ببخشد خیلی سطح پایین بود ولی خیلی ها رو گول زده.
نکنه قبلا مطرح شده؟
Printable View
ببخشد خیلی سطح پایین بود ولی خیلی ها رو گول زده.
نکنه قبلا مطرح شده؟
گزینه 2:31:نقل قول:
subجان خنده دار بود؟:47:
جواب درست گزینه ی 1 هست یعنی 0 منظور از جزء صحیح یعنی کوچکترین عدد صحیح نزدیک به این عدد و کوچکترین عدد صحیح 0 است. اگه می گفت [0.999-] انوقت جواب 1- بود.:20:نقل قول:
دوستان جواب این چی می شه
[...0.999]
1)0 2)1 3)هیچ کدام 4) ...نمدونم چون اصلا مهم نیست!
...................
ای بابا تو هم که گول خوردی .جواب همون گزینه دومه چون:
این علامت "..." در ریاضیات به معنیه حد گرفتنه(پاورقی کتاب دیفرانسیل یا حسابان) پس اول باید ببینیم حدود این عدد چنده معلوه که 1 میشه و همه هم اینو میدونیم! که جواب حد مطلقه پس اگه براکت نبود فقط گیج نمی شدیم. پس جواب همو کزینه ی دومه!
امید وارم مفید بوده باشه. با حق.
نه. بعد از حل یه مسئله به ظاهر ساده ریاضی، خنده میچسبه!!!!:27::31:نقل قول:
ok ببخشید من فکر کردن خندت منظور دار بود!نقل قول:
به نظر من یه مسئله بذارید تا همه روش فکر کنیم نه اینکه قبلادیده باشیم به نظر من مسائل المپیاد مناسبه تو این تاپیک فضای مناسبی برای این کار است.
اگر شش نقطه بو طور تصادفي روي محيط يک دايره انتخاب کنيم.احتمال اينکه مثلثي که به وسيله سه نقطه اول ساخته مي شود با مثلثي که توسط سه نقطه دوم ساخته ميشود نطقه بخورد نداشته باشند چقدر است؟
سئوال جالبيه يکم تمرکز ميخواد.
1983
اگر شش نقطه بو طور تصادفي روي محيط يک دايره انتخاب کنيم.احتمال اينکه مثلثي که به وسيله سه نقطه اول ساخته مي شود با مثلثي که توسط سه نقطه دوم ساخته ميشود نطقه بخورد نداشته باشند چقدر است؟
1983
سلام!نقل قول:
من فكر كنم چون حد،حد چپه ، جواب همون گزينه يك ميشه!
نقل قول:
نه عزیزم اینجا اصلا بحث چپ و راست نیست چون ما اصلا نموداری نداریم که بخوایم از چپ یا از راست به نقطه ای نزدیک بشیم. من سئوالم از شا اینه که حدودا اون عدد کزایی چنده؟ جواب شما معلومه یکه. یا بهتر توضیح بدم این عدد دائما داره به یک نزدیک میشه حتی همین الان اگرر بجای سه نقطه مینوستم nتا عدد اون وقت گزینه ی صحیح گزینه یک بود ولی این عدد حتی از اپسیلون هم به یک نزدیک تره واسه همین باید حد گریم .
متوجه شدی دوست عزیز یا بیشتر توضیح بدم.
آيا 1101عدد صحيح متفاوت وجود دارد که جمع مربعاتشان مکعب و جمع مکعباتشان مربع؟
همه ريشه هاي حقيقي معادله درجه 4 زير را دقيقا تا 4 رقم اعشار بيابيد:
(x^4)-(2n+1)(x^2)-x-(n^2)+n-1=0
n=10^10
فرض کنيد abcd يک چار ضلعي محاط باشد.نشان دهيد
|ab-cd|+|bc-ad|>=2|bd-ac|
سئوال هاي جالبي براي بحث گذاشتم و سعي کردم طوري باشه که هر کسي با توجه به تخصص خودش بتونه حد اقل مسئله رو يکم تکون بده.
اگه کسي حل نکرد خودم جواب هارو ميذارم
يا حق.
با توضیح می نویسم چون شکل نمی تونم بکشمنقل قول:
1983
شما ه نقطه تصادفی انتخاب کرده و مثلثی رسم می کنید. حالا نقطه چهارم بین هر کدام از این سه نقطه می تواند باشد. تنها حالتی که مثلث دوم ، مثلث اول را قطع نمی کند این است که سه نقطه دوم ، در بین دو نقطه متوالی از مثلث اول باشند که میشه 1/3 * 1/3 یعنی 1/9 (یک سوم در یک سوم = یک نهم)
خودتون بخونید اگه متوجه شدید خوبهنقل قول:
آيا 1101عدد صحيح متفاوت وجود دارد که جمع مربعاتشان مکعب و جمع مکعباتشان مربع؟
زاهدی جان مرسی.
جوابت کاملا غلطه جواب صحیح 0.3 میشه
سئوال بعدی هم کاملا درسته با دقت بخون.
سلام!نقل قول:
براي وجود حد يك تابع در يك نقطه (تا جايي كه معلوماتم اجازه ميده) حد چپ و راست تابع در اون نقطه بايد با هم برابر باشند. تابع [x] ، در نقاط صحيح حد ندارند. براي محاسبه حدود چپ و راست لزومي به وجود نمودار هم نيست و ضمنا فرقي نمي كنه تا چه اندازه مثلا از سمت چپ به يك عدد نزديك ميشويم، مساله اينه كه مقدار حد هميشه از اون عدد كمتره.
محمد جان مرسی مه پیگیری میکنی.
ببین عزیزم حد گرفتن یه مفهوم کلی که میشه اونو به توایع هم نسبت بدیم یعنی ما هر وقت از حد یا حدود صحبت می کنیم نباید حتما یه تابع داشته باشیم که توش xباشه. مثلا شما میخواید از کسی برای خرید چیزی پول بگرید اون طرف به شما میگه چقدر پول می خوای شما هم میگی حدودا 200000تومن حالا شما حد چپ گرفتی یا راست؟ هیچ کدوم شما حدودا گفتی 2000000 تومن منظور از حد در اینجا اینه واسه همین این سئوال تو کنکور آزمایشی مطرح شده.
باز هم بابت پی گیریت ممنونم .
یاحق
با سلام!نقل قول:
جوابها :
155377.3974
-155377.3974
منظورتون از طرح اين سوال چي بود؟
سلام!نقل قول:
ممنون از جوابتون. من متوجه حرف شما شدم، ولي سوالي كه مطرح شده بود يه سوال رياضي بود.من متوجه اين نمي شم كه چرا با اين سوال برخورد رياضي نمي كنيد.
محمد جان سئوال معادله خیلی سخت تر از اونیه که تو فکر میکنی جواب اشتباه هستند.انشا الله جواب ها درست رو آخر هفته میذارم.
یاحق
آقا یه سوال!
چطور میشه وارون یک ماتریس n در n رو حساب کرد؟ توی ویکی پدیا یه چیزایی دیدم ولی نفهمیدمشون!
البته من یه رابطه ی درست درمون میخوام که با کمک اون رابطه یه برنامه بنویسم!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
*- طبق قوانین صفحهی اول این تاپیک فکر کنم سوالم رو جای درستی مطرح کردم.
*- میشه گفت که ریاضی پدر نرم افزاره!
*- ماتریس معادل آرایه در برنامه نویسیه! ولی نسخهی ضعیف آرایست! (شاید هم من ماتریس رو خوب نمیشناسم!)
blossom جان می تونی تو متلب بری mفایلشو کپی کنی یا اینکه از الگوریتمش ایده بگیری.
شوخی:البته اگر لقمه آماده دوست داری که....
یاحق
آقا من اصلا متلب کار نکردم . صد البته ندارمش.نقل قول:
بعد این که من فقط پرسیدم که چطور یه دترمینان و معکوس یه ماتریس n در n رو گیر بیارم!
نقل قول:
آقا من اصلا متلب کار نکردم . صد البته ندارمش.
بعد این که من فقط پرسیدم که چطور یه دترمینان و معکوس یه ماتریس n در n رو گیر بیارم!
منظورتون با دست است و به صورت محاسبه دستی
برای اینکار باید ابتدا دترمینان گیری را بلد باشید
بعد باید وارون ماتریس ترانهاده را بلد باشید
بعد می توانید دترمینان گیری کرد
سعی می کنم با عکس بگذارم گرچه در اینترنت زیاده. دانشنامه هم هست
شما با دست بفرمایید! من با فکر الگوریتم ازش میسازم!نقل قول:
من دترمینان، ترانهاده و وارون ماتریس های 3*3 رو بیشتر بلد نیستم! اگر هم منبعی دارین که خوب توضیح داده (بهتره به زبون فارسی باشه) که فقط منبع رو بگین و زحمت نیفتین.
البته تو ویکی پدیا هم یه چیز دیدم ولی حالیم نشد!
دوستان این هم جواب سئولات:
کدوم جواب؟نقل قول:
جواب سئوال احتمال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سئوال معادله من که خیلی دوسش دارم!:
جواب سئوال جمع اعداد....:
دوستان ببخشید که اینطور نوشتم باور کنید سر کلاس زبان معلم 20 دقیقه دیر کرد من تو اون فرصت نوشتم الان هم که درسام تموم شد اومدم آپ کردن. توروخدا برام دعا کنید فردا تو المپیاد مرحله اول ریاضی قبول بشم. امروز فیزیک بود با معلمم که سئولات رو حل کردم من از تستی ها حدود 81.4%جواب داده بودم تشریحی ها هم 5 تاش درست بود یعنی 100% قبولم ولی ریاضی یه چیز دیگس!
با سلام!
در مورد سوال معادله درجه چهار sanih عزیز: از ایشون خواهش می کنم که یکبار دیگه سر فرصت مساله رو حل کنن چون اشتباهاتی در طی مسیر حل مرتکب شدن. مثلا در معادلات آخر بر حسب k ، بسط معادله به یک معادله درجه 4 منجر میشه! که مساله یه مقدار از اولش پیچیده تر میشه. مقدار تابع اولیه به ازای جوابهای بدست اومده تقریبا میشه منفی دو ضربدر ده به توان بیست !!
سلام دوستان میدونم تا اینکه قانون علاملت descartes رو توضح ندم خیلی مبهمه امشب وقت نمیشه ولی قول میدم بنویسم بذارم اونم سر کلاس شیمی باید بنویسم چون خودم فعلا ذهنم درگیر یه تحقیقه در مورد ترکیباته که اگه تازه یه ماه شروع کردم مو به مو آنالیزش کردم تا انشا الله یه چیز قابل تامل برای دانش آموزان و اساتید باشه!
فعلا یا حق
سلام دوباره پر بار با یه سئوال توپ اومدم البته به شرطی که خودتون حلش کنید ولی به هر حال من جواب کامل با توضیحات رو مذارم.
5 پروفسور در کنفرانس به بررسی یک موضوع می پردازند،در این کنفرانس دقیقا هر پروفسور2بار به خواب میرود برای هر جفت پروفسور لحظه ای وجود دارد که هر دو در خوابند.
نشان دهید لحظه ای وجود دارد که سه پروفسور همزمان در خواب هستند!
راهنمایی:از اصل لانه کبوتری حل میشه.
منتظر جواب های درست شما هستم.
یا حق.
سلام. مى خواستم ثابت كنيد كه e به توان ∏ بزرگ تر است از ∏ به توان e
سلام. مى خواستم ثابت كنيد كه e به توان ∏ بزرگ تر است از ∏ به توان e
فردا شب جوایشو میذارم.
راهنمایی:از تعریف ریاضی به جای نماد استفاده من.