سرویس 128 محدود.با چیز پی ان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 128 محدود.با چیز پی ان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان adsl 256 مخابرات تهران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فکر نکنم سایت خوبی باشه چون برای اولین بار ping من رو نوشت 750 بعد دفعه ی دوم شد 230 الان هم که 350 هست.
سرعت دانلود و آپلودش هم متغییر هست
لایزر بد جور مرام گزاشته تو عید
عاشق این لایزرم
128 کیلوبایت لایزر دارم
سرویس 512 مخابرات کرمانشاه
اکو 128 شاتل تهران
سرعتم خیلی خیلی پایینه کسی راهکاری داره؟
شاتل خریدی راهکارم میخوایی؟
من علت اینکه چرا اینقدر سرعت افت کرده رو از شاتل پرسیدم جواب داد:
در حال حاضر مشکل افت سرعت و packet lost شدید از سمت دیتای مخابرات می باشد،سپاسگذار خواهیم بود تا برطرف شدن کامل صبر نمایید.حالا نمیدونه این مشکل کی برطرف میشه که بعید میدونم برطرف بشه ...
سلام به همه دوستان.من هم از شاتل 128 محدود استفاده می کنم اما سرعتم همان طور که در تصویر معلوم است و در مقایسه با سرعت شما خیلی پایین است.می توانید به من بگویید دلیلش چیست؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
دلیل که زیاده. تا دلت بخواد دلیل داره :31:
چندتا از دلایلش:
1) مشکل موقتی است و بزودی درست می شود.
2) مشکل از مرکز شماست، پهنای باند کم داره.
3) مشکل از طرف شاتل هست.
4) هیچ کدام :31:
دوست عزیز از جواب چند گزینه ای شما متشکرم.گزینه ی یک که نیست چون همین چند وقت پیش پرسیدم.گزینه ی دوم هم همین طور.گزینه ی سوم اگر درست باشد پس برای دیگران چرا این طور نیست و در آخر گزینه ی چهارم باقی می ماند و اگر هیچ کدام باشد پس چه دلیلی دارد؟نقل قول:
من ۴ سال شهراد داشتم هیچوقت بیشتر از ۱۶ نشود .
۵۱۲ ایرانسل دارم الان .
پینگو حال کنین :D
به کل اروپا زیر ۲۵۰ میلی ثانیه اس
البته با چیز پی ان
سلام.دوستان تصویر سرعت من را دیدند که چقدر افتضاح است.من تا همین یک ماه پیش سرعتم از 512 هم بالاتر بود اما مثل اینکه به قول خودشان اکنون سرعت واقعی را به من داده اند.از پشتیبانی علت را پرسیدم.جواب داد:قبلا اشتباهی من را به 512 متصل کرده اند و هرکس که 128 محدود شاتل دارد و سرعت دانلودش بیشتر از 16 است اشتباهی وصل شده است.از دوستان خواهش می کنم که به من بگویند قضیه از چه قرار است؟(البته بدون تیکه انداختن!)
سلام.نقل قول:
درباره گزینه چهارم که شوخی کردم. جای بحث ش اینجا نیست بهتره در تاپیک شاتل پیگیری کنید. سرعت شما اینطوری شده دلیل نمیشه که برای همه اینطوری باشه. ممکنه در مرکز شما نتواند سرعت را بالا ببرد شاتل نه به دلیل کمبود پهنای باند به دلایل مختلف.
بهتره بعد از این، موضوع را در تاپیک شاتل ادامه بدید.
موفق باشید.
512 امروز پیشگامان کرمان
دوستان واسه من همیشه مینویسه N/A یعنی Not Available
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
256 مخابرات دارم !
128 صبانت مشهد ساعت 10:45 دقیقه شب! :king:
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
اشتباه نیست؟؟؟ چون من تو اسپید تست همین سرعتو دارم ولی با IDM سرعتم حدود 120-140 هست! :34:نقل قول:
turk telekom سرویس 8 mb نامحدود:
کسی نمیدونه مشکل از کجاس ؟نقل قول:
مخابرات همدان 256
با چيز پي ان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
اینم مال من :
256 محدود - خلیج فارس آنلاین بوشهر
اینم یه تست دیگه :اینم سرعت IDM :کد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=460.152
این ماله ایرانسلم....128
انم ماله شاتل.....128
ایرانسل پینگش بهتر شده....
دوست عزیزنقل قول:
سرویس نامحدود همه شرکتها سرعتش همونیه که اسمش روشه. یعنی 128kbps به طور متوسط حداکثر باید 16 کیلوبایت سرعت دانلودش باشه. یعنی تو شرایط ایدهآل. اما معمولاً بین 5 تا 10 درصد زیر این عدد سرعت مؤثر واقعی میشه. یعنی حدود 14 تا 15 کیلوبایت در ثانیه.
سرویسهای محدود که شرکتها میدن مثل همین شهراد اصولاً رو سرعتای بالاتر بسته میشه. یعنی به شما 128kbps میفروشن ولی در عمل پهنای باند اشتراک شما رو روی 512kbps یا 1Mbps یا حتی بالاتر میبندند. اینم دلیل داره:
- یکی این که قوانین کشور اجازه نمیده به خونهها بالاتر از 128kbps رو بدن.
- دیگه این که وقتی شما محدودیت حجمی داری مصرف حجم در زمان کوتاهتر به نفع شرکت میشه. چون مجبوری حجم اضافه بخری یا زودتر شارژ کنی. پس سرعت واقعی رور بالاتر می بندن.
- برای کیفیت پایین خدماتشون هم دیگه پاسخگو نیستن. چون هر وقت شما اعتراض کنی میگن: "همینی هم که داری میگیری از سرت زیاده. چون سرعت 128 واقعی حداکثر باید 16 کیلوبایت باشه."
512 آسیا تک شیراز
پارس آنلاين ساعت 2 ظهر .
شهرستان ساوه!
اینم اینترنت ما که با شبانه گرفتم
128 صبانت تبریز
آدم حال میکنه با این سرعت و پینگ ، تا حالا پینگم اینجوری نبود البته تا وقتی که از صبا بگیرم
تا حالا همچین سرعتی نداشتم : میگم اینی که نوشته سرعت بالا تر از 93 درصد ایرانیا درسته؟
احتمالا درسته دیگه :Dنقل قول:
واسه این 128 چقد پول دادی؟نقل قول:
سرعت 512 ش چطوره؟
512 مخابرات کرمانشاه ساعت 2.12 شب
اینم مال من
نتونستم با speedtest بگیرم .
این سایت هم تست میگیره :آی اس پی من هم شهراد هست.کد:http://speedtest.ctc.net/
برای سه ماهه با ترافیک 5 گیگ 27 تومن البته من 3 گیگ هم اضافی خریدمنقل قول:
اینم بگم که سرعت دانلود شبانه من اصلا کم نمیشه و در یک ساعت حدود 850 مگ دانلود میکنم.
:31: