نه برادرم میخواد حتما آیفون بخره حالا مگه فرق لاک با آنلاک تنها تو زمان انتقال به فریم ویر جدید نیست؟؟؟فقط باید منتظر باشه یه کسی -- کنه دیگه ......من چون خودم آنلاک دارم خیلی تو نخ لاک نبودم
قیمت 16 لاک چنده؟؟
Printable View
نه برادرم میخواد حتما آیفون بخره حالا مگه فرق لاک با آنلاک تنها تو زمان انتقال به فریم ویر جدید نیست؟؟؟فقط باید منتظر باشه یه کسی -- کنه دیگه ......من چون خودم آنلاک دارم خیلی تو نخ لاک نبودم
قیمت 16 لاک چنده؟؟
سلام
من یک سوال راجع به این گوشی دارم خیلی حیاتیه خواهش میکنم راهنمایی کنیو. من الان 3GS دارم و ایرانسل. وقتی یک نفر از ایرانسل اس ام اس فارسی طولانی بفرسته اسمش نمی افته و شمارش میاد ولی انگلیسی بفرسته مشکلی نداره.اگر همراه اول بندازم مشکلی نداره. میخواستم بدونم تو این ۴ هم این مشکل هست یا نه خیلییی ممنون
با سلامنقل قول:
به نظر میرسه گوشیتون جیلبریک کرده باشید و سورس calllerid fix رو هم نصب کرده باشید.
شما یه کار دیگه میتونید بکنید
شماره ها رو به صورت فرمت کامل ( کد موبایل و کد کشور و ... وارد کنید )
موفق باشید.
??????????????????نقل قول:
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
از کجا میشه فهمید انلاک فکتوریه ؟؟
از کجا میشه فهمید گوشی اکبند هست ؟؟
مشکل انتن هم که نداره ولی با کاور دورش 100% حله دیگه ؟؟؟؟؟
نقل قول:
آیپاد 4 مگه اومده؟ :13:من 3 روز پیش سوال کردم نیومده بود.
من برم تا مجتبی نیومده:31:
پارت نامبر پشت گوشی رو سرچ کنید در اینترنتنقل قول:
از کجا میشه فهمید انلاک فکتوریه ؟؟
از کجا میشه فهمید گوشی اکبند هست ؟؟
مشکل انتن هم که نداره ولی با کاور دورش 100% حله دیگه ؟؟؟؟؟
معمولا از پلاستیک دور جعبه مشخص هست ، یه نگاهی به تصاویر جعبه ها توی نت بندازید متوجه میشید چگونه هست. در ضمن وقتی گوشی رو روشن می کنید با ارور بده عکس یک کابل بیاد بگه به آیتیونز وصل کنید.
انشالله که حله
هنوز که نیومده ولی فکر کنم منظورش کلی بود ، یعنی صبر کنه بیاد بعد بگیره.نقل قول:
آیپاد 4 مگه اومده؟ من 3 روز پیش سوال کردم نیومده بود.
من برم تا مجتبی نیومده
آخرین تصحیح : گویا اومده :دی
ا ، وایسا ببینم ، کجا در میری ، کلید از کجا آوردی ؟! :دی
???نقل قول:
خبری نشد ؟؟؟
هنوز رنگ سفید توسط اپل تولید و عرضه نشده.نقل قول:
مشکل انتن دهی ایفون مثل این که در سری سفید رنگش حل شده درسته ؟؟؟
الان تو بازار رنگ سفیدش موجود هست یا نه ؟؟
شما که میگین یه پیغام برای ارتباط با آیتونز میده اگه اونجا دسترسی به آیتونز نداشته باشیم چه جوری باید سیم کارت انداخت و گوشی رو تست کرد؟نقل قول:
سلام دوستان داشتم دیروز قسمت 6 سریال Vampire Diaries رو میدیم جالبه که گوشی آیفون 4 اش مشکل آنتن داره !!! :31:
البته من که جیل برک کردم کمتر 2 تا میرسه !!! نمی دونم واسه جیلبرکه یا !!! عادت کرده به سیم کارت (چون روزهای اول زودی به 2 تا میرسید):31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بخاطر منطقه اش باشه.چون گوشی رو حتی با دست چپ هم نگرفته.نقل قول:
دوست عزیز تمام این روش ها رو امتحان کردم ولی نمیشه. کسی این گوشی رو نداره به امتحان کنه؟نقل قول:
ممنون
jailbreaked
3.1.3
3GS
منطقه!! نه بابا مگه ایرانه آمریکا!!! :31:نقل قول:
ولی در کل داره خز میشه ها این آیفون قسمت های قبل دستشون آیفون نبود این سری دست استفن و کاترین (توی سریال) بود هی ام نشون میدادن عقده های آیفون ندیده (شیطونه میگه برم بدم پدر پدسوختشونه در بیارن :16: )
منم این مشکل و با ایرانسل وقتی کسی اس ام اس فارسی میده دارم نمیدوم مشکل از گوشی یا اپراتور:41:نقل قول:
چه ربطی به آمریکاش داره؟مگه اون قسمت رو ندیدین که تو بارون دختره ماشینش گیر کرده بود و گوشی رو اینور و اونور میکرد تا آنتن بده؟دلیل نمشیه چون آمریکاست همه جاش فول آنتن بده.نقل قول:
آره خوب ولی یا میده آنتن یا نمیده اصلاً :31: مثل ایران بندری نمیزنه ولی کلاً آیفون به دست حساسه !!! این دیگه ثابت شده به مننقل قول:
آقا خبر جدید اینکه عرضه ی نسخه ی سفیدرنگ آیفون رو بازهم عقب انداختند:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، بنابر اخبار جدید کمپانی Apple باز هم عرضه نسخه سفید رنگ گوشی iphone 4 را تا بهار سال آینده میلادی به تاخیر انداخت و بدلیل آن از خریداران عذرخواهی کرد و جالب اینجاست که باز هم درباره علت اصلی این تاخیر توضیحی داده نشد. از زمان عرضه نسخه مشکی iphone 4 در ماه ژوئن سال جاری میلادی ، تاکنون بارها عرضه نسخه سفید رنگ این گوشی به تاخیر افتاده است.
تنها دلیلی که Apple برای این تاخیر عنوان کرده ، دشواری تولید نسخه سفید رنگ می باشد اما شایعات حاکی از این است که رنگ سفید این گوشی ، ایراد در تولید بدنه و حتی مشکل در تامین لوازم مورد نیاز موجب این تاخیر شده است. خبر این تاخیر در وب سایت کمپانی Apple اعلام شد. برخی از کارشناسان عقیده دارند با وجود چنین تاخیری در عرضه نسخه سفید رنگ iphone 4 ، تولید و عرضه نسخه iphone 5 می تواند راه چاره ای برای این تاخیر از سوی Apple باشد.
شما iphone 4 دارین؟نقل قول:
محبت کنید در بخش اخبار آیفون هم ذکر کنیدنقل قول:
سپاس
بچه ها راستی کسی قیمت آیفون 4 32 گیگ را در امارات(دوبی)نمیدونه؟آیپاد تاچ 32 گیگ 4 چی؟(تقریبی هم بگید ممنون میشم)
سلام دوستان
با توجه به قیمت های به شدت ناعادلانه ای که تو بازار ایران هست طبیعتا آدم به ذهنش میرسه که به یه آشنا بسپاره که از اون ور بیاره براش.
میخواستم بدونم این کار چه مشکلاتی داره و مثلا 16گیگ رو که تو سایت زده 199$ تا برسه این ور حدودا چند آب میخوره و چه کارایی باید انجام بشه ؟ Unlock .....
سلامنقل قول:
دوست عزیز اونایی که 199 زده به عنوان پیش پرداخته و باید چند قسط هم بدید که قیمتش بالا میشه که تاره اونا لوک هم هستن یعنی فقط روی سیم کارت های طرف قرارداد اپل هستن و .....
شما بخواین از اونور بیارید فکر کنم نزدیک 900 باشه انلاک فکتوری البته قیمت دقیق ندارم
قیمت 16 گیک انلاکش 760$ هست.
نقل قول:
از همين ايران بخري خيلي ارزونتره(آنلاك) من از دبي گرفتم از ايران برام گرونتر افتاد.به نظر من ايران مطمئن تره چون به هر حال يكي هست كه اگه مشكلي داشت يقشو بگيري.
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
دوستان ميشه يه بازي ژيروسكوپي معرفي كنيد تا ببينيم اين ژيروسكوپ چيه يا يه برنامه كه به ژيروسكوپ ربط داشته باشه با تشكر.
یک قرارداد 18 ماهه با شما بسته میشه که ماهی 30 دلار هم پول اینترنت زورکی میگیرن ازتون که با یه حساب سر انگشتی میشه 2000 دلار در 2 سال !!! یا باید از کاناد بخری که اونجا قراردادی نیست یا ایران بهترین جایه الان 16 گیگ توی همون علاءالدین 1 میلیون 32 هم 1 میلیون 100 هست دقت کنی با ارز زیاد فرقی نداره با همون خارج از ایران باز اینجا خودت تست می کنی همه چیشو با خیال راحتنقل قول:
در بین محصولات اپل فقط آی فون مشکل لاک داره ؟ آی پاد تاچ و آی پد برای روزی که خدای نکرده تو ایران هم تماس نصویری درست بشه از این مشکلا ندارن ؟
لاک مربوط به سیستم مخابراتیهنقل قول:
مکالمه تصویری مخابراطی به ipod & ipad مربوط نمیشه
البته اپل یه سیتمی به تازگی راه انداخته به نام Facetime که مربوط به محصولات پال هستن
ایپاد تاچ اپل facetim داره که اپل تو خاور میانه بسته که البته الان هیچ مشکلی نداره
نقل قول:
بچه ها دیدید که توی پست قبل یه خبر نقل کردم از gsmaria مبنی بر تعویق عرضه ی آیفون 4؛
امروز داشتم توی این سایت یه تورقی میکردم که چشمم به خبر جدیدش افتاد:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، با تاخیرهای مکرر در عرضه iphone 4 سفید رنگ اکنون این موضوع در حال تبدیل به یقین است که این گوشی هرگز وارد بازار نخواهد شد و این به تاخیر افتادن ها به جهت آماده سازی ذهن خریداران صورت می گیرد تا با عرضه نسخه جدیدتری از iphone ، خریداران نسخه سفید رنگ iphone 4 را از یاد ببرند بخصوص اینکه در آخرین خبرها Apple باز هم ورود این نسخه سفید را تا بهار 2011 به تاخیر انداخت و از سوی دیگر اعلام کرد که iphone 5 در جولای 2011 بصورت رسمی رونمایی می شود و دقیقا این همان گوشی است که باعث انحراف ذهنها و فراموشی نسخه سفید رنگ iphone 4 خواهد شد.
حتی تولیدکنندگان قطعات نسخه سفید رنگ iphone 4 نیز از ارائه دلیل اصلی این تاخیر خودداری کرده اند اما همگی تاکید دارند که مشکلات تولید ، دلیل اصلی این تاخیرها نمی باشند و مساله چیز دیگری است. در صورتی که تولید نسخه سفید iphone4 به واقعیت تبدیل نشود در این صورت شهرت و اعتبار Apple زیر سوال رفته و متهم به فریب افکار عمومی خواهد شد چون با این به تاخیر انداختن ها بیشتر باعث سردرگمی و نیز انتظار بی نتیجه خریداران شده است.
حالا درست و نادرستش رو باید منتظر بود و دید.
خبر درسته ! چون از ليست فروش اپل هم حذف شد :41:
نقل قول:
مگه الان تو دبی چند هست؟
نقل قول:
3500 درهم 16 گيگ
4000 درهم 32 گيگ
پارت نامبر: mc603ae/a 16GB
البته الان بايد كمتر شده باشه.
با سلام
من از امریکا برام یه گوشی iphone 4G با VERSION 4.1 از کمپانی AT @ T که انلاک فکتوری نیست .اوردن امروز کل پایتخت
گشتم واسه UNLOCK کردنش و بهم گفتن هنوز برنامه انلاک هنوز نیومده . اگه کسی بلده یا کسی سراغ داره لطفا
معرفی کنید ؟
نقل قول:
هنوز برنامه آنلاک برای 4.1 ارائه نشده به احتمال زیاد یک روز پس از معرفی رسمی فریمور 4.2 ارائه میشه.
نقل قول:
سلام دوست عزیز با تشکر از راهنمایی فقط این فریمور 4.2 کی میاد
تو ایران ؟
چون من الان می خوام از این گوشی اسنفاده کنم اما نمی تونم ؟
دوست عزیز این قیمت ها مطمئن هست؟برای کی هست؟به نظرتون الان چنده؟راستی اونحا که مثل ایران نیست که هر مغازه یک قیمت بده؟قیمتا ثابت هست دیگه؟(منظورم اینه که اگر متوجه بشن که وارد نیستی بهت میندازن یا نه قیمتا مصوب هست؟)نقل قول:
راستی قیمت آیپاد را داخل دوبی نداری؟
دوستان من یک آیفون 4 دارم که صدا ضبط میکنه ولی در هنگام مکالمه صدا نمیره (البته صدا میاد)میخواستم بدونم همه ی آیفون 4 ها گارانتی بین المللی دارن دیگه؟یعنی میتونم ببرم دوبی و با گارانتیش درستش کنم؟(گوشی از آمریکا خریداری شده)
در ماه نوامبر که الان توش هستیم قرار هست معرفی بشه.نقل قول:
شما میتونی گوشی و جیلییبریک کنی که هکتیویت هم بشه که مثل یه آیپاد استفاده کنی تا آنلاکم ارائه بشه
فعلا تنها راه شما اینه
نقل قول:
مرسی ممنون دوست عزیز از راهنمایی
سلام من به يك مشكل اساسي با دوربين اين گوشي برخوردم و اون هم اينكه اگه شب با فلاش عكس بگيري هيچي جز نور فلاش تو عكس نميفته كسايي كه مي توننن يه امتحان بكنن اگه راه حلي داره به ما هم بگن با تشكر.
نقل قول:
فکر کنم با فعال کردن سنسور HDR مشکل برطرف بشه :13:
اونم زده بودم بازم فرقي نكرد ممكنه با برنامه هاي كمكي درست شه؟نقل قول: