سلام دوستان من یک مگ نامحدود مخابرات می خواهم.
مخابرات توحید.
کسی می دونه چی کار باید بکنم؟
ممنون:10:
Printable View
سلام دوستان من یک مگ نامحدود مخابرات می خواهم.
مخابرات توحید.
کسی می دونه چی کار باید بکنم؟
ممنون:10:
دوستان من يه مودم خريدم و مي خوام از مخابرات اينترنت بگيرم.
فقط يه سوال دارم/ اين Splitter كارش چيه و حتما بايد وصلش كنيم ؟
:31::31::31:نقل قول:
ببخشید خندم گرفت
برادر اگه تونستی از مخابرات اینترنت بالای 256 بگیری من اسممو عوض میکرم
اخه مومن اگه مخابرات ما اینقدر قوی بودد که به همه اینترنت 1مگ میداد که من تا الان اینترنت 2مگ از مخابرات گرفته بودم
من حاضرم ماهی 100 تومن بدم اما اینترنت 2مگ داشته باشم اما مگه مخابرات میده؟عمرا
دوستان اگه یه نگاهی به ضمیمه جام جم امروز(کلیک)بندازید(توی خود سایت جام جم هست)
نمیددونم کدوم ا ح م ق ی از ارتباطات زیر ساخت با کمال وقاحت گفته که اینترنت در ایران گران نیست!!!!!!!!:18:
واقعا این کسانی که توی این شرکت یا احمقند یا احمقند
با سلامنقل قول:
اگه میخواید از تلفن هم استفاده کنید و یا اینکه فکسی چیزی دارید از اسپلیتر میتونید سر راه اینترنتتون استفاده کنید
موفق باشید.
یعنی 256 میدن آیا ؟؟ چه مدارکی نیاز داره ؟؟نقل قول:
سلام
میخوام یه مودم بگیرم که بتونم از وایرلس لب تاپ هم استفاده کنم
یعنی اینترنت رو share کنم که هم pc اینترنت داشته باشه و هم لب تاپ از همین اینترنت مخابرات استفاده کنه
چه مودمی بگیرم که با این سرعت پایین مخابرات
هنگام share دیگه سرعتش زیاد پایین نیاد؟
دوست عزیز کی میگه نمیدن؟من الان از مخابرات ۵۱۲ دارم که روی ۲ مگ بستن :27:نقل قول:
دوست عزیز من مطمئنم شما با پارتی گردن کلفتی رفتی و گرفتینقل قول:
وگرنه غیر ممکنه به همه مرم بدن
من که رفتم هرچی آه و ناله کردم طرف گفت 256 بالاتر به کسی نمیدیم که نمیدیم
حالا کاری نداره که
دفعه پیش هم گفتم بهتن
اگه شما بتونی برای من اینترنت 2مگ جور کنی یه شیرینی درستو حسابی هم به شما میدم
خوبه؟
حاضرم قرار بزارم باهات با هم بریم و اینترنت بگیریم
قبول؟
مومن مقدس مگه نمیبینی محل سکونت نوشته شیراز؟پارتی چیه شیرینی واسه چی؟نقل قول:
خوب اگه مثل شیراز و اصفهان میخوای برو از پارس 128 بگیر 140 دانلود کن نامه هم نمیخواد.
سلام بچه ها ....
خیلی ممنون از راهنمایی هایی که کردید ،
اشکال نه از من بود ، نه از تنظیمات مودم و .....
یه اشکال سخت افزاری تو خود مخابرات بود....
دیروز دقیقا وقتی که پارس آنلاینم قطع شد ، ظهرش اینترنت مخابرات من هم درست شد....
128 !
با این پولی که میدم راضیم .... ولی خدایی پارس آنلاین کجا و این کجا ( البته پول آن کجا و این کجا ! )
الان راحت می تونم 256 بگیرم ، دنبال اینم ببینم میشه 512 بگیرم یا نه .... اگه بشه که خیلی خوب میشه ... نشد هم به همون 256 قناعت می کنم ،
همه و همگی موفق باشند
راستی یه اتفاق خنده دار هم دیروز افتاد :8:
یه لحظه یه نوسان برق پیش اومد تو منطقه ما ، برق قطع شد ... بعد از اینکه برق اومد ، رفتم تو تنظیمات مودم یه چیز فوق خنده دار دیدم :31:
مودم ASUS SY-602 ههه ولی ..... دیدم صفحه تنظیمات TP-Link باز شده .... مودم رو ریست کردم درست شد :27:
عکسش هم هست ، خدا وکیلی یه صفحه تنظیماتی باز شد ، به چه کاملی ....
خواستید بگید عکسش رو بزارم که دلتون شاد شه
امیدوارم هر چه زود تر این محدودیت سرعت برداشته بشه و همه بتونن 512 بگیرن
اگر نمیخواید زیاد خرج کنید tplink 8901 وایرلس اگر میخواید یه کم زیاد خرج کنید دی اس ال وایرلس زایکسل و اگر خیلی میخوایید خرج کنید لینکسیسنقل قول:
البته تا اونجایی که من کار کردم tplink8901 قیمت حدود 38 تومن داره (تهران بازار رضا) و مشکلی هم نداره
اگر اطلاعات وایرلس رو انکریپت کنید ،بسته به نوع اینکریپت و فاصله ،سرعت انتقال اندکی پایین میاد
برادر جاننقل قول:
اون کسی که اول سوال کرد توی تهران گفت که اینترنت میخواد بگیره
اما من ووقتی ایشون گفت که اینترنت 512 داره هم فکر کردم تو تهران گرفته ونگاه به محل سکونت ایشون ننداختم
ایشون باید میدونست که من تو تهران دارم حرف میزنم و من به اشتباه افتادم
به هرحال مخابرات تو شهرستانا که میده اینترنت بالا
اما تو تهران حتما باید پارتی گردن کلفت داشته باشی
کسی نیست جواب مارو بده ؟نقل قول:
دوست من يعني ميشه تلفن رو به يه پريز تلفن و وصل كرد و مودم رو به يه پريز ديگه و اسپليتر استفاده نكرد ؟نقل قول:
خیر. نمی شهنقل قول:
از هر خطی که شما سرویس گرفتی و می خوای چیز دیگه ای هم حتی از پریز دیگه بهش اضاف کنی باید از نویزگیر استفاده کنی.
باسلام
متاسفانه مجبورم فعلا از مخابرات ADSL تهیه کنم اما احتمالا تا چند ماه آتی امکان استفاده ار شرکت های شاتل،پارس آنلاین، صبا و ارمغان فراهم شود.بنابراین می خواهم یک مودم Wieless تهیه کنم که با شرکت های دیگر هم سازگار و قابل استفاده باشد.
من قبلا مودم های وایرلس Zyxcel را دیدم، نصب آسانی دارد و فقط کافیست به کامپیوتر وصلش کنی و تقریبا باقی کارها با مودم انجام می شود. بنابراین دید مثبتی روشون پیدا کردم (شاید خاصیت مودم وایرلس باشه). همچنین با مودم Symphony غیر Wireless کار کردم که نصبش دردسر زیادی داره و علاوه بر Config مودم باید به کامپیوتر،لپتاپ و هرچه با کابل به مودم وصل می شود باید IP داد. بنابر این، شخصا دنبال یک مودم Wireless خوب ترجیحا Zyxel یا Asus با بهترین گارانتی بازرا هستم که :
اولا نصبش مثل Zyxel آسان باشد.
ثانیا گارانتی معتبر و خوبی داشته باشد.
ثالثا در شرکت های دیگر هم پشتیبانی شود.
خود مخابرات، رسما مودم Huawei مدل MT800 و MT880 را معرفی کرده که بی نام و نشان و فاقد گارانتی است.
همچنین در دفترچه راهنما در مورد مودم های Zyxel و Asus نوشته :
Zyxel : در برخی مدل های این مارک pppoe ظاهرا پشتیبانی نمی شود.حتما از داشتن این قابلیت مطمئن شوید.
Asus : برخی از مدل های این مارک در شبکه مخابرات کار می کند.
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید چه مودم و با چه گارانتی تهیه کنم که شرایط مورد نظر من را براورده کند ؟
شما نامه از دانشگاه بگیرید ببرید امور مشتریک مرکز مخابراتیتون بهتون 256 شاید دادند.نقل قول:
كسي تنظيمات مودم D-link 2640u رو واسه سرويس مخابرات بلده؟
راستش واسه يكي از دوستم هست ولي چون خودم زياد با D-link كار نكردم بلد نيستم وبهش هم دسترسي ندارم!
با سلام
میشه بفرمایید این اینترنت به چه قیمتی هستش ؟ وایا کمترینش با بسته افزایشی ایرانسب برابری میکنه ؟
فقط برای تهرانه ؟
قيمتهاش تو پست اول مشخص هستنقل قول:
با سلام
میشه بفرمایید این اینترنت به چه قیمتی هستش ؟ وایا کمترینش با بسته افزایشی ایرانسب برابری میکنه ؟
فقط برای تهرانه ؟
سرعتش هم مثل همه تعرفه هاي ADSL i هست.
همه جا هم اگه بشه ميتونه استفاده بكنه!
شهرستانها هم وجود داره ولي بايد پرسيد!
ممنونم آیا روس سیمکارت فعال نمیشه؟ فقط رو تلفن ثابته ؟ ایا سرعتش و دانلودش با ایرانسل برابری میکنه ؟ با بسته افزایشی ؟
سرعت دانلودش بستگی داره چه سرعتی گرفتی باشی ؟ 128؟ 256؟ یا...نقل قول:
ایا سرعتش و دانلودش با ایرانسل برابری میکنه ؟ با بسته افزایشی ؟
ولی 100 درصد بهتر از اینترنت ایرانسل هست که همش قطع هست و پینگ پایینی هم داره و در کل شاید 3 ساعت اینترنت مفید هم نتونه به کاربراش بده ...
یعنی چی ؟نقل قول:
ممنونم آیا روس سیمکارت فعال نمیشه؟ فقط رو تلفن ثابته ؟
ADSL چه ربطی به سیم کارت ایرانسل و تلفن ثابت داره ؟
شما با مودم ADSL وصل میشی و تلفن هم اشغال نیست و هزینه اش هم دوبار یکبار روی قبض میاد
یه سوال : من زنگ زدم مخابرات منطقه 11 تهران خواستم 64 بگیرم
گفت که فقط 128 میدیم ..چطوریه ؟ توی سایتش که زده 64 هم میدن...کسی 64 از مخابرات گرفته ؟
64 نمیدن برادر شما دایال آپ استفاده کن 56 تا 64 همش 9 تا اختلاف داره.نقل قول:
عوضش با ADSL دیگه تلفنشون اشغال نمیشه :cool:نقل قول:
من از دیروز می خوام وارد یاهو میل شم و اینترنتم از محابرات و این صفخه می یاد کسی این مشکل و نداره؟
There is a problem with this website's security certificate.
The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid.
Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.
We recommend that you close this webpage and do not continue to this website.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Click here to close this webpage.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ سیستمتون به روز هست؟نقل قول:
های نه ولی تا دیروز مشکلی نداشت بهرحال الان عوض کردم و درس شد :) تنکس فکر نمی کردم به اون ربطی داشته باشه . اخه من هر وفت می خوام وارد ایمیل یونی شم این پیغام می یاد ایمیل های یونی رو که دیدن :) ( از هرجا که وارد شم اینحوریه )نقل قول:
سلام
جديدا قيمتا تغيير كرده؟
يكي از اشناها ميگه 1 مگ رو داره 18900 ميخره!!!!!من بهش ميگم اشتباه ميكني ميگه خودم رفتم مخابرات صحبت كردم.ادمي هم نيست كه خالي ببنده.كسي خبر داره قضيه چيه؟
دوستان من اينترنت از مخابرات گرفتم . يارو مي گفت اگه چراغ مودم ثابت بشه يعني اتصال برقراره . مودم رو كه روشن مي كنم اولش چراغ ADSL چشمك مي زنه و بعد ثابت ميشه اما وصل نميشه به اينترنت. من اولين باره كه دارم از مودم ADSL استفاده مي كنم و زياد وارد نيستم.
البته 2 روز بيشتر نشده كه تو مخابرات ثبت نام كردم.
يه چيز ديگه هم اينه كه يوزرنيمي كه به من دادن شبيه به اينه :
H1 DMH 0387@TCT5
حالا من نميدونم اين فاصله اي كه مثلا بين 1 و H وجود داره واقعا فاصله است يا بايد فاصله اي نذارم ؟
البته هر دو حالت رو امتحان كردم و به اينترنت وصل نميشه .
قاعدتا نبايد يوز نيم به حروف بزرگ و كوچيك حساسيت داشته باشه اما براي من با حروف كوچيك كانكت مي شه يعني تمام حروف رو با كوچيك وارد كردم كانكت شد !
در مورد فاصله هم خير فاصله اي بين هيچ كاراكتر نبايد باشه.
تمام اتصالات مودم اعم از LAN و Line و ... درسته؟ تنظيمات مودم چطور؟
سلام،نقل قول:
H1 DMH 0387@TCT5
h1dmh0387@tct5
مودمت رو درست تنظیم کردی؟!
چه ارروی میده؟
سلام دوستان 512 ما هم به به اميد خدا داره جور ميشه؛فقط ميخوام بدونم دانلود با 512 مخابرات ---- و از همه مهم تر ابلود جه سرعتي ميده؟بعد مخابرات نامحدود كه ميده واقعا نامحدوده يعني مثل شاتل قانون نداره كه تأ 1 حدي اجازه ميده؟
راستي 1 سوال ديكه اينكه اينترنت مخابرات با مودم dlink dsl 200 كه مشكلي نداره؟
با سلام! بچه ها من از مخابرات 256 گرفتم.یک روز استفاده روز بعد قطع شد.
به مخابراتیه گفتم گفت که سیستم ما کسانی رو که از ف ی ل ت رش ک ن یا --- استفاده کنه اتومات قطع میکنه.به نظرتون این مطلب صحت داره؟ کسی اصلا تا حالا چنین چیزی شنیده؟
نقل قول:
به مخابراتیه گفتم گفت که سیستم ما کسانی رو که از ف ی ل ت رش ک ن یا --- استفاده کنه اتومات قطع میکنه.به نظرتون این مطلب صحت داره؟ کسی اصلا تا حالا چنین چیزی شنیده؟
پس چرا واسه من هنوز وصله :دی×××؟
شما از شرکتهای خصوصی گرفتین یا مخابرات؟من مستقیما از مخابرات گرفتم.یارو کلی تعجب کرده بود که 256 گرفتمنقل قول:
البته من دانشجو کارشناسی ارشدم به این خاطر بهم دادنش
مطمئنم که یارو اراجیف گفته. آخه من از youfreedom استفاده میکنم.پس مشکل قطعا از مخابراته
من از خود خودش گرفتم:دی!×× البته 128 هستش...!!نقل قول:
شما از شرکتهای خصوصی گرفتین یا مخابرات؟من مستقیما از مخابرات گرفتم.یارو کلی تعجب کرده بود که 256 گرفتم
البته من دانشجو کارشناسی ارشدم به این خاطر بهم دادنش
مطمئنم که یارو اراجیف گفته. آخه من از youfreedom استفاده میکنم.پس مشکل قطعا از مخابراته
از همه رقم همه مدل برنامه و اینای:دی این جوری هم استفاده کردم تا بحال!××
نقل قول:
سلام
خیر حرف بیخود زده
منم 256 مخابرات دارم و از فیل تر ش ک ن استفاده می کنم برای اینکه وارد فیس بوکم بشم اصلا یه چنین چیزی رو تا حالا مخابرات بهم نگفته!!!
من از اولترا سرف و تونل استفاده می کنم ولی تا حالا مشکلی ایجاد نشده
زنگ زدم مخابران گفت سرعت 128 ، 20 هزار تومن آب میخوره! به نظرتون در مقایسه با شرکت های خصوصی خیلی گرون نیست؟
و اینکه آیا سرعتش خوبه؟ نمی دونم بگیرم یا نه!
فکر کنم منظورشون هر دو ماه باشه، چون هر ماه 9 هزار و خورده ایه.نقل قول:
سرعتش هم بستگی به کاربردتون داره.اگه بیشتر برای وب گردی می خواین قابل تحمل تره ولی برای دانلود کردن باید آستانه صبرتون بالا باشه.