اوج نگیر پسرمنقل قول:
یورگن کلوپ: تنها بارسلونا بهتر از دورتموند است
اوج نگیر عزیزم
: دی
Printable View
اوج نگیر پسرمنقل قول:
یورگن کلوپ: تنها بارسلونا بهتر از دورتموند است
اوج نگیر عزیزم
: دی
شالکه 5 – دویسبورگ صفر: شالکه قهرمان جام حذفی
شالکه توانست به پنجمین قهرمانی خود در جام حذفی برسد.
سایت گل – شالکه به شش باخت پیاپی خود خاتمه داد و دیدار نهایی فصل را با نتیجه پنج بر صفر مقابل دویسبورگ پیروز شد تا فاتح جام حذفی شود.
رهبري شالكه در داخل زمين را ' مانوئل نوئر ' دروازه بان اين تيم به عهده داشت كه بايرن مونيخ سخت در تلاش است وي را به خدمت بگيرد.
نوئر 25 ساله به باشگاهش گفته است حداكثر تا ژوئن 2012 در شالكه خواهد ماند و بايرن انتظار دارد تا قبل از فصل آينده قراردادي با وي امضا كند كه طبق گزارشها يك قرارداد 25 ميليون يورويي خواهد بود.
اين دروازه بان آلمان پس از پيروزي پرگل تيمش بر دويسبورگ حريف دسته دومي خود، جام قهرماني را بالاي سر برد.
شالكه كه در اواسط فصل علي كريمي را به خدمت گرفت در اين ديدار بر دويسبورگ سلطه داشت و نوئر به ندرت در جارجوب دروازه با مشكل روبرو شد.
دویسبورگ در ابتدای بازی موقعیتهایی برای گل زنی داشت اما بیتجربه عمل کرد تا آن که جولین درکسلر در دقیقه 18 توپی عمقی را گرفت و از پشت محوطه جریمه با شوتی سنگین گل اول را زد.
هونتلار سپس در دقیقه 22 سانتر خوب جفرسون فارفان را به دروازه حریف زد و فاصله را دوبرابر کرد.
سرنوشت بازی در دقیقه 43 عملا مشخص شد و بندیکت هوودس بر خلاف جریان بازی با ضربه سر گل سوم شالکه را زد.
در نیمه دوم خورادو در دقیقه 55 گل چهارم را زد و در دقیقه 70 و در حملات دویسبورگ و رها کردن دفاع بود که گل پنجم هم زده شد؛ گوران سوکالو مقابل دروازه خود کنترل توپ را از دست داد و هونتلار به آسانی گلزنی کرد.
این پنجمین قهرمانی شالکه در جام حذفی است و آنها حالا به لیگ اروپای فصل بعد راه یافتهاند.
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
جشن قهرمانی شالکه در جام حذفی؛ گزارش تصویری
شالکه که در رقابت های بوندس لیگا نتایج خوبی کسب نکرده بود، با قهرمانی در لیگا پوکال به لیگ اروپا رسید
سایت گل- شالکه موفق شد با پیروزی 5-0 مقابل دویسبورگ دسته دومی، فصل را با یک جام به پایان برساند؛ این احتمالا آخرین بازی مانوئل نویر برای شالکه نیز بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در غیاب علی کریمی، آتسو اوچیدا، مدافع ژاپنی شالکه حسابی با جام قهرمانی خوش گذراند!
رائول: شالکه باید فصل بعد قوی تر باشد
بعد از 5 سال دوری از تیم ملی، رائول به بازگشت فکر می کند
سایت گل- رائول، مهاجم باتجربه شالکه، اعلام کرد اگر بیسنته دل بوسکه او را به تی ملی اسپانیا دعوت کند، پیشنهاد او را قبول خواهد کرد.
آخرین دیدار ملی رائول برای اسپانیا، شکست 3-2 مقابل ایرلند شمالی در مقدماتی یورو 2008 بود و دل بوسکه در زمان حضور در تیم ملی اسپانیا هرگز این بازیکن باتجربه را به تیمش دعوت نکرد.
اکنون بعد از 5 سال دوری از تیم ملی، رائول به بازگشت فکر می کند.
او پس از پیروزی 5-0 شالکه مقابل دویسبورگ در فینال جام حذفی آلمان گفت:" بازی در تیم ملی اسپانیا همیشه یک رویاست اما اول باید سرمربی من را دعوت کند. آنها همین حالا هم تیم قدرتمندی هستند."
او که در اولین فصل حضورش در بوندس لیگا در 49 بازی 19 گل برای شالکه به ثمر رساند در مورد قهرمانی تیمش در جام حذفی گفت:" باید از هواداران تشکر کنیم و همین طور از همه مردم اسپانیا تشکر می کنم. من به آلمان آمدم تا جام به دست بیاوردم و خوشحالم که این اتفاق رخ داد."
او معتقد است این قهرمانی می تواند سکوی پرتابی برای فصل بعد باشد.
" اکنون باید از این موفقیت لذت ببریم. بار دیگر در رقابت های اروپایی حضور خواهیم داشت. خیلی مهم است که تیم در فصل آینده قدرتمندانه تر در رقابت ها حضور داشته باشد زیرا شالکه 50 سال بود که منتظر کسب جام بود."
رائول 102 بازی ملی برای اسپانیا انجام داد و با 44 گل بهترین گلزن تاریخ بازی های ملی اسپانیا بود تا اینکه داوید ویا به تازگی رکورد او را شکست.
اسپانیا در ماه جولای دو دیدار دوستانه با آمریکا و ونزوئلا برگزار می کند و احتمال دارد رائول برای این دو دیدار به تیم ملی فراخوانده شود.
وبسایت هواداران بایرن مونیخ در ایران- ریکاردو مونتلیوو به نظر می رسد در آستانه جدایی از فیورنتینا باشد. یکی از گزینه های وی برای ادامه فوتبال در خارج از ایتالیا باشگاه بایرن مونیخ است.
این هافبک ملی پوش و 26 ساله پیشنهاد باشگاه فیورنتینا را برای ادامه همکاری رد کرده است و به نظر ادامه حضور او در این باشگاه امکان پذیر نباشد.
به گزارش روزنامه محلی کورییر فیورنتینو، جیووانی برانچینی مدیر برنامه های مونتلیوو در حال مذاکره با غول های باواریا است.
این انتقال برای مونتلیوو نیز می تواند مناسب باشد زیرا او اصلیتی آلمانی دارد و می تواند با حضور در بایرن در لیگ قهرمانان نیز حضور داشته باشد.
فیورنتینا به نظر برای جایگزینی وی اکسل ویتسل را از استاندارد لیژ در نظر گرفته است.
......................کد:http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4155
پ ن: شخصا از بازیش خوشم می اد . از معدود بازیکنای ایتالیایی که می پسندم . به نظرم اگر بگیرنش می تونه زوج مناسبی رو با شوانی تشکیل بدن.
رئیس باشگاه شالکه: امیدوارم نویر فصل بعد هم با ما باشد
این دروازه بان 25 ساله که تا تابستان 2012 با شالکه قرارداد دارد،حاضر به تمدید قرارداد با آبی ها گلزن کرشن نشده و انتظار می رود در همین تابستان راهی بایرن مونیخ شود
سایت گل- کلمنس تونیس، رئیس باشگاه شالکه، با فروش مانوئل نویر، دروازه بان تیمش موافق نیست.
این دروازه بان 25 ساله که تا تابستان 2012 با شالکه قرارداد دارد،حاضر به تمدید قرارداد با آبی ها گلزن کرشن نشده و انتظار می رود در همین تابستان راهی بایرن مونیخ شود.
با این وجود به نظر می رود مدیران شالکه با این انتقال موافق نیستند و تونیس از جلسه هیئت مدیره برای بحث در مورد آینده نویر خبر داد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این تصمیم بسیار مهم است و به همین دلیل ما یک جلسه ویژه در مورد این موضوع خواهیم داشت. من قویا با فروش او مخالف هستم. ما با فروش او یکی از بهترین بازیکنان مان را از دست می دهیم.
مانوئل اکنون دروازه بان ماست و یک سال دیگر نیز با ما قرارداد دارد. بنابراین من انتظار دارم او فصل آینده نیز با ما بماند."
عدم تصمیم گیری مدیران شالکه موجب شده تا نویر خود نیز نداند فصل آینده برای چه تیمی بازی خواهد کرد. این ملی پوش آلمانی به خبرنگاران گفت:" من نمی دانم فصل بعد برای چه تیمی بازی خواهم کرد. تنها می توانم بگویم باشگاه هنوز تصمیمی نگرفته است."
پ ن::18:
یوونتوس، مشتری جدید ریبری
به گزارش نشریه توتواسپورت، باشگاه یوونتوس به دنبال به خدمت گرفتن فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ است.یوونتوسی قصد دارند در بازار نقل و انتقالات تابستانی چند بازیکن بزرگ به خدمت بگیرند و پیش از این از کارلوس تبس و سرخیو آگرو به عنوان گزینه های آنها در بازار نقل و انتقالات یاد می شد.
اکنون این ستاره 28 ساله فرانسوی نیز به فهرست خرید های احتمالی آنها اضافه شده است زیرا سبک بازی او بک سبک هجومی تیم های آنتونیو کونته، که گفته می شود فصل آینده سرمربی تورینی ها خواهد بود، همخوانی دارد.ریبری در سال 2007 از المپیک مارسی به بایرن مونیخ پیوست و از آن زمان یکی از بازیکنان کلیدی این تیم حسوب می شود. او بعد از فصل ناامیدکننده ای که در رقابت های فصل گذشته سپری کرد، در رقابت های این فصل بار دیگر به روزهای خوبش برگشت.پیش از این رئالی ها برای خرید این بازیکن ابراز علاقه کرده بودند اما به نظر نمی رسد بایرنی ها علاقه چندانی برای از دست دادن این بازیکن داشته باشند. ریبری تا سال 2015 با بایرن قرارداد دارد.
Juventus monitoring Bayern Munich's Franck Ribery - report
کد:http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/05/22/2498238/juventus-monitoring-bayern-munichs-franck-ribery-report
.
سلام رفقا .
- خبر بالایی رو دیدین ؟:31:. نمیدونم یووه پیش خودش چی فکر کرده که داره به ریبری فکر میکنه اصلا :27:. خَب ریبری که تا ۲۰۱۵ قرارداد داره، پس خیالمون راحته . وضعیت قرارداد روبن چجوریاس ؟ تا کی قرارداد داره با بایرن ؟
- این شالکه هم که دیگه داره با روح و روانمون بازی میکنه ها :13:. امیدوارم رسیدنشون به لیگ اروپا پشیمونشون نکنه از انتقال نویر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . از طرفی یه دروازه بان خوبم گیر بیارن که بتونن تو لیگ اروپا خودی نشون بدن . آژاکسیا استکلنبرگ رو که به منچسترم ندادن، چه برسه شالکه . امیدوارم در آخر نویر رو بدن بایرن و و یه دروازه بان خوبم گیر بیارن .
- راستی نظرتون در مورد مبلغی که بایرن برای نویر میخواد بده چیه ؟ کینگ کان که گفته بود برا کسی که یه سال دیگه قرارداد داره فقط، ۲۵ میلیون دادن، باج هست . دیروزم که رودی فولر گفته بود دیوونگیه !!
من که میگم ارزشش رو داره حتما . نظر شما چیه ؟
.
به نظر من هم 25 تا ارزش نویر رو داره . به هر حال می تونه تا چند سال دروازه رو بیمه کنه .
ولی فکر کنم اینا یه جور بازی برای پایین اوردن رقم باشه
.................
انجمن ورزش هم که کم کم داره جون می گیره . دوستان همت کنید یک تاپیک تر و تمیز واسه بایرن بزنید . همون عنوانش جیگر ادم رو حال می اره:31:
قرارداد روبن تا 2013 هستش و باید منتظر باشیم که از ژانویه به بعد شایعات درباره روبن بلند بشه همونطور که درباره ریبری از 18ماه قبل به پایان رسیدن قراردادش بلند شد ولی خب همه میدونیم که روبن حتی اگه تمدید هم نکنه تا 2013 تو تیم میمونه مثل بالاک
یووه رو هم وللش،من فکر کنم تا حالا بیشتر از 20تا بازیکن بزرگ رو زیرنظر گرفتن ولی کیا رو خریدن؟
یه نگاه به ترکیبشون بندازید متوجه میشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
افزایش فشار برای ماندن نویر در شالکه
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کلمنتس تونیس، رییس باشگاه شالکه در مصاحبه ای با شبکه ملی اکراین اعلام کرد که هنوز مشخص نیست نویر در شالکه خواهد ماند یا خیر.
" هنوز هیچ چیز مشخص نیست اما این احتمال بسیار زیاد وجود دارد که مانوئل نویر برای فصل آینده در شالکه بماند، شرکت گازپروم و آقای ولادیمیر پوتین، نخست وزیر کشور روسیه از ما خواستند که نویر را در این تیم نگه داریم، امیدوارم که بتوانیم بهترین تصمیم را بگیریم که به باشگاه و نویر، ضربه ای وارد نکند، من متوجه هستم که او دوست دارد از شالکه جدا شود اما نباید فراموش کنیم که تا سال ۲۰۱۲ با شالکه قرارداد رسمی دارد و بر طبق قرارداد موظف است که در این باشگاه بماند. "
پ ن : دیگه شالکه داره زیاد سخت می گیره اخرش چی یک سال دیگه بمونه و بعد بره که چیزی دست شما رو نمی گیره!کد:http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4159
...................................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، میروسلاو کلوزه در مصاحبه ای با روزنامه نود اکراین، اعلام کرد که علاقه زیادی به باشگاه بایرن مونیخ دارد.
" من، تیم خود را دوست دارم، بایرن برای من همه چیز است، من قصد جدایی از باشگاه ندارم، در اینجا همه چیز راضی کننده است، هواداران و بازیکنان در بایرن از من حمایتهای زیادی میکنند که من دوست ندارم، این عشق و احترامی که نسبت به من وجود دارد را از دست بدهم، اگر از من بپرسند که در چه باشگاهی بازی خواهم کرد، من میگویم در هیچ باشگاهی، چون میخواهم در باشگاه خود بمانم. "
پ ن : عشق است اون معرفت تو میرو جان:11:فقط امیدوارم هر وقت گومز اماده نبود تو باشی و هر وقت تو اماده نبودی گومز . راستی پترسن هم هست .کد:http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4157
سیلی یکی از هواداران شالکه در جشن قهرمانی به نویر
یکی از هواداران شالکه در جریان برگزاری جشن قهرمانی شالکه در جام حذفی به نویر کشیده زد
سایت گل- مانوئل نویر دروازه بان شالکه در جریان مراسم جشن قهرمانی این تیم در جام حذفی در شهر گلزنکرشن ، کشیده ای از یکی از هواداران دریافت کرد
شالکه در فینال این رقابتها توانست با نتیجه 0-5 دویسبورگ را شکست دهد و به حام قهرمانی برسد و بدین ترتیب به صورت اتوماتیک به رقابتهای فصل بعد لیگ اروپا راه خواهد یافت.
از سوی دیگر صحبتهایی درمورد جدایی نویر از شالکه و پیوستنش به بایرن مونیخ به گوش می رسد و همین موضوع باعث شده تا هواداران تیم آبی پوش با رفتار خشنی با دروازه بانشان رفتار کنند. در جریان جشنهای قهرمانی شالکه، یکی از هواداران این تیم به نشانه ابراز ناراحتی اش از تصمیم نویر برای عدم تمدید قرارداد با این تیم، به او کشیده زد
قرارداد کنونی نویربا شالکه در پایان فصل 12-2011 به اتمام می رسد ولی این دروازه بان 25 ساله از تمدید قراردادش با این تیم سرباز زد. این روزها شنیده می شود که او در حال انتقال به بایرن است و حتی سران بایرن انجام مذاکرات برای جذب او را تائید کرده اند.
نویر در این رابطه به اسکای دوچلند گفت:« پاسخ من روشن است.نظری در مورد اینکه به بایرن خواهم رفت یا نه ندارم. کسانی که مسئول انجام این کارها هستند، می دانند.باید صبر کنم.»
همین موضوع که نویر از ابراز تعهد نسبت به شالکه سرباز می زند، خشم هواداران این تیم رابه همراه داشته است.
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
ریکاردو مونتولیوو گزینه بایرنی ها
ه گزارش روزنامه محلی کورییر فیورنتینو، جیووانی برانچینی مدیر برنامه های مونتلیوو در حال مذاکره با غول های باواریا است
سایت گل - -به نظر می رسد ریکاردو مونتولیوو در آستانه جدایی از فیورنتینا باشد. یکی از گزینه های وی برای ادامه فوتبال در خارج از ایتالیا باشگاه بایرن مونیخ است.
به نوشته وبسایت هواداران بایرن مونیخ در ایران این هافبک ملی پوش و 26 ساله پیشنهاد باشگاه فیورنتینا را برای ادامه همکاری رد کرده است و به نظر ادامه حضور او در این باشگاه امکان پذیر نباشد.
به گزارش روزنامه محلی کورییر فیورنتینو، جیووانی برانچینی مدیر برنامه های مونتولیوو در حال مذاکره با غول های باواریا است. این انتقال برای مونتولیوو نیز می تواند مناسب باشد زیرا او اصلیتی آلمانی دارد و می تواند با حضور در بایرن در لیگ قهرمانان نیز حضور داشته باشد.
فیورنتینا به نظر برای جایگزینی وی اکسل ویتسل را از استاندارد لیژ در نظر گرفته است.
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
کلوزه:نمیخواهم به باشگاه دیگری بروم
سایت گل - میروسلاو کلوزه در مصاحبه ای با روزنامه نود اکراین، اعلام کرد که علاقه زیادی به باشگاه بایرن مونیخ دارد و این تیم را ترک نمی کند.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اوگفت:" من، تیم خود را دوست دارم، بایرن برای من همه چیز است، من قصد جدایی از باشگاه ندارم، در اینجا همه چیز راضی کننده است، هواداران و بازیکنان در بایرن از من حمایتهای زیادی میکنند که من دوست ندارم، این عشق و احترامی که نسبت به من وجود دارد را از دست بدهم، اگر از من بپرسند که در چه باشگاهی بازی خواهم کرد، من میگویم در هیچ باشگاهی، چون میخواهم در باشگاه خود بمانم
قهرمانی بروسیادورتموند:
محتوای مخفی: سری3عکس های جشن قهرمانی(متفاوت ببینید)
بکنباوئر: بایرن مونیخ با فانخال هشتم میشد
فرانس بکنباوئر، رییس افتخاری باشگاه بایرن از اولی هوینس، رییس باشگاه تشکر کرده که لوییس فانخال را اخراج کرد.
فانخال پس از نتایج ضعیفی که گرفت برکنار شد و جایش را به آندریاس یونکر داد. بکنباوئر میگوید این تغییر لازم بود: «اگر اولی این کار را نمیکرد، فانخال هنوز مربی ما بود و ما به رتبه هشتم میرسیدیم!»
با آن که دارنده بیشترین عنوان قهرمانی بوندسلیگا در نهایت سوم شد و به لیگ قهرمانان رسید، اما بکنباوئر میگوید که تیم نیاز به تغییر دارد: «کریستین نرلینگر (مدیر ورزشی بایرن) کارش را به خوبی انجام داده. البته متاسفانه او هنوز از پسزمینه به جلوی تصویر نمیامده. این تغییر باید انجام شود تا او پذیرفته شود.
نرلینگر بیش از حد به دستاوردهای فرد پیشین احترام میگذارد.»
بکنباوئر همچنین به کار مارکوس بابل، مدافع پیشین بایرن احترام گذاشت. او با هرتا برلین به دسته برتر صعود کرد و بکنباوئر گفت: «عملکرد بابل فوقالعاده بوده است. ما بسیار از او میشنویم. او دیانای بایرن را دارد. او فردی در قالب یورگن کلوپ است. او حتی در دوران بازی هم باهوش و مشتاق بود.»
Franz Beckenbauer: Bayern Munich would have finished eighth in Bundesliga under Louis van Gaal
کد:http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/05/23/2499547/franz-beckenbauer-bayern-munich-would-have-finished-eighth
.
نوری شاهین، برترین بازیکن سال بوندس لیگا
ستاره ترکیه ای دورتموند با 46.1% آرا برترین بازیکن رقابتهای این فصل لالیگا شد
سایت گل- نوری شاهین، خرید جدید باشگاه رئال مادرید که تاهفته پیش پیراهن بوروسیا دورتموند را برتن می کرد به عنوان بهترین بازیکن این فصل بوندس لیگا معرفی شد. این نظرسنجی سنتی از سوی مجله کیکر درمیان بازیکنان بوندس لیگا انجام شد و نوری شاهین که این فصل را با بوروسیا دورتموند به مقام قهرمانی بوندس لیگا رسیده بود، با کسب 46.1% آرا به عنوان برترین بازیکن فصل گذشته بوندس لیگا برگزیده شد. ماریو گوتزه، هم تیمی اش با 18.7% دوم شد.
آرتورو ویدال شیلیایی بازیکن بایرلورکوزن با 7.4 % آرا سوم شد و آرین روبن بازیکن هلندی بایرن مونیخ با 7% چهارم شد. ماریو گومز با 6.7 درصد در رتبه بعدی قرار گرفت.
مانوئل نویر ، دروازه بان شالکه هم با 70% آرا برترین دروازه بان بوندس لیگا شد.
Schalke make last-ditch effort to keep Manuel Neuer - report
شالکه داره آخرین تلاشش رو برای نگه داشتن نویر انجام میده . طبق گزارش ها خبر رسیده که سران شالکه پیشنهادی
برای تمدید قرارداد ۴ ساله به مانوئل نویر دادن که بر اساس این قرارداد سالی ۷ میلیون یورو حقوق نویر هست. خبرها
حاکی از اونه که بعد از جشن قهرمانی شالکه در جام حذفی آلمان، کلمنت تونیس، رییس شالکه و مانوئل نویر در مورد موندن
نویر با هم صحبت کردن اما نویر حاضر به صحبت در مورد اون جلسه نیست. نویر به بیلد گفته: " دوست ندارم هیچ چیزی از
جلسه ام با تونیس بگم." شالکه ای ها با توجه به تمدید قرارداد خودشون در هفته ی گذشته با شرکت گازپروم تا سال ۲۰۱۷
که بیش از ۸۰ میلیون یورو به حسابشون واریز کرد و درخواست ولادیمیر پوتین مالک گازپروم مبنی بر موندن نویر، امیدوارن که
بتونن نویر رو در شالکه نگه دارن. شالکه ای ها بیش از ۲۰۰ میلیون یورو بدهی دارن.
کد:http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/05/23/2499556/schalke-make-last-ditch-effort-to-keep-manuel-neuer-report
-------------------------------------------------
Club Brugge's Ivan Perisic confirms move to Borussia Dortmund
.
روز ۲۲ می برای ایوان پریسیچ، مهاجم کروات بروژ، روز پرحادثه ای بود . اون بهترین بازیکن سال بلژیک شد و بعد از اون
تایید و ابراز خوشحالی کرد که به تیم قهرمان آلمان یعنی دورتموند ملحق میشه و میتونه با این تیم در لیگ قهرمانان ِ
اروپا بازی کنه. پریسیچ در مصاحبه یا خبرنگار اسپورزا گفته: "همه میدونن که دورتموند چه کار کرده. طرفدارایی که دارن،
قهرمانی آلمان و لیگ قهرمانان فصل بعد...این بهترین انتخاب برای من بود." دورتموند با پریسیچ ِ ۲۲ ساله قراردادی ۵ ساله
امضا کرده که تا چند روز آینده رسما اعلام میشه. پریسیچ، بعد از ایلکای گاندوکان، دومین بازیکنی هست که دورتموند برای
فصل بعد به خدمت گرفته.
کد:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/05/22/2498996/club-brugges-ivan-perisic-confirms-move-to-borussia-dortmund
یواخیم لو: گوتزه بازیکنی استثنایی و بامهارت است
Mario Goetze, Jogi Loew
یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان در صحبتهایی زبان به تمجید از ماریو گوتزه، یکی از پدیده های جوان بوندس لیگا گشوده است
سرمربی سابق اشوتگارت در صحبتهایی درمورد تیمش در آستانه مصاف با اتریش در مرحله مقدماتی یورو2012 اظهار نظر کرده.
لو در مورد شکوفایی بازیکنان جوان در تیمش صحبت کرد و از تونی کروس به عنوان بازیکنی که به عنوان پدیده به دنیای فوتبال معرفی شد، یاد کرد. لو به بیلد گفت:« ماریو گوتزه بازیکنی استثنایی و بامهارت است.برخی دیگر از بازیکنان دورتموند مثل آندره شوره و مارکوس رئوس ،بازیکنان خوبی هستند.این سوال مطرح است:چه کسی در بالاترین سطح موفق خواهد بود؟ همه اینها بازیکنان بامهارتی هستند. که هنوز گام به جلو برنداشته اند. بازیکنی مثل تونی کروس مهارت خارق العاده ای دارند ولی عملکرد او در دوره های اخیر در مقایسه با بازیهایی که سال گذشته در لورکوزن ارائه می کرد،چندان خارق العاده نیست.»
لو ادامه داد:« تمام این بازیکنان هنوز در سطح تراز اول فوتبال اروپا نیستند و الان این سوال مطرح می شود که چه کسی به موفقیت خواهد رسید؟کدام بازیکن مثل توماس مولر، سامی خدیرا، مانوئل نویر و مسعوت اوزیل در جام جهانی گذشته خوش خواهند درخشید؟این کلید است.ما بازیکنان جوان خوبی داریم.یکی از دلایل این است که در رقابتهای بوندس لیگا، به بازیکنان این فرصت را نمی دهد که به عرصه های بالای بین المللی برسند.هنوز این بازیکنان را در مرحله حضور در بالاترین سطوح اروپا نمی بینم.»
لو معتقد است که آلمان یکی از مدعیان قهرمانی در رقابتهای یورو2012 است ولی درعین حال برخی از تیمها را خطرناک می داند:« چه تیمهایی خطرناک هستند؟اسپانیا؟هلند؟ بله..انگلیس، فرانسه، ایتالیا، پرتغال؟ شاید. ما همان طور که در جام جهانی بازی کردیم، و حتی اندکی بهتر بازی خواهیم کرد.بعد شکست دادن ما سخت خواهد شد.من این را به بازیکنانم گفتم.این در ذهن بازیکنانمان که می خواهند به قهرمانی برسند، وجوددارد.»
Germany's Joachim Low: Borussia Dortmund's Mario Gotze is an exceptional talent
کد:http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/05/23/2499537/germanys-joachim-low-borussia-dortmunds-mario-gotze-is-an
--------------------------------
پ.ن : پیش به سوی یورو ۱۲ :8:.
راستی عجب ستمی شده این قضیه ی نویر . پای پوتین هم اومد وسط دیگه :27:.
.
نیستلروی: میلان در ژانویه می خواست مرا بخرد
مهاجم باتجربه هلندی در صحبتهایی اعلام کرد که در بازار زمستانی تیم های مختلفی به دنبال جذب او بودند ولی او درنهایت تصمیم گرفت تا در هامبورگ بماند
سایت گل- رود فان نیستلروی، مهاجم هلندی دنیای فوتبال درصحبتهایی اعلام کرد که میلان یکی از تیمهایی بود که در بازار نقل و انتقالات زمستانی به دنبال خرید او از هامبورگ بود.
زمستان گذشته صحبتهایی درمورد احتمال بازگشت نیستلروی به رئال مادرید به گوش می رسید ولی سران باشگاه هامبورگ با انتقال او مخالفت کردند. خود این بازیکن هلندی در صحبتهایی اعلام کرده که سران میلان هم به دنبال جذب او بوده اند.
نیستلروی به اسپیتس گفت:« رئال مادرید تنها تیمی نبود که به دنبال من بود.میلان هم خواهان جذب من بود ؛ چرا که آنها به دنبال جایگزینی برای فیلیپو اینتزاگی بودند.چلسی هم با من تماس گرفت تا در مورد انتقال احتمالی صحبت کند ولی من واقعا نمی خواستم هامبورگ را ترک کنم؛ تا زمانی که پیشنهادی از رئال گرفتم که استثنا بود.»
نیستلروی در ادامه از برنامه هایش برای آینده صحبت کرد و اعلام کرد که بازگشت به آیندهوون در برنامه های او نیست:« من در سال 1998قول داده بودم که ممکن است به باشگاه آیندهوون برگردم ولی نظرم را عوض کرده ام. من نمی خواهم تا دیگر در هلند بازی کنم.شاید هنوز به انگلیس بروم ولی اسپانیا محتمل تر است.»
قرارداد نیستلروی با هامبورگ در پایان رقابتهای این فصل به پایان می رسد و او می تواند به عنوان بازیکن آزاد رختکن این تیم را ترک کند.»
فکر کنم بعید نیست از پوتین که دستور بده روسا اسلحه بزارن رو شقیقه نویر تا قراردادشو تمدید کنه:دینقل قول:
راستی عجب ستمی شده این قضیه ی نویر . پای پوتین هم اومد وسط دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ولی من به شخصه بدم نمیاد که نویر تو شالکه بمونه و بایرن سال بعد هم با بوت ادامه بده و یا در نهایت هوگو یوریس رو بخره ولی فقط به شرطی که نویر تو آلمان بمونه
اگه قرار باشه پای یونایتد بیاد وسط خودم چک سفید میکشم واسه مانو:دی
آخه مسئله اینه که شالکه قصدش نیگر داشتن نویر برا فقط یه فصل نیس. شالکه میخواد چند ساله باش ببنده . فکر کنم اگه نویر زیر بار قراداد چند ساله نره (که ایشالا نمیره) همین یه فصلم نیگرش نمیدارن و میفروشنش . با بدهی گنده ای که دارن میدنش بایرن و ۲۵ میلیون چوق رو میزنن به جیب . نمیان نیگرش دارن که فصل بعد بازیکن آزاد بشه و هر جا خواست بره و هیچ چیم تو جیب اینا نره .
منچسترم که خرید دخه آ رو قطعی کرده گویا . پس دسته چکت رو غلاف کن بردیا جان :31:. بالا بریم پایین بیایم، نویر مال ماس :27:
.
در درجه اول امیدوارم به هر شکلی شده نویر رو بایرن بخره . به نظرم اعتماد به نفسش الان فوق العاده است اگر بیاد بایرن بیشترم می شه و می تونه برای تیم ملی هم اماده تر باشه .
اما اگر شالکه خواست نویر رو نگه داره به آدلر هم می شه فکر کرد . نمیدونم مسولان بایرن نظرشون چی خواهد بود . باید صبر کرد و دید
Bayern Munich priced out of move for Fabio Coentrao and are ready to bid for Arsenal's Gael Clichy or Genoa's Rafinha
روز ۱۰ مِی کریستین نرلینگر با نماینده ی باشگاه بنفیکا مذاکره ای بر سر انتقال فابیو کونترائو به بایرن داشتن . اما
مبلغ ۳۰ میلیون یورویی که مدنظر سران بنفیکا هست از جانب بایرن رد شده. این باعث شده که بایرنی ها توجه
خودشون رو روی گائل کلیچی (که این اواخر اعلام کرده میخواد از آرسنال جدا بشه و اولویتش هم اینتر هست) و
رافینا (بازیکن سابق شالکه و کنونی جنوا) معطوف کنن. با این حال بایرنی ها عجله ای به پایان دادن به جستجو برای
یه مدافع خوب ندارن و همچنین امیدوارن که بنفیکایی ها مبلغ درخواستیشون رو پایین تر بیارن تا قبل از پایان فصل -
نقل و انتقالات بتونن کونترائو رو به خدمت بگیرن .
کد:http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2011/05/24/2501218/bayern-munich-priced-out-of-move-for-fabio-coentrao-and-are
.
امکان خداحافظی میشائیل بالاک از تیم ملی فوتبال آلمان
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران، یو آخیم لو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در مصاحبه ای با بیلد اعلام کرد که قصد دارد برای آخرین بار با میشائیل بالاک، هافبک باشگاه بایرلورکوزن درباره وضعیت او صحبت کنم.
یو آخیم لو، نزدیک به ۱ سال است که او را به تیم ملی فوتبال آلمان دعوت نمیکند.
یو آخیم لو در اینباره میگوید :
" ما بعد از انجام بازیهای تیم ملی فوتبال آلمان، طی جلسه ای با او صحبت خواهیم کرد و دلایل دعوت نکردن او را به تیم ملی به او بازگو خواهیم کرد، به نظر من برای تمام زحماتی که او برای تیم ملی فوتبال آلمان کشیده است، باید بازی خداحافظی برایش تدارک دید. "
بسیاری از مطبوعات آلمان در اینباره نوشتند که به احتمال زیاد، بازی خداحافظی بالاک، روز ۱۰ آگوست سال جاری مقابل تیم ملی فوتبال برزیل خواهد بود
یه چیزیو یادم رفت پریروز و حتی دیروز بگم
2شنبه مصادف با 23 می 2011،سالگرد 10سالگی قهرمانی بایرن در فینال میلان در مقابل والنسیا بودش
فکر میکنم همه این تصویر خاطره انگیز رو یادمون باشه
عجب شبی بود.نقل قول:
یه چیزیو یادم رفت پریروز و حتی دیروز بگم
2شنبه مصادف با 23 می 2011،سالگرد 10سالگی قهرمانی بایرن در فینال میلان در مقابل والنسیا بودش
فکر میکنم همه این تصویر خاطره انگیز رو یادمون باشه
یکی دل داری کان به کانیزارس دوم عکس العمل مرد همیشه دوم(هکتور کوپر) خیلی برام جالب بود.
رومنیگه: کلوزه باید این هفته در مورد آینده اش تصمیم گیری می کند
قرارداد این ملی پوش آلمانی با باشگاه باواریایی به پایان رسیده اما این باشگاه تمایل دارد تا قرارداد این بازیکن را تمدید کند
سایت گل- کارل هاینس رومنیگه، مدیر باشگاه بایرن مونیخ، اعلام کرد این باشگاه انتظار دارد میروسلاو کلوزه تا پایان این هفته در مورد آینده اش تصمیم گیری کند.
قرارداد این ملی پوش آلمانی با باشگاه باواریایی به پایان رسیده اما این باشگاه تمایل دارد تا قرارداد این بازیکن را تمدید کند. این در حالی است که کلوزه مورد توجه چند باشگاه خارجی نیز قرار دارد.
رومنیگه در گفتگو با دی ولت گفت:" من هفته گذشته با مدیر برنامه های او ملاقات کردم و یوپ هاینکس (سرمربی جدید بایرن) نیز بیش از یک بار با او صحبت کرد. من انتظار دارم او تا پایان این هفته در مورد آینده اش تصمیم گیری کند."
کلوزه دوران حرفه ای اش را از هامبورگ آغاز کرد و پیش از پیوستن به بایرن در سال 2007، پیراهن تیم های وردربرمن و کایرسلاترن را نیز به تن کرد. او بیش از 100 بازی برای بایرن انجام داده است.
باشگاه هایی مانند دورتموند، میلان و والنسیا برای به خدمت گرفتن این مهاجم باتجربه اعلام تمایل کرده اند.
&
رومنیگه: نامزدهای ریاست فیفا کاری به باشگاه ها ندارند
رییس بایرن مونیخ از این بابت ناراحت است
سایت گل – کارل هاینس رومنیگه، رییس اجرایی بایرن مونیخ گفته که احساس می کند سپ بلاتر و محمد بن همام، نامزدهای ریاست فیفا باشگاه ها را نادیده می گیرند و تاکید خود را روی تیم های ملی و اتحادیه های فوتبال گذاشته اند.
این دو نفر به فکر ریاست فیفا در ماه آینده هستند، و رومنیگه می گوید: :«ما در فیفا دموکراسی نداریم. هیچ چیزی به سود باشگاه ها نیست. روشن است که آنها دارند همه کارها را به سود اتحادیه های فوتبال انجام می دهند تا آنها را متقاعد کنند که به بلاتر رأی دهند یا هر چه.»
رییس 55 ساله بایرن همچنین درباره احتمال محدود کردن بازیکنان خارجی لیگ های بزرگ از سوی یوفا گفت: « من مطمئنم فیفا و یوفا با جزئیات این موضوع را بررسی نکرده اند.»
&کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/05/25/2502911/%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%86%DB%8C%DA%AF%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%81%DB%8C%D9%81%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF
کارل هاینس رومنیگه: تیمی نمی تواند سبک بارسا را تقلید کند
مدیر باشگاه بایرن معتقد است این باشگاه برای رسیدن به موفقیت باید راه خود را پیدا کند و نباید به دنبال کپی کردن از بارسلونا و منچستریوناتد باشد
سایت گل- کارل هاینز رومنیگه، مدیر باشگاه بایرن معتقد است این باشگاه برای رسیدن به موفقیت باید راه خود را پیدا کند و نباید به دنبال کپی کردن از بارسلونا و منچستریوناتد باشد.
این باشگاه باواریایی در رقابت های این فصل روزهای دشواری را سپری کرد و در نهایت در بوندس لیگا در رده سوم قرار گرفت و در لیگ قهرمانان را نیز در مرحله یک هشتم نهایی مغلوب اینتر شدند.از سوی دیگر شنبه شب بارسا و منچستریونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل هم قرار خواهند گرفت.نتایج ضعیف بایرن موجب شد تا فن خال از این باشگاه اخراج شده و یوپ هاینکس به عنوان سرمربی فصل آینده باشگاه معرفی شود.
رومنیگه در گفتگو با خبرنگاران گفت:"باید گفت که ثباتی که باشگاهی مانند منچستریونایتد در مورد جایگاه مربی اش دارد، بی نظیر است. فکر می کنم حضور سر الکس فرگوسن در این باشگاه برای 25 سال فوق العاده است.بارسا کادر جوانی دارد که در اوج قرار دارد. من فکر می کنم هر باشگاهی باید سبک خاص خود را پیدا کند. فکر نمی کنم باشگاهی بتواند سبک بارسا را کپی کند. هر باشگاه و هر کشوری ویژگی های خود را دارد."
رومنیگه تاکید کرد که موفقیت در لیگ قهرمانان همیشه برای بایرن در اولویت قرار دارد به ویژه سال آینده که دیدار فینال در آلیانس آره نا برگزار خواهد شد اما اعلام کرد همه تیم های برای قهرمانی پای به این رقابتها می گذارند.
" هرچند فصل اینده فینال در آلیانس آره نا برگزار می شود اما رسیدن به دیدار نهایی برای ما دشوار است. تا به حال هیچ تیمی در فینالی که در ورزشگاه خودش بوده، حضور نداشته است. ما سعی می کنیم تا فصل آینده به این رکورد پایان دهیم.چمپیونزلیگ رویای همه تیم هاست. من آدم های زیادی در انگلیس، ایتالیا و اسپانیا می شناسم که به دنبال قهرمانی در این رقابت ها هستند. کلید موفقیت در این رقابتها ثبات است و این به آن معنی است که ما سعی کنیم هر سال حداقل به نیمه نهایی برسیم."
توماس مولر: هنوز محصول نهایی نشدهام
این بازیکن جوان از عملکردش در فصل اخیر بوندسلیگا راضی است.
سایت گل – توماس مولر، مهاجم بایرن مونیخ بر این باور است که هنوز فرصت برای پیشرفت دارد.
بایرن فصلی دشوار را گذراند و در فصلی که در نهایت به رتبه سوم بسنده کرد هیچ عنوانی به دست نیاورد.
مولر که اکثر فصل را در کناره میدان یا پشت سر ماریو گومز بازی کرد در لیگ 12 گل زد و 13 گل ساخت.
این بازیکن 21 ساله که فاتح کفش طلای جام جهانی 2010 شد به دنبال پیشرفت در بازیاش است: «با مقایسه خودم با بازیکن دو سال پیش، بسیار کاملتر شدهام اما این به آن معنا نیست که محصول پایانی باشم. من بیتردید هنوز کار دارم.
از نقطه نظر شخصی فصل بسیار خوبی را گذراندم. من همیشه خونسرد بودم هرچند فشار روی من زیاد بود.»
این هافبک تهاجمی درباره تیم ملی آلمان که 29 می دیداری دوستانه مقابل اروگوئه برگزار میکند و سپس مقابل اتریش و آذربایجان در مرحله مقدماتی بازی میکند هم گفت: «همیشه منتظر بازیهای ملی هستم چون گروهی عالی از بازیکنان داریم. موفقیت ما در آفریقای جنوبی ما را به هم پیوند داد.»
مولر در 105 بازی برای بایرن 39 گل زده و در 15 بازی ملی هم 7 گل زده است.
Genoa's Rafinha to sign three-year deal with Bayern Munich - report
به گزارش بیلد، بایرنی ها با رافینا مدافع جنوا برای امضای قراردادی ۳ ساله به توافق رسیدن. این توافق بعد از اعلام
مسئولان بنفیکا مبنی بر اینکه تنها در قبال ۳۰ میلیون یورو حاضر به فروش کونترائو هستن انجام شده. خریدِ رافینای ۲۵ ساله
برای بایرنی ها بین ۵ تا ۷ میلیون یورو هزینه برمیداره که این مبلغ هفته ی آینده نهایی میشه. انریکو پریزیوسی رئیس باشگاه
جنوا در مورد رافینا و این انتقال به رادیوی ایتالیا گفته: "رافینا بازی در آلمان رو به ایتالیا ترجیح میده. اون دوست داره به آلمان
برگرده و در مصاحبه خودش هم گفته. فکر میکنم با بایرنی ها بر سر این انتقال به توافق برسیم." لاتزیو هم خواهان رافینای
برزیلی بوده اما اصرار رافینا به بازگشت به آلمان هست. رافینا تابستان گذشته با ۹ میلیون یورو از شالکه به جنوا پیوسته بود.
این دومین خرید بایرن بعد از امضای قرارداد با نیل پیترسن، گلزن انرگی کوتبوس هست.
کد:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/05/26/2505084/genoas-rafinha-to-sign-three-year-deal-with-bayern-munich
پ.ن : تو همین گزارش هم اشاره شده که با خرید این بازیکن ، دوباره لام باید بره سمت چپ و رافینا میره دفاع راست . بازیای رافینا چطوره ؟ من ندیدم بازیاش رو .
این بنفیکای لعنتی هم که آخرش راضی نشد . اگه کونترائو رو میخریدن که محشر میشد دیگه .
.
رافینیا اون موقع که تو شالکه بود بهترین دفاع راست بوندسلیگا بعد لام بودش ولی توی جنوا خیلی افت کرده
از طرفی با خرید رافینیا و بردن لام به دفاع چپ میانگین قد خط دفاعیمون کوتاه میمونه
کونترائو هم 30میلیون نمیرزه به عنوان یه دفاع چپ
در کل امیدوارم بواتنگ رو بخرن واسه دفاع وسط
بادشتوبر رو هم باید یه جوری دست به سر کرد،نمیدونم این لو چی دیده تو این که دعوتش میکنه تیم ملی
شالکه بدنبال جانشین برای مانوئل نویر
شالکه در بازار نقل و انتقالات بدنبال جانشینی مناسب برای نویراست
سایت گل- وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- با توجه به اینکه هنوز بحث انتقال نویر به بایرن به طور رسمی از سوی باشگاه شالکه تایید نشده است و بارها مقامات شالکه از حفظ نویر سخن گفته اند اما حضور آنها در بازار نقل و انتقالات و علاقه مندی برای جذب دروازبان برای فصل آینده حکایت از موضوعی دیگر دارد.
به نقل از سایت خبری soccernews سران باشگاه شالکه امروز با سران بایرن ملاقات خواهند داشت و تصمیم نهایی برای فروش نویر با مبلغ 25 میلیون یورو را به این باشگاه بزرگ آلمان اتخاذ خواهند کرد.
با این حال سران باشگاه شالکه برای جایگزینی مانوئل نوئر در فصل آینده وارد بازار نقل و انتقالات شده اند و کوین تراپ دروازبان جوان کایزرسلاترن و دروازه بان تیم ملی زیر 21 سال آلمان را بدین منظور در نظر گرفته اند. دروازه بان 20 ساله لاترن در اوایل ماه مارس به ترکیب اصلی لاترن پیوست و جزو بازیکنان جوان منتخب و با استعداد در طرح فریتز والتر نیز شناخته شده است.
هورست هلدت مدیر شالکه در حال حاضر مذاکرات محرمانه ای را با سران لاترن آغاز کرده است و بنا بر گزارش های رسیده به توافق های اولیه ای نیز دست یافته است.
کوین تراپ تا سال 2013 با لاترن قرارداد دارد و به نظر برای این انتقال مبلغ 4 میلیون یورو از طرف باشگاه لاترن در نظر گرفته شده است.
این فعالیت شالکه برای جذب دروازبان گمانه زنی ها را مبنی بر توافق در جلسه امروز سران باشگاه شالکه و بایرن برای انتقال نویر افزایش می دهد
&
بندیکت هوودس به اردوی تیم ملی فوتبال آلمان دعوت شد
وبسایت کانون هواداران تیم ملی آلمان درایران
سایت گل - بعد از مصدومیت اسون بندر یواخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان بندیکت هودس مدافع جوان و 23 ساله باشگاه شالکه را به اردوی تیم ملی فوتبال آلمان برای بازی دوستانه مقابل اروگوئه و همچنین دو بازی آلمان در مرحله مقدماتی یورو 2012 مقابل اتریش و آذربایجان دعوت کرد.
هودس در این باره گفت : بعد از فینال جام حذفی در خانه مشغول استراحت کردن بودم که یواخیم لو با من تماس گرفت و این موضوع را به من اطلاع داد. من از شنیدن این خبر بسیار خوشحال و شگفت زده هستم زیرا برای اولین بار است که به اردوی تیم ملی بزرگسالان آلمان دعوت می شوم
وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران
&
یواخیم لو : پیدا کردن جایگزین مناسب برای شواین اشتایگر و خدیرا خیلی سخت است
خوشحالم که قبل از دو بازی حساس آلمان در مقدماتی یورو 2012 مقابل اتریش و آذربایجان می توانیم در مقابل تیم خوبی مثل اروگوئه بازی کنیم
سوال : حدود دو هفته از پایان بوندسلیگا و یک هفته نیز از فینال جام حذفی آلمان می گذرد و شما بیاد تیم ملی آلمان را برای انجام سه مسابقه آماده کنید. این کار چقدر مشکل است که انگیزه را در بازیکنانی که یک فصل دشوار را سپری کرده اند ایجاد کنید؟
یواخیم لو : این کار آسانی نیست زیرا بازیکنان یک فصل طولانی و سخت را پشت سرگذاشته اند و دوست دارند از تعطیلات خود لذت ببرند بنابراین ما باید ابتدا این حس را در آنها ایجاد کنیم که جواز حضور در یورو 2012 را باید در این دو بازی به دست بیاوریم و همچنین باید اعتماد به نفس بازیکنان را نیز افزایش داد.
سوال : نظر شما در مورد انتقادهایی که به زمان انجام بازی های بین الملی می شود چیست؟
یواخیم لو : بدیهی است زمان بندی ایده آلی نیست بنابراین من می توان واکش منفی باشگاه ها به این قضیه را درک کنم ولی باید این را در نظر داشته باشیم که ما باید بر طبق تقویم فیفا و یوفا برنامه ریزی کنیم و باید خود را با برنامه فیفا و یوفا هماهنگ کنیم. البته این نکته را هم باید بگویم که بازیکنی که هدفش حضور در مسابقات بزرگ بین الملی مثل جام جهانی و جام ملت های اروپا است باید این سختی ها و فشردگی ها را تحمل کند.
سوال : نظر شما در مورد بازی دوستانه یکشنه آینده مقابل اروگوئه چیست؟
یواخیم لو : من خوشحالم که قبل از دو بازی حساس آلمان در مقدماتی یورو 2012 مقابل اتریش و آذربایجان ما می تواینم در مقابل تیم خوبی مثل اروگوئه بازی کنیم و من این فرصت را دارم که بعضی از بازیکنان را در این بازی مورد آزمایش قرار دهم و بتوانم از بین بازیکنان حاضر در اردو جایگزین مناسبی برای شواین اشتایگر و مرته ساکر که به دلیل مصدومیت ما را در این چند مسابقه همراهی نمی کنند پیدا کنم.
سوال : شما در این سه بازی باستین شواین اشتایگر - اسون بندر و همچنین به احتمال زیاد سامی خدیرا را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارید. آیا غیبت این سه بازیکن تغییری در برنامه های شما برای این سه بازی می دهد؟
یواخیم لو : قطعا پیدا کردن جایگزین مناسب برای شواین اشتایگر و خدیرا خیلی سخت است ولی من خوشبین هستم که سامی برای بازی مقابل اتریش و آذربایجان شرایط بازی کردن را پیدا کند. من در بازی برابر اروگوئه بازیکنانی همچون تونی کروس - سیمون رولفس و کریستین تراش در اختیار دارم که می توانم آنها را در خط میانی جایگزین بازیکنان مصدوم خود کنم زیرا کیفیت بازی این سه بازیکن بسیار بالا است و شایستگی بازی در ترکیب اصلی تیم را دارند برای همین تصمیم گرفتم بازیکن جدیدی را به اردو تیم ملی دعوت نکنم.
&
یواخیم لو: شالکه ماجرای نویر را سریع پایان دهد
مربی تیم ملی آلمان میخواهد ماجرای دروازهبان شماره 1 تیمش به پایان برسد.
سایت گل – یواخیم لو از شالکه، مانوئل نویر و بایرن مونیخ خواسته که به سرعت بحث بر سر آینده دروازهبان شماره 1 آلمان را پایان دهند.
ماههاست که خبر انتقال نویر به باواریا شنیده میشود، اما باشگاه شهر زادگاهش نمیگذارد او برود و به او پیشنهاد دستمزد 7 میلیون یورو در سال داده است.
لو میگوید: «جنگ دو طرف از سر گرفته شده اما مطمئنم که مانوئل تحت تاثیر آن قرار نمیگیرد. البته خوب است که تصمیمی زودهنگام گرفته شود.
امیدواریم که این تصمیم گرفته شود. مانوئل نویر نمیتواند زیاد برای این تصمیم صبر کند وگرنه عملکرد او تحت تاثیر قرار میگیرد.
جایی که مانوئل در فصل بعد بازی میکند در دست باشگاههاست.»
شالکه گفته هر کاری انجام میدهد تا این دروازهبان 25 ساله را در گلزنکرشن نگه دارد، اما در هر حال به دنبال جانشین او هم هست. کوین تراپ بازیکنی است که آنها زیر نظر گرفتهاند.
اشتفان کونتز، رییس باشگاه کایزرسلاترن شاید این دروازهبان 20 ساله را بفروشد. او تا سال 2013 قرارداد دارد و ارزش او حدود 4 میلیون یورو است. کونتز گفت: «پیش از آن که باشگاهی با ایجنت بازیکنی صحبت کند، باید با ما حرف بزند. اما این اتفاق روی نداد.»
شالکه به ران رابرت سیلر، دروازهبان هانوفر هم علاقه دارد. قرارداد این دروازهبان سابق منچستریونایتد تا تابستان آینده است و قیمت او هم حدود 4 میلیون یورو است.
یه مطلبی دیدم که جالب وبسی زیبا بود.گفتم شما هم مطالعه کنید.شایدتکراری باشه ببخشید.
بوندسليگا در مسير پيشرفت/ قهرماني دورتموند پس از 9 سال
سرمايه گذاري آلمانها براي پيشرفت بوندسليگا باعث شد اتحاديه فوتبال اروپا، يوفا اعلام کند سهميه ليگ آلمان براي حضور در ليگ قهرمانان اروپا از فصل 13 - 2012 به چهار تيم افزايش يابد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون شک فوتبال آلمان در چند سال اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته و فوتبال ماشینی و کسل کننده به بازیهایی زیبا و تماشاگرپسند تبدیل شده است. سرمایه گذاری آلمانها برای پیشرفت بوندسلیگا باعث شد اتحادیه فوتبال اروپا، یوفا اعلام کند سهمیه لیگ آلمان برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا از فصل 13 - 2012 به چهار تیم افزایش یابد.
رقابتهای بوندسلیگا در فصل 2011 - 2010 در حالی آغاز شد که دو تیم ماینتس و دورتموند در همان هفتههای ابتدایی فاصله خود را با دیگر تیمها زیاد کردند اما در ادامه کار ماینتس نتوانست روند صعودی خود را ادامه دهد، در عوض دورتموند اوج گرفت و به صدر جدول رسید و تا پایان فصل هم آن را از دست نداد.
دورتموند با مربیگری یورگن کلاپ که از سال 2008 هدایت این تیم را بر عهده گرفت، موفق شد روندی با ثبات را در این فصل داشته باشد و بعد از 9 سال بار دیگر عنوان قهرمانی بوندسلیگا را از آن خود کند.
اتفاقات مهم بوندسلیگا در فصلی که گذشت:
1 قهرمانی دورتموند پس از 9 سال
2 بایرن مونیخ قهرمان فصل قبل در جایگاه سوم ایستاد
3 سرمربی تیم دوم جدول، سال آینده در بایرن مونیخ خواهد بود
4 دورتموند و لورکوزن به طور مستقیم سهمیه لیگ قهرمانان را کسب کردند
5 بایرن مونیخ هنوز شانس حضور در لیگ قهرمانان را دارد
6 هانوفر و ماینتس به لیگ اروپا راه یافتند
7 اینتراخت فرانکفورت و سنت پائولی سقوط کردند
8 ماریو گومز مهاجم بایرن مونیخ با 28 گل آقای گل شد
9 مانوئل نویر دروازه بان شالکه برترین دروازه بان فصل شد
10 لوکاژ پیچک (دورتموند)، نه ون سوبوتیچ (دورتموند)، ماتس هوملس (دورتموند) و مارسل اشملتزر (دورتموند) برترین مدافعان بوندسلیگا شدند
11 آرتورو ویدال (لورکوزن)، نوری شاهین (دورتموند)، توماس مولر (بایرن مونیخ)، ماریو گوتزه (دورتموند) و آندره شورله (ماینتس) بهترین هافبک های بوندس لیگا شدند
12 ماریو گومز (بایرن مونیخ) برترین مهاجم بوندسلیگا شد
بایرن مونیخ که فصل گذشته عنوان قهرمانی را کسب کرده بود در این فصل بسیار پر فراز و نشیب ظاهر شد و در میانههای فصل هم لوئیز فن گال سرمربی هلندی خود را از کار برکنار کرد اما در نهایت توانست با نتایج خوبی که در هفتههای پایانی به دست آورد به عنوان سوم رقابتها دست یابد و سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند.
لورکوزن با هدایت یوپ هاینکس عملکردی فوق العاده در این فصل داشت و توانست با اختلاف 7 امتیاز نسب به دورتموند به عنوان نایب قهرمانی دست یابد، این در حالی بود که هاینکس در اواخر فصل به عنوان سرمربی فصل بعد بایرن مونیخ معرفی شد.
در پایان، تیمهای دورتموند و لورکوزن موفق شدند سهمیه مستقیم حضور در لیگ قهرمانان اروپا را کسب کنند و بایرن مونیخ نیز باید در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان به میدان برود. تیمهای هانوفر و ماینتس که به ترتیب عناوین چهارم و پنجم را کسب کردند نیز به رقابتهای لیگ اروپا راه یافتند.
در انتهای جدول نیز تیمهای اینتراخت فرانکفورت و سنت پائولی با قرار گرفتن در ردههای هفدهم و هجدهم به دسته پایینتر سقوط کردند.
در پایان 34 هفته رقابت فوتبال باشگاههای آلمان، ماریو گومز مهاجم بایرن مونیخ با به ثمر رساندن 28 گل موفق شد عنوان آقای گلی رقابتها را از آن خود کند. بعد از او "پاپیس سیسه" مهاجم سنگالی فرایبورگ با 23 گل و "میلیووچ نواکوویچ" با 17 گل در ردههای بعدی بهترین گلزنان بوندسلیگا در این فصل قرار گرفتند.
تیم منتخب فصل 11-2010 بوندسلیگا:
سیستم:1-3-2-4
دروازه بان: مانوئل نویر (شالکه)
مدافعان: لوکاژ پیچک (دورتموند)، نه ون سوبوتیچ (دورتموند)، ماتس هوملس (دورتموند) و مارسل اشملتزر (دورتموند)
هافبکها: آرتورو ویدال (لورکوزن)، نوری شاهین (دورتموند)، توماس مولر (بایرن مونیخ)، ماریو گوتزه (دورتموند) و آندره شورله (ماینتس)
مهاجم: ماریو گومز (بایرن مونیخ)