تو کوچه نمیره.داخل خود باشگاه میره تو یه راه رو.اخرای صحبتت با پیرزنه نشونش میده که یواشکی داره در میره.نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده.
Printable View
تو کوچه نمیره.داخل خود باشگاه میره تو یه راه رو.اخرای صحبتت با پیرزنه نشونش میده که یواشکی داره در میره.نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده.
ممنون واسه جوابت . حالا من جوابتو میدم :31:نقل قول:
[PHP]http://www.b-a-z-i-c-e-n-t-e-r.com/ps3/action-adventure/L_A_Noire/articles/157/page/12?pt=item[/PHP]
خط های تیره ( - ) رو از بازی * سنتر جدا کن بعد تو مرورگز کپی کن .
------------------
محتوای مخفی: +
سلام
داستان مرحله به بازی موجود نیست؟
میخوام بازی کنم ولی میدونم تا زبونش رو نفهمی اصلا حال نمیده.
اگه کسی داستانش رو داره برام بذاره
ممنون
دوستان یه سوال این بازی با pc بیشتر حال میده یا ps3 ؟؟ منظورم اینه مثل بعضی بازی ها پورت شده ضایع نباشه رو pc .
رو PS3 بزنی بهتره ....نقل قول:
افتضاح پورت شده افتضاح!
نمیدونم Rockstar چرا بازی ها رو اینطوری پورت میکنه اون از gta iv اینم از این..
من اینو بازی نکردم حالا از چه لحاظ پورتش مشکل داره؟
خب افت فریم خیلی زیاده ....نقل قول:
من با این سیستم بعضی جاها افت فریم داشتم !!!!!
560TI
CORE I3
4GIG
منم تو این مزحله خیلی گیر کرده بودم:31:یعنی تنها جایی که خیلی وقت صرف کردم اینجا بود با اینکه خیلی راحته ها اما نامردا درو یه جا گذاشتن اصلا معلوم نیست آدمم فکرشو نمیکنه:31:نقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم این بعضی روی این سیستم من اجرا میشه یا نه ؟ممنونم از کمکتون.
Ram:2gb
Vga:1gb geforce 9400
cpu:2.5core2
:40:
Vga:1gb geforce 9400
خیلی پایینه....
نمیشه!
یعنی گرافیکو عوض کنم حله ؟پیشنهاد شما چیه راجع به گرافیک؟نقل قول:
سلام
کدوم نسخه بازی کاملتره و مشکلاتش کمتره؟
من چند نسخه تو نت دیدم
Theta
SR
مرسی.
دوستان من با کامپیوتر که بازی می کنم، توی مرحله a slip of the tongue گیر کردم ... هرچی راهنمای بازی بود دانلود کردم ... همه راهنمایی ها برای Xbox360 , PS3 هستش ... ولی این مرحله برای نسخه کامپیوتر اضافه شده ... ممنون میشم کمک کنین
یکی چند تا راهنمایی ازین بازی بزاره
انگلیسی یا فارسی فرقی نداره
لینک از سایت هم بزارین:11:
سلام دوستان
من نسخه ی complete edition رو نصب کردم که کرک اسکیدرو شده بود و تا امروز هم مشکلی نداشتم ولی امروز به یک موردی برخوردم توی کیس marriage made in heaven وقتی میرم خونه ی Lorna Pattison میگه بفرمایید تو و تا وارد میشم میرم کنار مبل دیگه راه نمیره و همونجا وایمیسه و هیچ کاری نمیکنه در صورتیکه باید بتونم ازش سوال بپرسم ولی همونجا میخکوب میشه و نمیتونم تکون بخورم . و وقتی میری توی منو هم میخوای از بازی خارج بشی گیر میکنه و باید End Task کنم. با خودم گفتم شاید یک باگه تصادفیه دوباره رفتم تو بازی ولی بازهم موقعی که میرم توی خونه ی Lorna باز میخکوب میشه و نمیشه کاری کرد . من دوباره کیس رو از اول رفتم ولی باز هم دوباره توی خونه ی Lorna گیر میکنه . توی اینترنت هم سرچ کردم چیزی گیر نیاوردم .
ویندوزم سون 64 بیته . رزلوشن رو هم روی 1920x1080 60fps گذاشتم که خیلی روان اجرا میشه و اصلا" هم لگ و مشکل گرافیکی ندارم .
حالا به نظر شما باید چکار کنم ؟
با تشکر
در حال دانلود این بازی ام. 7-8 گیگ باقی مونده:31: شبانه گذاشتم.
بازی خوبی هست؟
با این سیستم می کشه؟
VGA: ATI Mobility HD 5730 1 GB
RAM: 4 GB
CPU: Intel Coire i5 Dual Core 2.4 Ghz
رم و پردازشگر ت خوبه
گرافیکت رو نمیدونم
اگه زبان انگلیست خوبه مخصوصا لیسنینگ از این بازی لذت میبری مثل خودم:46:
دوستان موقع گشتن تو صحنه جرم و پيدا كردن سرنخ ها،بايد تغييري در اهنگ پديد بياد؟
يه توضيحاتي خود بازي داد كه دقت نكردم.
سلام. دوستان من انگليسي رو در سطح متوسط بلدم. به نظرتون ميتونم اين بازي رو بازي كنم؟
به احتمال زیاد کرک بازی مشکل داره .نقل قول:
توی قسمت های Traffic و Homicide وقتی میری تو صحنه جرم یه اهنگ با تم رمزالود پخش میشه که به این معنیه یا سر نخی اونجاس یا مضنون .نقل قول:
اخه متوسط تا چه حد؟ اگه میتونی یه فیلم بدون زیر نویس گوش کنی و حالیت بشه میتونی بازی کنی . فقط به نظرم یه سری کلمات محاورهای و اصطلاح های مربوط به اون دوران تو بازی موجوده که اونا یه کم سخته و گرنه بازی حتی زیرنویس انگلیس و LOG هم دارهنقل قول:
سبکه این بازی معلوم نیست چیه دقیقا نه میتونیم بگیم اکشنه نه درایوینگه نه ادونچر ولی هرچی هست من باهاش حال میکنم به ادم احساس کاراگاه بودن میده ادم بعد از بازی دوست داره بره یه پرونده جنایی از اداره پلیس بگیره:D
دوستان بعد از تموم کردن بازی میاد دوباره تو بازی یا مثل مافیا 2 کلا" مرخص میشی؟:5:
سلام دوستان ..... بابا این دیگه چه گیمیه ؟! :18: برای پی سی سیتستم فضایی می خواد :27::19:
من که اصلا نتونستم بازی کنم و قابل بازی نیست دقیقا فریم فریم میره :13:
مشخصات سیستم ایناست :
cpu : x2 270
ram : 2gb
vga : 6770 1gb ddr5
مشکل اصلی به نظر شما سی پی یو و رم می تونه باشه ؟ پس چرا توی ریدمی بازی مینیموم اینا رو زده :
AMD Dual Core 2.4Ghz
RAM: 2GB
کلا بازی درست و حسابی پورت نشده:2:نقل قول:
همینه
باید ابر کامپیوتر داشته باشه تا با یه فریم خوب بازیش کنی:20:
من با سیستم عهد بوقی
Geforce 9500 1Gb
Ram 2Gb
AMD Athlon X2 240 2.8GHZ
روون بازی میکنم.:5:
رو تنظیمات متوسط و چند تا گزینه High.
چطور نمیتونین روون اجرا کنین؟
بابا دمت گرم :31:نقل قول:
من با سیستم عهد بوقی
Geforce 9500 1Gb
Ram 2Gb
AMD Athlon X2 240 2.8GHZ
روون بازی میکنم.
رو تنظیمات متوسط و چند تا گزینه High.
چطور نمیتونین روون اجرا کنین؟
خبر خوبی بود فعلا برم روش کار کنم شاید درست شد
آره...من زیاد از خودم مطمئن نیستم!نقل قول:
تو این تاپیک مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوزم XP هست اگه سون بود که هیچ بازی نمیومد:31:نقل قول:
الان ویک رو روی High اجرا میکنم همه چیزش رو.
Mass effect 3 رو هم همه چیز High.
خلاصه نمیدونم چجور روون اجرا میشن همشون.
فقط بعضی وقت ها بازی کلا تیکه تیکه میشه.مجبورم یه بار بیام بیرون دوباره برم توش.
این تنظیمات بازی:
این خوده بازی که در حال پرش از ارتفاع هستم:
این یک Cutscene:
ممنونم دوستان روي ويندوز xp sp3 نصبش كردم مشكل حل شد با ستينگ هاي بازي خوب اجرا ميشه فقط مثل جي تي اي (كه اونم سي پي يو چهار هسته اي به بالا براي اجراي بي نقص نياز داشت ) روي سي پي يو دو هسته اي خودم گاها تيك هاي ثانيه اي ميزنه ولي در كل فريم بازي خوب و نرماله :8:
نمي دونم ويندوز 7 چرا اون طوري ميومد به خاطر دايركت ايكس 11 بود :27: يا مشكل دبگه اي بوده .....[COLOR="Silver"]
میشه گفت ویندوز اکس پی برای بازی بهتره چون رم کمتری نیاز داره. ویندوز 7 1 گیگ RAM فقط برای خودش می خواد.(32 بیتی. برای 64 بیتی دو گیگ لازم داره)نقل قول:
حالا اگر رم شما 2 باشه میشه یک گیگ برای استفاده ویندوز، یک گیگ هم برای استفاده بازی ها و برنامه های غیرسیستمی می مونه.
همین یک مورد تاثیر داره روی بازی. ولی خب برای من که 4 گیگ رم دارم تاثیر زیادی نداره.( من 64 بیتی دارم)
كنترل بازي خيلي مزخرفه:31:
اگه با موس و كيبرد بريد كه موقع گشتن تو صحنه جرم ويبره دسته رو از دست ميدين.(خيلي فاكتور كمكي بزرگيه)
با دسته هم هدف گيري بازي براي تيراندازي خيلي خيلي خشك و بدقلقه.
با با چرا جواب ندادین ؟!
بعد از تموم کردن بازی تو شهر میمونه یا کرکره ها رو میکشن پایین؟:19:
بعد از اتمام بازی مثل GTA نمیشه تو شهر گشت و گذار کرد.نقل قول:
موارد خیابونی که بین مراحل با بیسیم اعلام میشن فقط تو همون پرونده قابل دسترسی هستن؟
اگه سراغ یک مورد نریم و پرونده تموم شه علامتش از رو نقشه میره!
متفاوته... مثلا تمامی پرونده های فرعی بخش Traffic - که 10 مورد هستن - با شروع اولین پرونده اصلی همین بخش (Driver's Seat) باز میشن. یعنی این امکان رو دارین در طی همون پرونده اول هم تمام پرونده فرعی اون بخش رو انجام بدین. یا مثلا از 10 پرونده فرعی بخش Vice پنج موردش با شروع پرونده The Black Caesar باز میشن.نقل قول:
حالا اگه هم پرونده ایی فرعی جا بمونه تو قسمت Free Roam همون بخش قابل انجامه.
ممنون میشم یکی لینک سالم کرک skidrow رو بذاره
ممنون مشکلم حل شد :13:نقل قول:
این نسخه PC کجاش Complete Edition اه؟
پرونده های Reefer Madness و N.A.K,E/D City موجود نیستن!
فقط پرونده ی Slip Of The Tongue تو ترافیک هستش