روی mirror download کلیک کنی دان میشه
اگه با مارکت گوشیت دانلود شد بهم خبرشو بده...مرسی
روی mirror download کلیک کنی دان میشه
اگه با مارکت گوشیت دانلود شد بهم خبرشو بده...مرسی
بارکد ریدرکد:http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=android&action=down&f_id=1489
اینم یه مارکت که همه نرمافزارهارو داره بصورت مجانی دارهکد:http://www.applanet.net/app.apk
مال من هم زود خالي ميشه ،اسپيكرش خرخر داره ،بالا پايين رفتن منوهاش دچار مكثهاي كوچيكه ،اشكال ديگه اي هنوز نديدمنقل قول:
از data manager تیک background data رو بردارید...شارژتون به طور شگفت انگیزی زیاد میشه
میشه تسک کیلر رو جوری تنظیم کرد که یه برنامه خاص رو نبنده؟؟؟
آره تو تنظیماتش برید و برنامه مورد نظرتون رو رو به ignore لیستش اضافه کنید دیگه نمی بندشنقل قول:
دوستان که از باتری شاکین این کارا رو بکنید اگه بازم زود خالی کرد لابد بقول دوستمون تقلبی
1- اول کلا گزینه های قسمت data manager رو غیر فعال کنید (با این اینترنت زپرتی مسخره اشغال همراه اول و ایرانسل با اون هزینه های گزافشون مفت نمی ارزه :2: اصلا من اسم اینترنت میاد قاط میزنم:31:)
2-تو قسمت battery manager >battery profile>batery saver mode رو فعال کنید
3-brightnes گوشی تا جای که امکان داره بیارید پایین (مال خودم که صفر) در صورت لزوم استفاده از نور بیشتر از ویدجت power control استفاده کنید هر وقت لازم شد با یه اشاره اندازه نور صفحه رو تغییر بدید
4-wireless &networks>mobile networks>select network روی 2g only بزارید
دیگه کانکشهای اضافی رو هم خاموش کنید مثل بلوتوس و وایرلس و...
از advence task killer هم واسه بستن برنامه های بلا استفاده باز استفاده کنید
امیدوارم با اینکارا مشکلتون حل بشه
چه جوری ؟؟؟نقل قول:
گزینه ایی برای اد کردن نداره فقط یه گزینه کلیر ال داره...
تو همون قسمت برنامه که لیست برنامه های باز رو داره رو برنامه مورد نظر چند لحظه بزنید تا منو بیاد همونجا گزینه ignore رو بزنید به لیست اضافه میشهنقل قول:
لینک یه بارکد ریدر رو اگه کسی داره ممنون میشم بزاره...
برنامه اوور کلاک مخصوص دیفای رو فقد کدش (اون عکس های شطرنجی) رو پیدا کردم...
احتمالا" شما از برنامه تسک کیلر استفاده میکنی که نمادش آدمک قرمز رنگ هست . من یکبار نصب کردم اما باهاش حال نکردم برگشتم به همون advance task kille که نماد آدمک سبز رنگ داره و تنظیماتشم میتونی انتخاب کنی چه برنا مهاایی رو ببنده با نبنده .نقل قول:
نقل قول:
برنامه بارکد ریدرکد:http://dl.ipcsuite.com/android/business/tool/barcodescanner-3.21.apk
یکی هم لینک پاور کنترل رو میزاره اینجا؟؟؟
ممنون
از دوستان كسي گوشيشو به ورژن جديد ارتقا داده ؟
لطفا نحوه آموزش اينكار رو براي كساني مثل من كه بلد نيستند بگذاريد. - ممنون
[QUOTE=ba maram;6006946]یکی هم لینک پاور کنترل رو میزاره اینجا؟؟؟
پاور ویجتکد:http://download.pandaapp.com/android-app/power-widget2.9.5-id2668.html
سلام به دوستان عزیز! من جدیدم و به تازگی فرومتون رو پیدا کردم. من واقعا عاشق دیفای هستم و می خوام به زودی یکی بخرم اگه خدا بخواد فقط جند تا سوال در مورد گوشی داشتم:
1- آیا Earpiece توی این گوشی مشکل داره یا ممکنه پیدا کنه؟
2-منوهاش نرم هستن؟ یعنی Smooth عوض میشن و در کل Performance دستگاه خوبه؟
3-کیفیت LCD جطوره؟
4-بستن درب پشتیش لم خاصی داره تا آب نره توش؟
5-موتوبلور داره یا شانسی که کسی موتوبلور دارش گیرش بیاد؟
6-در کل بجه هایی که گوشی رو دارن راضی هستن و به من که عاشق گوشی هستم توصیه میکنن یا نه؟
7-اگه از گارانتی فیتکو بخرم خوبه؟
قبل از هر چیز از همه تشکر می کنم.
1-آیا Earpiece این گوشی مشکل داره یا ممکنه مشکل پیدا کنه؟ من تو فروم XDA خوندم یکی از مسئولهای T-Mobile گفته بود اگه یه بلودات زیر جاباطری باشه یعنی اینکه Earpiece مشکلی نداره! آیا چنین چیزی صحت داره؟سلام دوستان عزیز! من تو فروم جدیدم! امیدوارم که حالتون خوب باشه! بچه ها من عاشق دیفای هستم و اگه خدا بخاد میخام تا چند روزه دیگه یکی بخرم فقط چند تا سوال داشتم:
2-خود گوشی منوهای نرمی داره یا به اصطلاح Performance خوبی داره؟
3-بستن درب پشتی لم خاصی داره که آب نره توش؟
4-موتوبلور داشتنش شانسیه یا همشون دارن؟
5-در کل گوشی خوبه و اونای که دارن ازش راضین و به من پیشنهاد میکنن؟
6-پارنتی فیتکو چطوره که ازش بخرم؟
با تشکر از همه ی دوستان عزیز.
چه جوری میشه هوم اسکرین و لانچر گوشی رو عوض کرد؟؟؟
عین برنامه های عادی باید فایل apk شون رو نصب کرد؟؟؟
چنتا هوم اسکرین و لانچر گرفتم ترسیدم یه وقت اشتباه نصب کنم گوشی مشکل دار شه...
یه سوال دیگه...
nandroid چیه؟؟؟
1-مال من که مشکل نداره وتا حالا هم جایی ندیدم بگن مشکل داشته...نقل قول:
2-بله حرکت منو ها خیلی نرمه و سرعت گوشی خیلی خوبه...
3-خیلی خوب من که خیلی با گوشی فیلم نگاه میکنم کاملا راضیم...
5- من با هردو کار کردم(هم بلور دار هم بدون بلور) بزرگترین تفاوتشون اینه که موقع روشن شودن گوشی بقل آرم متورولا یه آرم بلور چشمک میزنه،فرق خاصی نداره...
6- من خیلی راضیم ، البته الان قیمتش فکر کنم رفته بالا اگه بخوای ارزونتر بخری باید صبر کنی...
دوستان رم 16 گیگشو بخام بگیرم چده قیمتش؟؟یکی بهم آمارشو میده
سپاسگذارم:11:
اول برنامه home switcher رو نصب کردم بعد فایل apk لانچر رو نصب کردم بعد از تو برنامه هوم اسکرین رو عوض کردم...نقل قول:
الان رو گوشیم لانچر جینجر برد نصبه ، مال xperia arc رو ریختم خوشم نیومد پاکش کردم....
میتونید یه کلامه تعریف کنید که اگه اون بهتون sms بشه برنامه فعال بشه و حتی در حالت سایلنت شروع به زنگ زدن کنه...
یا میتونید تنظیمش کنید که با یه کلمه دیگه ادرس محل گوشی رو براتون sms کنه (اینشو تست کردم چه با gps چه بدون اون نتونست ادرس رو برام sms کنه ولی برام یه لینک sms کرد که جای گوشی رو تو گوگل مپ مشخص کرده بود با gps روشن محل گوشی رو دقیق مشخص کرد ولی بدون gps دقیقا پیدا نکرد یه 200 300 متر اونور تر رو نشون داد)
اون home switcher رو هم بگو از کجا گرفتی . حال نداریم دنبالش بگردیم .
از 2.2 خبری نشد .
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
اون sms رو به کی میفرسته ؟. و تو گوگل مپ باید بریم ببینیم گوشی کجاست ؟نقل قول:
اون رو باید برات آپ کنم ، اپیدم میزارم همینجا...نقل قول:
از هر خطی به گوشیت SMS بزنی...
مثلا تو تنظیمات برنامه میزنی هر وقت SMS با متن MAP اومد جای گوشی رو مشخص کنه...
برنامه فعال میشه بعد به همون شماره ایی که با هاش به گوشیتون sms زدین جواب میده...
یه لینک میده که باید با مرورگر گوشی یا کامپیوتر باز شه ...
*ویرایش*
Home Switcher v1.4
کد:http://uploadfa.com/nznh8vwhxu49
این home switcher و لانچر ازاسمشون بر میاد که کارشون یجورایی تعویض تم گوشی هست دیگه؟؟اگه اشتباه نکنمنقل قول:
من SPB 3D رو نصب کردم خیلی گوشیم زیبا شده اگه اینا واسه تم هست از اینم میتونید استفاده کنید
کد:http://dl.ipcsuite.com/android/theme/spbshell3d_1.0.1.apk
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
وحتشناک زیباتر شده
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
دیشب گوشیم انداختم تو اب حالی کردیم با بروبکس
آره یه چیز تو همون مایه هاست .نقل قول:
عجیبه که وقتی تویه xt5 یا xt720 لانچرهای جدید نصب میکنم وقتی کلید home رو میزنم میشه انتخاب کرد که به کدوم لانچر سوییچ بشی .
اما تو دیفای اینطوری نیست و وقتی یک لانچر نصب میکنی فقط همون اجرا میشه و برای دسترسی به بقیه باید قبلی رو آنیستال کنی .
البته با این برنامه ظاهرا" مشکل رفع میشه / :20:
من هر بار که از برنامه ها استفاده میکنم یه بار رو ویجت ادونس تسک کیللر میزنم و برنامه ها رو میبنده ولی هر بار مموری اویلبل کمتر میشه...
مشکل از برنامس؟؟؟
چی کارش باید کرد؟؟؟
سرعت گوشی کم میشه یا نه ؟نقل قول:
اگر نه و منوها روون هستن مثل همیشه مشکلی نداره . حساس نشو
هر چی این کمتر میشه سرعت گوشی کمتر میشه....نقل قول:
اینجا یه روش برای فیلمبرداری 720p با دیفای رو توضیح داده و یه نمونه هم ازش گذاشته دوستانی که کاستوم رام ریختن و گوشی رو روت کردن امتحان کنن(البته با مسولیت خودتون:31:) :
اینم نمونه فیلم برداریش:کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1033418
تو این xda عجب کارایی میکنن! :18: خداوکیلی کارشون درسته!کد:http://forum.kut-btu.de/video/VIDEO00017.mp4
ببینید این امضای یکیشونه:
XPERIA X1 with Gingerbread + Motorola DEFY with HTC Sense and Pays-ROM v5.1 Froyo
کسی اون theme رو که به کرمه غذا میدی و بزرگش میکنی و یه لامپم داره که با لمس روشن میشه رو داره یا میتونه لینکشو بده؟تو موبایل یکی از آشناها دیدم کفم برید....:18:
قیمت رم16 گیگ رو هم برا دیفای میگید...
با تشکر
دوستان چجوری میشه با دیفای اینترنت ایرانسل رو واسه لب تاب شر کنیم؟ من قبلا که کلیک داشتم روتش کردم بعد با برنامه های tether میشد از اینترنت ایرانسل استفاده کرد ولی الان که دیفای روت نیس (برنامه z4root نصب کردم ولی force close میده و دیگه نمیخوام روت کنم تا 2.2 بیاد) هر کار میکنم نمیشه ! یامیگه apn مشخص نیس یا کانکت نمیشه !! حتی گزینه اینترنت tether رو هم روشن میکنم نه با کابل نه بلوتوث هیچکدوم جواب نمیده!!!
دوستان الان که دقت میکنم رنگ 2 تا از اون پیچ های بغل گوشیم داره میره :41::41:
مال شما چطوره؟
من که همون موقع دستم رسید یکم رفته بود چون یه مدت دست اشنامون بود بنظرم زیاد مهم نیست ولی جاش جنس پلاستیک پشتش عالیه در ضمن اگه پلاستیک محافظ ال سی دی براش نخریدید حتما بخرید:46:نقل قول:
میگم این 2.2 کی میاد پس؟؟
اصلا توصیه نمیکنم بجز همین رم 2 اورجینال گوشی رم بالاتر براش بگیرید چون امکان اینکه خراب نشه تقریبا 0 هستش امکانش خیلی خیلی زیاده که بعد یه مدت استفاده خراب بشهنقل قول:
قیمت رم16 گیگ رو هم برا دیفای میگید
درضمن من خودم فروشندم کول دیسک با ضمانت مادم العمر 16 گیگ اصلا واسه مشتری نمیارم چون امکان نداره خراب نشه و دردسر درست نکنه کول دیسک که کول دیسک بالای 8 گیگش خرابی زیاد داره این که دیگه رم میکرو بنظرم به همین 2 قانع باش هرچند خیلی کمه ولی نهایتش 4 بگیر البته مارک معروف و با ضمانت باشه مثل ترنسند
البته نه که بگم چون کول دیسک 16 گیگ خراب میشه رم میکرو هم خراب میشه
کلا رم میکرو 2 گیگ و بالاتر هم زیاد دستم میاد که خراب شدن و در کل خرابیشون خیلی بیشتر از کول دیسکه
نقل قول:سلامنقل قول:
منم تا حدودی با حرف این دوستمون موافقم چون متاسفانه حدود 90 درصد رم های میکرو اس دی تقلبی هستند بخاطر همین مشکل براشون پیش میاد.
الان بهترین برند رم میکرو اس دی مال شرکت سندیسکه (SanDisk) . سرعت رم هاش واقعا بالاس.
حالا اگه میخوای رم بگیری با هر ظرفیتی حتما به عددی که داخل یه دایره نوشته شده و رویه رم حک شده دقت کن. چون اون عدد نشون میده که کلاس رمت چنده و کلاس هر چی بالاتر باشه سرعت خوندن و نوشتن رم بالاتر میره.اگه با ظرفیت 8 به بالا گرفتی سعی کن که کلاسش 6 یا 10 باشه. پایین تر ارزش خرید نداره.
این لینک سایت سندیسکه به نوع فونتش دقت کن چون خیلی تقلبی داره
حتما هم از مغازه هایی بگیر که تو کار کامپیوتر هستند اونا بیشتر تو کار اصلش هستند. اگه سندیسک گرفتی حتما شماره سریالش رو داخل خود سایتش ثبت کن تا مطمئن شی اصل خریدی.کد:http://www.sandisk.com/products/mobile-memory-products/sandisk-microsdhc
8 گیگ با کلاس 4 کمتر از 18 تومن
16 گیگ با کلاس 6 کمتر از 40 تومن
16 گیگ با کلاس 10 کمتر از 60 تومن
32 گیگ با کلاس 4 حدود 50 تومن که اصلا پیشنهاد نمیشه چون سرعتش پایینه.
اینم یه شرکته که 16 گیگ با کلاس 10 رو زده. خرید اینترنتی نداره اما اگه بتونی حضوری بری پیش نمایندگیش ارزش خرید رو داره:
کد:http://www.avang.cc/fa/products/Memory/microsd/microSDHC-Class10
من که چندین ساله کارمه به جای فلش (همون کول دیسک) برای تبادل اطلاعات با دوستان از همین رم های میکرو اس دی استفاده میکنم چون چند کارن هم به عنوان میکرو اس دی به کار میرن با یه مبدل ساده تبدیل به کارت اس دی میشن و با یه میکرو ریدر کوچولو تبدیل میشه به یه فلش همراه.:31:
راه حلی چیزی نبود؟؟؟؟نقل قول:
مگه صفحش زد خش نیست؟؟؟نقل قول:
در ضمن اگه پلاستیک محافظ ال سی دی براش نخریدید حتما بخرید
ضدخشه! :46: من با چاقو یه گوشه از صفحش رو امتحان کردم چیزی نشد! :5:نقل قول:
مگه صفحش زد خش نیست؟؟؟
نقل قول:
مگه صفحش زد خش نیست؟؟؟
من بهش چاقو ماقو نزدم همین حالت عادی تو دستم تو جیبم رو میز دوتا خط خیلی ریز افتاد روش نمیدونمم چجوری یکی از دوستان همینجا هم بود که گفت که رو میز کشیده شد خط افتاد روشنقل قول:
ضدخشه! من با چاقو یه گوشه از صفحش رو امتحان کردم چیزی نشد!
بهرحال گفتم که مال شما هم احیانا خط نیفته خود دانید
اگه برنامه astro رو داری برو تو قسمت tools >process manager اونجا هم یه سری از پروسه ها که رم و سی پی یو رو اشغال کرده نشون میده البته حواست باشه پروسه اشتباهی kill نکنی شاید اینجا به نتیجه برسی و پروسه یا پروسه هایی که رم رو اشغال کرده بتونی پیدا کنینقل قول:
من هر بار که از برنامه ها استفاده میکنم یه بار رو ویجت ادونس تسک کیللر میزنم و برنامه ها رو میبنده ولی هر بار مموری اویلبل کمتر میشه...
مشکل از برنامس؟؟؟
چی کارش باید کرد؟؟؟
اتو کیل تسک کیللر رو خاموش کرده بودم،دوباره روشنش کردم الان مموری زیر 220-230 نمیره...نقل قول:
مشکل از برنامس؟؟؟
چی کارش باید کرد؟؟؟
این برنامه برای اشتراک گزاشتن اینترنت گوشی وکامپیوتره ،البته خودم هنوز تست نکردم....
Klink - Tether without root v1.05Requirements: Android 1.5+
Overview: Share your Android's Internet with a PC, without rooting!
Tether your Android phone WITHOUT rooting! Klink only needs a data plan and works without a tethering option.
USAGE:
After installing and running Klink, please tap "Help" and follow the instructions. Klink requires the installation of a small companion program on your PC in order to tether without rooting, so following the step-by-step guide is suggested. The same documentation is also available on our website, in case you would like to follow along on a big screen while at home.
Special note to PdaNet or EasyTether users:
* Klink is comparable in nature to these programs and configuration should be similar.
Note that WiFi hotspot mode without rooting can only be performed with a carrier option; however, you'll find better battery life with Klink's USB connection. A connected laptop can usually reshare the connection with others via WiFi if desired.
Keep in mind that Klink's consumption of data depends on usage.
ABOUT:
Are there moments when you feel like using your computer but cannot find an Internet connection? Perhaps you need to type a long email on the go despite loathing the idea of pecking around on a touchscreen. Or maybe you prefer to easily browse and chat while sending that email on a comfortably sized screen. Whatever your use case, if you have an Android phone with Internet access and want to bring your computer online, Klink is for you!
Klink allows you to share your Android device's Internet connection with your PC. With it, you can run your favorite browser, most chat applications, many games (TCP/IP and UDP support), and more, all using your phone's existing data plan without an additional tethering option. (NOTE: Data and plan limits still apply, so please check the terms of your plan before using Klink.)
FEATURES:
- Does NOT require rooting or a tethering plan to work
- One-time purchase fee -- upgrades are free
- Uses USB for longer battery life and greater speed
- Supports Windows (XP/Vista/7/32-bit/64-bit), Mac OS X 10.5 (or later), and Ubuntu.
- Written in C (NOT Java) for efficiency, speed, and lower power consumption.
* Handles hundreds of simultaneous connections. Klink can take on the most demanding applications.
* Is fast and capable of handling 4g speeds
- Can transparently rewrite "User-Agent" headers so that your PC browser will look like a mobile device when browsing web pages. This can save bandwidth by conveniently defaulting to the mobile version of websites.
- Designed so that network traffic effectively originates from the phone. This differs from rooted devices, which forward packets directly from the PC. Klink is not a modem!
What's in this version:
-Updated traffic rules for better compatibility with operating systems: this should eliminate
the need to exit a Homegroup on Windows 7. ... users and those using Klink as a WiFi adapter
(PC<->Phone<->WiFi) should enable the Allow Private Networks option under Klink's Setting menu
Others may wish to disable this option to isolate all private network traffic
*ویرایش*کد:http://uploadfa.com/7jamjl1j6i8c
مثل اینکه برای کانکت شدن باید به گوگل وصل شه و گوگل هم این سرویس رو برای ما بسته...:41:
برا من که همیشه بین 150 تا 200 و هیچ مشکلی واسه سرعت و برنامه ها نداردنقل قول:
مال منم همینطور.:20:نقل قول:
برا من که همیشه بین 150 تا 200 و هیچ مشکلی واسه سرعت و برنامه ها ندارد
راستی دوستانی که آسفالت 6 رو به راحتی رو دیفای نصب کردن و بازی کردن لینک دانلودش رو اینجا بزارن تا ما هم دانلود کنیم.
مرسی:40: