دوست عزیز تو این اطلاعات رو از کجا آوردی؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز تو این اطلاعات رو از کجا آوردی؟نقل قول:
باید بری مرکز تلفنتوننقل قول:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
از پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به نشانینقل قول:
و آدرس اون صفحه اینهکد:http://www.cra.ir
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=4de0f201-747e-48ac-807f-6e9616d24805&WebPartID=3f210037-707e-451c-bfd7-5ac582dd5a03&CategoryID=95fd93fb-2ee6-493a-829a-dd6b96e46ec7
خیلی بد نمیشه کی 16 گیگ دانلود میکنه؟در ضمن محدودیت فقط برا دانلوده اما وبگردی میشه کردنقل قول:
زیادم جالب نیست من تو این دوره که 512 شارژ کردم تا الان 24 گیگ دریافت داشتم :8: و تازه 13 روز دیگه مونده :31:نقل قول:
در مورد قسمت دوم اون حجم یعنی کل دریافت نه فقط دانلود یا نه فقط وبگردی :20:
دمت گرم تو پهنای باند رو انحصاری کردی:31:نقل قول:
راستی وقتی وارد تنظیمات مودم میشی upstream و downstream چنده؟
:27::27:نقل قول:
Downstream 1056
Upstream 1055
یه تست سرعت بذار.چطور تو با 1056سرعت رو میزنه 0.63مگابیت منم با 4095همین حدوداست؟نقل قول:
خب این که دلیل نمیشه مثلا امکان داره Downstream روی 5000 باشه اما با 60 دانلود کنینقل قول:
جهت یادآوری Downstream من اگه روی 1056 ست شده یعنی تا 1 مگ رو اگه آزاد بزارن دانلود میکنه
انواع تست ها رو هم صفحه اول گذاشتم :20:
برا من فقط یه چیز مهمه اونم سریع باز کردن صفحاته.تو که مخابرات داری صفحات رو سریع باز میکنی؟نقل قول:
میشه گفت اره در حد 512 خوبه :10:نقل قول:
منظورتو نفهمیدم در حد 512 خوبه یعنی جطور؟؟؟:31:نقل قول:
یعنی خوبه :20::5:نقل قول:
سلام
دیروز اینترنتتون مشکل نداشت؟(قطعی یا کم شدن سرعت)
امروز چه طور؟
سلام دیروز مشکلی نداشت اما امروز تا الان یه بار به مدت 10 دقیقه قطع شدنقل قول:
چرا دیروز 3 بار قطع شد.نقل قول:
امروز هم یه بار حدود یه ربعی قطع شد.
پینگ هم بعضی اوقات کهکشانی میشه!
شارژم داره تموم میشه اما دودلم که بیام مخابرات این آخرین وضعیت منه مال شما چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات دیشب قطع بود ؟
آره همش dc داره دیروز و امروزم این دو باره dc شد :2::11:نقل قول:
دقیقا از دیشب تا الان dc میشه:19: اگه همینطوری پیش بره به امید خدا جای حسابگر رو میگیره :31:نقل قول:
دیروز اینترنت مخابرات تهران از 10 شب تا 5 صبح امروز قطع بود الان زنگ زدم زدم 1899 دختره خوابیده بود انگار شایدم سرما خورده :31:گفت مشکل اختلال داره معلوم نیست کی درست شه :2:نقل قول:
هی داد من :19:نقل قول:
هر 5 دقیقه یه بار دی سی میشه :19::2:
آره همش دی سی میشه
بعد با هزار دنگ و فنگ دوباره وصل میشه!
مرده شور همه این آی اس پی ها رو ببرن!
خوبه پول زور هم میدیم اینجوریه ها!
زنگ هم بزنی طلبکارن!
بعضی وقتا آدم واقعا حرصش می گیره!
همون حسابگر رو میگیرم خیال راحت خوب شد مخابرات نگرفتما حسابگر پنج دقیقه dc میشه ازش شاکی بودم مخابرات که از صبح تا شب قطعه:31:
من خونه نیستم .الان شرکتم با حسابگر انلاین هستم . مخابرات کماکان مشکل داره ؟
کی گفته از صبح تا شب قطعهنقل قول:
از دیشب یاعت 12 تا 8 صبح امروز قطع بوده کمه الان وصله و هیچ مشکلی نداره
12تا 8 کمه؟تصور من از قطعی 2 دقیقه هست که حالا تصورم عوض شدنقل قول:
دیشب مخابرات یکی دو ساعت مشکل داشت, ولی الان همه چی آرومه :31:
دوستان وضع مخابرات اینقدرها هم بد نیست بابا . . . از کاه کوه نسازید !
مخابرات این 2-3 روز مشکل داشته فقط
بزرگترین دیتا سنتر های دنیا هم معمولا در ماه چند ساعت قطعی دارند ، شما از مخابرات کرمانشاه انتظار داری 2 دقیقه قطعی داشته باشه :31:نقل قول:
آخه من تا حالا 8 ساعت قطعی نداشتمنقل قول:
اولین بار بود که قطعی داشت مخابرات . الان همه چیز مرتبه
holyboy شما فکر کنم اینترنت ازحسابگر گرفتی حدود 7-8 ماه پیش که من از حسابگر اینترنت داشتم قطعی داشت! بعد با پشتیبانی تماس میگیرفتم مشغول بود تا موقعی که درستش بکنن !! 2 روزم میشد ! جوابگو بودنش با بوق تلفن بود !!! اینا بجز مواردی بود که می گفتن از مخابرات مشکل هست از این حرف ها ! این بحث 1 ماه 2 ماه نیست من بیشتر از یک سال مشترکشان بودم !
دوستان مخابراتی مشکل قطعی خوب رفع شد ولی سرعت دانلود من افت پیدا کرده سرعت سما تغییری نکرده ؟
دو روز قطعی؟فکر کنم بد شانس بودی چون من نیم ساعت قطع باشه شده برم در شرکت درستش می کنمنقل قول:
اما تا اونجا که میدونم سرعت همه نه فقط مخابرات کمه خود من یا یکی از دوستان که از صبانت داره سرعتش خیلی پایین بود.لابد مثل اون قضیه کابل های اینترنت رو کوسه خورده که اینطور شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شمام زیاد dc میشین الان؟؟؟
من dc ندارم :5:نقل قول:
نه از ظهر قطعی نداشتمنقل قول:
اما سرعتم 1/3 قبله:41:
مشکل کلیه از ISP خاصی نیست
من مشکل خاصی زیاد ندارم
فقط این قطعی اعصابم رو خراب کرد
الان هم پینگ یه خورده زیاد شده و با یه سری برنامه خاص هم مشکل پیدا کرده!!!
ولی سرعت هیچ تغییر چندانی نکرده!
من که از پارس اینترنت دارم توی این سه ماه یک بار اون هم برای دو ساعت قطع شد.یه بار هم نیم ساعت :31: 8 ساعت خیلی ستمهنقل قول:
حالا عیبی هم نداره.تو این چندروزه من هم باید برم سی متری نامه جمع آوری پارس رو بگیرم.من هم میام مخابرات بدبخت میشم :19:
ولی من اگه توی اولین ماه قطعیش به دوبار برسه برمیگردم از پارس آنلاین میگیرم.جدا از دانلود من کانالها رو زیاد نگاه میکنم.مخصوصا بازیهای لیگ انگلیس رو چند ساله که درست و حسابی میبینم.کافیه یک بار ببینم وسط بازی قطع بشه همون روز میرم نامه جمع آوری میگیرم و میام تو این تاپیک حیثیت مخابرات رو لکه دار میکنم :31: با حسابگر که چیزی به اسم سیسیکم وجود نداره.ولی الان من با همین اشتراک میام 6 ساعت مثلا شبکه premier league hd رو میبینم یه دونه فریز هم نداره.از نظر تایم اوت هیچ موردی نداره فقط حجمش گرونه.ای هواااااااااااااااااااااار .. ای امااااااااااااااااااااااا اان :31:
پارس آنلاین خوبه.پس تو هم نمک گیر مخابرات شدی فکر نکنم با مخابرات بتونی به راحتی آنلاین بازی ببینی چون سرعتش واقعیه:31:نقل قول:
من فعلا میترسم بیام مخابرات 12تا8صبح موقع انتخاب واحد دانشگاه قطع شه باید به جای واحدای دانشگاهی پرورش بوقلمون بگیرم
وضع پینگ چند روزه خراب شده ، همون پارس آنلاین بمون :31:نقل قول: