من مودمو رست کردم دوباره کانفیگ کردم باز سرعتش 64 کیلوبایت بود. اما الان که سر ظهره دوباره خاموش روشن کردم سرعت شد 220.نقل قول:
ولی مطمئنم امشب که ساعت 1 شد باز سرعت میشه 64.
Printable View
من مودمو رست کردم دوباره کانفیگ کردم باز سرعتش 64 کیلوبایت بود. اما الان که سر ظهره دوباره خاموش روشن کردم سرعت شد 220.نقل قول:
ولی مطمئنم امشب که ساعت 1 شد باز سرعت میشه 64.
شما قبل از ساعت 1 مودمو روشن بزار و دیگه خاموش روشنش نکن تا ip جدید بگیره.ببین فرقی میکنه یا نه.نقل قول:
اخرین باری که مخابرات داشتم اگه از 1 به بعد مودم ip جدید میگرفت محدودیت اعمال میشد.
+
خط شما فیبرنوری هست؟
چند ساعت قبل از ساعت 1 مودمو خاموش روشن کردم. دیگه دست نزدم.نقل قول:
باز ساعت 1 سرعت 64 بود تا ساعت بین 4 و 5. بعدش شد 220 کیلوبایت. الان که ساعت 5و 10 دقیقه ست روی 220 مونده. هیچ کاهش سرعتی هم نداره فقط بین 220 تا 223 کیلو بایت.
بله خطم فیبر نوریه.
زنگ میزنم مخابرات میگه شب سرعت میاد پایین. میگم قبلا نبود. میگه من سیستم رو نگاه میکنم مشکلی نداری حتما خطها شلوغه سرعتت میاد پایین.
میگم ینی طوری خطها شلوغه که سرعتم میمونه روی 64؟ نمودار cfosspeed ی خط دقیقا راست میشه روی 64 کیلو بایت. میگه باید بررسی شه شاید خطط مشکل داره. مودمت مشکل داره.
میدونید که بخوان بپیچونن میپیچونن.
Update Counter : 412
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 37717
Lan Rx : 27887
ADSL Tx : 24619
ADSL Rx : 28468
CRC Down : 0
CRC Up : 0
FEC Down : 0
FEC Up : 0
HEC Down : 0
HEC Up : 0
SNR Up : 26.3
SNR Down : 38.4
Line Attenuation Up : 0.8
Line Attenuation Down : 8.9
Data Rate Up : 508
Data Rate Down : 2048
مشکل از خطه یا از مخابرات؟
Update Counter : 74
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 11090
Lan Rx : 7686
ADSL Tx : 7277
ADSL Rx : 9883
CRC Down : 0
CRC Up : 0
FEC Down : 0
FEC Up : 0
HEC Down : 0
HEC Up : 0
SNR Up : 25.9
SNR Down : 41.9
Line Attenuation Up : 1.8
Line Attenuation Down : 10.9
Data Rate Up : 508
Data Rate Down : 2048
آقا جای مودم رو عوض کردم.. سرعت دانلود خوب شده. 222 میمونه. فقط نفهمیدم. این افزایش سرعت بخاطر تعویض جای مودمه ؟ یا مخابرات این کارو کرده.
خط شما هیچ گونه مشکل نویزی نداره و کم شدن سرعت به مخابرات برمیگرده.نقل قول:
ممنون. :n16:نقل قول:
پست دوم که مشخصات مودم رو دادم سرعتم 220 بود. پست اول سرعت 64. آیا سرعت کم اینترنت به مشخصات پست اول ربطی نداره؟ پست اول ینی این: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم مشکلی نداره؟
مشکل از سمت شما نیست.خیالت راحت...وضعیت خطت در هر دو حالت عالیهنقل قول:
همونطور که گفتم مشکل از سمت مخابراته.
سلام دوسته عزیز منم نتم شبیه شماست منتها افت سرعت از ائل ماه رمضون شروع شده و سرعت منم 64 میشه گاهی وتا بالا میره خطم رو 10 مگه کلا سرعت شب روزم افت کردهنقل قول:
سلام. خدمت دوستان
من از مخابرات عماریاسر سرویس دارم،میخوام سه ماه سرویس با شبانه رایگان بگیرم.
میخواستم بدونم دوستانی که در این منطقه هستند سرعت شبانه شون همون 256کیلوبیته که مخابرات گفته یا بیشتر ؟
ممنون
VAhiD
الان دوماه اینترنت هی قط هی وصل یه ربع کار میکنه ده دقیه قط نیم ساعت قط ده دقیقه کار میکنه سرعتم تو رو 250 کیلو بات شده قبلا 600-700 تا میرفت هربار زنگ میزنم کاری نمیکنن کارشناسم اومد عوضی معلوم نشد چیکا کرد هیچی به هیچ بازم اونظور از چیه چرا اینطوری میکنن منطقه کشاورز مخابرات ابوذر خیلی عوضین
ماه رمضان داغون بود
منم شبانم عجیبه ساعت 1 سرعت 50 ساعت 2 75 تا 4 100 میرسه 5 250 میشه یه ساعتم مونده به 7 1 مگ 1000 میشه موندم بخندم یا گریه کنم :n02:
مشکل افت سرعت شبانه برای شما رفع شد؟
یا فقط من افت سرعت دارم؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام من که جابجا شدم اینم تست روزم هست همون منطقه ام اما افت سرعتم حل شده بود
ولی سرعتم اینجور بود از 1 تا 2 70 میشد از 2 تا 3 150 میشد از 4 میرفت رو 500 از 5 تا 7 بنظرم تا00 1 هم میرفت :n02:
سلامنقل قول:
سرعت شبانه از بعد ماه رمضون درست شده و همون 1مگابایت رو میده؟
+
سرویست 3ماهه 5گیگ هست؟
مخابرات قم اینترنت 100 مگ هم بده ارزش گرفتن ندارهنقل قول:
چون هیچ اعتباری بهش نیس
پشتیبانی زیر صفر ، قطعی های مداوم
همسایمون داره اعصابش داغون شده :n02:
خط رو 10 مگ بستن حالا باید ببینم شبانه با این خط جدید چطوره
سلام:n18:نقل قول:
سرعت شبانه رایگانش چطور بود ؟
کلا چقدر تونستی دیشب باهاش بگیری؟
غیر از مخابرات شرکت دیگری روی فیبر نوری خدمات میده؟ این وسط سپنتا چیکاره هستش؟
دیشب 1 نیم گیگ گزاشتم دانلود شد کلا افت سرعت دارم در طول روز یکی از اشناها 890 مشکل افت داره
خصوص قم نمیدونم ولی معمولا آسیاتک روی فیبر خدمات میده میتونی خودت زنگ بزنی بپرسینقل قول:
سپتا بیشتر مال روستاها و شهرستان اطراف و پردیسان هست ولی مرکر قم زیرنظر خود مخابرات هست
یه سوال توی طرح پیش پرداخت 10 مگ 120 گیگ سالیانه 120 گیگ رو برای کل سال میدن یا همون ماهی ده گیگه؟
سلام، من دو هفتس درگیر جمع آوری این اینترنت مخابراتم، تو پشتیبانی یکی گفت فقط از پنل کاربری درخواست بدی جمع آوری میشه، بعد یه هفته زنگ زدم گفتند که نه باید بری مرکز مخابراتی ۱۹ دی!! بعد کلی چونه زدن با طرف که چرا باید برم این مسخره بازیا چیه، ازش آدرس رو پرسیدم و در کمال ناباوری گفتند که نمیدونند کجاست؟ یکیشون گفت تو زنیبل آباده دقیق نمیدونه زنگ زدم ۱۱۸ گفتند تو باجکه، خلاصه خیلی با مزه بازی درمیارند، مزخرف ترین سیاست واسه نگه داشتن کاربرا، واقعا احمقانست...
کسی آدرسش رو داره؟ تا حالا گیر این بازی های بچگونه مخابرات کسی افتاده؟
زنگ بزن 2021 داخلی 4 واحد بازرسی مخابراتنقل قول:
اونجا آدم های پیگیری هستند و سریع کارت راه میندازند
در ضمن مرکز 19 دی تو باجک کنار بیمارستان کامکار هست روبه روی کوچه 3
شبانه که اصیلا دانلود نمیکنه چن لینک از رد فایل اپلود بوی میزارم همش خطا میده 1 مگ دانلود نکرده
دوستان شبانه خیلی داعونه رو 32 بستن نامردا دوباره:n04:
اگر حوصله داری برو تو بازرسی مخابرات شکایت کن شاید نتیجه دادنقل قول:
bazresi.telecom.ir
ز زدم میگن سراسریه تا اخر هفته درست میشه
بالاخره من هم به جمع قمیون پیوستم خیلی مسخرست مشخصه با اکانتینگ روی 32کیلو بایت بستن مسخره تر اینه که حتی من هم که شبانه رایگان ندارم روی 32 محدود شدم اما ایرانسل سورپرایزم کرد توی پردیسان 4 جیش راه افتاده و الان توی تایم نصف شب تا 20 مگ میره
تست مخابرات قم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست ایرانسل پردیسان قم
مخابرات قم اصلا قابل اعتماد نیستنقل قول:
یک روز قطعه یک روز وصله یک روز سرعتا میاره پایین یک روز میبره بالا یک روز پینگش خوبه یک روزه بده
کلا قابل اعتماد نیست و نمیشه روش حساب کرد بستگی داره حال اون روز مسوولش چطور باشه:n02:
دوست عزیز اصلا گول پشتیبانی رو نخور. دروغه . من امروز مرکز 19 دی بودم. مسوول فروش گفت هر اپراتوری به شما میگه محدود نکردیم دروغه ، رو 256 بستن. فعلا هم همینه و هیچ تغییری ندارن. شرکت سپنتا داره بی مزه بازی درمیاره و دروغ میگه !!!نقل قول:
این 2020 میگه فیبرنوری ها رو روی 5 مگ و 10 مگ نمی بندیم. این قضیش چیه؟ چرا نمی بندن؟
دلیلشون اینه خط فیبر نوری ها نمیکشه و نویز دارن!:n02:نقل قول:
رفیقم خطش فیبرنوری هست رو 2مگ بستن براش...
تو مخابرات قم از این چیزای عجیب زیاد میبینی.:n09:
شما اینجا نویز می بینینقل قول:
کلا من از ای دی اس ال شانس نیوردم
توی تهران که خطم مسی بود دو مگ رو زورکی می کشید حالا که اینجا تا 27 مگ می کشه مخابرات میگه بیشتر نمیشه. 4 جی هم از دیروز تا به حالا توی پردیسان قطعه:n13::n13:
فکر کنم نیاز به تجیهیزات خاصی داره که مخابرات عقب مونده قم پیگیر این چیزا نمیشهنقل قول:
الان تایپک اصفهان نگاه کنید مخابراتشون تجهیزاتش رو ارتقا داره میده و فیبر روی 10 مگ میبنده
اگر حوصله داری 50 تومن بده و یک خط جدید بگیر و خیال خودت راحت کن
خوب مگه جدیده رو سیم مسی میدن؟نقل قول:
دقیق نمیدونم زنگ بزن مرکز مخابرات خودتون بپرس که خط جدید بخوایی مسی هست یا فیبرنقل قول:
ولی چند نفز که میشناختم فیبر داشتند خط جدید گرفتند مشکل حل شده بود
راهی هست که محدودیت شبانه رو بشه برداشت؟
مخابرات هم داخلی رو میبنده و هم خارجی رو برای همین نمیشه دورش زدنقل قول:
کسایی که دنبال شبانه رایگان هستند برن عصرتلکام حداقل سرعت تا 6 مگ باز میزاره و محدود هم نمیکنه
در ضمن سرورای داخلی رو نیم بها حساب میکنه
سلام دانلود شبانه مخابرات اونجور که پشتیبانی گفت روی 30 کیلو بایت هست و بیشتر نمیشود یک ماهه بیشتر اینطوره
خالی کنم بهتره بنظرتون عصر تلکام خوبه شبانش