اینطور که معلومه قرار 3 روز شب بشه:دینقل قول:
ولی فکر کنم این فقط یه شایعه باشه
Printable View
اینطور که معلومه قرار 3 روز شب بشه:دینقل قول:
ولی فکر کنم این فقط یه شایعه باشه
جدا نمیدونم چرا شما 21 دسامبر رو قیامت میدونید؟قیامت که هیچکس خبر نداره (و البته قبلش هم باید نشانه هاش ظهور کنن که یکیش طلوع خورشید از مغرب و غروبش از مشرق و بعدیش ظهور حضرت عیساست.)فقط کره ی زمین قراره نابود بشه و در صورت قیامت کل گیتی یا uinverse نابود میشه
نقل قول:همینو میگم... اگر 21 دسامبر اتفاقی بیفته تضادی با اسلام نداره که! قیامت که نمیخواد بشه که میگید هنوز منجی نیومده! مثلا نظریه کمربند فوتونی چه تضادی با اسلام داره؟!نقل قول:
ماخودمون داریم دستی دستی دنیا رونابودمیکنیم،مثلا ماباعث وبانی سوراخ شدن لایه ی اوزون هستیم.ماداریم محیط زیست رو آلوده میکنیم.ما خودمون به جون هم میفتیم ومیجنگیم.ماداریم یخ های قطبی رو ذوب میکنیم و...:n15:
این جوری که داره پیش میره باید بگم ماداریم خودکشی میکنیم!:n15:
نیازی به فکر کردن نداره کافیه به پست های قبلی سری بزنین تابفهمین که ناسا این قضیه رو رد کرده!نقل قول:
به هر حال اگه قرار باشه چیزی پیش بیاد باید قبلش هم یه اتفاقاتی بیوفته دیگه مثلا فردا
والا ما ایرانی ها از همه بدتر هستیم فقط تو کار شایعات ماهریم
همین قضیه الان ربطش دادن به نابودی ایران و 21 دسامبر (روز جمعه) میگم قراره امام زمان ظهور کنه
والا ما دیگه نمیدونیم چی بگیم به این قوم گمراه.........
سال 2000 هم میگفتن آخر دنیاست و همه کامپیوتر ها به فنا میره ! ما هم اون موقع یه پنتیوم لگن داشتیم ... چقدر نگران بودم سرش بلایی نیاد :n02:
البته اون سال واقعا برا کامپیوتر ها یه مشکل پیش اومد و اون این بود که سیستم ها امادگی پذیرش تاریخ سال 2000 رو نداشتن و اکثرا دچار یه باگ شدید شدن و کلی تغییر و تحول تو صنعت نرم افزاری مجبور شدن به وجود بیارن!! دقیقا خاطرم نیست که ماجراش چی بود...نقل قول:
سال 2000 هم میگفتن آخر دنیاست و همه کامپیوتر ها به فنا میره ! ما هم اون موقع یه پنتیوم لگن داشتیم ... چقدر نگران بودم سرش بلایی نیاد :n02:
نقل قول:درسته . ولی شایعات در حد یه چیز عظیم بود . دقیقا یادمه همه فکر میکردن کامپیوتراشون دیگه حتی روشن هم نمیشه . مخصوصا تو محیط های دانشگاهیکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Year_2000_problem
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هجوم بازدیدکنندگان به روستای فرانسوی بوگراش در هفتههای اخیر خبرساز شده است.
گفته میشود افرادی که راهی این روستا در دامنه کوهستان پیرنه در جنوب فرانسه شدهاند، نگران پایان دنیا هستند و به دلایلی که به نظرشان قانعکننده میرسد، اعتقاد دارند که اگر در این روستا در پای کوه پناه بگیرند، از نبرد آخرالزمان یا همان جنگ خیر و شر در پایان دنیا در امان خواهند ماند.
آنها باور دارند که این جنگ کمتر از ده روز دیگر در ۲۱ دسامبر (اول دی) امسال رخ میدهد.
این هیجان، ساکنان آمریکا تا روسیه و چین را فراگرفته است.
گزارش شده است که فروش چادر و سرپناه موقت به جز مناطق توفانزده آمریکا در دیگر ایالتها و شهرها افزایش یافته است.
مردم در بخشهای مختلف روسیه هم به خرید مواد غذایی کنسرو شده و بستههای کبریت روی آوردهاند.
قیمت شمع در سیبری چند برابر شده و حتی مغازهداران برخی مناطق گفتهاند که ذخیره بستههای نمک در انبارهایشان تمام شده است.
برخی شرکتها هم در فرصتی که فراهم شده است، بستههایی را ویژه " نجات در آخرالزمان" میفروشند.
در این بستهها به جز کبریت و کنسرو، یک شیشه ودکا، صابون و تکهای طناب هم گذاشته شده است.
مردم چین هم به خرید شمع روی آوردهاند.
براساس برخی گزارشها، اغلب پروازها از آمریکا به فرانسه کاملا رزرو شدهاند و بیشتر مسافران هم بلیتهای یکطرفه گرفتهاند.
منبع : BBC
سلام دوستان . دیگه همه ی گفتنیها گفته شد. نظرتون چیه دیگه بشینیم و منتظر بشیم تا شنبه دوم دی . اگر که خبری نشده بود , موافقها دیگه حرفی برای گفتن ندارند و مخالفها میان اینجا و حسابی گرد و خاک میکنند . اگر هم که درست از آب در اومد خدا هممون رو رحمت کنه و بیامرزه . :20:
داره برف میاد؛ مسلماً پایان نزدیکه با این اوصاف...
^ پست پرمحتوا
در راستای پست های "غیر حاشیه ای"...! :jealous:
هر چی بخاری و شومینه و رادیاتور و.. روشن میکنم بازم سردمه.حتما عصر یخبندان شده و ما میمیریم:دی
هیچ باکی از مرگ نیس!
راستی نکنه از این جریان بر علیه ایران سوء استفاده بشه؟ مثلا یه موشک بکوبن وسط تهرون؟
با این اوصاف واجب شد جامع جنگ بر تن کنم
:دی
این چند روزی رو مدیران اسپم هارو نپاکن :31:
بچه ها اینجا هم گرمساره سالی یکی دوبار بیشتر بارون نمیاد
ولی الان سه شبه یه بند داره میاد
هممون میمیریـــــــم:n02:
راستی ما آخر نفهمیدیم 4:30 صب دنیا تمون میشه یا 11:11
منم میرم درکه نزدیک کوه دوشاخ پناه میگیرم خودم چند بار اشیا پرنده باچشام دیدم خیلی کوه عجیبیه هرکی م خواست بیاد :n02:
بعضیا میگن
ساختگیه
ایراد از لنز دوربینه
مشکل پخش نور در سطح ابرها است
به خاطر جو زمینه
و عده ای می گن
اینها همان نشان نزدیک شدن نیبیرو یا همان اریس یا همان سیاره X یا UB313 می باشد
و گرم شدن زمین در اثر گازهای گلخانه ای دروغی بیش نیست برای سرپوش گذاشتن بر روی نزدیک شدن این سیاره که در مداری 3600 ساله به دور خورشید می گردد
تاریخ پر ابهام بشریت در 3600 سال پیش اثبات چنین موضوعی را سخت می کند
ولی گردش بعضی از اجرام آسمانی به دور خورشید با مدار نامتقارن چیز عجیبی نیست
مثل دنباله دار هالی با 76 سال مدار گردشی به دور خورشید
مگر نه اینکه کشف ظهور مجدد این دنباله دار در ابتدا از طریق همین تاریخ نگاری گذشتگان میسر شد
تعداد افرادی که در این نظرسنجی به گزینه ی "بله" رای دادند 66 نفر.
به نظر شما این عدد عجیب نیست ؟ :n02:
درصد رو هم نگاه کنید زده 13 درصد ....
آقا من رفتم یکی از خونه های این یارو مرد چینی رو بخرم کسی خواست بهم خبر بده
چرا عجیبه ؟ یعنی باید درصدش بیشتر باشه ؟
تویِ یه فروم غربی یه پیرمرد نوشته بود : اگر کسی واقعاً از تاریخ پایانِ دنیا خبر داشته باشه هرگز به کسی خبر نمیده . اگر خبر داد پس دروغگو هست .
این خبر فقط از همین سایت منتشر شده ؟ خوب یعنی چی میگن ساختگیه ؟ مگه نگفتن کجا دیده شده ؟ خوب ملت هم باید ببینن دیگه ؟نقل قول:
بعضیا میگن
ساختگیه
ایراد از لنز دوربینه
مشکل پخش نور در سطح ابرها است
به خاطر جو زمینه
این ویدیو خیلی جالب بود :
به نظر نمیرسه ساختگی باشه ولی از یه طرف 2009 گرفته شده و اگه واقعی بود باید تا الان دیگه این نیبرو تابلو میشد تو آسمون همه جا
خب فراماسونها به اعداد مضرب 11 علاقه دارن ، عدد 13 هم جز اعداد مقدسشون هست :n15:نقل قول:
یعنی اینکه این دو رقم هر دوتاش ار اعداد فراماسونی هستن.ای توف تو روی شیطون که این بازیارو دراووردهنقل قول:
ما هم به خدا همینو میگیم .ببین چه فروشی کردن این شرکت های هواپیمایی و غذایی دارویی و.. در آمریکا و سایر نقاط به خاطر این شایعه ساختگی , بعد که همه فهمیدن سرکاری بود میفهمن چه پولی از جیبشون خارج شده و به جیب این یهودیان صهیونیست وارد شده.نقل قول:
حالا راستی راستی بالارو نیگاه کنی ببینی یه جشم بسیار بزرگ سرخ مواد مذابی سرتاسر آسمونی بالای سرمونه و میاد بخوره بهمون:دینقل قول:
من که زود فرار میکنم
دوستان من اشتباهن نظر دادم
نمیشه تغییرش بدم؟
خیــــــــــــرنقل قول:
:n02:
پدر نجوم آماتوری ایران گفت: گفته ها درباره به پایان رسیدن دنیا در21 دسامبر صحیح نیست و نظم حاکم بر جهان و آفرینش، براساس چنین پیش بینی هایی تغییر نیافتنی است.
به گزارش واحد مرکزی خبر، مهندس احمد دالکی در نشست خبری - علمی - تحلیلی «نظریه سه روز تاریکی و پایان جهان» که در مرکز علوم و ستاره شناسی تهران برگزار شد افزود: احتمال پایان جهان در هر تاریخی وجود دارد، اما این تاریخی که براساس آن و به اشتباه تاریخ پایان جهان شایع شده است فقط تاریخ پایان تقویم قوم مایاها در مکزیک است که بهانه ای برای برخی شایعه سازان در این زمینه شده است.
این پژوهشگر علم نجوم با اشاره به سفری که برای تحقیق به مکزیک و محل اصلی زندگی مایاها داشته است گفت: تقویم مایاها در21دسامبر صفر می شود و دوباره از ابتدا آغاز به شمارش میکند، پس این صفر شدن تقویم به معنی پایان جهان نخواهد بود.
وی دلایل دیگری که زمین را تهدید میکند از جمله احتمال طوفان های خورشیدی و برخورد ستارگان دیگر با زمین را وقایعی بسیار ناچیز(1 در 250000) ذکر کرد.
مهندس دالکی یکی از دلایل این پیش بینی ها را علاقه مندی انسان ها به خیال دانست و گفت: پیش بینی هایی که مبنای علمی و استدلالی ندارد، دلالت بر تخیل انسان دارد و همواره عده ای هستند که با کنجکاوی در پی حدس زدن زمان و مکان وقایعی هستند که برای همه سئوال انگیز بوده و هست.
وی با اشاره به این که اینگونه پیش بینی ها درباره وقوع پایان دنیا در سال هزار و دو هزار میلادی نیز رقم خورده بود گفت: براساس علم نجوم، عمر خورشید به پایان خواهد رسید اما این موضوع بعد از میلیون ها نسل ما اتفاق خواهد افتاد.
پدر نجوم آماتوری ایران درباره برخی گفته ها به نقل از ناسا گفت: ناسا مرکز علمی پیشرفته ای است که این گونه پیش بینی های غیر علمی را نمی توان به این مرکز نسبت داد.
منبع : تابناک
لینک
[HTML]http://www.tabnak.ir/fa/news/291658/%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D9%85-%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%A7-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF-%D9%86%D9%87-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-[/HTML]
سلام .نقل قول:
یادِ یه جوک در موردِ صدام افتادم :
صدام هر وقت انتخاباتِ ریاست جمهوری بود با 99% قبول میشد همیشه !!!. شش ماه قبل از سرنگونیش در آخرین انتخابات 100% شد !!!! میگن یه نفر رفت با رفیقش رای داد .
وقتی اومدن بیرون تو راهِ خونه به دوستش گفت من به صدام رای ندادم به رقیبش رای دادم . دوستش میگه چی؟؟؟!!!! مگه از جونت سیر شدی .
بدخت کارت تمومه میان میگیرنت میبرنت شش ماه شکنجه میشی بعدش هم تیربارون میشی و پول فشنگها رو هم از خانوادت میگیرن!!!
طرف که از ترس نزدیک بوده سکته کنه میدوه میره حوزه ی انتخابی و با گریه و ترس و لرز میگه میگه آقا میبخشین , منِ بدبخت حواسم نبود به جای آقایِ صدام حسین رای دادم به رقیبشون . به خدا حواسم نبود شما به بزرگواری خودتون ببخشین , تو رو خدا رایِ من رو بیارین تا عوضش کنم .
بهش میگن :
خودمون میدونیم و درستش کردیم . برو دنبالِ کارت , وای به حالت اگر دفعه ی دیگه اشتباه کنی .
