از ما می پرسی هیچ کدوم اینترنت سکیوریتی خالص فقطنقل قول:
Printable View
از ما می پرسی هیچ کدوم اینترنت سکیوریتی خالص فقطنقل قول:
خیالتون رو راحت کنم،شما کومودو رو نصب کنید و آنتی ویروس +دیفینس پلاسشو هم disable کنید،حتی آپدیت اولیه هم نکنید،بر روی هر بدافزاری دلتون بخواد کلیک کنید،محاله چیزی بشه!!!
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
واقعا" وقتی ملیح(مدیر کومودو)می دونس قراره کومودو رو با آی وی جی مچ کنن،هیچ وقت اینترنت سکوریتی تولید نمی کرد!
با سلام
کسی از دوستان درمورد نرم افزار GeekBuddy چیزی میدونه.
جدیدا همراه CIS نصب میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند سوال در این مورد داشتم :
1- چگونه از این نرم افزار استفاده کنم.
2- چگونه می توانم بیش از 60 روز از این نرم افزار استفاده کنم.
با تشکر
آقا ما هم COMODO داریم راضییم به رضای خدا !!! :31:
ولی خب یه کم سنگینه رو سیستم نه ؟؟
پس آقا من الان میخوام دانلود کنم کدوم نسخه رو دانلود کنم؟
فرقشون چیه؟
کرک و سریال هم اولش میخواد؟
نه والا سیستم رو سنگین نمیکنهنقل قول:
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
یه اینترنت سکیوریتی فری بیشتر تو سایتشون نیست اونو دانلود کن خودش آخرین نسخه اسنقل قول:
کرک وسریال هم نمی خواد
نقل قول:
من از كل كل خيلي بدم مياد. نميخواستم جواب پستهاي اخير رو بدم ، چون قبلا سطح اطلاعات بچه هاي اين انجمن براي من آشكار شده.
فقط در جواب اين كاربر كه منو بي منطق خطاب كردن ، خواستم بگم كه كدوم يك از پستهايي كه من گذاشتم بي منطق بودند !!!!
تمام پستهاي من بر اساس منابع معتبر مثل نتايج AV-Comparative هستش.حداقل با اين همه سابقه فعاليت تو انجمن هاي مختلف، ميدونم كه بايد براي حرفام سند و مدرك محكم داشته باشم.
مثلا شما اين پست من رو گفتيد بي منطق :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5456056&postcount=1363
در صورتي كه زير همون تاپيك ، منبع رو هم ذكر كردم كه كاملا معتبر هستش.
يه بار ديگه هم منبع اون پستم رو ميزارم :
کد:http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_od_aug2010.pdf
حالا كجاي حرفاي من بي منطق بوده ؟!!!
ديگه اين بحث رو با كارابري كمودو ادامه نميدم ، چون شما هيچ منبع و سند معتبري رو قبول نداريد ، پس بحث كردن با شما بي فايده است.
کاربرای کومودو به سند و مدرک نیازی ندارند،چون از پروفشنال های دنیای سکوریتی و کامپیوتر هستن،
ما خودمان لابراتوار خودمان هستیم،
.
.
.
هواداران کومودو در P30world به 39 نفر رسید...
دوستان من کسپر رو پاک کردم و به جاش دوباره کومودو رو ریختم....امیدوارم دوباره قاط نزنه....بدون اغراق میگم تا حالا به قدرت کومودو توی شناخت ویروسها و کیلاگرها انتی ویروس ندیدم....شاهکاره واقعا...تعصب خاصی روی هیچ انتی ویروسی ندارم اما این کارش عالیه...یه خورده فقط پیامهای فایروالش زیاده اونم یه خورده زمان میبره...
گویا کسی از این مشکل من با کومودو سر در نمیاره ، نه توی فرومهای اصلی خود کومودو و نه اینجا، هر کاری میکنم مصرف رم این
cmdagent.exe کم نمیشه و منم و فقط 512 مگ رم، حیف . . . از این کومودو خوشم اومده بود، ولی گویا مجبورم برم سراغ یه چی دیگه، اگه یه روزی رم رو زیاد کردم، نصبش میکنم.
