هر کسی ضربه سر اتوو به سبک زیدان رو ندیده
میتونه از اینجا دانلود کنه
کد:http://xlpar.com/uj3r2c0iqxyv/videoplayback_3.FLV.html
Printable View
هر کسی ضربه سر اتوو به سبک زیدان رو ندیده
میتونه از اینجا دانلود کنه
کد:http://xlpar.com/uj3r2c0iqxyv/videoplayback_3.FLV.html
تاپیک پاکسازی شد
حتما با متخلفین برخورد جدی خواهد شد
دوستان دقت کنید به هیچ عنوان با افراد آماتور وارد بحث نشوید و پست های اینجور افراد رو نادیده بگرید و فقط ریپورت این پست ها رو ارسال کنید تا مدیران رسیدگی کنند
مسلما اگر کسی با این افراد وارد بحث شود به همان چشم به او نگاه خواهد شد
نامردا بالاخره اخطار رو گرفتم،گفتم بس کنید ولی نکردید....
جالب اینجاست که من که داشتم بحث رو کمرنگ میکردم
پست های منم پاک کردن
اینجاست که میگن تر و خوشک با هم میسوزه
:10:
بیخیال فدای سر طرف دارای MAN RED
میگم یونایتد جمعا چندتا بازیه که در مجموع لیگ برتر و لیگ قهرمانان و کلا هرچی جام دیگه هست نباخته ؟:21::27:نقل قول:
من نمیدونم دیگه شکست ناپذیر به چی می گن ؟:20:
این فصل اصلا باخت نداشته....حدودا 20 بازی میشه
دوستان!! برای تلطیف فضای تاپیک هم که شده، در آستانه ی بازی های لیگ قهرمانان امشب و فردا شب، بیایم همگی برای تیمهای لیگ برتری آرزوی موفقیت کنیم.
از اول این فصل هیچ باختی نداشتیم .. یعنی 14 بازی تو لیگ ... 4 بازی تو چمپیونز لیگ ... 1 بازی تو جام اتحادیه ... و بازی با چلسی تو چریتی شیلد ...نقل قول:
4 بازی هم از فصل قبل نباخته بودیم ... پس میشه 24 بازی رسمی ...
رکورد ما تا الان 18 بازی بدون باخت تو لیگ هست ... ( همین امسال ) ... بیشترین رکورد هم دست آرسنال هست با 49 بازی که به دست خودمون تو ot نوارش قطع شد ....
الان همه تیم های پریمیر لیگ تو گروهاشون اولن ... امیدوارم همینجوری اول بمونن تا به هم نخورن ....نقل قول:
چقدر حرف زدم
البته دوم هم بشن مسئله ای نیست چون تو یک هشتم به هم نمیخورن ...نقل قول:
ولی اینکه همشون تو گروهاشون اولن اقتدار پریمیر لیگ رو نشون میده !:10:
آنچلوتی: نه، از چلسی نمیروم
سایت گل – کارلو آنچلوتی، مربی چلسی شایعات مبنی برجداییاش از باشگاه را تکذیب کرده است.
باشگاه غرب لندنی از چهار دیدار قبلی خود در لیگ برتر سه تایش را باخته و بدترین شکست خانگی از سال 2002 را تجربه کرده است. آنها از فصل 06-2005 به این سو هرگز دو باخت پیاپی خانگی را تجربه نکرده بودند.
آنچلوتی پس از بازی با بیرمنگام گفت که کنترل کامل اوضاع باشگاه را در دست ندارد. او با این حال در نشستی خبری در روز دوشنبه رفتنش را تکذیب کرد:«نمیدانم چقدر باید نظر خود را شفاف اعلام کنم تا این شایعات و حرفها خاتمه یابد. این شایعات کاملا غلط هستند. من نمیدانم چرا آنها را میسازند.»
مربی ایتالیایی شایعات مبنی بر تماس با اتحادیه مربیان لیگ برای استعفا را رد کرده است: «با این اتحادیه صحبت نکردم. آنها یکشنبه شب که خانه بودم با من تماس گرفتند تا ببینند چه شده است. این شایعات کاملا ناصحیح است. قرارداد من تا سال 2012 اعتبار دارد، آن هم این جا، در این باشگاه. من بارها گفتهام که دوست دارم این جا بمانم.»
در جریان نتایج ضعیف چلسی، ری ویلکینز کمکمربی باشگاه که آنچلوتی در کتاب زندگینامهاش بسیار از او ستایش کرده بود اخراج شد. بسیاری از بازیکنان بزرگ چلسی این اخراج را نکوهش کردند و گفته میشد جنگ قدرت در استمفورد بریج درگرفته. با این حال آنچلوتی می گوید: «نه تنها این باشگاه، که این بازیکنان را هم دوست دارم. من بسیار به این بازیکنان و به این تیم باور دارم. پس دلیلی ندارد ایدههایم را عوض کنم.
تیم به نظرم به نتایج درستی نرسید، چون مربی تحت فشار است. روشن است که من تحت فشارم چون میخواهم چلسی در هر بازی پیروز شود.»
محتوای مخفی: منبع
شایعات فوتبال جزیره
*باشگاه منچستر سیتی اعلام کرده که برای قرض دادن، امانوئل آدبایور، به باشگاه یوونتوس صحبتی انجام نشده. اما در همین حال، آدبایور، گفته پیشتر دو باشگاه بر سر فرستادن او به این باشگاه ایتالیایی توافق کرده اند
* مدیر برنامه های "دیمیتار برباتوف" بازیکن منچستر یونایتد به رسانه ها گفته این بازیکن فعلا قصد ندارد اولدترافورد را ترک کند. در همین حال باشگاه یوونتوس اعلام کرده که به دنبال خرید این بازیکن از یونایتدی هاست. بازیکنی که بعد از شروع خوب اول فصل به نظر کمی افت کرده
راه راه پوشان یووه، همچنین به دنبال خرید "فدریکو ماکدا" از یونایتد هم هستند
* تاتنهام و سرمربی این باشگاه، هری در-نپ اعلام کردند که "کریم بنزما" در نیم فصل از رئال مادرید به عنوان بازیکن قرضی به این تیم لندنی می پیوندد
* منچستر سیتی در حالی که همچنان به دنبال دانی آلوس برزیلی از بارسلونا است، گوشه چشمی هم به خرید "کریستیان زاپاتا" بازیکن اودینزه ایتالیا دارد
* اندرسون، بازیکن منچستر یونایتد با پیشنهادی از طرف "پاناتینایکوس" قهرمان لیگ فوتبال یونان روبرو شده
* ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر اعلام کرده که حاضر است 43 میلیون پوند برای خرید سسک فابرگاس به آرسنال پول بدهد
* ژرارد اوولیه، سرمربی استون ویلا برای خرید "جونینیو" بازیکن 35 ساله برزیلی لیون وارد مذاکرده شده. اوولیه همچنین در پی خرید هافبک نفوذی "میدلزبورو" است که قراردادش با این تیم دو ماه دیگر تمام می شود
* بولتون صحبتهای جدیدی را برای تمدید قرارداد "جان الماندر" بازیکن سوئدی خود آغاز می کند
* فولام هم همچنان در پی خرید "دمبا گیسه" بازیکن 25 ساله سنگالی تیم فرایبورگ آلمان است
* جی امانوئل توماس، بازیکن آرسنال از نیم فصل به بعد به عنوان بازیکن قرضی در پورتسموث بازی می کند
* از باشگاه اینتر به گوش می رسد که قهرمان باشگاههای اروپا قصد دارد رافائل بنیتس، سرمربی خود را برکنار کند و فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلستان را جایگزین کند
* رائول میرلس، معتقد است که او می تواند جای "استیون جرارد" را در لیورپول به خوبی پر کند. میرلس در برد سه - هیچ لیورپول مقابل وستهم به جای جرارد مصدوم به میدان رفت
* وستهم قصد دارد "زلیکو پترویچ" دستیار "آورام گرانت" سرمربی خود را برکنار کند. این در حالی است که قرار بود در صورت تکرار نتیجه بد از سوی این تیم سرمربی اخراج شود.به احتمال زیاد چکشها، استیو لاموس، کاپیتان سابق خود را جایگزین پترویچ خواهند کرد
* برین فلاین، سرمربی تیم ملی ولز، اعلام کرده: گرث بیل، بازیکن تاتنهام انگلستان به خوبی لیونل مسی است. او معتقد است بیل در تیم ملی ولز می تواند به خوبی ستاره ای چون مسی بدرخشد
منبع
کد:http://gossipinfootball.blogspot.com/
دیدیه دروگبا اعتقاد دارد که تیمش خوب بازی نمیکند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – دیدیه دروگبا، کاپیتان فعلی چلسی گفته شایعات مبنی بر رفتن کارلو آنچلوتی روی عملکرد تیم تاثیر نگذاشته است.
او که پس از پیروزی دو بر یک تیمش مقابل ژیلینا صحبت میکرد، درباره این که آیا به اعتقاد او آنچلوتی دارد میرود یا نه گفت: «نه، مربی به وضوح گفته که اینجا میماند و به نظرم ما باید روی بازیها و نتیجه تمرکز کنیم و تلاش کنیم بهتر شویم، چون در حال حاضر خوب بازی نمیکنیم. ما بازیکنان مصدوم بسیاری داریم و امیدواریم که سریعتر برگردند.»
از او پرسیدند آیا شایعات روی تیم تاثیر گذاشته و او گفت: «ما در جریان شکست مقابل بیرمنگام کاملا روی بازی تمرکز کرده بودیم. من نشریات را نمیخوانم و به نظرم بقیه پسرها هم این طور هستند.
ما باید به پیروزی برگردیم، اما این کار آسانی نیست.»
او درباره رفتن ری ویلکینز، کمکمربی چلسی هم گفت: «البته که جای خالی ری را حس میکنیم، اما بازیکنان هنوز همان هستند و ما مسئولیت خود را حفظ کردهایم. سخت بتوان در حالی که مسئولیت ما بردن بازیهاست، ضعف فعلی را به دلیل رفتن ری دانست و به مایکل امنالو (جانشین ویلکینز) فشار آورد.»
آره اون آرسنال رو یادمه عجب بازی لذتبخشی بود .نقل قول:
ما امسال رکورد آرسنال رو میزنیم ...:20:
میلادی نبینم اخطار گرفته باشی ... :10:
نمایندگان باشگاه نروژی که لیندگارد در آن بازی می کند، هفته گذشته در منچستریونایتد بودند وبا مدیران این باشگاه مذاکره کردند و شانس حضور این دروازه بان 26 ساله در الدترافورد را مثبت ارزیابی کردند
سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، امیدوار است که بتوانند در دو یا سه هفته آینده بتوانند با آندرس لیندگارد، دروازه بان جوان دانمارکی قرارداد امضا کنند.
فرگوسن در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" هنوز انتقال او کامل نشده است اما چیزی به انجام آن نمانده است. این اتفاق در دو یا سه هفته آینده رخ خواهد داد اما برای اعلام رسمی کمی زود است."
نمایندگان باشگاه نروژی که لیندگارد در آن بازی می کند، هفته گذشته در منچستریونایتد بودند وبا مدیران این باشگاه مذاکره کردند و شانس حضور این دروازه بان 26 ساله در الدترافورد را مثبت ارزیابی کردند.
این در حالی است که پیتر اشمایکل، دروازه بان سابق شیاطین سرخ هفته گذشته اعلام کرد که لیندگارد برای تبدیل شدن به دروازه بان شماره 1 منچستریونایتد به اندازه کافی خوب نیست
سالومون کالو مهاجم چلسی از مربی تیمش تعریف کرد.
سایت گل – سالومون کالو گفته کارلو آنچلوتی کاری میکند که بازیکنانش آسودگی خاطر داشته باشند.
او میگوید آنچلوتی بازیکنان را در برابر فشار محافظت میکند و کاری میکند آنها در دورانهای دشوار وحشتزده نشوند.
چلسی در لیگ برتر در چهار دیدار گذشته سه شکست را تجربه کرده و ری ویلکینز، کمکمربی آنها هم از این تیم جدا شده و بعضی میگویند آنچلوتی قربانی بعدی است.
کالو، مهاجم اهل ساحل عاج میگوید: «مربی از بازیکنان مراقبت میکند و این نکته مهمی است. وقتی برای چلسی بازی میکنید و دو بازی را نمیبرید و تیم تحت فشار است، او کاری میکند بازیکنان وحشتزده نشوند.
اگر بترسید به سختی میتوانید عملکرد خوبی داشته باشید. نکته مثبت کارلو این است که او بر این باور است که اگر سخت تلاش کنیم و عالی تمرین کنیم، همه چیز خوب خواهد شد.
پارسال هم روزهای سختی داشتیم. اما کارلو آرام ماند، چیزی را عوض نکرد و ما دو جام به دست آوردیم. او این خودباوری را به همراه دارد و این باعث میشود فشار از تیم برداشته شود و این برای ما خوب است.
کارلو برای ما بسیار مهم است. او به بازیکنان فشار نمیآورد، حتی وقتی دو بازی پشت سر هم را نبرده باشیم. ما به همان شکل تمرین میکنیم و همان کارها را انجام میدهیم. او آرامش خود را به تیم بخشیده و به ما کمک کرده با نهایت توان بازی کنیم.»
چلسی در نیمه اول بازی با ژیلینا در لیگ قهرمانان بد بود. کالو میگوید: «همیشه زمانی هست که در آن اوضاع آن طور که میخواهید پیش نمیرود و این جایی است که حالا در آن قرار گرفتهایم. هرگز تردید نداشتهایم که مربی پیش ما خواهد بود. ما در لیگ قهرمانان در گروه خود و در لیگ برتر هنوز اول هستیم و مربی به ما نشان داده میتوانیم فاتح لیگ برتر شویم.
تیم بزرگی هستیم. هر تیمی میخواهد چلسی را ببرد و باید صبور باشیم. میدانیم میتوانیم در سطح بالایی بازی کنیم و این را در ابتدای فصل نشان دادهایم.
ما هنوز با مربی درباره شایعات صحبت نکردهایم و او به ما چیزی نگفته است.
او مربی خوبی است و انسان فوقالعادهای است. کار کردن با او حقیقتا لذتبخش است. بر این باوریم که فصلی عالی با او خواهیم داشت.
چلسی با کارلو قهرمانیهای بیشتری کسب خواهد کرد. سال پیش دو جام بردیم و امسال در سه جام حضور داریم. او مربیای است که بیتردید قهرمانیهای بیشتری برای ما خواهد آورد.»
کالو در چهار سال گذشته، پنج مربی را تجربه کرده است، ولی میگوید کارلو آنچلوتی سرانجام رویای فتح لیگ قهرمانان را برای آنها به ارمغان خواهد آورد.
آرسن ونگر 14 سال در انگلیس بوده اما می گوید که هیچ سالی مانند امسال نبوده
سایت گل -
به گزارش ارسنال دات آی آر، سال قبل نیز می گفتند که همه چیز فرق می کند، اما امسال نمایی جدید از رقابت های فشرده در لیگ برتر انگلیس را شاهدیم .
آرسن ونگر نیز عقیده دارد رقابت فشرده و حساس باعث شده امسال لیگ برتری متفاوتی را نسبت به سال های گذشته شاهد باشیم .
" این رقابتی فشرده و منگنه وار است . هر تیمی که فکر می کنید قدرتمند است به مسابقات می رود و ناگهان بازی را واگذار می کنند، در حالی که هیچ کس انتظار آن را ندارد .
مانند این فصل را هرگز ندیده ام . مانند آن را نمی توانم به یاد بیاورم . "
آرسن ونگر همچنین درباره رقابت تیم های دیگر گفت :
" شما نمی توانید از لحاظ ریاضی این که تاتنهام و منچستر سیتی جزو مدعیان هستند را رد کنید . البته این نکته مثبتی است. اما شما تیم های زیاد دیگری را نیز دارید که نمی توانید در حال حاضر آن ها را از جمع جدا کنید .
این قضیه با حضور تیم هایی مثل لیورپول و استون ویلا جذاب تر می شود . آن ها خارج از جمع نیستند و انگیزه آن را دارند .
چیزی که در آخر روز اهمیت دارد این است که استحکام داشته باشید . در حال حاضر باید بگویم هیچ تیمی جدای منچستر یونایتد این طور نبوده . آن ها با وجود نداشت برد های زیاد استحکام داشته اند . هنوز نباخته اند و شاید این باعث استحکام بیشتر باشد . "
امروز 5مین سال درگذشت جرج بست بازیکن افسانه ای یونایتد هست ... یادش گرامی باد
این کلیپ رو هم ببینید .. جالبه :
منبع : mufctalkکد:http://twii.edgeboss.net/download/twii/manutd/mufc_Best_voxs_SPS.flv?ewk13=1
نقل قول:
Maradona Good
Pele Better
George BEST :40:
آنچلوتی: حریفان دیگر از ما نمی ترسند
سایت گل- چلسی رقابتهای این فصل لیگ برتر را با اقتدار آغاز کرد ولی این تیم در 4 دیدار پایانی خودش در این رقابتها، در 3 دیدار تن به شکست داد
بازیکنانی مثل جان تری و فرانک لمپارد به دلیل مصدومیت شانس حضور در این دیدارها را از دست دادند و آنچلوتی از شاگردانش خواسته تا بار دیگر برای حریفان ترسناک باشند.
در آستانه دیدار حساس چلسی مقابل نیوکاسل، مربی ایتالیایی آبی پوشان در این رابطه گفت:« در ابتدای فصل و زمانی که 0-6 به پیروزی می رسی، می توانی تیمها را تحت فشار قرار دهی ولی الان خیلی از تیمها اعتماد به نفس بیشتری برای بازی مقابل ما کسب کرده اند. این کاملا طبیعی است و ما هم در بازی کردن مقابل برخی تیمها با مشکل مواجه شده ایم.»
گل دیرهنگام فلوران مالودا، پیروزی چلسی مقابل زیلینا در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را رقم زد و آنچلوتی در صحبتهایی در این رابطه گفت:« گل پیروزی بخش ما در دقایق پایانی به ثمر رسید.این برایم تعجب آور بود.از ابتدای فصل ما هیچ وقت مشکلی در گلزنی یا کسب پیروزی نداشتیم ولی در دیدارهای اخیر، به ویژه در بازیهای خارج از خانه، نمی توانستیم به گل برسیم. آمار گلزنی ما از 21 به 6% در مبدل ساختن شوتهایمان به گل تبدیل شد و ما باید در این زمینه پیشرفت کنیم.»
آنچلوتی در مورد آخرین شکست تیمش در لیگ برتر مقابل ساندرلند گفت:« مقابل ساندرلند واقعا ضعیف بودیم. در بازیهای دیگر خوب بازی کردیم و فرصتهای زیادی برای گلزنی خلق کردیم و البته گاهی وقتها بابدشانسی هم مواجه شدیم. باید بیش از اینها متمرکز باشیم. گفتم که ، آنچه در هفته های ابتدایی شاهدش بودیم، فوتبال واقعی نبود و فوتبال پلی استیشن بود. ولی فکر نمی کنم برای ما ممکن باشد که بتوانیم در هر 4 دیدار لیگ به یک گل برسیم.»
مربی ایتالیایی چلسی ادامه داد:«زمان مناسبی برای صحبت کردن در مورد بازیکنان غایب تیممان نیست. ما باید با توجه به بازیکنانی که در اختیار داریم، تمرکز کنیم. آنها توانایی های خوبی دارند و پیش از این هم نمایش خوبی را به اجرا گذاشته اند. مصدومان هم به زودی بازمی گردند وزمانی که آماده باشند، به حمایت تیم خواهند آمد.»
آنچلوتی در دیدار مقابل نیوکاسل، ژوزه بوسینگوا را که پیش از این در دیدار کارلینگ کاپ مصدوم شده بود، در اختیار خواهد داشت.
محتوای مخفی: منبع
این مصاحبه معلوم نیست برای کی هست :31:
آخرین شکست چلسی توی لیگ مقابل بیرمنگام بوده نه ساندرلند!
بعد این هیچی. جالبه نمی دونم تو اخبار خودمون یا شایدم همین سایت گل بودش که می گفت که چلسی دو تا بازی پشت سر هم توی خونه خودشو باخته :18:
منچستر 7-0 جلو هست ار بلک پول.......هووووورااااااا
یونایتد 7 ......... بلکبرن 1
تبریک میگم ...
بربا 5 گل
نانی 1
پارک 1
رونی هم تقریبا" خوب بازی کرد
یا امام عجیب غریب !:31:نقل قول:
خوش خبر باشی میلاد جون .
کف کردم وقتی نتیجه رو فهمیدم .
دم برباتوف گرم ، زد بلکبرنو چپ و راست کرد .:31:
ولی یه چیز این برد اذیتم میکنه....گل نزدن رونی:41:
زیاد جلو نمی رفت ... بیش تر نقش یک بازی ساز رو ایفا می کرد... روان بودن تیم هم بخاطر وجود وین بود و البته بازی خوب اندرسوننقل قول:
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
بازی سیتی هم 1.1 مساوی :لول
تو سیتی رو حریف میدونی؟؟؟؟؟
برد و باختش اصلا مهم نیس....
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
ایولللللللللللللللللللللل لللل :40::40::40:
میگم کسی از دوستان از بازیهای سابق تو ذهنش بازی ای رو سراغ داره که بازیکنی تو بازی های لیگ برتر تو یه بازی تونسته باشه 5 تا گل بزنه؟؟
سیتی هم که دقیقه 90 گل خورد و مساوی کرد تا یه حال اساسی این هفته ببریم.:46:
به امید امتیاز از دست دادن چلسی در بازی فردا :8:
Jerman Defoeنقل قول:
میگم کسی از دوستان از بازیهای سابق تو ذهنش بازی ای رو سراغ داره که بازیکنی تو بازی های لیگ برتر تو یه بازی تونسته باشه 5 تا گل بزنه؟؟
Alan Shearer
و یکی دیگه
که الان بربا هم جزوشونه
ولی هر وقت میبازه یه حس باحالی بهم دست میده :دي ... حیف شد نباختنقل قول:
تو سیتی رو حریف میدونی؟؟؟؟؟
برد و باختش اصلا مهم نیس....
برد خفن منچسترو به همه منچستریا تبریک میگم...ایول.:40:
تبریک میگم بهتون :31:
به امید برد دندون شکن چلسی :21:نقل قول:
به امید امتیاز از دست دادن چلسی در بازی فردا
الان رقیبای چلسی باید برن حال کنن :31: چون دو سه تا بازیکنای کلیدی چلسی چند تا بازیه نیستن. اونا برگردن دوران خوشی تیمای دیگه تموم میشه :31:
ایشالا چلسی تا آخر این فصل همین طوری بازی کنهنقل قول:
تا رقیبلاش همیشه در حال حال کردن باشن:27::27::27:
برد کمر شکن منچستر رو به همه ی عاشقان شیاطین تبریک میگم
:31::31::31:
به امید قهرمانی
:33::33::33::33::33:
آدم به این اعتماد به نفس حسودیش میشه :دینقل قول:
....
ولی این آرسنال امسال عجب تیم عجیبیه ... ویلا و من سیتی رو بیرون از خونه می بره ولی تو امیریتس امتیاز از دست میده
تا بیاد اون روز برسه، فکر کنم منچستر بار قهرمانی این فصلشو بسته :31:نقل قول:
به امید برد دندون شکن چلسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان رقیبای چلسی باید برن حال کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون دو سه تا بازیکنای کلیدی چلسی چند تا بازیه نیستن. اونا برگردن دوران خوشی تیمای دیگه تموم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالا بچه ها!:18: ماشالا برباتوف:40:
تبریک به همه من یونایتدی های گل! تفاضل گلمون هم با چلسی (پیش از بازیش) یکی شد...!
تساوی سیتی هم حال داد!:21: ولی اصلا فکر نمی کردم آرسنال با اختلاف دو گل ویلا رو ببره!!
امیدوارم روند مثبتمون تا قبل از بازی آرسنال و تیم چلسی حفظ بشه (بوگو ایشالا!)...:10:
یاعلی:11:
ایشالا....ماشالا منچستر.....نقل قول:
امیدوارم روند مثبتمون تا قبل از بازی آرسنال و تیم چلسی حفظ بشه (بوگو ایشالا!)... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقه 6 نیو کاسل گل برتری رو میزنه
واسه دقایقی لذتتتتتتتتت میبریم
:31::31::31::31:
به به بازیو داری میده؟! فکر کنم بعد از یه قرن یه بازی چلسی رو تی وی داره نشون میده :31:
ایشالا چلسی هم 4 تا گل بزنه که همه با هم لذت ببریم :10:نقل قول:
دقیقه 6 نیو کاسل گل برتری رو میزنه
واسه دقایقی لذتتتتتتتتت میبریم
یکی از 4 تا گلی که قراره چلسی بزنه رو سالومون کالو زد.:31: ببینیم تو نیمه ی دوم 3 تا گل دیگه رو چه کسایی میزنن:27:نقل قول:
چرا کول رو هو می کنن؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب!:31: صدر نشینی مون مبارک!:10:
منم تبریک میگم :40:
به امید تداومش