمزها و ایمنی:
ترمزهای جلو و عقب مگان از نوع دیسکی می باشد و از ABS و EBD بهره می برند.ترمز مگان در کلاس خود و همچنین کلاس های بالاتر از خود بهترین است. توان ترمز گیری مگان با هیچیک از خودروهای زانتیا و 206 تیپ پنج و مزدا 3 و کمری و ... قابل مقایسه نیست. پدال ترمز از تمام خودروهای فوق الذکر نرم تر است و حس امنیت و پایداری به راننده منتقل می کند.
همچنین جنس لنت های این خودرو با تمام خودروهایی که دیده اید تفاوت دارد و نرم تر از آنهاست به طوری که بعد از یک ترمز شدید می توانید براده های برداشته شده از لنت را در رینگ خودرو مشاهده کنید. همین امر موجب شده لنت ها زود تمام شود ولی شما را از بسیاری از خطرات و تصادفات احتمالی مصون می دارد
ترمزهای لوگان در جلو دیسکی و در عقب کاسه ای می باشد و طبعا فقط چرخهای جلوی آن مجهز به ABS , EBD می باشند. توان ترمزگیری آن از 206 تیپ 3 بیشتر و از تیپ 5 کمتر می باشد و در مقابل ترمزهای زانتیا و مزدا 3 هم که حرفی برای گفتن ندارد چه برسد به مگان. همچنین در ترمزگیری شدید دماغه خودرو خیلی پایین می رود که اصطلاحا به آن شیرجه می گویند و می تواند کنترل خودرو را بهم بزند. ترمزها در سرعت های بالاتر از 140 کیلومتر جوابگو نیستند ولی ترمز مگان در سرعت 175 کیلومتر نیز به خوبی عمل می کرد و حس ترمزگیری بسیار خوب بود.
مطلب فوق از آن جهت ارائه گردید تا خوانندگان محترم از قابلیت های فنی دو خودرو اطلاع پیدا کنند . قابلیتهایی که بدون شک با یک دور زدن با خودروهای مذکور متوجه آن نخواهید شد و در اثر استفاده روزمره و مداوم به آن پی می برید و خوانندگان نیز متذکر این نکته باشند که به صرف اینکه هر دو خودرو از موتورهای شبیه به هم بهره می برند نمی توان آنها را با هم مقایسه کرد و تا چه حد از لحاظ توانایی های دینامیکی و تکنولوژیکی با یکدیگر متفاوتند.
البته در طول مقاله تکنولوژی های منحصر به فرد و بالاتر رنو را نیز به رخ خانواده پژو در ایران کشیدیم. خودرو مگان را به مدت 4 ماه و 9000 کیلومتر و L90 را یکسال ونیم و 000/30 کیلومتر در اختیار داشتم و مقاله فوق حاصل استفاده طولانی مدت و روزمره از دو خودرو است
در پایان باید بگویم اساسا لوگان برای این منظور طراحی و ساخته شده تا شما از منزل تا محل کار را خودرویی که از نظر کیفی مناسب است طی کنید و این خودرو اصلا برای لذت رانندگی مناسب نیست. لذا هر کس باید با توجه به نیاز خود خودرویی را انتخاب کند و در بسیاری از مواقع مقایسه L90 و 206 و 405 و مگان و ... کار درستی نیست. هر خودرو برای کاری طراحی شده و معایب و محاسن خود را دارد.این خریدار است که باید با توجه به نیاز خود یکی از خودروهای موجود را انتخاب کند.
انواع آپشنهاي تندر90 با قيمت و امكانات و تفاوتهايشان مي خوام.
ساده ترین ارزانترین و عملی ترین راه برای افزایش قدرت موتور L90 حتی به اندازه 10 اسب بخار چیست؟
باید دید چطوری میخواین هزینه کنیننقل قول:
ولی اگه فیلتر هوا رو با نمونه مخروطی K&N عوض کنین ( universal ) سیستم جرقه هم تا حدودی بهبود ببخشید
کاتالیزور رو حذف کنین و منبع آخر هم با نمونه های اسپرت عوض کنین(نه هر منبعی!!!!)
تا اینجا حدود 400 تومن خرج برداشته
و میتونیم بگیم تقریبا حدود 7 - 10 اسب بخار قدرت ماشین اضافه شده
شایدم همون 7 اسب تقریبا
دوستان تو شیراز جایی سراغ ندارین لوازم یدکی ال 90 بفروشه منظورم لوازمی مثل بادی فویل و فلاپ دور گلگیر و چراغ اسپرت و اینجور چیزاست
بعد این چراغ مه شکن مدل فول روی پروژکتور های سپر جلو هست یا روی چراغ های اصلی ماشین؟
سلام
دوستاني كه تندر دارن لطفا در خصوص كيفيت كولر ماشينشون(خنك كنندگيش)
نظر بدن(در مقايسه با سمند,ريو,glx)
ايا افت موتور محسوسه
ممنون
کولرش خوبه . نسبت به ماشینهای فوق کمتر به موتور فشار میاره و مصرف سوخت هم معقوله. فقط برتری کولر سمند اینه که برای صندلیهای عقب هم دریچه هوا داره. فن رادیاتور و کندانسور تو لوگان مشترک هست و فن بزرگی هست و حتی با کولر روشن در روزهای گرم در وسط ترافیک هم موتور خیلی کم داغ میکنه .نقل قول:
من هفته قبل بار اول بود که از ماشين کولر گرفتم روي حدودا 6000 کيلومترنقل قول:
به نظرم تاثيرش زياد بود روي موتور و knock محسوسي هم داشت
بايد اينطوري باشه ؟
یعنی شما تا قبل از این 6000 تا اصلا از ماشین کولر نگرفته بودی ؟نقل قول:
کلا اگر در نظربگیریم توی ماشینهای با موتور زیر 2000 سی سی و علی الخصوص تو دنده های سنگین (1 و 2) تاثیر کولر گرفتن روی شتابگیری محسوسه .
پست قبلی من در مقایسه با سمند و پژو و ریو ... بود.
من اول برج 10 پارسال ماشين رو تحويل گرفتمنقل قول:
هواي اصفهان تا الان جوري بود که نيازي به کولر نداشت
هفته پيش هم توي جاده اصفهان شاهين شهر ازش کولر گرفتم
ولي محسوس بود برام وقتي موتورش روشن ميشد
ممنون از توضيحاتتون
من شنيدم كولر تندر خيلي خوب نيست
كولر ريو كه ميدونم عاليه
هم خوب خنك ميكنه,هم رو موتور خيلي تاثير نداره
در مورد ال 90 ايا خنك هست؟
کولر ریو خوبه . ولی تفاوت فاحشی با کولر تندر نداره.نقل قول:
خیلی کولر می گیرم. کولرش خیلی خوبه. اما دت سرعت کم و دنده 1 و 2 کاملا و کاملا محسوسه. بعضی وقتها انگار داره ماشین ترمز میگیری فکر می کنی که پات رفته روی پدال ترمز در حالی که کولر روشن شده. تو سمند این حالت کمتره. اما این عیب این ماشین نیست من باهاش حال می کنم. داره هوشمندانه عمل می کنه تا نه ماشین داغ کنه نه کولر بی بخار بشه. اما تو سمند هر چند احساس فشار به موتور به آدم دست نمی ده ( با لااقل به اندازه تندر نیست ) اما به این خنکی نیست و زودتر داغ میشه. در واقع کولر با در نظر گرفتن چند عامل باید بررسی بشه نه یه عامل. سوار پژو و ریو هم که نشدم مقایسه کنم!
در ضمن نیایین دعوا کنین من با سمند و تندری که خودم سوار شدم گفتم شاید واسه شما فرق کنه!