دوست عزیز من هم با این که 2 گیگ رم دارم این فایل 45 مگ رم را استفاده میکنه که مشکلی نیست.نقل قول:
مصرف این پروسس برای من 120 مگه، که با توجه به مقدار رم من، خیلی زیاده
من فکر میکنم م این موضوع یک مشکله که قابل حله ، ولی کسی جوابی نداره
دوست عزیز ممنون از اینکه جواب دادید اینو که خودم هم میدونم قبل از اینکه شما از کمودو استفاده کنید بنده از نسخه اینترنت سکوریتیش استفاده میکردم .با تشکر:11:نقل قول:
واقعا" وقتی ملیح(مدیر کومودو)می دونس قراره کومودو رو با آی وی جی مچ کنن،هیچ وقت اینترنت سکوریتی تولید نمی کرد![/QUOTE]
Santamove جان :آقای ملیح دسش درد نکنه اما فکر کنم قبل اینکه بخواد نسخه اینترنت سکوریتی بده بیرون فایروال خودشو به همین منظور داد بیرون حالاچه با avg چه با آنتی ویروسهای دیگه.باز هم ممنون از اینکه جواب دادید.گفتم که برای تست میخواستم چون انتخاب نهایی خودم هم cis 2011 هست
:11:
بیا اینم سندش 8مگ بیشتر رم نمی گیرهنقل قول:
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
نقل قول:
Santamove جان :آقای ملیح دسش درد نکنه اما فکر کنم قبل اینکه بخواد نسخه اینترنت سکوریتی بده بیرون فایروال خودشو به همین منظور داد بیرون حالاچه با avg چه با آنتی ویروسهای دیگه.باز هم ممنون از اینکه جواب دادید.گفتم که برای تست میخواستم چون انتخاب نهایی خودم هم cis 2011 هست
:11:[/QUOTE]
قربون دستت خودت جوابشو میدونی اونوقت می پرسی!!!!!!!!!!!!!
قربون دستت خودت جوابشو میدونی اونوقت می پرسی!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
آقا مهدی گل بهتره بحث ادامه ندیم بنده نگفتم کدوم بهتره که شما گفتید اینترنت سکوریتی بهتره .اولا برای تست میخواستم ثانیا راجع به اون 3 تاگزینه گفتم شاید یکی قبلا امتحان کرده باشه ترکیبشو. هرچند از خیر اون سوال گذشتم بیخیالش
کمودو بچسب.:10:
عجیبه هروقت رو تسکبار دبل کلیک میکنم این میاد:
بعدشم که همه چی بست میشه و دوباره باز میشه!
در ادامه:
آنتیه کمودو رو آف کردم ناد 32 نصب کردم وسطای اسکن دیگه با دبل کلیک روی تسکبار اررور نمیومد و همینطور ساعت تسک بار هم اجراش مشکلی نداشت اما به یکباره صفحه ی بکگراند سفید شد و حتی روی دسکتاپ نمشد راست کلیک کرد تا اینکه ریست کردم و همه چی درست شد اما دیگه کمودو تو استارتاپ بالا نیومد کل یوم نظرتون چیه؟ :31:
والا این مشکلا عجیب غریبه بهتره از پشتیبانی آنلاین کومودو استفاده کنی زودی برات حلش می کنن
دوست عزیز :نقل قول:
فایروال ویندوز چک کردی؟
تو یه تایپیک دیگه تو همین فروم یه نفر دیگه هم با نود مشکل داشت که البته زمان نصب نود به بعضی از فایلهای کمودو گیر میداد. ظاهرا با هم مچ نمیشن :10:
دوستان من دسترسی بابیلون به اینترنت رو قطع کردم از طریق Define a New Blocked Application
حالا این که درست انجام دادم یا نه بماند ولی بعد از این کار رفتم حدود 25 تا دیکشنری روش نصب کنم نه تنها اونا روی بابیلون نصب نشد بلکه خود دیکشنری ها هم اتوماتیک حذف شد کل درایو C رو هم سرچ کردم چیزی گیرم نیومد کومودو چه بلایی سر اونا اورده ؟ چون تا حالا اینجوری نشده بود الان که دادم بلوکه بشه اینجوری شده خود کومودو رو هم گشتم چیزی پیدا نکردم کسی میتونه راهنمایی کنه؟
با تشکر
دوست عزیز زمان نصب دیکشنری defense + غیر فعال واگه نشد یه بار هم کلا کمودو غیر فعال وسپس برنامه رو نصب کن ونتیجه رو بزار.نقل قول:
معمولا کمودو با نصب بعضی از برنامه مشکل داره به خاطر حساسیت بالا ونظارت دقیق :46:
البته من خودم از بابیلون استفاده میکنم ومشکلی هم وجود نداره . برای قطع ارتباط اینترنت هم از منوی
firwall - network security policy - application rule اقدام کن
موفق باشید
خوب ، کارت "کاربر کومودو" به کاربران عزیز اهدا میشه!!!
××شماره 001 مخصوص آقا مهران کنار گذاشته شده....
این هم نمونه کارت،مخصوص خودم...
کسانی که دوست دارن،می تونن درخواست بدن تا در سریعترین زمان بهشون این کارت(به صورت دیجیتالی)اهدا بشه،
{اسم یادتون نره)
×××لطفا" درخواست ها رو تنها از طریق لینک زیر بفرستین :11:
اسم هم یادتون نره،المثنی صادر نمیشه!!!کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=417195
از امیر جان(karkas20)هم ممنونم،بابت دریافت و سازماندهی درخواست ها....
تغییراتی در ساختار کارت ها انجام شد××××
کارت ها 60درصد فشرده تر شدن و فیلدهای اضافی حذف شدن....
کارت های اعضای قبلی هم آپدیت میشن...
فعلا" گروه "هواداران کومودو" لاک شده و عضو جدید نمی پذیره
کارت تمامی 40 نفر اعضای این گروه هم آماده شده....
از امیر جان(karkas20)هم ممنونم،بابت دریافت و سازماندهی درخواست ها....
×××برای جلوگیری از جعل شدن ،کارت ها در آینده به پیشرفته ترین متد تجهیز میشن و در ضمن شماره عضویت +مشخصات در پایگاه داده ثبت میشن و قابل استعلام هستن....
درود.
امروز فلش پسر عموم را زدم به سیستم که usb disk security امد بالا و یک فایل ویروسی جست و یک اتوران که نتوانست پاک کنه الان که امدم در گزارش کمودو دیدم اینا را گرفته
که کفم برید اما میخوام ببینم این فلش که نشانه گذاشتم مربوط به چیه.
فقط نمیدون این lucation ویروس و اتوران مال کدوم درایو بود.
پایین عکس گرفته درایو سی را با این نمائ نشان داده c:\
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فهمیدم جای ویروس را با این c:4 نشان داده ولی کیجنی که دیروز دانلود کردم را لوکیشنش را c:\ نشان داده.
بعد رفتیم در فروم کمودو گفتیم که جریان چیه
و این درایو چرا به این شکل است.
که به 10 دقیقه نکشید و جواب بنده را دادن.
این هم پاسخ که نگو کمودو وسیله های قابل حمل مانند فلش و هارد اکسترنال را به این عنوان درایو میشناسه.
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خداییش تا فلش را زدم زود تر از usb disk
ویروس را لت وپار کرده بود چون
وقتی امدم با usb disk ویروس را حذف کنم ارو داد نگو قبلا کمودو زحمتش را کشیده بودن.
اما من که کفم برید.
مخلص شماییم.
================================================== ======
لطف کنید،و در آخر پست هاتون،متن زیر رو کپی کنید!!!
[PHP]
برای دریافت کارت"کاربر کومودو" و ثبت در دیتابیس،اسمتان را به پروفایل من با قالب"درخواست کارت+اسم"پی ام کنند،
پروفایل جهت پی ام دادن:پست تحویل کارت:کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=417195
×××برای دریافت کارت عضویت در گروه هواداران کومودو الزامی هست،المثنی هم فعلا" صادر نخواهد شد:دیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5695853&postcount=1184
[/PHP]کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1486
================================================== ======
من چجوری بفهمم که آنتی ویروس چقدر از رم کامپیوتر استفاده میکنه؟
اگر فایروال روشن باشه از حجم adsl کم میکنه؟
وارد task manager ویندوز بشوید.تب processes را انتخاب کنید.نقل قول:
در این قسمت از زیر شاخه mem usage و با توجه به نام آنتی ویروس می تونید میزان استفاده از رم رو ببینید.
سوال دوم رو متوجه نشدم!
نه عزیز،از حجم و سرعت کم نمی کنه،نقل قول:
برای دریافت کارت"کاربر کومودو" و ثبت در دیتابیس،اسمتان را به پروفایل من با قالب"درخواست کارت+اسم"پی ام کنند،
پروفایل جهت پی ام دادن:پست تحویل کارت:کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=417195
×××برای دریافت کارت عضویت در گروه هواداران کومودو الزامی هست،المثنی هم فعلا" صادر نخواهد شد:دیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5695853&postcount=1184
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1486
×اعلان ها:
1.گروه "هواداران کومودو" فعلا" از پذیرش عضو جدید معذور است(به خاطر ساماندهی اعضای گروه)
2.قالب بندی کلی کارت"کاربر کومودو" تغییر کرد،بسیار زیباتر و جذابتر شد و البته فشرده تر که می تونید در امضاتون ازش استفاده کنید،در دیزاینینگ این کارت ها از بازی "استارکرافت2"الهام گرفتم.
3.کارت تمامی 40 نفر اعضای گروه ، آماده شده....
لطفا" جهت از دست ندادن نظم تاپیک،جهت تشکر ،پست جداگونه ندین و از دکمه مخصوص این کار استفاده کنین:20:
و کارت ها....
.....
آها خوشم اومد کارتم اتوماتیک صادر شد :5:
راستی این کجاش شبیه کارته :31:
یه خورده عرضش بیشتر می شد بهتر بود و کلمه اینترنت سکیوریتی به صورت کم رنگ تو زکینه باشه که اگه یه نفر دید و از کومودو خبر نداشت بفهمه که چیه
سلام. وقتی آنتی ویروس کومودو رو سیستمم نصب بود، بسته 6000 تایی ویروس از سایت ترفندستان رو باهاش تست کردم و نتیجه خیلی عالی هم داد و من کلی خوشحال شدم که این آنتی ویروس رو انتخاب کردم! بعد از مدتی وقتی سیستمم رو لاگ آف میکردم، سیستم هنگ میکرد و مجبور میشدم سیستم رو از روی کیس ریستارت کنم! فکر میکردم مشکل از ویندوزمه. بعد از مدتی که از دست گیر دادنهای کومودو به خیلی از کرکها و sandbox کردن بیشتر نرم افزارها (که باعث ایجاد محدودیت در عملکرد آنها میشد) خسته شدم و پاکش کردم و آنتی ویروس ایرانی "شید" رو نصب کردم،سیستمم رو باهاش اسکن کردم و چندتا ویروس پیدا کرد و پاک کرد!! از اون به بعد وقتی سیستم رو لاگ آف میکنم، هیچ مشکلی پیش نمیاد! این بود که متوجه شدم آنتی ویروس کومودو بر خلاف برخی ادعاها نمیتونه جلوی همه فعالیتهای مخرب ویروسهایی رو که شناسایی نکرده بگیره! بازم ایول به این آنتی ویروس ایرانی! من که خیلی ازش راضیم.
کد:http://www.tarfandestan.com/forum/thread90159.html
سلام
یه سوال تکراری
برای اینکه آپدیت آفلاین رو بتونم جایگذین بکنم باید قبلش چکار میکردم که اجازه بده؟
فکر کنم دکتر عزیز قبلا گفته بود که من یادم نمیاد
ممنون
باید از حالت safe mode وارد ویندوز بشید و فایل را جایگزین کنید.نقل قول:
روش دیگش اینه که ابتدا فایلی را که به همین نام است به bases.old تغییر نام داده و سپس فایل دانلود شده را کپی کن!
دوستان دیکشنری های بابیلون من پریده از کجای انتی ویروس میتونم برگردونم؟
موقعی که میخواستم اونا رو نصب کنم چون بابیلون رو محدود کرده بودم همه دیکشنری ها رو پاک کرده
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام و با تشکر از این کار خوبتان :11:نقل قول:
اگه فونت و رنگ اسم کاربری رو عوض کنید بهتر نمیشه؟ :8:
راستی می تونم حرف اول اسممو به صورت P عوض کنم ؟ :21:
شما از تب defense+ وارد قسمت trusted file شوید،add راانتخاب کنید و با browse وارد پوشه بابیلون شوید و برنامه بابیلون و متعلقات آن(شامل دیکشنری ها)رو به صورت تک به تک وارد کنید....نقل قول:
هدف شما در این پست تا حدودی مبهم و گنگ هست،نقل قول:
اگه قصد داشتید ، روند انحرافی تخریب کردن کومودو رو بدون ارائه مستندات و صرفا" با تکیه بر بازی با کلمات انجام دهید،این کار در این تاپیک ید طولانی داشته،که شما را به نتایج آن ها ارجاع می دهم....
اگر قصد مقایسه داشتید،تاپیک مجزایی هم وجود داره،نمی دونم چرا همه می خوان کومودو رو با یه چیزی مقایسه کنن،
کومودو الان در این فروم 40نفر یوزر اکتیو داره و تا حالا این چنین موردی رو ریپورت ندادن و در ضمن اگر طرز استفاده از محصولی رو کامل بلد نیستیم،راندمان پایین محصول ناشی از کانفیگ نادرستمان رو به خود محصول نسبت ندهیم،کومودو روی ویندوز های دستکاری شده خوب مچ نمیشه،اونم تقصیر ویندوز هست نه کومودو....