توی سایت خود وسترن دیجیتال که چیزی ننوشته ولی این لینک مربوط به هارد شما هستشنقل قول:
یه سری نرم افزار و توضیحات برای دانلود زده!! یه نگاه بندازید شاید به دردتون خورد
کد:http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=701&lang=en
Printable View
توی سایت خود وسترن دیجیتال که چیزی ننوشته ولی این لینک مربوط به هارد شما هستشنقل قول:
یه سری نرم افزار و توضیحات برای دانلود زده!! یه نگاه بندازید شاید به دردتون خورد
کد:http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=701&lang=en
سلام اون قطعه Network Controller من که توی Device Manager نمی شناخت با نصب R258276 حل شد.
دوستان گلم من این کار و برای راحتی شما انجام میدم و هیچ وجی در مقابل اون دریافت نمی کنم:10:
خلاصه خوشحال می شم که بهتون به هر نوعی که میشه و میتونم کمک کنم:40:
ممنونم.اونجا چیز به درد به خوری نیست به جز تست سلامت هارد .ولی اگر کسی این فریم ور رو پیدا کرد ممنون میشم.نقل قول:
دوستانی که وقتی از بازی مافیا خارج میشن نور صفحشون کم میشه
نیازی نیست log off کنید
کلید F1 رو تو حالت multi media منظورم fn هست رو بزنید
یه صفحه ای میاد 4 تا گزینه داره
1computer only
2duplicate
3extend
4project only
مال خروجی تصویره
چند بار بزنید تا بیاد رو اولی computer only
درست میشه
یه چیز باحال، میدونم تکراریه ولی وقتی داشتم bios رو به A08 آپدیت میکردم فن لپ تاپ چنان صدایی از خودش به مدت چند دقیقه در آورد که مو به تنم سیخ شد! جالب اینکه تمام هوایی هم که به بیرون میداد کاملا خنک بود. از اون جالب تر هم به نظرم بعد از انجام این آپدیت کلا هوایی که فن دستگاه به بیرون میده خنکتر شده، مخصوصا وقتی بازی میکنم.
در ضمن: آقا این Visual Studio که روی 64بیت کار نمیکنه. نصب میشه، برنامه ها رو اجرا میکنه ولی موقع ادیت کد پیام میده که روی سیستم 64بیتی این کار امکان پذیر نیست. کسی تجربه ای داره که با من قسمت کنه؟!
دو ستان من تمامی درایور ها رو نصب کردم اما هنوز نتونستم وایرلس و بولوتوس رو استفاد ه کنم می شه راهنمایی کنید لطفا
اين درايورا تو سايت dell واسه هر كدووم چنتا مدل داره بالفرض واسه بلوتوس و وايرلس چنتا مدل داره.. من كدومو بايد دانلود كنم..؟؟
در ضمن نميدونم چرا اين درايور كارت گرافيك رو سيستمم نصب نميشه ويندوز 7 .. 1ماه ژيش ميشد الان نميشه..؟؟
سلام دوستان. من دیروز این مدل رو خریدم که مال اروپا تولید شده و جزو سری دل اوبونتو هست. الان میخواستم ویندوز روش نصب کنم ولی هرچی درایور هست گویا مال ویندوز 7 64 بیتی هست. ولی چون هنوز خیلی برنامه تو ویندوز 64 بیتی مشکل دارن میخواستم 32 بیتی نصب کنم. تو نصب درایور مشکلی پیش نمیاد؟! یا حتما باید 64 بیتی نصب کنم؟!
ممنون
نه مشکلی پیش نمیاد. تو سایت نوشته 64 بیت ولی وقتی دانلود کنی تو مشخصاتش قید شده تو ویندوز 32 بیت هم جواب میده.نقل قول:
اتفاقا بر عكس گفتي من كارت گرافيك رو روي 32 بيتي خواستم نصب كنم نشد ولي رو 64 بيتي شد..
سلام دوستان بعضی اوقات موقع روشن کردن چرا صفحه لب تاپم زرد میشه یا روی یه صفحه وای میسته:11::11::41::41::41::41::41::41::41::41: :41:
درایور وایرلس اسمش اینهنقل قول:
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn
درایور بلوتوث هم اینه
Dell Wireless 365 Bluetooth
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
من ویندوز 32 بیت دارم و گرافیک براحتی روش نصب شدهنقل قول:
شما ارور مربوط به نصب نشدن این درایور رو بنویس تا بچه ها بتونن کمکتون کنن
درضمن در سایت dell روی هر درایوری که کلیک کنی یه قسمت به نام Compatibility داره که نوشته با چه سیستم عاملهایی سازگاره:46: اکثر درایورها با 32 بیتی هم سازگارند
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
روی چه قسمتی گیر میکنهنقل قول:
یه عکس از صفحه وقتی زرد میشه بذار
واسه منم همین مدله ، خود زیگورات واسم 7 64 بیتی ریخت تا الانم که داره مثل مرد کار میکنه.مشکلی نیست خیالت راحتنقل قول:
دوستان با نصب درایور Dell Support Center به طور خودکار میگه کدوم درایورا احتیاج به اپدیت دارند لینکش رو هم خودش میده. به طور کل خیالتون بابت درایورا راحت میشه.
دوستان یه مساله ای رو مطرح کنم
در مورد برنامه ها تو ویندوز 64 بیتی مشکل خاصی وجود نداره به نظرم و دوستان الکی حساسییت به خرج میدند(جر برنامه های خیلی تخصصی و تک شاید به مشکل بر بخورید )
اما تجربه من از نصب ویندوز 64 بیتی تو لپتاپ خودم تا الان زیاد جالب نیوده :
سرعتش بر عکس اینکه بالا باشه متاسفانه در لپتاپ من زیاد بالا نیست و نسبت به 32 به نظرم خیلی سنگینتر میاد و هن گامی که ویندوز میخواد لود بشه واقعا نسبت به 32 خیلی ضعیف عمل میکنه
مشکل دومی که در 64 بیتی دارم مربوط به تغییر زیان هست (هنوز نتونستم آلت و شبفت رو در این ویندوز تنظیم کنم و حتما باید با موس تغییر زبان بدم )
مشکل سوم عدم پخش صدا در بعضی از بازیهاست ..
دوستانی که نسخه 32 بیت رو داشتند و 64 بیت رو هم تست کردن ممنون میشم کمی مثل من توضیح بدید که آیا این مشکلات رو دارید یا خیر ...
سلام دوستان من یه سوال داشتم ، کودوم یکی از این گرافیک ها قویتره ؟
ATI Radeon 550V
ATI Radeon 5470
؟
Gilopa جان درودنقل قول:
من از روزی که لپتاپ و خریدم یه ویندوز 64 بیت ریختم! تجربه ی من از 64بیت دقیقا عکس شماست!! با اینکه رم من 3 گیگ هستش ولی نسبت به 32 بیت خیلی سریع تره!! البته این قیاس و با سیستم خونه دارم میگم که رمش 4 گیگ و کلا کانفیگش از اینم بالاتره ولی کلا سرعتی که در اجرا ، بالا اومدن ، و باز شدن نرم افزارها در 64 بیت دارم هیچ وقت توی 32 بیت ندیدم!!
حتی یادمه برای مقایسه بازی call of duty modern warfar و crysis رو توی 32 و 64 اجرا کردم. دقت کردم توی لود بازی از مرحله ای به مرحله ی بعد ، در ویندوز 32 بیت مقداری افت سرعت و بعضا گیرهای کوچکی داشتم ولی توی 64بیت واقعا روان و نرم اجرا می شد و خوب و سریع لود می شد
همینطور تحت هیچ شرایطی عدم پخش صدا در بازی هارو نداشتم!! مشکل سوئیچ زبان ها هم به هیچ وجه!!
پیشنهاد می کنم یکی از ویندوز های شرکت JB یا گردو رو تهیه و نصب کنید!! مطمئنا به مشکل بر نخواهید خورد
این نکته رو هم بگم من توی فتوشاپم بی نهایت براش و پترن و ... لود کردم و همینطور چند پلاگین خاص که نسبتا سنگین هم هستند!! ولی با این حال در ویندوز 64 بیت فقط 7 ثانیه طول میکشه فتوشاپ با این حجم سنگین لود شه!! خود ویندوز هم که زیر 34 ثانیه لود میشه!! بعضا اگر اپدیتش کرده باشم نهایت زمانی که برای لود طول میکشه حدود 50 ثانیه الی 1 دقیقه است!!
یا بگین کدوم یکی از این کانفیگ ها بهتره یعنی از نظر سخت افزاری قوی تره ؟نقل قول:
CPU: i5-460M | 2.5~2.8
Ram: 4GB
Hdd: 500
VGA: ATI Radeon 550V
-----------------------------
CPU: i5-450M | 2.4~2.66
Ram: 4GB
Hdd: 500
VGA: ATI Radeon 5470
..............................
حالا کدوم کانفیگ بهتره سخت افزارش ؟ CPU و VGA با هم یه کم فرق دارن کدوم یکی ها بالا ترن و بهتر کار میکنن حتی اگه مقدارش کمه بازم کدوم یکی بهتره ؟ به قیمت و سیستو عامل نگاه نکونید فقط سخت افزار . ممنون
ممنون از پاسختون :10:نقل قول:
کاش یه ویندوز 32 بیت رو N5010 خودتون تست کرده بودید تا مقایستون خیال من رو بیشتر راحت کنه
در مورد ویندوز کاملا مطمئنم مشکلی نداره .. اما اصلا اون سرعتی که انتظار دارم رو نداره در مقایسه با 32 بیتی که رو N5010 نصب کرده بودم .. یعنی تو لود اولیه ویندوز کمی بیشتر از 32 بیت طول میده ... بنابراین من در مقایسه با 32 بیتی که نصب کرده بودم میگم سرعتش پایینتره نه اینکه واقعا سرعت ویندوز پایین باشه
الان بازی NBA2K11 با اینکه دایرکت ایکس رو هم براش نصبب کردم باز مشکل صدا داره و نمیتونه پخشش کنه منم خوره بسکتبالم اگه روزی یه دست بازی نکنم دق میکنم:31:
باید ببینم ایراد از چیه که 64 بیت رو سیستم من خیلی خوب جواب نمیده ...
P.S
در مورد نرم افزارها هیچ مشکلی تو این 2 هفته نداشتم و هر چی نرم افزار که فکر میکنید روش نصب کردم و بدون مشکل نصب شده
وقتي ميخام از سايت دل دانلود كنم هر درايوري رو يك فايل كم حجم 9 كيلوبايتي رو دانلود ميكنه و همش اين رونده ... چيكار بايد كنم..؟؟؟
خب احتمالا بازی شما از 64 بیت پشتیبانی نمی کنه که صداش در نمیاد! توی تنظیمات صدای بازی بخشی ندارید که نوع کارت صدا و خروجی صدا رو مشخص کنه؟؟ بعضی بازی ها این قابلیت و دارند که کارت صدا و خروجی صدا رو کنترل و تعیین می کنند!!نقل قول:
ولی در مورد تغییر زبان به زرس قاطع عرض میکنم مشکل ویندوز دارید و بهتره یه ویندوز از دو شرکت مذکور نصب کنید
چندباری درباره این دو گرافیک بحث شده که نتیجه اینهنقل قول:
550v قدرت بیشتری برا اجرای بازیها داره (البته نه اونقدر بیشتر!) و 5470 دارای امکانات جدیدتریه(مثلا پشتیبانی از دایرکت ایکس 11)
احتمالا باید یه ویندوز دیگه رو امتحان کنی ، منظوزم dvd دیگست:46:نقل قول:
من هنوز 64 بیت نصب نکردم اما از 32 بیت که کاملا راضیم اوایل حدود 30 و نهایتا 40 ثانیه طول میکشه تا ویندوز بالا بیاد، خوشبختانه تا الان هنگ هم نداشته:5:
حالا هروقت 64 بیت نصب کردم مقایسه شونو میگم:31:
با فایرفاکس معمولا این مشکل پیش میاد، از IE استفاده کننقل قول:
و اگه خواستی با دانلود منیجر دانلود کنی باید با فایرفاکس سایت رو باز کنی و روی دکمه DOWNLOD راست کلیک و copy link location رو بزنی و آدرس رو در نوت پد paste کنی و لینک دانلود که در این آدرس مشخصه رو در دانلود منیجر وارد کنی:46:
روی چه قسمتی گیر میکنه
یه عکس از صفحه وقتی زرد میشه بذار[/QUOTE]
روی قسمت روشن شدن یعنی اصلا صفحه دسکتاپ بالا نمیاد:41::41:
سلام
منم به 5010 دارا پیوستم ! :31:
دوستان من ویندوز 32 بیت ریختم روی سیستم . بنظرتون عوض کنم و 64 بریزم ؟! کند نمیشه ؟!
نرم افزار ها چطور ؟! باید با 64 بیت سازگار باشن یا مهم نیست ؟!
بعد درایور های 32 و 64 فرق داره ؟!
باتری من 2:30 دقیقه ای تموم میشه . خوبه ؟!
ممنون ... :11:
آقا من وسط Splinter Cell: Convection هر از حدود 15 دقیقه بازیم گیر میکنه، به طوریکه با ctrl+alt+del هم مشکل حل نمیشه و باید با نگه داشتن دکمه power دستگاه رو خاموش کنم. بازی روی بهترین گزینه های گرافیکی راحت اجرا میشه و تنظیمات رو پایین هم آوردم و باز هم این اتفاق افتاد، پس مشکل از گرافیک نیست. کسی ایده ای نداره؟
دوستان من هر بازی که اجرا کردم مثل کانتر استریک و جنرال تصویر واید نمی شه
یعنی رزولیشن بازی تا 1024*768 اجازه می ده و نمی زاره فول بشه
راه حلی ندارین ؟
مبارک باشه!! اگر رم 4 داری شک نکن 64بیت بریز!! البته یه ویندوز درست حسابی از یه شرکت معتبر!! سعی کن جدید هم بخری که کرکش درست حسابی باشه و این آپدیت مایکروسافت که کرک و از کار میندازه روش کار ساز نباشه!!نقل قول:
ویندوزهای جدید گردو خوب از اب دراومدند!!
در مورد برنامه ها هم خیر!!! مشکلی براتون پیش نمیاد و براحتی نرم افزارها توش نصب میشه!! مگر اینکه نرم افزار مهندسی و برنامه ی خاصی داشته باشید که مثلا یه شرکت ایرانی اونو نوشته و فقط برای ویندوز ایکس پی و 32 بیت ها ساخته شده باشه!! به جز این دسته نرم افزارهای خاص مابقی برنامه ها حتی اتوکد و 3dmax که گرافیکی و سنگین هستند هم توی 32 و 64 راحت نصب میشن!! پس غمتون نباشه و 64 را بزنید بر رگ این لپتاپ قدرتمند!!:8:
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
فقط این بازی یا بازی های دیگه هم اینطوریه؟؟نقل قول:
اگر فقط این بازی باشه خب معلوم میشه با این ویندوز یا کانفیگ سازگاری نداره!! منم با فرونت لاین مشکل دارم و نمی تونم درست بازی کنم ولی همونو مثلا تو یه ویندوز دیگه ( 32 بیتی ) راحت اجرا میکنم!!
منم pes 2011 لودینگ اولش close the program mide یعنی اون دایره سبزه لودینگهم 15 ثانه میاد بعد پیغام رو میده.نقل قول:
اشکالش از چه
ویندوزم هم 32بایتیه
فقط واسه SC: Convection این مشکلو دارم، باید بسازم دیگه! البته با همون وضعیت تمومش کردم از شرش خلاص شدم!
دو حالت داره: یا رزولوشن wide رو انتخاب نکردی(لزوما همیشه آخرین رزولوشن واید نیست!) و یا این بازیها کلا همچین قضیه ای رو ندارند که برای بازی کانتر میدونم که توی آپشن های گرافیکیش یه گزینه wide screen هستش که باید تیکش رو بزنی.نقل قول:
PES 2011 قضیش فرق میکنه! تقریبا یه هفته زودتر از تاریخ انتشار بازی یه نسخه ای به اسم این بازی اومد و ظاهرا هم کامل بود، اما نسخه نهایی بازی نبود و البته نسخه آزمایشی و دمو هم نبود. الانم وضعیت بازار خیلی خر تو خره و به سختی میشه نسخه درستشو از اون نسخه ناقص تشخیض داد. از این قبیل مشکلات توی نسخه اولیش پیش میومد. برای اینم که بفهمی اصلیه یا نه به دو چیز توجه کن: اولا نسخه اصلیه بازی بعد از نصب 7gb و نسخه اولیش 5gb، دوما توی نسخه آزمایشی در صفحه press any bottun پایینش ورژنش رو نوشته.نقل قول:
سلام دوستان
من با kmp فيلم نيگا ميكنم.زيرنويسش رو نميشناسه.(قاتي پاتيه)
فونت فارسي ميخوام.ويندوز7 32 بيت.
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
البته يه چيز ديگه
ميتونم فونت هاي xp رو روش بريزم؟
کانتر رو اوکی کردم اما تو بازی جنرال گزینه ای برای این کار نداشتنقل قول:
به نظرت راه حلی داره ؟
:11:
میتونی فونتهای xp رو بریزی، فرقی ندارن. فقط توجه کن که باید علاوه بر فارسی کردن زبان ویندوز تمام ساعت، واحد پول(!)و.. رو فارسی کنی. چون منم یه زمانی با وجود فارسی بودن زبان ویندوزم باز هم زیرنویس هام مشکل داشت تا اینکه آنچنان کردم!نقل قول:
درباره جنرال تجربه ای ندارم متاسفانه.نقل قول:
bios رو آپدیت کن ایشالا درست میشهنقل قول:
البته برا این کار ویندوز باید بالا بیاد پس اولا این ورژن بایوس رو دانلود کن که آخرین ورژنشه
یعد بالا اومدن ویندوز همه برنامه هایی که مهم نیستن رو ببند و روی فایلی که دانلود کردی کلیک کن تا اجرا بشه در حین آپدیت برنامه ای باز نکن و به چیزی دست نزن تا کار با موفقیت تموم شه ، مراحل هم نشون داده میشه (فن هم در این بین با سرعت زیاد میچرخه)کد:http://ftp.us.dell.com/bios/N5010A08.EXE
به نظر من مشکل از خود بازیهنقل قول:
و دیگه اینکه از من میشنوی بیخیال این بازی شو چون اینکه از پاور خاموش میکنی یه کمی خطر داره
یه FTP خوف برای دل بازا !!
کد:
ftp://ftp.dell.com
دوستان من درایور بلتوتوس رو نصب کردم
100 % اوکی هست
چطوری روشنش کنم ؟
می رم رو یک فایلی send to > bluetoos یک پنجره باز می شه بعد دیگه اتفاقی نمی افته