بالاخره تندر من هم رسید:31:
واقعا پارس خودرو خیلی خوش قول هست چون هنوز 15 روز هم از آمدن دعوت نامه و ریختن پول به حساب نگذشته که ماشین رسیده نمایندگی
امروز بعد از ظهر هم میرم بگیرمش
================================================== ==========================
خوب ماشین را تحویل گرفتم و چون پست زیاد دادن خلاف قوانین هست پس من همین پست را اصلاح می کنم
خوب نمایندگی که ظاهرا خوش برخورد بودن و خبری هم از پلاک و سند نبود.ضمنا ماشین را هم برعکس سایر نمایندگی ها(مخصوصا ایران خودرو که درست بغل همین نمایندگی بود) در پارکینگ سر پوشیده(سوله) پارک کرده بودند و حتی پراید ها را هم در پارکینگ سر پوشیده(طبقه زیر یا همون زیر زمین) قرار داده بودند
کیفیت اکثر قسمتهای ماشین مرغوب بود بجز کف پوش ها که بعد از رسیدن به خونه نصبش کردم که واقعا افتضاح هستند و حتی از کف پوشهای فابریک 141 که دارم هم پایین تر هستند
حدود 35 کیلومتر با اتومبیل رانندگی کردم و از همون اول تا آخر مسیر هم طبق عادت همیشگیم کولر گرفتم
کولر قدرت معقولی داره و اگر بخوام از 20 به اون نمره بدم یک چیزی حدود 14-15.5 را بدست میاره و اگر هم بخوام با 141 مقایسه کنم یک 4 نمره ای بیشتر از 141 داره.البته یک مقدار خیلی جزیی ناک داره ولی اصلا در رانندگی مشخص نیست و باید خیلی دقیق باشی تا این ناک را حین حرکت احساس کنی
کیفیت سواری نرم بود البته در ناهمواری ها کمی صدا و لرزش به داخل اتاق میاد که دیگه از یک خودرو 14 میلیونی توقع بیشتر را نمیشه داشت.همچنین دید جلو کاملا مطلوب هست و تقریبا حس یک SUV را به من داد ولی دید عقب خیلی تعریفی نداشت ولی از 141 بهتر بود.کیفیت هندلینگش هم خوبه و من از 20 نمره 16-17 را میدم
صدای موتور هم خیلی خوب بود و اصلا صدای موتوری به داخل نمی آد(البته نباید تعصبی بود و یک مقدار جزیی وارد میشه) و ضمنا فعلا هنوز خبری از صدای نامربوط مثل صدای درها و داشبورد و ... نداره و باید ماشین یک 4000-5000 تایی کار کنه تا دقیقا مشخص بشه
البته اتومبیل شتاب خیلی خوبی هم داشت و من سعی کردم که دور موتور را به بیشتر از 3000 نرسونم ولی باز هم شتابش خوب بود. البته شتاب دنده 1 یک مقدار عجیب بود. که من قبلا در مورد دنده یک همچین شتابی را با تویوتا کرونا تجربه کرده بودم. شتاب در سایر دنده ها هم خوب بود و چون یک مقداری از مسیر را هم اتوبانی اومدم سرعت 85 بیشتر را باید به 5 می رفتم
جا زدن دنده ها برای من یکم خاص بود که نیاز به عادت داره و خیلی هم دقیق نیست و یک مورد هم سر یک چهار راه یک و سه را اشتباهی جا زدم ولی چون تجربه رانندگیم بد نیست خاموش نشد و سریع اصلاحش کردم:31:. ولی میشه گفت که کم کم به اون عادت می کنیم. البته دسته دنده یکم خشک بود که با کار بیشتر احتمالا نرم تر میشه(با تجربه ای که قبلا با سایر خودرو ها داشتم)
کلا همه قسمتها کیفیت مطلوبی داشتند بجز کفپوش کف ماشین که واقعا یک افتضاح به تمام معنا هست و باز هم تاکید می کنم که از کفپوش فابریک 141 هم کیفیتش افتضاح تر هست.البته فکر می کنم جدیدا اینطور شده چون پارسال که یک تندر را چک کردم کیفیت خیلی مطلوبی داشت.
مباركه ...نقل قول:
درسته ، پارس خودرو خيلي خوش قوله
به من هم گفته بودن حداكثر برج 10 ، 10/1 رنگ ردن گفتن بياين تحويل بگيرين
نقل قول:
مبارک باشه
البته فعلا زوده که قضاوت کنی . بالای 3000 کیلومتر ماشین بهتر میشه .تو دوره ی آب بندی زیاد فشار نیار.
راستی دوستان این سرویس اولیه ی چجوریه ؟کجا باید ببرمش ؟ ماشین من 7200 تا راه رفته . مصرفش هم، کامپیوتر سفری ، 6.8 لیتر نشون میده.مال شما چند لیتره؟
این ماشین سویس اولیه نداره روی 10000 باید ببری نمایندگینقل قول:
بله نمایندگی هم به من گفت که شما بعد از 10000 تا بیارید نمایندگی برای تعویض روغن و .... و همچنین گفت که تا 4 دفعه یا بعبارتی 40000 کیلومتر ما بصورت رایگان این کار را برای شما انجام میدیم
ضمنا به من گفت که ماشین را بیار همینجا هم دزدگیر با سوکت فابریکش را دارم با قیمت 50-150 تومن(بسته به نوع برند و امکانات) و هم در صندوق عقب را برای شما کلید از داخل ماشین می ذاریم
ضمنا شیرینی هم می خواست که در یک لحظه که مشغول صحبت کردن با یک نفر دیگه بود نشستم پشت ماشین و فلنگ را بستم:31:
سلام
البته این نظر کاملا شخصیه
اما من نفهمیدم شما به چه امیدی با این کابینت سر میکنید
نمیخوام تو ذوقتون بزنم ولی هیچ چی بیشتر از کابینت نیست.....
هیچ قصد توهینی وجود نداره
کاملا نظر شخصیه
به هر حال کابینت خیلی بهتر از قلکه برادر ارجمند.نظر شخصیتونو هم برای خودتون نگه داشته باشید.اعلام نظر به این صورت یعنی توهین به شعور دیگران.
احسان جان مبارک باشه.
هرچی زودتر از ماشینت چند تا عکس بگیر
در مورد دزدگیر من تا حالا فقط مارک تلماتیکس سوکت فابریک دیدم که از 96 تومن داشت به بالا البته جدیدا می گن مارک Easy Car هم سوکت فابریک زده که من هنوز ندیدم.
درمورد این جملهمطمعن هستی . چون تا اون جا که من می دونم پول لوازم مصرفی مثل لنت و روغن و... رو می گیرن و فقط نقص فنی شامل گارانتی می شودکد:نمایندگی هم به من گفت که شما بعد از 10000 تا بیارید نمایندگی برای تعویض روغن و .... و همچنین گفت که تا 4 دفعه یا بعبارتی 40000 کیلومتر ما بصورت رایگان این کار را برای شما انجام میدیم
هزینه تعوضی روغن را هم میگیرننقل قول:
والا به ما که یه همچین چیزی نگفتن
نقل قول:
سلام
کاش شما اول می گفتی که خودت چه ماشینی داری چون فعلا در حال حاضر اگر اقراق نکنیم اگر تندر 90 فول جزء بهترین ماشین زیر 20 میلیون نباشه حدعقل جزء سه ماشین برتر زیر 20 میلیون هست
ولی گمان می کنم شما با این لحن صحبت باید حدعقل پورشه 911 توربو یا شاید هم لامبورگینی گالاردو و .... کمتر سوار نشی
ضمنا در مورد زشتی و زیبایی یک خودرو هم بحث خیلی شده و از تمام این بحثها به این نتیجه رسیدیم که این موضوع کاملا شخصی هست و نمیشه به عموم بسط داد
نقل قول:
راستش خودم هم یکم مشکوک شدم!!! چون در ایران یک همچین چیزی بعید هست
کلا فکر میکنم طرف برای اینکه شیرینی را بگیره داشت یکجوری سر ما را شیره و .... می مالید که موفق نشد
در مورد عکس هم چشم می ذارم :
چون یکم از لحاظ جا در محدودیت بودم نشد عکس کاملتر بذارم
دیگه خودتون ببخشید
به به !!! احسان جان شما که شیرینی ندادی !!! :41:
حداقل یه چندتا عکس با زاویه و کیفیت توپ بگیر تا یکم با فتوشاپ روش کار کنیم !!! :31:
دوستان یه سوال دارم برام خیلی خیلی مهمه
کسی میدونه توی این سری ها 89 چه چیزهایی نسبت به سری های اولی یعنی 86 و 87 عوض شده؟دیقیق میخوام بدونم و اینکه ایا این تغییر خوب بوده یا بد؟
توی اولین سرویس تا جایی که یادمه روغن رو عوض میکنن براتون
آها اصلا یادم اومد
آخرین دفعه ای که سایپا بودم یه تندر 90 برای سرویس اومده بود
فیلتر روغن ، خود روغن ، واسکازین گیربکس و فیلتر هوا رو عوض کردن
یه بازدید هم از جلوبندی کرد
شما که از پارس خودرو ماشین گرفتین سرویس اولیه نداره ماشینتون؟
نقل قول:
خیر گفت که اصلا سرویس اولیه نداره و گفت که "شما کیلومتر 10000 ماشین را بیارید برای تعویض روغن و ... و همینطور بازدید 10000 کیلومتر و همچنین تا 4 دفعه یا 40000 کیلومتر ما مجانی برای شما این سرویس ها را انجام میدیم"
اون قسمت داخل گیومه دقیقا گفته های مسئول نمایندگی بود ولی بیشتر شک روی قسمت آبی رنگ هست
راستش پراید تا 30000 کیلومتر یا 18 ماه گارانتی داره پس جای دوری نمیره اگر تندر تا 40000 کیلومتر گارانتی داشته باشه
البته حتما یک سقف حداکثر دوسال هم براش می ذارن که هر کدوم که زودتر فرابرسه گارانتی تموم میشه
اگه گفتن حتما انجام میدننقل قول:
درش شکی نیست
پراید هم فکر کنم36000 کیلومتر گارانتی داره
بعضی محصولات ایرانخودرو مثله پارس ELX هم 60000 کیلومتر و 3 سال گارانتی دارن
احتمالا تندر هم همین حدود که خودتون میگین باید گارنتی داشته باشه ولی اگه اون سرویس ها رو اگه به شما گفتن انجام میدیم حتما انجام مدین
بله همینطورم هستنقل قول:
سلام
کاش شما اول می گفتی که خودت چه ماشینی داری چون فعلا در حال حاضر اگر اقراق نکنیم اگر تندر 90 فول جزء بهترین ماشین زیر 20 میلیون نباشه حدعقل جزء سه ماشین برتر زیر 20 میلیون هست
ولی گمان می کنم شما با این لحن صحبت باید حدعقل پورشه 911 توربو یا شاید هم لامبورگینی گالاردو و .... کمتر سوار نشی
ضمنا در مورد زشتی و زیبایی یک خودرو هم بحث خیلی شده و از تمام این بحثها به این نتیجه رسیدیم که این موضوع کاملا شخصی هست و نمیشه به عموم بسط داد
ولی در مورد زیبایی و زشتی ماشین گفتم
و گفتم هم که این نظر کاملا شخصیه و هیچ توهینی توش نیست
اما مثل اینکه اون دوستتون اشتباه برداشت کرد من گفته بودم این نظر توهین نیست
سلام به همگی... منم 7500000 پول ریختم برای خرید ولی شهریور ماه تحویل میدن . شما میدونید قیمت کلش چقدر میشه زمان تحویل؟
دوست عزیزمون آقا احسان چه جوری نقد از شرکت خریدن چوم من نتونستم تو هیچ نمایندگی و سایت پارس خودرو قیمت نقدی و شرایط نقدیش رو ببینم.
در ضمن کدوم رنگ این ماشین رو بورسه؟ از لحاظ قیمت و قیافه؟
من خودمم سفید انتخاب کردم...
به امید اینکه منم 1 روزی به ماشینم برسم.
ممنون از شما و مطالب خوبتون. خیلی استفاده کردم
نقل قول:
سلام
من هم ثبت نام کردم البته اواخر آذرماه پارسال و هفته پیش ماشین به دستم رسید
از لحاظ خرید و فروش رنگهای روشن بهتر هست ولی از نظر ظاهر دو رنگ آبی نفتی(یا همون سورمه ای تیره) و همینطور مشکی بهترین ها هستند چون کنتراست این دو رنگ طرح جلو خودرو را کاملا زیبا نشون میده و به اصطلاح پوزه خودرو را که خیلی ها اون را زشت می دونند زیبا جلوه میده
اگر گفتن شهریور تحویل میدن اگر اوضاع به همین منوال باشه تا قبل از 15 شهریور ماشین به دست شما میرسه
برای خود من اول ماه دعوتنامه رسید و 7-10 روز بعد از واریز باقی پول ماشین را تحویل دادند
البته قیمتش یکم رفته بالا و از 13900000 شده 14200000 برای مدل فول
راستی پارس خودرو داره باز هم اینترنتی ثبت نام می کنه
برای ثبت نام اینترنتی می تونید به آدرس زیر مراجعه کنید :
کد:WWW.IRANECAR.IR
با سلام یه سوال داشتم.به نظر شما با 16 تومن بهترین گزینه از میان 206 اس دی-سمند ال ایکس و تندر 90 کدوم از همه بهتره برای یه خانواده 5 نفری لاغر؟.با تشکرنقل قول:
نقل قول:
برای خانواده 5 نفری حالا چه لاغر چه چاق اصلا سراق 206 نرو حالا چه SD چه هاچبک
می مونه سمند و تندر
سمند با موتور معمولی مصرف بالایی داره مثلا در شهر چیزی حدود 12 تا 14 لیتر مصرف داره. اگر قرار هست شما سمند با موتور 1800 را با قیمت 15-16 خریداری کنید من توصیه اکید می کنم که برید به دنبال کادیلاک دویل تمیز با قیمت 8-12 میلیون که از نظر مصرف سوخت با سمند با موتور 1800 تقریبا در یک رده قرار داره و ضمنا فضای بیشتر ایمنی بالاتر و قدرت بیشتری به شما میده
ولی اگر سمند با موتور EF7 بگیرید میشه گفت یک چیز دیگه هست و مصرف به نسبت معقولی داره ضمن اینکه موتور پایه گازسوز هست و دیگه مشکل استهلاک بالای موتورهای دوگانه سوز را نداره
اما تندر 90 می تونه برای شما یک انتخاب خیلی خوب باشه چون از لحاظ فضای سرنشین بعد از کادیلاک بهترین گزینه هست و ضمنا اینمیش هم از بین تمام این گزینه ها بیشتره(الته مدل فول با قیمت نمایندگی 14200 و قیمت آزاد 15)
ضمنا اینجا تاپیک تخصصی تندر هست
شما برای مشاوره بهتر باید برید در لینک زیر و یک تاپیک جدید بزنید و انتظارات خودتون را دقیق بگید تا تمام دوستان در یک انتخاب صحیح شما را راهنمایی کنند :
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=279
دوستان فرق مدل هاي ال 90 و درصورت امكان قيمت هاشون رو ميخواستم.
خيلي ممنون
دوست عزیز براتون مدل ها و آپشن های ال 90 رو آپلود کردم...
فایل pdf است
موفق باشید
کد:http://uploading.com/files/6ffb3mfc/models90.pdf/