با در نظر داشتن آنچه پژوهشگران و باستانشناسان از تمدن مترقی مایا توصیف میکنند،
برخی باور دارند که پایان یافتن تقویم مایاها در این روز به معنای پایان دنیا و فرارسیدن موعدی است که در مذاهب مختلف با عنوان آخرالزمان شناخته میشود.
اسون گرونمیر، پژوهشگر (رمزگشایی) زبان مایایی به آسوشیتدپرس گفته است که طبق این سنگنوشته، یکی از خدایان مایاها به زمین باز خواهد گشت.
به گفته او، در این سنگنوشته آمده است که در روز موعود، بولون یوکته، خدای جنگ و خلقت در باورهای مایایی، به زمین بازمیگردد.
ایدهای که به "وعده آمدن منجی" در فرهنگها و مذاهب مختلف شباهت دارد.
اما با آن که کارشناسان و پژوهشگران فرهنگ مایا تاکید کردهاند که پایان این تقویم (همانند دیگر تقویمها) به معنای آغاز یک دوره جدید و نه پایان یافتن دنیاست،
افرادی که اعتقاد دارند زندگی روی زمین روزی به پایان خواهد رسید، با هیجان در انتظار وقایعی هستند که ممکن است در روزهای آینده رخ دهد.
منبع: BBC
دقت کن رو MR.CART علامت مثبت زده یعنی راضیه :دی در کل من معتقدم دنیا تموم میشه و اگه به احتمال 1%نشد سه روز تاریکی هممون رو میکشه :دی البته همونچه که خدا بخواد میشه
بالاخره کدومش میشه؟نقل قول:
دنیا تموم میشه؟
یا اونی که خدا میخواد میشه؟
اتفاقا نشانه های قیامت که تو خود قرآن هم اومده بسیار زیاد شده یکیش اینکه در کشور های اسلامی مثل همین مصر و ... جنگ های خونین به راه میفته دومیش اینکه دروغ و فساد و ... زیاد میشه خدا میدونه ما تو روز چند تا دروغ میگیم :n02: و و و و و ... ولی در کل فکر نکنم دنیا تموم بشهنقل قول:
جدا نمیدونم چرا شما 21 دسامبر رو قیامت میدونید؟قیامت که هیچکس خبر نداره (و البته قبلش هم باید نشانه هاش ظهور کنن که یکیش طلوع خورشید از مغرب و غروبش از مشرق و بعدیش ظهور حضرت عیساست.)فقط کره ی زمین قراره نابود بشه و در صورت قیامت کل گیتی یا uinverse نابود میشه
اینو مطمئن باشید که یه انقراض بزرگ در انتظار این جهانه ولی معلوم نیست کی شاید فردا شاید 100 سال دیگه
منظورتون از جهان چیه ؟؟؟ کل کیهان و دنیا ؟؟؟ یا فقط کره ی زمین ؟؟؟
اگه منظورتون کل کیهان و دنیا هست که این امکان وجود داره که نابود بشه چون فعلا جهان در حال انبساط هست یعنی هی داره بزرگ و بزرگ تر میشه ولی بالاخره روزی هم میرسه که جهان دچار انقباظ ( کوچک شدن ) میشه و دنیا نابود میشه اما این این مسئله ملیارد ها ملیارد سال دیگه اتفاق میفته
ولی اگه منظورتون زمین یا همون کره ی زمین هست باید بگم بله خطر نابود شدنش زیاد هست ممکنه تو همین سال ها نابود بشه
حالا یه سوال : :n02: ولی نمیخوام با این سوالم دوستان رو از بحث اصلی دور کنم پس لطفا اگه جواب سوالمو میدونید فقط پاسخشو بدید و دوباره به بحث اصلی برگردیم ، سوالم اینه :
همانطور که میدونید کیهان در حال بزرگ شدنه ( قبلا هم گفته بودم ) اما این سوال ذهنه منو مشغول کرد که خود کیهان در چه محیطی داره بزرگ میشه ؟؟؟؟!!!
نه منظورم خود کره زمینه چون از لحاظ عقلی هم حساب کنی اگه جمعیت همین طور رشد کنه تا 100 سال اینده وضع عجیبی پیش میاد چه برسه به سالیان بعدنقل قول:
نقل قول:
اینطوری که مایاها گفتن قراره سیاره ای با زمین برخورد کنه و زمین از بین بره ، پس فقط زمین نه گیتی.
بخش دوم هم فک کنم این پست کمی جواب سوال شمارو بده.
فكر كنم چون هنوز انتهاي ماده ي تاريك يافت نشده و بيشتر اون رو بي نهايت مي نامند پس كيهان در همين ماده ي تاريك بسط پيدا مي كنه ! مگر اينكه در سئوال شما منظور از كيهان شامل خود ماده ي تاريك هم باشه !نقل قول: